Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 5/11/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, μετά από ένα ανήσυχο Σάββατο έρχεται μια πολύ θετική Κυριακή που θα σε βοηθήσει να εκφραστείς και να διασκεδάσεις μέσα από την επικοινωνία και την αλληλεπίδραση με τα άτομα γύρω σου. Είναι κατάλληλη ημέρα για να περάσεις όμορφα με τα αγαπημένα πρόσωπα, να κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις και να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις αποκαθιστώντας τις ισορροπίες. Ίσως φαίνεσαι λίγο ανυπόμονος στον τρόπο που μιλάς, αλλά σίγουρα θα καταφέρεις να δώσεις το μήνυμα εκεί που θέλεις.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα κάποιες καταστάσεις που μπορεί να υφίστανται αυτή την περίοδο. Μάλιστα, μπορείς να συζητήσεις και να επιλύσεις ότι νιώθεις ότι στέκεται ως εμπόδιο στη σχέση.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου φρόντισε να συνεργαστείς και να κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον. Σήμερα, όμως, που είναι Κυριακή φρόντισε να βρεις χρόνο να ξεκουραστείς. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Με οικονομία , όμως, θα καταφέρεις να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, μια όμορφη Κυριακή σε περιμένει για να αποκαταστήσει τις ισορροπίες και να δώσει ένα ενδιαφέρον κλείσιμο στην εβδομάδα. Η ημέρα στρέφεται γύρω από τον τομέα της επικοινωνίας που βρίσκει τρόπο να επαναφέρει τα πράγματα και να κάνει τις σχέσεις πιο ξεκάθαρες. Με την ειλικρίνειά σου θα μπορέσεις να πλησιάσεις τα πρόσωπα που θέλεις και να περάσεις καλά μαζί τους. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς, λοιπόν, την εύνοια που χαρίζει η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη και να επεκτείνεις τις γνώσεις σου μέσα από την ανταλλαγή πληροφοριών και εμπειριών.

Αισθηματικές
Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να μιλήσεις με τον σύντροφό σου, έτσι ώστε να αφήσεις πίσω καταστάσεις που σε στεναχώρησαν. Ένα νέο ξεκίνημα μπορεί να γίνει για να νιώσεις και εσύ και το ταίρι σου πολύ καλύτερα. Αν είσαι αδέσμευτος, η ημέρα είναι ιδανική για φλερτ και συζητήσεις…

Επαγγελματικές
Η ημέρα δεν ενδείκνυται για δουλειά και άγχος. Είναι Κυριακή. Ημέρα ανάπαυσης και ανασυγκρότησης. Αφιέρωσε ελάχιστο χρόνο για να οργανώσεις την αυριανή ημέρα και φρόντισε να γεμίσεις τις μπαταρίες. Στα οικονομικά, μην παρασυρθείς από την καλή διάθεση και ξεφύγεις από το πρόγραμμα.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, με τον Ερμή στον Τοξότη ενισχύεται ακόμη περισσότερο η ικανότητά σου να επικοινωνείς με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο. Ούτως ή άλλως, ανήκεις σε ένα ζώδιο που ξέρει πως να χειρίζεται τον λόγο για να πείθεις και να επηρεάζεις με τις ιδέες σου. Σήμερα, λοιπόν, η επικοινωνία γίνεται διασκέδαση, γνώση, ελευθερία. Μιας και είναι Κυριακή, μπορείς να επωφεληθείς της ευκαιρίας και να οργανώσεις ενασχολήσεις που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να επεκτείνεις τις εμπειρίες σου, να έρθεις σε επαφή με κόσμο και να διασκεδάσεις.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά σήμερα απολαμβάνοντας μια ήρεμη και γεμάτη Κυριακή. Μπορείς να πεις πολλά στον άνθρωπό σου, έτσι ώστε να έρθετε πιο κοντά και να αφήσετε τις σκοτούρες της καθημερινότητας στην άκρη. Αν είσαι μόνος, μη χάσεις την ευκαιρία για νέες προσεγγίσεις…

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου τα πράγματα είναι καλά, για αυτό φρόντισε σήμερα να αφήσεις για λίγο τις επαγγελματικές σκοτούρες και να ξεδώσεις από το άγχος της καθημερινότητας. Στα οικονομικά, οι εξελίξεις θα είναι θετικές εφόσον συνεχίζεις να τηρείς το πρόγραμμά σου.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, ανήκεις στα ιδιαιτέρως ευεργετημένα πρόσωπα της ημέρας. Η επικοινωνιακή σου ικανότητα βελτιώνεται και μάλιστα προς όφελος των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Με τις συζητήσεις το κλίμα γίνεται πιο θερμό, αποκαθίσταται η αλήθεια και ξεκαθαρίζονται οι ασάφειες που δημιουργούσαν σύννεφα. Απόλαυσε την Κυριακή σου μα τα πρόσωπα που αγαπάς μακριά από γκρίνιες, διαφωνίες και εντάσεις. Κάνε πράγματα που θα εμπλουτίσουν τη γνώση σου και θα σε βοηθήσου να γνωρίσεις κάτι νέο.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα εξελιχθεί πολύ καλά σήμερα. Μπορεί να γίνει, όμως, και καλύτερη αν διώξεις μακριά κάποιες ανασφάλειες που δημιουργούνται. Καλύτερα να επικοινωνήσεις με ειλικρίνεια και αμεσότητα με το ταίρι σου. Προσοχή στις επιπολαιότητες που προκαλεί ο Ερμής στον Τοξότη.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου νιώθεις μεγάλη υπερένταση και έχεις έντονο εκνευρισμό, εξαιτίας κάποιων ανοιχτών υποθέσεων. Όμως, σήμερα θα βρεις τρόπο να τις βάλεις σε μια σειρά. Επομένως, χαλάρωσε και απόλαυσε την ημέρα. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες υποχρεώσεις που έχεις και μην δώσεις άλλες αναβολές.

Λέων
Αγαπητέ Λέων, η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη επηρεάζει πολύ θετικά και το δικό σου ζώδιο. Η επικοινωνία σου με τους γύρω θα είναι το κλειδί που θα ανοίξει την πόρτα για την χαρά και την ικανοποίηση. Θα μπορέσεις να βρεις τη λύτρωση και να ενισχύσεις την ελευθερία σου μέσα από τη συζήτηση με πρόσωπα που έχουν να σε μάθουν κάτι πέρα από αυτά που ξέρεις ήδη. Έτσι, θα καταφέρεις να δεις τα πράγματα με μια άλλη ματιά που θα σε κάνει να ελπίσεις και να χαρείς. Πρόσεξε μονάχα τον παιδιάστικό τρόπο που θα χαρακτηρίζει τις κουβέντες σου , καθώς μπορεί να παρεξηγηθεί από κάποιους.

Αισθηματικές
Φρόντισε να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να περάσεις μια όμορφη και ρομαντική βραδιά μαζί του. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για να ξεφύγεις για λίγο από τις ευθύνες της καθημερινότητας που σου έχουν προκαλέσει ψυχική και σωματική κούραση. Αν είσαι μόνος, μπορείς εύκολα να παίξεις το παιχνίδι της αποπλάνησης.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου σήμερα οι συνεργασίες ευνοούνται και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου μπορούν να εξελιχθούν πολύ θετικά, αρκεί να φροντίσεις να κάνεις κινήσεις που θα φέρουν περισσότερα έσοδα και θα περιορίσουν τις σπατάλες. Μπορείς να κάνεις επικοινωνίες που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την υπάρχουσα κατάσταση.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, το πλανητικό σκηνικό δίνει μια ιδιαίτερη εύνοια στον τομέα της επικοινωνίας. Αυτό σημαίνει ότι διευκολύνεται η ροή των πληροφοριών, τα λόγια είναι πιο ειλικρινή και άμεσα, το νόημα γίνεται κατανοητό και πιο δύσκολα θα υπάρξουν παρεξηγήσεις από παρανοήσεις. Όπως αντιλαμβάνεσαι, λοιπόν, είναι μια καλή ημέρα για να ξεκαθαρίσεις δύσκολες καταστάσεις με πρόσωπα του φιλικού και οικογενειακού περιβάλλοντος, μέσα σε ένα κλίμα κατανόησης και καλής διάθεσης.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να κάνεις συζητήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά στον σύντροφό σου. Άφησε την καλή σου διάθεση να εκφραστεί, έτσι ώστε να γεφυρώσεις το χάσμα που μπορεί να δημιουργήθηκε από τη χθεσινή δύσκολη ημέρα. Επίτρεψε στον εαυτό σου να περάσει όμορφα απόψε!

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου δεν αναμένεται σήμερα φόρτος και πίεση, μιας και αυτή η Κυριακή προβλέπει ξεκούραση, καλή διάθεση και απεμπλοκή από ο,τιδήποτε σου δημιουργεί άγχος. Τα οικονομικά σου έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Κινήσου συντηρητικά και μην αγχώνεσαι.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η Κυριακή αυτή πρόκειται να είναι αρκετά ευεργετική για τις σχέσεις σου. Θα υπάρξουν συναντήσεις και συζητήσεις που θα αποκαλύψουν πράγματα και θα φέρουν στο φως πληροφορίες σημαντικές για εσένα. Δώσε προσοχή σε αυτά που ακούς, αξιοποίησέ τα με τον σωστό τρόπο και άφησε πίσω σου τις μικρότητες, γιατί δεν σου ταιριάζουν. Το αίσθημα της δικαιοσύνης ενισχύεται, γεγονός που σε κάνει πιο αντικειμενικό. Η ημέρα είναι καλή για να πλησιάσεις τα αγαπημένα πρόσωπα και να ξεκαθαρίσεις ο,τιδήποτε πλανάται στην ατμόσφαιρα.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου αρχίζουν και παίρνουν καλύτερη τροπή και βλέπεις πολλά θέματα που ήθελες, να εξελίσσονται πάρα πολύ καλά. Εσύ που ακόμη κάνεις παρέα με την μοναξιά σου, να θυμάσαι ότι η αγάπη δεν πρόκειται να έρθει να σου χτυπήσει την πόρτα, για αυτό βγες και φλέρταρε για να βρεις το ιδανικό ταίρι.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά, για αυτό φρόντισε να ακούσεις σήμερα αυτά που έχουν να σου πουν οι συνεργάτες σου και θα βοηθηθείς αρκετά. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και εσύ ψάχνεις να βρεις και άλλες πηγές εσόδων, για να ανταπεξέλθεις στα ανοίγματά σου.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή Κυριακή αναμένεται αρκετά θετική. Η κούραση της εβδομάδας έχεις συσσωρευτεί και για αυτό είναι απαραίτητο να βρεις χρόνο για ξεκούραση, σήμερα που οι υποχρεώσεις δεν είναι τόσες όσες τις καθημερινές. Ευνοείται η διασκέδαση και η καλή παρέα. Σε οικονομικό επίπεδο, από εδώ και πέρα θα υπάρξουν ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να ανακάμψεις, βρίσκοντας νέες πηγές εσόδων. Σε αισθηματικό επίπεδο, νιώθεις καλά με την κατάσταση ως έχει. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι τα πράγματα δεν θα πάνε και καλύτερα!

Αισθηματικές
Μπορείς να κάτσεις με τον σύντροφο σου και να μιλήσετε για την σχέση σας,έτσι ώστενα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο όλα αυτά τα θέματα που σου δημιουργούν ανασφάλεια και προβληματισμό από καιρό. Αν είσαι ακόμη μόνος σου, το επικοινωνιακό σου ταλέντο ενισχύεται σήμερα και σε βοηθάει να σαγηνεύσεις!

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου σήμερα θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλάκαι θα καταφέρεις να βρεις χρόνο για ξεκούραση. Άλλωστε είναι Κυριακή και οι πλανητικές επιρροές ευνοϊκές. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να κινηθείς με πολύ προσοχή, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου τη σημερινή Κυριακή γεγονός που σε κάνει ακόμη πιο εξωστρεφή και με μεγάλη δημοτικότητα. Η τύχη σε ευνοεί και μπορείς να την εκμεταλλευτείς για να κάνεις επαφές που θα φανούν πολύ χρήσιμες στο άμεσο μέλλον. Η επικοινωνία θα είναι το κλειδί που θα σου ξεκλειδώσει τις πόρτες και θα σου επιτρέψει να πας ένα βήμα παρακάτω. Πρόσεξε , ωστόσο, τον τρόπο που εκφράζεσαι ή τί τάζεις, γιατί έχεις μια τάση να κινείσαι παιδιάστικα και να τάζει πράγματα που ίσως δεν μπορείς να τηρήσεις.

Αισθηματικές
Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στην σχέση σου, αν σήμερα επωφεληθείς από την ημέρα και κάνεις μια ουσιαστική συζήτηση με τον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ταίρι ακόμη, θα δεις ότι αυτή η μέρα είναι ιδανική για να προσελκύσεις με το λόγο σου ένα νέο πρόσωπο.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες, αλλά πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες για εσένα. Καλύτερα, όμως, να πάρεις από αύριο τις τελικές αποφάσεις. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινηθείς με σύνεση. Πολλά απρόοπτα έξοδα θα σε εκνευρίσουν και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Υδροχόε, ενδιαφέρουσα και η σημερινή ημέρα, δίνοντας τις κατάλληλες συνθήκες για να κλείσει μια απαιτητική εβδομάδα. Η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη, σε βοηθάει να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου μέσα από τον διάλογο. Συνάντησε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα για να έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις. Καλό, όμως, είναι να σκεφτείς καλά προτού πεις ο,τιδήποτε, γιατί είναι πιθανό να μιλήσεις με υπέρμετρο αυθορμητισμό και να πεις πράγματα που, ίσως, δημιουργήσουν μικροσυγκρούσεις.

Αισθηματικές
Η σχέση σου σήμερα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και τα πράγματα θα εξελιχθούν θετικά. Μπορείς να κάνεις μια ουσιαστική συζήτηση με τον σύντροφό σου που θα ξεκαθαρίσει πολλά φέρνοντάς σε πιο κοντά του.

Επαγγελματικές
Σήμερα δεν αναμένονται πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, γεγονός που σου δίνει τον χρόνο να χαλαρώσεις και να εκτονώσεις την πίεση των προηγούμενων ημερών. Θα γίνουν πολλές συζητήσεις για νέα πράγματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου η ημέρα είναι καλή για να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων.

Υδροχόος
Σήμερα αγαπητέ Υδροχόε θα έχεις κάποια υποτονικότητα, με αποτέλεσμα να αφήνεις τις υποχρεώσεις σου να συσσωρεύονται. Φρόντισε να κινηθείς δυναμικά και να ξεφορτωθείς εκκρεμότητες του παρελθόντος, γιατί μπαίνεις σε περίοδο που οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και σε περιμένουν καινούργιες υποχρεώσεις που θα σε οδηγήσουν στην κορυφή. Μπορείς να δρομολογήσεις ανάλογα τα θέματά σου, ώστε να εξασφαλίσεις την επιτυχία στο μέλλον.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου αναμένονται ευχάριστα γεγονότα από τον άνθρωπο σου και θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις πολύ καλά. Αν είσαι ακόμη μόνος, καλό είναι να είσαι σε εγρήγορση, γιατί σήμερα οι πιθανότητες να έρθεις πιο κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει είναι πολλές.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου σήμερα πρόσεχε σε ότι αφορά θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, γιατί υπάρχουν ακόμη αρκετά προβλήματα. Είναι καλή ημέρα, όμως για να κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι ακόμη ικανοποιητικά, για αυτό συνέχισε να κινείσαι με προσοχή.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα καλό είναι να ασχοληθείς με την μελέτη θεμάτων που σου τραβούν το ενδιαφέρον και αναπτύσσουν το πνεύμα σου. Η Κυριακή προσφέρεται για να κάνεις κάτι διαφορετικό και ειδικά η σημερινή δείχνει μια τάση στην πνευματική ανάπτυξη. Η αντιληπτική σου ικανότητα είναι αυξημένη, πράγμα που σε βοηθάει να κατανοήσεις κάποιες καταστάσεις καλύτερα. Οι διαπροσωπικές σου επαφές ευνοούνται μέσα από μια ουσιαστική και ειλικρινή επικοινωνία. Φρόντισε μόνο να μην φερθείς επιπόλαια με κάποιες υποσχέσεις σου.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου θα έχεις την ευκαιρία να εξωτερικευτείς περισσότερο στον σύντροφο σου, καθώς ο Ερμής μπαίνει στον Τοξότη κάνοντας την επικοινωνία σου παιχνιδιάρικη και άμεση. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, μην κάθεσαι σπίτι. Μπορείς να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που θα σε γοητεύσουν!

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου μπορείς να καταφέρεις ότι ακριβώς θέλεις, αλλά πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή. Καλύτερα να περιοριστείς σε συζητήσεις και σε αρκετή ξεκούραση που θα σου επιτρέψει να ανακτήσεις δυνάμεις. Στα οικονομικά σου συνεχίζεις και κάνεις προσπάθειες για να μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.

Read More

And More