Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 1/5/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα για το ζώδιό σου είναι πολύ θετικό ότι τα γεγονότα θα συμβαίνουν αργά, αλλά σταθερά. Θα καταφέρεις να λύσεις εύκολα τα προβλήματα και τις παρεξηγήσεις, που πιθανόν θα εμφανιστούν. Ωστόσο, επειδή τελευταία κουράζεσαι πολύ, καλό θα ήταν να κοιτάξεις λίγο περισσότερο τον εαυτό σου, γιατί ίσως εμφανιστούν προβλήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ: Μην κλειστείς στον εαυτό σου, αλλά καλό θα ήταν να μιλήσεις με το σύντροφό σου για όλα τα θέματα, καλά ή κακά, που σας απασχολούν. Αν είσαι μόνος ή μονή, σίγουρα θα έρθει στο δρόμο σου αυτό που αναζητάς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ: Ο προγραμματισμός είναι απαραίτητος για τους στόχους που βάζεις στην εργασία σου. Τη σημερινή ημέρα καλό θα ήταν να αποφύγεις καινούριες συνεργασίες. Οι φιλοδοξίες σου αυτόν τον καιρό πρέπει να είναι συγκρατημένες. Τα έξοδα σου είναι αρκετά και βεβαίως χρειάζεται προσπάθεια, προκειμένου να καλυφτούν οι υποχρεώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα θα έχεις έντονα συναισθήματα και από το μεσημέρι και μετά ίσως εμφανισθούν και μελαγχολικά συναισθήματα . Η θετική σκέψη είναι το παν. Καλό θα ήταν να περάσεις χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα, φιλικά ή οικογενειακά, να συζητήσεις όλα τα θέματα που σε απασχολούν και βεβαίως να τους μεταδώσεις αισιοδοξία. Να πάρεις σοβαρά υπόψιν σου τις συμβουλές τους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ: Ρομαντισμός και όμορφο κλίμα θα είναι τα στοιχεία που εσύ και ο σύντροφός σου θα ζήσετε το αποψινό βράδυ. Νέες βάσεις στη σχέση σου είναι απαραίτητο να μπουν, προκειμένου να σας φύγουν όλα τα άγχη. Για σένα που είσαι μόνος, η διασκέδαση σε περιμένει καθώς και αγαπημένοι φίλοι.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ: Στην εργασία προμηνύονται αλλαγές και εξελίξεις θετικές. Οι συνεργάτες σου σε καταλαβαίνουν και τα οικονομικά σου είναι σε καλύτερο επίπεδο από άλλοτε. Τις νέες προτάσεις πρέπει να τις σκεφτείς πολύ καλά πριν να πεις το ναι, προκειμένου να αυξηθούν τα έσοδά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η επιτυχία έρχεται όταν προχωράς με θάρρος σε ό,τι κάνεις. Μπορείς να διαπρέψεις με ό,τι κι αν ασχοληθείς, αν το κάνεις με αισιοδοξία και χαμόγελο. Δείξε περισσότερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις με δικά σου άτομα, φιλικά ή συγγενικά, και βεβαία να προσέξεις τα λεγόμενά σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ: Στα αισθηματικά πρόσεξε τις εντάσεις. Ο σύντροφός σου πρέπει να σε ηρεμεί και όχι να το φορτίζεις με διάφορα άλλα θέματα. Για σένα που είσαι μόνος σου, ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα αν το αποφασίσεις δυναμικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Τα προβλήματα της δουλειάς τακτοποιούνται σήμερα με τον καλύτερο τρόπο. Πρόσεξε τα έξοδά σου, γιατί υπερβαίνεις τα όρια. Προστάτεψε όλα τα συμφέροντά σου και προσπάθησε να αποκρούσεις τους ανταγωνιστές σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η παρουσία σου σήμερα δεν περνάει απαρατήρητη, φαίνεται καθαρά η διπλωματία και η εφευρετικότητά σου. Μη χαραμίσεις λοιπόν τα προσόντα σου στο να αντικρούεις κακίες και ζήλιες. Όλες οι κακόβουλες κριτικές πέφτουν σήμερα στο κενό, αφού η ευφράδειά σου γοητεύει και τους πιο εχθρικούς απέναντι σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ: Μην παραμελήσεις το σύντροφό σου και χάρισε του το χρόνο που χρειαζόσαστε και οι δύο, προκειμένου να περάσετε ένα τέλειο βράδυ. Για σένα που είσαι ελεύθερος, έρχονται τέλειες και θετικές γνωριμίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ: Απόφυγε συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, αφού σίγουρα στην προκειμένη φάση δε σε συμφέρουν. Στα οικονομικά σου δε λείπουν τα έξοδα. Δε χρειάζονται βιαστικές κινήσεις.

ΛΕΩΝ
Στηρίξου στις δυνάμεις σου σήμερα και δούλεψε σκληρά, αφού οι υποχρεώσεις σου συνεχώς πληθαίνουν. Δε χρειάζεται αδράνεια, αλλά δυναμικότητα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ: Η διάθεσή σου θα είναι στα ύψη και αυτό δεν πρέπει να το αφήσεις να περάσει ανεκμετάλλευτο. Βγες έξω και διασκέδασε. Όσο για σένα που έχεις σχέση, τον τελευταίο καιρό εμφανίζονται σύννεφα σε αυτή, γι’ αυτό χρειάζεται σύνεση και συζήτηση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ: Σήμερα στον επαγγελματικό τομέα θα έχεις ιδιαίτερες προϋποθέσεις για οικονομικές επιτυχίες. Βέβαια, τους καρπούς των προσπαθειών σου δε θα τους βρεις κατευθείαν, αλλά μέχρι τότε πρέπει να κάνεις οικονομία και να έχεις λιτές διαθέσεις για αγορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τη δυναμική σου διάθεση μπορείς να φέρεις εις πέρας ό,τι αναλάβεις. Όποιες δυσκολίες και αν εμφανιστούν, θα σε κάνουν πιο δυνατό και στο τέλος της ημέρας η ζυγαριά σίγουρα θα έχει θετικό πρόσημο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ: Σε αυτόν τον τομέα πρέπει να βάλεις τον καλύτερο σου εαυτό, γιατί ενώ μπορείς να πετύχεις πολλά, φαίνεται πως αγχώνεσαι και κάπου το χάνεις. Εάν βάλεις ουσία, όλα θα είναι καλύτερα. Εσύ που έχεις σχέση, συζήτησε τα προβλήματά σου με το σύντροφό σου και όλα θα είναι καλύτερα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ: Σήμερα θα έχεις μία δύσκολη ημέρα στην εργασία σου και χρειάζεται να διαθέτεις γερό στομάχι. Τα οικονομικά σου είναι δύσκολα γι’ αυτό δε χρειάζεται να φανείς σπάταλος.

ΖΥΓΟΣ
Τη σημερινή ημέρα θα πρέπει να βάλεις τα πράγματα σε τάξη, προκειμένου να επιλέξεις στη συνέχεια μία σωστή πορεία. Μην ανακοινώνεις τα σχέδιά σου σε γνωστούς και φίλους, αλλά μόνο στα πολύ κοντινά σου πρόσωπα, που σε αγαπούν και σε νοιάζονται. Μόνο αυτοί μπορούν να σε βοηθήσουν αποτελεσματικά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ: Η σχέση που έχεις αυτόν τον καιρό με το σύντροφό σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Τα σύννεφα που παρουσιάζονται, διαλύονται με σωστούς χειρισμούς. Αν είσαι μόνος, σύντομα θα έρθει στη ζωή σου αυτό που αναζητά η ψυχή σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ: Το άγχος στην εργασία σίγουρα δε βοηθάει και το ξέρεις καλά. Οι ικανότητές σου είναι πολλές και έτσι ξεπερνιούνται όλα τα προβλήματα που εμφανίζονται. Μην είσαι ευκολόπιστος με άτομα που σε πλησιάζουν, γιατί δεν ξέρεις τις προθέσεις τους. Περίμενε πρώτα να έχεις δείγματα της εμπιστοσύνης τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με ό,τι καταπιαστείς σήμερα, θα έχεις τέλεια αποτελέσματα. Τις προτάσεις που σου γίνονται πρέπει να τις σκεφτείς καλά, πριν πάρεις αποφάσεις ζωής. Τα άτομα που σε νοιάζονται πραγματικά, θα σε συμβουλεύσουν για το δικό σου καλό.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ: Μη δειλιάζεις να πεις τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου, γιατί κι αυτός σίγουρα έχει ανάγκη να αλλάξεις λίγο την τακτική σου και να σε νιώσει πιο κοντά του. Εσύ που είσαι μόνος ακόμη, γίνε πιο ανοιχτός σε διασκέδαση και προτάσεις και θα έχεις την ευκαιρία να επιλέξεις κάτι καλό για εσένα. Μην είσαι απότομος, μπορεί κάτι να αξίζει πραγματικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ: Στα επαγγελματικά όλα είναι σχεδόν τέλεια. Μείωσε το άγχος όσο γίνεται. Η εγρήγορση είναι απαραίτητη, προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις πολλές εργασιακές υποχρεώσεις που έχεις. Απόφυγε τα οικονομικά ρίσκα, γιατί σίγουρα θα φέρουν προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή η μέρα είναι πολύ καλή για σένα, αγαπητέ Τοξότη. Η διπλωματία σού είναι απαραίτητη προκειμένου να διαχειριστείς τις καταστάσεις, που εδώ και πολύ καιρό σε απασχολούν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ: Στη σχέση σου σήμερα μπορεί να εμφανισθούν κάποια καβγαδάκια, αλλά μην ανησυχείς, γιατί είναι το αλατοπίπερο της σχέσης. Αν υπάρχει πραγματική αγάπη, σίγουρα δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν είσαι μόνος το αποψινό βράδυ, με τη διάθεση που έχεις και τη γοητεία που εκπέμπεις, σίγουρα θα κάτι ερωτικό θα προκύψει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ: Στην εργασία τα καταφέρνεις με τον καλύτερο τρόπο. Με την υπευθυνότητά σου δίνεις λύσεις σε πολλά εργασιακά θέματα που παρέμειναν για καιρό στάσιμα, αλλά και συμφέρουσες λύσεις. Οι συζητήσεις με συνεργάτες είναι ό,τι καλύτερο, προκειμένου να αυξηθούν τα έσοδά σου. Να θυμάσαι ότι όλοι οι κόποι σου από μέρα σε μέρα θα αρχίσουν να ανταμείβονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σημερινή ημέρα επιβάλλει εσωτερική ηρεμία, προκειμένου να πραγματοποιήσεις ενδοσκόπηση, ώστε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Ο περίγυρος πολλές φορές μας επηρεάζει αρνητικά, πράγμα το οποίο είναι λάθος. Συνέχισε ό,τι κάνεις με αποφασιστικότητα, ενέργεια και δύναμη και μη παρασύρεσαι. Ακολούθησε την πεπατημένη και όλα θα πάνε τέλεια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ: Με τη σχέση σου σήμερα θα αντιμετωπίσεις σημαντικά προβλήματα. Ο χρόνος που δεν αφιερώνεις, έχει συσσωρεύσει αποθέματα αρνητικότητας και έχει σπάσει το φράγμα της υπομονής, γι’ αυτό πρέπει να διαχειριστείς επιδέξια την κατάσταση και ό,τι υποσχεθείς, να το κάνεις πραγματικότητα. Εσύ που είσαι μόνος, μάλλον φαίνεται πως είναι από επιλογή σου, καθώς έχεις πολλές ευκαιρίες να δράσεις σε καθημερινή βάση αυτή τη περίοδο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ: Πρέπει να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τη σημερινή ημέρα, για να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις να είσαι πιο χαλαρός τις επόμενες. Οι συνεργάτες σου, με τη θετική σου αύρα, θα είναι παράγοντες βοήθειας και σίγουρης εξασφάλισης. Να μην είσαι σπάταλος, γιατί οι υποχρεώσεις μαζεύονται συνεχώς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η “τρέλα” που έχεις την τελευταία περίοδο, βλέπεις ότι σου βγαίνει σε καλό, διότι έχεις δημιουργήσει άμυνες και αποβάλλεις τα αρνητικά κύματα που σου χτυπούν την πόρτα. Είσαι σε μία δυναμική περίοδο και αυτό φαίνεται σε κάθε σου κίνηση, συνέχισε έτσι, γιατί έχεις μόνο οφέλη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ: Προσπάθησε να είσαι συμβιβαστικός με τη σχέση σου, γιατί το εκρηκτικό σου ταπεραμέντο είναι η θρυαλλίδα που σου προκαλεί προβλήματα. Δείξε τρυφερότητα και κατανόηση και δε θα σου βγει σε κακό. Εσύ που είσαι μόνος, ήρθε η περίοδος να δράσεις, γιατί η θετική σου διάθεση και το χαμόγελό σου είναι οι οδηγοί της επιτυχίας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ: Είσαι πολύ κοντά στο να κλείσεις μία σημαντική συμφωνία για την εργασία σου, πρέπει να έχεις υπομονή και διπλωματικότητα, γιατί αυτοί είναι οι δρόμοι που θα σε οδηγήσουν στην οδό της σωστής διαχείρισης της υπόθεσης. Αυτή τη περίοδο μπορείς να ξεφύγεις λίγο στα οικονομικά σου, διότι σου αξίζει να επιβραβεύσεις τον εαυτό σου για τους κόπους σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι προσπάθειές σου τον τελευταίο καιρό σου έχουν αποφέρει σημαντικές επιτυχίες. Η σημερινή ημέρα θα είναι σαν τις προηγούμενες, αρκεί να μην ξεχάσεις τη σκληρή εργασία. Απόφυγε τις επαφές που θέλουν να σε δουν να αποτυγχάνεις, διότι μόνο τρικλοποδιές θα σου βάλουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ: Σήμερα, με θετική διάθεση αντικρούεις τις όποιες αρνητικές σκέψεις του συντρόφου σου. Όσο για σένα που είσαι μόνος σου, οι μετοχές σου είναι πολύ ανεβασμένες τον τελευταίο καιρό και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτείς κατάλληλα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ: Στην εργασία σου σήμερα πρέπει να προσέξεις πολύ, γιατί θα έχεις μία δύσκολη μέρα. Με υπομονή και επιμονή όλα γίνονται, δώσε έμφαση εκεί που χρειάζεται και ανακάλυψε το μαργαριτάρι που θα σου εμφανίσει αυτή η δύσκολη ημέρα. Στα οικονομικά σου είσαι σφιγμένος λόγω των υποχρεώσεων, έτσι πρέπει να είσαι για να έχεις τα πράγματα σε μία διαχειρίσιμη κατάσταση.

Read More

And More