Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 13/10/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η Σελήνη στον Λέοντα σε βοηθάει να βγάλεις τον δυναμισμό σου και τις ηγετικές ικανότητές σου. Αυτές θα σε βοηθήσουν πολύ στα επαγγελματικά σου, αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να διεκδικήσεις όσα θεωρείς ότι σου αξίζουν. Είσαι αρκετά θαρραλέος για να εκφράσεις τις απόψεις σου και μάλιστα με κάθε ειλικρίνεια. Έχεις τη δύναμη να διαχειριστείς την κριτική παρά το γεγονός ότι μπορεί να σε ενοχλήσει ή να σε επηρεάσει.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου το κλίμα θα είναι πολύ θερμό και έντονο. Έχεις πάθος που συνδυάζεται με μια παιδικότητα, στοιχεία που δίνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην αποψινή βραδιά. Φρόντισε να περάσεις καλά, μιας και αυτό είναι που θέλεις κατά βάθος. Η τύχη είναι με το μέρος σου, είτε είσαι μόνος, είτε όχι.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις μια καλή ημέρα, αν εκμεταλλευτείς την εύνοια που σου δίνουν οι πλανήτες για να πάρεις ρίσκο όπου νομίζεις ότι είναι απαραίτητο. Παράλληλα, έχεις την κριτική σκέψη που απαιτείται για να πάρεις αποφάσεις με υπευθυνότητα. Εκμεταλλεύσου αυτό σου το χαρακτηριστικό και στα οικονομικά.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η ημέρα σου δίνει πολλές ευκαιρίες για να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου. Είσαι σε θέση να έρθεις σε επαφή με κόσμο, να προωθήσεις τις ιδέες σου, να μιλήσεις με ευθύτητα και σοβαρότητα και να δημιουργήσεις κλίμα εμπιστοσύνης. Υπάρχει πιθανότητα να λάβεις βοήθεια από άτομο με εξουσία, καθώς η θετική όψη του Ερμή με τον Κρόνο δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Δώσε, όμως, προσοχή στην εικόνα που δίνεις, καθώς θα υπάρξουν στιγμές που θα φανείς «ξερόλας» και αυτό χαλάει τη διάθεση των γύρω σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά, η ημέρα θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα καθώς η ατμόσφαιρα είναι ζεστή και άκρως αισθηματική. Το πάθος είναι εμφανές και αυτό είναι που θα ορίσει τις σημερινές σου επιλογές. Ακόμη και αν είσαι μόνος, δύσκολα θα σου αντισταθεί το πρόσωπο που έχεις βάλει στο «στόχαστρό» σου!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά είναι μια καλή ημέρα για να διαπραγματευτείς και γενικότερα να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Πρόσεχε, μόνο, να μην φανείς εγωιστής ή αλαζόνας, καθώς η στάση σου εύκολα θα δηλώνει κάτι τέτοιο. Στα οικονομικά σου, καλό είναι να κινηθείς μεθοδικά και με υπεύθυνα βήματα.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η Σελήνη στον Λέοντα προσφέρει ένα ευνοϊκό έδαφος για να μπορέσεις να κάνεις τις κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τον εαυτό σου και τις ικανότητές σου. Είσαι αρκετά δραστήριος και προσηλωμένος στους στόχους σου, έχοντας ως όπλο το θάρρος και την ειλικρίνεια. Η αξιοπρεπής στάση που χειρίζεσαι κάποιες καταστάσεις λειτουργεί υπέρ σου. Ωστόσο, είναι πιθανό να ξεφύγεις σε κάποιες περιπτώσεις και να κάνεις τους άλλους να νιώσουν ότι έχουν απέναντί τους έναν άνθρωπο που νομίζει ότι τα ξέρει όλα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα σήμερα. Ρίσκαρε λίγο παραπάνω και άφησε την βολή σου με σκοπό να κάνεις τον σύντροφό σου να διασκεδάσει και μαζί με εκείνον να περάσεις και εσύ τέλεια! Αν είσαι μόνος, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα διασκεδάσεις. Για αυτό μην κάθεσαι! Οργανώσου…

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, τα πράγματα μπορούν να εξελιχθούν πολύ θετικά σήμερα, καθώς κινείσαι με υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα. Είσαι επιβλητικός και ικανός να ηγηθείς ενός εγχειρήματος ή μιας ομάδας. Στα οικονομικά, θα μπορέσεις να κάνεις κινήσεις που θα συμμαζέψουν τα χρέη σου.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η Σελήνη στον Λέοντα σε κάνει πιο γενναιόδωρο και θαρραλέο. Είσαι σε θέση να προσφέρεις αρκεί να πιστεύεις ότι ενισχύεις την πλευρά του δίκαιου. Μπορείς να κινήσεις «γη και ουρανό» αρκεί να πιστέψεις σε μια ιδέα που ωφελεί το κοινωνικό σύνολο και δεν το βλάπτει σε καμιά περίπτωση. Παράλληλα, εκφράζεται πιο έντονα η καλλιτεχνική σου φύση, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τον ψυχρό ρεαλισμό. Μέσα από εκεί βρίσκεις τη διέξοδο που χρειάζεσαι για να εκτονώσεις την πίεση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με την Αφροδίτη, νιώθεις ιδιαίτερη ευεξία, αισιοδοξία και τάση για διασκέδαση. Όλο αυτό το θετικό κλίμα μεταφέρεται στη σχέση σου, γεγονός που βοηθάει εσένα και το ταίρι σου να περάσετε όμορφα απόψε. Το συναίσθημα σας παρασύρει και οι στιγμές γίνονται μαγικές!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, θα έχεις την ευκαιρία να συνεργαστείς πολύ αποτελεσματικά με συνεργάτες και συναδέλφους, προκειμένου να αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε εμπόδιο προκύψει Στα οικονομικά, είναι μια στιγμή που θα μπορούσες να πάρεις κάποια ρίσκα, αλλά χρειάζεται καλή σκέψη. Πρέπει να είσαι σε θέση να διαχειριστείς τις συνέπειες.

Λέων
Φίλε Λέων, με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, είσαι σε θέση να εκδηλώσεις έναν χαρακτήρα ακόμη πιο χαρούμενο, κεφάτο που έχει ανάγκη να διασκεδάσει και να καλοπεράσει. Έχεις έντονα, ζεστά συναισθήματα, καθώς έχεις ανάγκη να νιώσεις χαρά και να πετάξεις από πάνω σου καθετί που σε βαραίνει. Οργάνωσε την ημέρα σου και απόλαυσε κάθε στιγμή. Ωστόσο, θα χρειαστεί να είσαι λίγο προσεκτικός. Περιόρισε την υπερηφάνεια που εκδηλώνεις και την έντονη αυτοπροβολή, γιατί κινδυνεύεις να κατηγορηθείς για υπέρμετρο εγωισμό.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλά και σήμερα αναμένεται να έχουν θετική κορύφωση. Η χαρά και η αισιοδοξία που πηγάζει από μέσα σου μπορεί να βρει δημιουργική έξοδο, αν οργανώσεις μια ενδιαφέρουσα βραδιά με το ταίρι σου. Αν πάλι το ψάχνεις, να είσαι σίγουρος ότι κανείς δεν σου αντιστέκεται σήμερα!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, μπορείς να τα πας πολύ καλά σήμερα, γιατί έχεις έντονο δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, ενώ ο Ερμής σε θετική όψη με τον Κρόνο σε κάνει ακόμη πιο αποφασιστικό και διορατικό. Στα οικονομικά, κινήσου έξυπνα, όπως μόνο εσύ ξέρεις για να δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η Σελήνη στον Λέοντα σε κάνει πιο αποτελεσματικό και εύστοχο στις κινήσεις σου. Μπορείς να θέσεις υψηλούς στόχους που με τους σωστούς χειρισμούς μπορούν να πραγματοποιηθούν σχετικά εύκολα. Σε διακρίνει η οξυδέρκεια, η ευθύτητα και η αποφασιστικότητα. Σημαντικά στοιχεία για να κάνεις σταθερά και μεγάλα βήματα προς την επιτυχία, όπως και αν την ονειρεύεσαι. Προσπάθησε, όμως, να είσαι πιο ταπεινός στην στάση σου και στα λεγόμενά σου, γιατί εύκολα θα παρασυρθείς σε μεγάλα λόγια που μαρτυρούν εγωισμό και αλαζονεία.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι μια καλή ημέρα για να βγάλεις στην επιφάνεια έναν εαυτό πιο ευαίσθητο, με πάθος και συναίσθημα, ικανό να κάνει το ταίρι του να διασκεδάσει και να νιώσει μοναδικό. Κάνε τον σύντροφό σου να ακουμπήσει επάνω σου και να σε ακολουθήσει σε κάθε σου τρέλα. Γεύσου τις στιγμές της ζωής!

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου μπορείς να τα πας πολύ καλά. Οι ηγετικές και διοικητικές σου ικανότητες ενισχύονται και σου δίνουν το προβάδισμα για να αναλάβεις νέες αρμοδιότητες ή εγχειρήματα που θα σου χαρίσουν «πόντους». Στα οικονομικά, θα πρέπει να κινηθείς με προσοχή, καθώς δεν θα είναι δύσκολο να παρασυρθείς και να φερθείς με απερισκεψία στα έξοδα.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η Σελήνη στον Λέοντα σου δίνει και εσένα μια ξεχωριστή ώθηση. Μια ζωντάνια μοναδική, μια διάθεση ανεβασμένη και μια αποφασιστικότητα που μπορεί να σε οδηγήσει σε σπουδαία βήματα. Οι ειλικρινείς σου διαθέσεις εκτιμώνται και μπορούν να σου ανοίξουν τις πόρτες που χρειάζεσαι. Η θετική στάση που διατηρεί ο κοινωνικός σου περίγυρος απέναντί σου, λειτουργεί ευεργετικά στα σχέδιά σου, για αυτό άδραξε την ευκαιρία χωρίς καθυστέρηση. Διατήρησε χαμηλό προφίλ, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να πάρουν λίγο αέρα τα μυαλά σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα μπορούν να εξελιχθούν άψογα απόψε, είτε διατηρείς κάποιο δεσμό, είτε αναζητάς το πρόσωπο που θα σε συγκινήσει. Η καλή σου διάθεση, η γενναιοδωρία, το χαμόγελο, όλα αυτά συνθέτουν μια εικόνα άκρως γοητευτική, που ακόμη και ο σύντροφός σου μπορεί να νιώσει το συναίσθημα της πρώτης ημέρας!

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου τα πράγματα πάνε καλά και μπορούν να πάνε και καλύτερα. Οπότε γιατί αγχώνεσαι; Κράτα τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά και δείξε προσοχή στις συμβουλές που ακούς. Η αρνητική όψη της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Δία, ίσως σε παρασύρουν σε αλαζονικές συμπεριφορές, για αυτό φρόντισε να τις ελέγξεις. Το ίδιο ισχύει και στα οικονομικά! Το νου σου…

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή ημέρα σε βοηθάει να βρεις λύσεις σε προβλήματα που σε ταλαιπωρούν, καθώς βρίσκεσαι σε καλή διάθεση και η αισιοδοξία που σε χαρακτηρίζει σε κάνει να δεις πιο καθαρά και ρεαλιστικά. Παράλληλα, η καλλιτεχνική σου φύση θα βρει τον τρόπο της να εκφραστεί, για αυτό μην προσπαθήσεις να την περιορίσεις. Αφ’ ενός, είναι μάταιο, αφ’ ετέρου θα σε κάνει να νιώσεις πιο ανάλαφρος και με λιγότερη πίεση. Η ένταση φεύγει και το συναίσθημα γίνεται πλούσιο, ζεστό και επιβλητικό.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου σε περιμένει μια πολύ όμορφη ημέρα και μια ακόμη καλύτερη βραδιά. Το πάθος είναι έντονο και σε κάνει να περπατήσεις σε πολύ ενδιαφέροντα μονοπάτια, είτε με τον σύντροφό σου –αν βρίσκεσαι σε σχέση- είτε με μια νέα συντροφιά αν βρίσκεσαι σε αναζήτηση.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να έχεις θετικές εξελίξεις. Η καλή σου διάθεση, το θετικό κοινωνικό σου πρόσωπο και οι ικανότητές σου σε φέρνουν πιο κοντά στους στόχους σου. Χαλάρωσε και απόλαυσε τη γλυκιά γεύση της επιτυχίας. Πρόσεξε μόνο μην ξεφύγεις! Δεν χρειάζονται υπερβολές. Το ίδιο και τα οικονομικά…

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, είσαι αρκετά δυναμικός σήμερα, εκφράζεις μια τιμιότητα στον τρόπο που κινείσαι και διεκδικείς όσα σου ανήκουν, γεγονός που βοηθάει την κοινωνική σου εικόνα. Δίνεις σημασία στη γνώμη των γύρω σου, για αυτό μην απογοητεύεσαι αν κάτι δεν ταιριάζει με τις προσδοκίες σου. Είναι καλή στιγμή να ανοίξεις τα αυτιά σου και να ακούσεις την κριτική που είναι εποικοδομητική και θα σε κάνει να γίνεις καλύτερος. Ολοκλήρωσε την ημέρα με μια έξοδο, ένα θέατρο ίσως, που θα ικανοποιήσει και την ανάγκη σου να περάσεις καλά, αλλά και τις καλλιτεχνικές ανησυχίες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα. Το συναίσθημα σε καθοδηγεί και δίνει μια ενδιαφέρουσα χροιά στην αποψινή βραδιά. Νιώθεις έντονο πάθος και αγάπη για τον σύντροφό σου και για αυτό καλά θα κάνεις να διαλέξεις έναν ιδιαίτερο τρόπο να εκφραστείς. Απόλαυσε τις χαρές που σου δίνει η ζωή!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν πολύ καλές εξελίξεις. Το πλανητικό σκηνικό σου δίνει τις ψυχικές δυνάμεις και ικανότητες για να πολεμήσεις με σθένος και πείσμα. Από την άλλη, είναι πιθανό να δεχθείς και εξωτερική βοήθεια από πρόσωπο που έχει ισχύ. Στα οικονομικά, οργανώσου και θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τους κόπους σου.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, με την καλή σου καρδιά θα είσαι σε θέση να προσφέρεις σημαντική βοήθεια σε πρόσωπα που την έχουν ανάγκη. Βρίσκεσαι σε πολύ καλή ψυχική διάθεση και αυτό φαίνεται στην έκφρασή σου, στον τρόπο που συμπεριφέρεσαι, σε κάθε σου κίνηση γενικά. Μπορείς με τιμιότητα να παλέψεις για όσα πιστεύεις και τα αποτελέσματα να σε δικαιώσουν. Διατήρησε μια ταπεινότητα στην συμπεριφορά σου και να είσαι σίγουρος ότι θα λάβεις και την καταλυτική βοήθεια που ψάχνεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα μπορούν να πάνε εξαίσια απόψε. Η ατμόσφαιρα είναι κατακλυσμένη από συναίσθημα, πάθος, θετική διάθεση… Όλα αυτά μαζί συνθέτουν ένα άψογο σκηνικό για να περάσεις καλά με το ταίρι σου ή με το πρόσωπο που κάνει την καρδιά σου να χτυπάει δυνατά!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολές και τις εγωιστικές συμπεριφορές. Έτσι, θα αφήσεις το πεδίο ελεύθερο για δημιουργική δράση που μπορεί να σου προσφέρει καρπούς πλουσιοπάροχους, αργά ή γρήγορα. Έχεις κέφι, ζωντάνια και είσαι σε θέση να κοινωνικοποιηθείς με επιτυχία. Στα οικονομικά, μπορείς να τα πας πολύ καλά αρκεί να μην σε παρασύρει η χαρά και ξοδέψεις χωρίς λογικούς περιορισμούς!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η ημέρα είναι όμορφη και για το δικό σου ζώδιο. Η Σελήνη στον Λέοντα προσφέρει μια ευφορία που βρίσκεις τρόπους εκδήλωσης σε κάθε περίσταση. Σε κάνει πιο ευθύ, διεκδικητικό και συνάμα σε γεμίζει συναίσθημα και κατανόηση. Μην φοβάσαι να εκφραστείς, να μιλήσεις για το συναίσθημά σου, να προσεγγίσεις νέα πρόσωπα. Προσπάθησε μόνο να μην δείξεις έντονη υπερηφάνεια, γιατί ο κοινωνικός περίγυρος θα το εισπράξει –δικαίως- ως εγωισμό.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου αφέσου στην θερμή ατμόσφαιρα που δημιουργείται σήμερα εξαιτίας του πλανητικού σκηνικού. Η θετική όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη, ενισχύει το συναίσθημα, σε κάνει πιο αισιόδοξο, χαμογελαστό και με διάθεση να διασκεδάσεις! Θα χάσεις την ευκαιρία;

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά τα πράγματα μπορούν να κυλήσουν πολύ θετικά. Εκτός του ότι βρίσκεσαι σε θέση να σκεφτείς καθαρά και να πάρεις αποφάσεις, μπορείς να πάρεις και ρίσκα με πολύ καλές προοπτικές. Στα οικονομικά, κινήσου έξυπνα και δεν θα χάσεις. Επωφελήσου από την εύνοια της ημέρας….

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η ημέρα είναι αρκετά καλή και σου δίνει λύσεις σε προβλήματα που σε φέρνουν σε δύσκολη θέση. Σήμερα μπορείς να κινηθείς με πυγμή, θάρρος, αισιοδοξία και κέφι για να λύσεις καθετί που σε πίεζε μέχρι τώρα. Πέσε στη μάχη και φρόντισε να έχεις το μυαλό σαν όπλο. Η καλή διάθεση θα μπορέσει να σε ξεμπλοκάρει αν χρειαστεί. Ωστόσο, φρόντισε να ακούς και τους γύρω σου. Μη νομίζεις ότι ξέρεις τα πάντα ή ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα χωρίς βοήθεια.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά η ημέρα είναι πολύ καλή. Θα έχεις τον χρόνο και τη διάθεση να εκφράσεις την αγάπη σου στον σύντροφό σου, να οργανώσεις μια βραδιά με πάθος και συναίσθημα, αλλά πάνω από όλα θα μπορέσεις να διασκεδάσεις μακριά από σκοτούρες!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά μπορείς να τα πας καλά, ενώ είναι έξυπνο να εκμεταλλευτείς τη σημερινή λάμψη που σου χαρίζει η Σελήνη στον Λέοντα, για να προωθήσεις την καριέρα σου, τα σχέδιά σου και γενικότερα τη δουλειά σου. Στα οικονομικά, είσαι σε θέση να βρεις έξυπνες λύσεις για να βγεις από το αδιέξοδο.

Read More

And More