Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 25/5/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Σήμερα με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στους Διδύμους, είναι καιρός να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις από μόνος σου τις λύσεις. Η πορεία που έχεις χαράξει είναι εξαιρετικά καλή, γι’ αυτό μην αφήσεις σχόλια τρίτων να σε κάνουν να παρεκκλίνεις από αυτήν. Μείνε πιστός στα πιστεύω και τις ιδέες σου και με σωστό προγραμματισμό και προσοχή, όλα θα γίνουν με τη βοήθεια μάλιστα καλών και έμπιστων φίλων.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, υπάρχουν κάποια ζητήματα που πρέπει άμεσα να συζητήσεις με το σύντροφό σου. Μην αναβάλεις τίποτα και μη διστάσεις να είσαι ειλικρινής. Τον έρωτα που ονειρεύεσαι θα τον συναντήσεις, σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εσύ που έχεις παρέα τον εαυτό σου και δεν έχεις κάποιον να μοιραστείς τις έννοιες σου, αναλογίσου μήπως είναι καλύτερα τελικά έτσι… από το να έχεις δίπλα σου κάποιον που δεν σε κάνει ευτυχισμένο.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου σήμερα έχει αρκετές υποχρεώσεις που θα σε αγχώσουν αλλά με έναν καλό προγραμματισμό θα τα φέρεις όλα στο σημείο που θέλεις και θα μπορέσεις να ηρεμήσεις. Ακόμα και τα οικονομικά σου πάνε αρκετά καλύτερα, αλλά στο χέρι σου, είναι να τα βελτιώσεις και αυτή την ευκαιρία μην την αφήσεις να πάει ανεκμετάλλευτη.

Ταύρος
Η σημερινή Πέμπτη με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στους Διδύμους είναι αρκετά ήρεμη για εσένα και αν δεν παρασυρθείς από τις δικές σου σκέψεις μπορείς να περάσεις καλά. Φρόντισε να κινείσαι μεθοδικά και να μελετάς με προσοχή κάθε σου ενέργεια. Επιστράτευσε το ένστικτό σου για να προβλέψεις εξελίξεις και μην αφήσεις τα επερχόμενα νέα δεδομένα να σε αποσυντονίσουν. Οπλίσου με υπομονή για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις αρκετά νέα ζητήματα, που θα έρθουν στην επιφάνεια και θα χρειαστούν άμεσο χειρισμό και επίλυση.

Αισθηματικές
Η ανήσυχη διάθεση και η ανασφάλεια μπορεί σήμερα να σε οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα. Καλύτερα λοιπόν να χαλαρώσεις και να μιλήσεις πρώτα με τον σύντροφό σου. Πάρε πρωτοβουλίες και εκδηλώσου και το ίδιο θα κάνει και ο σύντροφός σου με την σειρά του. Μην γίνεσαι ισχυρογνώμων και εγωιστής, γιατί καμιά φορά αυτή η συμπεριφορά φέρνει πολύ άσχημα αποτελέσματα.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά αρκεί να είσαι σε ετοιμότητα να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί σήμερα στο εργασιακό σου περιβάλλον. Η άνοδος και η καταξίωση έχουν ήδη πάρει το δρόμο τους. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα που μπορεί να κάνεις.

Δίδυμοι
Η σημερινή Πέμπτη με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο σου θα σου φέρει κάποιες αναστατώσεις κυρίως από εξωγενείς παράγοντες που θα σε αγχώσουν ιδιαίτερα. Αν έχεις εξαντληθεί από τα γεγονότα, πάρε κάποια απόσταση από τα άγχη σου και ξεκουράσου, για να αυξήσεις τα αποθέματα ενέργειάς σου και να γίνεις περισσότερο αποδοτικός στο εξής.

Αισθηματικές
Είναι μια καλή μέρα για αποφάσεις, που θα δώσουν λύση σε ότι σε προβληματίζει και δεν σε αφήνει να περνάς καλά μέσα στη σχέση σου. Αντί να λες τι είναι αυτό που σε ενοχλεί στον σύντροφό σου, προτιμάς να αντεπιτίθεσαι. Μήπως πρέπει επειγόντως να αλλάξεις τακτική; Με το να προκαλείς, μόνο καλά αποτελέσματα δεν πρόκειται να έχεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, θα έχεις να διαχειριστείς εντάσεις και συμπεριφορές που θα σε εκνευρίσουν και ίσως σε οδηγήσουν σε προστριβές. Για να μην χάσεις τον έλεγχο, προτίμησε την εσωστρέφεια και όχι τις πολλές επαφές με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν και θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδά σου.

Καρκίνος
Η σημερινή Πέμπτη με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στους Διδύμους σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις νέα ξεκινήματα και να αλλάξεις κάποια στοιχεία της καθημερινότητάς σου που σε προβληματίζουν ακόμη. Πάντως έχεις κάθε δυνατότητα να τα καταφέρεις όλα πολύ καλά. Άφησε την επαναστατική σου διάθεση να σε οδηγήσει σε ριζοσπαστικές αλλαγές, με τις οποίες θα ολοκληρώσεις επιτυχώς κάθε σου βλέψη. Φρόντιζε να απευθύνεσαι τακτικά για βοήθεια σε όσους εμπιστεύεσαι.

Αισθηματικές
Η σημερινή μέρα θα έχει κάποιες στιγμές έντασης στη σχέση σου. Η έλλειψη επικοινωνίας που υπάρχει στη σχέση σου θα δυσκολέψει περισσότερο την κατάσταση. Εάν είσαι αδέσμευτος, κινήσου με σύνεση προς ένα άτομο που σε έλκει από τον ευρύτερο φιλικό σου χώρο και εξέτασε πρώτα αν τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Περιόρισε τον αυθορμητισμό σου, γιατί υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείς. Άραγε θα συναντήσεις σήμερα τον έρωτα της ζωής σου;

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Όπως και να έχει, μην αποφασίσεις βιαστικά, γιατί θα βγάλεις λάθος συμπεράσματα. Τα οικονομικά σου πρέπει να προσεχθούν ιδιαιτέρως γιατί έχεις ξεφύγει και αυτό μπορεί να σου αποβεί μοιραίο.

Λέων
Πολλές είναι οι αλλαγές που έχουν συμβεί στη ζωή σου το τελευταίο διάστημα και οι περισσότερες είναι προς όφελός σου. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι πρέπει να κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα, αλλά πρέπει κι εσύ να βοηθήσεις τις καταστάσεις να πάρουν θετική τροπή. Η σημερινή μέρα με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στους Διδύμους θα σου δώσει αρκετά θέματα για να επιλύσεις, θα σε εξοπλίσει όμως και με τον κατάλληλο τρόπο ώστε να τα δαμάσεις. Προχώρα λοιπόν συγκροτημένα, ψύχραιμα και με πρόγραμμα και θα δεις ότι θα αντιμετωπίζεις τα θέματα με τον τρόπο που θες.

Αισθηματικές
Σε ότι αφορά τα αισθηματικά σου καλό είναι να συγκρατήσεις τα νεύρα σου σήμερα και να μην αφήσεις τις καταστάσεις να ξεφύγουν. Μίλησε με τον σύντροφο σου και ξεκαθάρισε την θέση σου. Κάνε την κίνησή σου προς το άτομο που σου αρέσει και δεν θα χάσεις..Για να το κερδίσεις θα πρέπει να δράσεις ώριμα και συγκροτημένα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά πολλές υποθέσεις θα πάνε πολύ καλά. Νέες συνεργασίες και ξεκινήματα μπορεί να προκύψουν. Σχετικά με τα οικονομικά σου κινήσου επιφυλακτικά και μην κλείσεις κάποια συμφωνία. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου. Μην κάνεις έξοδα, που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.

Παρθένος
Μπορεί την τελευταία περίοδο πολλά ζητήματά σου να μην πήγαν με τον τρόπο που τυχόν θα ήθελες, σήμερα όμως με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στους Διδύμους πρέπει να έχεις το νου σου, διότι θα προκύψουν ευκαιρίες που οφείλεις να αξιοποιήσεις. Η δυναμικότητά σου παίρνει τα ηνία και δείχνεις αποφασισμένος για όλα. Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις και ορισμένα θέματα θα βρουν τη λύση τους, αρκεί κι εσύ να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, πρέπει να καταστείς σαφής σχετικά όσον αφορά κάποια πράγματα με την σχέση σου. Μίλησε στον σύντροφο σου για τα παράπονα που έχεις από την συμπεριφορά του και σταμάτα να τα κρατάς όλα μέσα σου – δεν σου κάνει καλό. Άφησε μακριά από τη σχέση σου τα προβλήματα της δουλειάς, ώστε να περάσεις μια πολύ όμορφη βραδιά με το σύντροφό σου. Είναι πολύ εύκολο να χαλάσεις το κλίμα με το άγχος σου. Θέλεις να μάθεις πότε θα αλλάξει το σκηνικό της ερωτικής σου ζωής προς το καλύτερο;

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά, αλλά καλό είναι να αποφύγεις κάθε αλλαγή που θα ανατρέψει τις ισορροπίες που με κόπο έχεις χτίσει φίλε Παρθένε. Τα οικονομικά σου χρειάζονται συνεχή έλεγχο. Τα οικονομικά τα έξοδα θα συνεχίζονται. Φυσικά πρέπει να γνωρίζεις ότι εν τέλει τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους και θα πάνε όλα κατ’ ευχήν.

Ζυγός
Σήμερα προσπάθησε να είσαι εγκρατής και ψύχραιμος, διότι θα αντιμετωπίσεις δύσκολες καταστάσεις στο περιβάλλον που σε περιτριγυρίζει. Βάλε όρια και τάξη σε ό,τι σε δυσκολεύει. Θα αποφασίσεις ότι δεν μπορείς να αφήνεις τίποτα στην τύχη του και θα πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου. Μόνο προσοχή να μην κάνεις ενθουσιώδεις κινήσεις από την υπεραισιοδοξία σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου υπάρχουν θέματα από το παρελθόν, που θα βγουν σήμερα στην επιφάνεια και θα σε προβληματίσουν. Βρες το χρόνο να μιλήσεις με το σύντροφό σου για ευχάριστα σχέδια και απόφυγε πάση θυσία τις δυσάρεστες κουβέντες. Προσπάθησε να μην τον αγχώνεις και θα δεις ότι η σχέση σας θα ανανεωθεί μέσα από την κατανόηση και τις αμοιβαίες υποχωρήσεις. Για σένα που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, κάνε λίγη υπομονή και κάτι καλό θα προκύψει σύντομα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου μπορεί να προκύψουν κάποιες εντάσεις και θα πρέπει να είσαι ήρεμος, για να μην εξωθήσεις τα πράγματα στα άκρα και δημιουργηθούν σοβαρές παρεξηγήσεις. Να αποφεύγεις τους άσκοπους εκνευρισμούς. Πρόσεξε επίσης τις αλόγιστες σπατάλες και μην ανοίγεσαι σε επιπλέον έξοδα. Πάντως, στα οικονομικά σου, τα πράγματα πάνε καλύτερα και κάποιες συζητήσεις θα καταλήξουν σε συμφέρουσες συμφωνίες.

Σκορπιός
Σήμερα έχεις διάφορους προβληματισμούς και δεν μπορείς να αποφασίσεις τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις. Μην παρασύρεσαι από τους γύρω σου και σκέψου με νηφαλιότητα τι σε συμφέρει καλύτερα τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά σου. Πάντως να είσαι σίγουρος ότι έχεις κοντά σου άτομα που σου συμπαραστέκονται και είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν κάθε στιγμή. Αυτό είναι ανεκτίμητο και σπουδαίο.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου, μπορούν να πάνε πολύ καλά σήμερα αν αφήσεις μακριά από τη σχέση σου τα διάφορα προβλήματα και άγχη και επικεντρωθείς στις ευχάριστες συζητήσεις για το μέλλον που μπορείς να κάνεις με το σύντροφό σου. Εσύ που βαδίζεις παρέα με τη μοναξιά, σήμερα θα έχεις πολλές πιθανότητες να την διώξεις και να βρεις την αδερφή ψυχή που θα σε κάνει να ανοίξεις τους ορίζοντές σου προς το καλύτερο.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται περισσότερη συγκέντρωση και προσοχή αυτήν την Πέμπτη. Μείνε σταθερός και μην κάνεις νέες συμφωνίες για συνεργασίες ή οικονομικές συναλλαγές. Τα έσοδα σου θα αυξηθούν όμως πρόσεξε τα έξοδα τα οποία συνεχώς αυξάνονται Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται πολύ προσοχή. Μείνε μακριά από κάθε απόφαση που έχει οικονομικό ρίσκο.

Τοξότης
Σήμερα νιώθεις ότι έχουν μπει σε μια σειρά τα δικά σου ζητήματα και θα σε απασχολήσουν περισσότερο κάποιες ξένες υποθέσεις. Μην αφήσεις την ημέρα να φύγει χωρίς να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις σου και χωρίς να φτιάξεις το πρόγραμμά σου για τις επόμενες μέρες οι οποίες θα είναι καθοριστικές για τη μετέπειτα πορεία σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου δεν χρειάζεται να κάνεις πολλές προσπάθειες, καθώς η μέρα σε γεμίζει με αισιοδοξία και ερωτισμό, ώστε να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Αν πάλι ανήκεις στην αδέσμευτη κατηγορία του ζωδίου, ίσως σήμερα να δεχθείς προτάσεις που θα σε ενδιαφέρουν και θα σε βγάλουν από την καθημερινή μιζέρια σου.

Επαγγελματικές
Η ενέργειά σου είναι μεγάλη και αυτό φαίνεται και στη δουλειά σου όπου οι κινήσεις που θα κάνεις θα αλλάξουν τα δεδομένα που υπήρχαν μέχρι τώρα και σε ενοχλούσαν. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται όλο και περισσότερο. Μείνε σταθερός στο πρόγραμμά σου και τελείωνε με χρέη που έχουν μαζευτεί από το παρελθόν.

Αιγόκερως
Σήμερα θα καταπλήξεις τα πλήθη καθώς η κοινωνική σου ζωή θα είναι πολύ έντονη και θα κάνεις ευχάριστες επαφές και συζητήσεις, που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Η ενεργητικότητα και η συνεχή σου δραστηριοποίηση είναι οι δύο συνιστώσες που θα πρέπει να βάλεις μπροστά, γιατί αυτές είναι σημαντικές για την επιτυχία σου. Με λίγα λόγια η αυτοπεποίθησή και ο δυναμισμός σου είναι σήμερα στα καλύτερά τους.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, ίσως σήμερα προκύψουν στιγμές έντασης στην σχέση σου και για να μην παρασυρθείς θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και διαλλακτικός για να μην αφήσεις τις όποιες παρεξηγήσεις να σου χαλάσουν τη διάθεση. Σήμερα θα είναι σημαντική ημέρα για να πλησιάσεις τον σύντροφο σου και να περάσετε όμορφα. Εσύ που είσαι μόνος σου πρέπει να βγεις και να περάσεις καλά. Απόλαυσε τη μοναξιά σου γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου παρουσιάζονται διάφορες ευκαιρίες και μάλιστα αναπάντεχα. Σήμερα είναι καλή ημέρα για κλείσιμο συμφωνιών. Εκμεταλλεύσου κατάλληλα την αύρα που θα έχεις. Στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι εγκρατής και να μην παρασύρεσαι από περιττά έξοδα.

Υδροχόος
Τα νέα είναι πολύ καλά σήμερα φίλε Υδροχόε. Τα γεγονότα που θα συμβούν θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σου δείξουν ότι όποιος έχει υπομονή και επιμονή στο τέλος βγαίνει νικητής. Γενικά να είσαι διαλλακτικός σήμερα και αρκετά διπλωμάτης απέναντι στους ανθρώπους που θα σε πλησιάσουν γιατί μπορεί να ακούσεις απόψεις και προτάσεις που σε ενδιαφέρουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, σήμερα με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στους Διδύμους είναι μια καλή μέρα να καλύψεις το κενό που έχουν δημιουργήσει οι διάφορες υποχρεώσεις με το σύντροφό σου. Βάλε τα δυνατά σου για να φτιάξεις μια όμορφη ερωτική ατμόσφαιρα. Μαζί θα βρείτε τις καλύτερες λύσεις. Αν πάλι έχεις βαρεθεί την παρέα της μοναξιάς σου, βγες με καλούς φίλους και μην αγχώνεσαι. Μια καλή γνωριμία πλησιάζει για εσένα και θα σε αποζημιώσει.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου έχει πολλές καθυστερήσεις οι οποίες όμως θα τελειώσουν σύντομα και θα μπορέσεις χωρίς άγχος να χαρείς τα αποτελέσματα από τις προσπάθειές σου. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται ώριμη στάση, γιατί κάποιες προτάσεις μπορεί να σε παρασύρουν σε λανθασμένα συμπεράσματα.

Ιχθείς
Σήμερα με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στους Διδύμους είναι καλή μέρα να κάνεις συμβούλιο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και εσύ θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς. Αλλιώς κινδυνεύεις να έρθεις σε σύγκρουση και να γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Μη χάνεις την αισιοδοξία σου και την πίστη στις ικανότητές σου και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα.

Αισθηματικές
Τα πράγματα είναι ήρεμα και για να μείνουν έτσι καλό είναι να μετριάσεις το άγχος αλλά και τις ανασφάλειές σου ώστε να περνάς όσο το δυνατόν καλύτερα με το ταίρι σου. Το έχετε άλλωστε ανάγκη και οι δύο τόσο εσύ όσο και αυτός. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου να ξέρετε ότι αυτή η περίοδος είναι καλή για να γνωρίσετε κάτι ενδιαφέρον. Το νου σας λοιπόν σε αναπάντεχες καταστάσεις που σας περιμένουν…

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, θα μπορέσεις σήμερα να κάνεις συζητήσεις ή να καταλήξεις σε νέες και συμφέρουσες συμφωνίες. Μην σχεδιάσεις κινήσεις πριν να διορθώσεις κάποιες καταστάσεις από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θέλουν άμεσες λύσεις γιατί τα έξοδά σου έχουν αυξηθεί και σου δημιουργούν πρόβλημα. Μην κάνεις άσκοπα έξοδα γιατί αυτό θα αποβεί εις βάρος σου.

Read More

And More