Ζώδια και χρήμα – Μάρτιος 2016: Τι προβλέπουν τα άστρα για τα οικονομικά σου;

Πώς θα είναι τα οικονομικά σου αυτόν το μήνα; Τι πρέπει να προσέξεις; Τι προβλέπει το ζώδιό σου;

ΚΡΙΟΣ
Μέχρι τις 20 του μήνα, η περίοδος ευνοεί κινήσεις και επεξεργασίες, προκειμένου να προετοιμάσεις όσο το δυνατόν με μεγαλύτερη λεπτομέρεια τα σχέδιά σου, καθώς η έκλειψη στις 9 ευνοεί την προετοιμασία σε ένα πιο μυστικό περιβάλλον, έτσι ώστε μετά από τις 20 του μήνα που ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σου, να αναλάβεις δράση και να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Κοντά στις 15-16/3, μπορεί να έχεις μια σημαντική εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό σχέδιό σου ή μια επαγγελματική επιτυχία για την οποία έχεις δουλέψει καιρό. Από τις 18 του μήνα και μετά, χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική στα οικονομικά σου. Απόφυγε συναλλαγές και συμφωνίες που κρύβουν ρίσκο ή δεν είσαι απόλυτα σίγουρη για τις λεπτομέρειές τους. Στο τέλος του μήνα μάλιστα, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ο τομέας των οικονομικών σου. Η Έκλειψη και Πανσέληνος που γίνεται στις 23 του μήνα σε καλεί να είσαι προετοιμασμένη και προσεκτική στη διαχείριση των συνεργασιών σου.
Τυχερές ημερομηνίες: 7, 12, 15, 16, 17, 18, 22, 26

src=/files/Image/SxeseisKaiSex/2015/ASTROLOGIA/02/banner_provlepseis.jpg

ΤΑΥΡΟΣ
Με θετικές διαθέσεις έρχεται ο Μάρτιος για σένα. Η έκλειψη στις 9 προωθεί με πολύ θετικό τρόπο τις ιδέες και τα σχέδιά σου, όμως να θυμάσαι πως χρειάζεται να δημιουργήσεις εσύ τις συνθήκες που θα σου ανοίξουν δρόμους κι ευκαιρίες, μέσα από τις οποίες μπορεί να ωφεληθείς σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί να εισπράξεις σημαντικά οφέλη από συνεργασίες. Το πέρασμα του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, στις 12/3 στους Ιχθείς, είναι άλλος ένας υποστηρικτικός παράγοντας σε κάθε επεκτατική δραστηριότητά σου. Πολύ καλές οι μέρες από 15 ως 20, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Τώρα, μπορείς να επιτύχεις μια οικονομική συμφωνία που επιδιώκεις εδώ και καιρό, μια νέα πρόταση που σε ενισχύει οικονομικά, μία επέκταση που μπορεί να αφορά στο εξωτερικό ή ακόμα να έχεις έκτακτα έσοδα ίσως και από τυχερά παιχνίδια (κυρίως εσύ του δεύτερου δεκαήμερου). Ωστόσο 12, 13 και 14, φρόντισε να είσαι πολύ προσεκτική στις συναλλαγές σου ή τις οικονομικές συζητήσεις σου. Τις ημέρες αυτές καλό θα είναι να αποφύγεις και τις αγορές. Κοντά στις 25, ένα άνοιγμα ή μια ευκαιρία χρειάζεται πολύ προσεκτική διαχείριση, αλλά κυρίως πολλή δουλειά! Ως το τέλος του μήνα, ξαφνικά έξοδα μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.
Τυχερές ημερομηνίες: 7, 8, 9, 15, 16, 17, 18, 22, 24, 26

ΔΙΔΥΜΟΙ
Βρίσκεσαι μπροστά σε σημαντικές αλλαγές, αλλά χρειάζεται να είσαι όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρη γίνεται σε αυτά που θέλεις να πετύχεις. Η έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς δημιουργεί σοβαρές προκλήσεις, τις οποίες αν αξιοποιήσεις σωστά μπορεί να βγεις σημαντικά ωφελημένη μιας και εστιάζουν κυρίως στα επαγγελματικά σου. Όμως, να θυμάσαι πως μπορεί να χρειαστεί να αναλάβεις σημαντικές ευθύνες, τις οποίες αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρη πως μπορείς να διαχειριστείς, καλό είναι να μην αναλάβεις, τουλάχιστον όχι ακόμα. Γύρω στις 16 του μήνα μπορεί να επανέλθει μια συνεργασία ή μια πρόταση που σε βοηθά στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Στις 19, 20 και 21 φρόντισε να είσαι πολύ προσεκτική σε επαγγελματικές προτάσεις και διαπραγματεύσεις, ιδιαίτερα αν έχουν και οικονομικές προεκτάσεις. Οι μέρες κοντά στην έκλειψη Σελήνης: 23, 24 και 25 Μαρτίου, μπορεί να σου δώσουν είτε κάποιες ξαφνικές ευκαιρίες σε σχέση με τα επαγγελματικά θέματά σου, είτε την εξέλιξη σε ένα δημιουργικό σχέδιό σου. Την περίοδο αυτή μπορεί να έχεις και οικονομικές ευκαιρίες. Η αναδρομή του Κρόνου από τις 25, βάζει σε εκκρεμότητα προτάσεις και διαπραγματεύσεις, προκειμένου να τις επανεξετάσεις αργότερα πιο λεπτομερώς.
Τυχερές ημερομηνίες: 8, 15, 17, 18, 19, 20, 23, 24, 25, 26, 30

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στις αρχές του μήνα (4, 5, 6 και 7) ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να σε προβληματίσει. Ίσως και κάποια θέματα από το παρελθόν να επανέλθουν και να σε πιέσουν, ενώ δεν αποκλείονται και κάποια έκτακτα έξοδα τις μέρες αυτές. Η πρώτη έκλειψη του μήνα στις 9, είναι πιθανό να φέρει καινούρια επαγγελματικά ενδιαφέροντα και δραστηριότητες, από τις οποίες θα έχεις και κάποιο οικονομικό όφελος. Γύρω στις 16 του μήνα, η επαναφορά μιας συζήτησης, μιας συνεργασίας ή μιας πρότασης, μπορεί να έχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού από τις 20 και μετά, ανοίγει την πόρτα σε νέες επαγγελματικές δράσεις και πρωτοβουλίες, ενώ η έκλειψη και Πανσέληνος στις 23, δημιουργεί αναβολές, ματαιώσεις και γενικότερα ένταση σε ό,τι σχετίζεται με τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες και συνεργασίες. Κοντά στις 26 του μήνα, ένα οικονομικό ζήτημά σου μπορεί να βρει λύση ή να συναντήσεις κάποιες ευκαιρίες, από τις οποίες μπορεί να ωφεληθείς σημαντικά.
Τυχερές ημερομηνίες: 7, 9, 10, 12, 15, 16, 17, 18, 19, 21, 22, 24, 25, 26, 28

ΛΕΩΝ
Στις αρχές του μήνα (4, 5 και 6), ένα οικονομικό ζήτημα που αφορά τρίτους, όπως δάνεια, κάρτες, εφορίες, διατροφές κλπ., ίσως και από το παρελθόν, φαίνεται να σε ζορίζει και να απαιτεί επανεξέταση και επίλυση. Στην πρώτη έκλειψη του μήνα, σου δίνεται η δυνατότητα μιας σημαντικής οικονομικής εξυπηρέτησης και η ενίσχυση της ρευστότητάς σου με κάποιον τρόπο. Προσοχή τις μέρες κοντά στις 13 και 14 του μήνα, καθώς μπορεί να προκύψουν αναβολές ή ακόμα και ματαιώσεις σε προγραμματισμένα σχέδια, οικονομικές συμφωνίες και διεκδικήσεις ή και έκτακτα έξοδα, που σε βρίσκουν απροετοίμαστη. Κοντά στις 16 του μήνα, μια οικονομική διεκδίκηση μπορεί να σου δώσει σημαντικά αποτελέσματα. Το πέρασμα του Ήλιου στον Κριό στις 20, αλλά και του Ερμή στις 22, σε βοηθά να ανασυνταχθείς και να περάσεις σε δράση, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες, μεθοδεύοντας τα σχέδιά σου, αλλά και να προχωρήσεις σε οικονομικές διεκδικήσεις, που θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σου. Στη δεύτερη έκλειψη του μήνα, το τετράγωνο Δία-Κρόνου, μπορεί να λειτουργήσει ανασταλτικά στις επιδιώξεις σου, κυρίως για εσένα του δευτέρου δεκαημέρου, ενώ για σένα του πρώτου δεκαημέρου μπορεί να φέρει θεαματικά ανοίγματα, προτάσεις ή ευκαιρίες, που αφορούν τόσο στα επαγγελματικά όσο και τα οικονομικά σου ζητήματα. Αλλά και κοντά στις 30 υπάρχει βοήθεια ή ενίσχυση στις οικονομικές επιδιώξεις σου.
Τυχερές ημερομηνίες: 7, 8, 10, 11, 15, 16, 19, 20, 22, 24, 25, 26, 30

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στις αρχές του μήνα μπορείς να σταθεροποιήσεις ή να ολοκληρώσεις μια οικονομική προσπάθεια, συζήτηση ή συνεργασία, την οποία επιδιώκεις εδώ και καιρό, ενώ ξαφνικά ανοίγματα μπορεί να σου δώσουν οικονομική στήριξη ή διευκόλυνση. Η πρώτη έκλειψη του μήνα, στις 9, πολύ πιθανόν να φέρει στην επιφάνεια προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις και τη συνεργασίες σου στον επαγγελματικό τομέα τα οποία χρειάζεται να δεις και να επιλύσεις. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 12, εξισορροπεί και τη διάθεσή σου, ενώ σου δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις σε ένα πολύ καλύτερο κλίμα τα σχέδιά σου και να βρεις ανταπόκριση. Προσοχή κοντά στις 13 και 14 του μήνα, που μπορεί να προκύψουν εντάσεις με συνεργάτες. Τις ημέρες κοντά στις 16 του μήνα, ένα σχέδιό σου που επεξεργάζεσαι το τελευταίο διάστημα, τώρα μπορεί να δρομολογηθεί και να αποδώσει πολύ καλά αποτελέσματα στις προσπάθειές σου. Το πέρασμα του Ηλίου στις 20, αλλά και του Ερμή στις 22 στο ζώδιο του Κριού, ανοίγει έναν καινούριο κύκλο στις οικονομικές σου επιδιώξεις. Στη δεύτερη έκλειψη του μήνα, στις 23, χρειάζεται να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτική στα οικονομικά ανοίγματα που κάνεις, στη διαχείριση των χρημάτων σου, αλλά και στις οικονομικές συμφωνίες που επιδιώκεις. Όμως εσύ του πρώτου δεκαημέρου, κοντά στις 24 μπορεί να βρεθείς μπροστά σε ένα καινούριο άνοιγμα ή μια νέα ευκαιρία, που σου δίνει τη δυνατότητα να επεξεργαστείς πολύ καλύτερα τα σχέδιά σου και να τα προωθήσεις ή ακόμα να δεχτείς και μια στήριξη ή βοήθεια σε αυτά. Αλλά και τις ημέρες κοντά στις 30, μπορεί να σταθεροποιήσεις ή να ολοκληρώσεις μια επαγγελματική επιδίωξη ή μια οικονομική συμφωνία, ωστόσο φρόντισε να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική στον τρόπο που χειρίζεσαι τα πράγματα.
Τυχερές ημερομηνίες: 11, 12, 15, 16, 17, 18, 24, 25, 26, 30

ΖΥΓΟΣ
Στις αρχές του μήνα, μπορεί να σταθεροποιηθεί μια συζήτηση ή διαπραγμάτευση, ενώ δεν αποκλείεται κάποιες ξαφνικές ευκαιρίες ή ανοίγματα να σου δώσουν καινούριες προοπτικές σε μια συνεργασία ή συνεταιρισμό. Η πρώτη έκλειψη του μήνα ενεργοποιεί τα επαγγελματικά σου δημιουργώντας συχνά ένα περιβάλλον αναστάτωσης και διαφωνιών που καλείσαι να εξισορροπήσεις. Όμως, το πέρασμα του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης στους Ιχθύες, σου δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστείς με μεγαλύτερη ευκολία τα θέματα που σε απασχολούν, ενώ μπορεί να δεχτείς σημαντική βοήθεια ή στήριξη στον εργασιακό χώρο. Προσοχή στις 13 και 14 του μήνα, που εντάσεις και διαφωνίες με συναδέλφους ή ανωτέρους δημιουργούν ένα δύσκολο κλίμα στην καθημερινότητά σου. Γύρω στις 20, μην εμπλακείς σε λόγια και μην αναλάβεις δεσμεύσεις στις οποίες δεν είσαι έτοιμη να ανταποκριθείς. Γενικότερα προσοχή στις υποσχέσεις που δίνεις ή που παίρνεις στα επαγγελματικά σου. Το πέρασμα του Ήλιου στις 20 και του Ερμή στις 22 στο ζώδιο του Κριού, ενεργοποιεί έναν καινούριο κύκλο σε θέματα συνεργασιών, μέσα από τις οποίες μπορεί να επιτύχεις ένα σημαντικό αποτέλεσμα ή να κάνεις καινούρια ανοίγματα. Η δεύτερη έκλειψη στον άξονά σου, ενισχύει τις πρωτοβουλίες και τη δράση σου προκειμένου να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου. Βεβαίως, την περίοδο αυτή να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική στις οικονομικές συναλλαγές με συνεργάτες. Η αναδρομή του Κρόνου από τις 25 του μήνα, μπορεί να θέσει εμπόδια σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, προκειμένου να τις ξαναδείς με μεγαλύτερη λεπτομέρεια στο διάστημα που θα ακολουθήσει.
Τυχερές ημερομηνίες: 12, 17, 19, 26, 27, 28

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Μάρτιος μπορεί να σε φέρει πολύ πιο κοντά σε οτιδήποτε επιδιώκεις, από τις αρχές του κιόλας, με μια εξέλιξη που σε βοηθά να ολοκληρώσεις μια επαγγελματική σου επιδίωξη ή μια συνεργασία. Η πρώτη έκλειψη του μήνα στο ζώδιο των Ιχθύων σε βοηθά να αξιοποιήσεις περισσότερο τα δημιουργικά σου ταλέντα, να τα προωθήσεις και με κάποιο τρόπο να βγεις κερδισμένη σε ό,τι αφορά στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Αλλά και το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς ενισχύει την όποια προσπάθειά σου, με βοήθειες που σε εξυπηρετούν. Κοντά στις 16 του μήνα το τρίγωνο του Δία με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα, μπορεί να επαναφέρει μια συζήτηση οικονομικού χαρακτήρα ή μια διαπραγμάτευση που επιδιώκεις εδώ και καιρό, προκειμένου να εισπράξεις το αποτέλεσμα των προσπαθειών σου. Το πέρασμα του Ήλιου στις 20 και του Ερμή στις 22 στο ζώδιο του Κριού, σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις τα επαγγελματικά θέματα που σε ενδιαφέρουν ή να κάνεις καινούρια ανοίγματα δημιουργώντας καινούριες, πιο αισιόδοξες προοπτικές. Μάλιστα, τις ημέρες κοντά στη δεύτερη έκλειψη και Πανσέληνο στις 24, 25 και 26 του μήνα, ένα σχέδιό σου μπορεί να υλοποιηθεί, φέρνοντας και την ανάλογη ανταμοιβή. Η αναδρομή του Κρόνου ωστόσο, μπορεί να φέρει αναβολές σε οικονομικές εξελίξεις, συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις, προκειμένου να τις δεις με μια νέα οπτική και μεγαλύτερη λεπτομέρεια.
Τυχερές ημερομηνίες: 7, 8, 9, 10, 15, 16, 7, 18, 19, 20, 21, 24, 25, 26, 27, 28

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στις αρχές του μήνα μπορείς να εδραιώσεις ή να υλοποιήσεις μια οικονομική συμφωνία, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει ένα ξαφνικό άνοιγμα στα οικονομικά σου που σε διευκολύνει σημαντικά. Προσοχή απαιτείται τις ημέρες κοντά στην έκλειψη σε μια επαγγελματική σχέση ή συνεργασία σου που μπορεί να περάσει από έντονες αντιπαραθέσεις ή ακόμα και να κλείσει τον κύκλο της. Γύρω στις 16, ένα σχέδιό σου ή μια επαγγελματική επιδίωξη που έχει και σημαντικές οικονομικές προεκτάσεις, μπορεί να σου δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα και να ανοίξει καινούριους ορίζοντες στην επαγγελματική σου ζωή, κυρίως για σένα του δευτέρου δεκαημέρου. Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού, αλλά και του Ερμή λίγο παρακάτω, ευνοεί τα σχέδιά σου και σου δίνει νέες προοπτικές. Η δεύτερη έκλειψη και Πανσέληνος του μήνα σε βοηθά να οριστικοποιήσεις τις επιδιώξεις σου, ενώ είναι πολύ πιθανό να δεχτείς τη βοήθεια των φιλικών σου προσώπων. Βεβαίως, η αναδρομή του Κρόνου (από τις 25) φαίνεται να μπλοκάρει κάποιες συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και επαγγελματικά ή οικονομικά ανοίγματα, προκειμένου να τα επανεξετάσεις αργότερα με μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Κοντά στο τέλος του μήνα, μια καινούρια επαγγελματική πρόταση ή συνεργασία, σου δίνει πολύ ενδιαφέρουσες προοπτικές.
Τυχερές ημερομηνίες: 7, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 22, 24, 25, 26

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις σε ποια κατεύθυνση θέλεις να κινηθείς, γιατί οι εξελίξεις της περιόδου εξαρτώνται από το χειρισμό που εσύ θα κάνεις. Στις αρχές του μήνα μπορείς να εδραιώσεις ή να ανοίξεις καινούριους επαγγελματικούς ορίζοντες, που σου δίνουν ενδιαφέρουσες προοπτικές για τα οικονομικά σου δεδομένα. Η πρώτη έκλειψη του μήνα ανοίγει έναν καινούριο κύκλο συζητήσεων και διαπραγματεύσεων, μέσα από τον οποίο μπορείς να αποκαταστήσεις παρελθοντικά ζητήματα ή εκκρεμότητες, ενώ σου δίνει και νέα δεδομένα, από τα οποία μπορείς να ωφεληθείς τόσο στην καθημερινότητά σου, όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Με την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στις 20 και στις 22 του μήνα, θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις στη δράση και να ωφεληθείς σημαντικά. Κοντά στις 16 του μήνα μπορεί να έχεις μια σημαντική επιτυχία σε μία επαγγελματική επιδίωξή σου ή ένα άνοιγμα που σου δίνει καινούριες προοπτικές οικονομικού περιεχομένου, κυρίως για σένα του δεύτερου δεκαήμερου. Η Πανσέληνος και δεύτερη έκλειψη του μήνα, μπορεί να προκαλέσει αναβολές ή ματαιώσεις στα σχέδιά σου. Προσοχή στους συνεργάτες, αλλά και στις συνεργασίες σου γενικότερα. Η αναδρομή του κυβερνήτη σου Κρόνου θέτει εμπόδια σε θέματα που προετοίμαζες με πιο παρασκηνιακό τρόπο και σε βάζει στη διαδικασία να τα ξαναδείς με μεγαλύτερη λεπτομέρεια.
Τυχερές ημερομηνίες: 7, 8, 9, 10, 11, 13, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 25, 26

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στις αρχές του μήνα, οι όψεις της Αφροδίτης λειτουργούν άκρως ενισχυτικά στις επιδιώξεις που σχετίζονται με την επαγγελματική σου ζωή και πολύ πιθανόν είτε να σου φέρουν την εδραίωση μιας συμφωνίας, είτε μια νέα ευκαιρία μέσα από την οποία μπορεί να ωφεληθείς, αρκεί να αξιοποιήσεις σωστά τη δυναμική της περιόδου αυτής. Βέβαια, γύρω στις 5 και 6 του μήνα καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτική σε ό,τι αφορά στη διαχείριση μιας συνεργασίας σου. Η έκλειψη στο ζώδιο των Ιχθύων σε καλεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική στη διαχείριση των χρημάτων σου, αλλά και σε ό,τι σχετίζεται με οικονομικές διαπραγματεύσεις ή συμφωνίες. Ωστόσο, υπάρχουν ανοίγματα, ευκαιρίες, συζητήσεις κι επαφές μέσα από τις οποίες μπορείς να ωφεληθείς, ενισχύοντας το εισόδημά σου. Γύρω στις 16 μπορεί να επανέλθει μια παλαιότερη οικονομική συζήτηση που σχετίζεται κυρίως με οικονομικά τρίτων. Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Κριού ανοίγει ένα νέο κύκλο συζητήσεων και διαπραγματεύσεων, που φέρνει νέα δεδομένα στις επαγγελματικές, αλλά και τις οικονομικές σου επιδιώξεις. Βεβαίως, γύρω στις 20 του μήνα πρόσεχε τις οικονομικές απώλειες. Στη δεύτερη έκλειψη και Πανσέληνο μπορείς να κλείσεις έναν κύκλο που σχετίζεται με μια επιδίωξή σου, ένα επαγγελματικό άνοιγμα ή μια πρόταση που τώρα ολοκληρώνεται επιτυχώς.
Τυχερές ημερομηνίες: 7, 15, 16, 17, 18, 22, 23, 25, 26, 29

ΙΧΘΕΙΣ
Πολύ σημαντικός ο κύκλος αυτός για τους στόχους και τις επιδιώξεις σου, αφού η έκλειψη στο ζώδιό σου, σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις σημαντικά ξεκινήματα, να θέσεις νέους στόχους, να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου και να δρομολογήσεις νέες εξελίξεις στα επαγγελματικά σου. Αλλά και το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σου διευκολύνει σημαντικά την επικοινωνία, τις διαπραγματεύσεις, αλλά και το όποιο εγχείρημα ξεκινάς. Γύρω στις 16 του μήνα επανέρχεται μια παλιότερη πρόταση επαγγελματικού χαρακτήρα, που τώρα ολοκληρώνεται επιτυχώς. Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Κριού, σου ανοίγει έναν καινούριο κύκλο συζητήσεων, διαπραγματεύσεων και εξελίξεων στα οικονομικά σου ζητήματα που μπορούν να σε ωφελήσουν σημαντικά. Η δεύτερη έκλειψη και Πανσέληνος μπορεί να φέρει το επισφράγισμα μιας οικονομικής προσπάθειας, την ενίσχυση της ρευστότητάς σου ή τη διευκόλυνση σε ένα οικονομικό σου ζήτημα. Η αναδρομή του Κρόνου από τις 25, προκαλεί αναβολές και ματαιώσεις κάποιων σχεδίων που χρειάζονται επανεξέταση προκειμένου παρακάτω να μπορέσεις να τα ολοκληρώσεις.
Τυχερές ημερομηνίες: 7, 8, 9, 10, 11, 15, 16, 17, 18, 19, 24, 25, 26, 28

Read More

And More