Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 28/4/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Το σύνολο των πλανητών σήμερα σε επηρεάζει πολύ θετικά και σου δίνει την απαραίτητη ώθηση, ώστε να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να βάλεις μια τάξη σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Έτσι θα ξέρεις που βαδίζεις και πατώντας γερά στα πόδια σου, θα προχωρήσεις μα δυναμισμό και αποφασιστικότητα μπροστά. Φρόντισε να κρατάς μακριά καθετί αρνητικό και να παραμένεις συγκεντρωμένος στους στόχους που θέτεις κάθε φορά.

Αισθηματικές
Να θυμάσαι πάντα ότι η κατάσταση στη σχέση σου εξαρτάται κυρίως από εσένα, ειδικότερα από την ψυχολογία σου και τη συμπεριφορά σου. Φρόντιζε λοιπόν πάντα να διοχετεύεις όλη σου τη θετική ενέργεια σε αυτήν και να χειρίζεσαι σωστά τις καταστάσεις, αν θες να κυλούν όλα ομαλά. Αν είσαι αδέσμευτος, μην απελπίζεσαι καθώς η μοίρα σου επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα πρέπει να διαχειριστείς ορισμένες δύσκολες καταστάσεις με πολλή προσοχή, ώστε να μην κάνεις ολέθρια λάθη. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε κακή κατάσταση, αλλά με οργάνωση θα καταφέρεις να τα διορθώσεις κάπως.

Ταύρος
Τα άστρα και η τύχη σήμερα δεν φαίνεται να είναι με το μέρος σου, με αποτέλεσμα επικρατεί μια τέτοια σύγχυση στη ζωή σου που θα σε κάνει να χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου και των καταστάσεων. Προσπάθησε να βρεις άμεσα μια άκρη με όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου, ώστε να μπεις και πάλι στους ρυθμούς σου.

Αισθηματικές
Αν εξαιρέσεις κάποιες δυσάρεστες λεπτομέρειες, που όμως θα τακτοποιηθούν εύκολα, όλα στην προσωπική σου ζωή θα πάνε μια χαρά και θα ζεις ανεπηρέαστος από οτιδήποτε δυσάρεστο, τον έρωτά σου. Αν ακόμη ψάχνεις να βρεις τον άνθρωπο που θα σε κάνε ευτυχισμένο, ετοιμάσου σήμερα κιόλας να μπεις ενεργά και πάλι στο ερωτικό παιχνίδι, μέσα από διάφορα φλερτ και κατακτήσεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά, οπότε φέρσου υπεύθυνα και με ωριμότητα, ώστε να επανορθώσεις για λάθη που έχουν γίνει και να κάνεις μόνο σωστές επιλογές και κινήσεις στο εξής. Κακή διαχείριση έχεις κάνει όμως και στα οικονομικά σου, όπου επίσης τώρα παλεύεις να διορθώσεις τις συνέπειες.

Δίδυμοι
Μια έντονη ανασφάλεια σε έχει κυριεύσει σήμερα ως προς το μέλλον της ζωής σου γενικότερα, καθώς δεν ξέρεις που βρίσκεσαι και προς τα που πρέπει να κατευθυνθείς. Βρες χρόνο, ώστε να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα. Έτσι, όντας σίγουρος για το τι θες και το πως θα το πετύχεις, προχωράς άμεσα στη δράση.

Αισθηματικές
Η πίεση της δικής σου καθημερινότητας, αλλά και του συντρόφου σου, σας έχει καταβάλλει και πλέον έχετε απομακρυνθεί και ψυχρανθεί αρκετά. Πάρε την απόφαση άμεσα να αλλάξεις αυτό το αρνητικό και δυσάρεστο κλίμα, κάνοντας ό, τι περνάει από το χέρι σου για να κάνετε μια νέα αρχή. Εσύ που παλεύεις να απαλλαγείς από τη μοναξιά που τόσο σε έχει κουράσει, φρόντισε να μην κρίνεις και απορρίπτεις όσους σε πλησιάζουν με τα πολύ αυστηρά σου κριτήρια και δώσε παραπάνω χρόνο στις γνωριμίες σου, γιατί ίσως η αρχική σου γνώμη είναι λάθος.

Επαγγελματικές
Είναι απόλυτα λογικό να νιώθεις αβεβαιότητα και φόβο στη δουλειά σου, αφού οι συνθήκες σε αυτή δεν είναι και οι καλύτερες. Με προσεκτικές και μεθοδικές κινήσεις όμως, θα καταφέρεις να βγεις όσο το δυνατόν αλώβητος από αυτό το δύσκολο κλίμα. Τα οικονομικά σου κυμαίνονται σε πολύ χαμηλά επίπεδα, οπότε γίνε πιο φειδωλός και συγκρατημένος, αν θες να ανακάμψεις και πάλι.

Καρκίνος
Σήμερα θα κληθείς να διαχειριστείς αρκετές προβληματικές καταστάσεις, οπότε φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο και οπλισμένος με υπομονή και ψυχραιμία. Αν δεν αφήσεις τον πανικό σου να σε παρασύρει και δεις πιο αντικειμενικά τα πράγματα, θα δεις ότι δεν θα είναι και τόσο δύσκολο να βάλεις μια τάξη. Μην πτοείσαι λοιπόν και κάνε το καλύτερο που μπορείς.

Αισθηματικές
Όλα τα μαύρα σύννεφα που υπήρχαν στη σχέση σου, εξαφανίζονται ως δια μαγείας και έτσι έχεις τη δυνατότητα να κάνεις μια νέα αρχή με τος σύντροφό σου, μέσα σε ένα κλίμα γαλήνης και αγάπης. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, ετοιμάσου να απαλλαγείς από τη μοναξιά σου, καθώς τη θέση της θα πάρει ο ενθουσιασμός από μια νέα και εντελώς αναπάντεχη γνωριμία.

Επαγγελματικές
Νέες προοπτικές εξέλιξης εμφανίζονται στον χώρο της εργασίας σου, οπότε φρόντισε να είσαι όσο δραστήριος πρέπει για να τις αξιοποιήσεις να φτάσεις πιο κοντά στην κορυφή. Στον οικονομικό τομέα, καλό θα ήταν να κινείσαι πιο συγκρατημένα, ώστε να μην κάνεις χειρότερη την ήδη δύσκολη κατάσταση.

Λέων
Εμπόδια και κωλύματα στα σχέδιά σου, σε πάνε πίσω και σου δημιουργούν έντονο εκνευρισμό. Μόνο αν μείνεις ψύχραιμος όμως θα καταφέρεις να βρεις τις λύσεις που ψάχνεις και επιτέλους θα προχωρήσεις τα σχέδιά σου. Να ξέρεις ότι με αισιοδοξία και σκληρή δουλειά, όλα θα πάνε πολύ καλά στη ζωή σου.

Αισθηματικές
Στην προσωπική σου ζωή όλα κυλούν αρμονικά και θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, βγάλε στην επιφάνεια όλο το πάθος που κρύβεις μέσα σου και θα δεις ότι δεν περνάς και τόσο απαρατήρητος στους γύρω σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου όλα πηγαίνουν μια χαρά και ακόμη και το πιο μικρό εμπόδιο ανήκει στο παρελθόν. Ανάλογο είναι και το κλίμα στα οικονομικά σου, όπου οι προσπάθειες ανάκαμψης ευοδώνονται και βρίσκεις τις ισορροπίες σου.

Παρθένος
Οι σημερινές αστρολογικές όψεις σε επηρεάζουν θετικά σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Αξιοποίησε στο έπακρο όλο αυτό το κλίμα, ώστε να διορθώσεις τα κακώς κείμενα και να προοδεύσεις. Μην αφήσεις δεύτερες σκέψεις να σε κάνουν να φοβηθείς για όσα θα επιχειρήσεις να κάνεις και να έχεις εμπιστοσύνη στις αρχικές σου επιλογές.

Αισθηματικές
Προβλήματα που αντιμετωπίζεις στην προσωπική σου ζωή, αν προσπαθήσεις πολύ και κινηθείς σωστά, θα εξαλειφθούν και θα απολαμβάνεις πλέον μια ευχάριστη και θετική καθημερινότητα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, κάνε εσύ την πρώτη κίνηση ώστε να έρθεις σε επαφή με το άτομο που θες και δε θα βγεις χαμένος.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα, προσπάθησε να αποφύγεις ρίσκα και νέα ξεκινήματα, διότι έχεις ήδη αρκετές υποθέσεις πίσω που παραμένουν άλυτες. Στα οικονομικά σου πιέζεσαι πάρα πολύ, οπότε οργανώσου σωστά και προσπάθησε να αυξήσεις το εισόδημά σου με κάθε τρόπο, διότι τα έξοδα δε σταματούν.

Ζυγός
Περιόρισε τον παρορμητισμό και την ανυπομονησία σου, διότι δεν σε βοηθούν να κάνεις τις σωστές επιλογές και κατ’ επέκταση να φτάσεις στο σημείο που θες. Να έχεις πάντα σαν γνώμονα τη λογική και το ένστικτό σου, καθώς έτσι θα πετύχεις σημαντικά πράγματα που θα σε καταξιώσουν και θα σε ικανοποιήσουν πολύ.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα, τα πράγματα κυμαίνονται σε πολύ καλά επίπεδα και με λίγη προσπάθεια ακόμη, η σχέση σου θα είναι ιδανική και όπως την ονειρευόσουν. Αυτό ίσως σε ωθήσει να δώσεις κάποια μεγαλύτερη επισημότητα στη σχέση σου ή αν είναι ήδη επίσημη, να επιδιώξεις την απόκτηση ενός απογόνου. Αν είσαι αδέσμευτος, η ημέρα ευνοεί γνωριμίες, οπότε βγες έξω και εκμεταλλεύσου το.

Επαγγελματικές
Σε επαγγελματικό επίπεδο, έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά μέχρι τώρα, αλλά σήμερα οι συνθήκες είναι περίεργες, οπότε κάνε μια παύση και θα βρεις έτσι την ευκαιρία να ξεκουραστείς κιόλας παράλληλα. Τα οικονομικά σου δε σε αφήνουν να ηρεμήσεις και κυρίως δε σου επιτρέπουν να κάνεις κανένα περιττό έξοδο.

Σκορπιός
Σήμερα θα έρθουν στο προσκήνιο άλυτες υποθέσεις του παρελθόντος και θα σε αγχώσουν πολύ, οπότε δραστηριοποιήσου και τακτοποίησέ τες άμεσα και οριστικά, ώστε να μην τις βρεις ξανά μπροστά σου. Σε ζητήματα που αφορούν την οικογένειά σου, προσπάθησε να είσαι λίγο παραπάνω προσεκτικός, ώστε να μην κάνεις λάθη που θα φέρουν αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκεις.

Αισθηματικές
Όσον αφορά τη σχέση σου, επιδίωξε να βρεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο για αυτήν, διότι ο σύντροφός σου σε έχει ανάγκη. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με τη μοναξιά, μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια περιμένοντας να σου έρθουν όλα ουρανοκατέβατα και κάνε κάτι για να αποκτήσεις όσα θα σε ικανοποιήσουν.

Επαγγελματικές
Νέες επαγγελματικές προτάσεις θα έρθουν σήμερα στο προσκήνιο, οι οποίες αν τις χειριστείς σωστά, θα σου αποφέρουν πολλά οφέλη. Αυτό θα σου δώσει θάρρος και θα ανέβει το ηθικό σου μετά από πολύ καιρό. Στον οικονομικό τομέα δεν έχεις κάνει πολύ σωστή διαχείριση και τώρα κάνεις τα αδύνατα δυνατά, προκειμένου να ορθοποδήσεις και τελικά θα τα καταφέρεις.

Τοξότης
Οι καταστάσεις που εκτυλίσσονται γύρω σου σε δυσκολεύουν να συγκεντρωθείς και να προσανατολιστείς προς μια κατεύθυνση. Σήμερα τα πράγματα θα αλλάξουν αρκετά και θα είσαι σε θέση να βάλεις μια τάξη στη ζωή σου, ώστε να κινείσαι σωστά και οι προσπάθειές σου να αποδίδουν. Το μέλλον σου προβλέπεται πολύ ευοίωνο, οπότε μην αγχώνεσαι για τίποτα.

Αισθηματικές
Η ημέρα ευνοεί πολύ ζητήματα αισθηματικής φύσεως, οπότε κάνε σχέδια με τον σύντροφό σου, οργανώνοντας από μια απλή βόλτα μέχρι και κάποια μικρή απόδραση. Θα δεις ότι θα ανανεωθείτε και οι δύο τόσο πολύ, που θα ερωτευτείτε από την αρχή. Αν είσαι αδέσμευτος, η σημερινή σου αυξημένη ερωτική διάθεση θα φέρει στον δρόμο σου πολλά φλερτ και θα σε βάλει σε νέες ερωτικές περιπέτειες.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της δουλειάς σου, μην αφήνεις τα νεύρα σου να σε οδηγούν σε σπασμωδικές κινήσεις, διότι αργότερα θα τρέχεις και δε θα φτάνεις. Φέρσου έξυπνα και κινήσου κατόπιν ώριμης σκέψης, ώστε να μην υπάρχει κανένα ενδεχόμενο λάθους. Τα οικονομικά σου δεν δείχνουν καμία πρόοδο, αλλά μην πτοείσαι και συνέχισε τις προσπάθειες που κάνεις για να μπεις σε σειρά.

Αιγόκερως
Είσαι πλέον τόσο σίγουρος για τον εαυτό σου και για όσα διεκδικείς, που δεν αφήνεις εμπόδια ή κακόβουλα σχόλια τρίτων να σε επηρεάσουν και να σε βγάλουν από την ορθή πορεία που έχεις χαράξει. Πατάς γερά στα πόδια σου και η αποφασιστικότητά σου σε βοηθάει να πετύχεις πράγματα που θα σου εξασφαλίσουν ένα αισιόδοξο μέλλον.

Αισθηματικές
Στην προσωπική σου ζωή, όλα κυλάνε όμορφα κι εσύ φροντίζεις κάθε μέρα να δείχνεις με κάθε τρόπο την αγάπη και όλα τα βαθιά αισθήματα που τρέφεις για τον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, βγες έξω με φίλους που θα σου ανεβάσουν τη διάθεση και φρόντισε να περάσεις πολύ καλά.

Επαγγελματικές
Ο μεγάλος φόρτος εργασίας σου και οι υψηλές επαγγελματικές απαιτήσεις, σε έχουν κουράσει πολύ ψυχικά και σωματικά και πλέον δεν έχεις άλλες αντοχές. Φρόντισε να ξεκουραστείς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, ώστε να επανέλθεις δριμύτερος και να τα βάλεις όλα σε τάξη. Τα οικονομικά σου θέλουν ακόμη πολλή προσπάθεια, ώστε να καταφέρεις να ορθοποδήσεις.

Υδροχόος
Σήμερα βρίσκεις το χρόνο να κάνεις μια ανασκόπηση της ζωής σου και να αναθεωρήσεις απόψεις για πρόσωπα και καταστάσεις. Στο εξής θα είσαι πιο επιφυλακτικός με όλους και με όλα και έτσι δεν θα κινδυνεύεις ούτε να εκτεθείς, αλλά και ούτε να προδοθείς. Να είσαι συγκεντρωμένος στους στόχους σου και να μην αφήνεις εξωτερικούς παράγοντες να σε επηρεάζουν.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου, θα έρθεις αντιμέτωπος με κάποια προβλήματα, που θα ρίξουν την ψυχολογία σου και θα σε αγχώσουν. Αν όμως συζητήσεις ήρεμα και με ψυχραιμία με τον αγαπημένο σου, θα καταφέρεις να δώσεις τις λύσεις που πρέπει, ώστε να φτιάξουν και πάλι τα πράγματα μεταξύ σας. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, δραστηριοποιήσου και βγες έξω, προκειμένου να διεκδικήσεις όσα θες και αξίζεις στην ερωτική σου ζωή.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου όλα πηγαίνουν μια χαρά και θα έχεις τη δυνατότητα να εξελιχθείς ακόμη περισσότερο, αν εκμεταλλευτείς όλες τις ευκαιρίες που θα βρεθούν στο δρόμο σου. Τα οικονομικά σου παρουσιάζουν δυνατότητες βελτίωσης, οπότε φρόντισε να τις αξιοποιήσεις στο μέγιστο βαθμό για να ανακάμψεις.

Ιχθείς
Οι σημερινές αστρολογικές όψεις σε επηρεάζου θετικά και βρίσκεις έτσι την ευκαιρία να απαλλαγείς από δυσάρεστες και ανεπιθύμητες καταστάσεις, που σε κρατούσαν στάσιμο ως προς την υλοποίηση στόχων και πλάνων. Καλό θα ήταν να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην οικογένειά σου, ώστε να βάλεις κι εκεί μια τάξη και να βρεις την ηρεμία που αναζητάς.

Αισθηματικές
Η αυξημένη σου λίμπιντο και η ανεπτυγμένη σου φαντασία, σε οδηγούν σε νέες ερωτικές περιπέτειες με τον σύντροφό σου που θα αναθερμάνουν τρομερά το ερωτικό κλίμα μεταξύ σας. Εσύ που παλεύεις να απαλλαγείς από τη μοναξιά που τόσο σε έχει κουράσει, έχεις πολλές πιθανότητες να τα καταφέρεις, αν κάνει τις σωστές κινήσεις με ένα άτομο που θα γνωρίσεις σήμερα κιόλας.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου όλα κυλούν ομαλά και καταφέρνεις να κάνεις πράγματα που θα δώσουν πνοή σε μεγάλα σου σχέδια. Έτσι, θα είσαι σε θέση να απολαμβάνεις τους καρπούς των επιτυχιών σου και το ηθικό σου θα αναπτερωθεί σημαντικά. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να διορθώνονται, αλλά μην επαναπαύεσαι.

Read More

And More