Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 24/7/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ Κριέ, τα δεδομένα σιγά σιγά αλλάζουν και οι αλλαγές θα είναι καταιγιστικές. Τρίτα πρόσωπα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο δίνοντάς σου ευκαιρίες για εξέλιξη και πρόοδο. Θα μπορέσεις να δραστηριοποιηθείς προς την κατεύθυνση που εσύ έχεις διαλέξει. Δώσε προσοχή στις εξελίξεις και στις προσφορές που θα σου γίνουν για να κάνεις την καλύτερη επιλογή.

Αισθηματικές
Νιώθεις μια ιδιαίτερη ζεστασιά και αγάπη που σε ωθεί να προσφέρεις το καλύτερο δυνατό στον σύντροφό σου, έτσι ώστε να τον δεις να χαμογελάει από ευχαρίστηση. Κινήσου με σεβασμό προς το ταίρι σου περιορίζοντας τον αυθορμητισμό. Αν είσαι μόνος την περίοδο αυτή, μπορείς να επιτύχεις πολλά στον αισθηματικό σου τομέα, αρκεί να το διεκδικήσεις.

Επαγγελματικές
Ο επαγγελματικός τομέας σου επιβάλλει να κινηθείς με ψυχρή λογική και μεθοδικότητα προκειμένου να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Μην αφήσεις το συναίσθημα να σε καθοδηγήσει. Η οικονομική σου κατάσταση βελτιώνεται και τείνει στην εξισορρόπηση. Θα διαπιστώσεις ότι πολλά ζητήματα που καθυστερούσαν θα αρχίσουν πλέον να προχωρούν.

ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, νέες συνθήκες θα επικρατήσουν πολύ σύντομα στη ζωή σου. Μην νιώσεις τρομοκρατημένος από τις διαδοχικές αλλαγές καθώς περνάς ένα μεταβατικό στάδιο. Πολλά πράγματα ξεκαθαρίζουν και βήμα-βήμα προχωράς σε ένα καλύτερο αύριο με αισθητή βελτίωση σε πολλά ζητήματα. Τις αλλαγές αυτές δεν θα τις βιώσεις μόνος, γεγονός που σου δίνει κουράγιο και αισιοδοξία. Ίσως νιώσεις ότι θέλεις να κάνεις και μια χωροταξική αλλαγή.

Αισθηματικές
Κάποιες υποθέσεις σχετικά με τον σύντροφό σου σε προβληματίζουν. Μην διστάσεις να του ανοίξεις κουβέντα σχετικά με το ζήτημα αυτό και θα δεις ότι θα πάρεις τις απαντήσεις που αναζητάς με πολύ ευχάριστες εξελίξεις. Αν δεν είσαι δεσμευμένος την περίοδο αυτή, άφησε τους φόβους σου στην άκρη και δραστηριοποιήσου γιατί μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία αναμένεται για εσένα.

Επαγγελματικές
Η ημέρα στον επαγγελματικό τομέα, ευνοεί τις συνεργασίες και τις συζητήσεις, καθώς μέσα από αυτές θα φτάσεις στην πραγματοποίηση των στόχων σου. Η οικονομική σου κατάσταση σου εφιστά την προσοχή και απαιτεί τον περιορισμό των εξόδων, ειδάλλως θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Αγαπητέ Δίδυμε, την περίοδο αυτή θα διαπιστώσεις ότι έχεις ισχυρούς συμμάχους στον καθημερινότητά σου που σε βοηθούν να επιτύχεις του στόχους σου. Τα πρόσωπα αυτά ανήκον στον στενό κοινωνικό και οικογενειακό κύκλο και σε βοηθούν, είτε να καταστρώσεις τη στρατηγική σου, είτε σε βοηθούν να υλοποιήσεις το πρόγραμμά σου. Φρόντισε να ωφεληθείς όσο μπορείς από την εξωτερική στήριξη και να προωθήσεις τα πλάνα σου.

Αισθηματικές
Η συμπεριφορά σου την περίοδο αυτή κινεί τις υποψίες σου στο ταίρι σου, με αποτέλεσμα να γίνεται το κλίμα πιο εκρηκτικό και ευάλωτο στις εντάσεις. Η λύση είναι στο δικό σου χέρι. Αν είσαι ελεύθερος δεσμεύσεων, μην επαναπαύεσαι, καθώς το πλανητικό σκηνικό σε βοηθάει να γνωρίσεις το ιδανικό για εσένα πρόσωπο.

Επαγγελματικές
Οι μη ολοκληρωμένες υποθέσεις στον τομέα της καριέρας σου αναζητούν τη λύση τους και μάλιστα άμεσα. Διαχειρίσου τες με προτεραιότητα. Μη διστάσεις να ζητήσεις τη στήριξη των συνεργατών σου. Τα οικονομικά σου δεν έχουν βελτιωθεί όσο επιδιώκεις. Θέματα γραφειοκρατικά και οικονομικές συναλλαγές ευνοούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ανάγκη για αλλαγές και διευθετήσεις είναι πλέον επιτακτική ,αγαπητέ Καρκίνε. Τα πράγματα ως έχουν δεν μπορούν να εξελιχθούν άλλο και καλείσαι να πάρεις δραστικές αποφάσεις που θα δημιουργήσουν νέα δεδομένα και προοπτικές. Φρόντισε να κινηθείς άμεσα προς αυτή την κατάσταση, καθώς η διατήρηση της περιρρέουσας κατάστασης πολύ σύντομα θα αποδειχθεί επιβλαβής για τα συμφέροντά σου.

Αισθηματικές
Μπορείς εύκολα να διαπιστώσεις ότι το κλίμα στην σχέση σου είναι λίγο βαρύ και αν συνεχίσεις έτσι τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν ευχάριστα. Αν θέλεις να συνεχίσεις να πορεύεσαι από κοινού με τον σύντροφό σου, φρόντισε να τον προσεγγίσεις με διπλωματία και να συζητήσεις μαζί του τα προβληματικά σημεία ανάμεσά σας. Αν πάλι δεν βρίσκεσαι σε σχέση, καλό είναι να εκμεταλλευτείς την περίοδο για να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι πραγματικά αναζητάς.

Επαγγελματικές
Ο επαγγελματικός τομέας, χρειάζεται σωστή αντιμετώπιση από πλευράς σου και ένα καλά οργανωμένο πλάνο που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου θέλουν σωστή διαχείριση του αυθορμητισμού σου, έτσι ώστε να περιορίσεις τα έξοδα. Οι υποχρεώσεις τρέχουν και πρέπει να τις διευθετήσεις κατά προτεραιότητα.

ΛΕΩΝ
Τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν και για εσένα, φίλε Λέοντα. Αυτό σημαίνει ότι σιγά-σιγά θα δεις ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σου, τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτείς προς όφελος του απώτερου σκοπού σου. Μην αφήσεις εσωτερικές αμφιβολίες να επιβληθούν στη συνειδητή σου σκέψη. Άφησε τον δυναμισμό σου να ηγηθεί και να σε κατευθύνει.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή έχει περιθώρια βελτίωσης δεδομένου ότι θα αποφασίσεις να γίνεις πιο εγκρατής στη συμπεριφορά σου. Τα λόγια σου και ο εκνευρισμός σου εύκολα καταστρέφουν τις στιγμές ευτυχίας στη σχέση σου. Αν πάλι είσαι μόνος, δέχεσαι την εύνοια του πλανητικού σκηνικού ώστε να κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Ο τομέας της καριέρας σου χρειάζεται την έντονη δραστηριοποίηση από πλευράς σου, ώστε να προχωρήσεις στις μεταβολές που πρέπει να γίνουν ή να αποσαφηνίσεις ζητήματα που δείχνουν μπερδεμένα. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται, ενώ ευνοούνται θέματα φορολογικά που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το επόμενο διάστημα μπορεί να αποδειχθεί άκρως παραγωγικό και ωφέλιμο για εσένα, φίλε Παρθένε. Αυτό σημαίνει ότι αν θέλεις να εργαστείς με στρατηγική και πειθαρχία, θα καταφέρεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου, έχοντας και την εύνοια της τύχης. Η επιλογή είναι δική σου. Παράλληλα πρέπει να έχεις κατά νου να αποκρούεις πιθανές παρεμβολές τρίτων που το μόνο που θα καταφέρουν είναι να σου αποσπάσουν την προσοχή και να χάσεις χρόνο.

Αισθηματικές
Η ημέρα ενδείκνυται για συζητήσεις με το ταίρι σου από καρδιάς. Μοιράσου μαζί του όσα σε προβληματίζουν και θα δεις ότι θα πλησιάσει ο ένας τον άλλον ακόμη περισσότερο. Αν πορεύεσαι μόνος στη ζωή, το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί στο έπακρο για να γνωρίσεις ένα πρόσωπο όπως το ονειρεύεσαι.

Επαγγελματικές
Η επαγγελματική σου ζωή, θα καταναλώσει μεγάλη ποσότητα από τα ενεργειακά και ψυχικά σου αποθέματα. Για αυτό το λόγο φρόντισε να κάνεις έναν σωστό προγραμματισμό που θα σε κρατάει αποτελεσματικό. Τα οικονομικά σου δεν είναι ακόμη στην κατάσταση που θα ήθελες. Φρόντισε να κάνεις κινήσεις με σκοπό την αύξηση των κερδών σου.

ΖΥΓΟΣ
Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται για το ζώδιό σου, αγαπητέ Ζυγέ. Αυτό σημαίνει ότι πλησιάζεις ολοένα και περισσότερο στον απώτερο σκοπό σου. Μην βιαστείς να κρίνεις την κατάσταση, μιας και δεν είναι ακόμη ορατά τα πράγματα που θέλεις να δεις. Μείνε προσηλωμένος στο στόχο και πολύ σύντομα θα διαπιστώσεις ότι το πέπλο που σκεπάζει την επιτυχία σου σύντομα θα απομακρυνθεί. Τότε θα πάρεις και την ικανοποίηση που αναζητάς.

Αισθηματικές
Φρόντισε να διευθετήσεις τα σύννεφα που σκεπάζουν τη σχέση σου την περίοδο αυτή. Δεν είναι κάτι δύσκολο, αρκεί να συζητήσεις και να ξεκαθαρίσεις κάποια ασαφή δεδομένα με τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, μην βάζεις τον φόβο μπροστά και αφέσου στα νέα δεδομένα που θέλουν να μπουν στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Η περίοδος αυτή λειτουργεί προπαρασκευαστικά έχοντας στο επίκεντρο συζητήσεις και σχεδιασμούς. Η καλή σου επικοινωνία διευκολύνει την κατάσταση. Στα οικονομικά σου θα παρουσιαστούν ανέλπιστα έξοδα που θα σε βάλουν σε έντονες σκέψεις. Θα βρεις όμως τρόπους να αυξήσεις τα κέρδη σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Υπάρχουν ζητήματα που αφορούν πολύ αγαπημένα πρόσωπα και σου δημιουργούν προβληματισμούς, φίλε Σκορπιέ. Ξέρεις ότι, προς το παρόν, δεν μπορείς να κάνεις κάτι και μόνο κάπου παρακάτω θα υπάρξουν οι συνθήκες για να χειριστείς αυτά τα θέματα. Επομένως, μην αναλώνεσαι άλλο εκεί και κατεύθυνε την ενέργειά σου σε άλλα ζητήματα που μπορούν να διευθετηθούν στον παρόντα χρόνο. Πολύ σύντομα θα διαπιστώσεις τις συνέπειες της στάσης σου και θα νιώσεις ικανοποίηση.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, χρειάζεται να περιορίσεις τον εκνευρισμό σου και να θέσεις όρια , ώστε να μην βρίσκεσαι συνεχώς αντιμέτωπος με τον σύντροφό σου και μάλιστα επιρρίπτοντας ευθύνες σε εκείνον χωρίς να του αναλογούν. Αν πάλι είσαι μόνος, μην αφήνεις την απογοήτευσή σου να σε καταβάλει και δώσε τη δυνατότητα στον εαυτό σου να κάνει μια γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει.

Επαγγελματικές
Ο τομέας της καριέρας σου ευνοείται και έχεις πολλές πιθανότητες να δεχθείς προτάσεις που θα οδηγήσουν μετέπειτα σε λαμπρά αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου θέλουν ακόμη δουλειά για να φτάσουν σε σημείο που να σε ικανοποιεί. Μπορείς να συζητήσεις σχέδιά σου, αλλά μην επικυρώσεις τίποτα προς το παρόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, οι δυνατότητες και τα χαρίσματά σου έχουν καταφέρει να τραβήξουν την προσοχή των ατόμων που σε εποπτεύουν προκαλώντας τους ικανοποίηση και ενθουσιασμό. Η κατάσταση αυτή σε φέρνει κοντά σε μια καταπληκτική ευκαιρία για περαιτέρω ανάπτυξη και σου δίνει το χώρο να αποδείξεις ακόμη περισσότερα. Το σημείο είναι κομβικό και μπορεί τα δεδομένα να γίνουν ιδανικά λίγο παρακάτω.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή βρίσκεται σε μια ευνοϊκή φάση δίνοντας το περιθώριο να κάνεις σχέδια για τη σχέση σου κοιτώντας το μέλλον από κοινού με το ταίρι σου. Αν πάλι είσαι μόνος, βρίσκεσαι σε μια πολύ καλή περίοδο που έχεις τη δυνατότητα να γνωρίσεις ένα καθοριστικό για τη ζωή σου πρόσωπο.

Επαγγελματικές
Σήμερα θα κληθείς να διαχειριστείς το θυμό και το άγχος σου, μιας και θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σε βάλουν σε αντιπαράθεση ακόμη και με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου θα καταφέρεις να διευθετήσεις πολλές εκκρεμότητες που σε απασχολούν και πιο συγκεκριμένα κάποιες σχετικές με νομικά ζητήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ημέρα επικεντρώνει τον ενδιαφέρον σου σε ένα πρόσωπο πολύ αγαπημένο σου που φαίνεται να είναι δυσαρεστημένο απέναντί σου. Επειδή δίνεις ιδιαίτερη σημασία στη σχέση σου μαζί του καλά θα κάνεις να το διαχειριστείς το θέμα αυτό με λεπτούς χειρισμούς και πολύ σεβασμό. Έτσι θα καταφέρεις να μην διαταράξεις τις ισορροπίες και να αποφύγεις τις ολέθριες μελλοντικές συνέπειες.

Αισθηματικές
Η βελτίωση της ψυχολογίας σου σε βοηθάει να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και να κάνεις πιο ευχάριστη την αισθηματική σου ζωή. Μπορείς να σταθείς δίπλα του και να του παρέχεις τις συμβουλές σου σε θέματα που τον απασχολούν. Αν πάλι είσαι μόνος, η ψυχολογική σου ανάταση εκφράζεται με λάμψη και γοητεία που σε κάνει ακαταμάχητο! Φρόντισε να το εκμεταλλευτείς.

Επαγγελματικές
Στον τομέα της εργασίας, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που καλά θα κάνεις να τις αρπάξεις προκειμένου να οδηγηθείς σύντομα στον απώτερο σκοπό σου. Ο όγκος των εξόδων σου σε αποπροσανατολίζουν και σε βγάζουν εκτός προγραμματισμού. Απόφυγε τις σπατάλες για να καταφέρεις να ισορροπήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, η επόμενη περίοδος αναμένεται ιδιαίτερα κοπιαστική αλλά μόνο έτσι θα καταφέρεις να διεκδικήσεις και να κερδίσει όσα ονειρεύεσαι. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και θα πρέπει να φανείς πολύ οργανωτικός και συνεπής στον προγραμματισμό σου. Μην διστάσεις να ζητήσεις τη βοήθεια από αγαπημένα σου πρόσωπα και θα δεις ότι έχεις δυνατούς συμμάχους στο πλευρό σου.

Αισθηματικές
Υπάρχουν θέματα στην αισθηματική σου ζωή που σε κάνουν να γκρινιάζεις και να παραπονείσαι. Δεν έχεις παρά να τα θέσεις υπό συζήτηση και θα διαπιστώσεις ότι όλα μπορούν να ξεδιαλύνουν και να βελτιωθούν. Αν πάλι είσαι μόνος, μια πολύ δυνατή γνωριμία φαίνεται να μπαίνει στο δρόμο σου.

Επαγγελματικές
Επαγγελματικά, μην δυσανασχετήσεις στην περίπτωση που χρειαστεί να συμβιβαστείς σε συνεργασίες, καθώς θα αποδειχθεί κάπου παρακάτω ότι θα ωφελήσει πολύ τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αρκετά την περίοδο αυτή. Φρόντισε να διαχειριστείς τα ζητήματα με καθαρό μυαλό και λογική και να περιορίσεις ή ακόμη και να μηδενίσεις τις σπατάλες.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο δυναμισμός σου έχει δεχθεί ισχυρά πλήγματα εξαιτίας του πολέμου που έχει γίνει προς το πρόσωπό σου. Ως αποτέλεσμα, δεν έβλεπες ξεκάθαρα τα δεδομένα και έκανες βήματα που αποδεικνύονται εσφαλμένα. Πολύ σύντομα τα πράγματα αλλάζουν δραστικά. Το πείσμα και η αντοχή σου θα σε βοηθήσουν να φτάσεις στον σκοπό σου και μάλιστα με τρομερή επιτυχία.

Αισθηματικές
Αν και η συναισθηματική σου ζωή δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερα προβλήματα, ωστόσο κάποιες αμφιβολίες και φόβοι για το μέλλον σε προβληματίζουν. Χαλάρωσε και θα δεις ότι οι φόβοι σου δεν έχουν υπόβαθρο. Αν δεν έχεις ταίρι, η εύνοια που δέχεσαι σε βοηθάει να κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία!

Επαγγελματικές
Τα πράγματα κυλούν πολύ καλά χωρίς ιδιαίτερα σκαμπανεβάσματα στα εργασιακά σου. Φρόντισε μόνο να βάλεις προτεραιότητες για να καταφέρεις να κάνεις όσα στοχεύεις. Τα οικονομικά σου απαιτούν εγρήγορση και άμεσο επανασχεδιασμό για να ισορροπήσεις την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Read More

And More