Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 19/10/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή σε όποιον τομέα επιλέξεις. Ίσως νιώθεις την ανάγκη να αλλάξεις την κατάσταση στα εργασιακά σου ή μπορεί να θέλεις να ξεκινήσεις μια νέα αισθηματική σχέση. Μπορείς να το κάνεις τώρα που το πλανητικό σκηνικό είναι αρκετά ευνοϊκό. Το ξεκίνημά σου θα είναι πολύ καλό, ενώ οι προοπτικές που σου προσφέρονται είναι ιδανικές. Βάλε κάτω τα πράγματα και πάρε τις αποφάσεις σου άμεσα, χωρίς να χάνεις άλλο χρόνο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις μια πολύ όμορφη ημέρα, καθώς το τοπίο ξεκαθαρίζει. Η ψυχολογία σου είναι πολύ καλή, γεγονός που επηρεάζει θετικά την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν πάλι είσαι μόνος, η καλή διάθεση γοητεύει το άλλο φύλο προσφέροντάς σου νέες ευκαιρίες.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα κάνεις κάποιες αλλαγές προς όφελος της καριέρας σου και γενικότερα των επαγγελματικών σου συμφερόντων. Θέσε προτεραιότητες και έναν καλό προγραμματισμό. Ασχολήσου με συνεργασίες και συναδέλφους. Στα οικονομικά, είναι μια καλή στιγμή να βάλεις κάτω τα πράγματα και να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος.

Ταύρος
Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό φέρνει φρέσκο αέρα στη ζωή σου. Σου δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσεις από την αρχή, έχοντας πάρει το μάθημά σου και αξιοποιώντας τη σοφία που κέρδισες από τις εμπειρίες σου. Μπορείς παράλληλα να ενδυναμώσεις τις σχέσεις σου σε όλους τους τομείς. Εκείνες που αντιμετώπιζαν προβλήματα μέχρι σήμερα, είναι καλή ευκαιρία να τις διαχειριστείς με μια άλλη ματιά, δίνοντάς τους νέες προοπτικές, αφήνοντας πίσω το παρελθόν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις όμορφα με τον σύντροφό σου και να θέσεις νέες βάσεις αν αυτό είναι απαραίτητο. Ίσως η πίεση του τελευταίου διαστήματος να σε έκανε πιο απότομο ή άδικο. Για αυτό τώρα, άρπαξε την ευκαιρία και φτιάξε το κλίμα στην σχέση σου.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα έχεις την ευκαιρία να φτάσεις πιο κοντά στην υλοποίηση των σχεδίων σου και να νιώσεις ικανοποίηση από την επιτυχημένη σου πορεία. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να επαναπαυθείς και να ξοδεύεις χωρίς μέτρο.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα είναι μια μέρα που το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στον τομέα των σχέσεων. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα σε απασχολήσουν οι αισθηματικές σχέσεις, καθώς για τον καθένα θα είναι διαφορετικά. Μπορεί, λόγου χάρη, να έχεις την ανάγκη να βελτιώσεις τις σχέσεις μέσα στην οικογένεια και να ξαναθέσεις νέους κανόνες για να δημιουργήσεις ένα καλύτερο μέλλον. Ή ακόμη, μπορεί στο εργασιακό σου περιβάλλον οι σχέσεις σου με τους συνεργάτες και τους συναδέλφους να χρειάζονται μια ανανέωση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σου επιτρέπει να πλησιάσεις το ταίρι σου, να του μιλήσεις από καρδιάς και με κοινή συμμετοχή να βάλεις νέες βάσεις. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλεις μια γραμμή που θα διαχωρίσεις τις καταστάσεις. Ό,τι σας έκανε κακό πρέπει να τερματιστεί μια και έξω.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες ή για να βελτιώσεις τους όρους των υφιστάμενων. Οπότε, άρπαξε τις ευκαιρίες για να χτίσεις ένα επαγγελματικό μέλλον με καλύτερες προοπτικές. Στα οικονομικά αρχίζει να έρχεται βελτίωση που με μια καλή διαχείριση θα μπορέσεις να εξοικονομήσεις κάποια χρήματα.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό φέρνει αρμονία σε ό,τι έχει να κάνει με σχέσεις και διαπροσωπικές επικοινωνίες. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να προσεγγίσεις τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν για να λύσεις τις όποιες διαφορές ή παρεξηγήσεις. Από την άλλη, είναι η ιδανική περίπτωση για να τερματίσεις ό,τι δεν μπορεί να εξελιχθεί και φαίνεται ότι δεν έχει μέλλον. Την ίδια στιγμή, φαίνεται πως θα είσαι λίγο πιο ευαισθητοποιημένος σε ό,τι αφορά πιο κοινωνικά ζητήματα.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να εκμεταλλευτείς την εύνοια της ημέρας για να περάσεις όμορφα και αναζωογονητικά με το ταίρι σου. Πάρε πρωτοβουλία χωρίς να νιώθεις ανασφάλεια και οργάνωσε τη βραδιά σας. Αφέσου στο συναίσθημα, κρατώντας τους προβληματισμούς μακριά από τη σχέση.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα είσαι αρκετά κοινωνικός και δημοφιλής, γεγονός που σε βοηθάει να κάνεις καλύτερες διαπραγματεύσεις, να προσεγγίσεις πρόσωπα που θα σου φανούν χρήσιμα και έτσι να αναδείξεις την εργασία σου. Στα οικονομικά, αναμένεται βελτίωση, αν συνεχίσεις να τα αντιμετωπίζεις με σοβαρότητα.

Λέων
Ένας κύκλος κλείνει, ένας κύκλος ανοίγει. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για νέα ξεκινήματα, φίλε Λέων. Οπότε, βάλε κάτω τα πράγματα και εντόπισε τους τομείς που θέλεις να συμμορφώσεις, βάζοντας ένα τέλος σε ό,τι δεν πάει άλλο. Νιώθεις ιδιαίτερη ενέργεια και κέφι, γεγονός που σε βοηθάει να κάνεις αποφασιστικές κινήσεις με ξεκάθαρη σκέψη και δυναμισμό. Μπορείς να πετύχεις πολλά στο μέλλον, αν καταφέρεις να αντιμετωπίσεις τα πράγματα υπεύθυνα, θέτοντας στόχους.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου διανύεις μια ευχάριστη περίοδο, καθώς το πάθος δεν λείπει από τη ζωή σου. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, δεν χάνεις ευκαιρία να εκφράσεις το συναίσθημά σου, ενώ αν αναζητάς το ταίρι σου, εκπέμπεις μια ιδιαίτερη γοητεία που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, μπορείς να αξιοποιήσεις την εύνοια του πλανητικού σκηνικού για να κάνεις ένα βήμα παρακάτω στην επαγγελματική σου πορεία. Προσέγγισε τα κατάλληλα πρόσωπα και μίλα τους για τις ιδέες και τις μεθόδους σου. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα μπορέσεις να καταφέρεις σπουδαία πράγματα. Στον οικονομικό τομέα κινήσου αποφασιστικά και θα δεις μεγάλες αλλαγές.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σου δίνει την ευκαιρία να επωφεληθείς από τις σχέσεις σου – κάθε λογής- έτσι ώστε να κάνεις βήματα προόδου. Παράλληλα, ο ενθουσιασμός και η καλή διάθεση σου προσφέρουν μια σημαντική ψυχολογική βάση για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις με δύναμη όποιο εμπόδιο προκύψει στον δρόμο σου. Γενικότερα, όμως, οι επιρροές είναι θετικές και μπορείς να ωθήσεις λίγο παραπάνω τα πράγματα, ανάλογα με τον τομέα που σε απασχολεί. Διατήρησε, ωστόσο, μια συμπεριφορά χωρίς υπερβολές και εξάρσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να φτιάξεις ένα κλίμα θερμό και τρυφερό για εσένα και το ταίρι σου. Είναι, βέβαιο, ότι οι εκπλήξεις θα ευχαριστήσουν τον σύντροφό σου και θα λειτουργήσουν σαν αλατοπίπερο στη σχέση σας. Χαλάρωσε και απόλαυσε τη βραδιά χωρίς αγωνία και προβληματισμούς.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου είναι πιθανό να υπάρξουν καθυστερήσεις και εμπόδια με αποτέλεσμα να νιώσεις ένταση και ανησυχία. Όμως, δεν θα είναι τόσο ισχυρό το συναίσθημα, ώστε να σε καθηλώσει. Εύκολα θα ξεπεράσεις κάθε δυσκολία και γρήγορα θα νιώσεις και πάλι αυτοπεποίθηση. Στα οικονομικά, είναι μια καλή στιγμή για νέα αρχή.

Ζυγός
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, φίλε Ζυγέ, δεν μπορεί παρά να ασκήσει επάνω σου θετικές επιρροές, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να βάλεις τέλος σε ο,τιδήποτε δεν μπορεί να εξελιχθεί και να σε κάνει να αφήσεις την πόρτα σου ανοιχτή στο νέο, το αισιόδοξο, το ελπιδοφόρο. Αγαπημένα πρόσωπα ή πρόσωπα που μπορείς να εμπιστευτείς δρουν καταλυτικά την ημέρα αυτή, δίνοντας λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν ή ανοίγοντάς σου νέους δρόμους που θα μπεις στον πειρασμό να ακολουθήσεις. Κάνε τα βήματά σου, ακόμη και αν είναι με αργό ρυθμό.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μην χάνεις άλλο χρόνο. Σήμερα κιόλας φτιάξε την κατάσταση με τον σύντροφό σου ή κάνε το επόμενο βήμα για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Το πλανητικό σκηνικό είναι τόσο ευεργετικό για εσένα που δεν υπάρχει πιο κατάλληλη στιγμή για να διευθετήσεις τα προβλήματα της σχέσης.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου είναι πιθανό να προκύψουν έκτακτες καταστάσεις που θα απαιτήσουν από εσένα άμεση αντίδραση και παρέμβαση. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχεις να φοβάσαι κάτι. Βρίσκεσαι σε θέση να δώσεις τις καλύτερες λύσεις, να προβάλλεις τις ικανότητές σου και να ανοίξεις δρόμο για ένα επιτυχημένο μέλλον. Στα οικονομικά, έχεις πολλές πιθανότητες να δεις βελτίωση στο μέλλον, αν σήμερα κινηθείς κατάλληλα.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Σκορπιό φέρνει αισιόδοξα μηνύματα, καθώς ανοίγει τις πόρτες για νέες καταστάσεις πιο ιδανικές. Έχεις καλή διάθεση, μπορείς πλησιάσεις τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν χωρίς εμπόδια και καθυστερήσεις. Ωστόσο, ένα κομμάτι του πλανητικού σκηνικού σου κάνει πιο ανήσυχο και νευρικό. Νιώθεις καλύτερα όταν δεν προσπαθεί κάποιος ή κάτι να σε περιορίσει και αυτό το εκδηλώνεις έντονα στον περίγυρό σου. Σε γενικές γραμμές μπορείς να έχεις μια απολαυστική ημέρα, αν αποφασίσεις να χαλαρώσεις και να ισορροπήσεις συναισθηματικά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα είσαι αρκετά αισθηματικός, τρυφερός, ζεστός και γενναιόδωρος απέναντι στο ταίρι σου, κάνοντας την ατμόσφαιρα ειδυλλιακή. Αν πάλι είσαι μόνος, εκπέμπεις θετικά συναισθήματα προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, κάνοντάς το να θέλει να έρθει πιο κοντά σου για να σε γνωρίσει καλύτερα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Παρά την κούραση από τη συνεχή προσπάθεια και τον εκνευρισμό που σου δημιουργεί το άγχος, εν τέλει θα καταφέρεις να βρεις τις ισορροπίες σου και να βγεις νικητής. Μέσα από τις επαφές και τις συνεργασίες θα μπορέσεις να βρεις λύσεις, ακόμη και στα οικονομικά σου που περνάνε δυσκολίες.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, αυτή η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σου ανοίγει νέες πόρτες και προοπτικές. Ένα κεφάλαιο στη ζωή σου κλείνει και αφήνει χώρο για να αναπτυχθεί ένα νέο. Το μεγάλο στοίχημα είναι να κρατήσεις τις ισορροπίες σου και να επιτρέψεις στον εαυτό σου να το αντιληφθεί, έτσι ώστε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που δίνεται σήμερα. Έχεις πάθος, όρεξη και καλή διάθεση, στοιχεία που είναι πολύ σημαντικά για να επιτύχεις σε κάθε σου σχέδιο. Εμπιστεύσου τα πρόσωπα που αγαπάς καθώς εκείνα θα σε βοηθήσουν να κινηθείς σωστά.

Αισθηματικές
Συναισθηματική δέσμευση και ανεξαρτησία μπορούν να πάνε μαζί αρκεί να καταφέρει κανείς να τα διαχωρίσει. Οι ισορροπίες είναι λεπτές και εσύ σήμερα είσαι σε θέση να γευθείς την γλυκιά αυτή αρμονία. Ο σύντροφός σου δείχνει κατανόηση, γεγονός που σε γεμίζει ευγνωμοσύνη και θετικά συναισθήματα.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου τα πράγματα πάνε πολύ καλά και κάποιες αλλαγές που θα προκύψουν ανοίγουν νέους δρόμους για την εξέλιξη της καριέρας σου. Ίσως ακόμη υπάρξουν προτάσεις για νέες συνεργασίες ή συμφωνίες, οι οποίες θα είναι πολύ ωφέλιμες για εσένα. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά αν καταφέρεις να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, οι σχέσεις που έχεις με τους ανθρώπους γύρω σου θα βρεθούν, σήμερα, στο προσκήνιο, καθώς η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, σε αναγκάζει με κάθε τρόπο να τις αντιμετωπίσεις. Η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό γίνεται για καλό εν τέλει. Μπορείς να βρεις την αρμονία στις σχέσεις σου, να κατανοήσεις τα πρόσωπα που έχεις απέναντί σου, να συγχωρέσεις, να εισπράξεις κατανόηση, να κάνεις ένα βήμα παρακάτω γεμάτο ουσία και θετική επιρροή.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου ό,τι και να συμβεί σήμερα, στο τέλος της ημέρας θα καταφέρεις αν βρεις την αρμονία και την γαλήνη. Αυτό σημαίνει ότι κάθε εμπόδιο θα είναι πραγματικά για καλό καθώς θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις, αφήνοντας πίσω μια ήρεμη θάλασσα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να έχεις πολλές ελπίδες σήμερα. Μπορεί να προκύψουν απαιτητικές καταστάσεις που θα χρειαστούν την συμμετοχή σου ή ακόμη και την πρωτοβουλία σου. Αλλά στο τέλος θα δεις ότι θα καταφέρεις να συσφίξεις τις σχέσεις σου και να προβάλεις τη δυναμική σου. Στα οικονομικά, κινήσου με αποφασιστικότητα και θα δεις τα πράγματα να βελτιώνονται.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, αυτή η Νέα Σελήνη στον Ζυγό φέρνει πολλές ελπίδες, θετική ενέργεια και πνευματική αναγέννηση. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να δώσεις οριστικό τέλος σε ό,τι πρέπει να ολοκληρωθεί, χωρίς άλλη καθυστέρηση. Παράλληλα, άφησε χώρο στη ζωή και στην ψυχή σου για να βάλεις νέα πράγματα, να ανοίξεις νέους κύκλους που θα σε βοηθήσουν να αναπτυχθείς, να προοδεύσεις, να πλουτίσεις , αλλά και να επιτύχεις. Ακόμη και νέες γνωριμίες μπορούν να σου δώσουν νέες προοπτικές.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορεί να περάσεις παροδικές αναστατώσεις και εντάσεις, αλλά δεν έχουν καμιά δύναμη επάνω σου, ούτε και θα μπορέσουν να σε ρίξουν. Θα είναι η αφορμή για να ξεσκεπάσεις τη δύναμη του συναισθήματος, να πλησιάσεις το ταίρι σου και να δει ο ένας τον άλλον πιο καθαρά, απαλλαγμένο από τη μάσκα που σας αναγκάζει η καθημερινότητα να φοράτε.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά οι υποχρεώσεις που έχεις θα μπορέσουν εύκολα να διευθετηθούν, ενώ τα εμπόδια θα είναι παροδικά. Συνεργάτες και συνάδελφοι μπορούν να σου προσφέρουν καταλυτική βοήθεια, για αυτό μην φερθείς εγωιστικά, προσπαθώντας να αναδείξεις μόνο τις δικές σου δυνατότητες. Στα οικονομικά, μπορείς να πάρεις πρωτοβουλία και να κάνεις σημαντικές κινήσεις.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή Νέα Σελήνη στον Ζυγό δεν μπορεί να σε αφήσει ανεπηρέαστο. Έρχεσαι σε επαφή με νέες καταστάσεις, νέα πρόσωπα, ενώ μπορείς να αναβαθμίσεις τις σχέσεις σου, δίνοντας νέα πνοή. Άφησε την ενέργειά σου να εκφραστεί και άνοιξε το μυαλό σου σε νέες ιδέες. Μια νέα φάση ξεκινάει, για αυτό δέσε τη ζώνη σου και απόλαυσε το ταξίδι της γνώσης, της εξέλιξης, της ανακάλυψης…

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι μια καλή στιγμή για να λύσεις προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου και να ξεπεράσεις μαζί με τον σύντροφό σου τα όποια εμπόδια. Αν πάλι νιώθεις ότι βιώνεις μια κατάσταση που δεν πάει άλλο, η στιγμή είναι σωστή για να κλείσεις το κεφάλαιο, προτού προχωρήσεις με το επόμενο.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου αναμένονται προκλήσεις και πολλές ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Η εύνοια του πλανητικού σκηνικού, δημιουργεί καταστάσεις για να λειτουργήσουν ως αφορμή που θα σε ωθήσουν να εξελιχθείς και να αναπτύξεις τις ικανότητές σου. Στα οικονομικά, μια νέα τάξη πραγμάτων μπορεί να διαμορφωθεί, αν συμβάλλεις και εσύ σε αυτό.

Read More

And More