Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 4/12/2016

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός
Η μέρα θα σου φέρει ειδήσεις που δεν θα σε ικανοποιήσουν ιδιαίτερα. Μην αποσυντονιστείς και χάσεις τη ροή με την οποία λειτουργείς γιατί θα μείνεις πίσω σε πολλά ζητήματα και πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο. Αν δυσκολεύεσαι, ζήτησε βοήθεια από τους δικούς σου ανθρώπους. Είναι εκεί για να σου την προσφέρουν.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου χρειάζονται προσοχή φίλε Κριέ και θα πρέπει να συγκρατήσεις τα νεύρα σου για να μην ξεσπάσεις στο σύντροφό σου. Πολλά ζητήματα που δεν σου αρέσουν οφείλονται στην δική σου κακή διάθεση. Κι αν ακόμη δεν έχεις το ταίρι των ονείρων σου, άφησε την ευχάριστη πλευρά σου να γοητεύσει τους γύρω σου και δεν θα χάσεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου μπορείς να προχωρήσεις κάποια σχέδια που έχεις εδώ και καιρό και να τελειώνεις με ορισμένες υποχρεώσεις που έχουν μείνει πίσω από το παρελθόν σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται και με λίγη προσοχή θα πάνε ακόμα καλύτερα.

/

Ταύρος
Η σημερινή Κυριακή είναι μια πολύ καλή μέρα για να κάνεις μια νέα αρχή καθώς μπαίνεις στη διαδικασία να αλλάξεις πολλά πράγματα από αυτά που δεν σου αρέσουν στην ζωή σου – από τις συνήθειές σου μέχρι και τις παρέες σου. Ξεκίνα να φροντίζεις τον εαυτό σου για να αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα και μετά τα πράγματα θα κυλήσουν καλύτερα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, χρειάζεται και η δική σου προσπάθεια για να πάνε τα πράγματα καλύτερα στον δεσμό σου. Μην αναβάλεις τη συζήτηση που θέλεις να κάνεις με τον σύντροφό σου ώστε να ομαλοποιηθούν οι μεταξύ σας διαφορές. Και εσένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, είναι καιρός να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου και να μην περιμένεις αφημένος στη μοίρα σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα εξελίσσονται θετικά για εσένα και πολλές από τις αλλαγές που επιθυμείς θα γίνουν με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου επίσης είναι σε καλό δρόμο και με λίγη προσοχή θα πάνε ακόμα καλύτερα. Απόφυγε με κάθε τρόπο τα άσκοπα έξοδα.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, αν κάτι δεν σου αρέσει, πρέπει να το αλλάξεις άμεσα. Αυτή σου η επιθυμία θα γίνει πολύ έντονη σήμερα που η διάθεσή σου θα είναι δυναμική και αποφασιστική. Μην αφήνεις τα πράγματα να σε επηρεάζουν αρνητικά χωρίς να κάνεις τίποτα και προσπάθησε να κινηθείς δραστικά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος καλό είναι να μιλήσεις σήμερα με τον σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν ώστε να αισθανθείς καλύτερα. Η σιωπή μόνο χάσμα θα δημιουργήσει στην σχέση σου, γι αυτό σε καμία περίπτωση μην την προτιμήσεις. Αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά έχεις κάθε δυνατότητα να γοητεύσεις τους ανθρώπους που σε πλησιάζουν. Μη διστάσεις να χρησιμοποιήσεις αυτό το όπλο.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλύτερα και κάποιες δυσκολίες που αντιμετώπιζες μέχρι τώρα μένουν πίσω σου. Δείξε προσοχή στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου γιατί τα έξοδα αυξάνονται συνεχώς και εσύ δεν κάνεις τίποτα για να τα σταματήσεις.

Καρκίνος
Αυτή η Κυριακή σε βρίσκει πολύ καλά παρότι οι συνθήκες που επικρατούν γύρω σου δεν είναι και οι καλύτερες. Κάποιες συζητήσεις που έχουν γίνει εν αγνοία σου θα σε προβληματίσουν αλλά δεν θα σταματήσουν τη δυναμικότητά σου. Η μέρα σε ευνοεί για να κάνεις κινήσεις βελτίωσης και να μην επαναπαύεσαι σε όσα έχεις πετύχει μέχρι σήμερα.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον της σχέσης σου. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μίλησε για όσα αισθάνεσαι στον σύντροφο σου χωρίς φόβο. Αν είσαι αδέσμευτος, μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, γιατί θα βρεις σύντομα αυτό που θέλεις αλλά χρειάζεται λίγη ακόμη υπομονή.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σε μια έντονη φάση όπου συνεργασίες και επαφές φέρνουν καλά αποτελέσματα και τα σχέδιά σου υλοποιούνται όπως επιθυμείς. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα χάρη σε κάποιες προτάσεις που μπορεί να αυξήσουν τα έσοδά σου.

Λέων
Μία πολύ όμορφη ημέρα ξημερώνει για εσένα όπου η δημιουργική σου σκέψη και η δυναμικότητά σου θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τα σχέδια και τις ιδέες σου. Οι δικοί σου άνθρωποι είναι στο πλευρό σου και υποστηρίζουν τις προσπάθειές σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων θα χρειαστεί να βρεις την ισορροπία που έχεις χάσει μέσα στη σχέση σου. Είναι στο δικό σου χέρι να νιώσεις και εσύ και ο σύντροφος σου καλύτερα. Κι αν η μοναξιά παραμένει κοντά σου, η επικοινωνία με τους γύρω σου σήμερα ευνοείται ιδιαίτερα. Αξιοποίησε την εκρηκτική προσωπικότητά σου για να βρεις αυτό που ζητάς.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου πρέπει να οργανωθείς σήμερα για να μπορέσεις να τελειώνεις με όσες υποχρεώσεις έχεις. Δούλεψε μαζί με τους συνεργάτες σου και μην τα κάνεις όλα μόνος σου. Τα οικονομικά σου είναι σε άσχημη μέρα. Πρέπει να μαζέψεις τα έξοδά σου για να δεις φως στο τούνελ.

Παρθένος
Σήμερα αγαπητέ Παρθένε μπορείς να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα και να κινητοποιηθείς προς όφελός σου. Μην μένεις πίσω στα σχέδιά σου και μην αναβάλεις τίποτα για αύριο. Η μέρα εντείνει τη δυναμικότητά σου και το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και χάσεις τον έλεγχο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος μπορείς σήμερα να λύσεις αρκετά προβλήματα κάνοντας μια εποικοδομητική συζήτηση με το σύντροφό σου. Κι αν ακόμη έχεις αγκαλιά την μοναξιά σου, κοίταξε να περάσεις καλά με αγαπημένους σου φίλους και μην πεις όχι σε προτάσεις που θα σου γίνουν απόψε.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα είναι σε μια πολύ καλή μέρα. Τελείωσε με όσες υποχρεώσεις έχεις, πριν βάλεις κι άλλες στο κεφάλι σου. Η δυναμική σου στάση θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις διάφορες δυσκολίες. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Κάλυψε τα χρέη σου γιατί αν συνεχίσεις έτσι δεν θα μαζεύονται!!!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ σήμερα μπορείς να ηρεμήσεις καθώς φαίνεται ότι τα ζητήματά σου έχουν μπει σε μια σειρά και όλα εξελίσσονται όπως θέλεις. Μπορείς να προχωρήσεις τα σχέδιά σου και θα δείς ότι ακόμα και κάποια εμπόδια που σε καθυστερούσαν τώρα ξεπερνιούνται χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, άφησε για σήμερα τα προβλήματα και μην χαλάσεις το κλίμα που υπάρχει στη σχέση σου. Επικεντρώσου στα καλά και μην αρχίσεις τις γκρίνιες και τα παράπονα απέναντι στον άνθρωπο σου. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου, θα έχεις σήμερα τα φλερτ σου, που θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ ευχάριστα.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θέλουν λίγη προσοχή και προσήλωση στο πρόγραμμα που έχεις θέσει. Μην κάνεις κινήσεις βιασύνης και μην παρασύρεσαι σε συμφωνίες αν δεν σκεφτείς πολύ καλά τα δεδομένα που έχεις στα χέρια σου. Κάθε σου κίνηση πρέπει να είναι πολύ μετρημένη και κυρίως στα οικονομικά σου που βρίσκονται σε ένα πολύ ευαίσθητο σημείο.

Σκορπιός
Σήμερα αγαπητέ Σκορπιέ θα σε απασχολήσουν ζητήματα που ίσως είχες ξεχάσει. Καλά θα κάνεις να μην τα παραβλέψεις και να ασχοληθείς σοβαρά με την διευθέτηση τους, γιατί αυτή τη φορά χρειάζονται άμεση επίλυση. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου γιατί οι συνθήκες μπορεί να σου φέρουν εκνευρισμό και άρα άσχημα αποτελέσματα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου φίλε Σκορπιέ χρειάζεται η δική σου προσπάθεια σήμερα αλλά και όλη σου η καλή διάθεση για να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα της σχέσης σου. Κι αν ακόμη στην ζωή σου επικρατεί το απόλυτο κενό, γίνε λίγο περισσότερο ανοιχτός σε νέες γνωριμίες και μην απορρίπτεις κάθε άτομο που γνωρίζεις από την πρώτη στιγμή.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, τα σχέδια που κάνεις μπορούν να προχωρήσουν και σε αυτή την πορεία θα σε βοηθήσουν και οι πολύ στενοί σου συνεργάτες. Απόφυγε σήμερα τις αποφάσεις που έχουν μεγάλη βαρύτητα. Βάλε ένα πρόγραμμα στα οικονομικά σου και μην το παραβιάσεις ό, τι κι αν γίνει. Τα έξοδα που έχεις είναι πολλά και ήδη σε αγχώνουν πολύ.

Τοξότης
Η σημερινή Κυριακή θα σου δώσει λύσεις σε διάφορα θέματα που παρέμεναν στάσιμα μέχρι τώρα. Να ξέρεις ότι μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά αν ελέγξεις λίγο την πίεση που σε καταβάλλει και δράσεις με αυτά που σου προστάζει η λογική σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου φίλε Τοξότη τα προβλήματα που υπάρχουν σου χαλάνε τη διάθεση, αλλά ίσως να πρέπει να δείς και από την πλευρά του συντρόφου σου όσα συμβαίνουν στη σχέση σου και δεν σου αρέσουν. Κι αν ακόμη επικρατεί το απόλυτο κενό στην ερωτική σου ζωή, οι συνθήκες σήμερα ευνοούν τη γοητεία σου, η οποία συναρπάζει όσους σε συναναστρέφονται.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα έχεις σήμερα στιγμές έντασης και εκνευρισμού και πρέπει να συγκρατηθείς για να μην ακυρώσεις όσες προσπάθειες έχεις κάνει μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου πάντως πηγαίνουν λίγο καλύτερα και αν συνεχίσεις το πρόγραμμά σου θα δείς άμεσα μια μικρή βελτίωση.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις και θα μπορέσεις να προχωρήσεις κάποια σχέδια που έχεις στο μυαλό σου, καθώς οι εξελίξεις είναι υπέρ σου. Πρόσεξε μόνο να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και κάνεις λανθασμένες κινήσεις. Δείξε ωριμότητα στον τρόπο που χειρίζεσαι την επιτυχία σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως καλό είναι να αποβάλλεις πρώτα την πίεση που έχεις στην δουλειά σου και μετά να επιστρέψεις στο σπίτι. Μην μεταφέρεις στη σχέση σου τα προβλήματά σου, γιατί δεν θα σου βγει σε καλό. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, να είσαι αισιόδοξος γιατί μπορεί να συναντήσεις τον έρωτα που θέλεις.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου φέρνουν στιγμές ικανοποίησης και ευνοούνται συνεργασίες και ξεκινήματα με ελπιδοφόρες προοπτικές. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θέλουν προσοχή. Απόφυγε τις σημαντικές συμφωνίες καθώς και τις παράτολμες επενδύσεις.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε καλό είναι σήμερα να ανασυνταχθείς και να δείς με σοβαρότητα όσα έχεις να κάνεις. Άφησε τις αναβολές και εκμεταλλεύσου τη δυναμικότητα που σου προσφέρει η σημερινή μέρα για να λύσεις τα θέματά σου. Άλλωστε, το πλανητικό σκηνικό είναι πολύ ευνοϊκό και πολλά άτομα θα σε βοηθήσουν στις προσπάθειές σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, είναι κατάλληλη μέρα για να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου και να καλύψεις ίσως την απόσταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφο σου. Κι αν ακόμη η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, ο ερωτισμός σου θα έχει σήμερα τα αποτελέσματα που θέλεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα χρειαστεί σοβαρή αντιμετώπιση κάποιων δυσκολιών. Μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Είναι σημαντικό να αποφύγεις σήμερα τα ρίσκα και ειδικά στον οικονομικό τομέα όπου κινείσαι οριακά.

Ιχθείς
Αυτήν την Κυριακή η δυναμική σου στάση απέναντι στις καταστάσεις σε οδηγεί στην επιτυχία. Κινείσαι αποφασιστικά και με μεγάλη ενέργεια αλλά και αυτοπεποίθηση και καταφέρνεις να δώσεις λύσεις σε πολλά ζητήματα. Συνέχισε έτσι και μην αφήσεις καμία ευκαιρία να σου ξεφύγει.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου ζητήματα φίλε Ιχθύ μπορείς να περάσεις πολύ καλά αν ηρεμήσεις και αφήσεις πίσω σου τα άγχη που σου προκαλεί η δουλειά σου. Βγάλε όλη σου την ερωτική διάθεση γιατί η μέρα ευνοεί τις τρυφερές στιγμές με το έτερον σου ήμισυ. Εσύ που αναζητάς τον έρωτα και έχεις κάνει τώρα τελευταία μία νέα γνωριμία, κάνε κι εσύ κάποια κίνηση και θα έχεις αποτέλεσμα. Μην μένεις άπραγος, περιμένοντας τα πάντα από το άλλο πρόσωπο!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα σου γίνουν προτάσεις που χρειάζονται αρκετή σκέψη. Μη βιαστείς να απαντήσεις αλλά μην απορρίψεις και τίποτα. Συζήτησε με τους εμπειρότερους συναδέλφους σου και ακολούθησε την συμβουλή τους. Τα οικονομικά σου φέρουν λάθη του παρελθόντος. Διόρθωσε τα για να κινηθείς με ένα πρόγραμμα.

Read More

And More