Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 24/5/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Έχεις την τάση να προσπερνάς τα προβλήματά σου, με συνέπεια αυτά να σε απασχολούν ξανά και ξανά. Άλλαξε τακτική και φρόντισε να λύνεις τα θέματά σου στην ώρα τους, ενώ καλό θα ήταν να μην είσαι τόσο ισχυρογνώμων και να δέχεσαι και άλλες γνώμες.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, είναι καιρός να ηρεμήσεις και να αφήσεις μακριά από τη σχέση σου άγχη και προβλήματα. Δείξε τα συναισθήματά σου και φτιάξε μια όμορφη ατμόσφαιρα για απόψε. Αν είσαι μόνος σου, άφησε λίγο χρόνο για να γνωρίσεις κάποιο άτομο που πραγματικά σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου αντιμετώπισε τα προβλήματα με ψυχραιμία και βρες τις κατάλληλες λύσεις χωρίς να είσαι μονόπλευρος. Όσο για τα οικονομικά σου, τα έξοδα είναι αυξημένα, αλλά θα βρεις και νέες πηγές εσόδων που θα σε ανακουφίσουν αρκετά. Προσοχή στις συμφωνίες που κρύβουν παγίδες.

Ταύρος
Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει με ιδιαίτερα θετικό και με ευχάριστη κι ενθουσιώδη διάθεση. Αυτό θα πρέπει να το προσέξεις όμως, καθώς ο ενθουσιασμός σου ενδέχεται να σε παρασύρει και να κινηθείς βιαστικά , κάνοντας λάθη που θα είναι δύσκολο να διορθώσεις αργότερα. Πρόσεχε επίσης πολύ τα νεύρα σου, για να αποφύγεις εντάσεις και διαφωνίες με τους γύρω σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή πρέπει να είσαι ήρεμος και να μην αφήσεις μικρές λεπτομέρειες να γίνουν αφορμή για καβγά. Καλύτερα να λύσεις τις διαφορές σου κάποια άλλη στιγμή. Αν είσαι μόνος σου, μην κάνεις συμβιβασμούς για να βρεις αυτό που πραγματικά θέλεις. Λίγη υπομονή ακόμα!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά και καλό είναι να βρεις χρόνο να ξεπεράσεις δυσκολίες του παρελθόντος για να κινηθείς με μεγαλύτερη άνεση στο μέλλον. Απόφυγε τα οικονομικά ανοίγματα και δείξε προσοχή σε οτιδήποτε αφορά τα έξοδά σου.

Δίδυμοι
Έχεις πολλά όνειρα και φιλοδοξίες αλλά είναι καιρός να προχωρήσεις από την θεωρία στην πράξη. Οργανώσου καλά και υιοθέτησε σωστές τακτικές, για να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις ό, τι βάλεις στο μυαλό σου. Σε κάθε εμπόδιο ή δυσκολία που θα συναντήσεις, μη διστάσεις να ζητήσεις την βοήθεια και τις συμβουλές κοντινών σου ατόμων.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή η αγάπη που θα σου δείξει ο σύντροφός σου θα σε γεμίσει χαρά και εσύ από την πλευρά σου θα απαντήσεις με ρομαντικές κινήσεις που θα ανανεώσουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, σύντομα θα κάνεις μια γνωριμία που θα σε συναρπάσει.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά και μπορούν να πάνε και ακόμα καλύτερα αν δεν βλέπεις τα πράγματα αρνητικά και αποφασίσεις να μείνεις ουδέτερος μπροστά σε κάποιες καταστάσεις που πιθανώς να οδηγήσουν σε ρήξη με συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Άφησε τις σημαντικές συμφωνίες για άλλη μέρα.

Καρκίνος
Η ευνοϊκή ημέρα και η τονωμένη σου αυτοπεποίθηση, συμβάλλουν σημαντικά στο να βάλεις σε μια τάξη τη ζωή σου και να απαλλαγείς από όσα σε απασχολούν και σε αγχώνουν. Στο εξής ό, τι στόχο θέτεις θα τον πετυχαίνεις με ιδιαίτερη ευκολία και αυτό σε ανακουφίζει και σε χαροποιεί.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή θα μπορέσεις να γοητεύσεις σήμερα τον άνθρωπό σου και να δεχτείς απλόχερα την αγάπη του. Η ατμόσφαιρα στη σχέση σας είναι πολύ καλή και μπορείς να περάσεις μια πολύ όμορφη μέρα. Αν είσαι μόνος, βρες καταρχάς την αισιοδοξία και την καλή διάθεση και τα υπόλοιπα θα έρθουν σύντομα κοντά σου από μόνα τους.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, κλείσε μια και καλή με τις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μετά κάνε σχέδια για το μέλλον. Βάλε τις σωστές βάσεις και μην αφήνεις κάποιες καταστάσεις να υπονομεύουν τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Κάποιες συμφωνίες μπορεί να μην είναι τόσο συμφέρουσες όσο φαίνονται με την πρώτη ματιά.

Λέων
Με την Σελήνη σήμερα στον Ταύρο να σε ευνοεί αρκετά, μην απογοητεύεσαι και μην διακόψεις τα σχέδιά σου. Έχεις προσπαθήσει πολύ και είσαι κοντά στο τέλος, οπότε θα ήταν άδικο για σένα να πάνε χαμένα όλα όσα έχεις κάνει. Μείνε πιστός στην κρίση και το ένστικτό σου και μην αφήσεις σχόλια τρίτων να σε επηρεάσουν.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να ηρεμήσεις και να περάσεις μια όμορφη μέρα με τη σχέση σου, καθώς το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις ερωτικές στιγμές. Αν είσαι μόνος, η γοητεία σου σήμερα δεν περνά απαρατήρητη. Απόλαυσε τα αποτελέσματα της!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μην αφήνεις κάποιες καταστάσεις να περνάνε χωρίς να κάνεις κάτι για να τις διορθώσεις. Γενικά ξαναβρές την ενέργειά σου και μην γίνεσαι ηττοπαθής. Το ίδιο πρέπει να κάνεις και με τα οικονομικά σου όπου οι καταστάσεις χρειάζονται πολύ προσεκτικές κινήσεις για να μην παρασυρθείς σε έξοδα.

Παρθένος
Η σημερινή ημέρα θα είναι αρκετά δύσκολη και αν αφήσεις το άγχος σου να σε κυριεύσει θα πνιγείς σε μια κουταλιά νερό. Καλά θα κάνεις λοιπόν να βγάλεις ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα και να κινείσαι ορθολογικά, για να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή πάρε την απόφαση να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα με τον σύντροφό σου και αφού το κάνεις αυτό σχεδίασε κάτι που σε ευχαριστεί -μια βόλτα ή ακόμα και ένα ρομαντικό βράδυ στο σπίτι. Αν είσαι μόνος, κάνε πράγματα για εσένα που σε ευχαριστούν και δεν θα σε βαραίνει για πολύ η μοναξιά σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου χρειάζεται ηρεμία και με κάθε τρόπο να αποφύγεις τις εντάσεις. Η μέρα είναι λίγο περίεργη και θέλει προσοχή και στα οικονομικά σου, όπου οι συναλλαγές μπορεί να κρύβουν παγίδες για εσένα.

Ζυγός
Η στάση σου απέναντι στις καταστάσεις είναι ιδιαίτερα αρνητική. Μη αφήνεις την απαισιοδοξία σου να βγαίνει στην επιφάνεια και να προκαλείς εσύ ο ίδιος προβλήματα στα σχέδιά σου. Πάντα θα αντιμετωπίζεις δυσκολίες, αλλά δεν χρειάζεται να το βάζεις κάτω. Αν απογοητεύεσαι και τα παρατάς αδικείς τον εαυτό σου. Αισιοδοξία λοιπόν και σκληρή δουλειά για να τα καταφέρεις.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή είναι καιρός να αφήσεις τις ευθύνες και το άγχος και να δώσεις περισσότερο χρόνο στη σχέση σου. Κάνε σχέδια και πέρασε ένα ρομαντικό βράδυ με τον άνθρωπό σου. Αν είσαι μόνος σου, προετοιμάσου για φλερτ που θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ όμορφα και γιατί όχι, να ερωτευτείς… Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου όλα πηγαίνουν καλά και μάλλον είναι ώρα να ξεκουραστείς λίγο για να μπορέσεις να αποδώσεις καλύτερα στην εργασία σου. Πάντως η οικονομική σου κατάσταση βελτιώνεται αισθητά και είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις συμφωνίες που θα σου αποφέρουν χρήματα.

Σκορπιός
Έχεις αφήσει πολλές εκκρεμότητες και θα πρέπει να ξεκινήσεις άμεσα την διαδικασία διεκπεραίωσή τους. Μόνο έτσι θα αφοσιωθείς ανεμπόδιστος στο μέλλον σου. Μην αφήσεις τυχόν εντάσεις να σε οδηγήσουν σε απερίσκεπτες πράξεις και λόγια προς τους οικείους σου που αργότερα θα μετανιώσεις.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, η σημερινή μέρα είναι άκρως ερωτική και σε βοηθάει να απολαύσεις μια ρομαντική ατμόσφαιρα με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, γίνε λίγο πιο ανοιχτός και άφησε να σε πλησιάσουν απόψε κάποια άτομα. Μπορεί ανάμεσα τους να είναι αυτό που ψάχνεις.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά και με λίγη προσοχή θα μπορέσεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν σήμερα. Άλλωστε υπάρχουν και ευκαιρίες που θα βρεθούν μπροστά σου και πρέπει να είσαι ήρεμος για να τις αξιοποιήσεις. Η οικονομική σου κατάσταση θέλει καλό προγραμματισμό γιατί προκύπτουν έξοδα που δεν είχες υπολογίσει. Απόφυγε σήμερα τις συναλλαγές και τα ρίσκα που μπορεί να σε αφήσουν πίσω.

Τοξότης
Υπάρχουν πράγματα στη ζωή σου που δε σε ικανοποιούν, αλλά αν μένεις με σταυρωμένα χέρια δεν θα πετύχεις τίποτα. Μην περιμένεις να έρθουν όλα ουρανοκατέβατα και πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου. Σήμερα ειδικά είναι η πιο κατάλληλη ευκαιρία, αφού τα άστρα θα σταθούν αρωγοί σου σε αυτήν την προσπάθεια.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, ευνοούνται σήμερα οι συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να βρεις οριστικές λύσεις για τα προβλήματα της σχέσης σου. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, δεν θα είσαι για πολύ ακόμα…

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου χρειάζεται να δείξεις περισσότερη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και να μη χάσεις την ψυχραιμία σου ότι κι αν συμβεί. Μίλησε με τους συνεργάτες σου σε ήρεμους τόνους και όλα θα λυθούν. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή γιατί κάποιες προτάσεις δεν είναι τόσο συμφέρουσες όσο φαίνονται.

Αιγόκερως
Η φάση στην οποία βρίσκεσαι απαιτεί αλλαγές. Οφείλεις να διώξεις ό, τι αρνητικό υπάρχει στη ζωή σου και να διεκδικήσεις αυτά που θες και αξίζεις. Ξέρεις ότι οι κοντινοί σου άνθρωποι σε αγαπούν και είναι διατεθειμένοι να σε βοηθήσουν όποτε τους θελήσεις, οπότε μη διστάζεις να απευθυνθείς σε αυτούς όταν βρίσκεσαι σε αδιέξοδο. Καλό θα ήταν σε όποια κατάσταση και να βρεθείς να δείξεις ψυχραιμία και να αφήσεις τη λογική να πρυτανεύσει.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή ότι θέλεις να πεις στον σύντροφό σου, πες το ξεκάθαρα και μην κρύβεσαι άλλο πίσω από το δάχτυλό σου. Κάθε πρόβλημα μπορεί να ξεπεραστεί αν το θέλεις. Αν είσαι μόνος, θα σε πλησιάσουν πολλοί άνθρωποι σήμερα. Κάνε μια σωστή επιλογή.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και αν ηρεμήσεις και διώξεις τις άσχημες σκέψεις από το μυαλό σου θα το δείς ξεκάθαρα. Δώσε προσοχή στην οικονομική σου διαχείριση και μην αφήνεις να σου μαζεύονται χρέη που αργότερα θα σε δυσκολέψουν.

Υδροχόος
Η μέρα θα σε κάνει να προβληματιστείς και να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα. Μέχρι τώρα επικρατούσε σύγχυση στο μυαλό σου και τώρα που έχεις πιο καθαρή σκέψη βλέπεις ότι έκρινες λάθος πρόσωπα και καταστάσεις. Βάλε λοιπόν μια τάξη στη ζωή σου και ήρεμος πια αφοσιώσου στο μέλλον σου.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή θέλει ειλικρίνεια και διάθεση για συζήτηση. Είναι καλή μέρα για ξεκαθαρίσματα με το ταίρι σου ώστε να πάς παρακάτω μαζί ή και χώρια. Αν είσαι μόνος, μην χάνεις ευκαιρίες…

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θέλουν προσοχή. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην κλείσεις συμφωνίες αν δεν σκεφτείς όλα τα ενδεχόμενα. Πάντως, τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα κι αυτό γιατί αρχίζουν να αποδίδουν οι προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι σήμερα.

Ιχθείς
Με την Σελήνη σήμερα να κινείται στον Ταύρο, τονώνεται η αυτοπεποίθησή σου και αξιοποιείς ευκαιρίες που αφορούν το μέλλον σου. Με ηρεμία και λογική λύσε κάθε σου ζήτημα και φρόντισε να μην έρθεις σε ρήξη με τους γύρω σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή είναι σε μια καλή φάση και όσα προβλήματα σε απασχολούσαν τώρα μοιάζουν πιο εύκολα και νιώθεις ότι μπορείς να τα ξεπεράσεις. Δείξε την αγάπη σου και αν είσαι μόνος δείξε την καλή σου διάθεση. Αυτή θα φέρει δίπλα σου ενδιαφέροντα άτομα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα προκύψουν προτάσεις που θα σου ανεβάσουν το ηθικό και θα σε κάνουν να γεμίσεις αισιοδοξία για την έκβαση των ζητημάτων που σε απασχολούν. Ταχτοποίησε το συντομότερο οικονομικές εκκρεμότητες και κυρίως μην αναβάλεις τίποτα για κάποια άλλη στιγμή.

Read More

And More