Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 20/10/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή Σελήνη στον Σκορπιό δυσκολεύει τη δράση σου οδηγώντας σε να λειτουργείς με πιο απόλυτο τρόπο. Αναζητάς την επιβεβαίωση με έναν τρόπο πεισματάρικο ή ακόμη και λίγο παιδαριώδη. Είσαι κάθετος στις αντιλήψεις σου και αυτό δυσχεραίνει την επικοινωνία σου με τον περίγυρό σου. Οι γύρω σου δεν έχουν καλή διάθεση απέναντί σου, γιατί εισπράττουν την ανησυχία σου. Προσπάθησε να αποδεχθείς τις θετικές επιδράσεις από τις θετικές όψεις της Σελήνης, έτσι ώστε να νιώσεις πιο ευχάριστα και να γίνεις πιο επικοινωνιακός.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου σήμερα έχεις μια τάση να υπερβάλλεις. Τα αισθήματά σου είναι έντονα με μια μεγάλη δόση υπερβολής. Καλύτερα είναι να χαλαρώσεις και να απολαύσεις την παρέα του συντρόφου σου δημιουργώντας ένα κλίμα πιο χαλαρό, πιο ήρεμο. Αν πάλι είσαι μόνος, διώξε την ένταση που νιώθεις και τότε θα δεις τί πραγματικά θέλεις.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου, καλά θα κάνεις να χαλαρώσεις και να προσπαθήσεις να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά. Ο προγραμματισμός θα σου δώσει μια ασφάλεια που αυτή τη στιγμή έχεις απόλυτη ανάγκη για να ισορροπήσεις. Στα οικονομικά, πρέπει να κινηθείς πολύ προσεκτικά, έτσι ώστε να μην σε παρασύρει η ανάστατη ψυχολογία σου.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η ημέρα θα είναι λίγο δύσκολη με την Σελήνη στον Σκορπιό να βγάζει στην επιφάνεια φόβους και ανασφάλειες. Πρέπει να κάνεις ό,τι μπορείς για να αντιμετωπίσεις αυτά τα συναισθήματα με λογική, έτσι ώστε να μην πάρουν μεγάλες διαστάσεις. Παράλληλα, θα ήταν καλό να κάνεις προσπάθειες για να περιορίσεις τις κακές συνήθειες που σε ακολουθούν από το παρελθόν. Νιώθεις και εσύ την κούραση που σου έχουν δημιουργήσει, καθώς έχεις προσπαθήσει και στο παρελθόν να τις διαχειριστείς. Κινήσου με αποφασιστικότητα για να τελειώνεις μια και καλή.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου προτίμησε να εκτονώσεις την ένταση μέσα από τη σχέση σου. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να οδηγηθείς σε καβγάδες και εντάσεις. Αντίθετα, διώξε την αρνητική ενέργεια και πλησίασε το ταίρι σου, έτσι ώστε να μετατρέψετε μαζί την ένταση σε κάτι πιο ουσιαστικό. Αφεθείτε στις ορμές του κορμιού, επιτρέποντας στο πάθος να κυριαρχεί.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου καλά θα κάνεις να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις σήμερα καθώς θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσεις στέρεες βάσεις. Η ανάστατη ψυχολογία σου ίσως να μην είναι ο καλύτερος σύμμαχος για να το επιτύχεις σήμερα. Στα οικονομικά, μπορείς να κινηθείς προσεκτικά και εκ του ασφαλούς.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, καλό είναι σήμερα να ξεφύγεις λίγο από το πείσμα σου και να μην αντιμετωπίζεις τους άλλους με αυτό. Είναι, επίσης, εμφανές ότι έχεις την τάση να βιώνεις πιο έντονα και τα πιο απλά συναισθήματα, γεγονός που σε εξουθενώνει. Προκειμένου να κρατήσεις δυνάμεις μέχρι το τέλος της ημέρας, φρόντισε να βρεις γρήγορους τρόπους να χαλαρώνεις τακτικά μέσα στην ημέρα. Λίγη μουσική, μια ήρεμη συζήτηση με φίλους ή κάτι άλλο που σε κάνει να εκτονώνεσαι θα είναι σημαντικό για να κατευνάζει την ένταση του συναισθήματος.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η ημέρα υπόσχεται ανεπανάληπτες στιγμές πάθους και έντονου ερωτισμού. Μπορείς να κατανοήσεις τον σύντροφό σου και έτσι το παιχνίδι γίνεται πιο ενδιαφέρον. Κάνε πράγματα που θα τον ενθουσιάσουν, θα τον ευχαριστήσουν για να τον προκαλέσεις να κάνει και εκείνος το ίδιο.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου καλό είναι να επιστρατεύσεις την διαίσθησή σου προκειμένου να ελιχθείς ανάμεσα στις σημερινές απαιτήσεις. Σε επικοινωνίες με συνεργάτες θα πρέπει να είσαι σε θέση να διαβάσεις ανάμεσα στις γραμμές, για αυτό μείνε συγκεντρωμένος. Στα οικονομικά, υπάρχει μια εύνοια σχετικά με φορολογικά ή λογιστικά ζητήματα.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, το συναίσθημα κυριαρχεί την ημέρα αυτή αλλά με έναν τρόπο που μπορεί να σε κάνει να κουραστείς. Η Σελήνη στον Σκορπιό σε κάνει καχύποπτο, ενώ δημιουργείς καταστάσεις και προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Βιώνεις πιο έντονα το συναίσθημά σου, πράγμα που σε κάνει να σπαταλάς ενέργεια και ψυχικά αποθέματα. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και δεν χρειάζεται να πιέζεσαι για τα πάντα. Η τόση πίεση δεν σε βοηθάει να ισορροπήσεις. Βάλε το χαμόγελό σου και προσπάθησε να γίνεις πιο ευχάριστος.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου οι επιρροές του πλανητικού σκηνικού σε βοηθούν να περάσεις όμορφα με τον σύντροφό σου. Αν καταφέρεις να ασχοληθείς ολοκληρωτικά μαζί του αφήνοντας τις σκοτούρες στην άκρη η βραδιά θα πάρει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα τροπή. Είσαι έτοιμος να τη ζήσεις;

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου μπορείς να τα πας αρκετά καλά σήμερα. Θα έχεις την τάση να ασχοληθείς περισσότερο με ζητήματα που χρειάζονται παρατηρητικότητα, αναλυτική σκέψη και έρευνα. Στον οικονομικό τομέα, φρόντισε να απαλλαγείς από κακές συνήθειες και θα δεις σύντομα την κατάσταση να βελτιώνεται.

Λέων
Αγαπητέ Λέων, η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη για να αντιμετωπίσεις δύσκολες καταστάσεις που χρειάζονται ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση. Θα έχεις τη δυνατότητα να αντιδράς καλά υπό συνθήκες πίεσης, γεγονός που πρέπει να εκμεταλλευτείς τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά. Γενικά, χαρακτηρίζεσαι πολύ μαχητικός και δεν φοβάσαι να «πέσεις στη φωτιά». Είτε λέγεται δουλειά, είτε συναίσθημα είσαι σε θέση να πέσεις με τα μούτρα μέχρι να βγάλεις άκρη ή ακόμη καλύτερα μέχρι να φτάσεις στον στόχο σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή καλά θα κάνεις σήμερα να μιλήσεις ανοιχτά με το ταίρι σου για ό,τι σε φοβίζει, σε κάνει να νιώθεις ανήσυχος ή σε τρομάζει. Δείξε κατανόηση και εσύ από την δική σου πλευρά, έτσι ώστε να κρατήσεις τις ισορροπίες και να περάσεις μια ημέρα πολύ ενδιαφέρουσα στο πλευρό του.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου επιβάλλεται να λειτουργήσεις με περισσότερη μυστικότητα σήμερα. Καλά θα κάνεις να κρατήσεις κάποιες πληροφορίες μόνο για εσένα για να διαφυλάξεις τη δουλειά σου και να εξασφαλίσεις την επιτυχημένη πορεία. Στα οικονομικά, ασχολήσου καλύτερα με θέματα φορολογικά και λογιστικά.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή Σελήνη στον Σκορπιό δημιουργεί δυσκολίες σε απλά καθημερινά θέματα, κυρίως λόγω της εσωτερικής ανησυχίας που σου δημιουργεί. Το συναίσθημα γίνεται πιο έντονο μέσα σου, οδηγώντας σε στο σημείο να μην μπορείς να το ελέγξεις. Χαλάρωσε, γιατί όλο αυτό είναι περισσότερο παιχνίδι του μυαλού, παρά η ωμή πραγματικότητα. Κινήσου με θάρρος και κέφι. Επιστράτευσε το δυναμισμό σου, το χαμόγελό σου και θα δεις ότι όλα μπορούν να λυθούν με καλή διάθεση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου αν αφήσεις το πάθος να παρασύρει και τους δυο. Δεν υπάρχει λόγος να βάλεις μπροστά τους φόβους και τις ανασφάλειες, εμποδίζοντας την αποψινή βραδιά να εξελιχθεί με ρομαντισμό, συναίσθημα και πόθο.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα νιώθεις νευρικότητα, καθώς θα προσπαθείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Η αλήθεια είναι ότι μπορείς να τις διευθετήσεις άνετα, αλλά η εσωτερική αγωνία δεν σε αφήνει να δεις ρεαλιστικά την κατάσταση. Στα οικονομικά, ασχολήσου με φορολογικά ζητήματα περισσότερο.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού σε κάνει να κινείσαι και να αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο με έναν τρόπο πιο μονόπλευρο. Δύσκολα αποδέχεσαι τις απόψεις των γύρω σου και τείνεις να επιμένεις σε αυτά που πιστεύεις ή επιδιώκεις. Η δική σου ματιά μοιάζει να υπερισχύει των τρίτων και αυτό δεν γίνεται εύκολα αποδεκτό από τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Φρόντισε να «μαλακώσεις» λίγο τους τρόπους σου και να βρεις ευχάριστα θέματα να συζητήσεις. Θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το χιούμορ σου για να σπάσεις τον πάγο και να κάνεις την ημέρα πιο χαλαρή.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή συνεχίζεις να εκφράζεις συναισθήματα υπερβολής. Καλά θα κάνεις να αφήσεις το πάθος να καθοδηγήσει τις κινήσεις σου, έτσι ώστε να πλησιάσεις το ταίρι σου και να σπάσετε τον πάγο. Αν είσαι μόνος, χαλάρωσε και σκέψου τί ακριβώς αναζητάς. Μοιάζεις μπερδεμένος και αυτό δεν σε βοηθάει να νιώσεις καλύτερα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά ίσως υπάρξουν συζητήσεις γύρω από αλλαγές και σχέδια που μεταβάλλονται. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και προετοιμάσου, έτσι ώστε να αποφύγεις να εκτεθείς στα μάτια των προϊσταμένων σου. Στα οικονομικά, καλά θα κάνεις να επιλύσεις τις εκκρεμότητες και έπειτα να κάνεις νέα ανοίγματα.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η Σελήνη στο ζώδιό σου σε εμποδίζει να κινηθείς όπως ακριβώς θα ήθελες καθώς επιβαρύνει την ψυχολογία σου. Νιώθεις ανησυχία, ένταση, ανασφάλεια και όλο αυτό πρέπει να μετριαστεί. Από την άλλη, οι θετικές επιδράσεις του πλανητικού σκηνικού σε βοηθούν να χειριστείς την κατάσταση στηριζόμενος σε βαθύτερες εσωτερικές δυνάμεις, όπως η διαίσθηση που είναι σε ανάπτυξη τις ημέρες αυτές. Μπορείς να βρεις την αλήθεια αν κοιτάξεις καλύτερα μέσα σου. Χαλάρωσε και θα καταφέρεις να βρεις λύσεις στους προβληματισμούς σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά η ημέρα μπορεί να εξελιχθεί εξαίσια. Ιδιαίτερα η βραδιά αυτή μπορεί να κάνει και εσένα και το ταίρι σου να ταξιδέψετε στον δικό σας κόσμο, εκεί που τίποτα δεν έχει σημασία παρά μόνο η δική σας ύπαρξη, η δική σας σχέση, το συναίσθημα που είναι ικανό να σας ενώσει απόλυτα.

Επαγγελματικές
Στον τομέα της εργασίας καλύτερα είναι να ασχοληθείς με πράγματα που δεν χρειάζονται σπουδαία κριτική ικανότητα. Αν χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις φρόντισε να έχεις στη διάθεσή σου όσο χρόνο χρειάζεσαι χωρίς να νιώθεις πίεση. Στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει να είσαι εγκρατής για να εξασφαλίσεις την ισορροπία.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή ημέρα έχει μια τάση να σε κάνει να νιώθεις ανήσυχος, μπερδεμένος, με έναν συναισθηματικό κόσμο ανάστατο. Προτίμησε να δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα διατηρώντας μια ρεαλιστική ματιά. Παράλληλα προτίμησε να βγάζεις προς τα έξω την ευχάριστη πλευρά του εαυτού σου, έτσι ώστε να κάνεις και τους άλλους να περνούν καλά και αυτό να γυρίζει πίσω με θετική ενέργεια. Αφέσου σε συναισθήματα που σχετίζονται με την αγάπη, τον πόθο και τη λαχτάρα για το άλλο φύλο.

Αισθηματικές
Σήμερα μπορείς να βγάλεις το πάθος που νιώθεις και να περάσεις μαζί με τον σύντροφό σου στιγμές ρομαντικές, αγαπησιάρικες, έντονου συναισθήματος. Εκδηλώσου χωρίς αναστολές. Κάνε στην άκρη την ανασφάλεια και χάρισε στον εαυτό σου μια υπέροχη βραδιά απόλυτης απόλαυσης.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της εργασίας σου ίσως υπάρξουν αλλαγές, αλλά όπως και να έχει θα πρέπει να παραμείνεις ψύχραιμος. Μην δίνεις στα πράγματα μεγαλύτερη διάσταση από την πραγματική, διαφορετικά θα πνιγείς από τον όγκο τους. Στα οικονομικά, προσπαθείς σκληρά να αυξήσεις τα έσοδά σου και σύντομα θα δεις τα πρώτα θετικά αποτελέσματα.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η ημέρα κρύβει αρκετές δυσκολίες, καθώς ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρος. Παράλληλα, όμως, δέχεσαι θετικές επιρροές από τη θετική όψη της Σελήνης με τον Δία και τον Ερμή , γεγονός που σου δίνει ανεπτυγμένη διαίσθηση και σε βοηθάει να βγεις από τις δύσκολες καταστάσεις. Επίσης, έχεις την ικανότητα να βλέπεις κάτω από την επιφάνεια, γεγονός που σε βοηθάει να βλέπεις το βάθος και την έκταση των καταστάσεων χωρίς να κρίνεις επιπόλαια.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή νιώθεις μαχητής. Δεν φοβάσαι να αγαπήσεις, να ονειρευτείς, να διεκδικήσεις. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να απολαύσεις κάθε στιγμή αυτής της ημέρας. Φρόντισε να κάνεις στην άκρη τους φόβους και τις ανασφάλειες που βγαίνουν πότε-πότε στην επιφάνεια και όλα θα είναι υπέροχα.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου μπορείς να κλείσεις νέες συμφωνίες καθώς και να τακτοποιήσεις ανοιχτές υποθέσεις. Φρόντισε να είσαι πιο διαλλακτικός, κρατώντας τις ισορροπίες στις επαφές σου. Στα οικονομικά σου φρόντισε να ξοδεύεις με φειδώ και να αποφύγεις τις σπατάλες.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η ημέρα χαρακτηρίζεται από μια μυστικότητα, μικροεμπόδια, εντάσεις, αλλά παράλληλα, οι θετικές επιρροές του πλανητικού σκηνικού σε κάνουν πιο αισιόδοξο, περιπετειώδη και ευχάριστο. Εκμεταλλεύσου τα στοιχεία που έχεις ανάλογα με την περίπτωση. Η μυστικότητα χρειάζεται σε υποθέσεις που κινδυνεύουν να αποτύχουν αν εκτεθούν πολύ γρήγορα στο κοινό. Από την άλλη, η ευχάριστη πτυχή σου σε βοηθάει να προσεγγίσεις τα πρόσωπα γύρω σου κερδίζοντας την εύνοιά τους.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να αντιμετωπίσεις το ταίρι σου με περισσότερο θάρρος ή μάλλον με περισσότερη ειλικρίνεια. Αν δείξεις καλή διάθεση, θέλοντας να γεφυρώσεις το όποιο χάσμα θα μπορέσεις να του εκμυστηρευτείς τις βαθύτερες αγωνίες σου που σε ταλαιπωρούν.

Επαγγελματικές
Η επαγγελματική σου ζωή χαρακτηρίζεται και σήμερα από μυστικότητα. Έχεις την ανάγκη να προστατέψεις τους κόπους σου από τα νύχια εκείνων που θέλουν να την καρπωθούν και να την παρουσιάσουν για δική τους. Στα οικονομικά, διατήρησε την μυστικότητα και μην αποκαλύπτεις πληροφορίες που θα σου στοιχίσουν σε χρήμα.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, οι δυσκολίες που θα βιώσεις και σήμερα θα είναι αρκετές, αλλά καλά θα κάνεις να μην το βάλεις κάτω. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου, καθώς σήμερα είναι σε θέση να σε καθοδηγήσει σωστά. Αν και συνήθως η λογική είναι αυτή που σε οδηγεί, σήμερα το πλανητικό σκηνικό σε φέρνει πιο κοντά με τη διαίσθησή σου, κάνοντας βασικό σου όπλο στη μάχη. Αποσύρσου στο χώρο της φαντασίας και του ονείρου για να πάρεις δυνάμεις. Δες το όνειρό σου να συμβαίνει και ύστερα θα είσαι σε θέση να το ζήσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις όμορφα και να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου γύρω από ζητήματα που σου προκαλούν προβληματισμό. Θα λάβεις κατανόηση και αυτό θα σε κάνει να αναθαρρήσεις. Έτσι, μπορείς να αντιμετωπίσεις τις άσχημες σκέψεις που κατακλύζουν το μυαλό σου τις ημέρες αυτές.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου μπορείς να ασχοληθείς με εκκρεμότητες που έρχονται από το παρελθόν. Είναι η ιδανική ημέρα για να απαλλαγείς από παλιά πράγματα ή καταστάσεις. Νέες συνήθειες μπορούν να μπουν στην επαγγελματική σου ζωή. Στα οικονομικά, απαλλάξου από τα χρέη το συντομότερο δυνατό για να μπορέσεις να πάρεις ανάσες.

Read More

And More