Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 25/2/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Κάποια γεγονότα που θα φέρει η σημερινή μέρα θα σε κάνουν να έχεις αρκετό εκνευρισμό και θα έχεις πολύ άγχος, για καταστάσεις που δεν πρέπει όμως να σε αγχώνουν γιατί θα έχουν καλή κατάληξη. Το σημερινό Σάββατο είναι δύσκολο, γιατί θα πρέπει να κάνεις ριζικές αλλαγές στην πορεία σου. Αν θέλεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και να ικανοποιήσεις τα δικά σου θέλω, φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου.

Αισθηματικές
Καλό θα είναι να αφήσεις στην άκρη καταστάσεις που έχουν γίνει και τελειώσανε και να δεις το μέλλον με πολύ αισιοδοξία σε ότι αφορά την αισθηματική σου ζωή. Εσένα που ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, τα πράγματα πάνε καλύτερα, μιας και ο κοινωνικός σου κύκλος μεγαλώνει και έχεις και εσύ διάθεση να ανοιχτείς περισσότερο. Συνέχισε έτσι…

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν και αισθάνεσαι και ανασφάλεια. Στα οικονομικά σου μην συνεχίζεις και κάνεις κινήσεις, που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν. Σταμάτα να κάνεις τα ίδια λάθη και να παρασύρεσαι από στιγμιαίες επιθυμίες, γιατί πάντα έχεις το ίδιο αρνητικό αποτέλεσμα και μένεις άφραγκος.

/

Ταύρος
Σήμερα θα μπεις σε διαδικασίες να δεις το περιβάλλον σου και τι σου προσφέρει. Η δυναμικότητα που έχεις είναι μεγάλη. Μην αφήνεις τις καταστάσεις να σε παίρνουν από κάτω, γιατί στο χέρι σου είναι να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει. Αν θες να ξεφύγεις από διάφορα προβλήματα που σε αγχώνουν και σε εκνευρίζουν, φρόντισε να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και προσπάθησε να χαλαρώνεις όταν χρειάζεται.

Αισθηματικές
Διώξε τις απαισιόδοξες σκέψεις που έχεις και μην σκέφτεσαι προβληματικές καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει στην σχέση σου. Κάνε ένα νέο ξεκίνημα μαζί με τον σύντροφο σου και άφησε το παρελθόν στην θέση του. Αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, αυτό το Σαββατόβραδο είναι πολύ θετικό για να κάνεις νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα πρέπει να προσέχεις σε αυτά που λες στους συνεργάτες σου, γιατί μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις και συνέχισε να κινείσαι στους ρυθμούς που σου έχουν φέρει καλά αποτελέσματα. Δεν υπάρχει λόγος να ξεστρατίζεις! Τα οικονομικά σου πρέπει λίγο να τα δεις με σοβαρότητα και να τακτοποιήσεις άμεσα ζητήματα με θέματα νόμου και γραφειοκρατικά.

Δίδυμοι
Το ένστικτό σου σήμερα θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση που έρχεται από το παρελθόν σου και έχει να κάνει με τα επιτεύγματα σου. Είτε πρόκειται για καινούργιες ιδέες που πρέπει να υιοθετήσεις, είτε για γεγονότα που συνέβησαν στο μακρινό παρελθόν, πρέπει να προσέξεις πολύ τις κινήσεις σου γιατί μόνο το ένστικτο δεν φτάνει. Αυτή τη στιγμή μόνο εσύ μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου.

Αισθηματικές
Φρόντισε να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου αυτό το Σάββατο και να αποφορτιστείς από τις έννοιες και τα προβλήματα που έχεις. Να αποφύγεις συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν και φρόντισε να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Εσύ που είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, απρόοπτα γεγονότα θα φέρουν την καινούργια γνωριμία που περίμενες.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου τα πηγαίνεις πολύ καλά. Σήμερα μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου, για σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Τα οικονομικά σου τα έχεις φτάσει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

Καρκίνος
Η μέρα θα σου φέρει αρκετό εκνευρισμό. Μην δείχνεις δογματισμό, γιατί θα παρεξηγηθείς από άτομα του περιβάλλοντός σου σε πολλά θέματα. Καλό θα είναι μερικές φορές να ακούς και τους άλλους προτού βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Για να αποφύγεις τις προστριβές που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καλό θα είναι να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό και να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα.

Αισθηματικές
Μπορείς να περάσεις καλά με τον σύντροφο σου, αν είσαι Καρκίνος και να αναθερμάνεις την σχέση σου, κάνοντας μαζί του πιο δημιουργικά πράγματα από τα συνηθισμένα. Εσύ που δεν έχεις σχέση, επιδίωξε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία, τώρα που η Αφροδίτη από τον Κριό σε ευνοεί στο μέγιστο βαθμό. Μην περιμένεις άλλο!!!

Επαγγελματικές
Έχεις αβεβαιότητα για την πορεία της εργασίας σου και τι ακριβώς θα κάνεις στο μέλλον και αν θα έχεις επιτυχία… Κάνε υπομονή, δούλεψε με τους ρυθμούς που δουλεύεις και τα αποτελέσματα θα σε αποζημιώσουν. Στα οικονομικά σου φρόντισε άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις, για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

Λέων
Οι εξελίξεις που έχεις για κάποια θέματα που σε προβληματίζουν ακόμη θα είναι πολύ καλές αλλά εσύ θα μπεις σε σκέψεις γιατί γίνονται μερικά πράγματα που δεν σου αρέσουν και τόσο. Μην εξωτερικεύσεις τίποτα σήμερα! Άφησε τις καταστάσεις να δείξουν από μόνες τους, γιατί θα έχεις εκνευρισμό και μπορεί να έρθουν αντίθετα αποτελέσματα. Κινήσου με προγραμματισμό, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και είναι βέβαιο ότι θα φέρεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ.

Αισθηματικές
Μπορούν να κυλήσουν πολύ καλά τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή, αρκεί να μειώσεις τα νεύρα που έχεις και μην τα βάζεις με τον σύντροφο σου χωρίς λόγο. Αν ακόμη δεν έχεις βρει αυτό που ψάχνεις στην ζωή σου, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς, χωρίς να κάνεις αρνητικές σκέψεις.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου πολλά σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις μπορεί να καθυστερούν, αλλά θα βρεις τρόπους να τα προωθήσεις. Μην σε κυριεύει ο εγωισμός σου και δέξου την βοήθεια των συναδέλφων σου, γιατί θα είναι πολύτιμη. Τα οικονομικά έξοδα συνεχίζονται και εσύ προσπαθείς να τα ισορροπήσεις. Κάποιες προτάσεις που θα σου κάνουν μπορεί να αυξήσουν τα έσοδά σου.

Παρθένος
Κάνεις πολλές προσπάθειες για να καλυτερέψεις πολλές καταστάσεις, που ακόμη μπορεί να σε προβληματίζουν. Βρίσκεσαι σε πολύ καλό δρόμο και θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Εσύ όμως για άλλη μια φορά θα προβληματιστείς σε σχέση με τον εαυτό σου και αν είναι σωστά πολλά πράγματα που κάνεις. Μην ανησυχείς χωρίς λόγο και ακολούθησε το ένστικτο σου, που σίγουρα δεν θα σε διαψεύσει. Επίσης μπορείς να διευθετήσεις οικογενειακά θέματα και να τακτοποιήσεις ενδεχόμενες εκκρεμότητες που έχεις.

Αισθηματικές
Η σημερινή μέρα είναι καλή για την σχέση σου, αν είσαι Παρθένος και μπορείς να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφο σου. Φρόντισε να ζητήσεις αυτά που θέλεις και να κάνεις τις προτάσεις σου. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, μην αφήσεις τις ευκαιρίες που θα σου δώσει η Σελήνη από τον Υδροχόο να μείνουν ανεκμετάλλευτες.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να τακτοποιήσεις και γραφειοκρατικά θέματα. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν. Απόφυγε σήμερα να κάνεις έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Ζυγός
Σήμερα μπορεί να υπάρξουν αλλαγές καθώς και κάποια μορφής ανακατάταξη στην προσωπική σου ζωή, η οποία όμως θα σε επηρεάσει θετικά. Υπάρχει πιθανότητα για καινοτομίες στη ζωή σου ύστερα από μία δοκιμασία που θα περάσεις, αλλά οι εξελίξεις θα σε ευχαριστήσουν.

Αισθηματικές
Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε έντονες αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο σου και προσπάθησε να βρεις τρόπους να περάσεις αυτό το Σαββατόβραδο όσο πιο ανάλαφρα και διασκεδαστικά μπορείς. Αν ακόμη έχεις παρέα την μοναξιά σου, μπορεί το πλανητικό σκηνικό να σου φέρνει στασιμότητα, αλλά εσύ μην παρατάς τις προσπάθειες.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου βρίσκεται σε μια συνεχή εναλλαγή, ενώ εσύ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Σκορπιός
Αξιοποίησε τις δυνατότητες που έχεις για να μπορέσεις να ξεπεράσεις διάφορα προβλήματα που μπορεί να έχεις. Θέλεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, γιατί η ρουτίνα σε έχει κουράσει αρκετά με τις τόσες πολλές υποχρεώσεις και προβλήματα που συνεχώς παρουσιάζονται. Αυτό το Σάββατο όμως είναι μία πολύ καλή μέρα για κοινωνικές επαφές. Φρόντισε να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις και να πλησιάσεις κάποιους ανθρώπους που μπορούν να σε συμβουλέψουν εποικοδομητικά. Μην αναλώνεσαι στα ίδια και τα ίδια.

Αισθηματικές
Δείξε περισσότερη σημασία στον σύντροφο σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός και μην απορροφάσαι τόσο πολύ από άλλες καταστάσεις, που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου να περιμένετε μία είδηση από άτομο που έχετε γνωρίσει τελευταία και σας έχει γοητεύσει.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και θέματα που μπορεί να είχαν πάρει αναβολή, τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις συζητήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά φρόντισε να έχεις λογικές απαιτήσεις.

Τοξότης
Η Σελήνη σήμερα από τον Υδροχόο θα σε βάλει σε διαδικασίες να ασχοληθείς με το φιλικό σου περιβάλλον και να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς και μην σπαταλάς τον χρόνο σου σε πράγματα που μπορεί να σε καθυστερήσουν και να σε πηγαίνουν πίσω σε βασικές υποχρεώσεις. Να ξέρεις ότι διανύεις μια περίοδο που είναι πολύ εποικοδομητική και οι καταστάσεις θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Αισθηματικές
Ο τρόπος που κάνεις κάποια πράγματα μπορεί να παρεξηγηθούν από τον σύντροφο σου και να κατηγορηθείς άδικα για αδιαφορία, πράγμα που σε καμία περίπτωση δεν θέλεις. Καλό θα είναι να μιλήσεις μαζί του και να του εξηγήσεις τους λόγους της συμπεριφοράς σου. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου, συνέχισε έτσι και είναι βέβαιο ότι η καρδούλα σου πολύ γρήγορα θα χτυπήσει στους ρυθμούς του έρωτα.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου συνεργασίες που θα προκύψουν, καλό θα είναι να προσέχεις για να μην κάνεις λάθος κινήσεις. Στα οικονομικά σου θα σου βγουν κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Θα τα καλύψεις, αλλά απόφυγε να παρασυρθείς από άσκοπες αγορές ή έξοδα.

Αιγόκερως
Σήμερα θα έχεις πολύ δυναμικότητα και θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις όποιες εκκρεμότητες έχεις. Μην αφήνεις να συσσωρεύονται θέματα που μπορεί να σε αγχώνουν. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Έχεις να φροντίσεις και τον εαυτό σου. Μην ξεχνάς ότι η υπερκόπωση καραδοκεί! Πάρε τα μέτρα σου και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές
Άφησε τους εγωισμούς στην άκρη και μίλησε ανοιχτά με τον σύντροφο σου. Μπορεί αν αλλάξεις συμπεριφορά, να γίνουν πολύ καλύτερα τα πράγματα στην σχέση σου. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, η Σελήνη στον Υδροχόο σε ευνοεί για να κάνεις καινούργια γνωριμία.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου οι προτάσεις που θα δεχτείς θα είναι πολλές. Κάνε τις σωστές επιλογές ώστε να έχεις επιτυχία. Στα οικονομικά σου τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση. Μάλλον ήρθε ο καιρός για να κάνεις κάτι πιο δραστικό.

Υδροχόος
Το σημερινό Σάββατο θα μπορέσεις να ασχοληθείς με την οικογένειά σου και να λύσεις κάποια προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν. Θα πρέπει να αλλάξεις ριζικά κατευθύνσεις και να ακολουθήσεις μια πιο δυναμική στρατηγική, για να κατευθύνεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις εσύ. Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί μαζί σου και θα σου συμπαρασταθούν σε όλα αυτά που θέλεις να κάνεις αυτή την περίοδο.

Αισθηματικές
Μερικές φορές νομίζεις ότι η συμπεριφορά που έχει ο σύντροφος σου απέναντι σου είναι εριστική και παράλογη. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις ότι μπορεί να σε προβληματίζει και να συζητήσεις μαζί του όλα τα παράπονα σου. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, αυτό το Σάββατο με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο σου σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα έχουν σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Απόφυγε να κάνεις άλματα και προπάντων μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτε. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Το καλύτερο που έχει να κάνεις είναι να ηρεμήσεις και να ξέρεις ότι έρχονται καλύτερες μέρες για τα οικονομικά σου, αν προσπαθήσεις να είσαι και εσύ με την σειρά σου εγκρατής.

Ιχθείς
Σήμερα μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην νευριάζεις ειδικότερα με το φιλικό σου περιβάλλον, γιατί μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις που μπορεί να οδηγήσουν τις καταστάσεις στα άκρα. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις το χρόνο σου κάνοντας κάτι που σε ευχαριστεί και σε ανανεώνει και μην ασχολείσαι με θέματα τρίτων που ουσιαστικά δεν σε αφορούν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, ο σύντροφος σου θέλει να μοιραστεί μαζί σου κάποιους προβληματισμούς που έχει για κάποια θέματα που αντιμετωπίζει αλλά δεν έχουν να κάνουν με την σχέση σας. Φρόντισε να αποφορτίσεις το κλίμα και δείξε του έμπρακτα ότι είσαι δίπλα του για να τον βοηθήσεις με κάθε τρόπο. Εσύ που προσπαθείς ακόμη να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου, η αυξημένη επικοινωνία που έχεις αυτή την περίοδο θα φέρει και την γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές
Απόφυγε στην δουλειά σου να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Το νευρικό σου σύστημα δεν θα είναι πολύ καλά και αισθάνεσαι αρκετή κούραση. Στα οικονομικά σου έχεις αρκετά προβλήματα και πολλά έξοδα. Καλύτερα θα ήταν να μην κάνεις άσκοπες αγορές αυτή την περίοδο.

Read More

And More