Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 7/12/2016

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Με την Αφροδίτη σήμερα να κάνει την είσοδο της στον Υδροχόο και να σε ευνοεί θα καταφέρεις να γίνεις δυναμικός και να πάρεις αποφάσεις που αφορούν τη ζωή σου και είναι δραστικές. Κάνε τις κινήσεις που θέλεις με ηρεμία και χωρίς πανικό και σιγά σιγά θα δεις ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν και θα νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο στην σχέση σου και έρχεσαι πιο κοντά στον σύντροφο σου. Το κλίμα θα είναι καλό και θα έχεις την δυνατότητα να του μιλήσεις για αυτά που σε απασχολούν και να ακούσεις τις συμβουλές του. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις αρκετούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους αν δεχτείς την πρόσκληση που σου έχουν κάνει να παραβρεθείς σε μία φιλική συγκέντρωση.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου αξιοποίησε κάποιες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να βγεις από το επαγγελματικό τέλμα στο οποίο βρίσκεσαι τον τελευταίο καιρό. Μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις και μείνε λογικός σε αυτά που λες και κάνεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή φάση αλλά και σε λεπτή ισορροπία. Μην την διαταράξεις για κανέναν λόγο.

/

Ταύρος
Απόφυγε σήμερα κάθε σχόλιο ή γνώμη που θα σε αποσυντονίσει από το πρόγραμμα που ακολουθείς και δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλοί ‘’καλοθελητές’’ που προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στην εξέλιξη σου και πρέπει να προσέχεις σε ποιους μιλάς και ποιους εμπιστεύεσαι.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδο της στον Υδροχόο και να σε ευνοεί μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και τους δύο. Μην γκρινιάζεις για λεπτομέρειες γιατί θα χαλάσεις το βράδυ σας και δεν συντρέχει ουσιαστικός λόγος. Όσοι είστε αδέσμευτοι Ταύροι, αφήστε την προσωπικότητά σας να κάνει το ερωτικό της θαύμα.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά και όλα σου τα σχέδια αρχίζουν να υλοποιούνται. Προσοχή σε συνεργασίες ή συμφωνίες που προκύπτουν και χρειάζονται αρκετή σκέψη. Τα οικονομικά ζητήματα σε απασχολούν ίσως παραπάνω απ’ ότι πρέπει. Ηρέμησε λίγο για να νιώσεις καλύτερα και μην φτιάχνεις σενάρια καταστροφής στο μυαλό σου.

Δίδυμοι
Αυτή η Τετάρτη θα είναι κάπως δύσκολη για εσένα καθώς θα έρθεις αντιμέτωπος με κάποιες οικογενειακές συγκρούσεις, κυρίως για οικονομικούς λόγους. Μην προσπαθήσεις να καλύψεις τα λάθη σου με ψέματα, γιατί θα αποκαλυφθείς και θα νιώσεις άσχημα. Καλύτερα είναι να πεις την αλήθεια και να πληρώσεις το τίμημα των πράξεων σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, δείξε την συναισθηματική σου πλευρά και γίνε όσο πιο ρομαντικός και θελκτικός γίνεται απέναντι στον σύντροφο σου, γιατί τον τελευταίο καιρό οι αναστολές και οι φοβίες σου σε έχουν κλείσει για τα καλά στο καβούκι σου. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι, βγείτε να διασκεδάσετε με φίλους και περάστε ένα όμορφο βράδυ μαζί τους. Αν προκύψει και κάτι ερωτικό… καλώς να έρθει!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά και μπορείς να αισιοδοξείς για ένα καλύτερο μέλλον. Οι συνεργασίες σου με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδο της στον Υδροχόο και να σε ευνοεί είναι αποδοτικές και η επικοινωνία που έχεις με τους συναδέλφους σου πραγματικά ωφελεί την εξέλιξη σου. Ακόμα και τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μια σειρά και σου διώχνουν το άγχος που νιώθεις.

Καρκίνος
Αυτή η Τετάρτη με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδο της στον Υδροχόο και να σε ευνοεί είναι κατάλληλη για να πάρεις αποφάσεις και να τολμήσεις να κάνεις και κάτι πέρα από τα συνηθισμένα που θα σε ανανεώσει. Μην φοβηθείς το κόστος φίλε Καρκίνε γιατί θα είναι πολύ μικρότερο από αυτά που θα αποκτήσεις και θα απολαύσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου πρέπει να χαλαρώσεις και να μη δώσεις σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες που σε προβληματίζουν στην σχέση σου. Πέρασε όσο καλύτερα γίνεται και ειδικά αν είσαι μόνος σου, ρίξε το και λίγο έξω με την παρέα που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα. Βρες χρόνο να σκεφτείς κάποια πράγματα χωρίς απαραιτήτως να σε πάρει από κάτω. Μία εσωτερική αναζήτηση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου είναι σε καλή μέρα και με αρκετές υποχρεώσεις να έχουν μπει σε σειρά. Τώρα αισθάνεσαι ανακουφισμένος και θα έχεις τον χρόνο αλλά και την διάθεση να σκεφτείς και να συζητήσεις τις μελλοντικές σου κινήσεις. Φρόντισε κάποια έκτακτα έξοδα που θα εμφανιστούν και μην αγχώνεσαι.

Λέων
Η κούραση των τελευταίων ημερών μπορεί σήμερα να σου εκδηλωθεί έντονα και να σε αποσυντονίσει. Βρες άμεσα τον χρόνο να ξεκουραστείς και μην ωθείς τον εαυτό σου στα άκρα, χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος. Η οικογένεια σου είναι κοντά σου για να σε βοηθήσει σε ότι χρειαστείς.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλά αφού το σημερινό βράδυ σου χαρίζει μια ακαταμάχητη γοητεία που κάνει θραύση όπου κι αν βρεθείς. Αν είσαι μόνος εκμεταλλεύσου το. Αν έχεις σχέση, δείξε στο σύντροφό σου τις ερωτικές σου διαθέσεις. Σε καλό θα σου βγει.

Επαγγελματικές
Μην αφήνεις τη δουλειά σου να σε κυριεύει. Βάλε ένα μέτρο και μην το παραβιάσεις ότι κι αν γίνει και όση πίεση κι αν σου ασκηθεί από τους ανωτέρους σου. Τα οικονομικά σου είναι μέσα στα πράγματα που σε αγχώνουν αλλά σύντομα θα βελτιωθούν αισθητά. Κάνε υπομονή!

Παρθένος
Σήμερα αγαπητέ Παρθένε ξαναμπαίνεις στην γνωστή σου διαδικασία… αυτής της ανασφάλειας που σε συντροφεύει από την φύση σου. Σκέψου λογικά και μην αφήνεις το συναίσθημα σου να σε κυριεύει – είναι ότι καλύτερο έχεις να κάνεις!

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου συνεχίζουν τη θετική τους πορεία ειδικά σήμερα που η Αφροδίτη εισέρχεται στον Υδροχόο, σε ευνοεί και νιώθεις λίγο πιο αισιόδοξα. Μπορείς να χαρείς μια ερωτική βραδιά είτε μέσα στη σχέση σου, είτε, αν είσαι μόνος, με κάποιο φλερτ που θα προκύψει. Το πλανητικό σκηνικό θα σου χαρίσει μία ακατανίκητη λάμψη, που μπορεί να γοητεύσει τους πάντες.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια αλλά με τις ικανότητες που έχεις, εύκολα θα λύσεις σήμερα οποιοδήποτε πρόβλημα θα προκύψει. Κάπως έτσι πρέπει να λύσεις και το πρόβλημα των οικονομικών σου που εξακολουθεί να σε αγχώνει.

Ζυγός
Σήμερα πρέπει να δείς με ηρεμία τα προβλήματά σου, ώστε να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Οι πλανήτες πάντως με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδο της στον Υδροχόο και να σε ευνοεί θα σου προσφέρουν τα κατάλληλα εφόδια για να το πετύχεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα αυτήν την Τετάρτη και να κάνεις μια ρομαντική έκπληξη στο σύντροφό σου για να ανανεώσεις το κλίμα στην σχέση σου. Εσύ που ακόμη είσαι μόνος σου, η παρουσία σου απόψε δεν θα περάσει απαρατήρητη. Απόλαυσε τα φλερτ που θα προκύψουν χωρίς ενδοιασμούς.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά και πραγματικά δεν υπάρχει λόγος για άγχος και ανησυχία. Μπορείς άφοβα να προωθήσεις τα σχέδια σου αλλά και να δώσεις πνοή στις φιλοδοξίες σου. Απόφυγε όμως τις οικονομικές συμφωνίες και κοίταξε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Αυτό θα σου διώξει μεγάλο μέρος της πίεσης.

Σκορπιός
Η σημερινή Τετάρτη είναι καλή για σκέψη αφού θα είσαι ήρεμος και σε θέση να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου. Πρόσεξε την υγεία αλλά και την εμφάνισή σου και μην παρασύρεσαι σε υπερβολές. Δεν σου κάνουν καλό!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο και προσπάθεια για να διώξεις τις ανασφάλειες του συντρόφου σου. Το κοινό σας μέλλον βρίσκεται πιο πολύ στα χέρια σου, γι αυτό πρόσεξε πολύ τι θα κάνεις και τι θα πεις, ώστε να μην δημιουργηθούν εντάσεις στην επικοινωνία σας. Εσύ φίλε Σκορπιέ που κοιμάσαι ακόμη αγκαλιά με τη μοναξιά σου, κάνε την κίνησή σου σήμερα γιατί δύσκολα θα σου αντισταθεί κανείς.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε καλά αν ξεμπερδεύεις με κάποια ζητήματα που σε αγχώνουν και αφορούν συζητήσεις με συνεργάτες σου. Μην αναβάλεις να τακτοποιήσεις τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε μια σταθερά ανησυχητική κατάσταση. Μην σε παίρνει από κάτω και κάνε ότι καλύτερο μπορείς για να μην ξοδεύεις άσκοπα και αλόγιστα τα χρήματα σου.

Τοξότης
Αισιοδοξία και δυναμισμός είναι τα χαρακτηριστικά της σημερινής Τετάρτης για το ζώδιο σου με την νέα θέση της Αφροδίτης στον Υδροχόο από σήμερα και στο εξής και δεν πρέπει να αφήσεις στιγμή που να μην την αξιοποιήσεις όπως θα έπρεπε. Τώρα τα σχέδιά σου προχωρούν όπως τα υπολόγιζες και η αναποδιά των προηγούμενων ημερών δίνει τη θέση της στο χαμόγελο.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου, επικρατεί ηρεμία και αλληλοκατανόηση. Ο σύντροφος σου είναι κοντά σου και σε στηρίζει και αυτό στο δείχνει εμπράκτως, γεγονός που σε χαλαρώνει και σε φέρνει πιο κοντά του. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου, πρέπει να βρεις πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να κατακτήσεις αυτόν που επιθυμείς.

Επαγγελματικές
Απόφυγε να υπογράψεις συμφωνίες που θέλουν περισσότερη σκέψη στη δουλειά σου και βάλε ένα πρόγραμμα για να τελειώνεις με όσα περισσότερα μπορείς. Στα οικονομικά σου έχεις ήδη «ξεφύγει» προ πολλού. Φρόντισε να συμμαζευτείς!

Αιγόκερως
Η σημερινή διάθεσή που σε χαρακτηρίζει είναι να κάνεις αλλαγές και να φέρεις τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Αυτό που πρέπει να προσέχεις όμως είναι πως αν βιαστείς για όλα αυτά, κινδυνεύεις να βρεθείς ακόμα πιο μπερδεμένος. Δώσε το χρόνο που χρειάζονται οι καταστάσεις και κράτησε την αισιοδοξία σου. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις που θα λύσουν διάφορα προβλήματα μέσα στη σχέση σου. Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί κάθε είδους ξεκινήματα, ξεκαθαρίσματα και πρωτοβουλίες. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, να είσαι έτοιμος για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σε βγάλει από τη μοναξιά σου πολύ σύντομα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου πρέπει να είσαι συνετός και να κινηθείς με βάση την λογική σου. Μη βιάζεσαι και δώσε λίγο χρόνο να δείς τα πράγματα πως εξελίσσονται για να πάρεις τις πιο συμφέρουσες αποφάσεις. Τα οικονομικά σου είναι εκείνα που χρειάζονται δραστικές κινήσεις μείωσης…

Υδροχόος
Η σημερινή Τετάρτη με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδο της στο ζώδιο σου και να σε ευνοεί είναι πολύ καλή για το ζώδιο σου γιατί θα καταφέρεις να συγκροτηθείς και θα οργανώσεις τα επόμενα βήματα σου με μεθοδικότητα και ρεαλισμό. Κράτησε αυτή την τακτική για να λύσεις διάφορα θέματα που έχουν προκύψει και σε έχουν αγχώσει και μην κινείσαι βιαστικά και επιπόλαια.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, δείξε όλη την καλή σου διάθεση για να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Το αποψινό βράδυ μπορεί να είναι ιδιαίτερα ερωτικό και παθιασμένο. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές και ειδικά οι αδέσμευτοι θα νιώσετε βλέμματα θαυμασμού να σας συντροφεύουν απόψε.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου μπορείς τώρα να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για να δρομολογήσετε καλύτερα τις επόμενες κινήσεις σας, για κάποια ζητήματα που έχουν πατήσει παύση και σας δυσκολεύουν. Ακόμα και τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα και θα τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σε πιέζουν.

Ιχθείς
Η σημερινή Τετάρτη σε βρίσκει σε μια αρκετά ευαίσθητη φάση και με μια τάση απομόνωσης από τους γύρω σου. Μη νομίζεις ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται και δεν νοιάζεται για σένα και τις ανάγκες σου. Είναι μάλλον άδικο για τους δικούς σου ανθρώπους που ανησυχούν και πραγματικά είναι δίπλα σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή περνάς μια όμορφη φάση με κατανόηση και αγάπη, γεγονός που σε κάνει και αισθάνεσαι ήρεμος μέσα στην σχέση σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου πρέπει να ανοιχτείτε λίγο περισσότερο, να βγείτε και να κυνηγήσετε την τύχη σας στον ερωτικό τομέα, ώστε να διώξετε μια και καλή την μοναξιά από το πλάι σας.

Επαγγελματικές
Βγάλε τη δυναμική σου πλευρά και δείξε τις ικανότητές σου στη δουλειά σου με αποφάσεις που θα βελτιώσουν την επαγγελματική σου κατάσταση. Το πλανητικό σκηνικό είναι σύμμαχος σου σε αυτά που θέλεις να πετύχεις αρκεί να μείνεις προσγειωμένος. Προσοχή μόνο στα έξοδά σου γιατί η μέρα είναι επικίνδυνη για οικονομικά ανοίγματα.

Read More

And More