Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 26/3/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Σήμερα βρίσκεις επιτέλους την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς αξιόλογες γνωριμίες του παρελθόντος, οι οποίες θα σου δώσουν πολλές προοπτικές εξέλιξης και θα σου ανοίξουν νέες πόρτες. Φρόντισε λοιπόν να τις αξιοποιήσεις στο έπακρο και να μπορέσεις να πραγματοποιήσεις κάθε όνειρο και φιλοδοξία σου.

Αισθηματικές
Στην προσωπική σου ζωή, οι φόβοι και οι παράλογες υποψίες σου σε αναγκάζουν να γκρινιάζεις διαρκώς και να γίνεσαι κουραστικός. Διόρθωσε τη στάση σου, γιατί ο σύντροφός σου δε φταίει σε τίποτα να ζει καθημερινά αυτή την κατάσταση. Αν είσαι αδέσμευτος, μην κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια, περιμένοντας να σου έρθουν όλα στο πιάτο. Βγες έξω και διεκδίκησε με τόλμη αυτά που θες.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, όλα δείχνουν να πηγαίνουν πολύ καλά, οπότε δε χρειάζεται να αγχώνεσαι για τίποτα. Συνέχισε την καλή προσπάθεια που κάνεις, ώστε να ολοκληρώσεις με επιτυχία τα σχέδιά σου. Όσον αφορά τη διαχείριση των οικονομικών σου, είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής σε αλόγιστες σπατάλες. Γίνε πιο υπεύθυνος και προσπάθησε να βρεις τις ισορροπίες σου.

Ταύρος
Είναι καιρός να σταματήσεις να προσποιείσαι ότι όλα είναι τέλεια στη ζωή σου και να αντιμετωπίσεις την αλήθεια κατάματα. Αναγνώρισε τα προβλήματά σου και τόλμησε να τα αντιμετωπίσεις και να απαλλαγείς οριστικά από αυτά. Αυτό θα σε βοηθήσει να είσαι πραγματικά ήρεμος και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σου.

Αισθηματικές
Οι συνθήκες σήμερα είναι κατάλληλες για αλλαγές, που θα βελτιώσουν και θα αναβαθμίσουν τη σχέση σου. Σε όλο αυτό βέβαια δε θα είσαι μόνος σου, αφού ο σύντροφος σου θα δείξει απόλυτη κατανόηση σε όσα θες και θα σε βοηθήσει. Αν είσαι ελεύθερος, μια απρόοπτη προσέγγιση από ένα νέο άτομο θα σε ενθουσιάσει.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της δουλειάς σου, καλό θα ήταν να είσαι πολύ προσεκτικός με νέες προτάσεις ή συνεργασίες, γιατί ίσως κρύβουν παγίδες. Τα οικονομικά σου θα συνεχίσουν να σε απασχολούν και για να ανακάμψεις, θα χρειαστεί να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.

Δίδυμοι
Ορισμένες απρόσμενες εξελίξεις που θα έρθουν σήμερα στο προσκήνιο, θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν εντελώς εκτός προγράμματος. Μην πτοείσαι και κυρίως μην πανικοβάλλεσαι. Μείνε συγκεντρωμένος και χωρίς να χάσεις στιγμή την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, θα τα καταφέρεις.

Αισθηματικές
Έχεις αρκετά θέματα που σε απασχολούν γενικότερα στη ζωή σου, αλλά καλό θα ήταν να μην τα αφήσεις να επηρεάσουν τη σχέση σου. Προσπάθησε όταν είσαι με τον σύντροφό σου, να κάνετε πράγματα που αρέσουν και στους δυο, ώστε να χαλαρώνετε και να ξεφεύγετε από την καθημερινότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, σταμάτα να κάθεσαι κλεισμένος μέσα και να μιζεριάζεις, γιατί έτσι σίγουρα δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα συναντήσεις εμπόδια και καθυστερήσεις που θα σε αγχώσουν. Σύντομα όμως θα διαπιστώσεις ότι μπορείς να τα αντιμετωπίσεις και να συνεχίσεις ανενόχλητος. Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να θέλουν πολύ προσοχή και καλά μελετημένες κινήσεις.

Καρκίνος
Η σημερινή ημέρα σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή, με πολλά άτομα να εμπιστεύονται τη γνώμη και τις σκέψεις σου, και να σε στηρίζουν. Μην το βάλεις κάτω με όποια δυσκολία τυχόν προκύψει, καθώς μόνο με θετική σκέψη θα πετύχεις ό, τι έχεις στο μυαλό σου.

Αισθηματικές
Η συμπεριφορά σου απέναντι στον αγαπημένος σου είναι κάπως απότομη, χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Διόρθωσε τη στάση σου άμεσα και γίνε πιο ευχάριστος, βγάζοντας στην επιφάνεια την αγάπη και την τρυφερότητά σου. Αν είσαι αδέσμευτος, κάποιο άτομο που θα γνωρίσεις σήμερα θα σε συναρπάσει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα προκύψουν πολλές ευκαιρίες εξέλιξης, αρκεί μόνο να κάνεις σωστούς και έξυπνους χειρισμούς. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε αρκετά καλή φάση, καθώς επιτέλους καταφέρνεις να αυξήσεις το εισόδημά σου. Μην ενθουσιάζεσαι όμως και παρασυρθείς σε περιττές αγορές, γιατί δεν θα είναι απίθανο να βρεθείς πάλι στο μηδέν.

Λέων
Γύρω σου επικρατεί σύγχυση και αναστάτωση. Μην το αφήσεις όμως όλο αυτό να σε επηρεάσει περισσότερο απ’ όσο πρέπει, γιατί θα χάσεις κάθε έλεγχο και θα μείνεις πίσω στα σχέδιά σου. Είσαι αρκετά δυναμικός όμως αυτή την περίοδο, που ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να σε πτοήσει το οποιοδήποτε γεγονός. Φρόντισε μόνο να αποφεύγεις ακρότητες και υπερβολές, καθώς χρειάζεσαι και κάποια ξεκούραση, προκειμένου να ανταπεξέρχεσαι στην πίεση.

Αισθηματικές
Στην προσωπική σου ζωή, καλό θα ήταν να διορθώσεις ορισμένα πράγματα που μπλοκάρουν τη σχέση σου. Έτσι, θα έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου και τα πράγματα μεταξύ σας θα είναι πιο ξεκάθαρα. Αν είσαι σε φάση αναζήτησης, φρόντισε να γίνεις πιο ανοιχτός σε φλερτ που θα καταφέρουν να τονώσουν την αυτοπεποίθηση και να ανεβάσουν το ηθικό σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, σχέδια που δεν προχωρούσαν, δείχνουν πλέον να ξεμπλοκάρουν και να υλοποιούνται. Αυτό το γεγονός σε ικανοποιεί και σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Στα οικονομικά σου φρόντισε να είσαι πιο πειθαρχημένος και να περιορίσεις την τάση σου για αχρείαστες αγορές, που καταλήγουν να σε πνίγουν.

Παρθένος
Η σημερινή ημέρα αναμένεται εξαιρετικά θετική, καθώς πολλά ευχάριστα γεγονότα και εκπλήξεις, θα σε ενθουσιάσουν. Έτσι, θα βρεις τη διάθεση και την αισιοδοξία να λύσεις δύσκολες καταστάσεις που χρόνιζαν και σε ταλάνιζαν. Καλό θα ήταν επίσης, να είσαι σε επαγρύπνηση, καθώς αναμένεται να προκύψουν προοπτικές που θα εξασφαλίσουν την πορεία σου στο εξής.

Αισθηματικές
Το τοπίο στα ερωτικά σου είναι σαφώς καλύτερο απ’ ό, τι το τελευταίο διάστημα. Αν γίνεις ακόμη πιο συγκαταβατικός κι ελαστικός απέναντι στον σύντροφό σου, τα πράγματα μεταξύ σας θα είναι ακόμη καλύτερα. Αν είσαι αδέσμευτος, μάθε να δίνεις ευκαιρίες σε όσους σε πλησιάζουν και χρόνο να τους μάθεις καλύτερα, πριν τους απορρίψεις. Ίσως διώχνεις από κοντά σου άτομα που έχουν να σου δώσουν πιο πολλά απ’ ό, τι πιστεύεις.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της εργασίας σου, τόλμησε να αξιοποιήσεις σήμερα την καλή επικοινωνία και σχέση που έχεις με συναδέλφους σου, ώστε να προωθήσεις με περισσότερη ευκολία σκέψεις και ιδέες σου. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερά δύσκολη κατάσταση, οπότε μην επαναπαύεσαι στιγμή μέχρι να βρεις τις ισορροπίες σου.

Ζυγός
Σήμερα σε διακατέχει απίστευτη όρεξη και ζωντάνια, ώστε να επιχειρήσεις αλλαγές στη ζωή σου, που ως τώρα δεν τολμούσες. Είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου και αυτά που επιδιώκεις, ώστε δύσκολα θα αποτύχεις. Το αποτέλεσμα θα δικαιώσει αναμφισβήτητα τις προσπάθειές σου, ενώ μεγάλη θα είναι και η ηθική ικανοποίηση που θα λάβεις.

Αισθηματικές
Όσον αφορά τη σχέση σου, έχουν δημιουργηθεί ορισμένα κενά, που σε έχουν απομακρύνει από τον σύντροφό σου, γεγονός ιδιαίτερα δυσάρεστο. Με τρυφερότητα και ρομαντική διάθεση, θα καταφέρεις σήμερα να έρθεις πολύ κοντά του και να διορθώσετε από κοινού τα λάθη σας. Αν είσαι αδέσμευτος, δέξου προτάσεις εξόδων από φιλικά άτομα, αφού έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις αυτό που ψάχνεις.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της δουλειάς σου σήμερα συνετό θα ήταν από μέρους σου να κινείσαι πολύ επιφυλακτικά και να αποφύσεις λάθη και παγίδες. Μην αφήνεις τρίτα άτομα να σε επηρεάσουν και έχε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση και το ένστικτό σου. Tα οικονομικά σου φαίνεται να βελτιώνονται, αλλά μην κάνεις πάλι ανοίγματα που θα σε ζορίσουν.

Σκορπιός
Απρόσμενες εξελίξεις θα σε αποσυντονίσουν σήμερα, γεγονός που θα σε εκνευρίζει πολύ. Φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος όσο γίνεται και να μην αφήσεις τα γεγονότα να σε πανικοβάλλουν και να σε κρατήσουν στάσιμο. Μην κινείσαι επιπόλαια και επιστράτευσε τη λογική σου, για να μη βρεθείς σε ανεπιθύμητες καταστάσεις.

Αισθηματικές
Η σημερινή ημέρα μπορεί να κυλήσει πολύ ευχάριστα, φτάνει να είσαι θετικός και κυρίως ξεκάθαρος απέναντι στον αγαπημένο σου. Αν από την άλλη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, έχε τις κεραίες σου ανοιχτές, γιατί ο έρωτας της ζωής σου μπορεί να βρεθεί πολύ κοντά σου και να μην το καταλάβεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα δείχνουν να είναι ήρεμα. Ωστόσο, θα πρέπει να μελετήσεις προσεκτικά όποιες αποφάσεις κληθείς να πάρεις και να έχεις ζυγίσει σωστά τα υπέρ και τα κατά. Τα οικονομικά σου διανύουν μια κάπως δύσκολη περίοδο, ενώ καλό θα ήταν να τακτοποιήσεις σιγά-σιγά τις εκκρεμότητές σου.

Τοξότης
Υπάρχουν αρκετά ανοιχτά κεφάλαια του παρελθόντος, που δε σε αφήνουν να σχεδιάσεις χωρίς προβλήματα το μέλλον σου. Κλείσε λοιπόν οριστικά κάθε υπόθεση που σε κρατάει πίσω και προχώρησε με δυναμισμό στην υλοποίηση των στόχων σου. Εκμεταλλεύσου τα λάθη του παρελθόντος, ώστε έχοντάς τα σαν παράδειγμα προς αποφυγή, να ενεργήσεις ορθότερα στο εξής. Και ποτέ μη διστάζεις να ζητάς τη βοήθεια και τις συμβουλές ανθρώπων που σε αγαπούν και σε νοιάζονται.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου σε απασχολούν πολλά ζητήματα, τα οποία καλό θα ήταν πλέον να τα συζητήσεις με το ταίρι σου για να ανακουφιστείς. Θέλει και μπορεί να σε βοηθήσει, οπότε δεν έχεις παρά να του δώσεις την ευκαιρία να το κάνει. Αν παλεύεις να απαλλαγείς από τη μοναξιά σου, τώρα που ο Άρης κινείται στον Ταύρο και σε ευνοεί, εκμεταλλεύσου το για να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και να ανεβάσεις έτσι τη διάθεσή σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου καλό θα ήταν σήμερα να είσαι πιο συντηρητικός και να μην πάρεις αποφάσεις, αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος για την κατάληξή τους. Ανάλογα θα πρέπει να διαχειριστείς και τα οικονομικά σου, ενώ καλό θα ήταν παράλληλα να ψάχνεις τρόπους για να εξασφαλίσεις επιπλέον εισόδημα.

Αιγόκερως
Υπάρχουν ορισμένα πράγματα στη ζωή σου που δε σε ικανοποιούν. Μην κάθεσαι λοιπόν με σταυρωμένα χέρια, περιμένοντας να αλλάξουν από μόνα τους. Πάρε τις καταστάσεις στα χέρια σου και με τόλμη επιχείρησε εκείνες τις ανατροπές που θα σε ανακουφίσουν και θα σε χαροποιήσουν. Αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να τα καταφέρεις μόνος σου, πάρε γνώμες και συμβουλές από φιλικά και οικεία άτομα που εμπιστεύεσαι.

Αισθηματικές
Η ημέρα ενδείκνυται να πλησιάζεις τον σύντροφό σου και μαζί του να κάνεις μια όμορφη και ήρεμη συζήτηση, για όλα εκείνα που σε βασανίζουν. Έτσι, θα χαλαρώσεις και θα απολαύσεις αυτό που έχεις. Αν η μοναξιά σε έχει κουράσει, ετοιμάσου να απαλλαγείς σύντομα από αυτήν, αφού αυτός που έχει κατακτήσει την καρδιά σου θα σε πλησιάσει και θα σου εκφράσει ανοιχτά ότι έχει αισθήματα για σένα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου σήμερα μείνε μακριά από αποφάσεις και ενέργειες, σχετικά με τυχόν προτάσεις, που μπορεί να μην είναι αυτό που φαίνονται. Η τύχη δεν είναι καθόλου με το μέρος αφού, οπότε άφησέ τα όλα για μια άλλη, πιο ευνοϊκή στιγμή. Και στα οικονομικά σου όμως καλά θα κάνεις να είσαι πιο μαζεμένος, για να μπορέσεις να ορθοποδήσεις.

Υδροχόος
Άλυτες και ξεχασμένες υποθέσεις του παρελθόντος έρχονται ξανά στην επιφάνεια, απαιτώντας άμεσες και οριστικές λύσεις αυτή τη φορά. Να είσαι σίγουρος πως όταν απαλλαγείς από καθετί παλιό, το μέλλον σου θα είναι πιο αισιόδοξο και θα μπορέσεις πιο εύκολα να πετύχεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στην προσωπική σου ζωή φαίνεται να κυλούν ομαλά, γεγονός ιδιαίτερα ευχάριστο. Βέβαια, για να γίνει ακόμη καλύτερη η σχέση σου, πρέπει να γίνεις πιο διαλλακτικός και διπλωμάτης, ώστε να αποφεύγεις κόντρες και διαφωνίες. Αν είσαι αδέσμευτος, ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου σου δίνει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση να κάνεις την πρώτη κίνηση προς αυτόν που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της εργασίας σου, συνεργασίες με σημαντικά πρόσωπα θα σου λύσουν τα χέρια με προβλήματα που αντιμετώπιζες και θα σου ανοίξουν νέους ορίζοντες, ώστε να εξελιχθείς στο αντικείμενό σου. Τα οικονομικά σου χρειάζονται επειγόντως προγραμματισμό και πειθαρχία ως προς τη διαχείρισή τους. Απόφυγε νέα ανοίγματα, για να μη βρεθείς σε μεγαλύτερο αδιέξοδο.

Ιχθείς
Σήμερα είσαι απίστευτα δημιουργικός, ενώ η ενέργειά σου είναι στα ύψη. Αυτό σε βοηθάει να μπεις σε μια εποικοδομητική φάση, όπου θα καταφέρεις απαλλαγείς από οτιδήποτε αρνητικό και να πραγματοποιήσεις επιτέλους τα όνειρά σου. Είσαι τόσο σίγουρος για τον εαυτό σου, που κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σου σταθεί εμπόδιο. Από την άλλη, δεν αφήνεις καμία δυναμική εξέλιξης να πάει χαμένη, φτάνοντας έτσι ολοένα και περισσότερο προς την επιτυχία.

Αισθηματικές
Οι συνθήκες στη σχέση σου δε σε ικανοποιούν όσο θα έπρεπε. Οι σημερινές αστρολογικές όψεις ευνοούν συζητήσεις σε ήρεμο κλίμα, με τον σύντροφό σου, οπότε εκμεταλλεύσου το και βάλε μια τάξη, ώστε να νιώθεις πιο καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο σου σε επηρεάζει θετικά και διεκδικείς με τόλμη τα θέλω σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου πρέπει να γίνεις πιο υπεύθυνος και να αντιμετωπίζεις με περισσότερη σοβαρότητα τις καταστάσεις. Έχεις φερθεί αρκετά επιπόλαια, αφήνοντας τα πράγματα να κυλούν μόνα τους, χωρίς να τα έχεις υπό τον έλεγχό σου. Τα οικονομικά σου δεν έχουν ισορροπήσει ακόμη, αλλά στο άμεσο μέλλον θα δεις ότι οι προσπάθειές σου να αυξήσεις τα έσοδά σου, πιάνουν τόπο και να ανακάμψεις σημαντικά.

Read More

And More