Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 22/7/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί, αγαπητέ Κριέ, για να καταφέρεις να δώσεις σάρκα και οστά στο στόχο σου. Θα υπάρξουν γεγονότα που θα σε προβληματίσουν, καθώς και αλλαγή κάποιων δεδομένων στη ζωή σου, τα οποία θα δεις σε μεταγενέστερο στάδιο ότι θα γίνουν για καλό. Μην αγνοήσεις όσα συμβαίνουν. Φρόντισε να έχεις τις αισθήσεις σου σε εγρήγορση και να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία. Έχεις την εύνοια της τύχης.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου θα εξελιχθούν πολύ θετικά και θα έχεις τη δυνατότητα να συζητήσεις με τον σύντροφό σου σχετικά με θέματα που σε προβληματίζουν. Είναι σίγουρο ότι θα καταφέρετε από κοινού να βρείτε λύσεις. Εσύ που είσαι μόνος, θα έχεις την εύνοια της τύχης, έτσι ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικά
Η ημέρα είναι κατάλληλη για διευθέτηση εκκρεμοτήτων σε θέματα καριέρας. Κάνε αυτό που πρέπει ώστε να τις επιλύσεις αποτελεσματικά. Αν πάλι υπάρχουν λάθη οικονομικά από το παρελθόν, εκμεταλλεύσου την εύνοια της ημέρας και διόρθωσέ τα. Την ίδια αντιμετώπιση καλό είναι να έχεις και με κάποια «ανοίγματα» που έχεις κάνει και δεν έχεις καλύψει ακόμη.

ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, πρέπει να επιστρατεύσεις την ψυχρή λογική και να αντιμετωπίσεις όσα σου συμβαίνουν. Από τη μια πλευρά, υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί με το παρελθόν που δεν υπάρχει προς το παρόν η δυνατότητα να τους κλείσεις, ενώ από την άλλη οι υποχρεώσεις τρέχουν. Πάρε μια ανάσα και βάλε μια σειρά στα πράγματα, ώστε σιγά-σιγά να τακτοποιούνται. Καλό είναι να τα διαχειριστείς όλα αυτά με το μυαλό και να αφήσεις το συναίσθημα στην άκρη.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις πολύ όμορφα με την μόνη προϋπόθεση να διατηρήσεις μια ψύχραιμη στάση. Δεν χρειάζονται οι εντάσεις και η υπέρβαση των ορίων. Μίλησε με το ταίρι σου σε ένα κλίμα κατανόησης και θα καταφέρεις πολλά.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της εργασίας σου θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις με τους συναδέλφους σου γύρω από κάποια σχέδια που έχεις και μάλιστα η επικοινωνιακή σου ικανότητα ευνοείται. Οικονομικά θα έχεις πολλά έξοδα σήμερα και για αυτό φρόντισε να μην κάνεις καθόλου συναλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Επιτέλους, φτάνεις στην άκρη του τούνελ και βλέπεις και πάλι φως, αγαπητέ Δίδυμε! Τα μεγάλα προβλήματα και οι εντάσεις μένουν στο παρελθόν και από εδώ και εμπρός έχεις τη δυνατότητα να κάνεις πιο φωτεινά όνειρα. Πάρε το χρόνο σου να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και όσα αγαπάς , αφήνοντας στην άκρη ό,τι μπορεί να σε προβληματίσει. Πάρε ανάσα και χαλάρωσε έχοντας τη γνώση ότι το καλό σκηνικό ήρθε για να μείνει. Μην αφήσεις καμιά σκιά του παρελθόντος να σε επηρεάσει αρνητικά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, καλό είναι να μιλήσεις με τον σύντροφό σου. Αισθάνεται ότι του κρατάς μυστικά και τον αφήνεις έξω από τη ζωή σου. Μια τέτοια στάση, όπως καταλαβαίνεις, μόνο εντάσεις και αναστάτωση μπορεί να φέρει. Αν πάλι δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μην θλίβεσαι στρεφόμενος στον εσωτερικό σου κόσμο. Διεκδίκησε τον έρωτα γιατί σου αξίζει.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου καλό είναι να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να συμβιβαστείς με κάποιες καταστάσεις. Αν σκέφτεσαι να κάνεις αλλαγές στα επαγγελματικά , τόλμησέ το μιας και έχεις την εύνοια των πλανητών. Η οικονομική σου κατάσταση οδεύει στη βελτίωση, αλλά μην επαναπαυθείς. Χρειάζεται πολύ δρόμος ακόμη για να φτάσεις εκεί που στοχεύεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπητέ Καρκίνε, την περίοδο αυτή το ζώδιό σου συνδέεται με την εξουσία με ένα περίεργο τρόπο. Μέσα από τη στάση σου θα καταφέρεις να προσελκύσεις τα βλέμματα και τη στήριξη ατόμων που μπορούν να σε βοηθήσουν να φτάσεις πολύ ψηλά. Αρκεί να είσαι επίμονος στο στόχο σου και να μην τεμπελιάσεις. Πολύ σύντομα θα δεις καρπούς στην προσπάθειά σου.

Αισθηματικές
Η περίοδος ευνοεί την αισθηματική σου ζωή , έτσι ώστε να προσεγγίσεις το ταίρι σου και να μιλήσετε για θέματα που δημιουργούν απόσταση μεταξύ σας. Θα βρείτε ιδανικές λύσεις που δίνουν τις καλύτερες προοπτικές.

Επαγγελματικές
Στο χώρο της εργασίας σου , θα υπάρξουν ευκαιρίες που οφείλεις να αρπάξεις προκειμένου να επιτύχεις τα σχέδιά σου. Η οικονομική σου κατάσταση μπορεί να επωφεληθεί μέσω προτάσεων που θα σου γίνουν για να αυξήσεις τα κέρδη σου. Μείωσε τα έξοδά σου και κάνε έναν προγραμματισμό που θα μπορέσεις να τηρήσεις.

ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέων, θα χρειαστείς την ψυχραιμία σου προκειμένου να αντιμετωπίσεις σωστά τις συνθήκες που θα διαμορφωθούν στη ζωή σου. Βήμα-βήμα οδεύεις σε μια κατάσταση που σε πνίγει και νιώθεις ότι δεν μπορεί να εξελιχθεί ή να βελτιωθεί. Αυτή είναι ικανή να σε μπλοκάρει και να σε κάνει να χάσεις το ρυθμό σου. Καλό είναι να διατηρήσεις τον έλεγχο του εαυτού σου –όσο είναι δυνατόν- ώστε να αποφύγεις τις υπέρμετρες αντιδράσεις που ξεφεύγουν της λογικής και μπορεί να σε εκθέσουν στον κοινωνικό σου περίγυρο.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή θα μπορέσεις να δεις βελτίωση μόνο αν το αποφασίσεις εσύ. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνεις πιο συζητήσιμος και λιγότερο απόλυτος στη σχέση σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, θα μπορέσεις να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο και έτσι θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις γνωριμίες που ίσως σου τραβήξουν το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικά
Στα επαγγελματικά σου, είναι πιθανό να σου γίνουν κάποιες προτάσεις, τις οποίες πρέπει να εξετάσεις σοβαρά. Για την αποδοχή τους ή μη πρέπει να συνυπολογίσεις και τις υπάρχουσες εκκρεμότητες που έχεις. Στα οικονομικά , δείξε λίγη προσοχή και απόφυγε τα περιττά έξοδα. Υποθέσεις γραφειοκρατικές ή νομικές ευνοούνται την περίοδο αυτή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πολύ θετικά τα πράγματα για εσένα, φίλε Παρθένε. Ήδη έχεις επιτύχει πολλά και αναμένονται ακόμη περισσότερα. Για κάποιο λόγο η τύχη σου φέρνει πολλά και πλουσιοπάροχα δώρα, ενώ παράλληλα έχεις τους δικούς σου ανθρώπους στο πλάι σου. Προσπάθησε να εκμεταλλευτείς την περίοδο όσο περισσότερο μπορείς, συνεχίζοντας να λειτουργείς με τον ίδιο αποτελεσματικό τρόπο. Η εύνοια θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να βελτιώσεις τα πράγματα, αποφασίζοντας να πλησιάσεις το ταίρι σου και να συζητήσεις μαζί του θέματα που σε απασχολούν. Θα δεις ότι έτσι θα περνάτε καλύτερα και θα είστε πιο δεμένοι. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το ταίρι σου, μην απογοητεύεσαι, καθώς με την εύνοια των πλανητών όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά!

Επαγγελματικές
Η ημέρα στα επαγγελματικά σου θα είναι γεμάτη και πιεστική. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να διαχειριστείς με καθαρό μυαλό τις υποχρεώσεις σου και όλα θα πάνε καλά. Αν και οι οικονομικές σου εκκρεμότητες σε προβληματίζουν, στο τέλος θα καταφέρεις να κρατήσεις τις ισορροπίες. Μόνο φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδα.

ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, θα συνειδητοποιήσεις ότι κάποιες υποθέσεις σου δεν προχωρούν ή κάποιες εναλλακτικές σβήνονται από τον χάρτη και ο λόγος θα είναι η συμπεριφορά κάποιων ατόμων. Έχεις μπει στο στόχαστρο και υποσκάπτουν την επιτυχία σου παρασκηνιακά. Έλεγξε τα συναισθήματα που σου δημιουργεί η κατάσταση και θέσε πλέον τα δικά σου όρια, αλλά και σε αυτούς που πρέπει, τα δικά τους. Πρέπει να ενεργήσεις άμεσα.

Αισθηματικές
Στην προσωπική σου ζωή θα έχεις την τάση να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που μπαίνουν εμπόδιο στη σχέση σου. Θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεδιαλύνετε πολλά. Αν είσαι μόνος, αναρωτήσου τι αναζητάς στην αισθηματική σου ζωή και τόλμησε να το διεκδικήσεις.

Επαγγελματικές
Σε επαγγελματικό επίπεδο, η ημέρα σε ευνοεί και σου δίνει τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και να οργανωθείτε για το μέλλον. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να τακτοποιούνται. Μπορείς να συζητήσεις τρόπους αύξησης των κερδών σου ή για να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητέ Σκορπιέ, οι δυσκολίες που αντιμετωπίζεις είναι επιφανειακές , όσο κι αν καταφέρνουν να σε ταλαιπωρούν. Τα καταφέρνεις θαυμάσια και το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι να παραμείνεις προσγειωμένος κάνοντας σταθερά βήματα. Θα καταφέρεις να προχωράς με αποφασιστικότητα και θετική διάθεση, παρά το γεγονός ότι θα υπάρξουν γεγονότα που θα σε προκαλέσουν και θα σε ταρακουνήσουν. Θα είναι παροδικές οι συνέπειες και πολύ εύκολα θα τις ξεπεράσεις.

Αισθηματικές
Η ημέρα σε κάνει επιρρεπή σε συμπεριφορές που προκαλούν εντάσεις και μικρο-συγκρούσεις στη σχέση σου. Μην εκφράζεσαι απερίσκεπτα και έτσι θα καταφέρεις να κρατήσεις τις ισορροπίες. Αν είσαι μόνος, δεν αποκλείεται να κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Η ημέρα, στο χώρο της εργασίας σου, θα προκαλέσει τον εκνευρισμό σου και για αυτό θα πρέπει να είσαι έτοιμος να συμπεριφερθείς ψύχραιμα. Διαφορετικά δεν κερδίζεις κάτι. Απόφυγε τα έξοδα στο μέγιστο σήμερα και φρόντισε να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα αυτό που πρέπει να προσέξεις, αγαπητέ Τοξότη, είναι η σταθερότητα των πεποιθήσεών σου και κατά πόσο στηρίζεις τις επιλογές σου. Είναι δύσκολο να λαμβάνεις αποφάσεις και να τις ακολουθείς, αλλά μόνο έτσι θα απολαύσεις τα θετικά αποτελέσματα των προσπαθειών σου. Μείνε προσηλωμένος στους στόχους σου και μην επιτρέψεις σε κανέναν να σε επηρεάσει ή να σε απογοητεύσει.

Αισθηματικές
Καλό είναι να μην μπεις σε μια διαδικασία συζητήσεων με σκοπό τα ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου σήμερα. Κράτησε χαλαρούς ρυθμούς και πέρνα ήρεμα. Αν πορεύεσαι μόνο στη ζωή σου, αυτή την περίοδο θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις την γνωριμία που επεδίωκες καιρό τώρα.

Επαγγελματικές
Η ημέρα στο χώρο της εργασίας σου αναμένεται να εξελιχθεί πολύ καλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ωστόσο, απόφυγε να πάρεις αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα, αν δεν ζυγίσεις πρώτα καλά όλα τα δεδομένα. Στα οικονομικά, υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες που χρειάζονται διευθέτηση. Για αυτό, κάνε το πρόγραμμά σου και ακολούθησέ το με απόλυτη πειθαρχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το ενδιαφέρον της ημέρας σου ,αγαπητέ Αιγόκερε, επικεντρώνεται σε ένα θέμα του ευρύτερου οικογενειακού περιβάλλοντος. Για κάποιο λόγο είχες διατηρήσει μεγάλη απόσταση από κάποια άτομα και αυτό ήταν αποτέλεσμα μιας κατάστασης που εξελισσόταν παρασκηνιακά σε βάρος σου. Πλέον, τα δεδομένα βγαίνουν στο φως και μαζί η γνώση ότι έπεσες θύμα πλάνης. Τα πράγματα αποκαθίστανται και μαζί οι ισορροπίες.

Αισθηματικές
Η ημέρα θα είναι πολύ καλή όσον αφορά στα αισθηματικά σου. Δώσε τη δυνατότητα στον σύντροφό σου να σε προσεγγίσει και να απολαύσετε όμορφες στιγμές ως ζευγάρι. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το ταίρι σου, μην απογοητεύεσαι γιατί πολύ σύντομα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές
Σήμερα στο χώρο της δουλειάς θα υπάρξουν εντάσεις και παρεξηγήσεις χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Για αυτό φρόντισε να διαχειριστείς τον εκνευρισμό σου, αποφεύγοντας σημαντικές συνέπειες. Τα οικονομικά σου έχουν πολλές πιθανότητες να βελτιωθούν εξ αιτίας κάποιων ευκαιριών που θα σου δοθούν για να αυξήσεις τα κέρδη σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, η καθημερινότητά σου είναι γεμάτη με πρόσωπα που ίσως να μην είναι τα καταλληλότερα για εσένα. Η κατάσταση αυτή είναι αποτέλεσμα της δικής σου ανασφάλειας σκεπτόμενος το μέλλον και τη μοναξιά. Έτσι, αντί να καταναλώσεις ενέργεια που θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς και να φροντίσεις τον εαυτό σου, στρέφεσαι σε άτομα που απλά γεμίζουν το χρόνο σου. Ξανασκέψου, λοιπόν, τι αναζητάς και που βρίσκεσαι και κάνε τις αντίστοιχες επιλογές.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή φαίνεται να βρίσκεται σε μια πολύ καλή περίοδο και μάλιστα ευνοείται από το πλανητικό σκηνικό. Αν είσαι μόνος, οι επιρροές που δέχεσαι σε βοηθούν να γνωρίσει νέα πρόσωπα και μέσα από εκεί κάτι ιδιαίτερο να ξεχωρίσει.

Επαγγελματικές
Σήμερα μπορείς να διευθετήσεις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει εδώ και καιρό. Επίσης, μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για θέματα που σε προβληματίζουν. Η οικονομική σου κατάσταση, δεν σου επιτρέπει πολλά έξοδα, ενώ καλό θα ήταν να επικεντρωθείς σε οικονομικές συναλλαγές ή υποθέσεις που εκκρεμούν εδώ και καιρό.

ΙΧΘEIΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, ήρθε η ώρα να πιστέψεις στη μοίρα καθώς μια αναπάντεχη συνάντηση με ένα οικείο πρόσωπο θα λειτουργήσει διαφωτιστικά για το μέλλον σου. Αυτό σημαίνει ότι μέσα από τη συνάντηση αυτή θα σου δοθούν πληροφορίες και χρήσιμες κατευθυντήριες που αν έχεις τη σύνεση να τις ακολουθήσεις θα επωφεληθείς στο έπακρο. Μην λειτουργήσεις με αρνητισμό και άσε το ένστικτο να σε καθοδηγήσει.

Αισθηματικές
Αισθηματικά, μπορείς να δραστηριοποιηθείς προς όφελος της σχέσης σου. Υπάρχουν κάποια θέματα που μπορείς να προωθήσεις και να διαχειριστείς για να επωφεληθείτε και οι δυο σας. Αν είσαι μόνος, το πλανητικό σκηνικό σε βοηθάει να συναντήσεις ενδιαφέρουσες προσωπικότητες.

Επαγγελματικές
Η εργασία σου σήμερα είναι πολύ απαιτητική, με έντονους ρυθμούς και ζητάει την αφοσίωσή σου. Προκειμένου να ανταπεξέλθεις με επαγγελματισμό, φρόντισε να κάνεις ένα πρόγραμμα με προτεραιότητες. Στον οικονομικό τομέα, θα βρεθείς σε διλήμματα εξαιτίας κάποιων προτάσεων, τις οποίες θα πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά και να δεις αν σε συμφέρουν.

Read More

And More