Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 23/2/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Σήμερα θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείς θα δείς πολύ σύντομα μια αισθητή βελτίωση στη ζωή σου. Το πρόβλημα είναι πως με την κούραση που σε χαρακτηρίζει τον τελευταίο καιρό, μάλλον δεν έχεις τη διαύγεια αλλά ούτε και τη δύναμη να αξιοποιήσεις τίποτα. Ξεκίνησε λοιπόν αλλάζοντας τον τρόπο ζωής σου και βρες χρόνο για να ξεκουραστείς.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Κριός, μπορείς να λύσεις αρκετά ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου. Μην αναβάλεις άλλο την κουβέντα που θέλεις να κάνεις με τον σύντροφό σου για να τα ξεκαθαρίσεις. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια μην κλειστείς και το σημερινό βράδυ στο σπίτι, γιατί με την θέση της Σελήνης στον Υδροχόο το αποψινό βράδυ σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου εξακολουθεί να είναι αρκετά απαιτητική και χρειάζεται από εσένα απόλυτη ωριμότητα και σύνεση σε κάθε σου κίνηση. Τα οικονομικά σου πάλι, μπορούν να εξελιχθούν θετικά σήμερα αν είσαι λίγο προσεκτικός στις επιλογές σου.

/

Ταύρος
Είσαι σε μια πολύ καλή μέρα όπου ότι σκέφτεσαι θα μπορεί να πραγματοποιηθεί και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Ξεκίνησε λύνοντας υποθέσεις του παρελθόντος για να μπορέσεις να προχωρήσεις ανενόχλητος στα μελλοντικά σχέδιά σου. Μη δίνεις πολύ σημασία σε μικρά προβλήματα. Είναι σίγουρο ότι μπορείς να τα χειριστείς όλα, αν μείνεις προσηλωμένος σε όσα θέλεις να πετύχεις.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, θα πάνε πολύ καλά αν αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου και δείξεις με κάθε τρόπο τα έντονα συναισθήματά που έχεις για τον σύντροφο σου. Εσύ που ζεις ερωτικές μοναξιές η μέρα είναι καλή για να συναντήσεις ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον που το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει και σου εκδηλώνει τον έρωτα του.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου έχει αυξημένες απαιτήσεις και ίσως ζητά από εσένα λίγη παραπάνω προσπάθεια, αλλά η καλή σου διάθεση σε κάνει να είσαι αποτελεσματικός σε όλες τις υποχρεώσεις που προκύπτουν. Ακόμα και τα οικονομικά σου έχουν μια μικρή βελτίωση αφού ξαφνικά έσοδα θα σου λύσουν τα χέρια.

Δίδυμοι
Η ανασφάλεια που θα νιώσεις σήμερα θα σε κάνει να επανεξετάσεις αρκετές καταστάσεις, αλλά και πρόσωπα στα οποία είχες δείξει εμπιστοσύνη στο παρελθόν και μάλλον δεν την άξιζαν. Καλό είναι να αρχίσεις να κρατάς μια επιφύλαξη και να μην ανοίγεσαι τόσο εύκολα γιατί είναι πιθανό να πέσεις θύμα των περιστάσεων. Μην υποτιμάς το μυαλό σου που μπορεί να σε οδηγήσει στα σωστά συμπεράσματα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, θα χρειαστείς αρκετή ενέργεια γιατί ο σύντροφός σου δείχνει να έχει ανάγκη την υποστήριξή σου. Κάνε ότι περνάει από το χέρι σου για να κρατήσεις την καλή ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν η μοναξιά επιμένει να μένει κοντά σου μην το βάζεις κάτω γιατί μπορείς να περάσεις πολύ καλά απόψε.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, αρκετά θα είναι τα γεγονότα που θα εξελιχθούν με καλύτερο τρόπο από αυτό που περιμένεις και οι υποθέσεις σου θα προχωρήσουν μια χαρά. Είναι μια καλή μέρα για νέες συμφωνίες ακόμα και οικονομικού περιεχομένου, αλλά προσοχή δεν είναι καλή μέρα για έξοδα…

Καρκίνος
Σήμερα είναι μια πολύ θετική μέρα για εσένα που κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις και εξελίξεις σε διάφορα ζητήματα που είχες σχεδόν ξεγραμμένα. Θα μπορέσεις λοιπόν να ξεκολλήσεις από τη στασιμότητα και να δείς με μεγαλύτερη αισιοδοξία την πορεία σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, η στάση του συντρόφου σου σήμερα θα σε εκπλήξει ευχάριστα και θα νιώσεις πολύ όμορφα μέσα στην ερωτική ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσει. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια είναι μια καλή μέρα για φλερτ… Αξιοποίησε την!

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου, μπορεί να σε κουράσει λίγο καθώς οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις στις υποθέσεις που χειρίζεσαι είναι αρκετές. Καλό θα ήταν να κινηθείς με ψυχραιμία και να αποφύγεις κάθε τι που περιλαμβάνει μεγάλο ρίσκο. Κυρίως τα οικονομικά σου θέλουν μεγάλη προσοχή.

Λέων
Αυτή η Πέμπτη είναι μια πολύ ευχάριστη μέρα για εσένα και ίσως και η αρχή μιας περιόδου, όπου όλα θα σου πηγαίνουν καλύτερα απ’ όσο περιμένεις. Μην χάνεις χρόνο και μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη τη συγκυρία. Τακτοποίησε όσο το δυνατόν περισσότερα ζητήματα και μην αφήσεις κανένα να μπει στο δρόμο σου. Όλα θα πάνε πολύ καλά!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, χρειάζεται λίγη προσοχή γιατί μπορεί να βρεθείς σε ένταση με τον σύντροφό σου χωρίς να υφίσταται σοβαρός λόγος. Εσένα που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου είσαι σε μια πολύ ευνοϊκή μέρα για νέους έρωτες. Μην τη χάσεις κλεισμένος μέσα στο σπίτι και κλαίγοντας την τύχη σου!

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου κάθε αλλαγή θα είναι προς όφελός σου και όλα όσα επιθυμείς μπορούν να συμβούν. Να είσαι όμως συγκρατημένος και συγκροτημένος στις κινήσεις σου για να μην πάρεις ρίσκα. Τα οικονομικά σου θα πάνε καλύτερα αν τελειώνεις με χρέη του παρελθόντος.

Παρθένος
Σήμερα θα κινείσαι με τεράστια ταχύτητα και θα ξεκαθαρίζεις, θα λύνεις και θα δημιουργείς με τρόπο τόσο γρήγορο και αποτελεσματικό που ούτε εσύ οι ίδιος δεν θα το πιστεύεις. Η δυναμική σου προσωπικότητα παίρνει τα πάνω της και δεν μπορεί κανείς να σε σταματήσει. Ίσως όμως θα χρειαστεί να σκεφτείς στο τέλος αν πράττεις σωστά ή μήπως κάπου έχεις βιαστεί.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, μπορεί να προκύψουν κάποιες παρεξηγήσεις στην σχέση σου και να πρέπει να μιλήσεις για να ξεδιαλύνεις τις καταστάσεις ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφο σου. Πάντως, είτε είσαι μόνος είτε όχι, να ξέρεις πως σήμερα όλα μπορούν να συμβούν! Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου, όλη αυτή η ένταση μπορεί να σε κάνει να κινηθείς χωρίς πολύ σκέψη και αυτό θα δημιουργήσει αργότερα προβληματάκια. Τα οικονομικά πρέπει οπωσδήποτε να γλιτώσουν από τη βιασύνη σου γιατί κινδυνεύεις να τα τινάξεις στον αέρα…

Ζυγός
Κάποιοι σκόπελοι θα παρουσιαστούν σήμερα στο δρόμο σου και θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Μη δίνεις πολύ σημασία και μην αφήνεις τα νεύρα σου να κάνουν κουμάντο στις αποφάσεις σου. Η αλήθεια είναι ότι ο θυμός σου μπορεί να σε οδηγήσει σε πολύ λάθος δρόμους.

Αισθηματικές
Σε ότι αφορά τα αισθηματικά σου η γοητεία σου λειτουργεί σαν καταλύτης σήμερα στη σχέση σου και διαλύει κάθε σύννεφο. Μπορείς λοιπόν να απολαύσεις μια πολύ ωραία μέρα με το αγαπημένο σου πρόσωπο και να δείξεις άφοβα τα συναισθήματά σου. Αν δεν έχεις κάποια σχέση, μην κλειστείς σπίτι. Είναι κρίμα όλη αυτή η διάθεση να πάει χαμένη! Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει μια χαρά και δεν έχεις προβλήματα χάρη στις σωστές βάσεις πάνω στις οποίες στηρίζεται η θέση σου. Αν τα οικονομικά σου είναι στάσιμα, μην αγχώνεσαι. Όσο δεν αυξάνονται τα έξοδα, τα καταφέρνεις μια χαρά.

Σκορπιός
Σήμερα θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά τις καταστάσεις που σε προβληματίζουν και να βγάλεις τα συμπεράσματά σου για το τι πρέπει να κάνεις από εδώ και στο εξής. Μην αναβάλεις άλλο τις αποφάσεις γιατί ο χρόνος θα αρχίσει να λειτουργεί εναντίον σου. Φτιάξε ένα πρόγραμμα και ακολούθησε το για να τελειώνεις μια και καλή με όσα σε αγχώνουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, κάποια πράγματα που σε προβληματίζουν είναι μάλλον στη σφαίρα της φαντασίας σου και δεν πρέπει να τα καταλογίζεις στον σύντροφό σου. Αν ηρεμήσεις μπορείς να περάσεις πολύ καλά μαζί του. Εσύ που πίνεις καφέ παρέα με την μοναξιά σου, μην απογοητεύεσαι και σε παίρνει από κάτω και έχε το νου σου για κάτι που πραγματικά αξίζει τον κόπο.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα σε ωθήσει σήμερα να κάνεις αρκετές αλλαγές, κάποιες μάλιστα θα είναι δραστικές. Μην πάρεις καμιά απόφαση πριν υπολογίσεις τα θετικά και τα αρνητικά της. Τα οικονομικά σου βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί. Μην χάσεις την ισορροπία σου με άσκοπα έξοδα.

Τοξότης
Μόνο ένας σωστός προγραμματισμός θα σε σώσει σήμερα από τις κακοτοπιές. Μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις και μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό γιατί ίσως να πρέπει να χειριστείς έκτακτα περιστατικά και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και οργανωμένος.

Αισθηματικές
Στην προσωπική σου ζωή, αν είσαι Τοξότης, απόφυγε τη μοναξιά και την απομόνωση που θα σε παρασύρει αυτή η Πέμπτη. Εκδηλώσου, επικοινώνησε και πέρασε όμορφες στιγμές με τον σύντροφο σου. Αν είσαι αδέσμευτος βγες με φίλους, χαμογέλασε και γενικά νίκησε τη μιζέρια που σου χτυπάει κάθε τόσο την πόρτα. Αυτήν την φορά φρόντισε να μην της ανοίξεις!!!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα πάνε όλα πολύ καλά και θα μπορέσεις να τελειώνεις με αρκετές υποχρεώσεις που σε έχουν αγχώσει. Το πιο βασικό είναι να αποφύγεις τη βιασύνη και τις υπερβολές ειδικά σε ότι αφορά αγορές και έξοδα.

Αιγόκερως
Αρκετά εμπόδια θα προκύψουν σήμερα σε ότι κι αν κάνεις. Τα περισσότερα μάλιστα θα προέρχονται από ανθρώπους που δεν πίστευες ότι θέλουν να σταθούν στη μέση των σχεδίων σου σαν εμπόδιο. Παρ’ όλα αυτά θα καταφέρεις να αντεπεξέλθεις με τον καλύτερο τρόπο και χάρη στη διπλωματία σου θα ξεπεράσεις κάθε δυσκολία.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, ίσως παραμελήσεις λίγο τη σχέση σου με τόσα που θα έχεις στο κεφάλι σου. Καλύτερα να αφιερώσεις λίγο χρόνο στην προσωπική σου ζωή, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι. Δεν χρειάζεται να κρατάς όλο σου τον ερωτισμό για τον εαυτό σου. Εκδήλωσε τον!!!

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου, η σημερινή θέση της Σελήνης στο ζώδιο σου μέχρι το απόγευμα θα σου φέρει αρκετές ευκαιρίες και θα διευκολύνει την προώθηση των ζητημάτων σου για να έλθουν πιο γρήγορα στην επίτευξη τους. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου ό, τι κι αν γίνει και δώσε προσοχή σε κάθε οικονομική συναλλαγή που θα προκύψει.

Υδροχόος
Σήμερα αναθεωρείς αρκετά πράγματα μεταξύ των οποίων και η δική σου στάση απέναντι σε ορισμένες καταστάσεις. Μέσα από αυτή την εποικοδομητική διαδικασία θα μπορέσεις να ξεχωρίσεις κάποια άτομα με τα οποία θεωρείς ότι μπορείς να συνεργαστείς και να ζητήσεις τη συμβουλή τους σε κάποια ζητήματα.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, μάλλον έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα σήμερα, καθώς τα άγχη από τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου δεν σου επιτρέπουν να ασχοληθείς όσο χρειάζεται με τη σχέση σου. Προσπάθησε να αλλάξεις αυτή την ατμόσφαιρα και να κάνεις ευχάριστα πράγματα σήμερα με τον σύντροφό σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα υπάρξουν αρκετές εξελίξεις, αλλά καλό είναι να κρατήσεις κλειστά τα χαρτιά σου για κάποιο διάστημα μέχρι τουλάχιστον να είσαι σίγουρος γι’ αυτό που θέλεις. Το καλό είναι ότι αρχίζουν και αποδίδουν οι προσπάθειες σου και τα οικονομικά σου δείχνουν σαφή βελτίωση.

Ιχθείς
Έχεις βάλει στόχο να αλλάξεις πολλά πράγματα στη ζωή σου. Θα τα καταφέρεις αν κάνεις έναν προγραμματισμό που θα σε βοηθήσει να μην αγχωθείς. Σήμερα πάντως θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες και δεν πρέπει να τις αφήσεις να πάνε χαμένες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου αν δεν ηρεμήσεις δεν θα μπορέσεις να βάλεις σε μια καλή σειρά τη σχέση σου. Ο εκνευρισμός σου από όλα τα άλλα ζητήματα βγαίνουν στην προσωπική σου ζωή και τα αποτελέσματα είναι καταστροφικά. Κυρίως αν δεν έχεις σχέση μην κάνεις κανένα τολμηρό εγχείρημα που μπορεί να σε εκθέσει ανεπανόρθωτα. Με λίγα λόγια… απόλαυσε την μοναξιά σου!!!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα μπορέσεις να κάνεις συμφέρουσες συμφωνίες και να τακτοποιήσεις παλιές εκκρεμότητες. Έχε το νου σου σε συνεργασίες που θέλουν λίγο σπρώξιμο. Ίσως εσύ είσαι αυτός που πρέπει να σπρώξει… Τα οικονομικά ανοίγματα δεν είναι και η καλύτερη επιλογή για αυτή την ημέρα. Απόφυγε όσο μπορείς τις νέες συμφωνίες.

Read More

And More