Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 27/10/2016

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ καλό θα είναι σήμερα να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στα θέματα που σε ταλανίζουν περισσότερο και να προσπαθήσεις να βρεις τις πρέπουσες λύσεις , αναζητώντας την ουσία. Αξιοποίησε ιδέες και σκέψεις σε συνδυασμό με τη ζωτικότητα σου και βάδισε μπροστά χωρίς ανασφάλειες και φοβίες.

Αισθηματικές
Φίλε Κριέ καλή θα είναι η ημέρα για τα ερωτικά σου και οι εντάσεις που επικρατούν ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφο σου θα μειωθούν αισθητά. Επίσης σε περιμένουν αρκετές καινούργιες γνωριμίες που θα σου φτιάξουν την διάθεση και θα σε ανανεώσουν. Φρόντισε μόνον να μην διακινδυνεύσεις τα κεκτημένα σου και να μην βάλεις σε κίνδυνο την ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Οι ελεύθεροι μπορείτε να ζήσετε έναν μεγάλο έρωτα με τις καλές επιρροές που σας χαρίζει η σημερινή θέση της Σελήνης στον Ζυγό.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου διώξε όλες τις αρνητικές σκέψεις και το άγχος και θα νιώσεις έτοιμος να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε πρόκληση λάβεις. Όσον αφορά τα οικονομικά σου η ημέρα προβλέπεται να έχει θετική πορεία, οπότε κινήσου ανάλογα.

/

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε έπειτα από τόσες σκέψεις και μελέτη όλων των παραγόντων θα πρέπει να έχεις πλέον καταλήξει ακριβώς σε ποιες κινήσεις θα πρέπει να προβείς ώστε να πετύχεις τους σκοπούς σου. Κάνε λοιπόν ότι χρειάζεται για να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω, αν όχι να φτάσεις ακριβώς εκεί που θέλεις και έχεις πολλές πιθανότητες να τα καταφέρεις.

Αισθηματικές
Φίλε Ταύρε στον αισθηματικό τομέα μπορεί να γίνουν αλλαγές που θα είναι πολύ ευχάριστες για εσένα. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να περάσεις με το ταίρι σου έτσι όπως ακριβώς θέλεις. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη αυτό το οποίο θέλεις στη ζωή σου η ημέρα θα είναι κατάλληλη για να κάνεις καινούργιες κοινωνικές επαφές και να αυξήσεις τον κύκλο γνωριμιών σου. Μέσα από αυτόν μπορεί να βρεις και ένα άτομο το οποίο θα σε ενθουσιάσει.

Επαγγελματικές
Στην επαγγελματική σου ζωή σήμερα ενδέχεται να υπάρξει κάποια ένταση η οποία όμως δεν θα αφορά εσένα άμεσα, αλλά κάποιους συνεργάτες σου. Κράτησε ουδέτερη στάση, ειδικά αν δεν ξέρεις ποια πλευρά να υποστηρίξεις. Για την επίλυση κάποιων προβλημάτων τα οποία θα παρουσιαστούν λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων να γνωρίζεις ότι με λογική σκέψη μπορείς να τα διορθώσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις και ψάχνεις για καινούργιες πηγές εσόδων.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε απόφυγε σήμερα να προσπαθήσεις να επιβάλεις τις απόψεις σου με υπόγειο και πλάγιο τρόπο και μην υποτιμάς την αντίληψη των συνομιλητών σου. Εάν δεν σου αρέσει κάτι στη συμπεριφορά των δικών σου ανθρώπων, καλύτερο είναι να τους μιλήσεις ξεκάθαρα και να δηλώσεις ποιες είναι οι επιθυμίες σου. Έτσι ίσως αποφύγεις μεγαλύτερα προβλήματα που θα αποβούν μοιραία στο μέλλον.

Αισθηματικές
Στην προσωπική σου ζωή φίλε Δίδυμε ενδέχεται να υπάρξει κάποια ένταση ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφο σου που θα χαλάσει το μεταξύ σας ερωτικό κλίμα. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματά με ήρεμο διάλογο. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι να περιμένετε ευχάριστες εξελίξεις ή ένα μήνυμα από το άτομο το οποίο σας ενδιαφέρει ερωτικά.

Επαγγελματικές
Μάλλον ανήσυχο αναμένεται το κλίμα μέσα στην ημέρα στον εργασιακό σου χώρο. Εκεί που όλα μοιάζουν ήρεμα και έχεις επικεντρωθεί σε μια συγκεκριμένη εργασία και ένα αντικείμενο, ξαφνικά και από το πουθενά θα προκύψει κάτι άλλο θα πρέπει να διευθετήσεις. Μην σε πιάνει πανικός αλλά φρόντισε να οργανώσεις καλύτερα το χρόνο σου για να τα καταφέρεις. Οικονομικά να περιμένεις τα έσοδα σου να αυξηθούν αλλά πρέπει να αποφύγεις τις σπατάλες και προσπάθησε να βάλεις ένα χρονοδιάγραμμα εξόφλησης χρεών.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε η αυτοπεποίθησή σου θα είναι ανεβασμένη σήμερα, χάρη σε κάποιες ωραίες συγκυρίες που θα σου χαρίσει η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Ζυγού από το μεσημέρι και μετά. Κάποιες προτάσεις που ενδέχεται να σου κάνουν για όμορφες αποδράσεις, σε ανανεώνουν και σε ξεκουράζουν. Οι πλανήτες στο σύνολο τους θα σε βοηθήσουν να προβείς σε εποικοδομητικές αλλαγές στη ζωή σου που θα σε ανανεώσουν σημαντικά.

Αισθηματικές
Αγαπητέ Καρκίνε θα έχεις έντονο ερωτισμό σήμερα που θα σε οδηγήσει σε ένα παθιασμένο ρομαντικό βράδυ στην σχέση σου. Μια μικρή έκπληξη θα σε έφερνε ακόμα πιο πολύ κοντά του. Εσύ που έχεις μόνιμη παρέα την μοναξιά σου να γνωρίζεις ότι αυτό πολύ γρήγορα θα αλλάξει μιας και θα έχεις αρκετές κατακτήσεις που δεν θα ξέρεις ποιον ή ποια από όλους να διαλέξεις.

Επαγγελματικές
Ημέρα ιδιαίτερα παραγωγική και ευνοϊκή για τα επαγγελματικά σου θα είναι η σημερινή. Μπορείς τώρα να συζητήσεις με τους προϊσταμένους σου για τις ιδέες που έχεις στο μυαλό σου όσον αφορά το αντικείμενο σου και είναι βέβαιο ότι θα έχεις την συγκατάθεση τους για να τις πραγματοποιήσεις.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα κυοφορούνται αλλαγές στη ζωή σου και μια καινούργια φάση αρχίζει στην αισθηματική σου ζωή ή στην καριέρα σου. Απαιτείται λοιπόν και η δική σου δραστηριοποίηση. Πρέπει να αποδεσμευτείς από εκείνα τα καθημερινά θέματα που σε τραβούν πίσω και να κάνεις ότι περισσότερο μπορείς για να τα τακτοποιήσεις άμεσα.

Αισθηματικές
Σήμερα φίλε Λέοντα μπορείς να περάσεις ένα ευχάριστο βράδυ με το σύντροφό σου. Απόφυγε μόνο να κάνεις συζητήσεις για οικονομικά θέματα μαζί του γιατί μπορεί να προκληθούν διαφωνίες που θα χαλάσουν το κλίμα μεταξύ σας. Εσύ που είσαι ακόμη ελεύθερος να περιμένεις μια γνωριμία μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, η οποία μπορεί να σε οδηγήσει σε αισθηματικές περιπέτειες.

Επαγγελματικές
Ακολούθησε σήμερα γνωστές πρακτικές και μεθόδους για να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις στα επαγγελματικά σου. Μην ενθουσιάζεσαι υπερβολικά με νέες ιδέες όσο πρωτότυπες και πολλά υποσχόμενες κι αν φαίνονται. Η διευθέτηση κάποιων χρεών θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση που βρίσκεσαι.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε η ημέρα πλανητικά δεν είναι καλή για το ζώδιο σου και καλό θα ήταν σήμερα να καθυστερήσεις την λήψη σημαντικών αποφάσεων που αφορούν τους βασικούς τομείς της ζωής σου. Οι απαιτήσεις των γύρω σου θα είναι μεγάλες και έντονες και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις για να μην έχεις προβλήματα αργότερα.

Αισθηματικές
Η συμπεριφορά σου σήμερα προβληματίζει ιδιαίτερα το ταίρι σου και ίσως προκληθούν κάποιες εντάσεις μεταξύ σας λόγω των ανάμεικτων συναισθημάτων που έχεις απέναντι του. Εσύ που είσαι ελεύθερος και ψάχνεσαι, μήπως πρέπει να αλλάξεις άμεσα τις τακτικές σου και να γίνεις λίγο πιο γλυκός απέναντι στα άτομα που γνωρίζεις;

Επαγγελματικές
Φίλε Παρθένε πρέπει σήμερα να δείξεις υπευθυνότητα απέναντι στις ευθύνες που έχεις στην δουλειά σου και να μείνεις πιστός στα καθήκοντα σου. Όση πίεση κι αν σου ασκούν οι συνάδελφοι σου για βοήθεια προτίμησε πρώτα να τελειώσεις με τα δικά σου και μετά να τους την προσφέρεις.

Ζυγός
Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ θα μπορέσεις να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου αν αποφύγεις τις υπερβολές και τις σπατάλες. Η σκληρή δουλειά και η επιμονή θα σου προσφέρουν σημαντικά οφέλη. Πέρασε ένα όμορφο βράδυ μαζί με την οικογένειά σου.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου θα ξεπεράσεις τα προβλήματά εκείνα που σε πηγαίνουν πίσω και θα έχεις την ευκαιρία για να βελτιώσεις αυτό το αρνητικό κλίμα που επικρατεί ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου φίλε Ζυγέ. Εσύ που είσαι μόνος σου σήμερα μπορείς να περάσεις ένα ευχάριστο βράδυ με αγαπημένα και φιλικά σου πρόσωπα. Η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου σε κάποιο πρόσωπο που ανήκει στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές
Φίλε Ζυγέ κάπως περίεργη αναμένεται η ημέρα στον επαγγελματικό σου χώρο και πρέπει να προσέχεις. Μπορείς όμως να αποφύγεις τις τριβές και το ανάλογο στρες με διπλωματικό τρόπο. Να θυμάσαι ότι χρειάζεται χρόνος και έντονη προσπάθεια από τη δική σου την μεριά για να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Στον οικονομικό τομέα πρέπει να είσαι προσεκτικός.

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ μην διστάζεις να προχωράς μπροστά, ότι κι αν έρθει στον δρόμο σου. Μη σταματάς τις προσπάθειές σου. Να ξέρεις ότι κάποια θέματα που είναι σε στασιμότητα είναι προσωρινά. Πρέπει να συμβιβαστείς με την επικρατούσα κατάσταση και να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία.

Αισθηματικές
Σήμερα φίλε Σκορπιέ θα μπορέσεις να χαλαρώσεις λίγο με το ταίρι σου, να περάσεις καλά και επιτέλους να αφιερώσεις χρόνο στην σχέση σου. Οι συναισθηματικές υπερβολές που οδηγούν σε ρομαντικές εκδηλώσεις είναι ευχάριστα αποδεκτές από τον σύντροφό σου και τις χρειάζεται. Εσύ που ακόμη κάνεις παρέα με τη μοναξιά να γνωρίζεις ότι σήμερα θα έχεις μια ευκαιρία να δημιουργήσεις μια ερωτική σχέση με άτομο που θα γνωρίσεις τελείως ξαφνικά.

Επαγγελματικές
Οι απαραίτητες πλέον αλλαγές στον χώρο της εργασίας θα σε οδηγήσουν στην ανανέωση της διάθεσης σου και θα πάνε ένα βήμα μπροστά τα επαγγελματικά σου σχέδια. Να θυμάσαι ότι ο τολμών νικά!!! Στα οικονομικά σου μην κάνεις πολλά ανοίγματα, γιατί αυτή την στιγμή ο προϋπολογισμός σου δεν στο επιτρέπει.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη η ημέρα χρειάζεται έξυπνους ελιγμούς για να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Το πλανητικό σκηνικό θα σε προβληματίζει αρκετά σε θέματα που ήταν άλυτα αλλά δεν πρέπει να περιμένεις να εξελιχθούν εις βάρος σου για να κάνεις κάποιες κινήσεις ώστε να τα βελτιώσεις. Μίλησε με τα αγαπημένα σου άτομα ή με συναδέλφους σου που εμπιστεύεσαι και θα δεις ότι θα βρεις τις πιο κατάλληλες και προσοδοφόρες λύσεις.

Αισθηματικές
Για εσένα φίλε Τοξότη που έχεις μόνιμο δεσμό η ημέρα σε φέρνει αντιμέτωπο με καταστάσεις που δεν έχεις ξεκαθαρίσει ακόμη στην σχέση σου. Αυτό δημιουργεί ένα βουνό προβλημάτων που θα πρέπει αρχικά να έχεις σκεφτεί τις λύσεις του και μετά να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες για να το διορθώσεις. Ο σύντροφός σου έχει σχηματίσει μια αρνητική στάση και σε θεωρεί υπεύθυνο για τις καταστάσεις που ζείτε το τελευταίο διάστημα. Κάνε τις απαραίτητες κινήσεις για να αποκτήσεις τη χαμένη εμπιστοσύνη του. Εσύ που πηγαίνεις χέρι χέρι με τη μοναξιά σου να γνωρίζεις ότι η ημέρα θα σε φέρει κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει.. Εάν αυτό ανήκει στον επαγγελματικό σου χώρο καλό θα είναι να κρατήσεις τους τύπους μεταξύ σας και να μην εκτεθείς.

Επαγγελματικές
Οι κινήσεις που θα κάνεις σήμερα στον επαγγελματικό σου τομέα θα πρέπει να είναι χωρίς καμία βιασύνη. Σε διαφορετική περίπτωση θα αντιμετωπίσεις προβλήματα σχεδόν αξεπέραστα τα οποία θα αφορούν και τις σχέσεις σου με τους συνεργάτες σου. Οικονομικά πρέπει να γνωρίζεις ότι δεν πρέπει να κάνεις επενδύσεις ή να παρασύρεσαι σε τυχερά παιχνίδια.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε η ημέρα θα είναι παράξενη λόγω των πλανητικών συνδυασμών που θα πραγματοποιηθούν και αυτό απαιτεί την προσοχή σου στο να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε να έχεις προγραμματίσει οτιδήποτε κάνεις και στα λεγόμενα σου να χρησιμοποιήσεις τον δρόμο της διπλωματίας στον μέγιστο βαθμό ώστε να αποφύγεις διαφωνίες με τα άτομα που σε περιβάλλουν. Να ελέγξεις την ευαισθησία σου και παραμέρισε τους συναισθηματισμούς σου γιατί μπορεί να παρασυρθείς σε λάθος καταστάσεις.

Αισθηματικές
Φίλε Αιγόκερε ο ερωτισμός σου σήμερα θα χτυπήσει κόκκινο! Ιδιαιτέρως ο σύντροφος δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει με τίποτα, με αποτέλεσμα να περάσετε ένα όμορφο και παθιασμένο βράδυ οι δύο σας, χωρίς τις παρεμβολές τρίτων ατόμων. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό να γνωρίζεις ότι ημέρα είναι ιδανική για να βγεις έξω και να κάνεις καινούργιες γνωριμίας. Άνοιξε τα μάτια σου, γιατί μπορεί δίπλα σου κάποιος να υπάρχει που να ενδιαφέρεται για το άτομο σου αλλά εσύ να μην του δίνεις καμία σημασία.

Επαγγελματικές
Σήμερα θα αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα στο χώρο της δουλειάς σου τα οποία θα αφορούν τις σχέσεις με τους συνεργάτες σου. Δεν πρέπει να ξεφύγεις από τα όρια και να πεις πράγματα τα οποία δεν εννοείς. Οι εκκρεμότητες θα είναι πάρα πολλές και εσύ θα νιώθεις πάρα πολύ μεγάλη πίεση ώστε να τις διευθετήσεις. Στα οικονομικά, βάλε φρένο στα έξοδα σου και διαχειρίσου πιο ορθολογικά τα χρήματά σου. Η περίοδος δεν ενδείκνυται καθόλου για αλόγιστα έξοδα.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε η ανακύκλωση των γεγονότων της σημερινής ημέρας, σου δημιουργεί άσχημη ψυχολογική διάθεση. Τα ευχάριστα και τα δυσάρεστα γεγονότα θα εναλλάσσονται σε γρήγορους ρυθμούς και θα έχεις πολλά νεύρα και μεγάλη κυκλοθυμία. Φρόντισε να ανακτήσεις την ψυχραιμία σου και η ημέρα θα περάσει και όλα αυτά που μπορεί να σε αναστατώνουν, στο τέλος θα ξεπεραστούν και θα σε ηρεμήσουν.

Αισθηματικές
Στην ερωτική σου σχέση φίλε Υδροχόε φρόντισε να εκδηλώσεις περισσότερο τα συναισθήματά σου απέναντι στον σύντροφό σου και αυτός με τη σειρά του θα σου ομολογήσει αυτά που αισθάνεται για εσένα. Το κλίμα μεταξύ σας μπορεί να γίνει παθιασμένο, εάν παραμερίσεις τις αναστολές σου. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου καλό θα είναι να αλλάξεις λίγο τη συμπεριφορά σου και να γίνεις πιο ανοιχτός στις νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικές
Μείνε επικεντρωμένος στη δουλειά σου και στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις. Μην ασχολείσαι με αρμοδιότητες των συναδέλφων σου και φρόντισε να τακτοποιήσεις τις δικές σου υποχρεώσεις. Απόφυγε να κάνεις πολλά πράγματα μαζί και μην κάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί έχεις ήδη εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν αρκετά. Σήμερα θα μπορείς να τακτοποίησης κάποια χρέη του παρελθόντος.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ η ημέρα θα σε παιδέψει όσον αφορά τους στόχους που έχει θέσει. Βάλε όλο τον δυναμισμό σου και θα δεις ότι τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο της υλοποίησης, μόνο που αυτά θα είναι σε αρκετά αργούς ρυθμούς και ίσως απογοητευτείς. Κάποια τρίτα πρόσωπα ίσως προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδιο στην πρόοδο σου. Δείξε αποφασιστικότητα και μην τους επιτρέψεις τέτοιες συμπεριφορές.

Αισθηματικές
Μια ιδιαίτερα ευαίσθητη ημέρα που θα σε επηρεάσει και θα προκαλέσει πίεση και υπερβολές στον αισθηματικό σου τομέα είναι αυτή η Πέμπτη για εσένα φίλε Ιχθύ. Για να καλυτερεύσεις την ψυχολογία σου, φρόντισε να ξεφύγεις με τον σύντροφό σου κάπου που να μην σας βλέπει κανένας. Εσύ που ακόμη είσαι αδέσμευτος πέρασε το χρόνο σου με φιλικά σου πρόσωπα και φρόντισε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Επαγγελματικές
Άφησε σήμερα την φαντασία και τη διαίσθηση σου να σε οδηγήσουν και πραγματοποίησε τις απαραίτητες αλλαγές στον επαγγελματικό σου τομέα. Θα διαπιστώσεις ότι πολύ γρήγορα θα έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς και οι δουλειές σου θα αυξηθούν. Μπορείς να ξεκαθαρίσεις οικονομικές δοσοληψίες και να βάλεις σε μια τάξη τα χρέη σου.

Read More

And More