Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 23/4/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Η σημερινή ημέρα ενδείκνυται για δράση, συνεπώς δεν έχεις παρά να δραστηριοποιηθείς και να κάνεις τις κινήσεις που πριν δυσκολευόσουν και που θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Ωστόσο, όσο ευνοϊκή κι αν είναι η ημέρα, εσύ οφείλεις να κινείσαι έξυπνα και μεθοδικά, και κυρίως να φροντίσεις να διατηρείς ένα μέτρο σε ό, τι κάνεις.

Αισθηματικές
Αισθάνεσαι έντονη την ανάγκη να έρθεις πολύ κοντά με τον αγαπημένο σου και εφόσον η ημέρα είναι ήρεμη, μπορείς όντως να την αφιερώσεις για τη σχέση σου και να κάνεις πράγματα που θα την ανανεώσουν σημαντικά. Αν είσαι αδέσμευτος, τα άστρα θα σταθούν αρωγοί, ώστε να βρεις αυτόν που ψάχνεις.

Επαγγελματικές
Η πίεση του προγράμματος της δουλειά σου θα είναι μεγάλη και καλά θα κάνεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, γιατί μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος αντιδράσεις που αργότερα θα μετανιώσεις. Στον οικονομικό τομέα, προσπάθησε να αποφύγεις συναλλαγές, γιατί ίσως δεν σου βγουν σε καλό.

Ταύρος
Πολλές εξελίξεις θα έρθουν σήμερα να σε εκπλήξουν ευχάριστα και το γεγονός ότι τα νέα δεδομένα είναι πολύ πιο αισιόδοξα από τα προηγούμενα, σε ανακουφίσει πολύ. Επιδίωξε τώρα που είναι ευνοϊκές οι συνθήκες, να βάλεις μια τάξη στις εκκρεμότητές σου και φρόντισε στο εξής να μην τις αφήνεις ξανά να συσσωρεύονται και να σε αγχώνουν.

Αισθηματικές
Σε προσωπικό επίπεδο επικρατεί μια μετριότητα. Ενεργοποιήσου και σχεδίασε πράγματα που θα σπάσουν τη ρουτίνα της σχέσης σου και που θα της δώσουν άλλον αέρα. Αν είσαι αδέσμευτος, προσπάθησε να αλλάξεις στάση απέναντι σε όσους σε προσεγγίζουν και να γίνεις πιο μαλακός και προσιτός.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν μια χαρά και δεν έχεις παρά να συνεχίσεις με τους ίδιους αποδοτικούς ρυθμούς. Στον οικονομικό τομέα, θα έχεις την ευκαιρία να ορθοποδήσεις, μέσα από διάφορες ευκαιρίες που θα προκύψουν.

Δίδυμοι
Σήμερα θα κληθείς να διεκπεραιώσεις πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος αλλά και νέες υποχρεώσεις. Να θυμάσαι ότι ο πανικός δεν είναι καλός σύμβουλος και να φροντίσεις να είσαι καλά οργανωμένος, ώστε να βάλεις μια τάξη στις δουλειές σου χωρίς να αγχωθείς ιδιαίτερα.

Αισθηματικές
Σε γενικές γραμμές τα πράγματα στην αισθηματική σου ζωή θα κυλήσουν ομαλά σήμερα, εκτός από κάποιες στιγμές έντασης που θα υπάρξουν, αλλά θα είναι μικρής διάρκειας και σημασίας. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, η σημερινή σου γοητεία θα τραβήξει πολλά βλέμματα και τα αμέτρητα φλερτ θα τονώσουν πολύ την αυτοπεποίθησή σου.

Επαγγελματικές
Το επικοινωνιακό κλίμα στον χώρο της δουλειάς σου θα είναι εξαιρετικά προβληματικό και αυτό σε επηρεάζει αρνητικά στην υλοποίηση των στόχων σου. Κάνε υπομονή και διατήρησε χαμηλούς τους τόνους, μέχρι να φτιάξουν τα πράγματα. Τα οικονομικά σου καλυτερεύουν πολύ και έτσι θα κάνεις κάποιες πολυπόθητες αγορές, που θα ανεβάσουν τη διάθεσή σου.

Καρκίνος
Σήμερα ευνοούνται πολύ οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, οπότε όχι μόνο θα βελτιώσεις παλιές επαφές, αλλά θα διευρύνεις σημαντικά τον κύκλο σου, γνωρίζοντας άτομα με μεγάλη ισχύ. Εκμεταλλεύσου τες όλες στο μέγιστο βαθμό, ώστε να λύσεις προβλήματα και να εξελιχθείς.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στη σχέση σου ήταν αρκετά τεταμένα το τελευταίο διάστημα, αλλά από σήμερα το σκηνικό αλλάζει και θα έχεις την ευκαιρία να πλησιάσεις με όμορφο τρόπο τον αγαπημένο σου και να προσπαθήσεις να καλύψεις τα κενά που έχουν δημιουργηθεί. Αν είσαι αδέσμευτος, μην περιμένεις να σου έρθουν όλα ουρανοκατέβατα και κινήσου αποφασιστικά, διεκδικώντας ό, τι έχεις ανάγκη.

Επαγγελματικές
Ευχάριστες ανατροπές θα επηρεάσουν θετικά το κλίμα στα επαγγελματικά σου και έτσι το έδαφος θα είναι στρωμένο κατάλληλα, ώστε να δρομολογήσεις μεγαλόπνοα σχέδια και καινοτόμες ιδέες που θα σε καταξιώσου στα μάτια όλων. Στα οικονομικά σου, δεν καταφέρνεις να βελτιώσεις την κατάσταση, αλλά μην παραιτείσαι από τις προσπάθειές σου.

Λέων
Αυτή η μέρα σε βρίσκει εξαιρετικά ανασφαλή ως προς την πορεία σου στο εξής, χωρίς όμως να κάνεις κάτι για να ηρεμήσεις. Βγες από το λήθαργο και επιδίωξε να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις ενέργειες που θα εξασφαλίσουν το μέλλον σου και που θα σε ανακουφίσουν. Προς το τέλος της ημέρας, έλα κοντά με τα οικεία σου άτομα, για να αποφορτιστείς από το άγχος και να περάσεις όμορφα.

Αισθηματικές
Καλό θα ήταν να κρατάς έξω από τη σχέση σου προβλήματα που δεν την αφορούν άμεσα και που το μόνο που πετυχαίνουν, είναι να προκαλούν σε αυτή ένα κλίμα μιζέριας και φθοράς. Αν είσαι αδέσμευτος, κάποιο άτομο από τον χώρο της εργασίας σου θα σου δείξει τις προθέσεις του και εσύ καλό θα ήταν να δώσεις μια ευκαιρία, εφόσον δεν έχεις κάτι να χάσεις.

Επαγγελματικές
Η αποφασιστικότητά σου και η σιγουριά που αποπνέεις ως προς τις ιδέες σου, σε βοηθούν να βρεις συμμάχους αξιόλογους συνεργάτες και να υλοποιήσεις επιτυχώς τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε μέτρια κατάσταση, αλλά στην πορεία θα ανακάμπτεις όλο και περισσότερο.

Παρθένος
Τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελες και κυρίως όπως τα σχεδίαζες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πανικοβληθείς. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και κάνε ό, τι μπορείς προκειμένου να συντονιστείς με τη νέα πραγματικότητα και να ξεφύγεις από τη στασιμότητα του τελευταίου διαστήματος.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή περνάει σε μια περίοδο δυσκολιών και εντάσεων. Αυτό οφείλεται σε δικούς σου λάθος χειρισμούς και βαριά λόγια, που έχουν στενοχωρήσει και πληγώσει τον σύντροφό σου και ο οποίος δικαιολογημένα αντιδρά. Προσπάθησε να ηρεμήσεις τα πνεύματα και δώσε τον καλύτερό σου εαυτό, ώστε να επανορθώσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, ετοιμάσου να απαλλαγείς σύντομα από τη μοναξιά σου, μέσω μιας πολύ ενδιαφέρουσας γνωριμίας.

Επαγγελματικές
Σε επαγγελματικό επίπεδο σημειώνεις μεγάλη πρόοδο, καθώς είσαι εξαιρετικά δραστήριος και δημιουργικός, και υλοποιείς εύκολα στόχους και επιδιώξεις. Στον οικονομικό τομέα, φρόντισε να είσαι καλά οργανωμένος και προετοιμασμένος, διότι ορισμένα έκτακτα έξοδα θα σε αποδιοργανώσουν και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Με μεθοδικότητα όμως θα βρεις σύντομα τους ρυθμούς σου.

Ζυγός
Η σημερινή ημέρα θα φέρει στο προσκήνιο αρκετές προβληματικές καταστάσεις που για να τις διαχειριστείς, θα πρέπει να αφιερώσεις πολύ χρόνο και ενέργεια. Χωρίς άγχος λοιπόν και αξιοποιώντας το μέγιστο των δυνατοτήτων σου, θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες και να χαλαρώσεις. Γενικότερα στη ζωή σου, προτίμησε να κοιτάς μπροστά και να μην μένεις κολλημένος στα παλιά.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου τελευταία, υπήρχαν αρκετές καταστάσεις που δε σε ικανοποιούσαν ή σε στενοχωρούσαν. Από σήμερα όμως όλα φαίνεται να λύνονται ως δια μαγείας και το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου αναθερμαίνεται. Εσύ που βρίσκεσαι σε φάση ερωτικής αναζήτησης, βγες έξω και έχε τα μάτια σου ανοιχτά, διότι παραμονεύει ένας μεγάλος έρωτας.

Επαγγελματικές
Ορισμένες συζητήσεις που θα λάβουν χώρα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, θα σε βοηθήσουν να υπερπηδήσεις εμπόδια που σε πήγαιναν πίσω στα σχέδιά σου και θα καταφέρεις να φτάσεις στο επιθυμητό επίπεδο. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να διορθώνονται, οπότε τακτοποίησε κάθε σου εκκρεμότητα.

Σκορπιός
Να θυμάσαι ότι η πορεία που έχεις χαράξει είναι ορθή και θα επιφέρει τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα, οπότε δεν έχεις λόγο να δίνεις βάση σε κακόβουλα και αρνητικά σχόλια τρίτων, που μόνο σκοπό έχουν να σε παραπλανήσουν και να σου κάνουν κακό. Εσύ λοιπόν να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να παραμένεις συγκεντρωμένος στον στόχο σου, ώστε να πετύχεις αυτά που θες.

Αισθηματικές
Οι συνθήκες της ημέρας είναι ιδανικές για κάποιες απαραίτητες συζητήσεις με τον σύντροφό σου, διότι υπάρχουν ζητήματα που σας πάνε πίσω και δε σας αφήνουν να χαρείτε τον έρωτά σας. Υπό το καθεστώς της αμοιβαίας κατανόησης και της ηρεμίας, θα καταφέρετε να βρείτε τις καταλληλότερες λύσεις και να χαλαρώσετε. Αν είσαι αδέσμευτος, μια επανασύνδεση με παλιό έρωτα θα σε χαροποιήσει πολύ.

Επαγγελματικές
Φόβοι και έντονη αβεβαιότητα για το επαγγελματικό σου μέλλον σε έχουν κυριεύσει, με αποτέλεσμα να νιώθεις ότι δεν ξέρεις αν κάνεις το σωστό. Χαλάρωσε καταρχήν και στη συνέχεια ζήτησε τη βοήθεια των συνεργατών σου, ώστε να σου λύσουν τα χέρια με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις. Θα δεις ότι στο τέλος όλα θα γίνουν κι εσύ θα είσαι απόλυτα ικανοποιημένος. Τα οικονομικά σου είναι κάπως πιεσμένα, οπότε συνέχισε τις προσπάθειες ανάκαμψης.

Τοξότης
Όσο κι αν προσπαθείς να βάλεις σε μια σειρά τη ζωή σου, οι συνθήκες δε σε βοηθούν καθόλου και αυτό σου προξενεί εκνευρισμό και απογοήτευση. Αν βλέπεις ότι κάποιες καταστάσεις δεν αλλάζουν εύκολα, προσπάθησε να προσαρμοστείς σε αυτές και να μην πιέζεσαι για κάτι ακατόρθωτο. Μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα, προτίμησε να είσαι πιο απομονωμένος, ώστε να μην έρθεις σε ρήξη με άτομα που δεν πρέπει, λόγω νεύρων.

Αισθηματικές
Το τελευταίο διάστημα είσαι πολύ κυκλοθυμικός και αυτό προφανώς επηρεάζει τη σχέση σου. Προσπάθησε να βελτιώσεις τη διάθεσή σου, για να μην υπάρξουν παράπονα και γκρίνιες από την πλευρά του συντρόφου σου. Αν είσαι μόνος, θα έχεις την ευκαιρία να ολοκληρώσεις κάτι που είχες αφήσει στη μέση.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες και προτάσεις, αλλά καλό θα ήταν να τις μελετήσεις προσεκτικά, διότι όσο δελεαστικές και αν είναι ίσως κρύβουν παγίδες. Στον οικονομικό τομέα, έχεις αρχίσει να βρίσκεις τις ισορροπίες σου και αυτό σε ανακουφίζει πολύ και σε δικαιώνει για τις προσπάθειές σου.

Αιγόκερως
Φρόντισε σήμερα να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν και σε ευχαριστούν, ώστε να ανεβάσεις τη διάθεσή σου και να βρεις την απαιτούμενη αισιοδοξία, ώστε να προχωρήσεις στην υλοποίηση στόχων που καιρό τώρα είχες σε κατάσταση αναμονής. Σταδιακά ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητά σου θα αυξάνονται ολοένα και περισσότερο και έτσι η πορεία σου θα είναι ορθή και ανοδική.

Αισθηματικές
Η στάση του συντρόφου σου σου φαίνεται αλλοπρόσαλλη και μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις σενάρια που σε αγχώνουν. Ωστόσο, θα ήταν προτιμότερο να κάνεις μια ειλικρινή κουβέντα μαζί του, ώστε να καταλάβεις τι ακριβώς συμβαίνει και να βγάλεις σωστά συμπεράσματα. Εσύ που τα βράδια κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, κάνε λίγη υπομονή και σύντομα θα δεις τα ερωτικά σου να βελτιώνονται.

Επαγγελματικές
Το κλίμα σήμερα στο χώρο της δουλειάς σου θα είναι περίπλοκο και δυσάρεστο. Επιδίωξε να δουλέψεις μόνος σου, καθώς η πολλή επαφή με τα άτομα του χώρου υπό τέτοιες συνθήκες, ίσως οδηγήσει σε εντάσεις και διαφωνίες. Τα οικονομικά σου είναι πολύ άσχημα, οπότε δραστηριοποιήσου και βρες νέες πηγές εσόδων.

Υδροχόος
Η καθημερινότητά σου σήμερα θα κυλήσει αρκετά δύσκολα, οπότε οπλίσου με υπομονή και επιστράτευσε όλη σου τη διπλωματία, για να διατηρήσεις χαμηλούς τους τόνους σε έντονες συζητήσεις που θα γίνουν με τους γύρω σου και να μη βρεθείς σε ανεπιθύμητες καταστάσεις. Γενικότερα, φρόντισε να είσαι ήρεμος και πάντα αισιόδοξος, ώστε και στην πορεία όλα να κυλούν όμορφα και αρμονικά.

Αισθηματικές
Καθημερινά προβλήματα και υποχρεώσεις σε έχουν απορροφήσει πολύ, με αποτέλεσμα να έχεις παραμελήσει τον σύντροφό σου και να ακούς δικαιολογημένα παράπονα. Προγραμματίσου σωστά και βρες τις χρυσές τομές ανάμεσα στη δουλειά και τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, η σημερινή σου υπέρμετρη γοητεία θα τραβήξει πολλά βλέμματα θαυμασμού και αρκετοί θα σε προσεγγίσουν.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της δουλειά σου καλό θα ήταν σήμερα να είσαι πολύ προσεκτικός και προσγειωμένος, για να αποφύγεις λάθη και παγίδες, που θα έχουν τραγικές συνέπειες στην καριέρα σου. Στον οικονομικό τομέα, μην επαναπαύεσαι στιγμή και εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που θα σε βοηθήσει να ορθοποδήσεις.

Ιχθείς
Σήμερα θα κληθείς να διαχειριστείς και να διορθώσεις προβληματικές καταστάσεις, που σε αγχώνουν και δε σε αφήνουν να ασχοληθείς με το μέλλον σου. Μόλις βάλεις μια τάξη, καλό θα ήταν να κάνεις έναν ουσιαστικό εσωτερικό διάλογο και μια ανασκόπηση της ζωής σου, ώστε να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις και πως πρέπει να το διεκδικήσεις. Έτσι, θα είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου, τις ανάγκες σου και τις τακτικές σου και τίποτα δε θα σταθεί ικανό να σε πτοήσει.

Αισθηματικές
Στην προσωπική σου ζωή, συνειδητοποιείς πως τα πράγματα δεν είναι όπως τα ονειρευόσουν και αυτό σε απογοητεύει και σε βάζει στη διαδικασία να αναρωτιέσαι τι δεν γίνεται σωστά. Ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου έχει μεγάλη κατανόηση, οπότε συζήτησε μαζί του και προσπαθήστε από κοινού να εντοπίσετε το πρόβλημα και να βρείτε τις ιδανικές λύσεις ώστε να είστε και οι δύο χαρούμενοι και ικανοποιημένοι. Αν είσαι αδέσμευτος, ασχολήσου με δραστηριότητες που θα σε χαλαρώσουν και θα σε ψυχαγωγήσουν, ώστε να ξεφύγεις από τη μιζέρια σου και να ανέβεις ψυχολογικά.

Επαγγελματικές
Η σχέση σου με τους συνεργάτες σου είναι τεταμένες, αλλά επειδή ένα ήρεμο κλίμα σε βοηθάει να δουλεύεις καλύτερα και να αποδίδεις περισσότερο, ρίξε όλο το βάρος στην βελτίωση αυτών των σχέσεων. Τα οικονομικά σου σε πιέζουν ακόμη πολύ, οπότε περιόρισε στο ελάχιστο περιττά έξοδα, μέχρι να βρεις τις ισορροπίες σου.

Read More

And More