Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 24/10/2016

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός
Το έντονο άγχος και η πίεση που θα σου προκαλέσει η νέα θέση του Ερμή στον Σκορπιό θα σου δημιουργήσουν ένα μικρό μπλοκάρισμα σήμερα και δεν θα μπορέσεις να αντεπεξέλθεις σε όλες σου τις υποχρεώσεις αγαπητέ Κριέ. Κάνε πράγματα που θα σε χαλαρώσουν και θα σε βγάλουν από αυτό το αδιέξοδο. Άλλωστε η μέρα σε ευνοεί να λύσεις τα προβλήματά σου αλλά χρειάζεται λίγη και η κατάλληλη ψυχραιμία για να τα καταφέρεις.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή σήμερα δείξε όλη σου την αγάπη και τα θετικά σου συναισθήματα στον σύντροφο σου και θα περάσεις πολύ όμορφα μαζί του. Το ερωτικό κλίμα μέσα στη σχέση σου εξαρτάται κατά πολύ από τη δική σου συμπεριφορά. Αν είσαι μόνος, βγάλτε όλη σου την καλή διάθεση και θα γνωρίσεις σύντομα ένα άτομο που θα σε εμπνεύσει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα προκύψουν ευκαιρίες που θα βοηθήσουν την εξέλιξή σου. Έχε το νου σου για κάποιες συνεργασίες που θα σου λύσουν τα χέρια και θα σε βοηθήσουν να πάς ακόμα πιο μπροστά τα σχέδιά σου. Οι οικονομικές υποθέσεις θέλουν πολύ προσοχή γιατί κάποιες υποχρεώσεις σε βγάζουν από τον προϋπολογισμό σου.

/

Ταύρος
Το άγχος που αισθάνεσαι τον τελευταίο καιρό σε έχει βγάλει από το πρόγραμμά σου και σε έχει οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις που δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα. Την σημερινή Δευτέρα πρέπει να ηρεμήσεις και να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά. Έτσι θα βάλεις ένα πρόγραμμα στις υποχρεώσεις σου και θα μπορέσεις να πάρεις αποφάσεις. Μίλησε με τα δικά σου άτομα και βρες μαζί τους λύσεις.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή εκμεταλλεύσου τη μέρα για να έρθεις πιο κοντά στον άνθρωπό σου και να μιλήσεις για όσα σκέφτεσαι. Όχι μόνο τα αρνητικά αλλά και τα θετικά. Αν είσαι μόνος, η μέρα θα σε βοηθήσει να κάνεις την κίνησή σου προς το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού και να σε επηρεάζει θετικά θα μπορέσεις να τα καταφέρεις πολύ καλά αν είσαι ψύχραιμος και ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες. Γενικά οι ικανότητές σου είναι πολλές και η μέρα σε ωθεί να τις χρησιμοποιήσεις. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, ειδικά αν προκύψουν θέματα που χρειάζονται υπογραφή ή είναι νομικού ενδιαφέροντος. Προπάντων μην κινηθείς βιαστικά!

Δίδυμοι
Πολλές καταστάσεις σε προβληματίζουν ιδιαίτερα γιατί ίσως τις βλέπεις πιο τραγικές απ’ όσο είναι. Καλό θα είναι να χαλαρώσεις και να δείς όσα συμβαίνουν στις πραγματικές τους διαστάσεις. Έτσι θα μπορέσεις να δώσεις και τις κατάλληλες λύσεις. Πάντως η μέρα με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κάνει την είσοδο του στον Σκορπιό απαιτεί από εσένα λογική, σύνεση και αυτοσυγκράτηση.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή αν δείξεις μια συνετή στάση και κυρίως καλή διάθεση θα μπορέσεις σήμερα να λύσεις αρκετά προβλήματα της σχέσης σου και να την πάς ένα βήμα παρακάτω. Αν είσαι μόνος, η περίοδος αυτή είναι καλή για να κάνεις μια νέα γνωριμία, το θέμα είναι να ξέρεις τι ζητάς.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά και αν βάλεις ένα καλό πρόγραμμα η εργασία σου δεν θα σε αγχώνει τόσο πολύ. Τα οικονομικά σου πάλι, έχουν ξεφύγει λίγο και καλό είναι να επαναφέρεις τις ισορροπίες για να μην χάσεις την μπάλα.

Καρκίνος
Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι καλή χάρη σε απρόσμενα γεγονότα και ειδήσεις που θα σε κάνουν αισιόδοξο και θετικό. Κάποια ζητήματα εξελίσσονται με καλύτερο τρόπο από αυτόν που νόμιζες και θα μπορέσεις τώρα να πετύχεις τους στόχους σου χωρίς πρόβλημα.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή η σημερινή Δευτέρα φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στη σχέση σου αφού θα αισθανθείς ότι μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τα πάντα και να βρείτε από κοινού λύσεις σε πολλά θέματα που σας χωρίζουν. Η μέρα σου δίνει έναν άλλο αέρα στις επαφές σου με τους άλλους και αυτό θα έχει αίσια αποτελέσματα αν είσαι αδέσμευτος και αναζητάς μια γνωριμία που θα σε συγκινήσει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου με τις επιρροές που δέχεσαι από τη νέα θέση του Ερμή στον Σκορπιό θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες αλλά αν παραμείνεις ψύχραιμος δεν θα αργήσεις να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Τα οικονομικά σου πάλι βαδίζουν σε ένα τεντωμένο σκοινί και καλό είναι να μη χάσεις την ισορροπία σου. Δείξε προσοχή στα έξοδα που κάνεις!

Λέων
Η σημερινή Δευτέρα με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στον Σκορπιό σου φέρνει αρκετή ανασφάλεια και το μυαλό σου δε λειτουργεί σωστά για να κρίνεις αντικειμενικά τις καταστάσεις αλλά και τα πρόσωπα που σε περιβάλουν. Από την άλλη η μέρα ευνοεί τα ξεκαθαρίσματα και τις αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να βάλεις μια σειρά σε διάφορους τομείς που σε απασχολούν.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς σήμερα να μιλήσεις για όσα σε απασχολούν και να δώσεις οριστικές λύσεις σε ζητήματα που σε χαλάνε μέσα στη σχέση σου. Η τύχη πάντως είναι με το μέρος σου και ειδικά αν είσαι αδέσμευτος θα το δείς στην πράξη μέσα από νέες γνωριμίες και φλερτ που θα σου φτιάξουν τη διάθεση.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου είναι σε μια καλή φάση και αν μπορέσεις να παραβλέψεις κάποια σχόλια ή κάποιες καταστάσεις που σε ‘’ρίχνουν’’ ψυχολογικά, θα κάνεις κινήσεις σημαντικές για την εξέλιξή σου. Τα οικονομικά σου πάλι έχουν αρκετά προβλήματα και κυρίως εκείνα που έρχονται από το παρελθόν και τα οποία δεν έχεις λύσει. Απόφυγε με κάθε τρόπο τα έξοδα.

Παρθένος
Η σημερινή Δευτέρα με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στον Σκορπιό είναι ευνοϊκή για την υλοποίηση των στόχων σου αλλά το άγχος που σε έχει καταβάλει λειτουργεί ανασταλτικά για να πετύχεις όσα θέλεις. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και μην τα χάνεις μπροστά στις υποχρεώσεις γιατί έτσι θα σου μαζευτούν ακόμα περισσότερες. Στη δουλειά σου θα παρουσιαστούν καταστάσεις που θα σε εκνευρίσουν και θα σε φέρουν σε σύγκρουση με συνεργάτες. Κράτησε την ψυχραιμία σου και μην αποδιοργανώνεσαι.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να περάσεις πολύ καλά αν είσαι ήρεμος και χαλαρός και δεν μεταφέρεις την πίεση στον σύντροφό σου. Άλλωστε θα δεχτείς πολύ αγάπη και θα μπορέσεις να νιώσεις όμορφα αν αφεθείς. Αν είσαι μόνος, η μέρα είναι καλή για να γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα σου τραβήξει την προσοχή ή που σου έχει ήδη κάνει εντύπωση. Φέρσου αναλόγως.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς σήμερα να ασχοληθείς με πιο δημιουργικές δραστηριότητες και να αφήσεις στην άκρη πρακτικά θέματα της δουλειάς σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν εξελίξεις μέσα από προτάσεις που θα γίνουν και αφορούν μελλοντικά έσοδα. Σκέψου καλά πριν απαντήσεις.

Ζυγός
Σήμερα με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στον Σκορπιό θα σου προκύψουν αρκετές νέες υποχρεώσεις και θα αναγκαστείς να βάλεις ένα πρόγραμμα για να τελειώνεις με όσες περισσότερες μπορείς. Το καλό είναι ότι είσαι αποφασισμένος να δώσεις λύσεις και ο δυναμισμός σου θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις αρκετά ζητήματα και να ξεμπερδεύεις. Ωστόσο, μην προσπαθήσεις να τα πετύχεις όλα μαζί γιατί θα μπερδευτείς.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή η σημερινή Δευτέρα είναι πολύ καλή για να βάλεις μια τάξη και στη σχέση σου. Θα μιλήσεις με το ταίρι σου για όσα σε προβληματίζουν και θα λύσεις αρκετά θέματα που έχεις στο μυαλό σου. Πάντως δεν θα σε βγάλει πουθενά το να κρατάς για τον εαυτό σου τα θέματα που απασχολούν και τους δύο. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι δεν περνάς απαρατήρητος. Αρκεί να δείξεις το πράσινο φως στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα έχουν κάποιες δυσκολίες ιδίως σε ότι αφορά τις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Εκεί ίσως να έχεις προστριβές αν δεν προσέξεις. Τα οικονομικά σου είναι σε κρίσιμο σημείο και πρέπει να ισορροπήσεις τα έσοδα – έξοδα.

Σκορπιός
Η ενέργεια που θα αισθάνεσαι σήμερα με τις θετικές επιρροές που θα δεχτείς από τη νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο σου θα σε κάνει υπερδραστήριο και με κάθε σου κίνηση θα προσπαθείς να δώσεις τη λύση σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Πρόσεξε να μην οδηγηθείς σε παρορμητικές αποφάσεις και κυρίως να μη βρεθείς σε αντιπαράθεση με τους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή καλό είναι να εκμεταλλευτείς τη σημερινή ημέρα για να πλησιάσεις το σύντροφό σου και να μιλήσεις για όσα απασχολούν και τους δύο. Μέσα από μια καλή συζήτηση θα δείς τη σχέση σου με άλλο μάτι και θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Αν είσαι μόνος, βγες με φίλους και αν υπάρχει κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει μη διστάσεις να το δείξεις. Είναι καλή μέρα για φλερτ!

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου μπορεί να πάει πολύ καλά αν βάλεις μια σειρά και τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Μην αφήσεις να σου μαζεύονται υποχρεώσεις. Τα οικονομικά σου απ’ την άλλη, δείχνουν να βελτιώνονται καθώς προκύπτουν ευκαιρίες να αυξήσεις το εισόδημά σου.

Τοξότης
Η σημερινή Δευτέρα δεν σε βρίσκει και με την καλύτερη διάθεση. Θα έχεις μια στάση απογοήτευσης και απαισιοδοξίας για πολλά ζητήματα, αλλά αυτό μάλλον πίσω θα σε πάει και όχι εκεί που προσδοκάς. Προσπάθησε να είσαι λίγο πιο ανοιχτός και φυσικά λίγο πιο θετικός και θα δείς ότι τα ζητήματά σου είναι σε καλύτερο δρόμο απ’ όσο νομίζεις.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή η σχέση σου είναι σε μια καλή φάση και αν δεν επηρεάσεις την ατμόσφαιρα με την κακή σου διάθεση θα περάσεις μια όμορφη και ζεστή ημέρα με τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή για γνωριμίες. Βρες το χαμόγελό σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, υπάρχουν θέματα που σε απασχολούν αλλά με τη βοήθεια των συνεργατών σου θα τα λύσεις αποτελεσματικά. Τα οικονομικά που σε αγχώνουν μπορούν να πάνε καλύτερα αν σταματήσεις να ξοδεύεις χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αιγόκερως
Θα χρειαστεί σήμερα να βρεθείς δίπλα σε αγαπημένα σου πρόσωπα και να τους δείξεις όλη σου την συμπαράσταση. Ενδεχομένως να πρέπει να δώσεις και τις συμβουλές σου. Μην κρατήσεις αποστάσεις και βάλε τα δυνατά σου για να βοηθήσεις έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή σήμερα με τις αρνητικές επιρροές που δέχεσαι από τη νέα θέση του Ερμή στον Σκορπιό είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις που θα φέρουν ένταση ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφο σου. Απόφυγε τις συζητήσεις που αφορούν ευαίσθητα θέματα και χαλάρωσε όσο πιο πολύ μπορείς. Αν είσαι μόνος, κάνε πράγματα που σου φτιάχνουν το κέφι και μην απομονώνεσαι.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου ίσως να έχει κάποια προβλήματα σήμερα αλλά με ψυχραιμία και καλή διάθεση θα τα λύσεις όλα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται ακόμα καλύτερη διαχείριση. Μην προσθέτεις κι άλλα χρέη στα ήδη υπάρχοντα.

Υδροχόος
Σήμερα με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στον Σκορπιό τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα σχεδίαζες αγαπητέ Υδροχόε και κάποιες αναπάντεχες εξελίξεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα που είχες φτιάξει. Η εξυπνάδα σου θα σε κάνει να προσαρμοστείς αναλόγως και να είσαι ευέλικτος.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα θα πάνε λίγο καλύτερα. Αν βρεις κιόλας το χρόνο να ασχοληθείς με τον σύντροφό σου και να ακούσεις τα προβλήματά του, η μέρα μπορεί να εξελιχθεί σε μια νέα αρχή για τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, μην απογοητεύεσαι. Σύντομα θα βρεις αυτό που θέλεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου δε χρειάζεται να βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για αλλαγές. Σκέψου καλά την όποια πρόταση ή την όποια ιδέα προκύψει και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά σου επίσης θέλουν προσοχή και κυρίως στα άσκοπα έξοδα που σε παροτρύνει η Αφροδίτη στον Τοξότη και κάνεις.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ η σημερινή Δευτέρα είναι μία μέρα που ευνοεί τα σχέδιά σου και σου δίνει τη δυνατότητα με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα να διεκδικήσεις όσα θέλεις. Μην αφήσεις καμιά ευκαιρία να περάσει χωρίς να την εκμεταλλευτείς και αυτό συμπεριλαμβάνει και τις επαφές σου με κάποιους ανθρώπους.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, η καλή σου διάθεση θα παίξει καταλυτικό ρόλο και θα περάσεις μια πολύ ερωτική μέρα με το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, ετοιμάσου για νέες περιπέτειες…

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά και δεν θα είναι λίγες οι προτάσεις που θα έχεις για να αναπτύξεις το αντικείμενό σου. Όλα οφείλονται στη σκληρή δουλειά που έχεις κάνει μέχρι σήμερα. Ακόμα και οι οικονομικές υποθέσεις που καθυστερούσαν μπορούν τώρα να πάνε μπροστά.

Read More

And More