Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 13/12/2017

Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα.

ΚΡΙΟΣ
Η λέξη συμβιβασμός δεν υπάρχει σήμερα στο λεξιλόγιό σου, γεγονός που σε ωθεί στα άκρα και δημιουργεί προβλήματα στη δουλειά σου. Οι προθέσεις σου είναι σαφείς, όμως σήμερα έχεις μία «πολεμική» διάθεση και θα υπάρξουν αρκετές συγκρούσεις με τους συναδέλφους σου. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να επιλύσεις τις διαφορές σου με σύνεση. Επίδειξη δύναμης είναι και η αυτοσυγκράτηση. Αν κάτι σε προβληματίζει στη σχέση σου, καλό θα ήταν να το ξεκαθαρίσεις, χωρίς όμως να προκαλέσεις καβγάδες που δεν θα σου προσφέρουν τίποτα. Να είναι συνεπής στις οικονομικές σου υποχρεώσεις και να κινηθείς με σύνεση.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα προτιμούσες οι γύρω σου να είναι ειλικρινείς μαζί σου, ωστόσο η ημέρα δεν ευνοεί την επικοινωνία. Είσαι αρκετά ευαίσθητη σήμερα, ειδικά για τα συναισθήματα των γύρω σου. Δώσε λοιπόν χώρο σε όσους τον χρειάζονται για να εκφραστούν ελεύθερα. Κάνε κινήσεις ματ για τα αισθηματικά σου και θα δεις φως στο τούνελ. Μην παρασύρεσαι και κάνεις σπατάλες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είσαι αρκετά προσηλωμένη στα σημερινά σου σχέδια, όμως πρόσεχε γιατί μπορεί να βυθιστείς τόσο στα πλάνα σου που θα χάσεις μία σημαντική ευκαιρία που θα εμφανιστεί μπροστά σου. Αν και συνήθως αποσυντονίζεσαι από διάφορα που μπορεί να συμβαίνουν γύρω σου, σήμερα το επίπεδο της αυτοσυγκέντρωσής σου είναι αξιοθαύμαστο. Βάλε όμως τη σωστή προτεραιότητα στα θέλω σου, γιατί όλα μαζί δεν γίνονται. Ευκαιρία να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου. Απέφυγε τις σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα έχεις πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, όμως θα έχεις τη δυνατότητα να οργανώσεις τις σκέψεις σου για το μέλλον. Είναι σίγουρο ότι η έμπνευση θα σου… χτυπήσει την πόρτα για αυτό να είσαι έτοιμη να την… υποδεχτείς. Ωστόσο, δεν μπορείς να απαλλαχθείς από τις καθημερινές σου υποχρεώσεις, για αυτό να είσαι τυπική. Απέφυγε να δημιουργήσεις κάποιο πρόβλημα στη σχέση σου, δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για συζητήσεις. Προσοχή και στα οικονομικά σου, μην παρασύρεσαι από τις χριστουγεννιάτικες αγορές.

ΛΕΩΝ
Υπάρχουν πολλά αντικρουόμενα συναισθήματα σήμερα, όμως όσο πιο πολύ εστιάζεις σε αυτά, τόσο περισσότερο εκνευρίζεσαι. Κάποια στιγμή θα αισθανθείς ότι το ποτήρι ξεχείλισε, όμως προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμη. Ωστόσο, συζήτησε ότι σε απασχολεί με ηρεμία και σύνεση. Μην κρατάς το θυμό σου. Δώσε τη δυνατότητα στον σύντροφό σου να σου απαντήσει και να εκφραστεί με ειλικρίνεια και όλα θα λυθούν. Οι προσπάθειες να εξισορροπήσεις τα οικονομικά σου φαίνεται ότι αποδίδουν, συνέχισε έτσι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν θέλεις να χάσεις τη ευκαιρία να μιλήσεις για ένα προσωπικό θέμα που σε απασχολεί, ωστόσο δεν βρίσκεις τις σωστές λέξεις για να το εξηγήσεις. Αισθάνεσαι ότι το Σύμπαν συνωμοτεί εναντίον σου, όμως δεν θα εγκαταλείψεις τόσο εύκολα τις προσπάθειες για να βρεις τη λύση που ζητάς. Στην πραγματικότητα, αλίμονο σε όποιον εμποδίσει σήμερα την πρόοδό σου. Δώσε σημασία στο ταίρι σου και φρόντισε να λύσεις όσα σε απασχολούν. Η ημέρα είναι κατάλληλη για να οργανώσεις τα οικονομικά σου. Κλείσε υποχρεώσεις του παρελθόντος και θα δεις βελτίωση.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα είναι ημέρα αποφάσεων, σημαντικών για τη δουλειά σου. Είναι απαραίτητο να το κάνεις σήμερα γιατί θα κριθούν πολλά από αυτό. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να είσαι αναποφάσιστη. Ξέρεις τι θέλεις, οπότε τόλμησέ το. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις για προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σου και κοίταξε να περάσεις μία ήρεμη ημέρα. Έχεις αρκετά έξοδα και βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Είναι μια κατάσταση που πρέπει να βελτιώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα έχεις ηγετική διάθεση και αυτό φαίνεται. Αναλαμβάνεις τα ηνία και οι γύρω σου είναι πρόθυμοι να σε ακολουθήσουν. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής και να ενθαρρύνεις τους συναδέλφους σου να κινηθούν προς τη σωστή κατεύθυνση. Ο ερωτισμός σου είναι στα ύψη και αναλαμβάνεις θετικές πρωτοβουλίες και στη σχέση σου. Η ημέρα ευνοεί και καινούργια ξεκινήματα που θα βελτιώσουν τα οικονομικά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι προσπάθειές σου σήμερα να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό είναι αξιοθαύμαστες, όμως οι κινήσεις σου μπορεί να μην έχουν το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Φυσικά, θέλεις οι γύρω σου να σε δουν να λάμπεις, όμως σήμερα καλό θα ήταν να μην έχεις τέτοιες βλέψεις. Μην απογοητεύεσαι και μην θυμώνεις. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, μην πιέζεις τα συναισθήματά σου. Κάνε τις κατάλληλες κινήσει και συζητήσεις για να αυξήσεις τα οικονομικά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα δεν έχεις ομαδική διάθεση. Έχεις στο μυαλό σου μία στρατηγική για να πετύχεις τους στόχους σου και εκεί εστιάζεις. Έχεις ερωτική διάθεση όμως και θα εκπλήξεις ευχάριστα τον σύντροφό σου. Μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον, δώσε λίγη παραπάνω προσοχή στα οικονομικά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα ονειροπολείς και φαντάζεσαι πράγματα που δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα. Πρόσεξε γιατί αυτές οι σκέψεις μπορεί να επηρεάσουν την παραγωγικότητα σου. Μην χάσεις τη δυνατότητα να αρπάξεις την ευκαιρία που θα εμφανιστεί μπροστά σου. Αν δεν τα καταφέρεις, δεν πειράζει. Διατήρησε τον ενθουσιασμό σου και προσπάθησε ξανά. Σήμερα θα έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου, είναι φανερό ότι κάνεις κινήσεις για να βελτιώσεις τη σχέση σου. Ωστόσο, τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, για αυτό απέφυγε τις άσκοπες αγορές.

ΙΧΘΕΙΣ
Νέα δεδομένα εμφανίζονται μπροστά σου, ωστόσο δεν θα αλλάξεις εύκολα γνώμη. Κινήσου με σοφία και ακολούθησε τον δρόμο που θα σε βοηθήσει να φτάσεις ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο σου. Τα ερωτικά σου ευνοούνται, όμως απέφυγε τον εκνευρισμό. Μικροπροβλήματα που τυχόν υπάρχουν θα ξεπεραστούν. Υπομονή και θα δεις βελτίωση και στα οικονομικά σου.

Read More

And More