Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 15/12/2017

Οι καλές προθέσεις ευνοούν την επικοινωνία με τους γύρω μας. Η εμπιστοσύνη επιστρέφει.

ΚΡΙΟΣ
Μην δώσεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να τηρήσεις σήμερα. Κανείς δεν θα σου θέσει περιορισμούς, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτική και να μην αφήσεις τον αυθορμητισμό σου να σε παρασύρει σε λάθος αποφάσεις. Ωστόσο, αν συνεχίσεις να δίνεις διαβεβαιώσεις για πράγματα που δεν μπορείς να τηρήσεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δεχθείς την κριτική των γύρω σου. Υπάρχει κινητικότητα στον 8ο οίκο σου και είναι πιθανό να δεις αλλαγή στην αισθηματική σου ζωή. Να έχεις ανοιχτά τα μάτια σου και να μην χάσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν.

ΤΑΥΡΟΣ
Και μόνο που θα εκφράσεις την εκτίμησή σου για τις λαμπρές ιδέες ενός φίλου σου μπορεί να είναι αρκετό και να του δώσεις όλη η ενθάρρυνση που χρειάζεται για να συνεχίσει την πορεία του. Ωστόσο, εκφράζοντας τη θετική ανταπόκριση σου, εμπλέκεσαι στη δουλειά του με τρόπο που δεν είναι άμεσα προφανής τώρα. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να μοιραστείτε την επιτυχία. Μην κρατήσεις τίποτα μέσα σου, είναι η ευκαιρία να κάνεις μία εποικοδομητική συζήτηση με τον σύντροφό σου. Στα οικονομικά συνέχισε να κινείσαι με σύνεση και θα δεις τη βελτίωση που επιθυμείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η επικοινωνία είναι απαραίτητη συνιστώσα οποιασδήποτε σχέσης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το να γλυκάνεις την αλήθεια για χάρη της σκοπιμότητας είναι μια καλή ιδέα. Παρόλο που επιφανειακά μπορεί να φαίνεται ότι όλα βαίνουν καλά, στην πραγματικότητα υπάρχουν άλυτα ζητήματα. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα να μιλήσεις με τον σύντροφό σου. Μην πιέζεις τα συναισθήματά σου. Τα οικονομικά σου έχουν σκαμπανεβάσματα, για αυτό απέφυγε τα περιττά έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα είναι η μέρα που βάζεις σε πρώτο πλάνο τον τρόπο ζωής σου. Επιθυμείς να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου και εστιάζεις περισσότερο στην αλλαγή της διατροφής σου. Έχεις κάποιο πλάνο στο μυαλό σου και θα το θέσεις σε εφαρμογή. Μην υπερεκτιμήσεις όμως τις δυνατότητές σου, κάνε μικρά και σταθερά βήματα και με το πέρασμα του χρόνου θα δεις αποτέλεσμα. Ευνοϊκή η μέρα και για τα αισθηματικά σου, αρκεί να μην ξεσπάσεις χωρίς λόγο στον σύντροφό σου. Προσοχή στα οικονομικά σου, δεν είναι κατάλληλη στιγμή για σπατάλες.

ΛΕΩΝ
Είναι τόσο εύκολο για εσένα να μετατρέψεις μία απλή ιδέα σε ένα αριστούργημα. Είναι η φύση σου αυτή. Ο συνδυασμός Ερμή-Αφροδίτης στον 5ο Οίκο, σου επιτρέπει να αντιμετωπίσεις την ημέρα σου με παιχνιδιάρικη και ερωτική διάθεση. Απλώς βεβαιώσου ότι αυτό το μεταδίδεις και στους γύρω σου. Η Αφροδίτη στον Τοξότη σου δίνει επίσης την ώθηση που χρειάζεσαι για να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφό σου. Οι προσπάθειές σου για εξισορρόπηση των οικονομικών σου έχουν αρχίσει να έχουν αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ίσως να είσαι σίγουρη για τους μακροπρόθεσμους στόχους σου σήμερα, καθώς είσαι απασχολημένη σκεπτόμενη το μέλλον σου. Είσαι περισσότερο ευτυχισμένη σήμερα, ωστόσο θα υπάρξουν και στιγμές μέσα στην ημέρα που μπορεί να σε στεναχωρήσουν. Μην χάνεις το κέφι σου όμως, τα σύννεφα θα διαλυθούν. Η Αφροδίτη στον Τοξότη σε επηρεάζει θετικά στα αισθηματικά σου και θα έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου. Ευνοούνται οι νέες γνωριμίες για όσες από εσάς είστε single. Τα οικονομικά σου είναι σε στάσιμο σημείο. Μην κάνεις σπατάλες, γιατί θα χάσεις την μικρή πρόοδο που είχες σημειώσει.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα απολαμβάνεις περισσότερο από ποτέ τη συντροφιά των φίλων και της οικογένειά σου. Ανυπομονείς για το Σαββατοκύριακο και είσαι αρκετά ευχαριστημένη με το πώς κύλησε η εβδομάδα για εσένα. Ωστόσο, ο τομέας της επικοινωνίας είναι λίγο προβληματικός σήμερα, φρόντισε να αποφύγεις τους άσκοπους καβγάδες στη δουλειά. Απέφυγε τους τσακωμούς και με τον σύντροφό σου. Δεν υπάρχει λόγος να χαλάσεις ενέργεια σε ανούσιες συζητήσεις. Τα έξοδα συνεχίζονται, για αυτό πρόσεχε και απέφυγε τις άσκοπες σπατάλες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πολύ πιθανό να αντιμετωπίσεις μία κρίση εμπιστοσύνης σήμερα, όμως τίποτα δεν είναι αρκετό για να σταματήσει την πορεία που έχεις χαράξει για την εκπλήρωση των στόχων σου. Ο ανάδρομος Ερμής προσκρούει πάνω στην Αφροδίτη στον 2ο Οίκο της Αυτοεκτίμησής σου και είναι πιθανό να αμφισβητήσεις τη σημασία των όσων έχεις επιτύχει μέχρι σήμερα. Συνέχισε στον ίδιο δρόμο, μην χάνεις τη δύναμή σου και θα δεις αποτέλεσμα. Ο ρομαντισμός σου είναι στα ύψη και αυτό δεν περνάει απαρατήρητο από τον σύντροφό σου. Στάσιμα τα οικονομικά σου. Μην κάνεις άσκοπες σπατάλες, γιατί στην πορεία έχεις υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η γοητεία σου θα σε ωφελήσει σήμερα. Χρησιμοποίησέ την για να αναστρέψεις μία αρνητική κατάσταση σε κάτι θετικό. Ωστόσο, να είσαι προσεκτική στον τρόπο με τον οποίο θα προσπαθήσεις να πείσεις τους γύρω σου. Άσε στην άκρη τον εγωισμό σου και μίλησε με τον σύντροφό σου για όσα σε ενοχλούν και όσα σε απασχολούν. Μία ειλικρινής συζήτηση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Η ημέρα ευνοεί τις κινήσεις για την αύξηση των εσόδων σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα αυξάνονται οι πιθανότητες να κλείσεις μία συναισθηματική πληγή του παρελθόντος. Είσαι αρκετά δυναμική και θα κάνεις με πάθος τη δουλειά σου, καθώς η ήττα δεν είναι επιλογή για εσένα. Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία θα φέρει στην επιφάνεια συναισθηματικές σου ανάγκες. Θέλεις να καλύψεις κάποια κενά και σε αυτό θα σε βοηθήσει ο σύντροφός σου, με τον οποίο θα περάσεις μία ρομαντική ημέρα. Ωστόσο, σήμερα που είσαι έτσι ευάλωτη μην πάρεις αποφάσεις για τα οικονομικά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι φίλοι σου φαίνεται να υποστηρίζουν αρκετά τα μεγαλόπνοα σχέδια που έχεις για σήμερα, αλλά εσύ δεν είσαι έτοιμη να λάβεις αυτή την υποστήριξη. Στην πραγματικότητα, αισθάνεσαι ότι σου αναφέρουν μόνο τα θετικά από όσα έχεις κάνει μέχρι τώρα, όμως εσύ ενδιαφέρεσαι να ακούσεις τη γνώμη τους και για τα λάθη και τις αποτυχίες που είχες. Ο Άρης στον Σκορπιό ανεβάζει τον ερωτισμό σου στα ύψη, για αυτό κοίταξε να περάσεις μία όμορφη μέρα με τον σύντροφό σου. Ευνοούνται οι νέες γνωριμίες. Στα οικονομικά πρέπει να προσέξεις λιγάκι και να φροντίσεις να ρυθμίσεις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει.

ΙΧΘΕΙΣ
Το μόνο που έχεις στο μυαλό σου σήμερα είναι η επιτυχία. Υπάρχει μία κοσμική συσσώρευση στον 10ο οίκο της Καριέρας, ωστόσο η συναισθηματική σου ευεξία είναι σε περίεργη φάση σήμερα και δεν ικανοποιείσαι εύκολα. Να έχεις ψυχραιμία και θα δεις ότι οι θυσίες σου έχουν αποτέλεσμα. Η Αφροδίτη στον Τοξότη σε ευνοεί και θα έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου. Δες τη θετική πλευρά των πραγμάτων και ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα. Οργάνωσε καλύτερα τα οικονομικά σου, για να αποφύγεις το πρόσθετο άγχος.

Read More

And More