Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 12/10/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα είναι μια ημέρα που χρειάζεται αρκετή προσοχή. Από τη μια η Σελήνη πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και σε κάνει αρκετά ευαίσθητο, τόσο που σε δυσκολεύει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Από την άλλη πλευρά, οι αρνητικές της όψεις της με τον Ήλιο και τον Ερμή, δημιουργούν μια εσωτερική αναταραχή και έναν εκνευρισμό που σε οδηγεί σε ξεσπάσματα. Πρόσεχε τον τρόπο που εκφράζεσαι και ειδικά προς τα πρόσωπα της οικογένειάς σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα είσαι αρκετά ευαίσθητος και ρομαντικός σε σημείο υπερβολής. Δεν θα είσαι πάντα σε θέση να διακρίνεις την πραγματικότητα, οπότε τα πράγματα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα σε αντιμετωπίσει ο παρτενέρ σου. Φρόντισε να μην πέσεις θύμα εκμετάλλευσης ή εξαπάτησης.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία και τον αυτοέλεγχο. Η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για συνεργασίες και σημαντικά ραντεβού, οπότε καλύτερα απόφυγέ τα. Στα οικονομικά, πρέπει να διατηρήσεις μια ορθολογική στάση για να μην ξεφύγεις με τα έξοδα ή τα χρέη.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα θα πρέπει να είσαι αρκετά συγκρατημένος προκειμένου να επιτρέψεις μόνο στις καλές επιρροές να βγουν στην επιφάνεια. Αφέσου στην αγάπη και την στοργή της οικογένειας, αλλά σε καμιά περίπτωση μην δείξεις καλή πίστη σε πρόσωπα που δεν είναι εμπιστοσύνης. Δεν θα είναι δύσκολο να πέσεις θύμα εξαπάτησης, ή σε μικρότερο, ή σε μεγαλύτερο βαθμό. Ιδιαίτερη προσοχή, λοιπόν, στο επαγγελματικό επίπεδο, στο οποίο οι συνέπειες θα είναι πιο εμφανείς.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις υπέροχες στιγμές με τον σύντροφό σου, τον σύζυγό σου ή τον υποψήφιο παρτενέρ σου. Είσαι αρκετά ρομαντικός γεγονός που δεν μπορείς να κρύψεις. Από την άλλη, όμως, η αρνητική όψη της Σελήνης με τον Ερμή, σου δημιουργεί αναστάτωση που μπορείς εύκολα να ξεσπάσεις στα αγαπημένα πρόσωπα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να είσαι πιο εγκρατής και να αποφύγεις νέες συνεργασίες και σημαντικές συναντήσεις που θα κρίνουν τις μελλοντικές εξελίξεις των σχεδίων σου. Στα οικονομικά, θα πρέπει να είσαι αποφασισμένος και να μην επιτρέψεις στην παρόρμηση να σε βγάλει εκτός πλάνου.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα είναι μια μέρα αρκετά συναισθηματική, ενώ δεν θα λείψει το πάθος και ο ρομαντισμός. Είναι πιθανό το συναίσθημά σου να σε καθοδηγήσει και να σε κάνει ακόμη και να εξαπατηθείς. Προσπάθησε να μείνεις εγκρατής, μην αφήσεις την εσωτερική σου αναταραχή να εκδηλωθεί στη συμπεριφορά σου, έτσι ώστε να διατηρήσεις τον έλεγχο. Σκέψου χωρίς παρεμβολές και προσπάθησε να μείνεις προσηλωμένος στις αποφάσεις που παίρνεις.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή αναμένεται αρκετά ενδιαφέρουσα, όποια και αν είναι η προσωπική σου κατάσταση. Έχεις ανάγκη να στραφείς προς τον σύντροφό σου, να τον ακούσεις, να σε ακούσει και γενικότερα να έρθεις σε ουσιαστική επικοινωνία μαζί του. Αν προσπαθείς να προσεγγίσεις ένα νέο ταίρι μην κάνεις βιαστικά βήματα.

Επαγγελματικές
Στην επαγγελματική σου ζωή, μπορείς να βάλεις μια σειρά στα επόμενα σχέδιά σου, καθώς είσαι αρκετά προνοητικός και μπορείς να προβλέψεις καταστάσεις και εμπόδια. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγεις την λήψη σοβαρών αποφάσεων. Στα οικονομικά, μείνε σταθερός στις επιλογές σου και μην παρασύρεσαι σε παράλογα έξοδα.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό το γεγονός κάνει πιο έντονες τις συναισθηματικές σου πτυχές. Για μια ακόμη ημέρα το ενδιαφέρον σου στρέφεται γύρω από το σπίτι σου και τα πρόσωπα της οικογένειάς σου. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι τον εκνευρισμό που είναι πιθανό να δημιουργηθεί και να σε παρασύρει σε λόγια και κινήσεις που δεν σου αρμόζουν. Χαλάρωσε και απόλαυσε τις στιγμές σου. Μόνο οι δικοί σου άνθρωποι μπορούν να σου προσφέρουν την αίσθηση της ολοκλήρωσης.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα μπορούν να εξελιχθούν πολύ καλά, αρκεί να αφήσεις ο,τιδήποτε σε ενοχλεί μακριά από τη σχέση σου. Ακόμη και αν αυτό είναι κάποιες σκέψεις που προέρχονται από την εσωτερική σου σύγκρουση. Αφέσου στην αγκαλιά του αγαπημένου σου και μην δίνεις μεγάλες διαστάσεις σε θέματα που δεν αξίζουν.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα, είναι καλύτερα να αποφύγεις να συζητήσεις γύρω από σημαντικά ζητήματα και να πάρεις αποφάσεις. Δεν είσαι σε θέση να σκεφτείς ρεαλιστικά, καθώς ο ρομαντισμός και η ευαισθησία δεν σε αφήνουν να δεις τους κινδύνους ή τις βαθύτερες προθέσεις των προσώπων που σε περιστοιχίζουν στη δουλειά. Στα οικονομικά, φρόντισε να μείνεις εγκρατής για να διατηρήσεις τις ισορροπίες.

Λέων
Αγαπητέ Λέων, σήμερα με τη Σελήνη στον Καρκίνο το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον σε επηρεάζει είτε το αντιλαμβάνεσαι, είτε όχι. Για αυτό δεν είναι καλή στιγμή για να ασχοληθείς με σοβαρές υποθέσεις που θέλουν καθαρό μυαλό και ανεπηρέαστη γνώμη. Ασχολήσου με τα παιδιά σου, με τους γονείς σου και γενικότερα με τα πρόσωπα που αγαπάς. Δώσε προσοχή στην αρνητική όψη της Σελήνης με τον Ερμή που σε κάνει πιο οξύθυμο και σε ωθεί σε τσακωμούς με τα πρόσωπα της οικογένειας. Διατήρησε την ηρεμία σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς με χαλαρή διάθεση να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου, να του εκφράσεις τις ανασφάλειές σου και έτσι να καταφέρεις να τις ξεπεράσεις. Αν είσαι μόνος, φρόντισε να έρθεις πιο κοντά με τα πρόσωπα που νιώθεις ζεστασιά και άνεση.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, η αρνητική όψη του Ήλιου με την Σελήνη σου στερεί την ηρεμία και την αυτοσυγκέντρωση. Μια εσωτερική ταραχή σε κάνει να διασπάς την προσοχή σου με αποτέλεσμα να μην είσαι τόσο παραγωγικός. Χαμήλωσε τους ρυθμούς σου και προσπάθησε να συγκεντρωθείς όσο μπορείς. Στα οικονομικά θα τα πας καλά καθώς έχεις μια τάση για οικονομία.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, το οικογενειακό περιβάλλον σε επηρεάζει και με το παραπάνω σήμερα. Βέβαια, αυτό ανάλογα με την περίπτωση λειτουργεί διαφορετικά. Αν η υπέρμετρη αισιοδοξία σε οδηγεί σε λάθος αποφάσεις, τότε η οικογένειά σου θα μπορέσει να σε κρατήσει πιο πολύ προσγειωμένο στην πραγματικότητα, έτσι ώστε να αποφύγεις τις παγίδες. Θα νιώσεις μια ανάγκη να περάσεις περισσότερο χρόνο με τους δικούς σου, καθώς εκεί νιώθεις μέλος μιας ομάδας που σου προσφέρει ασφάλεια και ικανοποίηση.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να έχεις μια όμορφη ημέρα σήμερα, καθώς ο ρομαντισμός και η αισιοδοξία σε οδηγούν σε μια άλλη πραγματικότητα που με σωστούς χειρισμούς μπορεί να γίνει διέξοδος και για εσένα και για τον σύντροφό σου. Μην συζητήσετε σήμερα για σημαντικά ζητήματα που αφορούν στο κοινό μέλλον.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός για να ελέγξεις τον εκνευρισμό και τις ταραχές που δημιουργούνται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Επηρεάζεσαι άμεσα και θα πρέπει να μείνεις συγκρατημένος. Στα οικονομικά, θα μπορέσεις να τα πας καλά καθώς νιώθεις την ανάγκη να τακτοποιήσεις τους ανοιχτούς λογαριασμούς.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα με τον Ήλιο να πραγματοποιεί αρνητική όψη με την Σελήνη θα νιώθεις έλλειψη ισορροπίας μέσα σου. Θα υπάρξουν εσωτερικές συγκρούσεις, εκνευρισμός και αδυναμία να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα και νέες καταστάσεις. Νιώθεις μια ανασφάλεια που βγάζεις συνεχώς προς τα έξω, δικαιολογώντας τις αντιδράσεις σου. Προσπάθησε να χαλαρώσεις με αγαπημένα πρόσωπα που αγαπάς και εμπιστεύεσαι. Μην υποκύπτεις στα παιχνίδια του μυαλού και προσπάθησε να μείνεις ανεπηρέαστος από όσους προσπαθούν να σε κατευθύνουν σκόπιμα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι μια καλή ημέρα για να πλησιάσεις το ταίρι σου, να του μιλήσεις για τα συναισθήματά σου και να φτιάξεις ένα πιο θερμό κλίμα για τη σχέση σου. Η γοητεία είναι μέρος του σημερινού παιχνιδιού, οπότε φρόντισε να την εκμεταλλευτείς ανάλογα με την περίπτωσή σου.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου σήμερα θα πρέπει να παραμείνεις συγκρατημένος και ήρεμος, αν θέλεις να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου. Τα οικονομικά σου είναι αρκετά πιεστικά, αλλά το καλό είναι ότι έχεις τη διάθεση να κάνεις οικονομία και να βάλεις σε μια τάξη τις υποχρεώσεις και τις οφειλές σου.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή ημέρα σου προσφέρει την εύνοιά της, αλλά και τις αρνητικές τις επιδράσεις. Από τη μια πλευρά, η Σελήνη στον Καρκίνο σε κάνει πιο συναισθηματικό και ευαίσθητο, έτσι ώστε να προσεγγίσεις με περισσότερη κατανόηση τα πρόσωπα που αγαπάς. Από την άλλη, η δύσκολη όψη του Ποσειδώνα σε εμποδίζει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να πατήσεις σταθερά στη γη. Άφησε τις επαγγελματικές συναντήσεις και τις σοβαρές εκκρεμότητες για άλλη στιγμή.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή είναι μια καλή ημέρα για να προσεγγίσεις το ταίρι σου και να αφήσεις πίσω σου ζητήματα του παρελθόντος. Κάνε στην άκρη οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα που σου γεννά η καθημερινότητα και αφιέρωσε χρόνο και ενέργεια στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου δεν είναι μια μέρα που μπορείς να λύσεις σημαντικά προβλήματα. Μπορεί να βιάζεσαι και να νιώθεις πίεση, αλλά καλύτερα να το αναβάλλεις παρά να παρασυρθείς . Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο και σε αυτό συνδράμεις, οπωσδήποτε, και εσύ με την διάθεσή σου να διευθετήσεις τις εκκρεμότητες.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η προνοητικότητα σου θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση σήμερα. Μπορείς να προβλέψεις δύσκολες καταστάσεις και για αυτές να κάνεις τις κατάλληλες ενέργειες. Ωστόσο, η δύσκολη όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα δεν σου επιτρέπει να δεις με ρεαλισμό την κατάσταση και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Για αυτό απόφυγε να το κάνεις και ειδικά στον εργασιακό τομέα. Προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι από το περιβάλλον.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή χρειάζεται λίγη προσοχή προκειμένου να την απολαύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Η Σελήνη πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Ερμή, γεγονός που εντείνει τον εκνευρισμό και τις εντάσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Μετρίασέ τις και άφησε τον ρομαντισμό να κυριαρχήσει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου σήμερα, θα πρέπει να δώσεις προσοχή καθώς τα σύνθετα προβλήματα δεν φαίνεται να είναι το δυνατό σου σημείο. Ασχολήσου με πιο καθημερινές εργασίες που χρειάζονται περισσότερο την ικανότητά σου να βάζεις τάξη. Ο,τιδήποτε χρειάζεται συζήτηση και ρεαλισμό δεν είναι στα φόρτε σου. Το ίδιο ισχύει και με τα οικονομικά σου.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα είναι πιθανό να σου προκαλέσει έντονο εκνευρισμό που θα σε κάνει να βγεις ακόμη και εκτός ορίων. Μην επιτρέψεις να χάσεις τον έλεγχο και να εκτεθείς στα μάτι τρίτων. Φρόντισε να είσαι πιο σταθερός στις απόψεις σου, έτσι ώστε να εισπράξεις την εκτίμηση που θέλεις από το περιβάλλον σου. Για τα προβλήματά σου καλό είναι να στραφείς στην οικογενειακή εστία, καθώς από εκεί μπορείς να αντλήσεις δύναμη αλλά και ειλικρινείς πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να περάσεις μια όμορφη και ήρεμη ημέρα, αρκεί να καταφέρεις να ελέγξεις τον εκνευρισμό σου. Συγκεντρώσου σε ζητήματα που αφορούν το συναισθηματικό σου δέσιμο και κάνε στην άκρη ο,τιδήποτε σου χαλάει τη διάθεση. Ο σύντροφός σου μπορεί να σε στηρίξει, για αυτό εμπιστεύσου τον.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά δεν είναι καλή ημέρα για να συζητήσεις με συνεργάτες και συναδέλφους. Καλό είναι να κρατήσεις πιο τυπικές επαφές και να προστατεύσεις τον εαυτό σου από την ευαισθησία που βγάζεις σήμερα στην επιφάνεια. Ίσως είναι εύκολο να εξαπατηθείς, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στις οικονομικές σου υποθέσεις.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει στην επιφάνεια την ευαίσθητη πλευρά σου, κάνοντάς σε πιο ευσυγκίνητο, ρομαντικό και ευαίσθητο. Αυτό λειτουργεί καλά όταν βρίσκεσαι με πρόσωπα της οικογένειάς σου ή τον σύντροφό σου. Σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο, όμως, δεν είναι τόσο θετικό, καθώς οι αντιστάσεις σου μειώνονται και έτσι μπορείς εύκολα να πέσεις θύμα επιτήδειων που θα προσπαθήσουν να σε εκμεταλλευτούν. Αφιέρωσε χρόνο στα πρόσωπα που αγαπάς και όλα τα άλλα μπορούν να περιμένουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι μια μέρα που μπορείς να ακουμπήσεις στον ώμο του αγαπημένου σου και να εκφραστείς νιώθοντας το βάρος να φεύγει από πάνω σου. Μίλησε στο ταίρι σου για τις ανησυχίες σου, έτσι ώστε να διώξεις τον εκνευρισμό και την πίεση της ημέρας μακριά.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά τα πράγματα μπορούν να πάνε καλά, αρκεί να μην ασχοληθείς με υποθέσεις που χρειάζονται καθαρή σκέψη και ρεαλιστική ματιά. Δεν είσαι σε θέση να διώξεις την ευαισθησία σου και να σκεφτείς λογικά. Στα οικονομικά, συνέχισε να βάζεις τάξη και να κάνεις οικονομία και σύντομα θα δεις θετικά αποτελέσματα.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με οικογενειακές υποθέσεις, καθώς το σπίτι και οι δικοί σου άνθρωποι είναι αυτοί που βρίσκονται στο προσκήνιο. Πέρα από αυτό, όμως, μπορείς να ασχοληθείς και εκκρεμότητες που αφορούν καθαρά το σπίτι σου. Δηλαδή, επισκευές, αλλαγές και ο,τιδήποτε άλλο απαιτείται για να γίνει ο χώρος πιο λειτουργικός και πρακτικός. Επίσης, θα έχεις την τάση να φερθείς με πολύ ενδιαφέρον και στοργή στα πρόσωπα που αγαπάς προκειμένου να μην τα πληγώσεις.

Αισθηματικές
Η Σελήνη στον Καρκίνο σε φέρνει κοντά στο ταίρι σου ή στο πρόσωπο για το οποίο νιώθεις ιδιαίτερα συναισθήματα. Φρόντισε να ελέγξεις τις άσχημες τάσεις που δημιουργούν οι αρνητικές όψεις της Σελήνης, προκαλώντας σου εκνευρισμό, έλλειψη ρεαλισμού και συναισθηματική σύγχυση.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, είναι πιθανό να μην νιώθεις και πολύ βολικά σήμερα. Η αναστάτωση που δημιουργείται μέσα σου σε κάνει νευρικό και απότομο στη συμπεριφορά σου. Προσπάθησε να ασχοληθείς με τις ασήμαντες λεπτομέρειες, παρά με σοβαρές υποθέσεις που χρειάζονται συζητήσεις. Στα οικονομικά, έχεις τη διάθεση να κάνεις κι άλλη οικονομία, γεγονός που σε βοηθάει να ισορροπήσεις.

Read More

And More