Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 23/7/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ Κριέ, η εύνοια των πλανητών κάνει τα δεδομένα της ζωής σου πολύ καλύτερα και σε βοηθάει να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Υποθέσεις που ακόμη δεν έχουν κλείσει, μπορούν να διευθετηθούν σε αυτό το ευνοϊκό κλίμα. Προκειμένου να ανταπεξέλθεις αποτελεσματικά, οργάνωσε το χρόνο και τις υποχρεώσεις σου. Θα διαπιστώσεις ότι μπορείς να φέρεις εις πέρας με επιτυχία ό,τι κι αν κάνεις.

Αισθηματικές
Μπορείς να εκφράσεις ,σήμερα, την ερωτική σου διάθεση προς τον σύντροφό σου , έτσι ώστε να απολαύσετε από κοινού ρομαντικές στιγμές με ηρεμία. Αν είσαι μόνος, η εύνοια των πλανητών τονίζει τη γοητευτική σου πλευρά και σε βοηθάει να γνωρίσεις κάποιο πρόσωπο με προοπτική.

Επαγγελματικές
Ο χώρος της εργασίας σου, επωφελείται και αυτός ως συνέπεια της καλής θέσης των πλανητών. Τα πράγματα εξελίσσονται πολύ θετικά και έχεις τη δυνατότητα, είτε να ξεκινήσεις κάτι νέο, είτε να προωθήσεις προβληματικές υποθέσεις. Τα οικονομικά σου απαιτούν σωστό προγραμματισμό και περιορισμό των εξόδων, μιας και θα είσαι λίγο επιρρεπής σε αυτόν τον τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, διανύεις μια περίοδο κατά την οποία θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για να αναπτύξεις τα μελλοντικά σου σχέδια και θα σου δοθεί η δυνατότητα να προωθήσεις κάποιες υποθέσεις που μέχρι τώρα δεν μπορούσες. Στο γενικότερο καλό κλίμα, θα υπάρξουν και πρόσωπα που θα θελήσουν να υπονομεύσουν τις προσπάθειές σου και τη θετική διάθεση. Μην υποκύψεις και συνέχισε την πορεία σου όπως την έχεις προγραμματίσει.

Αισθηματικές
Αισθηματικά, θα έχεις μια τάση εσωστρέφειας , αναζητώντας χρόνο με τον εαυτό σου. Μπορείς να στραφείς στον σύντροφό σου για βοήθεια, αφού μια κουβέντα μαζί του ,ίσως, σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Αν αυτή την περίοδο είσαι μόνος, μην υποκύπτεις στις αρνητικές σκέψεις, οπλίσου με αυτοπεποίθηση και διεκδίκησε το δικαίωμα στον έρωτα.

Επαγγελματικές
Τα θέματα στο χώρο της εργασίας σου θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις τη δυνατότητα να επιλύσεις υποθέσεις που μέχρι τώρα δημιουργούσαν εμπλοκή στην δρομολόγηση των σχεδίων σου. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να βάλεις ένα πρόγραμμα και να το ακολουθήσεις με συνέπεια, έτσι ώστε να καταφέρεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Αγαπητέ Δίδυμε, το θετικό κλίμα προς το ζώδιό σου, σε βοηθάει να γυρίσεις σελίδα στη ζωή σου. Θα δεις ότι τα πράγματα θα γίνονται ολοένα και καλύτερα, αφήνοντας πίσω τις αρνητικές εμπειρίες του παρελθόντος. Πολλές εκπλήξεις σε περιμένουν για να σε κάνουν να δεις αισιόδοξα το μέλλον. Άφησε την ανασφάλεια στην άκρη και κινητοποιήσου. Ασχολήσου με αυτά που θέλεις χωρίς να σκέφτεσαι ότι μπορεί κάτι να μην πάει καλά. Μπορείς να γευτείς κάθε χαρούμενη στιγμή απαλλαγμένος από αμφιβολίες.

Αισθηματικές
Νέα πνοή θα πνεύσει και στην αισθηματική σου ζωή. Είναι στο χέρι σου αν θα καταφέρεις να αφήσεις πίσω τα άσχημα και να πορευτείς χέρι-χέρι σε ένα καλύτερο μέλλον με τον σύντροφό σου. Αν περπατάς μόνος το μονοπάτι της ζωής, ετοιμάσου να αλλάξεις τα δεδομένα σου, αφού το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τις ευνοϊκότερες συνθήκες για εσένα.

Επαγγελματικές
Οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου θα είναι πολύ καλές, ενώ θα σου δοθεί η δυνατότητα να κάνεις νέες συνεργασίες και ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου, επίσης, βελτιώνονται και θα μπορέσεις μετά από καιρό να αναθαρρήσεις και να αισιοδοξήσεις για το μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το ενδιαφέρον σου μονοπωλείται σήμερα από τη στάση ενός προσώπου, με το οποίο το ενδεχόμενο συνύπαρξης και συνεργασίας ήταν πολύ ισχυρό. Όμως, εσένα ,αγαπητέ Καρκίνε, δε σου αρέσει η αμφιταλαντευόμενη στάση του και έτσι απομακρύνεσαι από την ιδέα αυτή. Ξεκαθάρισε τη στάση σου και διευκρίνισε τα κίνητρά σου , ώστε να γίνει αντιληπτή η άποψή σου και στην άλλη πλευρά.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή θα κυλήσει πολύ καλά και θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με το ταίρι σου για να το βοηθήσεις με θέματα που το απασχολούν και του δημιουργούν αδιέξοδα. Αν είσαι μόνος, μη βιαστείς να απορρίψεις μια ενδιαφέρουσα πρόταση , γιατί ποτέ δεν ξέρεις πως μπορεί να εξελιχθεί μια κατάσταση.

Επαγγελματικές
Ανάμεσα στα εργασιακά σου ζητήματα υπάρχουν κάποια που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Έφτασε επιτέλους η ώρα να ασχοληθείς σοβαρά με αυτά και να καταφέρεις να τα επιλύσεις. Στα οικονομικά σου, νιώθεις μια πίεση εξαιτίας των πολλών εξόδων και των απαιτήσεων που μεγαλώνουν. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε πολλά έξοδα.

ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέων, τα νέα για εσένα είναι ιδιαιτέρως ευχάριστα. Μια πολύ καλή ευκαιρία αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στη ζωή σου, καλυμμένη πίσω από ένα αναπάντεχο γεγονός. Μην βιαστείς να προσπεράσεις και να πας παρακάτω. Εκμεταλλεύσου όλα όσα φτάσουν στα αυτιά σου γύρω από αυτό το γεγονός και θα διαπιστώσεις ότι οι ειδήσεις αυτές θα λειτουργήσουν καταλυτικά για τα σχέδιά σου. Η επιτυχία, λοιπόν, είναι καθαρά στο δικό σου χέρι.

Αισθηματικές
Οι εξελίξεις στα αισθηματικά σου είναι άκρως ενθαρρυντικές. Τα σχέδια που είχες κατά νου επωφελούνται και αρχίζουν να δρομολογούνται. Αν είσαι μόνος την περίοδο αυτή, μην εκπλαγείς αν μια αναπάντεχη συνάντηση σε φέρει πιο κοντά σε αυτό που αναζητάς.

Επαγγελματικές
Στον τομέα της εργασίας σου, στέκεσαι με δυναμισμό και επαγγελματισμό. Καταφέρνεις να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου επιτυχώς. Ο τομέας των οικονομικών σου, επωφελείται, επίσης. Από εδώ και μπρος θα δεις βελτίωση και θα υπάρξουν ευκαιρίες για να αυξήσεις τα κέρδη σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητέ Παρθένε, το μοναδικό σου μέλημα για σήμερα να είναι η πειθαρχία. Τί σημαίνει αυτό; Θα πρέπει απαραιτήτως να είσαι προσηλωμένος στο πρόγραμμά σου και στον απώτερο σκοπό σου. Θα δεχθείς ενοχλήσεις από τρίτους με διάφορους τρόπους που σκοπό έχουν να σε αποπροσανατολίσουν και να σε βγάλουν εκτός πορείας. Μην υποκύψεις και συνέχισε ακάθεκτος, έτσι ώστε να επιτύχεις σύντομα όσα σκοπεύεις.

Αισθηματικές
Οι σκοτούρες της καθημερινότητας καταλαμβάνουν πολύ χώρο στο μυαλό σου και έχουν τον τρόπο να σε απομακρύνουν από τον σύντροφό σου. Για αυτό άφησε τες για λίγο και επίτρεψε στον εαυτό σου να περάσει καλά με το ταίρι σου σε ένα κλίμα ρομαντισμού.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου ζητήματα προχωρούν με θετικές εξελίξεις και σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις αποδοτικές συνεργασίες. Επίσης, εμπόδια και προβλήματα μπορούν να ξεπεραστούν αποτελεσματικά. Προσπάθησε να περιορίσεις τα έξοδα σήμερα , προκειμένου να κρατήσεις την ισορροπία των οικονομικών σου και να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, χρειάζεσαι επειγόντως κάποιον να σε βοηθήσει και να στηρίξει τα σχέδιά σου. Νιώθεις ότι παλεύεις μόνος και οι δυσκολίες αποδεικνύονται πολλές και μεγάλες. Θα συνειδητοποιήσεις πολύ σύντομα ότι η οικογένειά σου βρίσκεται κοντά σου και ο ρόλος της λειτουργεί καταλυτικά στα σχέδιά σου. Οι εκκρεμότητες σιγά-σιγά ξεκαθαρίζουν και μπορείς πλέον να προχωρήσεις πιο ανάλαφρος συναισθηματικά.

Αισθηματικές
Στον τομέα των αισθηματικών, ο σύντροφός σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο και θα προσφέρει στη σχέση σας λύσεις και διεξόδους, ώστε να μπορέσετε από κοινού να πορευτείτε χωρίς προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος, η παρέμβαση κάποιου τρίτου θα σε φέρει πιο κοντά σε αυτό που επιθυμείς στην αισθηματική σου ζωή.

Επαγγελματικές
Σήμερα καλό είναι να μην προχωρήσεις στην λήψη αποφάσεων σχετικά με σοβαρά ζητήματα στην εργασία σου και να διατηρήσεις χαμηλά τους τόνους με τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι. Στα οικονομικά σου, πρόσεξε την τάση που έχεις να ξοδεύεις. Φρόντισε να μην ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου, γιατί έχεις την τάση να χάνεις τον έλεγχο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα μην εκπλαγείς αν υπάρξουν ζητήματα εντός του στενού σου συγγενικού κύκλου που θα δημιουργήσουν εντάσεις και διαπληκτισμούς. Υπάρχουν φλέγοντα θέματα στο παρασκήνιο που σήμερα θα είναι εύκολο να βγουν στην επιφάνεια. Προσπάθησε να φανείς συγκρατημένος και διατήρησε την καθαρή σκέψη προκειμένου να αποφύγεις λεγόμενα που μελλοντικά μπορεί να σου κάνουν κακό.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερα προβλήματα. Το κλίμα είναι ήρεμο και κατάλληλο για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου προς τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος την περίοδο αυτή, υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να αλλάξεις την κατάσταση αυτή.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα, είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, αλλά φρόντισε να μείνεις πιστός στο πρόγραμμά σου διευθετώντας τα φλέγοντα ζητήματα με προτεραιότητα. Στα οικονομικά σου, πρέπει να κινηθείς με απόλυτη λογική και καθαρή σκέψη, προτού πάρεις οποιαδήποτε απόφαση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ανασφάλειες και αναστολές σε ταλαιπωρούν, αγαπητέ Τοξότη. Προσπάθησε να τις ξεπεράσεις και να διεκδικήσεις τα θέλω σου. Επαφές και συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα θα δώσουν λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν. Απελευθέρωσε τις ικανότητές σου και ακολούθησε το ένστικτό σου, ώστε να δημιουργήσεις ό,τι επιθυμείς.

Αισθηματικές
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου και μίλα του για όσα σε προβληματίζουν, ώστε να νιώσεις καλύτερα.

Eπαγγελματικά
Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να δεις με σοβαρότητα κάποιες αλλαγές που ίσως θέλεις να κάνεις, γιατί αυτή η περίοδος μπορεί να σου φέρει προβλήματα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν. Θα μπορέσεις να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, οι αρμοδιότητες που πρέπει να φέρεις εις πέρας είναι αρκετές, ως εκ τούτου δεν έχεις χρόνο να σπαταλήσεις. Αυτό σημαίνει ό,τι δεν πρέπει να αναλωθείς σε καταστάσεις που τρίτοι θα προσπαθήσουν να σε εμπλέξουν με απώτερους σκοπούς. Διατήρησε την πειθαρχία στο πρόγραμμά σου και συνέχισε να εργάζεσαι για τους στόχους σου με δυναμισμό. Μην διστάσεις να δεχθείς προτάσεις για συναντήσεις εκτός του χώρου σου καθώς αυτές ευνοούνται.

Αισθηματικές
Για σήμερα θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις τη λογική σου για να εξισορροπήσεις τη συναισθηματική σου ζωή. Μην επιτρέπεις στο άγχος που υπάρχει στους άλλους τομείς να παρεμβαίνει στα συναισθήματά σου και στη σχέση σου. Καλό είναι να βρεις τρόπους διασκέδασης με το ταίρι σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, μην απορρίψεις προτάσεις για έξοδο, μιας και από εκεί είναι πιθανό να προκύψει κάτι ενδιαφέρον.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα, θα είσαι ιδιαίτερα αποτελεσματικός και αυτό θα οφείλεται ξεκάθαρα στη δική σου συμπεριφορά που διακατέχεται από δυναμισμό και πείσμα. Τα οικονομικά σου, συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, γιατί δεν έχει βελτιωθεί ακόμη η κατάσταση. Ως εκ τούτου, καλό είναι να μην αφεθείς σε σπατάλες την περίοδο αυτή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, η ημέρα και η περίοδος επιφυλάσσει παγίδες και κάποιες καταστάσεις μπορούν να σε παρασύρουν στην πλάνη. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός με τους γύρω σου και να μην δέχεσαι αμαχητί όλα όσα σου λένε. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες τα πράγματα να μην εξελιχθούν έτσι όπως σου υπόσχονται. Για να αποφύγεις τον κλονισμό της ισορροπίας σου, δείξε αυτοσυγκράτηση και εμπιστεύσου μόνο τους πολύ δικούς σου ανθρώπους που έχεις δοκιμάσει την αξιοπιστία τους στο παρελθόν.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή κινείται σε ευχάριστα πλαίσια και η δική σου συνδρομή στη σχέση δίνει μια ευχάριστη νότα και προοπτικές να περάσεις πολύ όμορφα στο πλευρό του συντρόφου σου. Αν ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, δραστηριοποιήσου έχοντας την πλανητική εύνοια σύμμαχό σου.

Επαγγελματικές
Ο επαγγελματικός τομέας, δεν κρύβει ιδιαίτερες συγκινήσεις σήμερα. Οι επιθυμητές εξελίξεις αναμένονται σύντομα και με ψυχραιμία θα καταφέρεις να επιλύσεις προβληματικές καταστάσεις. Η οικονομική σου κατάσταση δεν έχει καταφέρει να ισορροπήσει ικανοποιητικά, επομένως πρόσεχε πολύ τα έξοδα που κάνεις για να μην ξεφύγεις από τα όρια.

ΙΧΘΕΙΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, τα νέα είναι καλά για εσένα αν και ακόμη δεν έχεις δει το σύνολο των αποτελεσμάτων που επιδιώκεις. Ωστόσο, κάποιες υποθέσεις προβληματικές επιλύονται άμεσα και το μέλλον αναμένεται φωτεινό και ευοίωνο. Διατήρησε την ηρεμία σου και την πίστη ότι τα πράγματα θα κυλήσουν καλύτερα παρά το γεγονός ότι ακόμη δεν έχεις φτάσει εκεί που θέλεις. Η εργατικότητά σου δεν θα αργήσει να σου φέρει την επιτυχία και να σε δικαιώσει.

Αισθηματικές
Σήμερα η ημέρα στην αισθηματική σου ζωή περιλαμβάνει συζητήσεις με τον σύντροφό σου, το αποτέλεσμα των οποίων θα σε θέσει μπροστά σε κάποια ζητήματα που χρειάζονται απαντήσεις από πλευράς σου. Μην ανησυχείς γιατί θα γίνουν για καλό. Αν ακόμη είσαι μόνος, το πλανητικό σκηνικό είναι πολύ καλό για εσένα και σε βοηθάει να κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Τα θέματα της εργασίας σου αρχίζουν να εξελίσσονται με γρηγορότερους ρυθμούς και υποθέσεις που μέχρι τώρα δεν μπορούσαν να επιλυθούν αρχίζουν να διευθετούνται. Οι υποχρεώσεις στα οικονομικά σου είναι αρκετές και σε πιέζουν. Δείξει ψυχραιμία και κινήσου με σκοπό την αύξηση των κερδών σου.

Read More

And More