Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 24/11/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η Σελήνη στον Υδροχόο, σε κάνει να νιώθεις ακόμη πιο εξωστρεφής. Έχεις την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με κόσμο και να μιλήσεις για πράγματα που σκέφτεσαι και οραματίζεσαι. Την ανάγκη σου αυτή καλά θα κάνεις να την διαχειριστείς σωστά και προς όφελος των σχεδίων σου. Έχε υπόψη σου ότι δεν έχουν όλοι τις καλύτερες προθέσεις. Στα επαγγελματικά, μπορείς να αξιοποιήσεις την τάση αυτή για να κάνεις δημόσιες σχέσεις με απώτερους σκοπούς.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η ημέρα δεν είναι πολύ ευνοϊκή για συναισθηματισμούς και ρομαντικές στιγμές. Υπάρχει περισσότερο η ανάγκη να περάσεις καλά με τον άνθρωπό σου και να βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο, έτσι ώστε να διασκεδάσεις. Αν είσαι μόνος, είναι σίγουρο ότι θα βγεις να αναζητήσεις μια νέα συντροφιά.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου μπορείς να κάνεις επαφές με συνεργάτες, έτσι ώστε να βολιδοσκοπήσεις την κατάσταση και να επηρεάσεις τις απόψεις τους προς όφελος των συμφερόντων σου. Στα οικονομικά, είναι μια καλή ημέρα να συζητήσεις με πρόσωπα εμπιστοσύνης γύρω από τις εναλλακτικές που υπάρχουν για να βρεις νέες πηγές εισοδήματος.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή ημέρα είναι αρκετά καλή και είναι στο χέρι σου να διαχειριστείς τις καταστάσεις προς όφελός σου. Έχεις όραμα για το μέλλον, αλλά και την ανάγκη να συζητήσεις γύρω από αυτό, έτσι ώστε να κάνεις σιγά σιγά τα βήματα που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Διαχειρίσου την εκρηκτικότητα που δίνει η Σελήνη στον Υδροχόο, έτσι ώστε να υπάρχει μια ισορροπία που δεν σε βάζει σε κινδύνους. Η ανάγκη για ελευθερία δεν σημαίνει ότι αντιδρά σε κάθε συμβουλή ή κουβέντα των γύρω μου!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά είναι μια μέρα που δεν υπάρχει έντονο το στοιχείο του αισθησιασμού και του φλερτ. Σε ενδιαφέρει περισσότερο να περάσεις καλά και ανέμελα χωρίς πολλές δεσμεύσεις. Μήπως είναι καλύτερα να βγείτε με φίλους; Έτσι δεν θα νιώσετε να πνίγει ο ένας τον άλλον. Αν είσαι μόνος, δεν φαίνεται κανένα πρόσωπο ικανό να τραβήξει το ενδιαφέρον σου. Απλά πέρνα καλά!

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου είναι μια μέρα που θα φέρει ευκαιρίες και νέες ιδέες για να μπορέσεις να επιτύχεις τους στόχους σου. Ακολούθησε το όραμα και τα όνειρά σου και μην αναλώνεσαι σε συζητήσεις που δεν έχουν νόημα. Στα οικονομικά, κινήσου συντηρητικά και μην παρασύρεσαι από τον αυθορμητισμό.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η Σελήνη στον Υδροχόο ενισχύει την τάση σου να στηρίξεις τον συνάνθρωπό σου κάνοντας ανθρωπιστικές πράξεις. Αυτό μεταφράζεται σε φιλανθρωπία ή ανθρώπινη επαφή. Καμιά φορά η παρουσία, μια κουβέντα, μια αγκαλιά μπορεί να προσφέρει ουσιαστικότερη βοήθεια από μια υλική στήριξη. Μη γυρίσεις το κεφάλι αν σου ζητηθεί. Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα ίσως χρειαστούν τη συμβουλή σου για να βγουν από μια δύσκολη κατάσταση. Αφιέρωσε τον απαραίτητο χρόνο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα αναζητήσεις νέους τρόπους για να κάνεις τη σχέση σου πιο ζωντανή και πιο ενδιαφέρουσα. Είσαι διατεθειμένος να κάνεις κάτι πέρα από τα συνηθισμένα για να δώσεις νέα πνοή στο δεσμό σου. Τόλμησε να μοιραστείς τις σκέψεις σου με τον άνθρωπό σου και δεν θα χάσεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς σήμερα να ασχοληθείς με νέα σχέδια προκειμένου να φτάσεις στους στόχους σου. Μην αναλώνεσαι σε πράγματα που είναι πολύ ριψοκίνδυνα. Καλύτερα να κάνεις μικρά και σταθερά βήματα. Το ίδιο ισχύει και στα οικονομικά. Μην περιμένεις για ένα μαγικό ραβδί που θα φέρει τα πάνω κάτω.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, με τη Σελήνη στον Υδροχόο νιώθεις το συναίσθημά σου να αποδυναμώνεται και να υποκινείται περισσότερο από τις πνευματικές σου αναζητήσεις. Δεν γίνεσαι έρμαιο αυτού που νιώθεις. Αντίθετα, βλέπεις τα πράγματα πιο ανθρωπιστικά και ουσιαστικά. Έτσι, μπορείς να αξιοποιήσεις την ημέρα για να προσφέρεις τη βοήθειά σου σε εκείνους που το έχουν ανάγκη, χωρίς να καταρρακώνεσαι και να θλίβεσαι από την δυστυχία και τον προβληματισμό.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι μια καλή ημέρα για να έρθεις κοντά με τον σύντροφό σου, να συζητήσεις τα προβλήματά σου και να τα ξεπεράσεις μέσα σε ένα κλίμα κατανόησης και αλληλοϋποστήριξης. Απελευθερώσου από τα δεσμά που βάζεις εσύ ο ίδιος στον εαυτό σου. Ο σύντροφός σου είναι διατεθειμένος και να σε ακούσει και να σε στηρίξει.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου μπορείς να τα πας καλά σήμερα. Θέλεις να βρεις τρόπους που θα σε φέρουν κοντά στην επιτυχία και η αλήθεια είναι ότι μπορείς να βρεις έξυπνες ιδέες για να το καταφέρεις. Στα οικονομικά δεν είναι καλή στιγμή για να κάνεις μεγάλα ανοίγματα. Καλύτερα να συμμαζέψεις τα χρέη και τις εκκρεμότητες.

Λέων
Φίλε Λέων, η σημερινή ημέρα σε βοηθάει να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του περίγυρού σου και μέσα από αυτά να κάνεις εύκολα νέες γνωριμίες. Η ευγένεια που εκπέμπεις σε συνάρτηση με την φιλική και συμπαθητική σου στάση, σε κάνουν προσιτό και ενδιαφέρον στους άλλους. Είναι μια αξιόλογη ευκαιρία για να έρθεις κοντά με άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν στις επιδιώξεις σου. Πέρα όμως από το συμφέρον σου, πρωτεύον είναι να περνάς καλά και εσύ μαζί τους.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις μια μέρα με πολύ καλή επικοινωνία που θα κάνει καλό στον δεσμό σου. Τα θέματα που σε απασχολούν μπορείς να τα συζητήσεις και να βρεις λύσεις για αυτά. Βέβαια θα πρέπει να έχεις τα αυτιά σου ανοιχτά και να μην εκφράζεις δυσπιστία στο καθετί. Αν μη τι άλλο, ο άνθρωπός σου σε νοιάζεται και θέλει να σε στηρίξει.

Επαγγελματικές
Στη εργασία σου πρέπει να ολοκληρώσεις άμεσα τις παλιές εκκρεμότητες και να μην τις αφήνεις να διαιωνίζονται και να σε πιέζουν. Οι συνεργασίες σου μπορούν να σε βοηθήσουν στα σχέδιά σου, τώρα που είσαι αρκετά συμπαθητικός στα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να μπεις μια σειρά γιατί έχεις βγει αρκετά εκτός προγραμματισμού.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, με τη Σελήνη στον Υδροχόο η σημερινή σου συμπεριφορά μπορεί να σε κάνει ιδιαίτερα αντισυμβατικό και αντιδραστικό. Για το λόγο αυτό προσπάθησε να μετριάσεις τις αντιδράσεις σου προκειμένου να αποφύγεις τους μπελάδες και τα μπλεξίματα. Μίλα ευθέως για ό,τι σε ενοχλεί, αλλά μην φτάνεις τα πράγματα στα άκρα. Μην προσπαθείς να ξεπερνάς μονίμως τα όρια και να σπας τα δεσμά, γιατί κάποια στιγμή δεν θα υπάρχει κάποιος να σε συγκρατήσει και θα σου βγει σε κακό. Χαλάρωσε για να περάσεις μια ήρεμη ημέρα.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά κινούνται σε πολύ καλά επίπεδα και αναμένεται να υπάρχει ηρεμία και καλή επικοινωνία. Έχεις τη δυνατότητα να ακούς αυτά που λέει ο σύντροφός σου και να τον κατανοείς. Συμβούλεψέ τον για τα προβλήματά του και δείξε του τη στήριξή σου. Αν είσαι μόνος, δεν φαίνεται να έχεις τη διάθεση να «υποταχτείς» σε κάποιον άλλον. Όχι σήμερα τουλάχιστον…

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα πράγματα εξελίσσονται αρκετά καλά και τα σχέδιά σου παίρνουν τον δρόμο της υλοποίησης. Αν δεν κάνεις σπασμωδικές κινήσεις και δεν αντιδράσεις απερίσκεπτα τα πράγματα θα κυλήσουν καλά. Τα οικονομικά σου είναι βέβαιο ότι θέλουν ψυχραιμία και όχι αντιδραστική συμπεριφορά.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, Η Σελήνη στον Υδροχόο, βγάζει προς τα έξω το κοινωνικό σου πρόσωπο ακόμη πιο έντονα. Εκ των πραγμάτων σε νοιάζει η εικόνα σου και η άποψη των γύρω σου, αλλά σήμερα θα έχεις και τη διάθεση να συναναστραφείς με όλους αυτούς που σε περιβάλλουν και να κινήσεις τα νήματα. Είσαι σε θέση να κατευνάσεις το συναίσθημα και να μην το αφήσεις να κυριαρχήσει στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Έτσι, δεν παρασύρεσαι και λειτουργείς με απόλυτη πρακτικότητα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σουμπορείς να βάλεις τη σχέση σου σε μια νέα βάση και να αλλάξεις ό,τι δεν σου αρέσει. Όμως καλό είναι μην γίνεις τόσο ανατρεπτικός που θα παρασύρεις τα πάντα στο πέρασμά σου. Διατήρησε την ισορροπία στη σχέση για να παραμείνει υγιής. Αν είσαι μόνος, η Σελήνη στον Υδροχόο δεν φαίνεται να σε κάνει να νιώθεις την ανάγκη της συνύπαρξης. Μάλλον για στέρηση ελευθερίας σου μοιάζει μια νέα σχέση…!

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου σήμερα μπορείς να ανταπεξέλθεις με δυναμισμό και με μια τάση για βελτίωση και αλλαγές. Όμως, φαίνεται πως έχεις μια ενστικτώδη αντίδραση σε ό,τι ή όποιον προσπαθεί να σε περιορίσει και ίσως να αντιδράσεις υπερβολικά. Συγκρατήσου για να μην υπάρξει πρόβλημα για σένα. Στα οικονομικά, κάνε νέα σχέδια που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, το πλανητικό σκηνικό διευκολύνει την έκφραση του δυναμισμού σου, ενώ δεν θα λείψει η τάση για αλλαγές και για βελτιώσεις σε τομείς που σε απασχολούν τελευταία. Η ελευθερία σου μοιάζει ό,τι πολυτιμότερο αυτές τις ημέρες και για αυτό δεν είσαι διατεθειμένος να «χαριστείς» σε κανέναν. Χαλάρωσε λίγο και μην ανάγεις τα πάντα σε μια μάχη διεκδίκησης. Ασχολήσου με τις υποχρεώσεις σου στα κοινά και στις ομάδες που συμμετέχεις.

Αισθηματικές
Η ημέρα στα αισθηματικά δεν θα είναι μια μέρα με πάθος και αισθησιασμό. Υπάρχει μια δυσκολία στο να εκφραστεί το συναίσθημα και αυτό σε κάνει πιο απαθή απέναντι στον σύντροφό σου. Όσο δεν είσαι εκρηκτικός και δεν προκαλείς η ημέρα θα κυλήσει ομαλά.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα υπάρξουν διάφορες ευκαιρίες που δεν πρέπει να αφήσεις να πάνε χαμένες. Με αυτές ως αφορμή, μπορείς να προτείνεις τις πρωτοπόρες ιδέες σου. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή και πρέπει, κυρίως, να προσέξεις τα χρήματα που σπαταλάς.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, με το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορείς να θέσεις νέα σχέδια, να κάνεις κάτι ξεχωριστό και ασυνήθιστο, αφήνοντας την πρωτοπόρα σκέψη σου να εκφραστεί σε πραγματικό χρόνο. Βρίσκεσαι σε μια διαρκή και δημιουργική σκέψη που προσπαθεί να βρει ανταπόκριση στην πραγματικότητα. Προσπάθησε να είσαι ισορροπημένος και να μην στέκεσαι με δυσπιστία και αντιδραστικότητα απέναντι σε όσα ακούς.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σουείναι μια καλή ημέρα για να βελτιώσεις το κλίμα της σχέσης σου και να αλλάξεις όσα νιώθεις ότι δεν σε ικανοποιούν. Αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πάρεις λίγο το χρόνο σου και τις αποστάσεις σου, πάρε την πρωτοβουλία και κάνε το. Εξάλλου, είναι σημαντικό να νιώσεις ανεξάρτητος και ελεύθερος, γεγονός που θα σεβαστεί ο άνθρωπός σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου σήμερα μπορείς να κάνεις επαφές και συζητήσεις με διάφορα πρόσωπα γύρω σου, έτσι ώστε να σε βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σου. Στα οικονομικά, θα πρέπει να βάλεις πρόγραμμα που θα φέρουν την πολυπόθητη αλλαγή.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, φαίνεται πως σε προβληματίζει αρκετά ο τρόπος που διαχειρίζεσαι κάποιες υποθέσεις. Αγαπημένα πρόσωπα σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις ότι φέρεσαι αντιδραστικά και απρόβλεπτα και θα πρέπει να κάνεις κάτι για να ισορροπήσεις τις ενέργειές σου αυτές. Η έντονη κοινωνικοποίηση είναι εμφανής και ίσως αυτή αποτελέσει τη λύση των προβλημάτων σου. Αξιοποίησε την εύνοια που δέχεσαι από τρίτους για να προχωρήσεις με τις εκκρεμότητές σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου έχεις την εύνοια της Σελήνης που κινείται στον Υδροχόο και μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα χωρίς φόβο και ανασφάλεια. Έτσι, η σχέση σου με τον σύντροφό σου θα βελτιωθεί κατά πολύ. Αν είσαι μόνος, η ευγένεια και η συμπαθής σου παρουσία μπορούν να σε βοηθήσουν να πλησιάσεις ένα ενδιαφέρον πρόσωπο.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου μπορείς να καταφέρεις πολλά με τη δυναμικότητά σου, αλλά και την έμπνευσή σου που θα σε βοηθήσει να δεις άμεσα αποτελέσματα. Τα οικονομικά ευνοούνται μέσα από τις συνεργασίες που οδηγούν σε αύξηση εσόδων.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε πολλές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν σήμερα στην ζωή σου και θα μπορέσεις να κλείσεις υποθέσεις που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Με την ενέργεια και την δυναμικότητα που έχεις θα καταφέρεις με ευκολία ότι προγραμματίσεις να κάνεις και η ικανοποίηση που θα λάβεις θα σε εμψυχώσει σημαντικά για να συνεχίσεις τις προσπάθειες σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να τα πας πολύ καλά, καθώς υπάρχει η ανάγκη να βελτιώσεις την παρούσα κατάσταση και να κάνεις τη σχέση σου ακόμη πιο αρμονική. Αν είσαι μόνος, μην εκπλαγείς αν μια νέα γνωριμία που δεν ανήκει «στα γούστα» σου ασκήσει επάνω σου έντονη έλξη και γοητεία.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου μπορείς να κινηθείς πολύ καλά και να επιφέρεις τις αλλαγές που ονειρεύεσαι μέσα από την έκφραση των πρωτοπόρων ιδεών σου. Μην επιτρέπεις σε τρίτους να σου στερούν την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης. Στα οικονομικά, φρόντισε να μην υπερβάλλεις και δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η Σελήνη στον Υδροχόο, βγάζει στην επιφάνεια ακόμη πιο έντονα, το ενδιαφέρον σου για το κοινό καλό. Νοιάζεσαι για τον διπλανό σου και για αυτό δεν θα αρνηθείς τη στήριξη όταν σου ζητηθεί. Ωστόσο, σήμερα νιώθεις ανίκανος να διαχειριστείς την καταπίεση που μπορεί κάποια να προσπαθήσουν να σου ασκήσουν. Δεν ανέχεσαι δεσμά και όρια που περιορίζουν ή προσβάλλουν την ατομικότητά σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα περάσεις μια πολύ όμορφη ημέρα με το ταίρι σου και είναι πολύ πιθανό να προτείνεις ενδιαφέρουσες και ασυνήθιστες ιδέες για να φτιάξετε την ατμόσφαιρα στο σπίτι. Αν είσαι μόνος, μην μείνεις σπίτι. Βγες να διασκεδάσεις και θα μπορέσεις να κάνεις ενδιαφέρουσες επαφές.

Επαγγελματικές
Στηνεργασία σουο δυναμισμός σου θα σε βοηθήσει να βγεις και πάλι μπροστά, οπότε δεν πρέπει να ανησυχείς και να νιώθεις πίεση για μικροπροβλήματα που ίσως προκύψουν. Τα οικονομικά σου φαίνεται να βελτιώνονται μετά τις κινήσεις που έκανες το τελευταίο διάστημα για να τα καλυτερεύσεις.

Read More

And More