Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 19/2/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ η μέρα είναι καλή για να βάλεις σε τάξη κάποια πράγματα. Κάποια προβλήματα του παρελθόντος θα βρουν τη λύση τους και θα σε ξαλαφρώσουν. Κάτι καινούργιο φαίνεται στον ορίζοντα, γι αυτό μην στέκεσαι σε όσα τελείωσαν και αφοσιώσου στο νέο κύκλο που αρχίζει στη ζωή σου. Πρέπει να αντιμετωπίσεις με αισιοδοξία αυτό το νέο κάλεσμα και να μην δυσπιστήσεις και υποχωρήσεις, πριν δεις καλά αν είναι κάτι που αξίζει τον κόπο. Επένδυσε στην αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σου, για να μπορέσεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, πρέπει να δείξεις αρκετή προσοχή σήμερα σε αυτά που θες να πεις στον σύντροφο σου, γιατί η ανυπομονησία σου να τα βγάλεις από μέσα σου, θα σε κάνει να ξεστομίσεις και πράγματα που πολύ πιθανό να τον πληγώσουν. Πρόσεχε λοιπόν τώρα για να έχεις αργότερα. Οι αδέσμευτοι Κριοί να έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες γιατί οι πιθανότητες να συναντήσετε αυτό το βράδυ το άλλο σας μισό, είναι επικίνδυνα πολλές!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και θα έχεις μεγάλη άνοδο. Μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα που μέχρι τώρα είναι στάσιμα. Θα συνεχίσουν να είναι ένα έντονο άγχος τα οικονομικά σου, που συνεχώς προστίθενται έξοδα που δεν είχες υπολογίσει. Πρέπει να σταματήσεις να κάνεις άλλα ανοίγματα μέχρι τουλάχιστον να τα ισορροπήσεις.

/

Ταύρος
Η δημιουργικότητά σου θα είναι έκδηλη αυτή την ημέρα. Η επιμονή και η υπομονή σου θα σε βοηθήσουν να φτάσεις πολύ πιο γρήγορα στους στόχους σου. Διεκπεραίωσε υπεύθυνα τις όποιες υποχρεώσεις σου και διατήρησε τις ισορροπίες. Το βράδυ σου μπορείς να το περάσεις με φιλικά σου άτομα ή μέλη της οικογένειάς σου, που θα σε αποφορτίσουν ψυχολογικά και θα σε κάνουν να νιώσεις ανάλαφρος και ευδιάθετος.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος ο ερωτισμός και η καλή σου διάθεση θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας και θα ανανεώσουν ιδιαίτερα ευχάριστα το κλίμα στην σχέση σου. Εσύ που αναζητάς ακόμη την ερωτική ευτυχία και δεν την έχεις βρει, πρέπει να τολμήσεις να εξομολογηθείς τα συναισθήματα σου στο πρόσωπο που σου αρέσει και αν δεις ότι δεν υπάρχει το αντίστοιχο ενδιαφέρον, να προσελκύσεις νέους, πιο προσιτούς ερωτικούς στόχους.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου πρέπει να επικεντρωθείς σε αυτό που κάνεις, γιατί κάποιες παρανοήσεις που θα γίνουν θα σε αποσπάσουν. Μην κάνεις καμιά οικονομική συναλλαγή σήμερα που έχει σχέση με έξοδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση και απαιτούν λεπτομερή διαχείριση.

Δίδυμοι
Ασχολήσου σήμερα πιο σοβαρά με τις σχέσεις σου και εκμεταλλεύσου τις θετικές συγκυρίες που σου στέλνει η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη για να αντλήσεις σημαντικά οφέλη. Το οικογενειακό σου περιβάλλον χρειάζεται σήμερα την προσοχή σου, καθώς θα υπάρξουν αρκετά παράπονα για την απουσία σου.

Αισθηματικές
Η στάση που θα έχεις σήμερα απέναντι στον σύντροφο σου θα είναι αδιάφορη και απόμακρη, άνευ λόγου και αιτίας. Αντί να απομακρύνεσαι, σκέψου τρόπους για να βγάλεις τη σχέση σου από τη ρουτίνα και να πλησιάσεις τον σύντροφο σου. Για σένα που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμα στη ζωή σου, να ξέρεις ότι η ημέρα επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις για την αισθηματική σου ζωή με ένα νέο πρόσωπο που θα εισβάλλει σε αυτή.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου προσπάθησε να βάλεις σωστό πρόγραμμα, για να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις και μην τα αφήνεις όλα τελευταία στιγμή. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις και μην κάνεις περιττά έξοδα.

Καρκίνος
Σήμερα μπορείς να γίνεις πιο αποφασιστικός στα θέλω σου και στις διεκδικήσεις σου, με θετικά αποτελέσματα. Άλλωστε και οι πλανήτες εξομαλύνουν την επικοινωνία με τους γύρω σου και είναι μόνο στο χέρι σου οι κινήσεις εντυπωσιασμού που θα πάνε ένα βήμα πιο πέρα την ζωή σου.

Αισθηματικές
Τα πάντα μπορούν να διορθωθούν σήμερα στη σχέση σου αρκεί να κουβεντιάσεις, να ανοίξεις την καρδιά σου και να βάλεις και εσύ λίγο νερό στο κρασί σου όσον αφορά τον σύντροφο σου. Η μέρα με την Σελήνη να κινείται στον Τοξότη φέρνει μεγάλη ερωτική εύνοια για φλερτ και ερωτικές επικοινωνίες και στους ελεύθερους εκπρόσωπους του ζωδίου σου.

Επαγγελματικές
Μπορείς στην δουλειά σου να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Οι κρίσεις και οι συμβουλές τους θα σου φανούν πολύτιμες στην αναποφασιστικότητα σου. Στον οικονομικό τομέα πρέπει να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο και απόφυγε να πάρεις μεγάλα ρίσκα.

Λέων
Φρόντισε σήμερα να περιορίσεις το άγχος και την ένταση που έχεις για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μία σειρά. Καλύτερα θα είναι να απομακρύνεις άτομα που μπορεί να σε αποσυντονίσουν και να μην ασχολείσαι με πράγματα που δεν είναι της δικής σου αρμοδιότητας. Πριν κάνεις οτιδήποτε, φρόντισε να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να ζητήσεις τη συμβουλή τους, ώστε να δεις τα τεκταινόμενα και από μία άλλη, διαφορετική και ίσως πιο ρεαλιστική σκοπιά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου άλλα θα σου λέει ο σύντροφος σου απόψε και εσύ άλλα θα καταλαβαίνεις. Θα επικρατήσει μία σχετική ασυνεννοησία και δεν θα αποφύγεις τις παρεξηγήσεις. Η λύση σου είναι να επιστρέψεις αργά στο σπίτι και να αποφύγεις οποιαδήποτε κουβέντα μαζί του. Αν όμως και η σημερινή μέρα σε βρίσκει χωρίς κάτι σταθερό στα αισθηματικά σου να θυμάσαι ότι ο έρωτας θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις, γι αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά και βγες έξω από το σπίτι.

Επαγγελματικές
Θα έχεις πολλές συζητήσεις και πολλές επαφές στην δουλειά σου. Κινείς τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα πολύ γρήγορα στην ζωή σου. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα που δεν τα είχες προβλέψει.

Παρθένος
Σήμερα η ανασφάλεια θα κυριεύσει την ζωή σου και θα νιώσεις κάπως ανήμπορος να τα βγάλεις πέρα με τις τόσες ευθύνες που έχεις. Μην ξεχνάς ότι έχεις δίπλα σου ανθρώπους που θέλουν να σε βοηθήσουν, γι αυτό μην διστάσεις να τους μιλήσεις και να δεχτείς την προσφορά τους.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου, αν είσαι Παρθένος προσπάθησε να δώσεις πολύ αγάπη στον σύντροφο σου και προσπάθησε να ξεχάσεις προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν μέχρι τώρα και σε βασάνιζαν. Εσύ που κάνεις ακόμη παρέα με την μοναξιά σου με την Σελήνη να κινείται σήμερα στον Τοξότη και να σε ευνοεί, εκεί που δεν θα το περιμένεις θα κάνεις μία πολύ καλή γνωριμία μέσα από το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον. Μην αρνηθείς καμία πρόσκληση για το βράδυ γιατί θα σου βγούνε σε κάτι απρόβλεπτα καλό.

Επαγγελματικές
Μπορεί να δεχτείς προτάσεις σε σχέση με την εργασία σου, αλλά πριν απαντήσεις πρέπει να δεις αν είναι τώρα καιρός για να τις αναλάβεις. Οι ανώτεροι σου ίσως σου φορτώσουν επιπλέοντες ευθύνες από αυτές που ήδη έχεις. Στα οικονομικά μην συνεχίζεις και κάνεις κινήσεις, που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν και φρόντισε να κλείσεις όλες σου τις οφειλές.

Ζυγός
Σήμερα προσπάθησε να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου και τακτοποίησε όσα σου επιτρέπουν οι αντοχές σου. Φρόντισε επίσης να τελειώνεις με ενδεχόμενα οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μην πεις πράγματα στον σύντροφο σου, που δεν πιστεύεις και πάνω από όλα δεν θα μπορείς στο μέλλον να τα πραγματοποιήσεις γιατί πολύ γρήγορα θα έρθεις σε σύγκρουση μαζί του και τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα από όσο ήδη είναι. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, αυτήν την Κυριακή έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις την γνωριμία που θα σε κάνει να χαρείς και θα ανανεώσει την διάθεση σου. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξει προς το καλύτερο.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις πάρα πολύ ενέργεια και θα θέλεις να τα τελειώνεις όλα εδώ και τώρα. Ίσως κιόλας τα καταφέρεις, αν δεχτείς την βοήθεια που οι συνεργάτες σου θα σου δώσουν απλόχερα. Στα οικονομικά παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά έσοδα στο μέλλον.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ θέλεις να βάλεις σε σειρά διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της ημέρας και δεν θα σου επιτρέψει να το κάνεις. Αντ’ αυτού προτίμησε να εργαστείς μόνος σου και να τακτοποιήσεις μισοτελειωμένες σου υποθέσεις που πρέπει όμως να διευθετηθούν για να πάς ένα βήμα πιο πέρα.

Αισθηματικές
Έχεις κάποια παράπονα που πρέπει να τα εκφράσεις στον σύντροφο σου γρήγορα, για να βγεις από τις ανασφάλειες και από τις αμφιβολίες που σε βασανίζουν και δεν σε αφήνουν να εκδηλωθείς. Εσύ που ακόμη είσαι μόνος σου, μην κάθεσαι καθόλου, γιατί με τον ερωτισμό που έχεις σίγουρα θα προκύψει κάποια νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου πρέπει να προσέχεις στις κινήσεις σου, γιατί από την ένταση και την ενέργεια μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Στα οικονομικά σήμερα δεν θα τα πας άσχημα. Έρχονται και κάποια χρήματα που δεν τα περίμενες και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες και πρέπει να κάνεις αρκετό κουράγιο για να μπορέσεις να βγάλεις πολλά θέματα εις πέρας. Απόφυγε πάση θυσία την ένταση και τον εκνευρισμό. Οι ευκαιρίες θα σου εμφανίζονται η μία μετά την άλλη και μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τους στόχους σου με πολύ μεγάλη επιτυχία. Αρκεί να κάνεις θετικές σκέψεις για το μέλλον και να ξέρεις ότι θα έχεις πολύ ευχάριστες εκπλήξεις.

Αισθηματικές
Φίλε Τοξότη ο έρωτας αλλά και ο ρομαντισμός θα παίξουν τον πρωτεύοντα ρόλο αυτήν την Κυριακή στην αισθηματική σου ζωή. Καλό θα είναι να ξεφύγεις λίγο από τις πολλές ευθύνες που αφορούν την καθημερινότητά σου και να κάνεις κάτι διαφορετικό με τον σύντροφο σου. Εσύ που είσαι στο ψάξιμο, μια καινούργια γνωριμία θα φέρει σήμερα μεγάλη χαρά στην ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές, που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά προβλήματα που έχεις στην δουλειά σου. Μέρα που θα έχει αρκετά έξοδα θα είναι αυτή για εσένα, γι αυτό πρέπει επειγόντως να αποφύγεις τις περιττές σπατάλες και να φροντίσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις.

Αιγόκερως
Εύνοια σε περιμένει αυτήν την Κυριακή στις επικοινωνιακές σου συναλλαγές και τις κοινωνικές σου συναναστροφές. Δημιούργησε τώρα τις σωστές βάσεις και μην κάνεις τίποτα ριψοκίνδυνο, που μπορεί να αποδειχτεί ότι ήταν λανθασμένο. Εκμεταλλεύσου την δυναμικότητα σου για να στρώσεις τον δρόμο για την ομαλότερη πραγμάτωση των στόχων σου, είτε αυτοί αφορούν τα επαγγελματικά είτε τα αισθηματικά σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στην σχέση σου θα ξεπεραστούν αν δείξεις περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στον σύντροφο σου και σταματήσεις να είσαι εριστικός στις μεταξύ σας κουβέντες. Εσένα που η μοναξιά σου έχει γίνει μόνιμη συντροφιά, είναι καιρός να εξωτερικευτείς λίγο και θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξει προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Στα θέματα εργασίας μην απαισιοδοξείς, γιατί διανύεις περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές και θα φέρουν καλές εξελίξεις για εσένα. Στα οικονομικά καλό θα είναι σήμερα να αποφύγεις να κλείσεις βιαστικές συμφωνίες. Σε έξοδα που μπορεί να προκύψουν να προσέχεις αρκετά ώστε να μην αυξηθούν και χάσεις τον λογαριασμό τους.

Υδροχόος
Ημέρα που θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα θα είναι αυτή η Κυριακή. Έχεις συσσωρευμένες πολλές υποχρεώσεις από το παρελθόν που σε αγχώνουν. Μην ανησυχείς όμως, θα καταφέρεις να τα εξομαλύνεις όλα και μάλιστα όσο πιο ικανοποιητικά γίνεται. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν σε σημείο που θα αρχίζεις να αισθάνεσαι καλύτερα.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που σου προσφέρει ο σύντροφος σου. Για να του το ανταποδώσεις δημιούργησε μία ρομαντική ατμόσφαιρα στο σπίτι και υποδέξου τον με ανοιχτή την αγκαλιά σου και με έντονα ερωτική διάθεση. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες για να συναντήσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου, ο δυναμισμός που θα έχεις θα σε κάνει να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν. Τα επιχειρήματα που θα έχεις για να αντιμετωπίσεις τους ανταγωνιστές σου θα εκτιμηθούν και με το παραπάνω από τους συναδέλφους και συνεργάτες σου. Στα οικονομικά συνεχίζεις να ξοδεύεις πολλά χρήματα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις.

Ιχθείς
Ευνοϊκή θα είναι αυτή η Κυριακή για εσένα, με τα σχέδια και τις αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου, να τα πετυχαίνεις με πολύ ευκολία. Για να μπορέσεις όμως να προχωρήσεις πρέπει πρώτα να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και μπορεί να αποτελούν τροχοπέδη για την πορεία σου και μετά να ασχοληθείς ενεργά και ανεμπόδιστα για το μέλλον σου.

Αισθηματικές
Φίλε Ιχθύ η γοητεία που θα έχεις σήμερα θα καταπλήξει και ο σύντροφος σου θα νιώσει πιο ερωτευμένος από ποτέ με την προσωπικότητα σου. Μην αφήνεις την ημέρα αναξιοποίητη και ζήτησε του να σου ικανοποιήσει ότι τραβάει η ψυχή σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου να περιμένετε προσκλήσεις και προκλήσεις, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. Μην τις θυσιάσετε στον βωμό της βαρεμάρας σας!

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου, βάλε ένα σωστό και εφικτό πρόγραμμα και ασχολήσου ενεργά με τις βαρετές ευθύνες του επαγγέλματος σου. Ταυτόχρονα θα καταφέρεις να κάνεις μία εποικοδομητική κουβέντα για την πορεία των οικονομικών σου, που παραμένουν πιο στάσιμα από ποτέ.

Read More

And More