Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 29/3/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Το τελευταίο διάστημα έχεις κάνει πολύ σκληρή και καλή δουλειά, που επιτέλους απολαμβάνεις τους καρπούς όσων πέτυχες. Κάνε μια μικρή παύση λοιπόν για να ξεκουραστείς και να το απολαύσεις στο έπακρο. Φρόντισε να μείνεις πιστός στον εαυτό σου και τις ιδέες σου, και να μην αφήσεις τίποτα και κανέναν να σε επηρεάσει και να σε βγάλει από την ορθή πορεία που έχεις χαράξει.

Αισθηματικές
Η ημέρα είναι ιδανική να αφοσιωθείς στον αγαπημένο σου και να περάσεις όμορφα και ρομαντικά, κάνοντας πράγματα που ευχαριστούν και εσένα και εκείνον. Φρόντισε να μην αναλωθείς σε μικροπράγματα που θα χαλάσουν το κλίμα ανάμεσά σας, γιατί θα είναι κρίμα. Αν από την άλλη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Αν απελευθερωθείς και χαλαρώσεις, θα δεις ότι αμέσως θα αλλάξει η ερωτική σου ζωή προς το καλύτερο.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα σημειώνεις σημαντική πρόοδο και βλέπεις έτσι τα πλάνα σου να υλοποιούνται με ευκολία και να φτάνεις στην επιτυχία. Διατήρησε επιφυλακτική στάση σε νέες συνεργασίες ή συμφωνίες, γιατί μπορεί να μην είναι αυτό που φαίνονται. Μελέτησε λοιπόν προσεκτικά κάθε σου κίνηση για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων. Σε ότι αφορά τη διαχείριση των οικονομικών σου, φρόντισε να χαλαρώσεις και να μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Με ψυχραιμία και σωστό προγραμματισμό, σύντομα θα μπεις σε μια σειρά.

Ταύρος
Η πίεση του τελευταίου διαστήματος σε έχει κουράσει πολύ ψυχολογικά και σωματικά, με αποτέλεσμα να έχεις ξεπεράσει τα όρια αντοχής σου και πλέον να μην μπορείς να ανταπεξέλθεις. Κάνε μια μικρή ανάπαυλα, ώστε να ξεκουραστείς και να αποφορτιστείς, γιατί το έχεις ανάγκη. Κατόπιν, με καθαρή σκέψη και γεμάτες μπαταρίες πια, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις δουλειές σου και να ασχοληθείς με ζητήματα οικογενειακής φύσεως που θα έρθουν στο προσκήνιο.

Αισθηματικές
Στον ερωτικό τομέα μπαίνεις σε μια φάση έντονης σεξουαλικότητας και διάχυτου ερωτισμού είτε είσαι δεσμευμένος είτε όχι. Εάν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία, με την αυξημένη ερωτική σου διάθεση θα καταφέρεις να έρθεις πολύ κοντά με τον αγαπημένο σου και να ζήσετε μοναδικές στιγμές που θα σας κάνουν να ερωτευτείτε από την αρχή ο ένας τον άλλο. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα είσαι τόσο ελκυστικός που ελάχιστα άτομα θα μπορέσουν να σου αντισταθούν. Εκμεταλλεύσου το και δώσε ζωή στα ερωτικά σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου εργάζεσαι πολύ σκληρά και ίσως κάποια στιγμή αυτό σου φέρει αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκεις. Έχεις τα όριά σου και καλό είναι να μην τα ξεπερνάς και να σέβεσαι τι ανάγκες σου. Αν δεν το κάνεις αυτό, θα ζοριστείς τόσο, που από ένα σημείο και μετά δεν θα έχεις αντοχές για τίποτα. Έτσι, θα κινδυνεύσεις να τα χάσεις όλα και να βρεθείς στο μηδέν. Βγάλε λοιπόν ένα πρόγραμμα, ώστε να κάνεις τις δουλειές σου χωρίς πίεση. Τα οικονομικά σου σύντομα θα βελτιωθούν.

Δίδυμοι
Επιτέλους βρίσκεις την ευκαιρία που έψαχνες και το κατάλληλο έδαφος να προχωρήσεις στην υλοποίηση σκέψεων και επιδιώξεων. Με την Σελήνη να κινείται στον Ταύρο από το μεσημέρι και μετά και να σε επηρεάζει θετικά, θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις με επιτυχία ό, τι έχεις δρομολογήσει. Και φυσικά μεγάλη θα είναι η συμβολή των κοντινών σου ανθρώπων σε αυτό, που δε σταματούν να είναι δίπλα σου και να σε συμβουλεύουν. Μην φοβάσαι τίποτα λοιπόν, αφού φαίνεται να έχεις κάθε πιθανότητα να βγεις νικητής σε ό, τι κάνεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου κυριαρχεί γαλήνη και αρμονία, γεγονός που σε βοηθάει πολύ να είσαι χαλαρός και θετικός. Απόλαυσε αυτό που ζεις, ενώ καλό θα ήταν σήμερα να σχεδιάσεις μια ρομαντική βραδιά, για να έρθεις ακόμη πιο κοντά με το ταίρι σου. Αν από την άλλη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, μην αφήνεις την ψυχολογία σου να επηρεάζεται από το αν είσαι σε σχέση ή όχι. Το σημαντικότερο είναι να μάθεις να περνάς όμορφα, ό, τι κι αν συμβαίνει στα ερωτικά σου, κι αν είναι να έρθει κάτι ακόμη καλύτερα.

Επαγγελματικές
Σήμερα προσπάθησε να κινείσαι με περισσότερη επιφυλακτικότητα στον χώρο της δουλειάς σου. Μελέτησε διεξοδικά κάθε παράμετρο των όποιων συμφωνιών κληθείς να υπογράψεις, γιατί μπορεί να μην είναι αυτό που φαίνονται αρχικά. Βάλε ένα πρόγραμμα και στα επαγγελματικά σου και στα οικονομικά σου, για να ξέρεις που βαδίζεις και να είσαι πιο αποτελεσματικός.

Καρκίνος
Έχεις την τάση να αφήνεις άλυτες υποθέσεις να συσσωρεύονται και να εμφανίζονται ξανά και ξανά μπροστά σου, με αποτέλεσμα να αγχώνεσαι, ενώ παράλληλα θες να υλοποιήσεις νέα σχέδια. Θα έχεις έτσι πολλά μέτωπα ανοιχτά και θα τρέχεις και δε θα φτάνεις. Κλείσε πρώτα ανοιχτά κεφάλαια του παρελθόντος και κατόπιν κάνε νέα ξεκινήματα. Μόνε έτσι θα κινείσαι άνετα και χωρίς πίεση.

Αισθηματικές
Η ημέρα ενδείκνυται για τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό σου και εκδηλώσεις αγάπης. Το κλίμα είναι ιδανικό να έρθετε πιο κοντά και να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Αν παλεύεις να απαλλαγείς από τη μοναξιά που τόσο σε έχει κουράσει, σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με άτομα που θα σου τονώσουν την αυτοπεποίθηση. Χαλάρωσε λοιπόν και φρόντισε να περάσεις όμορφα.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου κυμαίνονται σε πολύ καλά επίπεδα και δεν υπάρχει κάτι να σε απασχολεί ή να σε προβληματίζει. Στα οικονομικά σου αντιθέτως πρέπει άμεσα να αλλάξεις τακτική και να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που καιρό τώρα έχεις σε αναμονή. Αυτό θα σε ανακουφίσει αρκετά.

Λέων
Το τελευταίο διάστημα ήσουν αρκετά αδρανής και η παθητική σου αυτή στάση είχε ως αποτέλεσμα να προχωράνε οι εξελίξεις χωρίς να έχεις απολύτως κανένα έλεγχο των καταστάσεων. Βλέποντας λοιπόν ότι αυτό είναι εντελώς λάθος, σήμερα βρίσκεις την ενέργεια και την αποφασιστικότητα να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου και να βάλεις μια σειρά. Έτσι, θα ξέρεις που βαδίζεις και θα είσαι σαφώς πιο ήρεμος.

Αισθηματικές
Όσον αφορά τη σχέση σου, εσύ που είσαι δεσμευμένος, οι συνθήκες σε αυτή γίνονται ιδιαίτερα ευνοϊκές, κι αυτό οφείλεται κυρίως σε εσένα που τη διαχειρίζεσαι πλέον πιο ώριμα και είσαι απολύτως ειλικρινής και ξεκάθαρος. Αν από την άλλη δεν έχεις κάτι μόνιμο στη ζωή σου, μην κάθεσαι άλλο με σταυρωμένα τα χέρια περιμένοντας να γίνουν όλα από μόνα τους. Φόρα την καλή σου διάθεση και βγες έξω διεκδικώντας αυτό που θες.

Επαγγελματικές
Όσον αφορά τα επαγγελματικά σου, καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς τις επαφές σου με σημαντικά πρόσωπα, που θα σου λύσουν τα χέρια με τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Στα οικονομικά σου τώρα, τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν αρκετά καλά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μπορείς να επαναπαυθείς πλήρως και να κάνεις νέα ανοίγματα. Φρόντισε να είσαι εγκρατής, γιατί ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψουν νέα έξοδα και να χάσεις τον έλεγχο.

Παρθένος
Η αυτοπεποίθηση και η καλή σου ψυχολογία σήμερα είναι στα ύψη και κανείς ή τίποτα δεν θα μπορέσει να σε πτοήσει. Εκμεταλλεύσου όλο το δυναμισμό και την αισιοδοξία που σε διακατέχουν, ώστε να κάνεις τώρα πράγματα που καιρό δίσταζες και να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Καλό θα ήταν να δώσεις μια προτεραιότητα σε επαγγελματικά ζητήματα, γιατί ίσως αργότερα να μην δέχεσαι όλη αυτή την εύνοια.

Αισθηματικές
Στην προσωπική σου ζωή, προτίμησε να χαλαρώσεις και να αποβάλλεις ανασφάλειες και ανόητες υποψίες για τον σύντροφό σου. Επικεντρώσου στα θετικά κι ουσιώδη για να κυλήσει όμορφα και ήρεμα η μέρα. Αν βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης, κάθισε να σκεφτείς τι είναι αυτό που ζητάς και έχεις ανάγκη. Κατόπιν βγες έξω με φίλους, διασκέδασε και αν τύχει να σε προσεγγίσει κάποιος θα δώσεις άμεσα μια απάντηση, χωρίς να τον ταλαιπωρείς αγνοώντας τι θες.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο, ενώ τα πλάνα σου δείχνουν προχωρούν ορθώς προς την υλοποίησή τους. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να είσαι προγραμματισμένος, ώστε απρόοπτα έξοδα να μη σε κάνουν να χάσεις τον έλεγχο και να πανικοβληθείς. Με ψυχραιμία και σωστούς ελιγμούς, θα καταφέρεις να ξαναβρείς τις ισορροπίες σου.

Ζυγός
Τα προβλήματα και οι δυσκολίες που αντιμετώπιζες τελευταία, σε είχαν κουράσει πολύ, κυρίως ψυχολογικά. Σήμερα όμως, οι αστρολογικές όψεις έρχονται να σε ανακουφίσουν και να σε ξεκουράσουν, εξαλείφοντας καθετί που σε δυσκόλευε. Συνέχισε έτσι, λύνοντας τις υποθέσεις σου στην ώρα τους, χωρίς να μαζεύονται και να σε πνίγουν.

Αισθηματικές
Όσον αφορά την προσωπική σου ζωή, αν θες να φτιάξεις τα πράγματα, καλά θα κάνεις να βγάλεις στην επιφάνεια όλο τον ρομαντισμό και την αγάπη σου. Έτσι, θα περάσεις ένα αξέχαστο βράδυ παρέα με τον αγαπημένο σου και να ανανεωθείτε. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, η ασυγκράτητη γοητεία σου σήμερα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό πολλών ατόμων, που τελικά θα σε προσεγγίζουν και θα ανεβάσουν στα ύψη την αυτοπεποίθησή σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου προσπάθησε να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου και να οργανωθείς εκ νέου, γιατί τελευταία έχεις αποσυντονιστεί. Επίσης, φρόντισε να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις οικονομικής φύσεως, ώστε να ανακουφιστείς και να μπεις σε μια τάξη.

Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για μια ανασκόπηση της ζωής σου, καθώς γύρω σου δεν υπάρχει κάτι που να σε αποσυντονίσει ή να σε απασχολεί. Φρόντισε λοιπόν να κλειστείς στον εαυτό σου και να κάνεις μια αξιολόγηση της πορείας σου ως τώρα. Μέσα σε όλο αυτό φρόντισε να μην παραμελείς τον εαυτό σου.

Αισθηματικές
Όσον αφορά τη σχέση σου, οφείλεις να δείξεις κατανόηση στους φόβους που αισθάνεται ο σύντροφός σου για την κοινή σας πορεία και να τον βοηθήσεις να χαλαρώσει. Αν από την άλλη είσαι αδέσμευτος, σήμερα που η τύχη φαίνεται να είναι με το μέρος σου, τόλμησε να προσεγγίζεις αυτόν που σε ενδιαφέρει και δε θα βγεις χαμένος.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου αν αποφασίσεις να τακτοποιήσεις ό, τι εκκρεμεί, ώστε να είναι όλα υπό έλεγχο. Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να σε αγχώνουν και να σε πιέζουν, οπότε κάνε ό, τι μπορείς να μην κάνεις περεταίρω έξοδα και ανοίγματα.

Τοξότης
Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει ιδιαίτερα εσωστρεφή και άκρως απογοητευμένο από άτομα και καταστάσεις. Κάνεις όμως λάθος που πιστεύεις ότι κανένας δεν σε υπολογίζει και δε σε αγαπάει. Αν το σκεφτείς καλύτερα, χωρίς να αφήνεις τον υπερβολικό σου συναισθηματισμό να σε επηρεάζει, θα δεις ότι δεν είναι έτσι και ότι κατηγορείς χωρίς λόγο τα κοντινά σου άτομα.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στη σχέση σου κυλούν ήρεμα και όμορφα, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα με τον αγαπημένο σου. Αν είσαι αδέσμευτος, εκμεταλλεύσου την καλή σου διάθεση σήμερα και βγες με άτομα, των οποίων η παρέα σε ευχαριστεί. Και ποτέ δεν ξέρεις τι άλλο μπορεί να προκύψει!

Επαγγελματικές
Γνωρίζεις ότι στο αντικείμενο της δουλειά σου έχεις πολλές ικανότητες, που αν τις αξιοποιήσεις στο έπακρο θα φτάσεις πολύ ψηλά. Στα έξοδά σου χρειάζεται μεγάλη προσοχή, γιατί οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές.

Αιγόκερως
Είναι καιρός να αναθεωρήσεις την γνώμη σου για τον χαρακτήρα και τις προθέσεις ορισμένων ατόμων, που ίσως έκρινες λάθος. Έτσι, θα είσαι γενικότερα πιο καχύποπτος στο εξής και θα καταλαβαίνεις ευκολότερα ποιοι αξίζουν να είναι δίπλα σου και ποιοι όχι.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου όλα είναι τέλεια και φαίνεται να έχεις μια άψογη σχέση. Αν είσαι μόνος, σήμερα μια νέα γνωριμία θα σε ενθουσιάσει και θα αλλάξει τα δεδομένα στην ερωτική σου ζωή.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου έχεις δυσκολίες που θέλουν ακόμη πολλή προσπάθεια ακόμη για να ξεπεραστούν, αλλά με υπομονή και πίστη στον εαυτό σου όλα θα γίνουν. Τα οικονομικά σου απαιτούν άμεση οργάνωση για να μπορέσεις να ανακάμψεις.

Υδροχόος
Σήμερα τα πράγματα θα είναι κάπως δύσκολα και αγχωτικά στη ζωή σου. Τα σχέδιά σου κωλυσιεργούν, ενώ έρχεσαι συνεχώς σε ρήξη με οικεία σου άτομα. Φρόντισε να παραμείνεις ψύχραιμος όσο γίνεται και να φέρεσαι πιο διπλωματικά, για να αποφύγεις τα χειρότερα.

Αισθηματικές
Η σημερινή ημέρα αναμένεται άκρως ερωτική και το απολαμβάνεις στο έπακρο μαζί με τον αγαπημένο σου. Αν από την άλλη είσαι αδέσμευτος, η σημερινή σου γοητεία σε κάνει άκρως ελκυστικό, με πολλά φλερτ και κομπλιμέντα να σε ανανεώνουν.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου όλα κυλούν ομαλά και αισθάνεσαι σίγουρος και θετικός για την πορεία σου στο εξής. Και τα οικονομικά σου όμως είναι σε πολύ καλό σημείο, γεγονός ιδιαίτερα ανακουφιστικό.

Ιχθείς
Η σημερινή ημέρα φέρνει νέα δεδομένα, που δεν υπολόγιζες και σε βγάζουν από τη σειρά σου. Επιστράτευσε την ευφυΐα και τη λογική σου, και να είσαι σίγουρος πως θα καταφέρνεις να συντονιστείς στη νέα πραγματικότητα, κάνοντας σχέδια εκ νέου. Σε αυτό σε βοηθάει ιδιαίτερα η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο, οπότε οι πιθανότητες αποτυχίας είναι ελάχιστες.

Αισθηματικές
Η ερωτική σου ζωή βελτιώνεται σημαντικά . Ειδικά αν αφιερώνεις περισσότερο χρόνο και βγάλεις όλη σου την τρυφερότητα στην επιφάνεια, η σχέση σου θα αναθερμανθεί και θα περάσει σε άλλο επίπεδο. Αν είσαι μόνος, σύντομα θα απαλλαγείς από την μοναξιά σου με μια νέα και άκρως ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Όσον αφορά τα επαγγελματικά σου, καλό θα ήταν να κινείσαι μεθοδικά και κυρίως συντηρητικά, αποφεύγοντας ρίσκα και αλλαγές, μιας και η τύχη δεν φαίνεται να σε ευνοεί. Ανάλογα πρέπει να κινηθείς και στα οικονομικά σου, περιορίζοντας στο ελάχιστο την τάση σου για περιττά έξοδα.

Read More

And More