Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 18/1/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Σήμερα μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε να βάλεις προγραμματισμό σε ότι κάνεις. Με την Σελήνη να κινείται στον Ζυγό και να σε ευνοεί η ευελιξία και η διπλωματία σου θα είναι ακόμα τονισμένες και πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου, τελικά θα συμφωνήσουν. Δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά. Μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις όπως είναι και η μεγάλη ανυπομονησία που έχεις, σε παρασύρει σε κάποιο αποσυντονισμό;

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα, αν έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα σε κουβέντες που θα κάνεις με τον σύντροφο σου. Πέρασε χαλαρά και ρομαντικά μαζί του, ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στην ζωή σου, η μοναξιά σου τώρα θα σταματήσει, γιατί θα κάνεις καινούργια γνωριμία που θα σου φέρει πολύ χαρά. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Η δυναμικότητα που θα έχεις στην δουλειά σου θα είναι μεγάλη και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που σε αγχώνουν και σε δυσκολεύουν εδώ και πολύ καιρό. Πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά να την σκεφτείς πολύ καλά από πριν. Δεν είναι περίοδος για έξοδα.

/

Ταύρος
Η ημέρα θα κυλήσει πολύ καλά και με αρκετή αισιοδοξία για εσένα. Με το ταλέντο που έχεις θα καταφέρεις να λύσεις καταστάσεις που στον παρελθόν παρέμεναν στάσιμες και σου δημιουργούσαν πρόβλημα. Σήμερα ότι σκεφτείς μπορείς να το καταφέρεις, αλλά μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί. Θα δεχτείς κάποιες ειδήσεις και θα νιώσεις μεγαλύτερη ψυχική γαλήνη.

Αισθηματικές
Η σχέση σου σήμερα θα πάει πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις όνειρα και νέα σχέδια με τον σύντροφο σου και να αγναντέψετε πιο ελπιδοφόρα το κοινό σας μέλλον. Το ίδιο ισχύει και για τους αδέσμευτους του ζωδίου. Τώρα μπορείτε και θα έχετε και την δυνατότητα να ξεκινήσετε μία πολύ όμορφη σχέση στην ζωή σας, αρκεί να μην πέσετε με τα μούτρα!

Επαγγελματικές
Μπορείς να διευθετήσεις εκκρεμότητες που έχεις στην δουλειά σου και είναι σε στασιμότητα και σε αγχώνουν αρκετά. Στα οικονομικά σου τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα και εσύ πρέπει να είσαι συγκρατημένος, για να τις σταθεροποιήσεις πρώτα.

Δίδυμοι
Θα είναι μια ημέρα εσωτερικής αναγέννησης αυτή η Τετάρτη για εσένα. Θα βρεθείς σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σου και τη βαθύτερη πλευρά του εαυτού σου, πράγμα που θα σου δημιουργεί ένταση έως ότου βρεις κάποια λύση. Η ιδιοσυγκρασία σου θα γίνει πολύ εκρηκτική, με αποτέλεσμα να αντιδράς με πείσμα τις περισσότερες φορές. Θα πρέπει να προσέχεις πώς χειρίζεσαι τις καταστάσεις και να επιχειρείς πάντα να τις θέτεις υπό έλεγχο.

Αισθηματικές
Η σημερινή θέση της Σελήνης στον Ζυγό σε προικίζει με πολύ ερωτισμό και έχεις πολύ δυναμικότητα για να ηγηθείς στην σχέση σου. Μην φοβηθείς να πάρεις πρωτοβουλίες και θα περάσεις μία πολύ ευχάριστη μέρα με τον σύντροφο και την οικογένεια σου. Ακόμη κι αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, σε περιμένουν πολλές ευκαιρίες και θα κάνεις την γνωριμία που ήθελες.

Επαγγελματικές
Χρειάζεται να οργανωθείς λίγο περισσότερο στην δουλειά σου, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Στα οικονομικά σου τα πράγματα δεν πάνε άσχημα, αλλά σήμερα απόφυγε να παρασυρθείς και να κάνεις πολλά έξοδα.

Καρκίνος
Μια ημέρα έντασης και εκνευρισμού που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία ή τις ασχολίες σου θα είναι αυτή η Τετάρτη για το ζώδιο σου. Η σχέση σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα, θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες και ότι κάνεις, να είναι μετρημένο. Φρόντισε το βράδυ να περάσεις χαλαρά, κάνοντας συζητήσεις που σε ευχαριστούν ψυχικά.

Αισθηματικές
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφο σου και να χαλαρώσεις στην αγκαλιά του. Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι να περιμένετε μία είδηση από άτομο του παρελθόντος σας, που θα σας φτιάξει το κέφι.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου δεν έχεις κανένα πρόβλημα και μπορείς να αρχίζεις να υλοποιείς τα σχέδια που ήταν σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου θα μπεις σε σκέψεις για το πως θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα, τα οποία έχεις από το παρελθόν αλλά επανειλημμένα αμελείς.

Λέων
Σήμερα βάλε σχέδια για το μέλλον και θα έχεις όλους καλούς οιωνούς με το μέρος σου. Μην αμελήσεις όμως καταστάσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα και μην επιτρέψεις σε κανέναν να παρέμβει στα σχέδιά σου. Η Σελήνη στον Ζυγό σε ευνοεί για να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να απομακρύνεις οτιδήποτε σε ενοχλεί.

Αισθηματικές
Σήμερα θα δώσεις παραπάνω σημασία στην σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα, που μπορεί σε απομακρύνουν από τον σύντροφο σου. Εσύ που κοιμάσαι ακόμη αγκαλιά με το μαξιλάρι σου και ψάχνεις να βρεις αυτόν που θα το αντικαταστήσει, να έχεις τους ορίζοντες σου ανοιχτούς και όλο και κάτι καλό θα προκύψει στην ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου οι συνεργασίες και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται πολύ αυτήν την μέρα και πρέπει να εργαστείς λίγο παραπάνω για να τα φτιάξεις το κατάλληλο πρόγραμμα για να τα προωθήσεις. Στα οικονομικά σου, θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίζουν να παίρνουν τον δρόμο τους.

Παρθένος
Αποκτάς περισσότερη επικοινωνία και απολαμβάνεις τον θαυμασμό του περίγυρού σου αυτήν την Τετάρτη με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την θέση της Σελήνης στον Ζυγό. Βάλε νέες βάσεις στα σχέδιά σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια που μπορεί να γίνουν. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη. Περιόρισέ την και δες τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Θα πλαισιωθείς από πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν. Καιρός είναι λοιπόν να αναθερμανθούν κάποιες σχέσεις σου που ήταν λίγο απομακρυσμένες.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά. Άφησε το άγχος που έχεις και φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ρομαντικά με τον σύντροφο σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο να πορευτείς στην ζωή σου, να ξέρεις ότι σε περιμένει καινούργια γνωριμία, με πολύ καλές προοπτικές.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις σκεφτεί εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν και είναι προβληματικά. Μπαίνεις σε περίοδο που κάποιες καταστάσεις θα σε οδηγήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου και θα νιώσεις καλύτερα.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ την σημερινή Τετάρτη η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου και ευνοεί πρωτοβουλίες, ξεκαθαρίσματα και κάθε τύπου συζητήσεις που θα διαλευκάνουν τα κακώς κείμενα της ζωής σου. Βάλε σε πρώτη προτεραιότητα τις υποθέσεις σου, για να μπορέσεις να προχωρήσεις αργότερα στην υλοποίηση των στόχων σου και εκτίμησε αυτά που έχουν να σου προσφέρουν τόσο οι δικοί σου άνθρωποι όσο και οι συνεργάτες σου.

Αισθηματικές
Μίλησε σήμερα με τον σύντροφο σου, δείξε του τις πραγματικές σου προθέσεις για το πως βλέπεις την σχέση σου και όλα θα πάνε πολύ καλά. Αν είσαι μόνος σου, νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να δραστηριοποιηθείς και δεν θα αργήσεις να δεις τα καλά αποτελέσματα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου σήμερα πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος σε ότι αφορά θέματα μελλοντικά, γιατί θα έχεις τις δυνατότητες να τα προωθήσεις. Συνεχίζεις να έχεις οικονομικές ανασφάλειες. Έχεις μπει σε μια περίοδο που τα έξοδά σου θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις άσκοπες αγορές και μείνε συνετός στα έξοδα σου.

Σκορπιός
Είσαι σε μία γενικότερη αναταραχή που σε εμποδίζει να βάλεις σε τάξη διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της μέρας για το ζώδιο σου. Μετά τον μεσημέρι, να ξέρεις ότι πρέπει να κινηθείς γρήγορα σε καταστάσεις που μπορεί να συμβούν, γιατί περίεργα θα είναι τα συναισθήματα που θα σε διακατέχουν και ανάλογες θα είναι και οι ενέργειες σου. Πέρασε τη βραδιά με δικά σου άτομα, για να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές
Μπορείς στον αισθηματικό τομέα να κάνεις ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός. Μην πεις υπερβολικά πράγματα, γιατί μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Εσύ που ακόμη είσαι αδέσμευτος, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή περίοδο, που θα κάνεις νέα σχέση – έτσι ακριβώς όπως την έχεις φανταστεί!!!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα τα καταφέρεις πολύ καλά και οι πρωτοποριακές σου ιδέες σου θα κλέψουν την προσοχή των συνεργατών και των ανωτέρων σου. Σήμερα μπορείς να ξεκινήσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Μην πάρεις όμως κανένα οικονομικό ρίσκο σήμερα. Αγορές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να τις χειριστείς με πολύ σύνεση.

Τοξότης
Μην διστάζεις να προχωράς μπροστά, ότι και αν έρθει στον δρόμο σου. Μη σταματάς τις προσπάθειές σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Πρέπει να συμβιβαστείς με την επικρατούσα κατάσταση και να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Έφτασε ο καιρός να πετάξεις από πάνω σου οτιδήποτε μπορεί να σε φέρνει πίσω στην πορεία της ζωής σου.

Αισθηματικές
Σήμερα, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφο σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης. Πες του για τα προβλήματα που σε απασχολούν και θα δεις ότι με τις συμβουλές του, θα νιώσεις καλύτερα. Κι αν ακόμη κοιμάσαι αγκαλιά με την μοναξιά σου, η θέση της Σελήνης στον Ζυγό σε ενισχύει για να κάνεις μια καλή γνωριμία.

Επαγγελματικές
Μπορείς να κάνεις πάρα πολλά στην δουλειά σου και θα έχεις και πολλές ιδέες, που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις. Στα οικονομικά σου έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα.

Αιγόκερως
Γεγονός είναι πως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις ρεαλιστικά τα πράγματα και να σταματήσεις να πιστεύεις ότι όλα περιστρέφονται γύρω από εσένα. Προσπάθησε να κρατήσεις την πόρτα του μυαλού σου ανοιχτή σε νέες, ίσως προκλητικές ιδέες και αλήθειες, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στην καινούργια πραγματικότητα που σε πλησιάζει. Θα συνειδητοποιήσεις τελικά ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται και η καθημερινότητά σου θα πάρει μια άλλη πορεία, προς το καλύτερο.

Αισθηματικές
Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφο σου και να νιώσετε και οι δύο καλύτερα, έχοντας ο ένας τον άλλον για στήριγμα. Ο ερωτισμός σου αλλά και η γοητεία σου, θα είναι σήμερα στα ύψη τους και πρέπει να την αξιοποιήσεις για να του εκφράσεις όλα τα καλά σου αισθήματα. Εσύ που έχεις ακόμη μοναξιά, είναι καιρός να τη διώξεις, γιατί έρχεται το ταίρι που έψαχνες.

Επαγγελματικές
Ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν σήμερα στα επαγγελματικά σου πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα φίλε Αιγόκερε, για να μπορέσεις να φτάσεις στον στόχο σου. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου. Μπορεί να βγεις έξω από το πρόγραμμά σου. Να προσέξεις αρκετά από άσκοπες αγορές που μπορεί να κάνεις.

Υδροχόος
Οι αλλαγές που θα έχεις αυτό το διάστημα, θα κατακλύζουν την ζωή σου και θα δημιουργούν απρόβλεπτες συνθήκες. Πρέπει να κινηθείς πολύ προσεκτικά και να μην κάνεις καμία υπερβολή. Πρόσεξε, γιατί οποιαδήποτε κίνηση μπορεί να σου κοστίσει. Μην αφήσεις οικογενειακά θέματα να διαιωνίζονται. Προσπάθησε να δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να ηρεμήσεις το ηλεκτρισμένο κλίμα που υπάρχει αυτή την στιγμή γύρω σου.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αρκεί να κρατήσεις τον εκνευρισμό σου όταν επιστρέψεις στο σπίτι και μην ξεσπάσεις την ένταση που νιώθεις στον σύντροφο σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ταίρι μην κάθεσαι, γιατί η Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να σου φέρει τα καλύτερα.

Επαγγελματικές
Θα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στην δουλειά σου και θα έχεις και την υποστήριξη των συνεργατών σου. Θα αρχίσεις και θα πηγαίνεις καλύτερα στα οικονομικά σου. Φρόντισε να βάλεις σωστό πρόγραμμα, για να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχεις.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ μην πιέζεις σήμερα τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Δες μερικές καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία, απόφυγε να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να προσπαθείς να λύσεις ολομόναχος, τα προβλήματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές
Φίλε Ιχθύ τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά και θα έχεις πολύ καλή διάθεση για να εκδηλώσεις την αγάπη σου στον σύντροφο σου. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον στην ζωή σου, είναι ώρα να κινηθείς γρήγορα, γιατί πολύ σύντομα θα κάνεις καινούργια γνωριμία.

Επαγγελματικές
Ημέρα που ξεκινάς με συζητήσεις και σχέδια θα είναι αυτή η Τετάρτη για εσένα. Προβλήματα που αφορούν το παρελθόν σου, θα καταφέρεις να τα λύσεις με πολύ εύκολο τρόπο. Στα οικονομικά σου πρέπει να βάλεις περισσότερο προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

Read More

And More