Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 30/8/2016

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Μία περίεργη Τρίτη ξημερώνει για εσένα φίλε Κριέ, με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και κάποιες απρόοπτες καταστάσεις που θα συμβούν θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα σου και θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Κοίτα να συμπεριφερθείς ψύχραιμα, λογικά και να μην αγχωθείς. Σκέψου πολλές φορές τις κινήσεις και τα λόγια σου για να μην φέρεις τα πράγματα στα άκρα χωρίς να το καταλάβεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σου. Φρόντισε να διώξεις το πολύ άγχος που έχεις και να το ευχαριστηθείς. Αν πάλι έχεις βαρεθεί την μοναξιά σου, να ξέρεις ότι το βράδυ θα σου κάνει δώρο μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Έχε μόνο τα μάτια σου ανοιχτά για να μην την προσπεράσεις.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου πρέπει να προσέχεις στις κινήσεις σου, γιατί από το άγχος, την ένταση και την ενέργεια που θα έχεις, μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Στα οικονομικά μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές. Αν δεχτείς κάποια οικονομική πρόταση, μην απαντήσεις αν πρώτα δεν την έχεις σκεφτεί πολύ καλά και εξέτασε όλες τις παραμέτρους της.

/

Ταύρος
Αυτήν την Τρίτη θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση και τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν. Σήμερα θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν σε ότι τους ζητήσεις.

Αισθηματικές
Ο ερωτισμός και η καλή σου διάθεση, θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις στην σχέση σου. Η γοητεία σου είναι αυξημένη και ο σύντροφός σου φαίνεται πως σε ερωτεύεται από την αρχή. Κι αν ακόμη φίλε Ταύρε αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, οι οιωνοί είναι θετικοί για να το βρεις.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου φρόντισε να βάλεις καλό προγραμματισμό, ώστε να τελειώσεις από εκκρεμότητες που σε αγχώνουν και να κάνεις τώρα τις απαραίτητες ενέργειες για να δώσεις πνοή στα όνειρα σου. Στα οικονομικά μην κάνεις περιττά έξοδα και φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε σήμερα με τον κυβερνήτη σου Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του θα αισθάνεσαι ότι όλα γύρω σου σε πνίγουν και οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Φρόντισε να βρεις χρόνο να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και αν εσύ δεν τις βλέπεις ζήτησε και την γνώμη των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι για να τις αναγνωρίσουν.

Αισθηματικές
Έχεις αρχίσει και απομακρύνεσαι από τον σύντροφό σου και αυτό δεν είναι καλό ούτε για την ψυχολογία σου αλλά ούτε και για την σχέση σου. Κάνε σήμερα κινήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά του και μην κινείσαι εγωιστικά γιατί ο χωρισμός και η απομάκρυνση παραμονεύουν. Εσύ που πίνεις καφέ με την μοναξιά σου, βγες έξω από το σπίτι και απόλαυσε αυτό το βράδυ μαζί με τους φίλους σου. Η διάθεση σου θα βελτιωθεί αισθητά. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Θα έχεις πολύ ενέργεια και την όρεξη να δουλέψεις περισσότερο. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και συνεργασίες αφού πρώτα συμβουλευτείς τα δικά σου άτομα. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά. Θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις και να τακτοποιήσεις και υποχρεώσεις που έχεις.

Καρκίνος
Σήμερα είναι μια από εκείνες τις μέρες που τα βάζεις αποκλειστικά με τον εαυτό σου, γιατί σου φταίνε όλα επάνω σου. Από το παρουσιαστικό σου μέχρι τα ρούχα σου και από τις ιδέες σου μέχρι τις αποφάσεις σου. Μην κρίνεις τον εαυτό σου με τόσο αυστηρά κριτήρια, γιατί δεν είναι ούτε απαραίτητο αλλά ούτε και λογικό. Αντιθέτως θα έπρεπε να χαίρεσαι με αυτά που έχεις καταφέρει μέχρι τώρα και να νοιώθεις ότι επιτελούς η ζωή σου κυλά ήρεμα και όπως εσύ την θέλεις.

Αισθηματικές
Η επικοινωνία σήμερα με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του δεν θα είναι καλή και καλό θα είναι να αποφύγεις να εκνευρίζεσαι με το παραμικρό και να φέρνεις τα πράγματα στα όρια τους. Μην εξαντλείς κουβέντες αν βλέπεις ότι δεν υπάρχει η ανάλογη διάθεση και από την μεριά του. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα αν βγάλεις από το μυαλό σου αυτή σου την εμμονή να βρεις κάποιον να ερωτευτείς. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου, η ενέργεια που θα έχεις θα σε κάνει να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν και να βάλεις τις υποθέσεις σου σε μία σειρά. Τα οικονομικά σου είναι σίγουρο ότι αρχίζουν και καλυτερεύουν και θα μπορείς να κάνεις τους προγραμματισμούς σου πιο εύκολα από εδώ και στο εξής.

Λέων
Σήμερα οι εξελίξεις γύρω σου θα είναι πολύ γρήγορες. Πρέπει να ανασκουμπωθείς και να δραστηριοποιηθείς εντονότερα για να μπορέσεις να βγάλεις πολλά θέματα εις πέρας. Λόγω της έναρξης της ανάδρομης πορείας του Ερμή απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό και αν νιώθεις ότι δεν προλαβαίνεις ζήτησε από τα δικά σου άτομα να σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές
Φρόντισε στην σχέση σου να δεις μερικές καταστάσεις με πολύ ψυχραιμία. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα, πριν σκεφτείς πολύ καλά και προπάντων μην εξωθείς με την συμπεριφορά σου τον σύντροφο σου σε ακραίες ενέργειες. Είναι στο χέρι σου να ισορροπήσεις τα πράγματα αρκεί να είσαι ήρεμος. Οι ελεύθεροι Λέοντες περάστε ένα όμορφο βράδυ παρέα με φίλους και αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να διασκεδάσει και να χαλαρώσει.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να προσέχεις στις επιλογές σου. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις που πριν απαντήσεις πρέπει να προσέξεις, γιατί μπορεί να υπάρχουν παγίδες.

Παρθένος
Σήμερα αγαπητέ Παρθένε, η επικοινωνία και οι συζητήσεις θα έχουν τον κυρίαρχο λόγο. Λόγω της έναρξης της ανάδρομης πορείας του κυβερνήτη σου Ερμή καλύτερα να αποφύγεις καινούργια ξεκινήματα, αν δεν έχεις τελειώσει ήδη με υπάρχοντα θέματα που σε αφορούν. Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον, αλλά και με εκκρεμή θέματα του παρελθόντος, που μέχρι τώρα σε κουράζουν. Μην αγχώνεσαι γιατί το μέλλον σου διαγράφεται αρκετά θετικό.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφό σου και να βγάλεις τον ερωτισμό που έχεις στον μέγιστο του βαθμό. Για εσένα Παρθένε που δεν έχεις μόνιμο δεσμό, αυτό το βράδυ θα είναι αρκετά τυχερό μιας και μέσα σε μία κοινωνική σου υποχρέωση θα συναντήσεις ένα πρόσωπο που θα σε συγκινήσει ερωτικά.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου πολλές υποθέσεις θα πάνε πολύ καλά. Καινούργια ξεκινήματα, αλλά και συνεργασίες ευνοούνται και η καριέρα σου μπορεί να πάει εκεί που επιθυμείς. Στα οικονομικά, ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω. Καλό θα είναι να συγκρατηθείς σε όλα, για να ξεπεράσεις το πρόβλημα.

Ζυγός
Σήμερα Ζυγέ θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Αν σε ταλανίζουν οικογενειακά θέματα, σήμερα ευνοείσαι απόλυτα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα διεκπεραιώσεις. Οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Πρέπει να προετοιμαστείς ψυχικά, για κάποιες καλές ειδήσεις που θα έρθουν.

Αισθηματικές
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς της ζωής σου, δεν σε αφήνουν να λύσεις κάποια βασικά θέματα που θέλεις στην σχέση σου. Εσύ που ακόμη είσαι ελεύθερος, η κατάσταση της μοναξιάς σου τώρα έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξει και να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο οι κινήσεις που θα κάνεις, σε καινούργια ξεκινήματα που έχεις δρομολογήσει. Στα οικονομικά, έχεις κάνει πάρα πολλά ανοίγματα, που πρέπει τώρα να αρχίσεις σιγά-σιγά να τακτοποιείς και φυσικά να μην ανοίξεις καινούργια.

Σκορπιός
Θα κινηθείς σε πολύ καλά επίπεδα. Πρέπει να βάλεις τις προτεραιότητές σου για το τι θέλεις να τελειώνεις πρώτα κι έτσι δεν θα αγχωθείς. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές. Αρχίζεις και καταλαβαίνεις πολλά άτομα από τον περίγυρό σου, τις βαθύτερες σκέψεις τους και τι ζητάνε πραγματικά από σένα και αυτό σου χαρίζει την ηρεμία που έχεις ανάγκη.

Αισθηματικές
Μπορείς και δίνεις στον σύντροφο σου αυτά που του λείπουν, ενώ ο ερωτισμός που έχεις τον κάνει και περνάει πολύ καλά μαζί σου. Το βράδυ αυτό θα είναι απολαυστικό και ξεκούραστο και για τους δυο σας. Και αν αυτή τη στιγμή αναζητάς το άλλο σου μισό, το αποψινό βράδυ αυξάνει την δημοτικότητα σου και γοητεύει τους πάντες. Εκμεταλλεύσου το!

Επαγγελματικές
Στα θέματα της δουλειάς μην απαισιοδοξείς και κάνε ότι περνάει από το χέρι σου για να αλλάξεις τα κακώς κείμενα που σε αγχώνουν. Μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον και να προσέχεις με απρόοπτα έξοδα που θα έρθουν.

Τοξότης
Αυτή η Τρίτη θα είναι ιδανική για εσένα για να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να επεξεργαστείς στο μυαλό σου τις ιδανικότερες λύσεις στα ζητήματά σου. Χωρίς άγχος, χωρίς βιασύνη και χωρίς επηρεασμό. Μπορείς να κάνεις ξεκαθαρίσματα παρελθοντικών καταστάσεων αλλά απόφυγε οποιεσδήποτε τάσεις απομόνωσης που μπορεί να έχεις, γιατί η μέρα προσφέρεται για πολύ κοινωνικότητα.

Αισθηματικές
Η μέρα σε ευνοεί και βελτιώνει αισθητά την επικοινωνία με τον σύντροφό σου με αποτέλεσμα να περάσετε ένα πολύ όμορφο βράδυ οι δυο σας. Και αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στην ζωή σου, άνοιξε τα φτερά σου για νέες γνωριμίες και πολλά φλερτ που θα σου φτιάξουν την διάθεση και θα αναπτερώσουν το ηθικό σου.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου προσπάθησε να βάλεις σωστό πρόγραμμα, για να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην αφήνεις στους άλλους να διεκπεραιώσουν τις δικές σου υποθέσεις. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και πρέπει να προσέχεις. Τα οικονομικά δεν πάνε άσχημα. Φρόντισε μόνο να μην κάνεις περιττά έξοδα

Αιγόκερως
Οι θετικές όψεις που πραγματοποιεί σήμερα το πλανητικό σκηνικό θα φέρει στην ζωή σου αρκετές θετικές αλλαγές που θα τονώσουν την διάθεση σου και θα σου χαρίσουν αισιοδοξία. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για όλα όσα σε προβληματίζουν και επίσης να φροντίσεις να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με την οικογένεια σου, που το τελευταίο διάστημα έχεις αμελήσει.

Αισθηματικές
Κάποιες καλές εξελίξεις έρχονται σήμερα στην ζωή τόσο των αδέσμευτων όσο και των δεσμευμένων Αιγόκερων που θα σας ανανεώσουν και θα σας φτιάξουν το κέφι. Περάστε την ημέρα σας μακριά από σκοτούρες και έννοιες και απολαύστε ένα ξεκούραστο βράδυ, παρέα με φίλους και το έτερον σας ήμισυ.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές, που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πάνε καλύτερα. Οι ευκαιρίες που θα έχεις, θα είναι καλές για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Υδροχόος
Μέρα με πάρα πολλές υποχρεώσεις και αρκετό τρέξιμο λόγω της έναρξης της ανάδρομης πορείας του Ερμή θα είναι αυτή η Τρίτη για εσένα. Ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια οικογενειακά θέματα που θα σε απασχολήσουν αρκετά, όμως θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο αν είσαι υπομονετικός και ήρεμος. Θα έχεις πάρα πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις. Είναι η κατάλληλη μέρα για να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν.

Αισθηματικές
Η περίοδος για την σχέση σου είναι αρκετά θετική, παρόλο που μερικά πράγματα σε πειράζουν ακόμη. Φρόντισε να τα ξεκαθαρίσεις και μην ασχολείσαι με αυτά που δεν έχουν σημασία. Όσο για εσένα αγαπητέ Υδροχόε που παλεύεις με τις μοναξιές σου φρόντισε να ζήσεις την ζωή σου πιο καλά και ξέγνοιαστα μπορείς.

Επαγγελματικές
Ο επαγγελματικός σου τομέας σήμερα θα κινηθεί σε ικανοποιητικά επίπεδα και θα κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις για τα σχέδια που έχεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά έχεις κάνει αρκετά έξοδα, που τώρα θα κληθείς να τα τακτοποιήσεις. Μην αγχώνεσαι και πάρε τα όλα με την σωστή σειρά.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, είσαι σε μία γενικότερη αναταραχή για να προλάβεις να βάλεις σε κάποια στοιχειώδη σειρά διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Η μέρα θα σε ευνοήσει αρκετά για να το πετύχεις και θα ομαλύνει αισθητά τις επικοινωνίες σου. Μπορείς να φτιάξεις εκ νέου το πρόγραμμα σου και να σχεδιάσεις καλύτερα τις υποθέσεις σου.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου θα έχεις κάποιες εναλλαγές που θα σε ευχαριστήσουν και πρόκειται να χαρίσουν έναν αέρα ανανέωσης στο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Για εσένα που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, σε περιμένει μία ευχάριστη είδηση από άτομο που συναναστρέφεσαι στενά το τελευταίο διάστημα και ίσως τώρα ξεκινήσεις μία ερωτική σχέση μαζί του.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Η ημέρα είναι ιδανική για να τολμήσεις να πεις κάποιες ιδέες που είχες από καιρό κατά νου, μιας και οι ανώτεροι σου θα τις βρουν ιδιαίτερα συμφέρουσες και δελεαστικές. Στα οικονομικά θέλεις να κάνεις πάρα πολλά αλλά ακόμη δεν βρίσκονται στον δρόμο που θέλεις.

Read More

And More