Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 29/4/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Μπορεί σήμερα να έρθουν στο προσκήνιο κάποια σημαντικά προβλήματα, ωστόσο οι πλανήτες στο σύνολό σου σε επηρεάζουν θετικά και σε βοηθούν να βρεις γρήγορες και οριστικές λύσεις, ώστε να απαλλαγείς από αυτά. Από εκεί και μετά μόνο ευχάριστα γεγονότα θα διαδραματίζονται στη ζωή σου και αυτό σε ανακουφίζει και σε χαροποιεί εξίσου πολύ.

Αισθηματικές
Η ημέρα ενδείκνυται για τρυφερές στιγμές με το ταίρι σου, οπότε οργάνωσε κάτι ρομαντικό, όπως για παράδειγμα ένα δείπνο και κάνε μόνο ευχάριστες συζητήσεις, ώστε να περάσει όσο το δυνατόν πιο καλά η ημέρα. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να διευρύνεις σημαντικά τον κύκλο των γνωριμιών σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, ρίξε όλο το βάρος σε ζητήματα που κωλυσιεργούν και σε πάνε πίσω στα σχέδιά σου, ώστε να ξεφύγεις από τη στασιμότητα και να φτάσεις στο σημείο που θες. Στον οικονομικό τομέα προσπάθησε να είσαι όσο πιο προσεκτικός γίνεται, ειδικότερα σε ό, τι έχει να κάνει με συμφωνίες.

Ταύρος
Η πίεση του τελευταίου διαστήματος σε έχει κουράσει πολύ και η σκληρή σου δουλειά σε έχει εξαντλήσει ψυχικά και σωματικά. Έχοντας έρθει λοιπόν στα όρια της αντοχής σου, δεν είσαι σε θέση να κάνεις τίποτα, ενώ παράλληλα είσαι πολύ οξύθυμος και νευρικός. Πρέπει όμως να κάνεις κάτι άμεσα γι’ αυτό, φροντίζοντας να ξεκουραστείς και να καθαρίσεις το μυαλό σου, ώστε να επανέλθεις δυναμικά.

Αισθηματικές
Όσον αφορά τη σχέση σου, το κλίμα σε αυτή αναθερμαίνεται και έχεις έτσι τη δυνατότητα να έρθεις πολύ κοντά με τον αγαπημένο σου και να ζείτε καθημερινά αξέχαστες στιγμές πάθους αλλά και τρυφερότητας. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, η αυξημένη σου κοινωνικότητα σε βοηθάει να έρθεις σε επαφή με νέα άτομα, που θα σε ανανεώσουν, ενώ τα διάφορα φλερτ θα σε τονώσου πολύ.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά και αξιοποιώντας ό, τι μέσο διαθέτεις και κάθε ευκαιρία που προκύπτει, θα καταφέρνεις να σημειώνεις συνεχή πρόοδο, φτάνοντας ολοένα και πιο κοντά στην κορυφή.

Δίδυμοι
Ψυχολογικά είσαι αρκετά πεσμένος, καθώς οι φόβοι σου και η αβεβαιότητα για το αύριο σε έχουν κυριεύσει. Με το να απογοητεύεσαι όμως και να παραιτείσαι, δεν καταφέρνεις παρά να μένεις στάσιμος και να χάνεις ευκαιρίες. Βρες λοιπόν τη δύναμη να πατήσεις γερά στα πόδια σου και αντί να φοβάσαι μένοντας άπραγος, προτίμησε να δραστηριοποιηθείς και να εξασφαλίσεις το μέλλον σου.

Αισθηματικές
Στην προσωπική σου ζωή, καλό θα ήταν να κάνεις κάποιες απαραίτητες συζητήσεις με τον σύντροφό σου, ώστε να διαλευκάνετε ορισμένες υποθέσεις και με καλή συνεννόηση και συνεργασία, να διώξετε κάθε μαύρο σύννεφο που υπάρχει στη σχέση σας. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, θα γνωρίσεις ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο, που θα γεμίσει τη ζωή σου με χρώμα.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα, όλα είναι ήρεμα και το έδαφος κατάλληλα στρωμένο, ώστε να κάνεις νέα ξεκινήματα και να τολμήσεις να θέσεις πολύ πιο υψηλούς στόχους αυτή τη φορά. Ως προς τη διαχείριση των οικονομικών σου φρόντισε να γίνεις πιο φειδωλός και πειθαρχημένος, αν θες να βρεις τις ισορροπίες σου.

Καρκίνος
Έχεις πολύ μεγάλες φιλοδοξίες και όνειρα, αλλά εξίσου υψηλές είναι και οι δυνατότητές σου. Αν θες λοιπόν να πετύχεις κάποια πράγματα, θα πρέπει να δώσεις το εκατό τοις εκατό του εαυτού σου. Να θυμάσαι πάντα ό, τι τίποτα δεν είναι εύκολο και ειδικά η επιτυχία, οπότε πάλεψε όσο μπορείς και μην πτοείσαι.

Αισθηματικές
Έχεις την τάση να επιβαρύνεις τον σύντροφό σου με τα καθημερινά σου προβλήματα, που στην ουσία δεν τον αφορούν άμεσα και που το μόνο που καταφέρνουν είναι να προκαλούν ένα κλίμα μιζέριας στη σχέση σου. Άλλαξε λοιπόν στάση και μην μπλέκεις τη σχέση σου με πράγματα που δεν πρέπει. Αν είσαι αδέσμευτος, η τονωμένη σου αυτοπεποίθηση η αυξημένη σου ερωτική διάθεση, θα σε βοηθήσουν σήμερα τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου και να μπεις και πάλι στο ερωτικό παιχνίδι. Αν όλα πάνε καλά, ενδεχομένως βρεις και αυτό που θες.

Επαγγελματικές
Καλό θα ήταν σήμερα που τα πράγματα είναι πιο ευνοϊκά, να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στην επίλυση προβλημάτων που δε σε αφήνουν να ακολουθήσεις την πορεία σου προς την πραγματοποίηση ονείρων και οραμάτων. Τα οικονομικά σου ακροβατούν σε τεντωμένο σκοινί, οπότε συμμάζεψε όσο μπορείς τα έξοδά σου.

Λέων
Το εξαιρετικά φορτωμένο σου πρόγραμμα, έχει απορροφήσει όλη σου την ενέργεια και το χρόνο. Καλό θα ήταν σήμερα που έχεις δρομολογήσει αρκετά ζητήματα, να κάνεις μια μικρή ανάπαυλα, ώστε να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Φρόντισε να ξεκουραστείς και να περιποιηθείς την υγεία και την εμφάνισή σου, ώστε να νιώσεις μεγαλύτερη ευεξία και αισιοδοξία.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στη σχέση σου τελευταία ήταν αρκετά δύσκολα και ένιωθες αρκετά μπερδεμένος. Σήμερα όμως τα βλέπεις όλα πιο αντικειμενικά και αισιόδοξα, αφού καταλαβαίνεις πως ίσως υπερέβαλλες και πελαγοδρομούσες σε καταστάσεις που τελικά λύνεις με σχετική ευκολία. Αν πάλι δεν έχεις μόνιμο ερωτικό σύντροφο, μην απογοητεύεσαι και θα δεις πως αργά ή γρήγορα όλα θα γίνουν όπως επιθυμείς.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της δουλειάς σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμείς υποθέσεις του παρελθόντος, ώστε να ανακουφιστείς και ανεμπόδιστος από προβλήματα, να προχωρήσεις στο σχεδιασμό των επόμενων κινήσεών σου. Στα οικονομικά σου, τα απανωτά έξοδα σε έχουν κάνει να χάσεις κάθε έλεγχο και τώρα κάνεις ό, τι μπορείς, προκειμένου να ισορροπήσεις την κατάσταση και να βρεις μια άκρη.

Παρθένος
Οι πολλές εξελίξεις και το γενικότερα αρνητικό κλίμα γύρω σου, θα κάνουν τη σημερινή ημέρα αρκετά δύσκολη και προβληματική. Αν θες να αποφύγεις τα χειρότερα και να μην επηρεαστείς από όλα αυτά, πάρε τις αποστάσεις σου από τα γεγονότα και προτίμησε να γίνεις πιο εσωστρεφής σήμερα. Μείνε μακριά είτε από συζητήσεις, είτε από καταστάσεις και θα βγεις αλώβητος από όλο αυτό.

Αισθηματικές
Η καλή και σωστή επικοινωνία και αμοιβαία κατανόηση με τον σύντροφό σου, έχουν πάει τη σχέση σου σε άλλο επίπεδο και όλα μεταξύ σας είναι τέλεια. Είστε ενωμένοι σε κάθε δυσκολία και κανένα εμπόδιο ή τρίτο άτομο δεν μπορεί να χαλάσει αυτό που με τόση προσπάθεια έχετε καταφέρει. Αν βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, βγες έξω και θα δεις ότι δεν περνάς τόσο απαρατήρητος όσο νομίζεις.

Επαγγελματικές
Σε επαγγελματικό επίπεδο, έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά και πλέον βλέπεις τους στόχους σου να πραγματοποιούνται ο ένας μετά τον άλλο και απλά απολαμβάνεις τους καρπούς της επιτυχίας σου. Στα οικονομικά σου αντίθετα, δεν έχεις κάνει σωστή διαχείριση, οπότε κάνεις ό, τι μπορείς για να πάρεις ξανά τον έλεγχο.

Ζυγός
Κάποια γεγονότα που θα συμβούν σήμερα, θε φέρουν νέα δεδομένα, τα οποία σε συμφέρουν και θα σου δώσουν τη δυνατότητα να προγραμματιστείς εκ νέου σε μια πιο επιθυμητή και ευχάριστη πραγματικότητα. Σε ό, τι κι αν κάνεις έχεις δίπλα σου κοντινά και αγαπημένα σου πρόσωπα, να σε εμψυχώνουν και να σε βοηθούν.

Αισθηματικές
Συνειδητοποιείς πλέον πως κάποιες καταστάσεις μέσα στη σχέση σου δε σε ικανοποιούν και αποφασίζεις να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, επιδιώκοντας να διορθώσεις όλα τα κακώς κείμενα και να κάνεις μια νέα αρχή με τον άνθρωπό σου. Αν είσαι μόνος, μη διστάζεις και πλησίασε όμορφα και χωρίς υπερβολές αυτόν που σου έχει κλέψει την καρδιά. Η χαρά σου είναι μεγάλη, καθώς θα διαπιστώσεις πως τα αισθήματα είναι αμοιβαία και κάτι πολύ καλό θα ξεκινήσει.

Επαγγελματικές
Στο παρελθόν υπήρξες επιπόλαιος και αρκετά αναβλητικός, με αποτέλεσμα τώρα να εμφανίζονται και πάλι μπροστά σου υποθέσεις και προβλήματα, που αντί να διαχειριστείς και να επιλύσεις, είχες βάλει στην άκρη. Ανασκουμπώσου λοιπόν τώρα και βάλε ένα οριστικό τέλος σε όλα ώστε να ηρεμήσεις και να μην σε ενοχλήσουν ξανά θέματα του παρελθόντος.

Σκορπιός
Νιώθεις μεγάλη αισιοδοξία και σιγουριά για τον εαυτό σου και τις κινήσεις σου, γεγονός που σε βοηθάει να πετύχεις σε ό, τι κι αν κάνεις. Παράλληλα, έχεις και τη βοήθεια κοντινών σου ανθρώπων, οπότε μην αγχώνεσαι για τίποτα. Όλα θα γίνονται στο εξής όπως τα σχεδιάζεις και θα καταφέρεις σπουδαία πράγματα.

Αισθηματικές
Συναισθηματικά νιώθεις μεγάλη αισιοδοξία και αποφασίζεις να αφιερωθείς πολύ στη σχέση σου, ώστε να την βελτιώσεις όσο δεν γίνεται. Ό, τι κάνεις το κάνεις με μεγάλη θέληση και θετική σκέψη και στο τέλος θα τα καταφέρεις. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, τα άστρα ήμερα θα σταθούν αρωγοί σου ώστε να θέσεις τις βάσεις μιας όμορφης σχέσης, οπότε εκμεταλλεύσου το και βγες έξω, έχοντας φορέσει την καλύτερή σου διάθεση.

Επαγγελματικές
Ευκαιρίες και προοπτικές εξέλιξης στη δουλειά σου θα έρθουν σήμερα στο προσκήνιο, οπότε φρόντισε να είσαι σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα, προκειμένου να τις εκμεταλλευτείς σωστά. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να είσαι πιο προσγειωμένος και σχεδίασε ένα πλάνο, ώστε να ξέρεις τις δυνατότητές σου.

Τοξότης
Μπορεί να έρχεσαι αντιμέτωπος με την έντονη δυσπιστία όλων, ως προς τις ιδέες και τις επιδιώξεις σου, αλλά εσύ είσαι τόσο σίγουρος για τον εαυτό σου που αντί να επηρεάζεσαι, πεισμώνεις και τελικά καταφέρνεις να αποδείξεις σε όλους πόσο λάθος έκαναν. Όλο αυτό σου δίνει απίστευτη χαρά και ικανοποίηση.

Αισθηματικές
Πλέον η επικοινωνία και η συνεννόηση ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου είναι καλύτερη, οπότε βρες την ευκαιρία τώρα που μπορείς, να βρεις μαζί του τις λύσεις σε ορισμένα θέματα που βλάπτουν τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο άτομο θα μπει στη ζωή σου και θα σε γεμίσει χαρά και ενθουσιασμό.

Επαγγελματικές
Κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν σήμερα στον χώρο της δουλειάς σου, θα σε διευκολύνουν να υπερπηδήσεις εμπόδια και να φτάσεις ευκολότερα στον στόχο σου. Τα οικονομικά σου θέλουν πολλή προσοχή, για να μη χάσεις τον έλεγχο.

Αιγόκερως
Σήμερα μπαίνεις στη διαδικασία να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα στο μυαλό σου και αναθεωρείς απόψεις και στρατηγικές. Πλέον είσαι πιο δυναμικός και σίγουρος, με αποτέλεσμα να βελτιώνεις σημαντικά τη ζωή σου και να κάνεις πράγματα που θα σου εξασφαλίσουν ένα αισιόδοξο μέλλον.

Αισθηματικές
Όσον αφορά την αισθηματική σου ζωή, αποφασίζεις να περιορίσεις τις παράλογες υποψίες σου και τα τρελά σενάρια, προτιμώντας να επικεντρώνεσαι στο εξής μόνο στα θετικά, ώστε να επανορθώσεις για την προηγούμενη λάθος συμπεριφορά σου. Αν είσαι αδέσμευτος, τόλμησε να εξομολογηθείς τον έρωτά σου στον άμεσα ενδιαφερόμενο και δεν θα βγεις χαμένος.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της εργασίας σου, είσαι εξαιρετικά δραστήριος και δημιουργικός, πετυχαίνοντας να σημειώσεις πολύ μεγάλη πρόοδο. Τα οικονομικά σου φαίνεται να διορθώνονται και επιτέλους θα πάρεις κάποιες βαθιές ανάσες.

Υδροχόος
Σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να βάλεις μια τάξη σε θέματα που κωλυσιεργούσαν και σε εκνεύριζαν πολύ. Αυτό θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς απερίσπαστος από εμπόδια, με τον σχεδιασμό νέων πλάνων και την αναζήτηση των καταλληλότερων στρατηγικών για να πετύχεις τις επιδιώξεις σου.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στη σχέση σου πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο και απλά απολαμβάνεις μια πολύ ευχάριστη και ξεκούραστη καθημερινότητα με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Φρόντισε να προσέχεις πολύ και να συνεχίσεις με τους ίδιους ρυθμούς, ώστε να κρατήσει για πολύ καιρό ακόμη όλο αυτό. Εσύ που παλεύεις να απαλλαγείς από τη μοναξιά που τόσο σε έχει κουράσει, μια αναπάντεχη γνωριμία θα έρθει να σε βγάλει από τη μιζέρια σου και να δώσει χρώμα και μεγάλη χαρά στην καθημερινότητά σου.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα, θα συμβούν πολλές ευχάριστες εξελίξεις και διευκολύνεσαι σημαντικά στην διαδικασία υλοποίησης των σχεδίων σου. Τα νέα είναι ευχάριστα και για τα οικονομικά σου, όπου καταφέρνεις να αυξήσεις τα έσοδά σου και να τακτοποιήσεις χρέη που σε ταλαιπωρούσαν για πολύ καιρό.

Ιχθείς
Η σημερινή σου αναστάτωση και ανυπομονησία να κάνεις κάποια πράγματα, σε κάνουν εξαιρετικά επιπόλαιο και κάνεις κινήσεις που είναι εντελώς λάθος. Όταν στην πορεία ηρεμήσεις και καταλάβεις τι έχεις κάνει, θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό, προκειμένου να διορθώσεις τα πράγματα. Στο τέλος, θα έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα, γλιτώνοντας τελευταία στιγμή την καταστροφή.

Αισθηματικές
Στην προσωπική σου ζωή, όλα θα κυλήσουν σήμερα πολύ ευχάριστα. Θα έχεις το χρόνο και τη διάθεση να κάνεις πολλά πράγματα που θα ανανεώσουν και εσένα και το ταίρι σου. Εσύ από την άλλη που δεν διατηρείς μόνιμο δεσμό αυτήν την περίοδο, σταμάτα να μιζεριάζεις και να απογοητεύεσαι. Βγες έστω και με το ζόρι από το σπίτι σου και θα δεις ότι η διάθεσή σου θα ανέβει σημαντικά, μέσα από μια αναπάντεχη και πολύ όμορφη γνωριμία.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της δουλειάς σου, είσαι σε διαρκή επαγρύπνηση και εκμεταλλεύεσαι κάθε ευκαιρία ή συμφέρουσα πρόταση που προκύπτει. Οι απανωτές αποτυχίες σου σε ικανοποιούν πολύ, σε καταξιώνουν στα μάτια συνεργατών και ανωτέρων και κυρίως σου αποφέρουν οικονομικά οφέλη. Φρόντισε να κινείσαι σωστά στα επαγγελματικά σου στο εξής, ώστε να διατηρήσεις το τωρινό καλό επίπεδο.

Read More

And More