Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 9/12/2016

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Σήμερα πρέπει να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις γύρω σου με αισιοδοξία και θετική διάθεση αγαπητέ Κριέ ώστε να καταφέρεις να τις χειριστείς αποτελεσματικά. Θα ανταμειφθείς για αυτό, αφού καταστάσεις που σε κούραζαν και σε καταπίεζαν, τώρα θα πάρουν τέλος. Κάτι αλλάζει και εξετάζεις πολλά θέματα με διαφορετικό μάτι.

Αισθηματικές
Ευνοϊκή θα είναι η σημερινή Παρασκευή για τα αισθηματικά σου και θα νιώθεις πλήρης και ευτυχισμένος. Ο σύντροφος σου είναι δίπλα σου για να σε συμβουλέψει, να σε φροντίζει και να σου αποδείξει την αγάπη του με τον πιο άμεσο τρόπο. Ζήσε το!!! Οι ελεύθεροι Κριοί να περιμένετε μία συνάντηση με άτομο που σας γοητεύει και αν το χειριστείτε ανάλογα μπορείτε να περάσετε ένα όμορφο βράδυ μαζί του. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα διώξεις από πάνω σου καταστάσεις, που σταματούν τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στα οικονομικά σου σήμερα απόφυγε οποιαδήποτε επένδυση και μην παρασυρθείς και κάνεις πολλά έξοδα.

/

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε κάποιος σήμερα θα σου υποβάλει μια ενδιαφέρουσα προσφορά ή θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς άμεσα. Καλά θα κάνεις λοιπόν να σκεφτείς τα πράγματα πολύ σοβαρά, γιατί πρέπει να επωφεληθείς από αυτή την ευκαιρία τώρα. Μην περιμένεις πάρα πολύ και μην το πολυσκέφτεσαι, χάνοντας άδικα το χρόνο σου.

Αισθηματικές
Σήμερα η ερωτική σου διάθεση θα είναι πολύ αυξημένη. Φρόντισε να την αξιοποιήσεις κατάλληλα για να περάσεις καλά με τον σύντροφο σου και απομάκρυνε οπωσδήποτε τις ανασφάλειες σου. Στους αδέσμευτους Ταύρους, η Σελήνη στον Κριό σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές της για να κάνουν μια πολύ καλή γνωριμία ή για να κατακτήσουν τον πολυπόθητο “στόχο” τους.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις παλιά θέματα, που σου φέρνουν πίσω τα σχέδιά σου και σταματούν την πορεία σου. Οι ανώτεροι σου φαίνεται πως αρχίζουν και εκτιμούν ιδιαίτερα τους κόπους σου και σε ανταμείβουν ανάλογα. Στα οικονομικά σου οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές. Φρόντισε τώρα που μέρα με την μέρα θα καλυτερεύουν τα οικονομικά σου, να τις τακτοποιήσεις το γρηγορότερο δυνατό.

Δίδυμοι
Σήμερα έχε υπομονή με τους συνανθρώπους σου. Θα γίνονται κάποια λάθη και δεν θα τα προλαβαίνεις. Την στιγμή που θα διορθώνεις τα πρώτα λάθη, θα γίνονται από κάποιον άλλο τα δεύτερα και εσύ σήμερα θα παριστάνεις τον δρομέα σε μαραθώνιο, γιατί θα τρέχεις από τον ένα στον άλλο να διορθώσεις αυτά που χωρίς να σκέφτονται πράττουν. Δεν λειτουργούν όλοι με την λογική όπως εσύ. Δέξου τον διπλανό σου με τα ελαττώματά του και τα προτερήματά του και μην διαλύεις αγαπημένες σου σχέσεις για ένα στιγμιαίο λάθος.

Αισθηματικές
Η Σελήνη που θα κινείται στον Κριό θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου τόσο πολύ που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας. Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με τον σύντροφο σου και καλό θα είναι να μην αναμείξεις τρίτους ανάμεσα σας. Στους ελεύθερους Δίδυμους, η ημέρα επιφυλάσσει ευχάριστες συναντήσεις από εκεί που δεν το περιμένετε.

Επαγγελματικές
Μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια θέματα στην δουλειά σου, που είναι σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θέλεις να κάνεις, ευνοούνται. Στα οικονομικά σου προβλέπεται να σου κάνουν αύξηση του μισθού σου και να επιβραβευτούν οι κόποι σου και ο αγώνας. Απόλαυσε το με μία – και όχι περισσότερες – αγορές. Το δικαιούσαι!

Καρκίνος
Θα έχεις ένταση σήμερα αλλά και ενέργεια για να διεκπεραιώσεις πάρα πολλά θέματα που σε απασχολούσαν και σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα και θα μπορέσεις να περάσεις τις απόψεις σου σε πολλά άτομα. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργιες υποθέσεις που θέλεις να προωθήσεις αλλά μπορείς να τα αποκρούσεις με ευστοχία και αποτελεσματικότητα.

Αισθηματικές
Έχεις πολλά προβλήματα και υποχρεώσεις, αυτό όμως δεν είναι αιτία να φορτίζεις το ταίρι σου, γιατί με αυτή την τακτική θα έρθει η απομάκρυνση. Και σε εσένα που υπάρχει ακόμη η μοναξιά στην ζωή σου, να ξέρεις ότι η Σελήνη θα κινείται στον Κριό χαρίζοντας σου τόλμη και φαντασία για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει με αποτελεσματικές κινήσεις.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου τα έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις εσύ, αλλά για άλλη μια φορά θα ξεκινήσεις να κάνεις καινούργια σχέδια. Πάτα λίγο παύση στην δράση σου και απόλαυσε για μία φορά στην ζωή σου αυτά που έχεις καταφέρει. Διώξε την ανασφάλεια που σε διακατέχει για το αύριο και ηρέμησε. Τα οικονομικά σου θα αρχίζουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Συζητήσεις που θέλεις να κάνεις για αύξηση ή τακτοποίηση των οικονομικών σου ευνοούνται.

Λέων
Η ημέρα θα είναι αρκετά έντονη για εσένα και πρέπει να ελέγχεις πολύ καλά από πριν ότι κάνεις. Φρόντισε να έχεις τεταμένη την προσοχή σου και τη διορατικότητά σου, για να μπορέσεις να προλάβεις προβληματικές καταστάσεις που ενδεχομένως θα έρθουν. Οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Απαιτείται τεράστια προσοχή σε αποφάσεις που ετοιμάζεσαι να πάρεις.

Αισθηματικές
Μερικές φορές το πολύ ενδιαφέρον του συντρόφου σου σε κουράζει και νιώθεις ότι πνίγεσαι. Μην απομακρύνεσαι και κλείνεσαι στον εαυτό σου και με όμορφο τρόπο εξήγησε του ότι χρειάζεσαι ελεύθερο χρόνο και χώρο να κινηθείς και να αναπνεύσεις. Όσο για εσένα αγαπητέ Λέοντα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, δώσε μία ευκαιρία σε έναν συνάδελφο σου να τον γνωρίσεις καλύτερα γιατί η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις!

Επαγγελματικές
Δεν θα πρέπει να έχεις άγχος για τίποτε στην δουλειά σου, γιατί τα θέματα τα έχεις δρομολογήσει με τόσο καλό τρόπο, που όλα θα πάνε καλά. Μην σε πιάνει πανικός αν εμφανιστούν κάποια εμπόδια και βγεις εκτός από το πρόγραμμα σου και μην παραπονιέσαι αν χρειαστεί, να δουλέψεις περισσότερο. Στα οικονομικά σου η ημέρα προσφέρεται να διορθώσεις πάρα πολλά λάθη, αλλά και ανοίγματα που έχεις κάνει και δεν τα έχεις καλύψει ακόμη.

Παρθένος
Η ημέρα θα είναι καλή για εσένα αν δεν παρασυρθείς σε υπερβολές. Συγκράτησε τη φαντασία σου, μην κινείσαι με συναισθηματισμούς κι άσε τους άλλους να κάνουν τα υπόλοιπα. Έχεις πολύ καλές προοπτικές για να δεχθείς κάποιες ανταμοιβές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συγκράτησε την ανυπομονησία σου και διατήρησε τον αυτοέλεγχό σου και όλα θα πάνε καλύτερα από ότι ελπίζεις.

Αισθηματικές
Μπορεί να έχεις παραμελήσει πολλά θέματα σε ότι έχει σχέση με τον αισθηματικό τομέα. Καλό θα είναι να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου, για να μπορέσουν να ισορροπήσουν κάποιες καταστάσεις μεταξύ σας. Αν ανήκεις στην κατηγορία των Παρθένων που ψάχνουν να βρουν το άλλο τους μισό, να ξέρεις ότι μια καινούργια γνωριμία έρχεται πάρα πολύ γρήγορα στην ζωή σου και θα σου ανατρέψει τα δεδομένα σου.

Επαγγελματικές
Οι καταστάσεις στην δουλειά σου είναι μια χαρά, παρόλο που εσύ συνεχίζεις να θέλεις να τις κάνεις ακόμη καλύτερες. Μην έχεις εμμονή με την τελειότητα γιατί όλα δεν εξαρτώνται από εσένα και πρέπει να σεβαστείς και τις ανάγκες των συναδέλφων σου. Στα οικονομικά απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Μπορείς όμως να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.

Ζυγός
Σήμερα με την Σελήνη να κινείται στον Κριό θα έχεις τέτοια δυναμικότητα και τόση ζωντάνια, που έχεις όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις και με συνετή συμπεριφορά θα καταφέρεις να υπερπηδήσεις τα εμπόδια που σου έχουν φέρει καθυστερήσεις.

Αισθηματικές
Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός που θα έχεις σήμερα θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφο σου. Με την Σελήνη να σε ευνοεί και να επηρεάζει την αισθηματική σου ζωή η νύχτα σου προμηνύεται ιδιαιτέρως ερωτική. Οι ελεύθεροι Ζυγοί προτιμήστε να περάσετε την ημέρα σας μακριά από όσους σας αγχώνουν και σας δημιουργούν εκνευρισμό.

Επαγγελματικές
Θα υπάρχει πάρα πολύ δουλειά στο χώρο της εργασίας σου, αλλά και εσύ από τη μεριά σου θα νιώθεις εξάντληση. Μπορείς να βάλεις έναν προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που είναι άμεσα. Στα οικονομικά σου θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, όμως καλό θα είναι πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες και να σκεφτείς εκκρεμότητες που έχεις και πρέπει να τακτοποιήσεις.

Σκορπιός
Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να οπλιστείς με κουράγιο για να ξεπεράσεις τις προβληματικές καταστάσεις που θα κάνουν την εμφάνιση τους την σημερινή Παρασκευή με υπομονή και λογική. Φροντίστε να δείξεις ψυχραιμία σε κάθε περίσταση και να μην βγεις καθόλου έξω από το πρόγραμμά σου αλλά ούτε και από τα ρούχα σου!

Αισθηματικές
Η ημέρα θα φέρει πολύ καλές εξελίξεις στην σχέση σου και θα μπορέσεις να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα ήταν προβληματικές. Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί είστε σε ευνοϊκή περίοδο, που εκεί που δεν το περιμένετε θα συναντήσετε το άλλο σας μισό. Μην κάνετε τους δύσκολους και αφεθείτε στα δίχτυα του θεού έρωτα χωρίς αναστολές.

Επαγγελματικές
Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στον χώρο της δουλειάς σου. Προσπάθησε να μην χαλάσεις κάτι από τον φόρτο και τον εκνευρισμό που θα έχεις σήμερα. Απομακρύνσου και ασχολήσου μόνο με το αντικείμενο σου και άσε τους γύρω σου να ασχολούνται με θέματα τρίτων. Στα οικονομικά σου απόφυγε τα πολλά έξοδα και βάλε τον απαραίτητο προγραμματισμό για υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη να ξέρεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις μια χαρά αρκεί κάποιες στιγμές να μην απαισιοδοξείς γιατί τότε βλέπεις άδικα μερικές καταστάσεις από την αρνητική πλευρά τους. Σήμερα η επικοινωνία σου θα είναι στο μέγιστο σημείο της και πρέπει να την αξιοποιήσεις κατάλληλα. Η διάθεσή σου θα είναι παράξενη, γιατί δεν έχεις ωριμάσει ακόμη για τις ριζικές αλλαγές που έρχονται. Χρειάζεται λίγη ενέργεια παραπάνω και θα πετύχεις όλα όσα θέλεις.

Αισθηματικές
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα μαζί με τον αγαπημένο σου. Τόλμησε να του προτείνεις κάτι τελείως διαφορετικό από τα συνηθισμένα για το αποψινό βράδυ και οι στιγμές που θα ζήσεις θα σε ανανεώσουν τόσο εσένα όσο και τον ίδιο. Για τους μοναχικούς Τοξότες η μέρα θα είναι αρκετά διασκεδαστική αν αποφασίσετε να περάσετε τον χρόνο σας μαζί με τους φίλους σας ή την οικογένεια σας.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές, ώστε να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Τα έσοδά σου είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς και σε άλλες πηγές, εύκολα μπορούν να αυξηθούν.

Αιγόκερως
Αφιέρωσε σήμερα περισσότερο χρόνο και προσπάθειά στα επερχόμενα σχέδιά σου. Οφείλεις να κάνεις μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλησε με τους δικούς σου για όλα όσα απασχολούν το μυαλό σου και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια, που θα σε ανακουφίσει ψυχολογικά.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή θα περάσει σήμερα κάποια σκαμπανεβάσματα, λόγω της δικής σου επιμονής. Υπάρχει κίνδυνος να παρεξηγηθείς με τον σύντροφο σου για θέματα που αφορούν τρίτους. Για να προφυλαχθείς, καλό θα είναι να σωπάσεις. Αν είσαι ακόμη στο ψάξιμο, κάνε ακόμη μία μέρα υπομονή και διασκέδασε μαζί με αυτούς που ήδη υπάρχουν στην ζωή σου.

Επαγγελματικές
Θα κυλήσει αρκετά ομαλά η μέρα σου στα επαγγελματικά σου. Μπορείς και ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα, γιατί ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη. Στα οικονομικά πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις πολλές εκκρεμότητες να καλύψεις. Φρόντισε να μην σε πιάνει η χαλαρότητα και προγραμματίσου περισσότερο, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.

Υδροχόος
Μην σταματάς σήμερα τις προσπάθειές σου και μην κάνεις πίσω σε καταστάσεις που μπορεί να σκέφτεσαι αρνητικά. Οι ευκαιρίες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρησε με μεγάλη μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτα και κανένα. Θα δεις ότι στην πορεία θα πετύχεις τους στόχους σου και θα ικανοποιηθείς στο μέγιστο βαθμό.

Αισθηματικές
Έχεις δημιουργικό πνεύμα και μπορείς και ξεπερνάς τα προβλήματα στην σχέση σου με τον καλύτερο τρόπο. Σήμερα εκδήλωσε στον σύντροφο σου τα αισθήματα που τρέφεις γι αυτόν και άσε στην άκρη γκρίνιες και παράπονα. Το βράδυ σου θα είναι χαλαρωτικό και συνάμα ερωτικό. Όσο για εσένα φίλε Υδροχόε που ζεις ερωτικές μοναξιές δέξου μία πρόσκληση από ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος και θα περάσεις μία όμορφη νύχτα.

Επαγγελματικές
Μπορείς και αντεπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει στην δουλειά σου και οι ιδέες που θα έχεις, θα μπορέσουν να βρουν λύσεις σε θέματα που σε προβληματίζουν. Στα οικονομικά σου, τα προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν και ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.

Ιχθείς
Σημαντικές αλλαγές θα γίνουν αυτήν την ημέρα στην ζωή σου και πολλές θα είναι αυτές που θα γίνουν χωρίς την δική σου θέληση. Από την άλλη όμως οφείλεις να είσαι σε εγρήγορση και να μην αφήσεις τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να περάσουν, γιατί θα αποβούν πολύ συμφέρουσες σε βάθος χρόνου. Ανασκουμπώσου, κάνε τις κινήσεις που πρέπει και σε βεβαιώνω ότι με ότι καταπιαστείς, θα έχεις και την επιτυχία που σου αξίζει.

Αισθηματικές
Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά αλλά μπορεί να πάει και καλύτερα αν ξεκαθαρίσεις και τα τελευταία σύννεφα που μπορεί να σε κάνουν να προβληματίζεσαι. Κι αν ακόμη πορεύεσαι μόνος σου, μην το βάζεις κάτω, γιατί η τελευταία γνωριμία που έχεις κάνει αυτές τις ημέρες, έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και ίσως πρέπει να ασχοληθείς λίγο περισσότερο μαζί της.

Επαγγελματικές
Οι συνθήκες θα είναι καλές στον επαγγελματικό σου τομέα, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις και ότι είναι από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου φρόντισε να τα ισορροπήσεις, παρόλο που τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και μην ανοίγεσαι.

Read More

And More