Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 29/5/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Το τελευταίο διάστημα επικρατεί μια έντονη σύγχυση μέσα σου, καθώς αρχίζεις να αμφιβάλλεις αν έχεις κάνει τις σωστές κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα. Σήμερα όμως τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν και θα σιγουρευτείς περισσότερο ότι έκανες το σωστό. Το απόγευμα ενδέχεται να έχεις ευχάριστες ειδήσεις για ζητήματα οικονομικής φύσεως.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, σήμερα βάλε λίγο ερωτισμό στη σχέση σου και μην αφήνεις την καθημερινότητα να σε παρασύρει. Κάνε εσύ κάτι που θα προκαλέσει έκπληξη στο σύντροφό σου και αυτός με την σειρά του θα ανταποδώσει. Αν είσαι μόνος, βγες με αγαπημένα πρόσωπα και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται. Η γνωριμία που επιθυμείς δεν θα αργήσει να έρθει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, σήμερα θα έχεις αρκετό εκνευρισμό και άγχος και θα κατηγορείς τους άλλους για την έλλειψη συνεννόησης. Κάνε ότι μπορείς για να αποφύγεις τη σύγχυση και προσπάθησε να ηρεμήσεις. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται πολύ προσοχή, γιατί κάθε κίνηση μπορεί να φέρει επιπλέον έξοδα, που δυστυχώς δεν έχεις το περιθώριο να αναλάβεις.

Ταύρος
Σήμερα νιώθεις την ανάγκη να βγεις έξω με φίλους και να διασκεδάσεις. Καλό θα ήταν όμως σε συζητήσεις που θα γίνουν, να μην εκνευριστείς και κυρίως να μην είσαι ισχυρογνώμων, ώστε να περάσεις καλά. Το απόγευμα θα διαπιστώσεις πως έχεις σημαντικούς υποστηρικτές στις ιδέες σου και θα καταφέρεις να δείξεις σε όλους τις ικανότητές σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να βρεις λίγο χρόνο για τη σχέση σου και να περάσεις καλά, μειώνοντας το κενό που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, βγες με αγαπημένους φίλους και πέρασε καλά. Η γνωριμία που επιθυμείς δεν αργεί.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου κάποιες εξελίξεις θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις προβλήματα που υπήρχαν στον εργασιακό σου χώρο. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, είναι πολύ στριμωγμένα και χρειάζεται μεγάλος αυτοέλεγχος για να μην ξεφύγεις.

Δίδυμοι
Σήμερα έχεις έντονες τάσεις εσωστρέφειας και η διάθεσή σου να κάνεις πράγματα είναι μηδενική. Σύντομα όμως θα δραστηριοποιηθείς ξανά και θα βάλεις μια τάξη στη ζωή σου. Η σημερινή ημέρα θα είναι πολύ θετική σε γενικές γραμμές, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και μια ευκαιρία σχετική με τη δουλειά σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, καλό είναι να μην παρασυρθείς σε συζητήσεις για τη σχέση σου, οι οποίες δεν οδηγούν πουθενά. Συγκεντρώσου στα πιο σημαντικά θέματα και μην αφήνεις παρεξηγήσεις να σου χαλάσουν το κέφι. Αν είσαι μόνος, έχεις κάθε δυνατότητα να γνωρίσεις το άτομο που σου ταιριάζει αρκεί να κάνεις κι εσύ κάποια κίνηση. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξει προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, σήμερα μπορείς να ζητήσεις τη βοήθεια των συνεργατών σου για όσα θέλεις να πετύχεις. Άλλωστε, κάποια νομικά θέματα ευνοούνται και καλό είναι να τακτοποιήσεις χρέη και υποχρεώσεις, που σε πιέζουν.

Καρκίνος
Σήμερα είσαι ιδιαίτερα κυκλοθυμικός, καθώς από τη μια έχεις απίστευτη ζωντάνια να κάνεις πράγματα, αλλά από την άλλη οι συμπεριφορές των γύρω σου σε νευριάζουν και επηρεάζεσαι. Βρες μια ισορροπία και αφενός κάνε πράγματα που θα σε ευχαριστήσουν και αφετέρου περιόρισε τον θυμό σου, ώστε να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου απόφυγε κάθε συζήτηση που μπορεί να φέρει εντάσεις και προσπάθησε να περάσεις ένα χαλαρό βράδυ, απαλλαγμένος από κάθε άγχος και ένταση. Αν είσαι αδέσμευτος, αξιοποίησε την εύνοια της Σελήνης στον Λέων από το μεσημέρι και μετά που σε φέρνει πιο κοντά σε μια νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, τα πράγματα πάνε καλά και με κάποιες μελετημένες κινήσεις, μπορείς να βελτιώσεις αρκετά θέματα, που σε αγχώνουν. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη φάση και χρειάζεται μεγάλη προσοχή, για να μην κάνεις λάθη που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.

Λέων
Φλέγον ζήτημα στη ζωή σου είναι τα οικονομικά σου, οπότε δώσε εκεί προτεραιότητα για να ηρεμήσεις. Σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για κάτι τέτοιο, αφού φαίνεται να σε ευνοούν πολύ τα άστρα. Από το απόγευμα και μετά θα χαλαρώσεις, ενώ μια απρόσμενη πρόταση αναμένεται να σε χαροποιήσει.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου σήμερα είναι μια καλή μέρα για να κάνεις μια νέα αρχή και να ξεχάσεις κάποια προβλήματα από το παρελθόν, που σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου. Πάρε πρωτοβουλίες που θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα. Αν είσαι μόνος, βγες από το σπίτι σου και πέρασε όμορφα με καλούς φίλους. Η γνωριμία που επιθυμείς, δεν θα αργήσει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, μπορείς να λύσεις αρκετά προβλήματα και αν δεν βιάζεσαι όλα θα πάνε όπως θέλεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο και η σημερινή μέρα σε ευνοεί να λύσεις κάποια οικονομικά προβλήματα ή να διευθετήσεις υποχρεώσεις, φορολογικές και γραφειοκρατικές.

Παρθένος
Η κοινωνικότητά σου σήμερα είναι στα ύψη και σε χαροποιεί πολύ το γεγονός ότι οι ιδέες σου έχουν πολλούς υποστηρικτές. Η διάθεσή σου είναι πολύ καλή και σχεδιάζεις μικρές αποδράσεις που θα σε τονώσουν περεταίρω. Από το απόγευμα και μετά, θα έχεις τη δυνατότητα να δώσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις σε οικογενειακά θέματα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου επικοινώνησε με το ταίρι σου και μίλησε για τα συναισθήματά σου, ώστε να δημιουργήσεις ένα ερωτικό κλίμα στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, η γοητεία σου μπορεί αυτό το βράδυ να σου φέρει ενδιαφέρουσες συναντήσεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, σήμερα χρειάζεται να είσαι ψύχραιμος και μεθοδικός, γιατί αν προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί, δεν θα πετύχεις τίποτα. Τα οικονομικά σου επίσης έχουν φτάσει σε ένα σημείο που σε πιέζει αφόρητα. Βρες λύσεις, που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και κάνε ένα νέο πρόγραμμα, που θα σου αποδώσει περισσότερα.

Ζυγός
Το ενδιαφέρον σου σήμερα θα μονοπωλείται από οικογενειακά ζητήματα που έχουν έρθει στην επιφάνεια, αλλά και θέματα οικονομικής φύσεως. Μείνε συγκεντρωμένος και θα καταφέρεις να βάλεις μια τάξη παντού. Από το απόγευμα και μετά που η διάθεσή σου θα βελτιωθεί, θα δεις ότι μπορείς να δώσεις ευκολότερα λύσεις στα προβλήματά σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλά και μπορείς να κάνεις σχέδια με το ταίρι σου για το κοινό σας μέλλον. Λύσε όποια διαφορά έχεις μέσα στη σχέση σου με ηρεμία και προχώρησε με αισιοδοξία στο μέλλον. Αν είσαι μόνος, πρέπει πρώτα να βρεις την αυτοπεποίθησή σου και σύντομα θα σε πλησιάσει το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, θα έχεις στιγμές έμπνευσης και θα μπορέσεις να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Καλό είναι να μην καθυστερείς τις κινήσεις σου. Στα οικονομικά σου, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε συναλλαγή σου, γιατί ελλοχεύουν κίνδυνοι.

Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα προβλέπεται εξαιρετικά θετική και αισιόδοξη για σένα. Θα έχεις απίστευτη ενέργεια, που καλό θα ήταν να διοχετεύσεις σε μια δημιουργική δραστηριότητα, η οποία ενδεχομένως σου φανεί χρήσιμη στο μέλλον. Από το μεσημέρι και μετά, η καλή σου διάθεση θα κορυφωθεί και θα περάσεις υπέροχα παρέα με αυτούς που αγαπάς.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή μέρα για να πλησιάσεις το σύντροφό σου και να μειώσεις την απόσταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά σας. Αν είσαι μόνος, αυτή την περίοδο η γνωριμία που επιθυμείς δεν θα αργήσει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, σήμερα έχεις τη διάθεση να κάνεις αλλαγές και να προωθήσεις κάποια σχέδια, αλλά για να συμβούν αυτά, πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις παλιότερα ζητήματα, που εξακολουθούν να σου προκαλούν προβλήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα σου δοθούν ευκαιρίες να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Τοξότης
Η σημερινή ημέρα θα είναι άκρως πιεστική, με ένα ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα να σε περιμένει. Μπες λοιπόν όσο πιο γρήγορα μπορείς σε δράση, για να έχεις τον απαραίτητο χρόνο να φέρεις σε πέρας τις υποχρεώσεις σου. Οι σημερινές αστρολογικές όψεις θα σε βοηθήσουν σημαντικά να τα καταφέρεις χωρίς να ζοριστείς χρονικά. Ειδικότερα από το απόγευμα και μετά θα είσαι τόσο αποφασιστικός και δυναμικός που κανείς και τίποτα δε θα σταθεί ικανό να σε επηρεάσει αρνητικά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να αφήσεις μακριά από τη σχέση σου όλα τα άγχη και τα προβλήματα, που σου προκαλούν οι υπόλοιποι τομείς της ζωής σου. Αν πάλι είσαι μόνος, να ξέρεις ότι η παρουσία σου σήμερα δεν περνά απαρατήρητη και πολύ πιθανό να σε πλησιάσει κάποιο άτομο που θα σε αναστατώσει με την καλή έννοια!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, σήμερα θα έχεις διάθεση για αλλαγές και βελτιώσεις, αλλά θα πρέπει να αποφύγεις κάθε ρίσκο, ειδικά στον οικονομικό τομέα. Προσοχή στα έξοδα γιατί σε βγάζουν εντελώς από το πρόγραμμά σου και θα βρεθείς φορτωμένος με χρέη, που δεν θα μπορείς να καλύψεις.

Αιγόκερως
Αυτό που κυριαρχεί τελευταία στη ζωή σου και θα σε απασχολήσει έντονα και σήμερα, είναι οι διαπροσωπικές σου σχέσεις. Νέες προοπτικές εξέλιξης θα προκύψουν κι εσύ θέλοντας να αποκομίσεις τα μέγιστα από αυτές, θα ζητήσεις τη βοήθεια ατόμων που βασίζεσαι και ξέρεις ότι είναι πρόθυμοι να σε στηρίξουν. Το απόγευμα θα σου παρουσιαστεί η ευκαιρία για προχωρήσεις ένα θέμα που κωλυσιεργούσε και αυτό θα σε ικανοποιήσει ιδιαίτερα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλύτερα να αποφύγεις συζητήσεις για θέματα που σου προκαλούν εκνευρισμό και να ασχοληθείς με όσα σε ευχαριστούν και σε κάνουν να χαίρεσαι. Αν είσαι μόνος, σύντομα θα κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία, γι’ αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου, είναι σε ένα καλό δρόμο, αλλά κάποια γεγονότα θα σε αναστατώσουν και θα φέρουν δυσάρεστες εξελίξεις. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου και κυρίως, μην απομακρύνεσαι από τους στόχους σου, γιατί μόνο εναντίον σου θα στραφεί μια βιαστική κίνηση. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά, καθώς παρασύρεσαι σε κάποια έξοδα χωρίς λόγο.

Υδροχόος
Η γενικότερη αβεβαιότητα που νιώθεις και τα άγχη που σε έχουν καταβάλλει ψυχικά, σε βάζουν στη διαδικασία να υπεραναλύεις ορισμένες καταστάσεις και γεγονότα, προκειμένου να βγάλεις μια άκρη. Καλό θα ήταν να σταματήσεις να κουράζεις το μυαλό σου και να αγχώνεσαι, διότι σήμερα κιόλας όλα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα. Η σκέψη σου θα καθαρίσει και θα δεις πλέον πως έχουν τα πράγματα. Ακόμη, από το απόγευμα και μετά, ίσως έχεις μια ευχάριστη είδηση για κάποιο οικονομικό θέμα που σε απασχολούσε.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου, σήμερα βελτιώνονται και κάποια προβλήματα μένουν πίσω σου. Η Σελήνη στον Λέων από το απόγευμα και μετά ευνοεί τις ερωτικές στιγμές και με λίγη καλή διάθεση μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος, άφησε τη γοητεία σου να συναρπάσει τους ανθρώπους που θα σε πλησιάσουν. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις το άτομο που θέλεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, σήμερα μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές και να βρεθείς κοντά στους στόχους σου, αλλά μην παρασυρθείς σε βιαστικές αποφάσεις. Τα οικονομικά σου χρειάζονται καλύτερο προγραμματισμό και κυρίως καθόλου περιττές αγορές, που θα σε βγάλουν εντελώς από το πρόγραμμά σου.

Ιχθείς
Σήμερα, όπως και αρκετό καιρό τώρα, κύριο μέλημά σου είναι η διασκέδαση, μέσω αποδράσεων ή απλών συγκεντρώσεων με φιλικά ή οικεία άτομα, των οποίων η παρέα σε ξεκουράζει και σε ευχαριστεί. Αυτή η ανάγκη σου να ξεφεύγεις από την καθημερινότητα σε βοηθάει πολύ να μη βαλτώνεις και να ξεκουράζεσαι από άγχη και προβλήματα που σε ταλανίζουν. Το απόγευμα ειδικότερα, θα χαλαρώσεις πολύ, ενώ η επαφή με νέους ανθρώπους θα σε ανανεώσει πολύ.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που επικρατούν στη σχέση σου και να δημιουργήσεις μια πολύ ερωτική ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Βγάλε όλο σου τον ερωτισμό και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι έχεις κάθε πιθανότητα να κάνεις μια καλή γνωριμία ή να φλερτάρεις με άτομα που θα σε πλησιάσουν.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου καλύτερα να είσαι λίγο συντηρητικός και να μην πάρεις αποφάσεις που θα φέρουν αλλαγές. Προσπάθησε να σταθεροποιήσεις κάποιες θετικές καταστάσεις, πριν προχωρήσεις σε νέα σχέδια. Τα οικονομικά σου χρειάζονται άμεση ενίσχυση και θα πρέπει να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων.

Read More

And More