Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 9/3/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Ανατρεπτικές αναμένεται να είναι σήμερα οι εξελίξεις στη ζωή σου. Το πρόγραμμα σου θα αποσυντονιστεί και η ηρεμία σου θα διαταραχθεί. Να είσαι λοιπόν έτοιμος για μια τέτοια κατάσταση και φρόντισε να είσαι καλά οργανωμένος για να μην σε ξεπεράσουν οι καταστάσεις. Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να αποφεύγεις ακρότητες και απερίσκεπτες κινήσεις.

Αισθηματικές
Η σημερινή Πέμπτη επιφυλάσσει ευχάριστες και τρυφερές στιγμές με τον αγαπημένο σου. Μείνε μόνο μακριά από τα συνηθισμένα σου άγχη και αφέσου σε ό, τι όμορφο νιώθεις. Αν είσαι αδέσμευτος, να αναμένεις ένα νέο άτομο στη ζωή σου που θα σε γοητεύσει και θα σε συναρπάσει.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου πρέπει να κινείσαι πιο μεθοδικά και προσεκτικά, γιατί επηρεασμένος από την έντονη πίεση, μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Στα οικονομικά απόφυγε αχρείαστες αγορές. Αν δεχτείς κάποια οικονομική πρόταση, ανάλυσέ την διεξοδικά και μετά προχώρα σε αποφάσεις.

/

Ταύρος
Σήμερα έρχονται στο προσκήνιο αναπάντεχες προοπτικές που θα συμβάλλουν στην επιτυχή εκπλήρωση όσων έχεις βάλει στο μυαλό σου. Κινήσου με σταθερά και σίγουρα βήματα και θα βγεις κερδισμένος. Η διάθεσή σου θα ανέβει σημαντικά με θετικά πράγματα να διαδραματίζονται γύρω σου. Θα διαπιστώσεις ότι μπορείς να βασίζεσαι στα κοντινά σου άτομα, καθώς ανά πάσα στιγμή θα είναι δίπλα σου.

Αισθηματικές
Η σχέση σου σήμερα φαίνεται να απαλλάσσεται επιτέλους από προβληματικές καταστάσεις. Νιώθεις αισιόδοξος και ασυγκράτητο πάθος σε χαρακτηρίζει. Όλο αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό από τον σύντροφό σου, με αποτέλεσμα να ανανεωθεί η σχέση σου και να ερωτευτείς εκ νέου. Αν είσαι αδέσμευτος, το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί να βρεις τον έρωτά σου.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα επιστράτευσε τον δυναμισμό σου και αξιοποίησε τις ικανότητές σου στο μέγιστο βαθμό για να καταφέρεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου θα εξακολουθήσουν να σε απασχολούν και καλά θα κάνεις να περιορίσεις τα έξοδά σου και να οργανώσεις ένα πλάνο για να κινείσαι σωστά.

Δίδυμοι
Η ατμόσφαιρα σήμερα είναι ασφυκτική, καθώς καλείσαι να τακτοποιήσεις πολλές και δύσκολες εκκρεμείς υποθέσεις. Μην ξεπεράσεις σε καμία περίπτωση τα όρια και τις αντοχές σου, αντιθέτως να κάνεις μικρές ανάπαυλες ώστε να επαναφορτίζεις τις μπαταρίες σου. Συνειδητοποίησε τα ταλέντα σου και εμπιστεύσου τον εαυτό σου, γιατί όταν θες κάτι μπορείς να το φέρεις εις πέρας.

Αισθηματικές
Η σχέση σου διανύει μια δύσκολη φάση, με εσένα να έχεις αποστασιοποιηθεί από τον αγαπημένο σου. Βρίσκεσαι σε κομβικό σημείο και η κατάληξη εξαρτάται από εσένα. Το μόνο εύκολο θα είναι να δοθεί ένα τέλος στη σχέση σου, οπότε αν δε θες κάτι τέτοιο αναθεώρησε άμεσα την τακτική και την συμπεριφορά σου. Αν παραμένεις αδέσμευτος, η απογοήτευση που ένιωθες τελευταία ελαχιστοποιείται και τη θέση της παίρνει ο ενθουσιασμός από μια νέα γνωριμία. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου σημειώνουν ανοδική πορεία. Θα έχεις πολλή ενέργεια και διάθεση για σκληρή δουλειά. Μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή και να προβείς σε νέες συνεργασίες, προσέχοντας πάντα τις λεπτομέρειες. Τα οικονομικά σου θα συνεχίσουν σε απασχολούν έως ότου κλείσεις οριστικά υποθέσεις και εκκρεμότητες που σε αγχώνουν.

Καρκίνος
Τα πράγματα στη ζωή σου δεν είναι όπως θα ήθελες κι εσύ ξεσπάς στον ίδιο σου τον εαυτό. Είσαι απόλυτα απογοητευμένος από τα πάντα πάνω σου αλλά αυτό σε κάνει άκρως υπερβολικό. Έχεις επικεντρωθεί στα αρνητικά και τα μεγαλοποιείς όσο δεν πάει. Αναθεώρησε ορισμένα πράγματα, φρόντισε να μην κρίνεις τόσο αυστηρά τον εαυτό σου και θες πιο θετικά τη ζωή σου.

Αισθηματικές
Δυσκολίες στη συνεννόηση με τους γύρω σου θα αντιμετωπίσεις σήμερα, γι’ αυτό φρόντισε να μην λειτουργείς εν βρασμώ και να μην οδηγείσαι σε ακρότητες που μπορεί να προκαλέσουν αδιέξοδες καταστάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, σταμάτησε επιτέλους να πιέζεις καταστάσεις προκειμένου να βρεις τον έρωτά σου και φρόντισε να είσαι χαλαρός και να περνάς όμορφα. Να είσαι βέβαιος ότι όλα θα γίνουν χωρίς καν να το καταλάβεις.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου, ο όρεξη που νιώθεις θα σε βοηθήσει να δώσεις λύσεις σε καίρια ζητήματα και να τακτοποιήσεις ό, τι είναι σε κατάσταση αναμονής. Τα οικονομικά σου είναι εμφανές ότι καλυτερεύουν, και αφού πάρεις βαθιές ανάσες φρόντισε να κρατήσεις τις ισορροπίες.

Λέων
Οι αλλαγές θα έρχονται σήμερα με ραγδαία ταχύτητα, οπότε ενεργοποιήσου και προετοιμάσου κατάλληλα για να μη χάσεις κάθε έλεγχο του εαυτού σου και των καταστάσεων. Με ψυχραιμία και σωστό προγραμματισμό θα τα βγάλεις πέρα, όσο δύσκολο κι αν σου φαίνεται αυτό. Μην πελαγοδρομείς σε καταστάσεις που σε αγχώνουν και τόλμησε ανά πάσα στιγμή να απευθυνθείς σε έμπιστα άτομα για συμβουλές.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στα αισθηματικά σου είναι κάπως τεταμένα. Απόφυγε λοιπόν σπασμωδικές κινήσεις και παρορμητισμούς και με ηρεμία φτιάξε τα πράγματα στη σχέση σου. Μην ξεχνάς ότι όλα εξαρτώνται άμεσα από εσένα, τη στάση και τους χειρισμούς σου. Αν δεν έχεις κάτι μόνιμο, επικεντρώσου στα ουσιώδη και αφιέρωσε χρόνο για να περιποιηθείς τον εαυτό σου.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου ζητήματα φαίνεται να βρίσκονται στην ακμή τους. Μπορείς να κάνεις δυναμικά ξεκινήματα, αρκεί να είσαι προσεκτικός κι επιφυλακτικός. Οικονομικές προτάσεις που θα προκύψουν απαιτούν αναλυτική εξέταση των παραμέτρων τους.

Παρθένος
Η μέρα δεν ευνοεί αποφάσεις για αλλαγές στη ζωή σου. Η πορεία σου από εδώ και πέρα σε προβληματίζει πολύ, αλλά ορθό και ώριμο θα ήταν από την πλευρά σου να κλείσεις κάθε ανοιχτή πόρτα με το παρελθόν για να προχωρήσεις μπροστά. Μπορεί τώρα να διανύεις μια ζόρικη και πιεστική περίοδο, αλλά να είσαι βέβαιος ότι τα πράγματα σύντομα θα αλλάξουν προς το καλό.

Αισθηματικές
Ορισμένα ζητήματα στη σχέση σου χρειάζονται βελτιώσεις για να παίρνεις μέσα από αυτήν ό, τι έχεις ανάγκη. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να αφεθείς στα συναισθήματα που έχεις για τον σύντροφό σου και να απογειώσεις το ερωτικό κλίμα μεταξύ σας. Αν ψάχνεις να βρεις τον έρωτά σου, άνοιξε την αγκαλιά σου και ετοιμάσου να υποδεχτείς κάποιον που θα δώσει χρώμα και χαρά στη ζωή σου!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου πολλά ζητήματα που χρόνιζαν επιτέλους δρομολογούνται. Καινούργια ξεκινήματα και γνωριμίες που θα σου ανοίξουν νέους επαγγελματικούς δρόμους, έρχονται στο προσκήνιο. Στα οικονομικά, πολλά απρόοπτα έξοδα που δεν υπολόγιζες σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Περιόρισε στο ελάχιστο τα έξοδά σου για να ανακάμψεις.

Ζυγός
Προβλήματα που έδειχναν να διαιωνίζονται, και ιδίως στον χώρο της οικογένειάς σου, σήμερα φαίνεται να ευνοείται σημαντικά η επίλυσή τους. Εκμεταλλεύσου το θετικό κλίμα για να απαλλαγείς άμεσα από ό, τι σε προβληματίζει και σε κρατάει πίσω. Ευχάριστα γεγονότα αναμένεται να σε εκπλήξουν ευχάριστα.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στη ζωή σου είναι αρκετά δύσκολα και βρίσκεις αφορμές να ξεσπάς τα νεύρα σου στον σύντροφό σου. Ηρέμησε και άλλαξε στάση για να φτιάξεις τα πράγματα. Αν παραμένεις αδέσμευτος, η ημέρα σου αναμένεται να είναι ζωηρή, με μια γνωριμία που ίσως έχει την επιθυμητή κατάληξη.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, τα όποια εγχειρήματα για αλλαγές και νέα ξεκινήματα θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στην διαδικασία πραγματοποίησης των στόχων σου. Στα οικονομικά, έχεις κάνει μεγάλα ανοίγματα που δεν σηκώνει η τσέπη σου. Τακτοποίησέ τα άμεσα και βάλε φρένο σε άσκοπες σπατάλες.

Σκορπιός
Τα πράγματα στη ζωή σου βρίσκονται σε καλό σημείο και ευνοείσαι ιδιαίτερα. Φρόντισε να μην αφήνεις ζητήματα να συσσωρεύονται και κινήσου βάσει προγράμματος. Το τοπίο ξεδιαλύνει και πλέον βλέπεις καθαρά τις πραγματικές προθέσεις όσων σε περιτριγυρίζουν. Έτσι, ξέρεις πού βαδίζεις και αισθάνεσαι πιο ασφαλής.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου υπάρχουν πολλά κενά που σε κρατάνε σε απόσταση με το ταίρι σου. Σήμερα βρίσκεις την κατάλληλη ευκαιρία να τα καλύψεις καθώς επίσης και τον απαιτούμενο χρόνο να αφοσιωθείς πλήρως στον σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ανεβασμένη ερωτική σου διάθεση θα προσελκύσει νέα άτομα στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στα θέματα της δουλειάς μην απελπίζεσαι και απογοητεύεσαι. Μπες δυναμικά στην ενεργό δράση και αντιμετώπισε αποτελεσματικά όποιο πρόβλημα σε ταλανίζει. Μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές που θα επηρεάσουν το μέλλον σου και προσπάθησε να κινείσαι συντηρητικά όσον αφορά τα έξοδά σου.

Τοξότης
Καιρός να επανεξετάσεις σκέψεις και ζητήματα που σε απασχολούν. Φρόντισε να διεκπεραιώσεις παλιές εκκρεμότητες με ψυχραιμία και λογική. Καλά θα κάνεις σε αυτήν την προσπάθεια να μην κλειστείς στον εαυτό σου, αντίθετα να δώσεις την ευκαιρία σε όσους σε νοιάζονται να σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές
Το επικοινωνιακό κομμάτι της σχέσης σου κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα και καταφέρνεις να έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου. Αν από την άλλη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, επικεντρώσου στο να φτιάξεις τη διάθεσή σου και να γίνεις πιο ανοιχτός σε όσους σε προσεγγίζουν.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου προσπάθησε να οργανωθείς, για να βάλεις σε τάξη εκκρεμότητες του παρελθόντος. Μην δίνεις τα περιθώρια σε συνεργάτες να επεμβαίνουν, καθώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και πρέπει να προσέχεις. Τα οικονομικά σου φαίνεται να καλυτερεύουν, αλλά σε καμία περίπτωση μην επαναπαυθείς.

Αιγόκερως
Σήμερα αισθάνεσαι θετικός και χαρούμενος, κάτι που ενισχύουν τα νέα ευχάριστα γεγονότα που σημειώνονται στη ζωή σου. Έλα πιο κοντά με οικεία και φιλικά άτομα, συζήτησε μαζί τους ό, τι σε ταλανίζει και άκουσέ τους με προσοχή. Αυτοί που βλέπουν απ’ έξω τα πράγματα έχουν πιο αντικειμενική κρίση.

Αισθηματικές
Η ημέρα αναμένεται να είναι εξαιρετικά αισιόδοξη και ελπιδοφόρα για όλους τους Αιγόκερους, δεσμευμένους και μη. Θα φρεσκαριστείς και η διάθεσή σου θα απογειωθεί στα ύψη! Μείνε λοιπόν μακριά από προβλήματα καθημερινότητας που μόνο να σε φθείρουν μπορούν και διασκέδασε με τη σχέση σας ή περίμενε νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, ερχόμενος σε επαφή με αξιόλογα άτομα που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίζεις ό, τι σε απασχολεί. Τα οικονομικά σου σταδιακά σταθεροποιούνται, ενώ προκύπτουν ευκαιρίες να βρεις επιπλέον εισοδήματα.

Υδροχόος
Η μέρα θα σε δυσκολέψει αρκετά. Θα έρθουν στην επιφάνεια πολλά ζητήματα που δε περίμενες και θα τρέχεις και δε θα φτάνεις. Φρόντισε να παραμείνεις ψύχραιμος και σε οικογενειακά θέματα που θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Μπορεί να πιεστείς αρκετά, αλλά σύντομα θα ανταμειφθείς από νέα ευχάριστα γεγονότα και εξελίξεις. Επιστράτευσε τις ικανότητες σου και βρες την ευκαιρίας να απαλλαγείς από ό, τι δε σε αφήνει να επικεντρωθείς στο μέλλον σου.

Αισθηματικές
Αν εξαιρέσεις ορισμένες λεπτομέρειες που σε προβληματίζουν, τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή βρίσκονται στο επιθυμητό επίπεδο. Αν φροντίσεις με σωστή στρατηγική να τις τακτοποιήσεις και αυτές, θα ηρεμήσεις ακόμη περισσότερο. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, μην σε παίρνει από κάτω. Ξεκουράσου, κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν και αργά ή γρήγορα όλα θα βρουν τον δρόμο τους.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου χώρο σήμερα θα γίνουν σημαντικές συζητήσεις και από τον τρόπο που θα κινηθείς θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό το μέλλον σου. Τα πράγματα όμως φαίνεται να είναι με το μέρος σου, οπότε μην αγχώνεσαι. Στα οικονομικά σου φρόντισε να βάλεις προτεραιότητες και τακτοποίησε ένα ένα τα ζητήματά σου τώρα που μπορείς.

Ιχθείς
Έχεις αφήσει πολλά πράγματα για την τελευταία στιγμή και ενδέχεται να χάσεις τον έλεγχο. Οι πλανητικές όψεις σήμερα δείχνουν να σε βοηθούν, ώστε με επιτυχία να βάλεις σε σειρά τις εκκρεμότητές σου και να απαλλαγείς βήμα-βήμα από αυτές.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου τα πράγματα εξελίσσονται προς το επιθυμητό και η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου αναθερμαίνεται. Αν δεν έχεις βρει το έτερόν σου ήμισυ, άτομο με το οποίο σας συνδέουν πολλά θα σε προσεγγίσει εκφράζοντας ανοιχτά τον θαυμασμό του.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου κινείσαι σωστά και έξυπνα. Βρίσκεσαι σε εξαιρετικά καλή φάση και μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα και να προχωρήσεις στην υλοποίηση ιδεών που καιρό εξετάζεις. Στα οικονομικά θέλεις να κάνεις διάφορα πράγματα, αλλά στην παρούσα φάση δυσκολεύεσαι.

Read More

And More