Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 26/7/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ Κριέ, περιόρισε την υπερβολή που σε καθοδηγεί την περίοδο αυτή στη ζωή σου. Μπορεί η αιτία να είναι η ανάγκη σου να επιτύχεις και να αναγνωριστεί αυτό από τους γύρω σου, αλλά οδηγείσαι σε ακραίες καταστάσεις που σου κάνουν κακό. Πιέζεις πολύ τον οργανισμό σου και τον αναγκάζεις να δουλεύει μονίμως στα κόκκινα. Να ξέρεις ότι κάποια στιγμή θα σε εξασθενίσει όλη αυτή η δραστηριότητα. Για να καταφέρεις όσα θέλεις ακολούθησε έναν πιο μεθοδικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή χρειάζεται ανανέωση και αυτό μπορεί να γίνει στη σχέση σου μέσα από μια ουσιαστική και αποτελεσματική συζήτηση με το ταίρι σου. Έτσι θα καθορίσετε από κοινού τα νέα δεδομένα. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, η τάση ανανέωσης επηρεάζει και εσένα δίνοντάς σου την ευκαιρία να μπουν στη ζωή σου νέα πρόσωπα.

Επαγγελματικές
Στο χώρο της δουλειάς σου, θα διαπιστώσεις ότι κάποια προβλήματα που είχες με τους συνεργάτες σου, αρχίζουν να επιλύονται ουσιαστικά και αποτελεσματικά. Η οικονομική σου κατάσταση δεν έχει φτάσει ακόμη στο σημείο που επιδιώκεις, ενώ θα δεχθείς προτάσεις για να αυξήσεις τα κέρδη σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, το τελευταίο διάστημα έχεις κάνει επίπονες και κοπιαστικές προσπάθειες να κάνεις πράξη τα όνειρά σου. Τώρα ήρθε η ώρα να κατακτήσεις την επιτυχία και να νιώσεις την ικανοποίηση που θα σου προσφέρει. Η διάθεσή σου θα επηρεαστεί θετικά από αυτήν την κατάσταση και νέα δεδομένα αναμένονται για το μέλλον σου. Ο τρόπος που θα διαχειριστείς την επιτυχία και τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν θα κρίνουν και τις εξελίξεις.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή φαίνεται να πορεύεται πολύ καλά με προοπτικές ακόμη καλύτερων εξελίξεων. Η λύση είναι στο χέρι σου και έχει να κάνει με τη διάθεσή σου να προσεγγίσεις το ταίρι σου και να συζητήσεις μαζί του. Αν είσαι μόνος αυτή την περίοδο, σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις μια γνωριμία που επιδιώκεις.

Επαγγελματικές
Το γενικότερο κλίμα στην επαγγελματική σου ζωή είναι αρκετά καλό , αν και σήμερα, θα υπάρχει μια ένταση και πίεση. Ωστόσο, θα καταφέρεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Η οικονομική σου κατάσταση μπαίνει σε μια ορθή πορεία και αναμένεται πολύ σύντομα να ισορροπήσει. Θα διευθετήσεις, επίσης, εκκρεμότητες που σε αγχώνουν εδώ και καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπητέ Δίδυμε, από τη μια πλευρά η ψυχολογία σου είναι αρνητικά επηρεασμένη και από την άλλη το μέλλον αναμένεται ευοίωνο με πολλές θετικές εξελίξεις και ευκαιρίες. Όπως αντιλαμβάνεσαι για να καταφέρεις να αξιοποιήσεις την εύνοια που δέχεσαι θα πρέπει η λογική σου να υπερισχύσει του συναισθήματος, να το παρακάμψει και να λειτουργήσει αυτόνομα, με μοναδικό στόχο την επιτυχία. Τώρα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που χρειάζεσαι.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή χρειάζεται μια τόνωση και μάλιστα ο σύντροφός σου έχει την ανάγκη να του επιβεβαιώσεις τα αισθήματά σου. Μην διστάσεις να το κάνεις. Το αποτέλεσμα θα ανταμείψει και τους δυο σας. Αν ακόμη δεν βρίσκεσαι σε σχέση, η θετική επιρροή των πλανητών στον τομέα των αισθηματικών, σε βοηθούν να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα σου προσφέρει όσα ήλπιζες.

Επαγγελματικές
Η επιτυχία στα επαγγελματικά σου είναι δεδομένη. Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τα θέματα της εργασίας σου σε κάνουν αποδοτικό και ικανό να δώσεις λύσεις σε υποθέσεις που εκκρεμούσαν. Προβληματισμό σου προκαλούν, από την άλλη, τα οικονομικά σου που δεν σε ικανοποιούν. Σήμερα απόφυγε να παρασυρθείς σε έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου βρίσκεται σε θέματα που σχετίζονται με τα αγαπημένα σου πρόσωπα ή τους ανθρώπους του στενού οικογενειακού σου κύκλου. Η επικοινωνία μεταξύ των μελών αυτών δεν φαίνεται να είναι αποτελεσματική και δημιουργούνται παρεξηγήσεις χωρίς λόγο. Καλό είναι να επέμβεις με θετική διάθεση και σκοπό να αποκαταστήσεις τις ασάφειες. Διαφορετικά το κουβάρι θα παραμείνει μπλεγμένο με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους εμπλεκόμενους.

Αισθηματικές
Θέματα που ταλανίζουν τη σχέση σου εδώ και καιρό βαίνουν προς επίλυση ξεκαθαρίζοντας το τοπίο και προσφέροντας συναισθήματα ανακούφισης και ηρεμίας. Αν πάλι είσαι μόνος, έχε υπόψη σου ότι δέχεσαι την εύνοια των πλανητών και θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ένα πρόσωπο με το οποίο ίσως να πορευτείτε μαζί μελλοντικά.

Επαγγελματικές
Η επαγγελματική σου ζωή έχει πολλές προοπτικές να εξελιχθεί με επιτυχία και θα έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Η οικονομική σου κατάσταση ξέρεις ότι δεν βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, όμως θα μπορέσεις να την βελτιώσεις κινούμενος με τον σωστό τρόπο.

ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέων, επικεντρώσου στις φιλοδοξίες και στους στόχους σου. Για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να εμπιστευτείς τον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου. Προκειμένου να πράξεις αδιάσπαστος, θα πρέπει να βγάλεις από τη ζωή σου πρόσωπα που δε σε στηρίζουν ή σου απορροφούν πολύ ενέργεια χωρίς λόγο. Χωρίς να το καταλαβαίνεις στρέφεις την προσοχή σου σε αυτούς και δεν προσηλώνεσαι στην δική σου πορεία που μπορεί να είναι λαμπρή.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή μπορεί να εξελιχθεί σήμερα πολύ ερωτική και ρομαντική , αρκεί να χαλαρώσεις εσύ ο ίδιος και να αφήσεις τη σχέση σου να ζήσει στιγμές ευτυχίας. Αν δεν έχεις ταίρι, μην αφήνεις την ανασφάλειά σου να σου στερεί το δικαίωμα στον έρωτα. Επωφελήσου από το θετικό κλίμα και άφησε ένα ενδιαφέρον πρόσωπο να μπει στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου σχέδια μπορούν να προχωρήσουν με επιτυχία εξαιτίας των συνεργασιών που μπορείς να επιτύχεις την περίοδο αυτή. Τα οικονομικά σου από την άλλη, δεν βρίσκονται και στην καλύτερη κατάσταση, για αυτό φρόντισε να είσαι εγκρατής με τα έξοδα και να παραμείνεις εντός προγραμματισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητέ Παρθένε, το παρελθόν θα προσπαθήσει να κάνει την επανεμφάνισή του στη ζωή σου ζητώντας και πάλι μια θέση σε αυτήν. Ο τρόπος που θα χειριστείς την κατάσταση αυτή σχετίζεται με τις εμπειρίες που έχεις και τον βαθμό που σε έχουν επηρεάσει. Αν νομίζεις ότι κάποια παθήματα σε έχουν μάθει πολύτιμα πράγματα, φρόντισε να τα έχεις κατά νου στην απόφαση που θα πάρεις στην περίπτωση αυτή.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή πορεύεται σε καλά μονοπάτια και μάλιστα πολλά προβλήματα φαίνεται να έχουν ξεπεραστεί. Σήμερα μπορείς να προσεγγίσεις το ταίρι σου με καλή διάθεση και να περάσετε πολύ καλά μαζί. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, αποδέξου τις ευκαιρίες για να βγεις και να διασκεδάσεις, γιατί από εκεί είναι πιθανό να σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο που θα σε ενδιαφέρει πολύ.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου σήμερα, καλό είναι να επικεντρωθείς στο κομμάτι των συνεργασιών που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Το ίδιο ισχύει και για τα νέα ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Η οικονομική σου κατάσταση δεν είναι ικανοποιητική και για αυτό κανόνισε να κάνεις ένα καλό πρόγραμμα, ώστε με πειθαρχία και επιμονή να βελτιώσεις την κατάσταση. Θέματα σχετικά με την γραφειοκρατία και νομικά ευνοούνται.

ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, όσο δύσκολο και αν είναι να κάνεις τον απολογισμό και να διαπιστώσεις τα λάθη και τις επιτυχίες σου, τώρα είναι η ώρα που θα πρέπει να το κάνεις. Κάπου εκεί θα διαπιστώσεις ότι αφιέρωσες αρκετό χρόνο σε ένα ζήτημα που σε ενδιέφερε, αλλά ο τρόπος που το διαχειρίστηκες μπορεί να σε προβληματίσει εξαιτίας των αποτελεσμάτων. Ακόμη και αν αυτό ισχύει, μην σε απογοητεύσει, καθώς έστω και αργά μπορείς να κινηθείς διορθωτικά με καλές προοπτικές.

Αισθηματικές
Είναι ξεκάθαρο πια ότι οι υπόλοιποι τομείς της ζωής σου, απορροφούν πολύ χρόνο και ενέργεια με αποτέλεσμα αυτά να λείπουν από την σχέση σου. Αν θέλεις τα πράγματα να κυλήσουν καλά, ξανασκέψου τις προτεραιότητες και βρες χρόνο να χαλαρώσεις μαζί με τον σύντροφό σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, να ξέρεις ότι η εργασιοθεραπεία δεν φέρνει ισορροπία. Άφησε τον εαυτό σου να απολαύσει τον έρωτα και το φλερτ και ίσως κάπου παρακάτω οι εξελίξεις να σε εκπλήξουν.

Επαγγελματικές
Ο επαγγελματικός τομέας σήμερα, χρειάζεται προσεκτικές κινήσεις και καθόλου βιασύνη. Έτσι θα καταφέρεις να αποφύγεις τις κακοτοπιές και τις άσχημες συνέπειες. Τα οικονομικά σου οδεύουν σιγά-σιγά στο επίπεδο που θέλεις, αλλά ακόμη οι υποχρεώσεις είναι αρκετές και απαιτούν να καλυφθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάποιες φορές, όσο και αν προσπαθείς και κοπιάζεις για να φτάσεις σε ένα σημείο, για κάποιο λόγο βρίσκεις συνεχώς εμπόδια μπροστά σου. Αυτό συμβαίνει και με εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ, όμως, μην απογοητεύεσαι καθώς μια είδηση την οποία αγνοούσες μέχρι τώρα, έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα σου. Θα σου διαφωτίσει καταστάσεις που δεν μπορούσες να κατανοήσεις και θα σου δώσει το κίνητρο για να πορευθείς προς τον στόχο σου με επιτυχία.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, καλό είναι σήμερα να μην εμπλακείς με αναλύσεις και συζητήσεις που μπορούν να σε φέρουν σε σύγκρουση με τον σύντροφό σου. Αν δεν έχεις ταίρι, βγες και διασκέδασε έχοντας προοπτικές να κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Ο επαγγελματικός τομέας, φαίνεται πολύ απαιτητικός σήμερα και χρειάζεται την προσοχή σου. Διατήρησε την ηρεμία σου και φρόντισε να μείνεις οργανωμένος, προκειμένου να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τις υποχρεώσεις σου. Τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται στην κατάσταση που θα ήθελες, αλλά θα έχεις την ευκαιρία να τα βάλεις σε μια σειρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, σε γενικά πλαίσια το κλίμα είναι καλό και μάλιστα οι δικοί σου άνθρωποι βρίσκονται στο πλάι σου για να βοηθήσουν με τις εκκρεμότητές σου ,όσο μπορούν. Επίσης, δέχεσαι συμβουλές με θέματα που σε απασχολούν έντονα και θα πρέπει να ζυγίσεις καλά τα δεδομένα προτού καταλήξεις στην τελική σου απόφαση. Να ξέρεις πάντως ότι έχεις όλη την εύνοια που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις τα σχέδιά σου με επιτυχή αποτελέσματα.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή, σού τραβάει το ενδιαφέρον και μάλιστα θέματα που απασχολούν τον σύντροφό σου σε προβληματίζουν και έχεις τη διάθεση να τον βοηθήσεις να τα λύσει. Αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση, η γοητεία σου σε κάνει τόσο ελκυστικό που σου ανοίγει δρόμους προς τη γνωριμία που επιδιώκεις.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα θα μπορέσεις να επιτύχεις όσα προγραμματίζεις, αλλά να ξέρεις ότι οι ριζικές αλλαγές δεν ευνοούνται την περίοδο αυτή. Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν. Απόφυγε τα περιττά έξοδα και βάλε σε μια σειρά τις υποχρεώσεις που έχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το πλανητικό σκηνικό την περίοδο αυτή σου προκαλεί μπερδέματα και ανακατατάξεις. Γίνεσαι επιρρεπής σε λάθη και μπλέκεσαι σε καταστάσεις όχι και τόσο ξεκάθαρες. Προκειμένου να αντιμετωπίσεις την κατάσταση αυτή και να περάσει όλο αυτό με τις λιγότερες συνέπειες, φρόντισε να αποφύγεις τη συζήτηση με τρίτους ή την αντιμετώπιση των γύρω σου με εγωισμό. Έτσι δεν θα δημιουργηθούν ανεπανόρθωτα προβλήματα. Επίσης, μην παίρνεις αποφάσεις αν δεν είσαι πρώτα σίγουρος.

Αισθηματικές
Παρά τα όσα συμβαίνουν γενικότερα, φρόντισε στην αισθηματική σου ζωή να είσαι πιο πολύ παρόν και να αφιερώνεις χρόνο στον σύντροφό σου. Μην επιτρέψεις σε ο,τιδήποτε άλλον να μπει ανάμεσά σας. Αν πάλι είσαι μόνος, την περίοδο αυτή μπορείς να απολαύσεις τους φίλους σου και την παρέα τους και μέσα από εκεί έχεις πολλές πιθανότητες να συναντήσεις κάποιον πολύ ενδιαφέρων!

Επαγγελματικές
Γενικότερα στα επαγγελματικά σου νιώθεις μια ανασφάλεια και έναν εκνευρισμό που θα πρέπει να τα διαχειριστείς όσο καλύτερα μπορείς. Επίσης, θα υπάρξουν ευκαιρίες που καλό είναι να τις εκμεταλλευτείς. Αν και τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν, αργά και σταθερά φαίνεται να μπαίνουν σε μια σειρά. Φρόντισε να διαχειριστείς με προτεραιότητα υποχρεώσεις και νομικά ζητήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το διάστημα αυτό, αγαπητέ Υδροχόε, η συμπεριφορά σου είναι πολύ εντυπωσιακή και εκφράζει τις πολλές σου ικανότητες και τη δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σου. Προσπάθησε να είσαι συνεπής και να μην τείνεις προς την αλαζονεία. Η στάση σου αυτή να ξέρεις ότι θα εκτιμηθεί πολύ από κάποιο πρόσωπο που κινείται κοντά σου και δεν θα διστάσει να σε προσεγγίσει με μια δελεαστική πρόταση. Μην την αψηφήσεις και σκέψου πως θα την εκμεταλλευτείς για το μέλλον.

Αισθηματικές
Οι άλλοι τομείς της ζωής σου απορροφούν πολύ ενέργεια και χρόνο από την καθημερινότητά σου, με αποτέλεσμα να σε απομακρύνουν από τον σύντροφό σου. Μην το αφήσεις να συνεχιστεί και βρες το χρόνο για να δείξεις στο ταίρι σου πως νιώθεις για εκείνον. Αν είσαι μόνος, αφιέρωσε χρόνο στην προσωπική σου ζωή ώστε να βρεις την ευκαιρία να γνωρίσεις το πρόσωπο που θέλεις.

Επαγγελματικές
Το κλίμα στον επαγγελματικό τομέα είναι ήσυχο και για αυτό επωφελήσου το χρόνο και οργάνωσε τα επόμενα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, νιώθεις λίγο πιεσμένος βλέποντας τα έξοδα να είναι αρκετά. Προσπάθησε να σκεφτείς ξεκάθαρα και ήρεμα και θα καταφέρεις να τα ισορροπήσεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, και αυτή η ημέρα ανήκει σε εκείνες που διανύεις το τελευταίο διάστημα και σου προκαλούν άγχος και ιδιαίτερο εκνευρισμό. Τα γεγονότα δεν εξελίσσονται και δεν βλέπεις τα αποτελέσματα που προσδοκείς. Ο έλεγχος της κατάστασης δεν είναι στο χέρι σου, για αυτό φρόντισε να βρεις χρόνο για σένα ώστε να χαλαρώσεις. Έτσι θα αποφύγεις και τις συγκρούσεις με τους δικούς σου ανθρώπους που επωμίζονται πολύ από το φορτίο που σε βαραίνει. Επίσης, να είσαι προσεκτικός στις συναναστροφές σου καθώς εύκολα μπορεί η επικοινωνία να υποπέσει σε σφάλματα.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, θα κληθείς να λύσεις κάποια προβλήματα με τον σύντροφό σου που θα παρουσιαστούν στη σχέση σου. Διάλεξε τον δρόμο της ειλικρίνειας και της ευθύτητας. Αν πάλι δεν βρίσκεσαι σε σχέση, οι πλανήτες σου ανεβάζουν εμφανώς το ηθικό και σε κάνουν να ασκείς μια έντονη γοητεία που δεν περνάει απαρατήρητη!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα αποτελέσματα των κόπων σου θα είναι πολύ ικανοποιητικά. Σχετικά με νέα ξεκινήματα ή σχέδια που καταστρώνεις για το μέλλον, φρόντισε να είσαι πολύ οργανωτικός. Τα οικονομικά σου έχουν πολλές εκκρεμότητες και πρέπει να καλύψεις πολλές υποχρεώσεις. Αυτή η περίοδος μπορεί να σε βοηθήσει να αυξήσεις τα κέρδη σου αν κινηθείς σωστά.

Read More

And More