Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 20/2/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Σήμερα αν αφήσεις τον εκνευρισμό σου να σε κατευθύνει, θα βρεθείς μπλεγμένος σε διαμάχες και εντάσεις που δεν θα σε οδηγήσουν πουθενά. Μην παρασυρθείς, λοιπόν και απόφυγε με κάθε τρόπο τις υπερβολικές κινήσεις και τα βαριά λόγια.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός τα πράγματα θα πάνε καλά εφόσον συγκρατήσεις και σε αυτόν τον τομέα τα νεύρα σου. Μην ξεσπάς άδικα στον σύντροφο σου, αντίθετα προσπάθησε να μοιραστείς μαζί του τα προβλήματά και τις έννοιες σου. Κάτι τέτοιο θα σας φέρει πιο κοντά. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, υπάρχει πιθανότητα να κάνεις μια αξιόλογη ερωτική γνωριμία από εκεί που δεν το περιμένεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ χρήσιμες επαφές με τους συνεργάτες σου και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις κάποια σχέδια που έμεναν στάσιμα εδώ και πολύ καιρό. Δείξε προσοχή στα οικονομικά σου που είναι και η κύρια πηγή του εκνευρισμού σου. Απόφυγε τις άσκοπες αγορές για να μπορέσεις να βάλεις σύντομα μια σειρά.

/

Ταύρος
Ίσως πρέπει σήμερα να αναλογιστείς τα λάθη σου και να δείς ποιές καταστάσεις χειρίζεσαι με λάθος τρόπο και τι πρέπει να κάνεις για να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα γεγονότα. Προσοχή στον αυθορμητισμό και τη βιασύνη, σκέψου με την λογική και όχι το συναίσθημα.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου σήμερα μπορεί να έχουν εντάσεις και να φτάσεις να λογομαχείς με τον σύντροφό σου χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Πρόσεξε την συμπεριφορά σου, γιατί τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν θα σου προσθέσουν και άλλες σκοτούρες από αυτές που ήδη έχεις. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, αποφάσισε τι θέλεις και μην δέχεσαι τίποτα λιγότερο. Δεν υπάρχει λόγος να συμβιβάζεσαι.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, θα έχεις κάποιες καθυστερήσεις που θα σε εκνευρίσουν με αποτέλεσμα να ξεσπάσεις στους συνεργάτες σου. Μέτρησε τα λόγια σου και βρες την ψυχραιμία σου, που είναι απαραίτητη κάτι τέτοιες δύσκολες στιγμές. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη μέρα αφού τα έξοδά σου και σήμερα είναι πολλά. Βάλε ένα πρόγραμμα και μην το παραβιάζεις.

Δίδυμοι
Είναι καιρός να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και να τον προστατευτείς από τις κακοτοπιές. Έτσι θα προχωρήσεις προς τους στόχους σου χωρίς να έχεις ανάγκη κανέναν. Ωστόσο, να θυμάσαι πως κάποια άτομα θέλουν το καλό σου και μπορείς να στηριχθείς πάνω τους. Μην χάσεις το μέτρο γιατί δεν θα κρίνεις σωστά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος μην κρατάς όλες σου τις σκέψεις για τον εαυτό σου. Μίλησε στον σύντροφό σου και προσπάθησε να καταλάβεις και τη δική του πλευρά. Γενικά μην κλείνεσαι και μην είσαι απόλυτος, γιατί δεν σου κάνει καλό. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι μην χάσετε ευκαιρίες για διασκέδαση και βόλτες, γιατί οι συνθήκες είναι πολύ καλές για νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σήμερα σε μια δύσκολη μέρα, αλλά με ένα καλό πρόγραμμα θα καταφέρεις να τελειώσεις με όλες σου τις υποχρεώσεις χωρίς να αγχώνεσαι. Προσοχή στα έξοδα τα οποία βγαίνουν εκτός ελέγχου και σε πιέζουν.

Καρκίνος
Πρόσεξε πολύ σήμερα τις κινήσεις που θα κάνεις καθώς κάποιες αποφάσεις θα είναι καθοριστικές για το μέλλον σου. Μην κρίνεις επιπόλαια τα ζητήματα που σε απασχολούν. Η μέρα σε βοηθάει σημαντικά να κάνεις τις σωστές αλλαγές στους τομείς που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και με λίγη καλή διάθεση θα περάσεις μια όμορφη μέρα και θα μοιραστείς με τον σύντροφό σου ευχάριστες στιγμές. Κι αν η μοναξιά παραμένει κοντά σου, βγες έξω και άφησε την κοινωνικότητά σου να φέρει δίπλα σου ενδιαφέροντα άτομα.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου σε απασχολούν ιδιαίτερα και έχεις αρκετό άγχος για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στη δουλειά σου. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να παραμείνεις ψύχραιμος και να κινηθείς σύμφωνα με το πρόγραμμά σου. Τα οικονομικά σου φέρνουν αναπάντεχα έξοδα. Δείξε υπομονή και κάλυψε όσα περισσότερα μπορείς.

Λέων
Πολλά ζητήματα που αφορούν την οικογένειά σου θα αρχίσουν να εξελίσσονται θετικά σήμερα αλλά αυτό δεν πρέπει να σε κάνει να επαναπαυτείς γιατί θα χάσεις πολύτιμο χρόνο. Όπως και να έχει, απόφυγε να ακολουθήσεις τον αυθορμητισμό σου και να κάνεις ότι σου έρχεται στο μυαλό. Χρειάζεται λίγη παραπάνω σκέψη.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, πρέπει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν μέσα στη σχέση σου. Εσύ που βασανίζεσαι από την μοναξιά σου, να ξέρεις ότι η σημερινή μέρα σε καλεί να ζήσεις ερωτικές στιγμές.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα πράγματα πάνε καλά αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μην διαταράξεις τις ετοιμόρροπες ισορροπίες σου. Μην πάρεις ρίσκα και μην υποκύψεις σε πιέσεις που θα σου ασκηθούν για κάποιες συμφωνίες. Ειδικά στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός για να μην χάσεις χρήματα.

Παρθένος
Η σημερινή μέρα φέρνει εσωτερικές συγκρούσεις και σε κάνει λίγο αναποφάσιστο. Από τη μια, η λογική και από την άλλη το συναίσθημα σε οδηγούν σε δρόμους που σε διχάζουν. Καλύτερα να πάρεις παραδείγματα από το παρελθόν και να σκεφτείς πού σε έχει οδηγήσει μέχρι τώρα το ένστικτό σου. Με βάση αυτό θα ξέρεις αν θέλεις να το ακούσεις ή όχι.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, είναι σε πολύ καλό δρόμο και ο διάλογος θα σε φέρει πιο κοντά στον σύντροφο σου. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, μην αφήσεις τη βραδιά να περάσει χωρίς να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν με την κατάλληλη παρέα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα πράγματα πάνε καλά και κάποιες καθυστερήσεις αρχίζουν να μένουν πίσω. Όλα προχωρούν όπως τα θέλεις και τα σχέδιά σου μπαίνουν σε μια σειρά. Απόφυγε τις μεγάλες αλλαγές γιατί θα ρισκάρεις αυτά που ήδη έχεις κατακτήσει μετά από μεγάλους κόπους. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Τα έξοδα είναι πολλά και χρειάζεται πολύ οργάνωση για να μην ξεφύγεις.

Ζυγός
Σήμερα αισθάνεσαι ότι μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου και πολύ καλύτερα απ’ ότι με τη βοήθεια των άλλων. Πρόσεξε, λόγω της υπερεκτιμημένης σου αισιοδοξίας, να μην οδηγηθείς σε λάθος κινήσεις και κυρίως να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις χωρίς να έχεις σκεφτεί τις επιπτώσεις. Υπάρχει πιθανότητα να πεις κουβέντες που θα πληγώσουν τους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η μέρα μπορεί να είναι πολύ καλή. Έχεις έντονη ερωτική διάθεση και μπορείς να εκπλήξεις τον σύντροφο σου με την συμπεριφορά σου. Μην παρασυρθείς σε εντάσεις που θα σου χαλάσουν το κέφι. Όσο για εσένα που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη που να σε ευχαριστεί, μην χάνεις την αισιοδοξία σου και σύντομα η ζωή σου θα αλλάξει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, τα πράγματα πηγαίνουν καλά και θα σου γίνουν διάφορες προτάσεις. Πρόσεξε γιατί όσα φαίνονται στην αρχή πολύ βολικά αν τα σκεφτείς περισσότερο, μπορεί να μην σε συμφέρουν τόσο πολύ. Άλλωστε, ως γνωστόν… ότι λάμπει δεν είναι χρυσός!!! Τα οικονομικά ζητήματα βελτιώνονται καθώς τα έσοδα σου μπορούν να αυξηθούν με λίγη προσπάθεια.

Σκορπιός
Σήμερα προσπάθησε να ηρεμήσεις και να συγκεντρωθείς. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να σκεφτείς και κυρίως εκείνα που αφορούν το παρελθόν σου και τα οποία εξακολουθούν να προκύπτουν μπροστά σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, μπορείς σήμερα να σκεφτείς την εξέλιξη της σχέσης σου και να κάνεις σχέδια για το μέλλον με τον σύντροφο σου. Αν δεν έχεις κάποια σχέση, η μέρα θα σου φέρει γνωριμίες μέσα από τον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο. Άρπαξε κάθε ευκαιρία…

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου χρειάζεται να είσαι καταρχάς ψύχραιμος για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Μην ενδώσεις στις προκλήσεις που θα σου κάνουν οι ανταγωνιστές σου, ακόμη κι αν αυτές σε βγάζουν έξω από τα ρούχα σου. Ακόμα και στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να τα πάς πολύ καλύτερα αν λειτουργήσεις χωρίς άγχος και πανικό.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη έχεις γίνει λίγο περισσότερο απαιτητικός τον τελευταίο καιρό και αυτό σήμερα φαίνεται πολύ έντονα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Δεν ανέχεσαι εύκολα κάποιες καταστάσεις και κυρίως κάποια άτομα που προσπαθούν να σε ξεγελάσουν. Μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό και μην χάνεις τη ροή της σκέψης σου, γιατί εσύ θα είσαι αυτός που θα ζημιωθείς.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου είναι σε μια κρίσιμη μέρα και κάποια προβλήματα του παρελθόντος θα βγουν στην επιφάνεια και θα δημιουργήσουν ένταση ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφο σου. Φέρσου ώριμα για να μην χαλάσεις τη μέρα σου. Αν είστε μόνοι σας, εμπιστευθείτε περισσότερο τα συναισθήματά σας και δεν θα χάσετε.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα σου χρειαστεί πολύ ψυχραιμία και ωριμότητα για να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις. Όλες οι στάσιμες καταστάσεις, σύντομα θα αρχίσουν να εξελίσσονται, αλλά μέχρι να γίνει αυτό, χρειάζεται αρκετή υπομονή και εργατικότητα από την μεριά σου. Τα οικονομικά σου έχουν την πρώτη θέση στο μυαλό σου. Κάνε ό, τι καλύτερο μπορείς χωρίς όμως να πανικοβάλλεσαι, γιατί δεν θα πετύχεις έτσι τίποτα.

Αιγόκερως
Σήμερα ο συναισθηματισμός παίρνει το πάνω χέρι και σε κάνει αρκετά ευαίσθητο. Αυτή η διάθεση μπορεί να σε κάνει να κλειστείς στον εαυτό σου και να μείνεις μακριά από τις πολλές συναναστροφές. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν σου φταίνε οι γύρω σου και ότι η απομόνωση και η μελαγχολία δεν θα σε βοηθήσουν ιδιαίτερα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, γίνεσαι λίγο γκρινιάρης σήμερα και αυτό μπορεί να σε φέρει σε σύγκρουση με τον σύντροφό σου. Μην μιλάς πριν σκεφτείς αν έχεις δίκιο. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, το παρελθόν σου μπορεί να επιστρέψει και να φλερτάρεις με κάποιο άτομο που γνωρίζεις από παλιά. Μην κάνεις πράγματα που δεν σε εκφράζουν.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου είναι αρκετά φορτωμένη από υποχρεώσεις και καλό είναι να μη βάλεις καινούργιες γιατί θα αγχωθείς και δεν θα είσαι αποτελεσματικός. Αλλά και στα οικονομικά σου, απόφυγε τις αποφάσεις που μπορεί να σε βάλουν σε έξοδα. Δείξε ωριμότητα για να μην μετανιώσεις τις κινήσεις σου.

Υδροχόος
Είναι καιρός να στηριχθείς στις δυνάμεις σου και να δείξεις εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου που είναι πάρα πολλές. Μην κάνεις πίσω σε κάποιες αποφάσεις τις οποίες σκέφτεσαι εδώ και καιρό αλλά δεν τολμάς να υλοποιήσεις. Γενικότερα η σημερινή Δευτέρα είναι μια μέρα με δυσκολίες αλλά με συνέπεια και προσοχή, θα τα καταφέρεις μια χαρά. Προσοχή μήπως παρασυρθείς και πεις μεγάλα λόγια.

Αισθηματικές
Σε ότι αφορά τον αισθηματικό τομέα ανοίξου και δείξε όλη σου την αγάπη στον σύντροφό σου και θα δεις ότι θα αισθανθείς ήρεμος και ικανοποιημένος από την σχέση σου. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, δείξε την τρυφερότητά σου και θα σε πλησιάσει το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου χρειάζεται μεγάλη προσοχή και πρόγραμμα. Είναι πιθανό κάποιοι συνεργάτες να σε απογοητεύσουν αλλά με τη δική σου ώριμη στάση θα μπορέσεις να αποφύγεις λάθη που θα στοιχίσουν. Όσο για τα οικονομικά σου, εκεί θα έχεις ευχάριστα νέα, αφού νέες προτάσεις μπορεί να σου αποφέρουν κέρδη.

Ιχθείς
Πολλά από τα σχέδιά σου καθυστερούν γιατί μάλλον πρέπει πρώτα να πείσεις τους άλλους για όσα έχεις στο κεφάλι σου και μετά να αρχίσεις να τα υλοποιείς. Μην αφήσεις τις καταστάσεις χωρίς να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου, ακόμη κι αν χρειαστεί να καταβάλλεις προσπάθειες, στο τέλος θα δεις ότι άξιζε τον κόπο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ιχθείς θα πρέπει να κάνεις το μεγάλο βήμα και να ξεπεράσεις κάποια θέματα του παρελθόντος που δεν σε αφήνουν να κάνεις σχέδια για το κοινό μέλλον με τον σύντροφο σου. Κοίταξε μπροστά και όλα θα πάνε καλά. Κι αν η μοναξιά παραμένει κοντά σου, αυτή η Δευτέρα είναι μια καλή μέρα για να φλερτάρεις και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει καλύτερα απ’ όσο νομίζεις και αν δεις τα πράγματα χωρίς πολύ άγχος θα διαπιστώσεις ότι όλα κινούνται υπέρ σου. Εξάλλου, έχεις αποδείξει στον εαυτό σου πως μπορείς να τα καταφέρεις πολύ καλά όποιες κι αν είναι οι δυσκολίες. Ακόμα και τα οικονομικά σου πηγαίνουν πολύ καλύτερα και διάφορα προβλήματα που είχες μπορούν να ξεπεραστούν, με σωστή και συνετή διαχείριση των χρημάτων σου.

Read More

And More