Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 26/10/2016

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός
Σήμερα αγαπητέ Κριέ, φρόντισε να κάνεις μια διαδικασία αυτογνωσίας και να πετάξεις από πάνω σου όλα τα στοιχεία που μπορεί να ρίχνουν την ψυχολογία σου. Μη νευριάζεις με το παραμικρό και δημιούργησε κοντά σου μια καλή ατμόσφαιρα που θα σε κάνει να κινείσαι άνετα και χαλαρά. Μην πολυαγχώνεσαι με τις καθυστερήσεις που μπορεί να έχεις γιατί θα είναι προσωρινές.

Αισθηματικές
Ο σύντροφός σου είναι δίπλα σου και σε καταλαβαίνει, γι αυτό φρόντισε να του μιλήσεις για όλα όσα σε αγχώνουν και σε προβληματίσουν και θα βρείτε μαζί τις καλύτερες λύσεις. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος στη ζωή, πρέπει να αλλάξεις γρήγορα και άμεσα τις τακτικές που ακολουθείς ώστε να γνωρίσεις ένα άτομο που θα μπορεί να σταθεί άξια στο πλάι σου.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα είναι ήρεμα και θα έχεις την υποστήριξη των συναδέλφων σου. Εάν νιώθεις ότι δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα όσον αφορά τις αρμοδιότητες σου, ζήτησε τους τη βοήθειά τους και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά. Πρέπει να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε τόσα έξοδα.

/

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε αστάθμητοι παράγοντες έρχονται σήμερα στο προσκήνιο για να σε επηρεάσουν αρνητικά… αν βέβαια τους αφήσεις. Μην επιτρέψεις τίποτα και σε κανέναν να σε βγάλει από την πορεία που τόσο επίπονα και κοπιαστικά έχεις προγραμματίσει. Οι αποφάσεις που έχεις πάρει είναι όντως σωστές και δεν επιδέχονται επηρεασμούς από κανένα – όποιο και αν είναι αυτό το πρόσωπο.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου φίλε Ταύρε σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις και αλλαγές από την μεριά του συντρόφου σου, οι οποίες θα προσφέρουν άλλον αέρα στην καθημερινότητα σου. Εσύ που ακόμη επιμένεις να είσαι ελεύθερος να θυμάσαι ότι με τέτοια συμπεριφορά και με αρνητική στάση απέναντι στα νέα πρόσωπα που γνωρίζεις θα παραμείνεις ως έχει. Άλλαξε τακτική!

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα αν είσαι Ταύρος. Μην πεις λόγια σε συνεργάτες σου, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις και ανεπανόρθωτες συγκρούσεις. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες για τα οικονομικά σου. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου.

Δίδυμοι
Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε θα αποκτήσεις περισσότερη επικοινωνία και θα απολαύσεις τον θαυμασμό του περίγυρου σου. Βάλε νέες γερές βάσεις στα σχέδια σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια από τρίτους που μπορεί να γίνουν. Η συναισθηματικότητα σου θα είναι στα ύψη. Περιόρισε την και δεν στις καταστάσεις με μεγαλύτερο ρεαλισμό. Θα πλαισιωθείς από πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν.

Αισθηματικές
Φίλε Δίδυμε, σταμάτα να βλέπεις μερικές καταστάσεις μονόπλευρα στα αισθηματικά σου γιατί μπορεί να δημιουργήσουνε προστριβές ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου που δεν θα ξέρεις πώς να τις διαχειριστείς. Με τη συζήτηση και με ήπιους τόνους θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε. Αν αυτή την περίοδο δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου η ημέρα θα σε βρει λίγο απόμακρο απέναντι σε ένα πρόσωπο που το βλέπεις με διαφορετικά μάτια, λόγω της έντονης ανασφάλειας και καχυποψίας που θα σε διακατέχουν. Άλλαξε τακτική όσο το δυνατόν γρηγορότερα!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα κάνεις κάποιες συζητήσεις που μπορεί να αφορούν μελλοντικά σου σχέδια τα οποία καθυστερούν. Μίλησε με τους συνεργάτες που είναι στο πλευρό σου και σε βοηθούν ανά πάσα ώρα και στιγμή και θα δεις ότι μπορούν να βρεθούν λύσεις μεταξύ σας που ούτε καν είχες φανταστεί. Μην πάρεις σήμερα σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την πορεία της δουλειάς σου. Οικονομικά πρέπει να κάνεις κράτη ώστε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Καρκίνος
Αυτήν την Τετάρτη αγαπητέ Καρκίνε, χρειάζεσαι λίγη ψυχραιμία και προπάντων μην αγχώνεσαι για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Μην πελαγοδρομείς με καταστάσεις που σε αγχώνουν και σε κουράζουν. Μπορείς να βάλεις έναν συνετό προγραμματισμό και να λύσεις τις υποθέσεις σου. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε καταστάσεις που δεν θα ήθελες.

Αισθηματικές
Φίλε Καρκίνε η κατάσταση της σχέσης σου μπορεί αυτή την στιγμή να μην σου αρέσει και τόσο αλλά για να ισορροπήσουν τα πράγματα πρέπει να κάνεις δραστικές κινήσεις. Με ήρεμο διάλογο μπορείς να λύσεις πολλές διαφορές που έχεις με τον σύντροφό σου. Αν η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη τη ζωή σου, μήπως πρέπει να ευχαριστηθείς την ελευθερία σου; Βγες έξω, διασκέδασε και όλο και κάποιο αξιόλογο πρόσωπο θα εμφανιστεί στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να μπορέσεις να βρεις λύσεις σε όλα τα προβλήματα που σε απασχολούν. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά γιατί υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς να κάνεις τώρα συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα ασχολήσου σήμερα ουσιαστικά με δικά σου άτομα που μπορεί να έχουν σοβαρό πρόβλημα. Δείξε τους στοργή και τρυφερότητα. Μερικές φορές αισθάνεσαι ότι όλα γύρω σου σε δεσμεύουν και δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Μην το βλέπεις έτσι! Φρόντισε να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου. Άλλωστε υπάρχουν πάντα και οι φίλοι.

Αισθηματικές
Σήμερα φίλε Λέοντα θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που αφορούν την σχέση σας. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό μην διστάσεις να δεχτείς μία πρόσκληση που θα σου κάνει ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον και να βγεις μία χαλαρή βόλτα μαζί του. Άλλωστε δεν σου ζήτησε να το παντρευτείς κιόλας!

Επαγγελματικές
Θα προκύψουν κάποια προβλήματα στην δουλειά σου, που πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να βρεις τις λύσεις που είναι οι πιο σωστές. Θα συνεχίσουν να είναι ένα έντονο άγχος τα οικονομικά σου. Έχουν αρχίσει και ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις άλλα ανοίγματα.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, θετική θα είναι η σημερινή Τετάρτη για την προσωπική σου ζωή και σου προσφέρει την ασφάλεια και την σταθερότητα που αναζητάς στο μέγιστο βαθμό. Έχεις πολλές πιθανότητες να δεις τις προσπάθειες που κανείς εδώ και πολύ καιρό να παίρνουν τη μορφή που εσύ επιθυμείς. Θα έχεις τη στήριξη από τα δικά σου άτομα, τα οποία φαίνεται πως σε πιστεύουν αλλά και σε εμπιστεύονται.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου, αν είσαι Παρθένος, μπορείς να περάσεις μια πάρα πολύ όμορφη μέρα μαζί με το σύντροφό σου που θα ανανεώσει τόσο εσένα όσο και αυτόν. Προσπάθησε να φτιάξεις την ατμόσφαιρα και να περάσετε ένα ρομαντικό και ερωτικό βράδυ. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου μην ξεχάσεις να βγεις έξω το βράδυ γιατί θα έχεις πολλές πιθανότητες να μετατρέψεις μια φιλική σου σχέση σε ερωτική. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα θα έχεις επιτυχία και καταξίωση έπειτα από πολύ καιρό που παλεύεις να το πετύχεις. Η μέρα είναι κατάλληλη για να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα. Στον οικονομικό τομέα θα υπάρξουν πολλά θέματα που έχεις ξεχάσει να τακτοποιήσεις αλλά με λίγο καλή διάθεση και την σχετική οργάνωση στην τσέπη σου, θα τελειώσεις μια και καλή μαζί τους.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ μπορεί να βλέπεις ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν όπως θα ήθελες αλλά αυτό δεν πρέπει να σε κάνει να απογοητεύεσαι και να κλείνεσαι στον εαυτό σου. Πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί αν κινηθείς με εξυπνάδα θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά. Η σημερινή Τετάρτη είναι μια μέρα που θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα και ότι έχει σχέση με το παρελθόν. Φρόντισε να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Μπορείς να ακούσεις την γνώμη των δικών σου ατόμων και να την εμπιστευτείς γιατί κάποιος έξω από τον δικό σου χώρο έχει καλύτερη και ορθότερη κρίση από την δική σου.

Αισθηματικές
Φίλε Ζυγέ μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την σχέση σου. Προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα και να οργανώσεις ένα ρομαντικό βράδυ για δύο. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία, πρέπει να γνωρίζεις ότι η συμπεριφορά σου πρέπει να αλλάξει και να φαίνεσαι πιο διαθέσιμος, για να την συναντήσεις.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά αρκεί να φροντίσεις να ξεκουραστείς και να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την πορεία της. Μην πάρεις αποφάσεις που αφορούν το μέλλον των οικονομικών σου. Πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις.

Σκορπιός
Σήμερα αγαπητέ Σκορπιέ πρέπει να δεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για εσένα και τι θα πρέπει να κρατήσεις στη ζωή σου. Πάρε ξανά στα χέρια σου τις υποθέσεις εκείνες που στο παρελθόν μπορεί να τις θεωρούσες ότι δεν είχαν λύσεις. Απόφυγε ενδεχόμενες τάσεις απομόνωσης γιατί δεν σου κάνουν καθόλου καλό. Δείξε μεγάλη προσοχή στο παρασκήνιο γιατί θα γίνουν αποκαλύψεις που θα σε κάνουν να μείνεις με το στόμα ανοιχτό.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν και θα πηγαίνουν καλύτερα εάν αντιμετωπίσεις με περισσότερη εμπιστοσύνη κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου για σένα φίλε Σκορπιέ. Πρέπει να γίνεις ανοιχτός απέναντι του και να μην του γκρινιάζεις επανειλημμένως. Οι ελεύθεροι του ζωδίου να περιμένετε μια είδηση από το άτομο που σας ενδιαφέρει και ανήκει στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου σήμερα μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα εάν αποφύγεις να δώσεις σημασία σε λόγια συνεργατών σου που μπορεί να σε επηρεάσουν αρνητικά. Να εμπιστευτείς την κρίση σου και να μην παρασυρθείς από το συναίσθημα σου. Κάνε οικονομικές συζητήσεις και ζήτησε αυτά που θέλεις γιατί αυτό το διάστημα έχεις πολλές πιθανότητες να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη απόφυγε σήμερα άτομα που σε κουράζουν ψυχικά. Έχεις αρκετά προβλήματα δικά σου και δεν χρειάζεται να φορτώνεσαι και ξένες σκοτούρες. Μίλησε με δικά σου άτομα για να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που τους προβληματίζει. Υπάρχουν αρκετά ζητήματα που τον τελευταίο καιρό πρέπει να τα συζητήσεις, για να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις.

Αισθηματικές
Η ημέρα σου θα είναι άκρως ερωτική φίλε Τοξότη και θα κάνεις πολλά πράγματα με το σύντροφό σου. Μην επιτρέψεις στις ανασφάλειες σου να εκδηλωθούν και προκαλέσεις άσχημο κλίμα μεταξύ σας λόγω κάποιας ζηλότυπης συμπεριφοράς. Οι ελεύθεροι Τοξότες να περιμένετε μια πρόσκληση από ένα άτομο που ανήκει στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Επαγγελματικές
Με καλή θέληση και με σωστό προγραμματισμό θα μπορέσεις να διεκπεραιώσεις εύκολα τα θέματα που έχουν μείνει πίσω και σε παγώνουν. Εν τοιαύτη περιπτώσει ζήτησε την βοήθεια κάποιων συνεργατών σου και μοιραστείτε τις αρμοδιότητες σου. Στα οικονομικά σου φρόντισε σήμερα να μην κάνεις πολλά έξοδα, γιατί δεν βρίσκεσαι και στην καλύτερη κατάσταση.

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε το πλανητικό σκηνικό της ημέρας θα σε κάνει δημιουργικό αλλά και κάποιες στιγμές νευρικό. Κάποιες στιγμές θα κινηθείς με μεγάλες ταχύτητες και αυτό το ενδεχόμενο εγκυμονεί την εκδοχή συγκρούσεων. Να είσαι διαλλακτικός ακόμη και αν κινδυνεύουν να ναυαγήσουν οι επιθυμίες σου.

Αισθηματικές
Σήμερα, αν είσαι Αιγόκερως, προσπάθησε να δώσεις και εσύ περισσότερα συναισθήματα απέναντι στον σύντροφό σου για να νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Μην αφήσεις τρίτα άτομα να μπουν στην σχέση σου και φρόντισε να την προστατεύσεις με κάθε τρόπο. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου, να περιμένετε ευχάριστα νέα από ένα άτομο που ανήκει στο ερωτικό σας παρελθόν.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της δουλειάς σου μην αφήσεις κάποιους συναδέλφους σου να σε εκμεταλλεύονται είτε συναισθηματικά είτε οικονομικά και σε καμία περίπτωση μην καταφεύγεις από άμυνα σε πλασματικές πραγματικότητες. Στο χέρι σου είναι να πας καλύτερα και να προωθήσεις την καριέρα σου. Τα έξοδα σου αρχίζουν και αυξάνονται και έτσι δεν έχεις τρόπους να τα καλύψεις. Κάνε την απαραίτητη οικονομία για να τα βγάλεις πέρα.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η δυναμικότητα θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής Τετάρτης για εσένα. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση και στο τέλος θα κερδίσεις αυτά που θέλεις. Η αυτοαπομόνωση δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για την επίλυση των προβλημάτων σου.

Αισθηματικές
Φίλε Υδροχόε, η σχέση σου θα κινηθεί σε καλά επίπεδα. Φρόντισε να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου και να του εκφράσεις όλα αυτά τα αισθήματα που έχεις. Και αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, σήμερα θα γίνουν σημαντικές αλλαγές και θα έχεις τον απαραίτητο δυναμισμό για να πλησιάσεις το πρόσωπό που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Πρέπει να τελειώσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, γιατί πολύ γρήγορα σε περιμένουν καινούργιες προτάσεις οι οποίες θα είναι πολύ συμφέρουσες για σένα. Στα οικονομικά σου τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις και πολύ τα έσοδά σου.

Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, ρίξε τους τόνους και μην φτάνεις στα άκρα. Προσπάθησε με ηρεμία και ψυχραιμία να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να έρθουν. Απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις και ειδικά για θέματα που δεν σε αφορούν. Μια συζήτηση με δικά σου άτομα θα σου έκανε καλό. Και αν ακόμη δεν είναι διαθέσιμοι, φρόντισε να σκεφτείς μόνος σου τις καλύτερες μεθόδους που θα μπορούσαν να σου φέρουν θετικά αποτελέσματα.

Αισθηματικές
Ο σύντροφός σου, φίλε Ιχθύ, είναι δίπλα σου για να σου συμπαραστέκεται στις δύσκολες στιγμές σου. Μην τον απομονώνεις από τη ζωή σου και συζήτησε μαζί του όλα όσα σε αγχώνουν. Να είσαι σίγουρος ότι τα λόγια του θα σε ηρεμήσουν. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου να περιμένετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον που θα σας ενθουσιάσει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, κράτησε όλα όσα σκέφτεσαι για τον εαυτό σου και μην τα λες σε άτομα τα οποία ακόμη δεν σου έχουν αποδείξει ότι μπορείς να τα εμπιστεύεσαι. Οι ιδέες σου θα είναι όντως ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και την κατάλληλη στιγμή θα μπορέσεις να τις προωθήσεις στους ανωτέρους σου. Οικονομικά, κάνε κράτη γιατί πολύ γρήγορα θα μείνεις ταπί και ψύχραιμος.

Read More

And More