Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 7 έως 13 Αυγούστου 2016

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για αυτήν την εβδομάδα στα ερωτικά σου; Πώς θα κινηθεί η σχέση σου; Θα κάνεις τη σωστή γνωριμία σε περίπτωση που είσαι single;

ΚΡΙΟΣ
Single: Μπερδεμένη και άστατη θα είναι η ερωτική σου στάση, ενδεχομένως να φτάσεις στο σημείο να μην ξέρεις τι ακριβώς αναζητάς. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Κρόνο, θα απορρίψεις, θα προδικάσεις, δεν θα είναι προσιτή η στάση σου, δύσκολα θα μπορέσει να σε προσεγγίσει κάποιος. Με τη Σελήνη στον Τοξότη θα σου δοθεί άνοιγμα νέας γνωριμίας, θα είναι αποκλειστικά στο χέρι σου αν θα την αξιοποιήσεις ή όχι.

Σε σχέση: Ανησυχίες και ανασφάλειες θα σε ταλαιπωρήσουν. Με τον Ερμή σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα η σκέψη σου θα εστιάζει στο αρνητικό, η φαντασία σου θα μεγαλοποιεί τους κινδύνους. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη η στάση σου θα είναι ορμητική και ασυγκράτητη. Προσοχή σε σκηνές ζήλιας. Εσύ που βιώνεις μια προβληματική σχέση και υπάρχουν ζητήματα που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν πλέον να λυθούν, ενδεχομένως να δώσεις τέλος πολύ πιο γρήγορα από ότι σχεδίαζες.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Single: Ερωτική και απελευθερωμένη θα είναι η στάση σου, η εβδομάδα σου θα έχει καινούρια ανοίγματα και δυνατές αποφάσεις. Ο ερχομός της Σελήνης στο Σκορπιό θα σε βοηθήσει να αποκολληθείς από το παρελθόν, ένα σημαδιακό γεγονός θα σε κάνει να ξεχάσεις το πρώην ταίρι σου. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη θα σε βγάλει στην αναζήτηση και στην περιπέτεια, θα γνωριστείς με πρόσωπο που θα καταφέρει να αλλάξει την κατεύθυνση που πήρε η ερωτική σου ζωή.

Σε σχέση: Εμμονές θα κάνουν την εμφάνισή τους, καλό είναι να μην προσκολληθείς πεισματικά σε καταστάσεις που φθείρουν την ψυχολογία σου, κατ’ επέκταση και τη σχέση σου. Με τον Ερμή σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα θα διαστρεβλώσεις, θα παραποιήσεις και θα ζηλέψεις. Κτητική στάση θα βγάλεις στο ταίρι σου, η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη θα σε οδηγήσει σε λάθος πράξεις και αποφάσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας ο Κρόνος στον Τοξότη θα επιστρέψει σε ορθόδρομη πορεία και θα σε βοηθήσει να συνέλθεις και να δεις την πραγματική όψη των καταστάσεων .

ΔΙΔΥΜΟΙ
Single: Πάθος, ορμή και πείσμα θα σου φέρει η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη. Η ανάγκη σου να διεκδικήσεις και να κερδίσεις θα σε οδηγήσει σε τολμηρές προσεγγίσεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη θα υπάρξει ερχομός καινούριου ερωτικού προσώπου στη ζωή σου, ξεκινά νέος ερωτικός κύκλος. Εσύ που θέλεις να στρώσεις την ερωτική σου ζωή σου και να σταθεροποιήσεις ταίρι στο πλάι σου η τωρινή εβδομάδα θα κλείσει με επιτυχία.

Σε σχέση: Η Σελήνη στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να τη φιλοσοφήσεις την κατάσταση. Αυτή τη φορά δεν θα γίνεις θύμα εντάσεων και εγωισμών. Ο Κρόνος στον Τοξότη επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, θα σε αποτρέψει από υπερβολές, θα καταφέρεις να οριοθετήσεις τον παρορμητισμό σου. Δεν αποκλείεται να προτείνεις στο ταίρι σου ταξιδάκι αναψυχής ή απόδρασης, θα έχεις έντονη την ανάγκη να ξεφύγεις από καταστάσεις ρουτίνας. Προχώρα σε αποφασιστικές κινήσεις, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, το ταίρι σου θα έχει συγκαταβατική διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Single: Στις 9 του μήνα με τον ερχομό της Σελήνης στο Σκορπιό θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να απαλλαγείς από το αρνητικό παρελθόν και να δοκιμάσεις νέα αρχή με καινούριο πρόσωπο. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη θα σου δοθεί η ευκαιρία να στοχεύσεις σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, αν τολμήσεις να ρίξεις το ερωτικό σου βέλος θα πετύχεις διάνα. Τυχαία θα είναι η γνωριμία που θα κάνεις και τα άστρα σε συμβουλεύουν να αρπάξεις την ευκαιρία χωρίς καθυστερήσεις.

Σε σχέση: Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα θα φέρει σύγχυση στη σκέψη σου, θα μπερδέψεις το παρόν με το παρελθόν και την πραγματικότητα με τις φανταστικές εικασίες. Με λάθος τρόπο θα μεταφράσεις και θα ερμηνεύσεις, θα παρεξηγήσεις τα λόγια που θα σου πει το ταίρι σου. Δεν θα λείψουν σκηνές ζήλιας και εντάσεων. Το νου σου να μην γίνεις θύμα καχυποψίας. Στο κλείσιμο της εβδομάδας ο Κρόνος στον Τοξότη σε ορθόδρομη πορεία θα σε συνετίσει, θα καταλάβεις που ήταν το σφάλμα σου.

ΛΕΩΝ
Single: Η εβδομάδα σου θα ξεκινήσει με ανασφάλειες, οι περισσότερες εκ των οποίων θα είναι αβάσιμες. Με τον Ερμή σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα αδικαιολόγητη ανησυχία θα έχει η συμπεριφορά σου, προσοχή να μην παγιδευτείς σε τάσεις πεσιμισμού. Η Σελήνη στον Τοξότη θα σε πείσει πως όλα είναι ένας τροχός που γυρίζει, θα ανακτήσεις την αισιοδοξία σου. Καινούριο πρόσωπο θα εμφανιστεί μπροστά σου, θα σου δώσει τη δυνατότητα νέας ερωτικής αρχής. Σε συμβουλεύω να δοκιμάσεις και να πειραματιστείς, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό.

Σε σχέση: Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη αντιδραστική θα κάνει τη στάση σου, οι δυο πρώτες μέρες της εβδομάδας θα είναι δύσκολες για το ταίρι σου. Ένα τυχαίο και ασήμαντο γεγονός θα βγάλει στην επιφάνεια την κτητική και ζηλιάρικη πλευρά του χαρακτήρα σου, θα δημιουργήσεις σκηνές και εντάσεις. Στο κλείσιμο της εβδομάδας η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο θα μπερδέψει τη σκέψη σου και την καρδιά σου, αντιφατικές θα είναι οι επιθυμία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Single: Θα ανανεωθείς. Ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα σου φέρει άνοιγμα για καινούριες ερωτικές διεκδικήσεις. Θα νιώσεις τη δύναμη να κυνηγήσεις, θα πολιορκήσεις και θα κερδίσεις το αποκλειστικό ενδιαφέρον ενός γοητευτικού προσώπου. Ο Κρόνος στον Τοξότη θα σε εξοπλίσει με διορατικότητα, ο τρόπος που θα χειριστείς την καινούρια σου γνωριμία θα φέρει κατάληξη σταθερού δεσμού. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με έναρξη νέας σχέσης, η πορεία σου δεν θα έχει εμπόδια ούτε απογοητεύσεις.

Σε σχέση: Θα τις ξεχάσεις τις κακές στιγμές, η Σελήνη στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από εσωτερικούς αρνητισμούς, θα βγάλει στην επιφάνεια την αποφασιστική ίσως και παθιασμένη πλευρά του χαρακτήρα σου. Έντονος ερωτισμός θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, με τη Σελήνη στον Τοξότη στόχο θα έχετε να βγείτε εκτός ρουτίνας, δεν αποκλείεται να κάνετε και ένα μικρό ταξιδάκι. Αυτήν την εβδομάδα συνειδητά θα αποφύγεις τις εντάσεις, θα καταφέρεις να ηρεμήσεις και να ισορροπήσεις.

ΖΥΓΟΣ
Single: Καταφθάνει νέα γνωριμία ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα την αφήσεις να γίνει σχέση. Θα γνωριστείς με πρόσωπο που από την αρχή θα κερδίσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον, όμως με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο η στάση σου δεν θα είναι σταθερή. Σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν στις διαθέσεις σου και στις επιθυμίες σου, θα κλείσεις ραντεβού που λίγο αργότερα ίσως να το ακυρώσεις. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι ακριβώς αναζητάς και που στοχεύεις.

Σε σχέση: Αλαλούμ θα είναι η στάση σου. Το νου σου να μην παγιδευτείς από τις καχύποπτες σκέψεις σου. Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα θα δώσει έκταση στη φαντασία σου, θα προσκολληθείς στο υποκειμενικό και όχι στο αντικειμενικό. Προσπάθησε να έχεις καθαρή κρίση και όχι υποκινούμενη από εικασίες που δεν είναι αποδεδειγμένες. Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη και λίγο αργότερα και με τον Κρόνο, θα διχάσουν τη σκέψη σου και τη στάση σου. Στο τέλος της εβδομάδας θα αναιρέσεις, ίσως να μετανιώσεις για κάποιες πράξεις σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Single: Ορμητικά θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, βγαίνεις από την παθητικότητα και την αδράνεια. Ο ερχομός της Σελήνης στο Σκορπιό θα σε βοηθήσει να εισχωρήσεις στο βάθος της καρδιάς σου, θα αναζητήσεις διέξοδο και θα τη βρεις. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα καταφέρεις να διαγράψεις παλιές αποτυχημένες σχέσεις, θα βγάλεις οριστικά από τη σκέψη και από τη ζωή σου πρόσωπα που σε απογοήτευσαν. Η Σελήνη στον Τοξότη θα ανοίξει δίοδο νέας ερωτικής σχέσης.

Σε σχέση: Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη παθιασμένη θα είναι η στάση σου, έντονος συναισθηματισμός θα σε κυριεύει, ό,τι νιώσεις θα θελήσεις να το αισθανθείς στο βάθος του. Δεν θα λείψουν οι εντάσεις με το ταίρι σου, ωστόσο ό,τι και αν προηγηθεί στο τέλος θα σας ενώσει δυνατή και αμοιβαία έλξη. Στις 9 του μήνα ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου θα ενισχύσει το ένστικτό σου, διαίσθηση και διορατικότητα θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Single: Κάπως ανιαρά θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, ωστόσο μην πιστέψεις πως τίποτα το αξιοσημείωτο δεν πρόκειται να συμβεί. Ξαφνικά, εντελώς αναπάντεχα, εντυπωσιακή είσοδο θα κάνει ένα γοητευτικό πρόσωπο που θα ανεβάσει τους παλμούς της καρδιά σου. Ο ερχομός της Σελήνης στο Σκορπιό και δυο μέρες μετά στον Τοξότη, θα σε ενισχύσουν με αυτοπεποίθηση, η τακτική και ο χειρισμός σου θα έχουν ως κατάληξη να κερδίσεις την καρδιά του προσώπου που θα ερωτευτείς.

Σε σχέση: Θα μπερδευτείς λίγο, κάπου θα νιώσεις καταπίεση, από την άλλη δεν αποκλείεται να τονωθεί το πάθος σου. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη, θα ζηλέψεις, θα παθιαστείς, ίσως και να απιστήσεις. Δυο βέλη θα ρίξεις σε δυο διαφορετικές πλευρές. Επειδή δεν πρόκειται να αστοχήσεις, έχε το νού σου για να μην δημιουργήσεις μπερδέματα. Αν αγαπάς το πρόσωπο που αυτή την στιγμή έχεις δίπλα σου τότε φρόντισε να το διατηρήσεις στη ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Single: Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα θα σε προβληματίσει, κάπου θα χάσεις την εμπιστοσύνη προς τον εαυτό σου. Θα οδηγήσεις της εικασίες σου και τις θεωρίες σου σε τέτοιο σημείο που θα αρχίσεις να αμφιβάλεις για τα προσόντα και τις δυνατότητές σου. Η Σελήνη στον Τοξότη θα σου φέρει άνοιγμα για να γνωρίσεις καινούρια πρόσωπα και να βελτιώσεις τις συνθήκες τις ερωτικής σου ζωής, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να εστιάσεις και να διεκδικήσεις.

Σε σχέση: Κυκλοθυμική θα είναι η στάση σου. Το ταίρι σου μια θα χαίρεται και μια θα προβληματίζεται. Σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας η συμπεριφορά σου θα έχει σκαμπανεβάσματα, μία κρύο μία ζέστη και άντε πάλι από την αρχή. Το πρόβλημα θα έγκειται στο ότι δεν θα μπορείς να εντοπίσεις τι θέλεις και τι φταίει. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Κρόνο, εκεί που θα δυσανασχετείς θα νιώθεις ξαφνικά ικανοποίηση, εκεί που θα παθιάζεσαι θα πέφτεις συνειδητά σε αδράνεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Single: Ευχάριστα νέα… Εσύ που ψάχνεσαι ερωτικά και αναζητάς την τύχη σου, ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα ρίξει επάνω σου ερωτικό βέλος. Στα μέσα της εβδομάδας θα ερωτευτείς, θα σε εντυπωσιάσει το πρόσωπο που θα αντικρίσεις, θα αναζητήσεις μαζί του συναρπαστική δράση και σταθερή κατάληξη. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου, η αυτοπεποίθησή σου θα είναι ακμαία, η γοητεία σου στα ύψη!

Σε σχέση: Με επαναστάσεις θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, με αντιρρήσεις και πείσματα θα συνεχιστεί. Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη θα σε κάνει να τα βλέπεις όλα στραβά και ανάποδα. Με τον Ερμή σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα άλλα θα βλέπεις, άλλα θα νομίζεις και άλλα θα καταλαβαίνεις. Είσαι χαρακτήρας που ξέρεις να χειρίζεσαι τα ερωτικά σου στοιχεία, εστίασε λοιπόν στην ερωτική πλευρά των καταστάσεων και όλα τα άλλα, άστα για αργότερα.

ΙΧΘΕΙΣ
Single: Μετά τις 8 του μήνα με τη Σελήνη στο Σκορπιό, έντονο θα είναι το ένστικτό σου, ό,τι νιώσεις και ό,τι υποψιαστείς για το πρόσωπο που τυχαία θα γνωρίσεις, θα βγει αληθινό. Βασίσου στη διαίσθησή σου, δείξε εμπιστοσύνη στην κρίση σου και να είσαι σίγουρη πως δεν θα πέσεις έξω. Συμπάθεια οικειότητα και ερωτισμός θα αναπτυχτεί μεταξύ σας, το γοητευτικό πρόσωπο με την ευγενική συμπεριφορά δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει. Προχώρα άφοβα χωρίς ανασφάλειες.

Σε σχέση: Η αλήθεια είναι πως αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα, αλλά με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη πρόσεξε να μην το παρακάνεις. Το καθετί έχει το μέτρο και τα όριά του, αν τραβήξεις την κατάσταση στα άκρα θα βρεθείς σε αδιέξοδο. Σε περίπτωση που ήδη έχεις εγκλωβιστεί σε μια αδιέξοδη σχέση, ο ερχομός της Σελήνης στο Σκορπιό θα σε βοηθήσει να βρεις τη δίοδο που θα τερματίσει την αρνητική σου πορεία, θα καταφέρεις να ξεφύγεις από ασφυκτικές καταστάσεις.

Read More

And More