Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 28/9/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, ο Δίας σε αντίθεση με τον Ουρανό δημιουργεί μια αρνητική αίσθηση κάνοντάς σε να νιώθεις πιο νευρικός, απογοητευμένος και κουρασμένος. Η ανάγκη σου να πας ένα βήμα παρακάτω και να απελευθερωθείς από τα δεσμά που σου δημιούργησαν καταστάσεις του παρελθόντος, είναι ολοένα και πιο έντονη. Θέλεις, οπωσδήποτε, να πετύχεις και για αυτό δεν μπορείς να επιτρέψεις σε τίποτα και κανέναν να σταθεί εμπόδιο στην εξέλιξή σου. Συγκράτησε την ορμή σου και φρόντισε όλη αυτή τη ανάγκη να την εκφράσεις μεθοδευμένα και αποτελεσματικά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, ο σύντροφός σου μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις φοβίες και ανασφάλειες που έχουν φωλιάσει στο μυαλό και την καρδιά. Κάποια κρυμμένα μυστικά σου δημιουργούν άγχος, καθώς μέσα στο μυαλό σου γιγαντώνεται η υπόστασή τους. Ο άνθρωπος που αγαπάς και σε αγαπάει θα σε βοηθήσει να βγεις από το αδιέξοδο.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου είσαι πολύ δυναμικός σήμερα και έχεις την ανάγκη να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά. Τα κουτάκια του μυαλού σου μοιάζουν ακατάστατα και το πρώτο σου μέλημα θα είναι να οργανώσεις όχι μόνο την ημέρα σου, αλλά όλη την επόμενη περίοδο. Στα οικονομικά, μπορείς να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να δεις βελτίωση στον τομέα αυτό.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η ημέρα προσφέρεται για ενδοσκόπηση, ανασυγκρότηση και γενικότερα σε βοηθάει να έρθεις σε επαφή με το βαθύτερο επίπεδο του εαυτού σου. Έχεις ανάγκη να αποσαφηνίσεις καταστάσεις και να βάλεις πιο σαφή όρια σε πρόσωπα και καταστάσεις. Οι ενέργειές σου είναι επηρεασμένες από την αβεβαιότητα που υπάρχει μέσα σου, ενώ η απογοήτευση είναι πιθανό να μπλοκάρει αποφάσεις σου. Προσπάθησε να επιβληθείς στον εαυτό σου για να εκμεταλλευτείς την ημέρα όσο το δυνατόν περισσότερο. Μην αφήσεις κανέναν φόβο να σταθεί εμπόδιο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η κατάσταση θα είναι επηρεασμένη από τη γενικότερη ψυχολογία σου. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να έχεις στιγμές τρυφερότητας και ρομαντισμού με τον σύντροφό σου. Κράτησέ τον κοντά σου και μοιράσου μαζί του τις ανησυχίες σου. Με συζήτηση και κατανόηση θα βρεθούν λύσεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις μια μέρα με ποικιλία συναισθημάτων και αντιδράσεων. Θα είσαι αρκετά διεκδικητικός καθώς ένα αίσθημα επανάστασης και απαίτησης ξεσπάει, αλλά από την άλλη νιώθεις αδύναμος να πειθαρχήσεις σε αυτά που ορίζονται από το περιβάλλον σου. Μείνε ψύχραιμος για να αντιμετωπίσεις τόσο τις επαγγελματικές, όσο και τις οικονομικές προκλήσεις της ημέρας.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, ο Δίας σε αντίθεση με τον Ουρανό δημιουργεί αρκετές δυσκολίες στην καθημερινότητά σου. Περισσότερο παίζει με την ψυχική σου διάθεση και λιγότερο με τα γεγονότα αυτά καθ’ αυτά. Αυτό σημαίνει ότι θα έχεις μια δυσκολία να επικεντρωθείς σε αυτό που κάνεις ή να δημιουργήσεις ένα σωστό πλάνο εργασιών. Θα ξεκινάς να κάνεις βήματα με κατεύθυνση ένα στόχο και λίγο πιο κάτω θα νιώθεις αναβλητικότητα και μια τάση να καθυστερήσεις τις ενέργειές σου. Μήπως, τελικά, είσαι παρορμητικός; Μήπως οι στόχοι σου δεν ήταν αυτό που πραγματικά ήθελες; Βρες τις σωστές απαντήσεις και θα κάνεις την ημέρα σου πολύ πιο εύκολη.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να βρεις τη σταθερότητα που θα σε κάνει να ισορροπήσεις στη ζωή σου. Ο σύντροφός σου μπορεί να αποδειχθεί ο καλύτερος συνεργάτης στο μονοπάτι της ζωής. Μην αφήσεις τη γενικότερη ανασφάλεια να εισβάλει στην προσωπική σου ζωή, όποια και αν είναι η κατάστασή σου.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου προτίμησε να διατηρήσεις ένα ήρεμο προφίλ χωρίς εντάσεις και καβγάδες. Δεν είναι διόλου απίθανο να αντιδράσεις υπερβολικά, εξαιτίας της πίεσης που υφίστασαι ως αποτέλεσμα της απογοήτευσης που νιώθεις. Στα οικονομικά, είναι μια καλή στιγμή να αξιολογήσεις όσα έχεις καταφέρει και να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σου.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, φαίνεται πως το παρελθόν σε κρατάει πίσω, εγκλωβίζοντάς σε καταστάσεις και συναισθήματα από τα οποία θέλεις διακαώς να απεμπλακείς. Άφησε τον ενθουσιασμό να σε παρασύρει, έτσι ώστε να φέρεις την αλλαγή που τόσο ποθείς. Απελευθερώσου από τις εντάσεις και ξεπέρασε τα όρια που έχουν θέσει κάποιοι άλλοι για σένα. Μην αφήσεις την απογοήτευση ή τον επιφανειακό εκνευρισμό να ορίσει τις επιλογές σου. Είναι στιγμή για μάχη, για πρόοδο, για την ελπίδα… Διάλεξε όπλα και συμμάχους και πέσε στη μάχη με θάρρος!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις μια όμορφη ημέρα με την παρέα που θα επιλέξεις εσύ. Στην περίπτωση που είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου θα παίξει ουσιαστικό ρόλο σήμερα και θα σε βοηθήσει να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου. Η βραδιά ας είναι το τελείωμα μιας σημαντικής ημέρας. Φρόντισε να περάσεις στιγμές ρομαντισμού και πάθους μιας και οι συνθήκες σε βοηθούν σε αυτό.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου όλα εξελίσσονται θετικά και για αυτό είναι στιγμή να δώσεις μια επιπρόσθετη ώθηση που θα απογειώσει την καριέρα σου. Η ενέργεια και ο δυναμισμός σου σε βοηθούν να κάνεις συζητήσεις και επαφές με τα καλύτερα αποτελέσματα. Μην αφήσεις το φόβο να επισκιάσει τις επιλογές σου. Στα οικονομικά, βάλε μπροστά νέα σχέδια με σκοπό την ευημερία.

Λέων
Αγαπητέ Λέων, ο Δίας σε αντίθεση με τον Ουρανό, σου δημιουργεί πρόβλημα με την αυτοπειθαρχία. Για το λόγο αυτό, θα υπάρξει δυσκολία στο να διαχειριστείς τον προσωπικό σου χρόνο κατάλληλα και να ακολουθήσεις το πρόγραμμά σου χωρίς αλλαγές. Παράλληλα, ο παρορμητισμός σε κάνει να κινείσαι χωρίς σκέψη με αποτέλεσμα να έρθει η στιγμή που θα διαπιστώσεις ότι ένα νέο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί από αυτή τη συμπεριφορά σου. Προσπάθησε να διοχετεύσεις την ενέργειά σου σωστά, κάνοντας επιλογές που θα σε βοηθήσουν να σημειώσεις πρόοδο.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή θα υπάρξει περισσότερη αρμονία και ζεστασιά. Η ανάγκη σου να εκφράσεις τα συναισθήματά σου γίνεται πράξη που εκδηλώνεται με ευκολία, προσφέροντάς σου ικανοποίηση. Είσαι σε πλήρη εναρμόνιση με το συναίσθημά σου και καλά θα κάνεις να μην φοβάσαι να πεις αυτό που νιώθεις, αυτό που λαχταράς, αυτό που ονειρεύεσαι…

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, είναι μια καλή ημέρα για αλλαγές και μάλιστα ριζικές. Η τάση για αναγέννηση και βελτίωση θα βρει τρόπο να εκφραστεί μέσα από τις αποφάσεις σου. Ωστόσο, φρόντισε να είσαι συγκεντρωμένος και να περιορίσεις την ορμητικότητά σου. Στα οικονομικά, πρέπει να διαχειριστείς σωστά υποβόσκουσες καταστάσεις που σχετίζονται με το χρήμα και κληρονομικές υποθέσεις.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, είναι ανάγκη να βάλεις τη ζωή σου και πάλι σε τάξη. Έχεις χάσει τον έλεγχο που θα ήθελες να έχεις και ειδικά ό,τι αφορά σε εσένα, τις σκέψεις σου και τις επιλογές σου. Προσπάθησε να ορίσεις και πάλι τα πλαίσια δράσης που εξυπηρετούν εσένα. Μην αφήνεις τους γύρω να παίρνουν αυτοβούλως πρωτοβουλίες που επηρεάζουν τα δικά σου «θέλω». Ανασυγκροτήσου και επανεξέτασε τα σχέδιά σου. Τα όνειρα που έχεις βάλει στην άκρη, είναι στιγμή να τα βγάλεις και πάλι στην επιφάνεια προκειμένου να βρεις τρόπο να τα υλοποιήσεις εδώ και τώρα!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου ήρθε η στιγμή να χαλαρώσεις και να αφήσεις για λίγο στην άκρη ό,τι χαλάει τη διάθεσή σου και επηρεάζει τη σχέση σου ή γενικότερα τις επιλογές σου σε αυτόν τον τομέα. Καλύτερα είναι να αφεθείς στο συναίσθημά σου και να βρεις τρόπους να επικοινωνήσεις πιο ουσιαστικά με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου, είναι πολύ πιθανό να βρεις λύσεις που έψαχνες από καιρό. Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί συνθήκες ευνοϊκές για να τερματίσεις ό,τι έχει βαλτώσει και να αλλάξεις ρότα. Στα οικονομικά σου, μείνε πειθαρχημένος και μην εκπλαγείς αν απρόσμενα γεγονότα ή πληροφορίες φέρουν στην επιφάνεια ευνοϊκές εξελίξεις για το πορτοφόλι σου.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, ο Δίας σε αντίθεση με τον Ουρανό προκαλεί μια δημιουργική αναστάτωση τη σημερινή ημέρα. Σε φέρνει αντιμέτωπο με φόβους και προβληματικές καταστάσεις, έτσι ώστε να ξεδιαλύνεις μια και καλή τις συνθήκες. Τώρα είναι η στιγμή, λοιπόν, να πάρεις αποφάσεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα σου. Δεν μπορείς να κρύψεις, άλλωστε, ότι επιδιώκεις την αλλαγή εδώ και καιρό. Προσπάθησε να διατηρήσεις τον έλεγχο του μυαλού σου για να καταφέρεις τα καλύτερα αποτελέσματα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορεί να νιώσεις ότι υπάρχουν εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσεις. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να νιώθεις απόγνωση και απογοήτευση. Θα βρεις τον τρόπο να λύσεις τα προβλήματά σου και μάλιστα αν βρίσκεσαι σε σχέση ο σύντροφός σου θα σε βοηθήσει σε αυτό. Κατανόηση να υπάρχει και τίποτα δεν είναι ανυπέρβλητο.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα υπάρξουν προτάσεις που θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σε κάνουν να δεις το μέλλον με αισιοδοξία. Ίσως είναι η ευκαιρία σου να επιτύχεις και να αποδείξεις ότι μπορείς να φτάσεις ψηλά. Στα οικονομικά, συνέχισε να είσαι συνεπής παρά τα εμπόδια που σε καθυστερούν και σε ταλαιπωρούν.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, μετά την μπόρα έρχεται η λιακάδα και το ουράνιο τόξο είναι εκεί για να σου θυμίζει ότι τα δύσκολα πέρασαν. Η σημερινή ημέρα θα είναι αυτή ακριβώς η στιγμή. Η εσωτερική σου πάλη θα είναι δύσκολη, αλλά θα έρθει εκείνο το χρονικό σημείο που τα δύσκολα παύουν να έχουν την αξία που εσύ ο ίδιος τους έδινες λίγες στιγμές πριν. Τώρα είσαι ενθουσιώδης, γεμάτος αυτοπεποίθηση, με νέους στόχους και όνειρα. Τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει αν εσύ δεν του δώσεις το δικαίωμα να το κάνει.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, άφησε το ένστικτό σου να σε καθοδηγήσει. Το συναίσθημα σε οδηγεί και θέλει να βρει τον τρόπο να εκφραστεί. Καλά θα κάνεις να το αφήσεις να σε παρασύρει σε έναν τρελό χορό παρέα με τον σύντροφό σου ή το πρόσωπο που σε συγκινεί συναισθηματικά. Γίνε δημιουργικός και βγες από την μονοτονία της καθημερινότητας.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου νιώθεις έντονα την ανάγκη να επιτύχεις, να αποδείξεις στον εαυτό σου και τους άλλους ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Μην αφήνεις το δισταγμό να σε σταματήσει. Μπορείς να είσαι δυναμικός, να συζητήσεις για το μέλλον, να διεκδικήσεις αυτό που σου ανήκει! Στα οικονομικά, πάρε πρωτοβουλίες που θα σε οδηγήσουν σε αύξηση του εισοδήματός σου.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, έχεις πιεστεί αρκετά το τελευταίο διάστημα για διάφορους λόγους ανά περίπτωση. Σήμερα είναι μια μέρα που θα αρχίσεις να σηκώνεις το κεφάλι και να βρίσκεις τη δύναμη να κάνεις πιο αποφασιστικά βήματα. Ό,τι σε ενοχλεί ή σε εμποδίζει παίρνει τέλος, ενώ τα πρόσωπα που είναι τοξικά για εσένα ήρθε η στιγμή να βγουν από τη ζωή σου. Η εύνοια του πλανητικού σκηνικού σε ωθεί να αναγεννηθείς, να δώσεις λύσεις και να θεραπεύσεις τον πόνο σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να έρθεις κοντά με τον σύντροφό σου, να εκφράσεις το συναίσθημά σου και να απολαύσεις στιγμές συντροφικότητας και ρομαντισμού. Μην διστάσεις να μιλήσεις για ό,τι νιώθεις, ακόμη και για εκείνα που σε φοβίζουν ή σε ενοχλούν. Μόνο να είσαι ειλικρινής!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά τα πράγματα πάνε πολύ καλά και όλο αυτό είναι αποτέλεσμα της δικής σου προσπάθειας. Έχεις κάνει λάθη, αλλά έχεις δουλέψει κιόλας σκληρά για να επανορθώσεις. Τώρα μπορείς να κάνεις αλλαγές έχοντας την τύχη σύμμαχό σου. Στα οικονομικά σου θα υπάρξουν απρόοπτα που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την κατάστασή σου.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, ο Δίας σε αντίθεση με τον Ουρανό σε ευνοεί τη σημερινή ημέρα, δημιουργώντας αντικρουόμενα συναισθήματα και εσωτερική πάλη που στο τέλος οδηγεί στην κάθαρση και στην αναγέννηση. Με απλά λόγια, είναι μια μέρα που θα σκεφτείς τα λάθη σου, θα απογοητευτείς, θα αγχωθείς, αλλά στο τέλος όλα αυτά είναι που θα σε κάνουν να πάρεις δραστικές αποφάσεις. Θα μηδενίσεις το κοντέρ σου και θα αποφασίσεις να κάνεις τις αλλαγές εκείνες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου. Ξεπέρνα τα όρια που σου θέτουν οι άλλοι και κάνε αυτό που νομίζεις.

Αισθηματικές
Σήμερα είσαι σε πλήρη εναρμόνιση με τον ψυχικό σου κόσμο και είσαι σε θέση να αναγνωρίσεις το συναίσθημά σου. Η πλανητική εύνοια σε βοηθάει να εκφράσεις ό,τι νιώθεις στον σύντροφό σου προσφέροντας τονωτική ένεση στη σχέση. Το χάσμα γεφυρώνεται και η ισορροπία αποκαθίσταται.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά είναι πιθανό να νιώσεις απογοήτευση και άγχος εξαιτίας κάποιων καταστάσεων. Όμως, ο τρόπος που θα αντιμετωπίσεις το συναίσθημά σου θα καθορίσει τις εξελίξεις. Βάλε πρόγραμμα, δείξε την αποφασιστικότητά σου σε συνεργάτες και συναδέλφους και προχώρα με αυτοπεποίθηση. Στα οικονομικά σου, ήρθε η ώρα για τον απολογισμό και την ανασύνταξη που θα σε βγάλει από το τέλμα.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα έχεις περισσότερη ανάγκη από ποτέ να ξεκαθαρίσεις τα δεδομένα που ορίζουν τη ζωή σου. Νιώθεις αβεβαιότητα, αμφιβολίες και είναι δύσκολο για εσένα να συγκεντρώσεις το μυαλό και την ενέργειά σου. Ίσως ακόμη να κάνεις και σπασμωδικές κινήσεις εξαιτίας του ρευστού υπόβαθρου. Στάσου, πάρε μια ανάσα και σκέψου. Όλα μπορούν να αλλάξουν εδώ και τώρα. Γίνε η αλλαγή που θέλεις να φέρεις στη ζωή σου. Πειθάρχησε πιο πολύ στο πρόγραμμα και τις επιλογές σου. Κάνε νέα σχέδια και οργάνωσε τη ζωή σου. Γιατί; Γιατί μπορείς!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου ευνοείται η επικοινωνία και η συζήτηση με τον σύντροφό σου, έτσι ώστε να βρείτε λύσεις από κοινού σε εκείνα τα ζητήματα που δυσκολεύουν την κοινά σας ζωή. Γενικότερα, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε αναζητάς το άλλο σου μισό, φρόντισε να είσαι εκφραστικός και να μην φοβάσαι να μιλήσεις για αυτά που θέλεις και νιώθεις.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου πρέπει να έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση. Οι συνεργασίες σου μπαίνουν σε μια νέα βάση με πολύ πιο αισιόδοξο μέλλον. Ό,τι σε ενοχλεί στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς σήμερα να βάλεις μια γραμμή που θα ορίσει το τέλος τους. Έχεις την εύνοια που χρειάζεσαι για να αλλάξεις ό,τι σε καθυστερεί ή εμποδίζει τις δραστηριότητές σου. Το ίδιο ισχύει και στα οικονομικά. Άλλαξε ρότα χωρίς ενδοιασμούς.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα η ημέρα μπορεί να είναι ημέρα αλλαγών αν το επιλέξεις εσύ. Όλο και περισσότερο σε επηρεάζουν γεγονότα και καταστάσεις που είναι δυσλειτουργικές και σε ενοχλούν. Σου χαλούν την ψυχολογία, σε αποδιοργανώνουν και τα καλά νέα είναι ότι έχεις τα φόντα και την ικανότητα να τα αλλάξεις άμεσα! Πάτα στα πόδια σου και εμπιστεύσου το ένστικτό σου. Θα σου δώσει λύσεις και θα σε βοηθήσει να καθορίσεις τα επόμενα βήματά σου.

Αισθηματικές
Η απελευθέρωση στα συναισθηματικά σου είναι πολύ σημαντική για να ξαναζωντανέψεις το συναίσθημα και να πλησιάσεις το ταίρι σου. Η απόσταση που έχει δημιουργηθεί οφείλεται στην καθημερινή τριβή εξαιτίας των μικροπροβλημάτων της καθημερινότητας. Δώσε νέα πνοή στη σχέση μέσα από την ενέργεια και την ευρηματικότητά σου. Καλό είναι να εκφράσεις την αγάπη σου και θα περάσεις πολύ όμορφα σήμερα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά μπορείς να τα πας καλά σήμερα και να σημειώσεις επιτυχίες. Μείνε πειθαρχημένος και άφησε τον φόβο της αποτυχίας στην άκρη. Μπορείς να συνεργαστείς άψογα με συναδέλφους για να φέρεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Στα οικονομικά, στρώσε το δρόμο κάνοντας πλάνα που θα σου φέρουν περισσότερα χρήματα στο πορτοφόλι σου.

Read More

And More