Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 10/11/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή Παρασκευή είναι άκρως ενδιαφέρουσα με το επίκεντρο να βρίσκεται στον τομέα της επικοινωνίας. Η Σελήνη πραγματοποιεί ευνοϊκή όψη με τον Ερμή, γεγονός που σε κάνει πιο γλυκό και πιο ήπιο στα λεγόμενά σου. Υπάρχει συγκατάβαση και διάθεση να ακούσεις τους γύρω σου με σκοπό να τους προσφέρεις τη γνώση σου μέσα από τις συμβουλές σου. Το καλό είναι ότι θέλεις να το κάνεις, θέλεις να σταθείς στο πλευρό τους, γιατί ξέρεις ότι έχεις πολύτιμα πράγματα να προσφέρεις. Εξάλλου, η γενναιοδωρία και η δοτικότητα χαρακτηρίζουν γενικότερα την ημέρα αυτή.

Αισθηματικές
Ιδανική ημέρα για τα αισθηματικά σου προκειμένου να συζητήσεις με τον σύντροφο σου και να του δώσεις να καταλάβει καλά αυτά που έχεις στο μυαλό σου, έτσι ώστε να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις και τους ανεπιθύμητους διαπληκτισμούς στην σχέση σου. Απόλαυσε τον ρομαντισμό που επικρατεί τη σημερινή ημέρα.

Επαγγελματικές
Σήμερα αναμένεται να συζητήσεις νέες προτάσεις στα επαγγελματικά σου που θα σε ευχαριστήσουν. Κάνε τις σωστές επιλογές, για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά, αρχίζουν να βελτιώνονται τα θέματα εκείνα που σου δημιουργούσαν πονοκέφαλο.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή ημέρα χαρακτηρίζεται από αρμονία στην επικοινωνία και καλή διάθεση, σχεδόν με μια παιδικότητα που σε ταξιδεύει σε άλλους χρόνους και εποχές. Συμπέρασμα; Εκμεταλλεύσου την Παρασκευή αυτή για να περάσεις χαλαρά και διασκεδαστικά με φίλους και αγαπημένους. Η Σελήνη στον Λέων σου παίρνει το μυαλό και δεν σε αφήνει να ασχοληθείς με τις υποχρεώσεις σου. Για αυτό κανόνισε και εσύ μια ξεχωριστή βραδιά με φίλους που θα σε κάνουν να εκτονώσεις την πίεση της καθημερινότητας, περιορίζοντας τις έγνοιες. Βγες να διασκεδάσεις ή οργάνωσε μια βραδιά στο σπίτι που θα περιέχει παιχνίδι. Με το καραόκε πώς τα πας;!

Αισθηματικές
Η αισιοδοξία που θα υπάρχει στην σχέση σου σήμερα θα είναι χαρακτηριστική. Ο ρομαντισμός σου θα είναι στα ύψη και θα εκπλήξεις τον σύντροφο σου με την ανανεωμένη σου διάθεση. Αν είσαι μόνος, μην αποκλείεις το γεγονός ότι μια νέα σχέση μπορεί να ξεκινήσει…

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου παραμένουν σταθερά, χωρίς ιδιαίτερες ανακατατάξεις. Περιορίσου σε συζητήσεις που φαίνεται πως είναι άκρως αποδοτικές σήμερα. Τα οικονομικά σου φρόντισε να τα αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα, χωρίς παιδιάστικα καπρίτσια που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, το τελείωμα της εργάσιμης εβδομάδας έρχεται με τον καλύτερο τρόπο. Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στον Λέοντα και αυτό σημαίνει ανεμελιά, διασκέδαση και καλή παρέα. Οι υποχρεώσεις από το πρόγραμμά σου διαγράφονται και αφήνουν τη θέση τους σε πιο διασκεδαστικές καταστάσεις και ενασχολήσεις. Είναι μια ιδανική ημέρα για να δεις φίλους και να ξεφαντώσεις. Να περάσεις μαζί τους στιγμές ανάλαφρες, χωρίς τα άγχη που κουβαλάς στην καθημερινότητα. Αν χρειαστεί, είσαι σε θέση να συμπαρασταθείς σε έναν φίλο ή σε κάποιον γνωστό που το έχει ανάγκη, ακούγοντάς τον και συμβουλεύοντάς τον.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα από ότι είναι και αυτό μπορείς να το επιτύχεις αν αξιοποιήσεις τη σημερινή ημέρα. Αν βρίσκεσαι σε σχέση μπορείς να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και να αναθερμάνεις το κλίμα. Αν είσαι μόνος, εκπέμπεις ασφάλεια και γλυκύτητα που σε κάνουν προσιτό στο άλλο φύλο.

Επαγγελματικές
Μπορείς στα επαγγελματικά σου να κάνεις συνεργασίες και να συζητήσεις νέες προοπτικές που ανοίγονται μέσα από αυτές. Στα οικονομικά σου πρέπει να βάλεις περισσότερο προγραμματισμό, γιατί έχεις την τάση να ξοδεύεις χωρίς συναίσθηση. Δεν έχει αξία το χρήμα για σένα σήμερα.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, με τη Σελήνη στον Λέων μπορείς να περάσεις μια όμορφη ημέρα. Η διάθεση είναι θετική και πολύ παιχνιδιάρα. Η δημιουργική σου πλευρά ψάχνει τρόπο να εκφραστεί, για αυτό κάνει ό,τι μπορείς για να της ανοίξεις τον δρόμο. Ασχολήσου με τη διακόσμηση του σπιτιού σου ή πειραματίσου με το ντύσιμό σου. Αν πάλι ο χώρος της κουζίνας είναι κάτι που σε έλκει, οργάνωσε μια βραδιά για φίλους μαγειρεύοντάς τους πρωτότυπες ιδέες από τις κουζίνες του κόσμου. Επίσης, κράτα στο μυαλό σου ότι είναι μια ιδανική ημέρα για να επικοινωνήσεις με γλυκύτητα και συμπάθεια. Αν χρειάζεσαι συμβουλές είναι καλή στιγμή να τις ζητήσεις.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου θα έχεις την ευκαιρία να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν, αρκεί να αφήσεις την τρυφερότητα και την γλυκύτητα να εκφραστούν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη μόνιμη σχέση, η περίοδος είναι καλή για να ξεκινήσεις μια.

Επαγγελματικές
Η ημέρα είναι καλή για να πάρεις αποφάσεις και να συζητήσεις γύρω από νέες συνεργασίες. Έχεις καλή διάθεση και η επικοινωνία ευνοείται. Στα οικονομικά, καλό είναι να διατηρήσεις τη φιλοσοφία που προβλέπει σύνεση και υπευθυνότητα.

Λέων
Αγαπητέ Λέων, η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και αυτό σημαίνει ότι η περίοδος χαλάρωσης με παιχνιδιάρικη διάθεση συνεχίζεται. Ειδικά σήμερα που είναι και Παρασκευή δεν έχεις δικαιολογία για να μην απολαύσεις την ημέρα με κέφι και αισιοδοξία. Έτσι, θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις και δύσκολες καταστάσεις χωρίς να προβληματιστείς. Η αλήθεια είναι, επίσης, ότι θέλεις να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και αυτό σε οδηγεί σε ακόμη πιο τρελές συμπεριφορές. Όσο οι γύρω σου δεν δυσανασχετούν μπορείς να συνεχίσεις αυτό τον τρόπο έκφρασης. Απόλαυσε κάθε στιγμή με καλή παρέα!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου φρόντισε να κάνεις θετικές σκέψεις και να πλησιάσεις τον σύντροφο σου με κατανόηση και διαλλακτικότητα, ώστε να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά. Να είσαι σίγουρος ότι θα λάβεις την ανταπόκριση που θέλεις.

Επαγγελματικές
Τα σχέδια που έχεις από το παρελθόν αναφορικά με τη δουλειά σου, σήμερα μπορούν να συζητηθούν για να υλοποιηθούν χωρίς άλλη καθυστέρηση. Στα οικονομικά, κινήσου προσεκτικά για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή ημέρα προσφέρει ιδιαίτερη εύνοια στον τομέα της επικοινωνίας. Η αρμονική όψη της Σελήνης με τον Ερμή σε κάνει πιο γλυκό, γεμάτο κατανόηση και διάθεση να ακούσεις τους προβληματισμούς του διπλανού σου. Εκπέμπεις μια ασφάλεια στους γύρω σου, γεγονός που τους δίνει την ελευθερία να σου «ανοιχθούν». Μπορείς και εσύ από την πλευρά σου να προσεγγίσεις με μεγαλύτερη ευκολία ένα φιλικό πρόσωπο για να του εκμυστηρευτείς τις ανησυχίες σου ή να βρεθείς πιο κοντά με το πρόσωπο του άλλου φύλου που σε ενδιαφέρει.

Αισθηματικές
Σήμερα δεν υπάρχει χώρος για απαισιοδοξία στην αισθηματική σου ζωή. Η διάθεση είναι ανεβασμένη και μιας και είναι Παρασκευή μπορείς να κανονίσεις κάτι ενδιαφέρον για την αποψινή βραδιά. Κάνε μια εποικοδομητική συζήτηση με το ταίρι σου που θα διώξει τις σκιές από τη σχέση.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά τα καταφέρνεις πολύ καλά, γιατί είσαι δημιουργικός και εκπέμπεις μια ασφάλεια στους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, καλύτερα να αποφύγεις τους πειρασμούς. Υπάρχει μια παιδική αφέλεια στην συμπεριφορά σου που σε παρασύρει. Προσοχή!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, το πλανητικό σκηνικό της ημέρας είναι πολύ ευνοϊκό έτσι όπως έχει διαμορφωθεί. Η Σελήνη στον Λέων σε βοηθάει να ρίξεις τους έντονους ρυθμούς, να αποβάλεις το άγχος και να αποκτήσεις μια παιδικότητα που θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις. Είναι μια μέρα που οφείλεις να διασκεδάσεις, να έρθεις πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να χαρείς όπως τότε που οι σκοτούρες ήταν αμελητέες. Έτσι, θα βρεις τον τρόπο να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου και να νιώσεις πιο ισορροπημένος. Με την επικοινωνία να ευνοείται, μην διστάσεις να κάνεις τις απαραίτητες προσεγγίσεις.

Αισθηματικές
Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά και σήμερα είναι μια μέρα που μπορείς να θίξεις ευαίσθητα ζητήματα προς συζήτηση. Βέβαια, πρέπει να διατηρήσεις το κλίμα σεβασμού, καθώς είναι η βάση στη σχέση σου. Έτσι, θα ξεκαθαρίσεις όσα αιωρούνται στον αέρα και δημιουργούν προβλήματα.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε ικανοποιητική πορεία. Σύντομα θα καταφέρεις να υλοποιήσεις σημαντικά σχέδια που έχεις. Στα οικονομικά μπορείς να πάρεις τα ρίσκα σου σήμερα. Εστίασε, επίσης, στον τομέα της επικοινωνίας για να επωφεληθείς.Μήπως πρέπει να κάνεις κάποιον διακανονισμό;

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η Παρασκευή αυτή χαρακτηρίζεται ευνοϊκή, χαρούμενη και πολύ επικοινωνιακή. Υπάρχει καλή διάθεση, ακόμη και εσύ έχεις την ανάγκη να κάνεις την τρέλα σου, την «αταξία» σου, με στόχο να φέρεις το χαμόγελο στα χείλη σου, αλλά και των γύρω. Βέβαια, συνεχίζεις να κρύβεις τα πραγματικά σου συναισθήματα και αυτή τη φορά οφείλεται στην υπερηφάνεια που νιώθεις και δεν σου επιτρέπει μικροπρέπειες. Μια ρομαντική σχέση ή μια δημιουργική ενασχόληση μπορεί να ξεκινήσει από σήμερα. Σε κάθε περίπτωση μην πνίξεις την ανάγκη σου. Άκουσε τον εαυτό σου!

Αισθηματικές
Μπορεί η καθημερινότητα να κρύβει άγχος και υποχρεώσεις, αλλά η αισθηματική σου ζωή σήμερα αναμένεται να έχει θετικές εξελίξεις. Ο σύντροφός σου στο πλάι σου και έχει κάθε καλή διάθεση να συζητήσει μαζί σου ό,τι σε απασχολεί.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά δεν πάνε και τόσο άσχημα. Σήμερα ειδικά έχεις καλή διάθεση, αν και δεν θέλεις να μπλέξεις το μυαλό σου με πολλές σκοτούρες. Στα οικονομικά, μην κινείσαι απερίσκεπτα. Καλύτερα να συζητήσεις με πρόσωπα εμπιστοσύνης τις επόμενες κινήσεις.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή ημέρα σου δίνει την ευκαιρία, σε επαγγελματικό επίπεδο, να διευθετήσεις ένα σημαντικό θέμα μέσω της συζήτησης. Το κλίμα γίνεται πιο ευνοϊκό και η επικοινωνία διευκολύνεται με την Σελήνη να πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Ερμή. Έτσι, μπορείς πιο όμορφα να εκφράσεις τις απόψεις σου, αλλά και να σε ακούσουν οι γύρω σου. Βέβαια, την εύνοια αυτή μπορείς να την αξιοποιήσεις και σε άλλα επίπεδα προκειμένου να λύσεις προβλήματα που σε ταλαιπωρούν. Η βραδιά μπορεί να κλείσει όμορφα την ημέρα και να σε προετοιμάσει για το Σαββατοκύριακο που έρχεται, με καλή παρέα, διασκέδαση και λιγότερα βάρη.

Αισθηματικές
Σήμερα, στην σχέση σου μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις σε καταστάσεις που σε ταλαιπωρούν και σου δημιουργούν ψυχολογική πίεση. Οι λύσεις είναι μπροστά σου και θα δεις ότι ο σύντροφός σου μπορεί να τις αποδεχθεί, αρκεί να τους τις προωθήσεις με ήρεμο τρόπο.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά κυλούν καλά. Βέβαια, δεν φαίνεται να σε προβληματίζουν σήμερα, καθώς θέλεις να τελειώνεις με τις υποχρεώσεις όσο πιο σύντομα γίνεται. Στα οικονομικά, φρόντισε να μην ξεχαστείς και κάνεις απερίσκεπτα έξοδα.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, απόλαυσε την ημέρα και δέξου το δώρο του σύμπαντος. Μπορείς να χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου, να διώξεις από πάνω σου έγνοιες και ανησυχίες και να επιτρέψεις στον εαυτό σου την πολυτέλεια της διασκέδασης. Υπάρχουν πολλές δημιουργικές ενασχολήσεις που μπορείς να ξεκινήσεις σήμερα, είτε μόνος είτε μπαίνοντας σε μια ομάδα. Ή ακόμη πιο απλά κάλεσε αγαπημένα πρόσωπα και φίλους και οργάνωσε μια βραδιά επιτραπέζιου παιχνιδιού ή τραγουδιού. Δεν χρειάζονται χρήματα για να περάσεις όμορφα και δημιουργικά!

Αισθηματικές
Σήμερα σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση μέσα από έναν ουσιαστικό και εποικοδομητικό διάλογο. Υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για επικοινωνία και πολύτιμα συμπεράσματα. Έτσι, θα πλησιάσεις το ταίρι σου και θα επιλύσεις δύσκολες καταστάσεις.

Επαγγελματικές
Ό,τι και να δημιουργηθεί σήμερα στην εργασία θα καταφέρεις να το λύσεις με επιτυχία. Λίγο η καλές σου διαπραγματευτικές και επικοινωνιακές ικανότητες, λίγο η καλή σου διάθεση σε οδηγούν σε καλά μονοπάτια. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις επιχειρηματικές κινήσεις για να βγάλεις επιπρόσθετο κέρδος.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η Σελήνη στον Λέων συνεχίζει να δίνεις τις ευνοϊκές επιρροές της. Χαρά, διασκέδαση και ανάλαφρη διάθεση συνθέτουν το σκηνικό της σημερινής ημέρας. Υπάρχει γενναιοδωρία που σε κάνει να νιώθεις μια γλυκιά ευγνωμοσύνη. Προσπάθησε να αφήσεις τους προβληματισμούς στην άκρη για σήμερα. Παράλληλα, άφησε χώρο για να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που αγαπάς και εμπιστεύεσαι. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να λύσεις παρεξηγήσεις και διαφωνίες. Η επικοινωνία είναι πολύ αποτελεσματική και αυτό σε βοηθάει σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

Αισθηματικές
Είναι στο χέρι σου να λύσεις προβληματικές καταστάσεις μέσα από τον διάλογο. Υπάρχει ένα καλό κλίμα που επιτρέπει στον σύντροφό σου και σε εσένα να πλησιάσει ο ένας τον άλλον με ευθύτητα, χωρίς μισόλογα. Μην χάσεις την ευκαιρία που σου χαρίζεται…

Επαγγελματικές
Μην πάρεις αποφάσεις επιπόλαια, γιατί έχεις μια παιδιάστικη στάση που φαίνεται πως θα σε ακολουθήσει και σε αυτόν τον τομέα. Αν δεν νιώθεις έτοιμος να αποφασίσεις απόφυγέ το. Στα οικονομικά, μπορείς να συζητήσεις προτάσεις που ευνοούν την αύξηση των εσόδων σου.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, απόλαυσε τη σημερινή Παρασκευή σαν παιδί. Έχεις παιχνιδιάρικη διάθεση και δεν διστάζεις να γίνεις η ψυχή της παρέας προκειμένου να τραβήξεις το ενδιαφέρον, αλλά και να κάνεις τους γύρω σου να διασκεδάσουν. Υπάρχει ένα κλίμα που ευνοεί το «πείραγμα» ανάμεσα σε φιλικά πρόσωπα, αλλά και συναδέλφους. Παράλληλα, είναι μια μέρα που ευνοεί τις συζητήσεις γύρω από θέματα που σε απασχολούν. Αξιοποίησε την περίπτωση για να λύσεις προσωπικά και επαγγελματικά προβλήματα.

Αισθηματικές
Το πλανητικό σκηνικό σε επηρεάζει θετικά, ώστε να τα πας πολύ καλά στην σχέση σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στον άνθρωπό σου και να διώξεις την ανασφάλεια που δημιουργεί σύννεφα στη σχέση.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, ό,τι και να προκύψει σήμερα δεν έχεις πρόβλημα. Έχεις καλή διάθεση που σε βοηθάει να κινηθείς συνετά και αποτελεσματικά. Στα οικονομικά σου τα πράγματα ακόμη δεν είναι ακριβώς όπως τα θέλεις. Για αυτό κάνε τις συζητήσεις που αφορούν νέες πηγές εισοδήματος.

Read More

And More