Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 17/1/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Οι καλές εξελίξεις που θα έρθουν σήμερα στην ζωή σου, θα σου δώσουν πολλή ενέργεια και δυναμικότητα για να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα αποβούν ιδιαίτερα συμφέρουσες για την μελλοντική σου πορεία.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν και θα πηγαίνουν καλύτερα αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα μερικές καταστάσεις που μπορεί να επικρατούν αυτή την περίοδο στην σχέση. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι κινήσου ανάλογα, για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις και μην κλείνεις την πόρτα στα άτομα που διεκδικούν τον έρωτα σου γιατί ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να σε βγάλει. Άλλωστε δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου φρόντισε να συνεργαστείς και να βάλεις σχέδια για το μέλλον. Η δυναμικότητά σου θα είναι πολύ αυξημένη με τις καλές επιρροές που σου στέλνει ο κυβερνήτης σου Άρης στο ζώδιο των Ιχθύων. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία, γιατί έχεις αρκετές υποχρεώσεις από παλιά που πρέπει να τακτοποιήσεις.

/

Ταύρος
Για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις, πρέπει να αναθεωρήσεις μερικές παγιωμένες απόψεις σου, αλλιώς δεν το βλέπω εφικτό να φτάνεις εκεί που θέλεις. Μην κάνεις σήμερα σκέψεις που μπορεί να σε φθείρουν ψυχικά και μην βλέπεις τις καταστάσεις αρνητικά. Η μέρα σε ευνοεί ιδιαίτερα στην επίτευξη των σκοπών σου. Το βράδυ φρόντισε να περάσεις ευχάριστα.

Αισθηματικές
Μπορείς να μιλήσεις με τον σύντροφο σου να ξεχάσεις καταστάσεις που σε στεναχώρησαν και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην σχέση σου, που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Για εσένα που παραμένεις αδέσμευτος να ξέρεις ότι η ημέρα είναι θετική για να εξομολογήσεις τον έρωτα σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Σήμερα θα υπάρχει αρκετή δουλειά που δεν σε φοβίζει, αλλά φρόντισε να διώξεις το άγχος που έχεις για την υλοποίηση των σχεδίων σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμα σου.

Δίδυμοι
Αυτή η ημέρα πρόκειται να σε ευνοήσει σε πολλές καθημερινές σου ασχολίες αρκεί όμως και εσύ από την μεριά σου να φροντίσεις να σταματήσεις να γκρινιάζεις για το παραμικρό ή να προκαλείς τα όρια αυτών που συναναστρέφεσαι. Συνειδητοποιείσαι ότι όλες οι στιγμές δεν είναι ίδιες και προσπάθησε να καταλάβεις και τις ανάγκες των γύρω σου και όλα θα πάνε μια χαρά.

Αισθηματικές
Σήμερα θα περάσεις πολύ καλά στην σχέση σου και θα μπορέσεις να πεις πολλά πράγματα στον άνθρωπο σου ώστε να μπορείτε και οι δύο να περνάτε πολύ καλά στην σχέση. Κι αν ακόμη είσαι σε φάση ψαξίματος καλό θα είναι να αναθεωρήσεις λίγο τους τρόπους που ψάχνεις να συναντήσεις το έτερον σου ήμισυ! Οι πιθανότητες να βρεις κάποιον να σε γοητεύσει θα αυξηθούν σημαντικά αν γίνεις λίγο πιο διαλλακτικός απέναντι σε όλα και σε όλους.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου τα πράγματα είναι καλά. Φρόντισε σήμερα να τελειώνεις με κάποια θέματα που έχεις και σε προβληματίζουν μέχρι τώρα και αν δεις ότι πιέζεσαι και δεν τα καταφέρνεις ζήτησε από τους συναδέλφους σου να σε βοηθήσουν. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θα ήθελες γι αυτό πρέπει να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να τα ισορροπήσεις. Ίσως αν βάλεις το κοφτερό μυαλό σου σε λειτουργία, μπορέσεις να ανακαλύψεις και νέες πηγές εσόδων από εκεί που ούτε καν φαντάζεσαι.

Καρκίνος
Την σημερινή Τρίτη θα διακρίνεσαι από μεγάλη οργάνωση και θα μπορέσεις να βάλεις σε μια σειρά πολλά θέματα που σε άγχωναν στο παρελθόν. Οι αποδόσεις σου θα είναι πολύ καλές. Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη και θα είσαι σε θέση να διευθετήσεις και να λύσεις ενδεχόμενα οικογενειακά προβλήματα. Κάποιες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, κοίτα να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα σου επιτρέψουν να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον.

Αισθηματικές
Η σχέση σου πάει αρκετά καλά αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος. Μπορείς να την κάνεις όμως καλύτερη, αν διώξεις μακριά κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου καλό θα είναι να σταματήσεις να αγχώνεσαι και να ηρεμήσεις γιατί τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως θέλουμε. Φρόντισε να ευχαριστηθείς το αποψινό βράδυ με στενούς σου φίλους και ποτέ δεν ξέρεις… τι θα σου φέρει το ξημέρωμα!!!

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου νιώθεις μεγάλη υπερένταση και έχεις έντονο εκνευρισμό, τον οποίο τον προκαλούν κάποιες υποθέσεις σου που ακόμη δεν τελειώνουν. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες υποχρεώσεις που έχεις και μην δώσεις άλλες αναβολές. Γραφειοκρατικά και ακίνητης περιουσίας θέματα ευνοούνται.

Λέων
Σήμερα υπάρχει κίνδυνος να έρθεις σε αντιπαραθέσεις με άτομα που δεν πρέπει. Έχεις εκνευρισμό για κάποια πράγματα που είναι σε στασιμότητα. Φρόντισε να κάνεις αισιόδοξες σκέψεις και με την βοήθεια της Σελήνης στον Ζυγό από το μεσημέρι και μετά να σε επηρεάζει θετικά και με λίγη παραπάνω προσπάθεια από τη μεριά σου μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Κατάστρωσε μεθοδικά το πρόγραμμά σου και να ξέρεις ότι το μέλλον απλώνεται μπροστά σου πολλά υποσχόμενο.

Αισθηματικές
Φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά μαζί του, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς έχεις κουραστεί ψυχικά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι σε βεβαιώνω ότι αυτή η περίοδος θα φέρει αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου σήμερα οι συνεργασίες ευνοούνται και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που σε οδηγούν να κάνεις μόνο έξοδα και περιόρισε όσο το δυνατόν περισσότερο τις καθημερινές, καταναλωτικές σου ανάγκες.

Παρθένος
Σήμερα οι ευκαιρίες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Πρέπει να κινηθείς πολύ γρήγορα και έξυπνα, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία γρηγορότερα. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές και ο δυναμισμός σου χτυπάει κόκκινο. Φρόντισε να καταστρώσεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα, για να θέσεις σε εφαρμογή τις προσδοκίες σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, μην κάνεις συζητήσεις που θα φέρουν εντάσεις και φασαρίες. Βγάλε τον ερωτισμό που σε χαρακτηρίζει στον σύντροφο σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Αν ακόμη ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου άνοιξε τα μάτια σου γιατί υπάρχουν πολλά άτομα γύρω σου που θα ήθελαν να συνάψουν σχέση μαζί σου αλλά η απόμακρη συμπεριφορά που έχεις, δεν τους το επιτρέπει.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου σήμερα θα έχεις αρκετό φόρτο και η πίεση θα σε εκνευρίζει αρκετά. Κάνε κουράγιο, γιατί μπορείς με σταθερά βήματα να φτάσεις τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Φρόντισε να κάνεις πολύ οικονομία.

Ζυγός
Βλέπεις τα πράγματα και τις καταστάσεις με τον δικό σου τρόπο κι έτσι κινείσαι. Θα πρέπει όμως να δεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό, αν θες να καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Η μέρα σε ευεργετεί με τη θετική της ενέργεια, ώστε να μπορέσεις επιτέλους να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου αρχίζουν και παίρνουν καλύτερη τροπή και βλέπεις πολλά θέματα που ήθελες, να γίνονται με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που ακόμη πίνεις καφέ με την μοναξιά σου να θυμάσαι ότι ο έρωτας δεν πρόκειται να έρθει να σε βρει κεκλεισμένων των θυρών αλλά πρέπει και εσύ να τον αναζητήσεις στα κατάλληλα μέρη.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά. Φρόντισε να ακούσεις σήμερα αυτά που έχουν να σου πουν οι συνεργάτες σου και θα βοηθηθείς αρκετά σε αυτά που θέλεις να πετύχεις. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και εσύ ψάχνεις να βρεις και άλλες πηγές εσόδων, για να ανταπεξέλθεις στις τόσες υποχρεώσεις που έχεις.

Σκορπιός
Σήμερα θα έχεις μεγάλη αισιοδοξία και θα δεις πολλές καταστάσεις από την θετική τους πλευρά. Μόνο κοίτα μήπως η πολλή αισιοδοξία σε οδηγήσει σε επιπόλαιες κινήσεις, που μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Κάποιες ειδήσεις που θα έχεις για θέματα που σε απασχολούν θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ. Ο δυναμισμός σου και η εφευρετικότητά σου θα είναι στα ύψη. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να διορθώσεις καταστάσεις που σε είχαν στεναχωρήσει στο παρελθόν.

Αισθηματικές
Μπορείς να κάτσεις με τον σύντροφο σου και να μιλήσετε για την σχέση σας και να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο όλα αυτά τα θέματα που σε προβλημάτιζαν εδώ και καιρό. Και αν είσαι ακόμη μόνος σου, η Αφροδίτη από τους Ιχθείς ευεργετεί τόσο πολύ σήμερα την επικοινωνία σου που θα καταφέρεις να σαγηνεύσεις όποιον ή όποια βάλεις στόχο να κατακτήσεις.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου σήμερα θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, παρόλο που έχεις έντονο άγχος και αρκετή κούραση. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να κινηθείς με πολύ προσοχή, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα χωρίς να το καταλαβαίνεις.

Τοξότης
Σήμερα οι πλανήτες σε ωθούν να αναζητήσεις άλλους δρόμους κι ευκαιρίες, μέσα από τις οποίες θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου και θα θέσεις νέους στόχους. Μη δείχνεις έλλειψη υποχωρητικότητας και αδιαλλαξίας απέναντι στους συνομιλητές σου, γιατί θα χάσεις βαθμούς στο θέμα της επικοινωνίας. Φρόντισε να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, για να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου.

Αισθηματικές
Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στην σχέση σου, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ταίρι ακόμη, θα δεις ότι αυτή την περίοδο θα προκύψει η γνωριμία που θέλεις και θα ανανεωθείς. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες, αλλά πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες για εσένα. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό. Πολλά απρόοπτα έξοδα θα σε νευριάσουν και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Αιγόκερως
Μάθε να χαίρεσαι την κάθε στιγμή της ζωής και να αφήνεις πίσω σου οτιδήποτε σταματά την πορεία σου ή σου χαλάει την ψυχολογική σου διάθεση. Κάνε μια ανανέωση στην εξωτερική σου εμφάνιση και άλλαξε τη διατροφή σου και θα δεις ότι έτσι θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Διάφορες συγκυρίες και ευχάριστες εξελίξεις θα σε βοηθήσουν σήμερα να πάρεις ξανά τα πάνω σου ψυχολογικά και σωματικά.

Αισθηματικές
Η σχέση σου σήμερα θα πάει πολύ καλά τόσο αν είσαι ένας δεσμευμένος όσο κι αν είσαι ένας μοναχικός Αιγόκερως. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Αν είσαι μόνος μην απογοητεύεσαι και μην τα βάφεις μαύρα, τουναντίον εκμεταλλεύσου το βράδυ σου για να συναντήσεις ένα παλιό σου αίσθημα και ποτέ δεν ξέρεις…

Επαγγελματικές
Σήμερα θα έχεις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Θα γίνουν πολλές συζητήσεις για νέα πράγματα και συνεργασίες αλλά καλό θα ήταν πρώτα να τελειώσεις με κάποιες υποθέσεις που ακόμη είναι στάσιμες και μετά να προσανατολιστείς προς αυτήν την κατεύθυνση. Στα οικονομικά σου η ημέρα είναι καλή για να διεκδικήσεις κάποια αύξηση μισθού ή για να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων.

Υδροχόος
Σήμερα θα έχεις κάποια υποτονικότητα, με αποτέλεσμα να αφήνεις τις υποχρεώσεις σου να συσσωρεύονται. Φρόντισε να κινηθείς δυναμικά και να ξεφορτωθείς εκκρεμότητες του παρελθόντος, γιατί μπαίνεις σε περίοδο που οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και σε περιμένουν καινούργιες υποχρεώσεις που θα σε οδηγήσουν στην κορυφή. Μπορείς να δρομολογήσεις ανάλογα τα θέματά σου, ώστε να εξασφαλίσεις την επιτυχία στο μέλλον.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου, αν είσαι Υδροχόος σε περιμένουν ευχάριστα γεγονότα από τον άνθρωπο σου και θα περάσεις πολύ καλά. Εσύ που βαδίζεις χέρι χέρι με την μοναξιά σου να είσαι σε εγρήγορση γιατί σήμερα οι πιθανότητες να έρθεις πιο κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει είναι πολλές και πρέπει να τις εκμεταλλευτείς για να το κατακτήσεις. Η τύχη πάντως είναι εξολοκλήρου με το μέρος σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου σήμερα πρόσεχε σε ότι αφορά θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, γιατί υπάρχουν ακόμη αρκετά προβλήματα. Τα οικονομικά σου δεν σε ευχαριστούν αυτή την περίοδο. Τα έξοδα που έχεις είναι πάρα πολλά. Νομικά και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με δημιουργικά πράγματα για να νιώσεις καλύτερα. Η θετική όψη του Ήλιου με την Σελήνη επηρεάζει τη διάθεση σου, που θα είναι ανεβασμένη και θα θελήσεις να επικοινωνήσεις με δικά σου άτομα, για να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Μπαίνεις σε μια πολύ ευνοϊκή περίοδο για τα σχέδιά σου. Προγραμματίσου και προετοιμάσου ανάλογα, για τις ευχάριστες εξελίξεις που θα έρθουν.

Αισθηματικές
Φίλε Ιχθύ στην σχέση σου φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στον σύντροφο σου, γιατί σήμερα θα κλειστείς πολύ στον εαυτό σου και αυτό θα σε βάλει σε συζητήσεις. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι που να ενδιαφέρει και πορεύεσαι μόνος σου έφτασε ο καιρός που θα κάνεις μια νέα σχέση, που θα σε ευχαριστήσει πάρα πολύ. Φρόντισε μόνο να είσαι ανοιχτός!

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου μπορείς να καταφέρεις ότι ακριβώς θέλεις, αλλά πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε κάποιες προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν γιατί τα ψιλά γράμματα που έχουν μπορεί να κρύβουν δυσάρεστες εκπλήξεις. Στα οικονομικά σου συνεχίζεις και κάνεις προσπάθειες, για να μπορέσεις να τα ισορροπήσεις και η αλήθεια είναι ότι τα καταφέρνεις μέχρι ένα βαθμό.

Read More

And More