Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 21/1/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Κάποια γεγονότα και ειδήσεις θα σε αναγκάσουν σήμερα να αλλάξεις το πρόγραμμά σου και τις ιδέες που είχες και αυτό μελλοντικά θα σου βγει σε καλό. Επίσης ίσως χρειαστεί να αλλάξεις πορεία, για να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις. Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με μεγάλο ρεαλισμό, αλλιώς θα μπλεχτείς μέσα στις υποχρεώσεις. Κάποια σχέδια που έχεις σε εκκρεμότητα, θα πάρουν καλύτερο δρόμο και θα έχεις την επιτυχία που περίμενες.

Αισθηματικές
Η σχέση σου μπορεί να πάει και καλύτερα αν γίνεις πιο εκδηλωτικός απέναντι στον σύντροφό σου. Συμπαραστάσου του σε προβλήματα που μπορεί να έχει αυτή την περίοδο. Εσύ που είσαι μόνος σου, να περιμένεις μια είδηση που θα αλλάξει τα δεδομένα σου και θα ανοίξει τον δρόμο της δέσμευσης με ένα άτομο που έχεις γνωρίσει το τελευταίο διάστημα.

Επαγγελματικές
Μην κάνεις καμιά αλλαγή στην δουλειά σου και προπάντων μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί καλά και δεις ότι είναι συμφέρουσες. Απόφυγε να πάρεις ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.

/

Ταύρος
Πολλές ευκαιρίες σήμερα θα σου παρουσιαστούν για να υλοποιήσεις τα σχέδια και τα όνειρά σου. Μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες! Η επικοινωνία σου θα είναι στο μέγιστό της βαθμό. Θα λες τα πράγματα με το όνομά τους και θα ξέρεις τι ζητάς. Μπορείς να περάσεις το βράδυ σου χαλαρά και ήρεμα, κάνοντας τα επόμενα σχέδια που έχεις για το μέλλον.

Αισθηματικές
Σήμερα η αισιοδοξία που θα έχεις θα είναι πολύ μεγάλη και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Εκμεταλλευτείτε το, δεσμευμένοι και αδέσμευτοι Ταύροι, για να περάσετε ένα παθιασμένο βράδυ μακριά από αδιάκριτα βλέμματα φίλων και γνωστών.

Επαγγελματικές
Τα ζητήματα της δουλειάς σου πηγαίνουν μια χαρά. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές και αν μείνεις πιστός στο οργανόγραμμα σου θα σου αποφέρουν και τα μέγιστα θετικά αποτελέσματα. Στον οικονομικό τομέα θα δεχτείς προτάσεις που θα ανεβάσουν τα έσοδά σου. Μερικά θέματα που καθυστερούν μέχρι τώρα, αρχίζουν και προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο. Μην αγχώνεσαι άδικα.

Δίδυμοι
Η διάθεσή σου σήμερα δεν θα είναι και τόσο καλή κι αυτό θα σε κάνει να βλέπεις μερικά πράγματα με αρνητικότητα. Φρόντισε να μην απαισιοδοξείς, γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις και οι οποίες είναι πάρα πολλές. Παραμονεύουν αντιπαραθέσεις, για αυτό καλύτερα να δείξεις πολλή διαλλακτικότητα σε ενδεχόμενες συζητήσεις.

Αισθηματικές
Η σχέση σου δεν πάει άσχημα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα, επειδή η συνολική σου διάθεση είναι κάπως περίεργη. Θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα αρνητικά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι πάρε τα πάνω σου, γιατί με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με την Αφροδίτη ευνοείσαι να κάνεις καινούργια γνωριμία με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.

Επαγγελματικές
Πολλές καταστάσεις στην δουλειά σου που σε προβλημάτιζαν, τώρα θα δεις ότι θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Οι αγορές και τα περιττά έξοδα θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο αυτή την ημέρα. Καλό είναι να συγκρατηθείς όσο περισσότερο μπορείς και να μην ενδώσεις σε πρόσκαιρες επιθυμίες.

Καρκίνος
Άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος θα χρειαστούν τη στήριξή σου αυτήν την ημέρα και εσύ θα πρέπει να αποδεχτείς το ρόλο που σου ανατίθεται. Μη φοβηθείς το αποτέλεσμα των συμβουλών σου, γιατί το διάστημα αυτό η κριτική σου ικανότητα είναι ορθή και οι προτάσεις σου θα αποφέρουν το καλύτερο δυνατό για τους δικούς σου.

Αισθηματικές
Θα κυριαρχεί μια γενική ασυνεννοησία σε σχέση με τον σύντροφο σου αυτό το Σάββατο εξαιτίας κάποιων τρίτων ατόμων που θα θελήσουν να πάρουν θέση στα προβλήματα σας. Καλό θα είναι να συζητάς πολύ μαζί του, για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις και ενδεχόμενα προβλήματα και να αφήσεις όλους τους καλοθελητές όσο πιο μακριά σας γίνεται. Αν πάλι έχεις βαρεθεί την μοναξιά σου, αύξησε την γοητεία σου και με τις καλές επιρροές που σου στέλνει η σημερινή μέρα κατάκτησε εύκολα το πρόσωπο που έχεις βάλει στο μάτι!

Επαγγελματικές
Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να μπορέσεις να τα λύσεις. Απόφυγε στα οικονομικά σου να δημιουργήσεις χρέη, γιατί στο μέλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Θα έχεις την τάση αυτό το διάστημα να μπαίνεις σε άσκοπα έξοδα.

Λέων
Μια ημέρα γεμάτη πάρα πολλές υποχρεώσεις για θέματα που θέλεις να τελειώνεις θα είναι αυτό το Σάββατο για εσένα. Μπορείς να λύσεις πάρα πολλά θέματα, αν διαθέτεις την κατάλληλη υπομονή για να τα βάλεις σε τάξη. Απόφυγε να κάνεις πάρα πολλά πράγματα μαζί και φρόντισε να προγραμματιστείς κατάλληλα. Απόφυγε επίσης τις συναισθηματικές υποχωρήσεις γιατί θα κουραστείς ψυχικά.

Αισθηματικές
Σήμερα, αν είσαι Λέων, μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις, σε καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν στην σχέση σου. Εσύ που μπορεί να είσαι καιρό χωρίς ταίρι, πρέπει να δώσεις την ευκαιρία σε ένα άτομο από το παρελθόν σου να επανασυνδεθείς μαζί του και να σου αποδείξει ότι τα λάθη που έκανε δεν θα τα ξανακάνει. Το μόνο που έχεις να χάσεις είναι λίγο από το χρόνο σου… Ξανασκέψου το!

Επαγγελματικές
Απόφυγε σήμερα να μιλήσεις με συνεργάτες για το μέλλον της δουλειάς σου, γιατί οι συζητήσεις δεν θα βγάλουν πουθενά. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Ωστόσο μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, αλλά πρέπει να προσέχεις αρκετά.

Παρθένος
Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή και θα επιχειρήσεις να κάνεις πάρα πολλά στις υποθέσεις που σε προβληματίζουν. Μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να βάλεις σε μια τάξη τα ζητήματα που μπορεί να είναι σε στασιμότητα. Σήμερα μείνε μακριά από υπερβολές και όσο πιο κοντά γίνεται στους δικούς σου ανθρώπους. Έχεις ανάγκη τη βοήθειά τους και αυτοί είναι πρόθυμοι να σου τη δώσουν.

Αισθηματικές
Έλα πιο κοντά στον σύντροφο σου και μίλησε του για όλα αυτά που αισθάνεσαι και θα δεις πολλές καταστάσεις να καλυτερεύουν. Αν αυτή την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, μπορείς να το βρεις αρκεί να είσαι ανοιχτός σε προσκλήσεις και προτάσεις που θα σου κάνουν κάποια πρόσωπα από το ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Πρέπει να τελειώσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να καλυτερεύουν. Μπορείς να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ζυγός
Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας προσπαθεί να σε αφυπνίσει από μερικούς παραλογισμούς, για να μην οδηγηθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις για άτομα και καταστάσεις. Η αστάθεια που θα επικρατήσει μέχρι το βράδυ σε εκνευρίζει αρκετά και θα σε ωθήσει να κάνεις ενέργειες, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις. Κινήσου με πολύ προγραμματισμό.

Αισθηματικές
Αισθάνεσαι ότι κάτι στην σχέση σου δεν πάει καλά και πρέπει να κάνεις κάτι άμεσα για το διορθώσεις. Μίλησε με τον σύντροφο σου και ξεκαθάρισε το τοπίο με τον καλύτερο τρόπο. Και αν μιλάς με την μοναξιά μην κάτσεις λεπτό στο σπίτι γιατί έρχεται η καινούργια γνωριμία που περιμένεις και πολύ γρήγορα θα δεσμευτείς.

Επαγγελματικές
Στο χώρο της εργασίας μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα, αν είσαι Ζυγός. Απόφυγε να χαλαρώσεις και μην δίνεις σημασία σε λόγια που μπορεί να σου χαλάσουν την ψυχική σου διάθεση. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει να αποφύγεις να κάνεις έξοδα, γιατί πρέπει να καλύψεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν.

Σκορπιός
Έχεις πολύ άγχος για όλες αυτές τις υποχρεώσεις που έχεις σε εκκρεμότητα. Χρειάζεται σύνεση σε αυτά που κάνεις, ρεαλισμός και οργάνωση και μην προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί. Η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή για σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Λίγο περισσότερη διαλλακτικότητα χρειάζεται, αν θες να φτάσεις πιο γρήγορα στην επιτυχία.

Αισθηματικές
Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά αλλά εσύ είσαι πάντα σε αγωνία για να τα κάνεις όλα τέλεια. Χαλάρωσε και οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές. Αν η μοναξιά είναι η μοναδική σου παρέα πρέπει να επιστρατεύσεις όλες σου τις δυνάμεις για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα. Κάπου εκεί έξω είναι κρυμμένος και ο δικός σου άνθρωπος.

Επαγγελματικές
Απόφυγε να εκνευριστείς σήμερα στην δουλειά σου με κάποια λάθη που μπορεί να γίνουν. Μπορείς με χαμηλούς τόνους να λύσεις οτιδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Θα σε προβληματίσουν έντονα τα οικονομικά σου. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.

Τοξότης
Με τη λογική και την ευελιξία που σε χαρακτηρίζει θα καταφέρεις σήμερα να φέρεις τα πράγματα στον ίσιο δρόμο. Καταστάσεις που μπορεί να είναι προβληματικές και στάσιμες, χρειάζονται πρόγραμμα και μεθοδικότητα. Φρόντισε να ρυθμίσεις τώρα πολλά θέματα που έχεις σχεδιάσει για το μέλλον. Η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή, για να καταφέρεις να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου, αν είσαι Τοξότης μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη υπομονή στον σύντροφο σου. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των ελεύθερων και ωραίων Τοξοτών, αυτό το Σάββατο φαίνεται να είναι άκρως ερωτικό και ρομαντικό, ώστε να κάνεις καινούργια γνωριμία που θα είναι στα μέτρα και τα γούστα σου.

Επαγγελματικές
Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την υλοποίησή τους. Έχεις βγει εκτός προγραμματισμού με κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν στα οικονομικά σου. Πρέπει να βάλεις νέες βάσεις και να κάνεις καινούργιο πλάνο, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.

Αιγόκερως
Κάποια χαρούμενα γεγονότα που θα συμβούν σήμερα με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με την Αφροδίτη, θα σε βοηθήσουν να ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και να αναθεωρήσεις πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα τις έβλεπες αρνητικές. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την θετικότητά σου κατάλληλα, για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα έρθουν ευκαιρίες για επιτυχία και ευόδωση των σχεδίων σου.

Αισθηματικές
Η μέρα αυξάνει την επικοινωνία με τον σύντροφο σου και μπορεί να φέρει πολύ καλά αποτελέσματα σε αυτά που θέλεις να κάνεις για την σχέση σου. Εσύ που ακόμη κλείνεις ραντεβού με την μοναξιά σου, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου, βγες έξω και φλέρταρε δυναμικά κάποιον που θα σου αρέσει. Τα αποτελέσματα είναι σίγουρο ότι θα σε εντυπωσιάσουν.

Επαγγελματικές
Θα προκύψουν κάποια προβλήματα στην δουλειά σου που πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να βρεις τις λύσεις που είναι οι πιο σωστές. Στα οικονομικά σου φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα.

Υδροχόος
Σήμερα εξέτασε όσα δεδομένα έχεις στα χέρια σου για να προωθήσεις τις ιδέες και τα σχέδια σου και μην αυταπατάσαι με όλα όσα σου τάζουν τρίτα πρόσωπα για τα αποτελέσματα που ζητάς. Πρέπει να είσαι συνετός και ρεαλιστής και όχι ανυπόμονος και επιπόλαιος.

Αισθηματικές
Σήμερα, αν είσαι Υδροχόος, φρόντισε να δείξεις την αγάπη σου στον σύντροφο σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να κάνεις το κλίμα ερωτικό και ρομαντικό. Αν δεν είσαι ακόμη σε σχέση, μια κίνηση σου αρκεί για να ελκύσεις και να πιάσεις στα δίχτυα σου αυτόν που σου αρέσει. Η γοητεία και η έντονη ερωτική σου διάθεση σε κάνει να ακτινοβολείς.

Επαγγελματικές
Κάποιες σκέψεις σου που αφορούν την πορεία των επαγγελματικών σου μπορεί σήμερα να σε αγχώσουν. Ξεπέρασε τες με την βοήθεια των συναδέλφων σου. Τα οικονομικά σου θέλουν πολύ προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πολλά χρήματα, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Ιχθείς
Σήμερα απαιτείται πολύ μεγάλη προσοχή σε οποιαδήποτε καινούργια κίνηση σκέφτεσαι να κάνεις, γιατί οι πλανήτες σε ωθούν σε αρκετά παρορμητικές τάσεις, που θα σε οδηγήσουν σε λάθος καταστάσεις. Πρέπει οπωσδήποτε να μπει ένα πρόγραμμα σε ότι κάνεις αν θέλεις να δεις αποτέλεσμα στις όποιες προσπάθειές σου. Θα γίνουν συζητήσεις με δικά σου άτομα για προβληματικές καταστάσεις και υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να βρείτε μαζί τις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές
Προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις και να μιλάς περισσότερο με τον σύντροφο σου. Πλησίασε τον χωρίς φοβίες και ανασφάλειες και πες του ανοιχτά και χωρίς υπεκφυγές, αυτά που θέλεις. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, η ημέρα θα σε ωθήσει να κάνεις κινήσεις που θα φέρουν πολύ καλά αποτελέσματα και θα συναντήσεις κάποιο άτομο που θα σε γοητεύσει.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου σήμερα θα έχεις πολύ άγχος για κάποια θέματα που θέλεις να τελειώσεις. Θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία αρκεί να μείνεις καθ’ όλα πιστός στο πρόγραμμα σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις σε ότι συναλλαγές θέλεις να κάνεις. Με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με την Αφροδίτη συμφωνίες, υπογραφή συμβολαίων και αγορές ευνοούνται.

Read More

And More