Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 20/1/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Ο προγραμματισμός που ακολουθείς εδώ και καιρό, τώρα θα φέρει τα πρώτα αποτελέσματα. Εκπλήξεις και δώρα σε περιμένουν, ενώ θα λάβεις και αναγνώριση από υψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Εκμεταλλεύσου την εύνοια των πλανητών στο ζώδιό σου για να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου. Θα καταπλήξεις φίλους αλλά και συνεργάτες.

Αισθηματικές
Η σχέση σου δεν θα πάει καθόλου άσχημα, αρκεί να μην σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις για άλλη μια φορά με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, αυτή την περίοδο θα έρθουν πολλές ευκαιρίες στα αισθηματικά σου, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Πολλές συζητήσεις και επαφές προβλέπονται αναφορικά με κάποιες αλλαγές που θα γίνουν ή κάποιες καινούργιες συνεργασίες. Θα δεχτείς προτάσεις για να ενισχύσεις τα οικονομικά σου.

/

Ταύρος
Οι αλλαγές που θα προκύψουν για το ζώδιό σου θα σε ξεβολέψουν κάπως, καθώς οι εξελίξεις θα είναι πολλές και ίσως ξαφνιαστείς συνειδητοποιώντας ότι κάποια πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς επιθυμείς. Λίγη ψυχραιμία θα βοηθήσει να συγκροτηθείς και αργότερα να φέρεις τις καταστάσεις εκεί ακριβώς που επιθυμείς.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να ξεπεράσεις το πρόβλημα που σε ταλαιπωρεί στη σχέση σου, αν μιλήσεις με το ταίρι σου και κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα.

Επαγγελματικές
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να δεις με μεγάλη ψυχραιμία πολλές καταστάσεις, γιατί θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα που δεν τα περίμενες. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Μπορείς όμως να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, με κάποιες έξυπνες αλλαγές που μπορείς να κάνεις.

Δίδυμοι
Αυτή είναι μία πολύ θετική περίοδος για το ζώδιό σου, κατάλληλη για αναδιοργάνωση της ζωής σου σε πρακτικό επίπεδο, αλλά και για ανανέωση σε συναισθηματικό επίπεδο. Είναι πολύ σημαντικό τώρα να μιλήσεις ειλικρινά με τον εαυτό σου, να εντοπίσεις τα θέλω σου και με γνώμονα τις πραγματικές σου ανάγκες να χαράξεις την πορεία που θα ακολουθήσεις από εδώ και πέρα.

Αισθηματικές
Αισθηματικά, μπορείς σήμερα να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με το ταίρι σου, αν εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό και τον συναισθηματισμό σου.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά και θα κάνεις και κάποιες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Στα οικονομικά, θα έχεις μια τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς, γιατί θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

Καρκίνος
Η ανάγκη σου να προσφέρεις είναι μεγάλη και σήμερα θα είναι ακόμη πιο έντονη. Φρόντισε να το κάνεις με μέτρο και χωρίς να ζημιώνεις τον εαυτό σου, για να μην παραπονιέσαι αργότερα. Πρόσεχε τον εαυτό σου, την ευεξία και την ξεκούρασή σου που βάλλονται από το πιεσμένο σου πρόγραμμα και μην βιάζεσαι να αλλάξεις τις καταστάσεις.

Αισθηματικές
Μην φορτίσεις σήμερα το ταίρι σου με προβληματισμούς που μπορεί να έχεις πάνω σε άλλους τομείς. Εστίασε στα αισθηματικά και μίλα μαζί του για αυτά που σε ενδιαφέρουν στη σχέση σας. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, αυτή την περίοδο η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα αποφασίσεις να προχωρήσεις σε μια νέα σχέση.

Επαγγελματικές
Οι επαγγελματικοί σου στόχοι βλέπεις ότι σιγά σιγά αρχίζουν και υλοποιούνται με τον τρόπο που θέλεις εσύ. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θέλουν πολύ καλό προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πολλά χρήματα.

Λέων
Κάποια γεγονότα που προέκυψαν πρόσφατα στη ζωή σου, αγαπητέ Λέων, και σε αναστάτωσαν, χρειάζονται τον κατάλληλο χρόνο για αρχίσουν να φαίνονται τα αποτελέσματά τους και να επέλθει μια ισορροπία. Κάνε υπομονή και επιστράτευσε την ηρεμία σου, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε όσα συμβαίνουν.

Αισθηματικές
Οι πλανήτες θα σου δώσουν τον ερωτισμό και τον δυναμισμό που χρειάζεσαι, ώστε να ξεπεράσεις τα διάφορα προβλήματα που έχεις αυτή την περίοδο στα αισθηματικά σου.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να προσέξεις σε όποιες συναλλαγές θέλεις να κάνεις. Συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων ευνοούνται.

Παρθένος
Οι αλλαγές που προκύπτουν τώρα για το ζώδιό σου, πιθανόν να σε φέρουν σε μια αμηχανία και ίσως χρειαστεί να σκεφτείς κάποια λύση που θα σε βοηθήσει να προσαρμοστείς καλύτερα στα νέα δεδομένα. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Συγκέντρωσε πρώτα όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς και αργότερα θα πράξεις πιο σωστά

Αισθηματικές
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για όλα τα θέματα που σε απασχολούν στη σχέση σας και για το πώς αυτή μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερη.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο και να κινείσαι πιο χαλαρά, γιατί χάνεις πολλή ενέργεια. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να προσέχεις στις επενδύσεις που θέλεις να κάνεις, γιατί αργότερα θα προβληματιστείς αρκετά.

Ζυγός
Οι αποφάσεις που πιέζεσαι να πάρεις τώρα είναι καθοριστικής σημασίας, καθώς τα γεγονότα θα συνεχίσουν να σε απασχολούν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Μην βιαστείς, γιατί κινδυνεύεις να αποπροσανατολιστείς και να οδηγηθείς σε λάθη, πληρώνοντας για καιρό τις άσχημες συνέπειες.

Αισθηματικές
Σήμερα στα αισθηματικά σου, προβλήματα και λογομαχίες που μπορεί να προκύψουν με το ταίρι σου, μπορείς να τα αποφύγεις μιλώντας ήρεμα και χωρίς να αναφέρεσαι σε προβλήματα του παρελθόντος. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μπορείς αυτή την περίοδο να κινήσεις τα νήματα έτσι όπως θέλεις, για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Επαγγελματικές
Θα περάσεις κάποιες επαγγελματικές δυσκολίες, αλλά θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, γιατί θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά. Οικονομικά, έχεις βγει εκτός προγραμματισμού με κινήσεις που έχεις κάνει. Θα πρέπει να βάλεις νέες βάσεις και να κάνεις ένα καινούργιο πλάνο.

Σκορπιός
Το ερχόμενο διάστημα, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, θα είναι καθοριστικό για το μέλλον και θα σου προσφέρει ευκαιρίες να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου. Μην επηρεαστείς από τρίτους σε ζητήματα συνεργασίας και μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Κάνε υπομονή και φρόντισε να κινηθείς έξυπνα, ώστε να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αισθηματικές
Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για όλα αυτά που σε απασχολούν αισθηματικά, και να είσαι σίγουρος ότι θα νιώσεις πολύ καλύτερα ψυχικά.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα, θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.

Τοξότης
«Προγραμματισμός» είναι η λέξη-κλειδί για το ζώδιό σου τώρα, προκειμένου να μπορέσεις να ολοκληρώσεις τους στόχους σου. Ίσως τα αποτελέσματα να μην είναι αυτά που περιμένεις, κάνε όμως υπομονή και θα υπάρξει βελτίωση. Οι υποχρεώσεις σε φορτίζουν πολύ τελευταία – φρόντισε να διατηρείς την ψυχραιμία σου και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές
Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας και να ξεχάσεις ό,τι μπορεί να σε είχε στενοχωρήσει στο παρελθόν στον αισθηματικό τομέα.

Επαγγελματικές
Επαγγελματικά, θα τα πας πάρα πολύ καλά και θα καταφέρεις να υλοποιήσεις όλα τα σχέδια που έχεις καταστρώσει. Στα οικονομικά, φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα.

Αιγόκερως
Έντονη δραστηριότητα προβλέπεται την σημερινή μέρα για το ζώδιό σου και οι στόχοι σου αρχίζουν σιγά σιγά να πραγματοποιούνται. Είναι ευκαιρία να αναλάβεις δράση για προώθηση των σχεδίων σου, καθώς οι πλανήτες ευνοούν δράσεις και πρωτοβουλίες. Καθόρισε τους στόχους σου και προσπάθησε να τους ολοκληρώσεις.

Αισθηματικές
Η σχέση σου είναι σε καλό επίπεδο. Μπορείς σήμερα να σκεφτείς να κάνεις κάτι πολύ καλό, που θα ευχαριστήσει το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, η επικοινωνία σου θα είναι πολύ καλή σε ό,τι αφορά τον αισθηματικό τομέα και πολύ σύντομα θα κάνεις τη γνωριμία που έψαχνες τόσο καιρό.

Επαγγελματικές
Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά. Περιόρισε, όμως το άγχος, γιατί οι δραστηριότητες θα είναι πάρα πολλές. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπείς, ενώ τα έσοδα σου θα αρχίσουν να αυξάνονται.

Υδροχόος
Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί το ζώδιό σου σε ό,τι αφορά δράσεις και πρωτοβουλίες, με σκοπό την ανάδειξη της δημιουργικότητάς σου σε όλο της το φάσμα. Μην αφήσεις τους φόβους σου για το αύριο να σε καταβάλουν και μην ρωτάς τη γνώμη των άλλων. Στηρίξου στα πόδια σου και όλα θα γίνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αισθηματικές
Αισθηματικά, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν αφήσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια.

Επαγγελματικές
Θέλεις να τελειώνεις κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις που καθυστερούν την υλοποίηση των σχεδίων σου. Μπορείς να κάνεις συνεργασίες που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να αποφύγεις να κάνεις έξοδα, γιατί έχεις κάποιες εκκρεμότητες που θα πρέπει να καλύψεις.

Ιχθείς
Η κατάσταση στην οικογένειά σου σε φορτώνει με ζητήματα που παραμένουν άλυτα εδώ και καιρό και δεν μπορείς να διευθετήσεις, καθώς δεν περνούν μόνο από το χέρι σου. Μία συζήτηση μεταξύ σας δεν θα βλάψει – αντιθέτως, η ανάληψη ευθυνών από τον καθένα είναι πάντα η καλύτερη λύση. Η ηρεμία και η ειλικρίνεια θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερο.

Αισθηματικές
Αισθηματικά, οι πλανήτες θα σε βοηθήσουν πολύ σε ό,τι αφορά την επικοινωνία με το ταίρι σου, ώστε να λύσεις πολλά θέματα που σε απασχολούσαν μέχρι τώρα στη σχέση σου.

Επαγγελματικές
Πολλές αλλαγές και θετικές εξελίξεις προβλέπονται στα επαγγελματικά σου. Σχέδια, συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου, θα πρέπει να μην κάνεις καθόλου καινούργια “ανοίγματα” που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού.

Read More

And More