Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 30/4/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Καλό θα ήταν από μέρους σου να αρχίσεις να συμπεριφέρεσαι πιο υπεύθυνα και να αντιμετωπίζεις τη ζωή σου με μεγαλύτερη σοβαρότητα. Μόνο έτσι θα κινείσαι σωστά και θα είσαι αποδοτικός. Να ακολουθείς πάντα αυτή την τακτική και να μην επαναπαύεσαι, ώστε να δημιουργήσεις τις ιδανικές συνθήκες στη ζωή σου, για να είσαι ήρεμος και να πετυχαίνεις οτιδήποτε διεκδικείς.

Αισθηματικές
Επιδίωξε να κάνεις σήμερα κάποια απαραίτητα ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου, ώστε να καταλάβει ο σύντροφός σου τι έχεις ανάγκη και να κινηθεί ανάλογα. Καλά θα κάνεις να μιλάς πάντα ανοιχτά και με ειλικρίνεια για όσα σε προβληματίζουν ή σε απασχολούν, ώστε να έχεις μια αληθινή και πιο υγιή σχέση. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, άλλαξε τις μεθόδους σου και θα αλλάξει και η ερωτική σου ζωή επιτέλους προς το καλύτερο.

Επαγγελματικές
Σε επαγγελματικό επίπεδο, έχεις τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείς συμφέρουσες για το μέλλον σου προτάσεις και κινείσαι με πολλή προσοχή και μεθοδικότητα. Στον οικονομικό τομέα επιτέλους ξεφεύγεις από τη στασιμότητα του τελευταίου διαστήματος και αρχίζεις να βρίσκεις τους ρυθμούς σου και να ανακουφιστείς.

Ταύρος
Η σημερινή ημέρα προβλέπεται εξαιρετικά θετική, με την διάθεσή σου να βρίσκεται στα ύψη και τις επιτυχίες σε ό, τι επιδίωκες να σε καταξιώνουν στον κοινωνικό τομέα. Όλα σου τα σχέδια έχουν εκπληρωθεί και εφόσον δεν έχεις ούτε προβλήματα να διαχειριστείς, προτίμησε να κάνεις μια μικρή ανάπαυλα και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Αισθηματικές
Ως προ το μέλλον της σχέσης σου, νιώθεις πολύ σίγουρος και σκέφτεσαι μόνο θετικά. Φροντίζεις να κάνεις το καλύτερο που μπορείς για αυτήν, εκδηλώνοντας καθημερινά και με κάθε τρόπο την αγάπη και το ενδιαφέρον σου για τον άνθρωπό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, η αυξημένη σου κοινωνικότητα σε φέρνει σε επαφή με νέα άτομα που σε ανανεώσουν και σε ανεβάζουν ψυχολογικά.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, τα πράγματα κυμαίνονται σε σταθερά και κυρίως καλά επίπεδα. Μην πάρεις ρίσκα λοιπόν και μην αλλάξεις την τακτική σου, γιατί ίσως ανατραπούν όλα και γυρίσουν εναντίον σου. Στον οικονομικό τομέα, καλό θα ήταν να δραστηριοποιηθείς και να διεκπεραιώσεις άμεσα γραφειοκρατικά ή νομικά θέματα που σε ταλαιπωρούν και σε αγχώνουν.

Δίδυμοι
Προσπαθείς εδώ και καιρό πολύ για να πετύχεις κάποια πράγματα, αλλά δυστυχώς οι εξελίξεις δεν είναι αυτές που ήθελες και προγραμμάτιζες. Αντί να απογοητευτείς και να παραιτηθείς, αφήνοντας τον κόπο σου να πάει χαμένος, προτίμησε να προγραμματιστείς εκ νέου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά, προκειμένου να πραγματοποιήσεις όσα έχεις στο μυαλό σου και να είσαι ικανοποιημένος.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου υπάρχουν σημαντικά περιθώρια βελτίωσης, οπότε ανάλαβε δράση και εξάντλησέ τα, με σκοπό να κάνεις το καλύτερο για σένα και τον σύντροφό σου. Αν βρίσκεσαι σε φάση ερωτικής αναζήτησης, μην περιμένεις από τους άλλους να σε βοηθήσουν και κάνε εσύ ό, τι κρίνεις απαραίτητο για να αλλάξει η ερωτική σου ζωή.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα επιχειρήσεις να κάνεις κάποιες απαραίτητες κι πολυπόθητες αλλαγές, ώστε να μπει μια τάξη και να προχωρήσεις στο σχεδιασμό των μελλοντικών σου κινήσεων. Τα οικονομικά σου απαιτούν άμεση οργάνωση και εντατικό περιορισμό των περιττών εξόδων.

Καρκίνος
Στη ζωή σου και στη σχέση σου με τους γύρω σου τα πράγματα είναι κάπως τεταμένα, οπότε αν δεν θες να χειροτερέψουν, άλλαξε τη στάση σου και επιστράτευσε όλη την διπλωματία σου. Έτσι, θα πέσουν οι τόνοι και θα βρεις την ηρεμία, που τόσο νοσταλγούσες τελευταία.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα, θα κάνεις κάποιες απαραίτητες συζητήσεις με τον σύντροφό σου, ώστε να βρείτε λύσεις στα κοινά σας προβλήματα και να αντιμετωπίσετε όλα τα κακώς κείμενα της σχέσης σας. Αν δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, βγες έξω και απόλαυσε το ευνοϊκό κλίμα της ημέρας.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της εργασίας στο, μείνε σήμερα μακριά από σημαντικές για την καριέρα σου αποφάσεις καθώς η πίεση του τελευταίου διαστήματος σε έχει κουράσει και αποσυντονίσει, με αποτέλεσμα να μην είσαι ίσως σε θέση να αποφασίζεις σωστά. Τα οικονομικά σου ισορροπούν κάπως, αλλά μην επαναπαύεσαι.

Λέων
Φρόντισε σήμερα να είσαι οπλισμένος με ψυχραιμία και λογική, ώστε να μπορέσεις να διαχειριστείς ευκολότερα τις προβληματικές καταστάσεις που θα προκύψουν σήμερα. Να προσαρμόζεσαι στα εκάστοτε δεδομένα και να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό, προκειμένου να βρεις και πάλι τους χαλαρούς ρυθμούς σου.

Αισθηματικές
Περιόρισε τους φόβους και τις ανασφάλειες που σε κυριεύουν ως προς τις κινήσεις του συντρόφου σου και προτίμησε να χαλαρώσεις και να τον πλησιάσεις περισσότερο και με πιο ευχάριστη και θετική διάθεση, Αν από ην άλλη δεν διατηρείς μόνιμη σχέση αυτή την περίοδο, σήμερα θα γνωρίσεις πολλά και ενδιαφέροντα άτομα και ίσως ανάμεσα σε αυτά να βρεις και αυτό που ψάχνεις.

Επαγγελματικές
Η σκληρή σου δουλειά και οι θυσίες που έχεις κάνει για τη δουλειά σου, δικαιώνονται, καθώς επιτέλους πέτυχες όσα στόχευες και έχεις βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο. Τα οικονομικά σου είναι σε πολύ κακή κατάσταση, οπότε οργανώσου σωστά και περιόρισε στο ελάχιστο αχρείαστες αγορές.

Παρθένος
Μπορεί κάποια πράγματα να μην έρχονται όπως τα περίμενες και να σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου, αλλά μην αφήνεις τα νεύρα και την απογοήτευση να σε παίρνουν από κάτω. Αντιθέτως, προσπάθησε να προγραμματιστείς εκ νέου, φροντίζοντας να έχεις εναλλακτικές οδούς, ώστε αν κάτι δεν πάει καλά, να αλλάξεις τακτική, χωρίς να πάνε όλα χαμένα.

Αισθηματικές
Καλό θα ήταν να μην αφήσεις πεσιμιστικές τάσεις να βγουν στην επιφάνεια και να κάνουν κακό στη σχέση σου. Θες τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά και έτσι θα βάλεις πιο εύκολα μια τάξη. Αν από την άλλη είσαι αδέσμευτος, βγάλε στην επιφάνεια όλο το πάθος που κρύβεις μέσα σου και θα μπεις σε νέες περιπέτειες.

Επαγγελματικές
Στο χώρο της δουλειάς σου όλα βαίνουν καλώς και κάποιες συζητήσεις με άτομα του χώρου, θα σε βοηθήσουν να αξιοποιήσεις αδρανείς προοπτικές περεταίρω εξέλιξης. Στον οικονομικό τομέα, σημειώνεις σημαντική άνοδο, οπότε συνέχισε με τους ίδιους ρυθμούς για να ανακάμψεις πλήρως.

Ζυγός
Το πρόγραμμά σου σήμερα θα είναι υπερφορτωμένο με υποχρεώσεις και καθήκοντα, αλλά επιστρατεύοντας το δυναμισμό και την αποφασιστικότητά σου, θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις υψηλές απαιτήσεις.

Αισθηματικές
Στον ερωτικό τομέα, όλα τα προβλήματα και οι εντάσεις φαίνεται να έχουν εξαλειφθεί ως δια μαγείας και να ανήκουν στο παρελθόν. Έτσι, καταφέρνεις να περάσεις σε μια φάση ευημερίας, πετυχαίνοντας να κάνεις μια νέα αρχή με τον αγαπημένο σου κρατώντας μόνο τα καλά και ουσιώδη. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, οι σημερινές αστρολογικές όψεις σε επηρεάζουν θετικά και έτσι βρίσκεις το θάρρος να διεκδικήσεις αυτόν που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα πράγματα κυλούν εξαιρετικά ομαλά και θετικά. Βλέπεις πλέον όνειρα και επιδιώξεις να παίρνουν σάρκα και οστά και αυτό αναπτερώνει κατά πολύ το ηθικό σου. Στον οικονομικό τομέα, φρόντισε να μείνεις μακριά από ρίσκα και ανοίγματα, διότι η τύχη δεν φαίνεται να είναι με το μέρος σου και ίσως οδηγηθείς σε ανεπιθύμητες και δυσάρεστες καταστάσεις.

Σκορπιός
Το ενδιαφέρον σου σήμερα θα μονοπωλείται από ζητήματα οικογενειακής φύσεως που έχουν έρθει στο προσκήνιο και κάνουν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους. Φρόντισε να δώσεις όλο το βάρος και την προσοχή σου σε αυτά, προκειμένου να δώσεις τις καταλληλότερες λύσεις και να επαναφέρεις την ηρεμία των πραγμάτων. Γενικότερα, θα έρθουν στο φως κάποιες αλήθειες που θα σε κάνουν να χάσεις τη γη κάτω από τα πόδια σου αρχικά και στην πορεία θα σε κάνουν να διατηρείς πιο επιφυλακτική στάση στο εξής με όλους και με όλα.

Αισθηματικές
Καθημερινά άγχη και προβλήματα σε έχουν κουράσει, με αποτέλεσμα να βρίσκεις διαρκώς αφορμές να ξεσπάς τα νεύρα σου στον σύντροφό σου, ο οποίος όμως δεν φταίει σε κάτι και δικαιολογημένα αντιδρά και παραπονιέται. Διόρθωσε τη στάση σου και γίνε πιο μαλακός και τρυφερός μαζί του, κρατώντας μακριά τα άσχημα. Αν από την άλλη είσαι αδέσμευτος, μια αναπάντεχη γνωριμία θα σε ενθουσιάσει.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της δουλειάς σου σήμερα τα πράγματα θα εξελιχθούν κάπως καλύτερα. Νιώθεις αρκετά πιο αισιόδοξος και θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις σχέδια που εδώ και καιρό είχες στην αναμονή. Τα οικονομικά σου είναι σε κρίσιμο στάδιο, οπότε γίνε πιο φειδωλός και συγκρατημένος.

Τοξότης
Οπλίσου με υπομονή και επιστράτευσε όλη σου την λογική, προκειμένου σήμερα κιόλας να δώσεις ένα οριστικό τέλος σε ζητήματα που στεκόταν εμπόδιο στην ολοκλήρωση των σχεδίων σου. Ξεφεύγοντας πια από την τόσο εκνευριστική στασιμότητα, θα πετύχεις τόσα πολλά και σημαντικά πράγματα, που θα καταξιωθείς στα μάτια όλων.

Αισθηματικές
Φρόντισε σήμερα να κάνεις μια ανοιχτή συζήτηση με τον αγαπημένο σου για κάποια πράγματα που σε ενοχλούν ή δε σε ικανοποιούν. Θα δεις ότι θα βρεις πολύ μεγάλη κατανόηση και θα γίνουν όλα όπως τα θες, προκειμένου να είσαι ικανοποιημένος. Αν είσαι αδέσμευτος, τα αμέτρητα φλερτ και οι εκδηλώσεις έντονου θαυμασμού, θα σε ανεβάσουν πολύ ψυχολογικά.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της εργασίας σου όλα βαίνουν καλώς, οπότε δεν έχεις να αγχώνεσαι για κάτι. Επιδίωξε τώρα που οι συνθήκες είναι ευνοϊκές, να δρομολογήσεις νέα σχέδια και να κάνεις δυναμικά ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου από την άλλη, απαιτούν μεγάλη προσοχή, καθώς οι καιροί είναι δύσκολη και λάθος κινήσεις μπορεί να αποβούν καταστροφικές.

Αιγόκερως
Φρόντισε να κλείσεις οριστικά κάθε ανοιχτή πόρτα με το παρελθόν, που μόνο σε στενοχωρεί, και επικεντρώσου στο μέλλον σου και μόνο. Βάζοντας μια τάξη και κρατώντας μακριά καθετί παλιό και αρνητικό, γεμίσεις αισιοδοξία και δύναμη, ώστε να πετύχεις νέους στόχους που θα αναβαθμίσουν εξαιρετικά τη ζωή σου.

Αισθηματικές
Καλό θα ήταν να κάνεις μια νέα αρχή στη σχέση σου, αποφεύγοντας παλιά λάθη, διότι η τωρινή κατάσταση είναι πολύ άσχημη και ψυχοφθόρα. Εσύ από την άλλη που ακόμη παλεύεις να απαλλαγείς από τη μοναξιά που έχει κυκλώσει τη ζωή σου, το σημερινό πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί εξαιρετικά, ώστε να ξεκαθαρίσεις τι διεκδικείς στην ερωτική σου ζωή και να κινηθείς ανάλογα.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της εργασίας σου σήμερα, θα έρθεις αντιμέτωπος με αρκετές προβληματικές καταστάσεις, τις οποίες θα χρειαστεί να διαχειριστείς άμεσα, διότι δεν χωρούν καμία αναβολή. Και κάποια ζητήματα οικονομικής φύσεως όμως θα σε απασχολήσουν έντονα και θα σε αγχώσουν. Φρόντισε μέχρι να βάλεις μια τάξη, να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου και να είσαι πιο πειθαρχημένος.

Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα θα είναι αρκετά προβληματική και θα κυλήσει πολύ δύσκολα για σένα. Κάποιες απρόσμενες εξελίξεις και αναπάντεχες ανατροπές, θα σε βγάλουν απότομα από τη ρουτίνα σου, με αποτέλεσμα να αποδιοργανωθείς εντελώς. Μέσα σε όλο αυτό το αρνητικό κλίμα, καλά θα κάνεις να αποφύγεις συζητήσεις με τους γύρω σου, που μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες διαφωνίες. Και στον χώρο της οικογένειάς σου όμως τα πράγματα θα είναι τεταμένα και θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ, προκειμένου να βρεις τις ισορροπίες.

Αισθηματικές
Υπάρχουν ορισμένες καταστάσεις στη σχέση σου που δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις και να ευχαριστηθείς τη σχέση σου. Μην προσπαθήσεις να το διορθώσεις μόνος σου όλο αυτό, γιατί θα είναι μάταιο. Για αυτήν τη σχέση είσαι και εσύ και ο σύντροφός σου εξίσου υπεύθυνοι, οπότε θα πρέπει μαζί να δώσετε λύσεις σε κοινά σας θέματα και να φτιάξετε τα πράγματα. Αν είσαι αδέσμευτος, μια επανασύνδεση με παλιό έρωτα θα σε εκπλήξει ευχάριστα και έτσι θα ολοκληρώσεις κάτι που είχες αφήσει στη μέση.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της εργασίας σου απόφυγε να κινηθείς βιαστικά και επιπόλαια για να αποφύγεις ολέθρια για τη σχέση σου λάθη. Κατόπιν μελέτης και διεξοδικής ανάλυσης μόνο, προχώρησε σε νέα ξεκινήματα και συνεργασίες, ώστε να είσαι σίγουρος για την συνέχεια και να μην βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να διορθώνονται, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να είσαι προσεκτικός και να αποφεύγεις ρίσκα.

Ιχθείς
Η σημερινή ημέρα θα είναι εξαιρετικά δημιουργική και εποικοδομητική, καθώς είσαι απίστευτα δραστήριος και θα πετύχεις ή θα αλλάξεις πολλά πράγματα που θα αναβαθμίσουν τη ζωή σου. Φρόντισε να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό, προκειμένου να βοηθήσεις οικεία σου άτομα να αντιμετωπίσουν δύσκολες καταστάσεις που μόνοι τους αδυνατούν να διαχειριστούν.

Αισθηματικές
Οι σημερινές αστρολογικές όψεις σε επηρεάζουν εξαιρετικά θετικά σε ζητήματα αισθηματικής φύσεως. Για να βελτιωθεί το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, ξεκίνα να εξωτερικεύεις περισσότερο τα συναισθήματά σου και να δίνεις καθημερινά τον καλύτερό σου εαυτό. Εσύ από την άλλη που δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, η σημερινή σου γοητεία φέρνει κοντά σου πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους, οπότε δώσε τις ευκαιρίες σου εκεί που πρέπει και φρόντισε να είσαι αισιόδοξος και να αποφεύγεις υπερβολές.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου κάποιες καθυστερήσεις θα σε πάνε πίσω στα σχέδιά σου, αλλά αν δραστηριοποιηθείς άμεσα, θα ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο και θα προχωρήσεις μπροστά. Τα οικονομικά σου καλυτερεύουν, αλλά καλό θα ήταν να εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια βελτίωσης.

Read More

And More