Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 5/9/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή ημέρα με τον κυβερνήτη σου Άρη να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο της Παρθένου και τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Λέων κρύβει ευχάριστα νέα για εσένα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να λάβεις καλά νέα ή κάποιο πρόσωπο που εκτιμάς και υπολογίζεις θα σου δώσει σημαντικές συμβουλές ή ιδέες. Επίσης, είναι πολύ πιθανό κάποιο πρόσωπο που έχει δύναμη και εξουσία να λειτουργήσει ευεργετικά προς εσένα , καθοδηγώντας σε ή μεσολαβώντας για να δώσει λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μην διστάσεις να δείξεις την αγάπη σου σήμερα στον σύντροφό σου και να κάνεις ό,τι μπορείς για να φτιάξεις ένα ιδανικό κλίμα για τους δυο σας. Με αυτόν τον τρόπο η βραδιά θα εξελιχθεί πολύ όμορφα! Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, μην μείνεις στο σπίτι. Βγες για να διασκεδάσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Όσο περισσότερο κοινωνικοποιείσαι τόσο πιο κοντά σε μια νέα γνωριμία θα βρεθείς.

Επαγγελματικές
Επαγγελματικά τα πας καλά και αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει λόγος να νιώθεις τόσο άγχος και φόβο για το μέλλον. Ανταπεξέρχεσαι πολύ καλά και δεν έχεις λόγο να ανησυχείς. Προώθησε τα σχέδιά σου με εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Στα οικονομικά σου χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που ξοδεύεις τα χρήματά σου, γιατί φαίνεται πως η τσέπη σου δεν αντέχει τις υπερβολές.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, όπως φαίνεται το τελευταίο διάστημα έχεις εγκλωβιστεί σε κάποιες καταστάσεις που σου μοιάζουν αδιέξοδες. Αυτές μπορεί να σχετίζονται με πραγματικά γεγονότα, όπως για παράδειγμα μια βαρετή δουλειά, ή ακόμη και με μια ιδέα που υπάρχει έντονα στο μυαλό σου. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις σκέψεις σου και να δεις πιο αντικειμενικά τα πράγματα. Έχε στο νου σου διέξοδος υπάρχει και τα πράγματα μπορούν να βελτιωθούν. Αρκεί μόνο, να βρεις εκείνη που ταιριάζει σε εσένα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον Λέων από σήμερα και στο εξής σου χαρίζει την εύνοια που θέλεις για να λύσεις τα προβλήματά σου στη σχέση σου. Ο σύντροφός σου είναι διατεθειμένος να σε ακούσει και να σε στηρίξει, αρκεί και εσύ να δείξεις πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης. Αν πάλι είσαι μόνος, σήμερα έχεις πολλές πιθανότητες να γνωρίσεις ένα ενδιαφέρον πρόσωπο. Βέβαια, κινήσου και εσύ αντίστοιχα και μην περιμένεις απλά να σου χτυπήσει την πόρτα!

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου σήμερα θα πρέπει να κρατήσεις τις επιφυλάξεις σου και να είσαι πιο προσεκτικός απέναντι σε ανθρώπους και καταστάσεις. Ακόμη και κάποιες συνεργασίες που μπορεί να σου προταθούν χρειάζονται σκέψη. Στα οικονομικά σου φαίνεται να προκύπτουν απρόσμενα έξοδα που θα σε βάλουν σε σκέψεις και θα σε κάνουν να αναπροσαρμόσεις το οικονομικό σου πλάνο.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θα σε απασχολήσει η έννοια της πειθαρχίας γενικότερα, όχι μόνο σε θέματα που αφορούν τον ίδιο σου τον εαυτό ή έναν τομέα στη ζωή σου, αλλά και σε θέματα που μπορεί να σχετίζονται με το οικογενειακό ή επαγγελματικό περιβάλλον. Η έννοια αυτή θα αναδειχθεί μαζί με προβλήματα ή ζητήματα που θα προκύψουν και θα αποδείξουν την αξία της ύπαρξής της.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή έχει ανάγκη από προσοχή και ενδιαφέρον. Αυτό σημαίνει ότι καλά θα κάνεις να αποφύγεις να φέρεις άλλα προβλήματα στη σχέση σου. Χαλάρωσε στο πλευρό του συντρόφου σου απόψε και απόφυγε κάθε συζήτηση γύρω από θέματα που καίνε! Αν πάλι ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, μην μένεις μέσα. Η απομόνωση σε κάνει πιο νευρικό και σου δημιουργεί τοξικά συναισθήματα. Βγες να διασκεδάσεις και άφησε την πόρτα σου ανοιχτή σε νέες προκλήσεις.

Επαγγελματικές
Επαγγελματικά, η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον Λέων θα σου φέρει όλα όσα ζητάς φίλε Δίδυμε. Οι στόχοι σου επιτυγχάνονται εύκολα και εσύ έχεις την δυναμική να θέσεις τις προδιαγραφές που εσύ θέλεις για να κινηθείς όπως επιθυμείς και σε βολεύει.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα είναι πολύ πιθανό να εμφανιστούν εμπόδια στον δρόμο σου ως αποτέλεσμα ενεργειών τρίτων προσώπων. Μην σε ανησυχεί, όμως, αυτό, καθώς με την καλή σου διάθεση και την εύνοια των πλανητών τίποτα δεν θα σου δημιουργήσει αξιόλογο πρόβλημα. Κινήσου με προσοχή και όλα θα πάνε καλά. Από την άλλη, τώρα είναι μια καλή ευκαιρία για να ξεκινήσεις την προετοιμασία κάποιων σχεδίων που θέλεις να θέσεις σε εφαρμογή.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να αλλάξεις στάση ως προς τον σύντροφό σου, αν θέλεις να αλλάξει το κλίμα μεταξύ σας. Γίνε πιο συζητήσιμος και ανοιχτός στις ιδέες του συντρόφου σου και μην τον αποπαίρνεις με την πρώτη κουβέντα. Αν πάλι δεν βρίσκεσαι σε σχέση, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να βάλεις στο πλάνο μια νέα απασχόληση που θα σε φέρει πιο κοντά σε άτομα κοινών ενδιαφερόντων.

Επαγγελματικές
Επαγγελματικά με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον Λέων θα υπάρξουν αρκετά γεγονότα σήμερα που θα δημιουργήσουν νέα δεδομένα στο χώρο της εργασίας. Κινήσου διακριτικά και μην εμπλακείς άμεσα μέχρι να ζυγίσεις τα πράγματα και να δεις τί σε ζημιώνει και τί σε ωφελεί. Στα οικονομικά σου φαίνεται πως έχεις κάνει αρκετές προσπάθειες και πλέον ήρθε η ώρα να δεις τα αποτελέσματά τους. Μπορείς να είσαι πιο αισιόδοξος τώρα και να δεις τα πράγματα με θετική ματιά.

Λέων
Αγαπητέ Λέων, σήμερα είναι μια μέρα που η ξεκούραση σχεδόν επιβάλλεται. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κατεβάσεις ρολά και να μην κάνεις τίποτα, αλλά θα πρέπει να κρατήσεις τις ισορροπίες μεταξύ υποχρεώσεων και προσωπικής ζωής. Φρόντισε για την σωματική και ψυχική σου υγεία, γιατί τελευταία οι ρυθμοί σου είναι εξουθενωτικοί και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία θα μπορέσεις να έχεις μια καλή ημέρα στο πλευρό του συντρόφου σου ή με την οικογένειά σου. Αφιέρωσε ποιοτικό χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα και θα δεις πόσο όμορφο θα είναι το κλίμα. Αν πάλι η μοναξιά σε κατατρέχει, μην υποκύπτεις σε αυτήν. Νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανό να προκύψουν με αποτέλεσμα να φτιάξει αισθητά η διάθεσή σου.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου κάποια θέματα φαίνεται να μένουν σε στασιμότητα και αυτό σου προκαλεί εκνευρισμό και ανησυχία. Μην αφήνεις τον έλεγχο των καταστάσεων στην τύχη και προσπάθησε να σκεφτείς ορθολογικά. Έτσι, θα μπορέσεις να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να κινηθείς με περισσότερη προσοχή και να φτιάξεις τώρα ένα πλάνο που θα βάλει σε τάξη τις υποχρεώσεις σου και τις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε ήρθε η ώρα να ξεκολλήσεις από το παρελθόν και να πας παρακάτω. Όσο χαρούμενες και αν ήταν οι στιγμές τότε, δεν μπορείς να παραμένεις σε αυτές. Ζήσε το παρόν και αν είναι ανάγκη άλλαξε ό,τι μπορείς για να δεις τη βελτίωση που αναζητάς. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να είσαι πραγματικά καλά με τον εαυτό σου και να κοιτάς το μέλλον με αισιοδοξία.

Αισθηματικές
Στην προσωπική σου ζωή θα πρέπει να αναθεωρήσεις τη στάση σου και να γίνεις λιγότερο απόλυτος με τον σύντροφό σου. Ρίξε νερό στο κρασί σου και συμβιβάσου με διάφορες καταστάσεις. Δεν σημαίνει, βέβαια, ότι όλα θα πρέπει να τα ανεχτείς, αλλά σίγουρα θα πρέπει να κρατήσεις ισορροπίες. Αν πάλι η μοναξιά σε συντροφεύει, άλλαξε οπτική και σύντομα θα δεις αλλαγή στα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής. Όλα σχετίζονται με τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον Λέων θα πρέπει να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Συζήτησε με πρόσωπα εντός και εκτός εργασίας που κρίνεις ότι μπορεί να σου δώσουν ουσιαστικές συμβουλές. Βέβαια, δεν πρέπει να μοιραστείς με τους πάντες τις σκέψεις σου. Κρίνε και αποφάσισε σε ποιους θα μιλήσεις. Τα οικονομικά σου χαρακτηρίζονται από μια ευαίσθητη σταθερότητα που θα πρέπει να συνεχίσεις τις προσπάθειες για να τη διατηρήσεις.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα είναι μια μέρα που θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με ό,τι αναλαμβάνεις. Ο λόγος είναι ότι οι συνέπειες των πράξεών σου σήμερα θα έχουν ένα μεγαλύτερο αντίκτυπο από ό,τι συνήθως. Έτσι, για να κρατήσεις την καλή σου φήμη και την εκτίμηση, θα πρέπει να είσαι τυπικός και συνεπής στις προθεσμίες και τα εγχειρήματα που έχεις υπό την ευθύνη σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα μπορέσεις σήμερα να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσετε μαζί ζητήματα που σας χωρίζουν και δημιουργούν πάγο στη σχέση. Έτσι, ένα μεγάλο βήμα θα γίνει και η βελτίωση θα είναι αισθητή. Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους, αποδέξου τις προτάσεις που θα σου γίνουν για έξοδο. Φαίνεται πως από εκεί προκύπτουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες ή ευχάριστες εκπλήξεις.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα πρέπει να είσαι λίγο προσεκτικός σήμερα και να σκεφτείς καλά προτού αποδεχθείς κάποιες προτάσεις. Φρόντισε να αποδεχθείς μόνο ότι μπορείς να φέρεις εις πέρας και να μην αφήσεις τον ενθουσιασμό και την υπεραισιοδοξία να σε κατευθύνουν. Στα οικονομικά σου βλέπεις σιγά σιγά βελτίωση και αυτό σε κάνει να ανασάνεις με ανακούφιση. Οι κόποι σου πιάνουν τόπο!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η ημέρα με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον Λέων θα φέρει αρκετό φως σε ζητήματα που αφορούν εσωτερικές αναζητήσεις. Η λύτρωση που θα βιώσεις σε ζητήματα που ένιωθες παγιδευμένος θα σου δώσουν νέες προοπτικές. Γεύσου το αίσθημα της ελευθερίας και πάψε να εγκλωβίζεις τον εαυτό σου σε δεσμά που δεν υπάρχουν. Σήμερα θα νιώσεις και πιο σίγουρος για κάποια νέα ανοίγματα που θέλεις να κάνεις και μέχρι τώρα δίσταζες.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου, αρκεί να παραδεχθείς τα λάθη σου και να βελτιώσεις την συμπεριφορά σου που κάποιες φορές μοιάζει παιδιάστικη. Αν είσαι μόνος, άφησε την γοητεία σου να προσελκύσει νέα πρόσωπα στη ζωή σου. Μην φοβάσαι το παιχνίδι που μπορεί να γίνει με ένα νέο πρόσωπο. Άλλωστε κάτι τέτοιο δεν σε χαρακτηρίζει!

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου τα πράγματα κυλούν αρκετά καλά και σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να μαζέψεις τις εκκρεμότητές σου και να τις διευθετήσεις χωρίς ιδιαίτερα εμπόδια. Δρομολόγησε όσες περισσότερες μπορείς για να πάρεις ανάσες και να νιώσεις καλύτερα. Φορολογικά και νομικά ζητήματα μπορούν, επίσης, να δρομολογηθούν για επίλυση. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή, γιατί φαίνεται ότι τελευταία δεν έχεις καλό έλεγχο της κατάστασης.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, έχεις θέσει κάποιους στόχους που φαίνεται πως είναι απόλυτα εφικτοί και το μόνο που σου μένει να κάνεις είναι να θέσεις ένα άψογο πλάνο μάχης προκειμένου να τους επιτύχεις. Μην μένεις άπραγος εξαιτίας του φόβου της αποτυχίας. Δεν έχει νόημα κάτι τέτοιο. Τα αποτελέσματα θα σε ανταμείψουν αρκεί να κάνεις και εσύ τα βήματά σου και να τολμήσεις να πας παρακάτω.

Αισθηματικές
Ο σύντροφός σου σήμερα θα παίξει καθοριστικό ρόλο, καθώς θα είναι το πρόσωπο που θα σταθεί δίπλα σου και ως ταίρι αλλά και ως σύμβουλος σχετικά με θέματα που σε απασχολούν. Μοιράσου μαζί του τις σκέψεις σου και στο τέλος της ημέρας που θα νιώσεις καλύτερα δώσε χρόνο για τις προσωπικές σας στιγμές. Αν είσαι μόνος, ένα νέο πρόσωπο φαίνεται πως θα σε πλησιάσει και αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο από εδώ και πέρα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου κινήσου προσεκτικά και αξιολόγησε σωστά κάθε πρόταση που θα σου γίνει για συνεργασία ή νέα ανοίγματα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται συνέπεια και υπευθυνότητα, προκειμένου να κάνεις βήματα που θα επιφέρουν αύξηση στα έσοδά σου.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον Λέων κινήσου με περισσότερη αποφασιστικότητα σήμερα και διεκδίκησε με περισσότερο πάθος αυτό που σου αντιστοιχεί. Φαίνεται πως τελευταία είχες παραιτηθεί των προσπαθειών σου και κάποια πρόσωπα προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο της ζωής σου. Θέσε τα όρια και ξεκαθάρισέ τους ότι επρόκειτο για στιγμές αδυναμίας και τίποτα άλλο. Μην επιτρέψεις σε τρίτους να εμπλακούν περαιτέρω σε ό,τι σε αφορά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι μια καλή ημέρα για να έχεις μια συζήτηση ουσίας με τον σύντροφό σου, προκειμένου να βρείτε από κοινού λύσεις σε ζητήματα που δημιουργούν χάσμα στη σχέση σας. Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους, σήμερα είναι μια μέρα που θα πρέπει να βγεις και να αφήσεις τη γοητεία σου να κάνει παιχνίδια. Μην διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλία αν νιώσεις ότι το θέλεις πολύ…

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου σήμερα καλό είναι να αναλώσεις το χρόνο σου με ζητήματα καθημερινών υποχρεώσεων και να μην ασχοληθείς με μελλοντικά σχέδια. Ακόμη καλύτερα, μην αποκαλύπτεις σε όποιον να ‘ναι βαθύτερες σκέψεις. Είναι εύκολο σήμερα να πέσεις σε πλάνη ή να σε εξαπατήσουν. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να σκεφτείς ένα καλό σχέδιο δράσης που θα σε βγάλει από το αδιέξοδο. Προσοχή στα αυξημένα έξοδα που δημιουργεί ο αυθορμητισμός σου.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, το παρελθόν φαίνεται να σου χτυπάει την πόρτα, καθώς κάποιες υποχρεώσεις οικογενειακές είχαν μείνει σε εκκρεμότητα και τώρα απαιτούν να διευθετηθούν. Μην τις αναβάλεις άλλο, γιατί δεν θα έχεις την πολυτέλεια χρόνου αργότερα. Ακόμη, είναι πιθανό κάποιες ενέργειες που είχες κάνει να έχουν θετικά αποτελέσματα στο παρόν. Προσπάθησε να θυμηθείς, αλλά και αν δεν το καταφέρεις μην ανησυχείς. Η μοίρα θα σου το θυμίσει ευχάριστα!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον Λέων πηγαίνουν πολύ καλά και θα μπορέσεις να περάσεις μια ήρεμη ημέρα στην αγκαλιά του συντρόφου σου. Τίποτα δεν θα μπορεί να σας ενοχλήσει, αρκεί να κρατήσεις και εσύ μια αντίστοιχη συμπεριφορά. Αν είσαι μόνος, μπορείς να εκμεταλλευτείς την εύνοια των πλανητών στον τομέα της επικοινωνίας για να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πολύ.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου, θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις κάποιες συνεργασίες για να πας τα σχέδιά σου ένα βήμα παρακάτω. Καλά θα κάνεις να αναγνωρίσεις τους κόπους των συνεργατών σου, έτσι ώστε να ενισχύσεις το καλό κλίμα της ομάδας. Στα οικονομικά σου απόφυγε τα ρίσκα και κινήσου πιο συντηρητικά.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα θα πρέπει να μείνεις συγκεντρωμένος στο πρόγραμμά σου, γιατί διάφορα περιστατικά θα προσπαθήσουν να σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού. Μην αναβάλλεις υποχρεώσεις σου, καθώς σήμερα μπορούν να διευθετηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Ζητήματα που αφορούν την οικογένεια θα βρεθούν στο προσκήνιο και καλά θα κάνεις να τα βάλεις πρώτα στη λίστα με τις υποχρεώσεις σου.

Αισθηματικές
Σήμερα με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον Λέων θα είναι μια καλή ημέρα για να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και μέσα από τη συζήτηση να βγάλετε πολύτιμα συμπεράσματα για τη σχέση σας. Ηρεμία και γαλήνη θα φέρει μια τέτοια συζήτηση, για αυτό μην την αποφύγεις. Αν είσαι μόνος, μην παραιτείσαι από την προσπάθειά σου να βρεις το πρόσωπο που θα σε συγκινήσει. Πολύ σύντομα θα μπορέσεις να βρεθείς πιο κοντά του.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου κινήσου με προσοχή και προσήλωση σε διάφορα ζητήματα που μέχρι τώρα δεν τους έδινες σημασία. Θα δεις ότι υπάρχουν αξιόλογες πληροφορίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να προωθήσεις τα δικά σου σχέδια. Στα οικονομικά σου φαίνεται να υπάρχει μια ανοδική πορεία που κάνει την εμφάνισή της δειλά δειλά.

Read More

And More