Πίσω στην κορυφή της σελίδας
05.02.2016 | 23:00

Ζώδια και χρήμα: Πώς θα είναι τα οικονομικά σου το Φεβρουάριο;

Ζώδια και χρήμα: Πώς θα είναι τα οικονομικά σου το Φεβρουάριο;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Πώς επηρεάζουν οι πλανήτες το πορτοφόλι σου το Φεβρουάριο; Τι πρέπει να προσέξεις; Θα γίνει κάτι θετικό που θα σε "χαλαρώσει" λίγο;


ΚΡΙΟΣ
Έντονες οι οικονομικές αναταράξεις του μήνα, μιας και ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού φέρνει στο προσκήνιο τα έκτακτα έξοδα, υποχρεώσεις και γενικότερα οτιδήποτε αφορά σε χρήματα τρίτων, όπως εφορίες, δάνεια, διατροφές κλπ., που λειτουργούν πιεστικά στην καθημερινότητά σου. Η Νέα Σελήνη του μήνα μπορεί να λειτουργήσει ανασταλτικά στα σχέδιά σου κυρίως τα οικονομικά, δεν αποκλείεται ωστόσο ένα επαγγελματικό ζήτημα ή μια συνεργασία σου να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο. Ίσως επίσης υπάρξει και ένας νέος κύκλος στα επαγγελματικά σου, που προωθείται με πολύ καλές προοπτικές από τις 10 του μήνα και μετά, καθώς το κλίμα βελτιώνεται σημαντικά. Ωστόσο, η Πανσέληνος του μήνα δημιουργεί ένα κλίμα ασάφειας στον εργασιακό χώρο και μπορεί να φέρει στο προσκήνιο θέματα που αποσυντονίζουν τις προσπάθειές σου ή την ίδια τη δουλειά σου.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 10, 25

src=/files/Image/SxeseisKaiSex/2015/ASTROLOGIA/02/banner_provlepseis.jpg

ΤΑΥΡΟΣ
Ένας μήνας που φέρνει στο προσκήνιο θέματα που αφορούν στις συνεργασίες και την επικοινωνία σου, ανακατεύοντας για τα καλά τις επαγγελματικές σου σχέσεις και δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στην εξέλιξη των σχεδίων σου. Κυρίως γύρω από τη Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου μπορεί να προκύψει ένα περιβάλλον εκνευρισμού, αντιπαραθέσεων, αλλά και ματαιώσεων ή αναβολών. Ωστόσο, ένα σχέδιο που μπορεί να συζητούσες το προηγούμενο διάστημα και παραμένει σε εκκρεμότητα, τώρα μπορεί να εξελιχθεί δίνοντάς σου καινούριες προοπτικές κυρίως από τις 10 του μήνα και μετά. Εκεί γύρω, μπορεί να δεις και την επίλυση ενός οικονομικού θέματος που σε απασχολεί ιδιαίτερα. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα σου δίνεται η δυνατότητα να προωθήσεις με πολύ καλύτερο τρόπο τα σχέδια και τις ιδέες σου γενικότερα. Ωστόσο, η Πανσέληνος σε καλεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική σε οτιδήποτε συζητάς ή διαπραγματεύεσαι!

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 9, 10, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 24, 26ΔΙΔΥΜΟΙ
Στις αρχές του μήνα σε απασχολούν περισσότερο οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, μιας και το περιβάλλον που διαμορφώνεται δεν διευκολύνει την επικοινωνία και την προώθηση των σχεδίων σου. Αντιθέτως, έχει αρκετό στρες και ένταση στις επαγγελματικές σου σχέσεις, μπλοκάροντας συχνά τις εξελίξεις. Αλλά και στα οικονομικά σου, ιδιαίτερα αυτά που αφορούν και τρίτους, το πρώτο δεκαήμερο του μήνα παρουσιάζει αρκετά κωλύματα. Το κλίμα βελτιώνεται από τις 10 του μήνα, οπότε και μπορεί να υπάρξει μια σημαντική διευκόλυνση σε ένα οικονομικό σου ζήτημα ή μια συμφωνία που εξελίσσεται με πολύ καλό τρόπο για εσένα. Δεν αποκλείεται ακόμα να λάβεις και κάποια χρήματα που περίμενες. Η Πανσέληνος του μήνα προκαλεί ένα κλίμα ασάφειας στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και καλό είναι να προσέξεις σε σχέση με τις δεσμεύσεις και τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνεις.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 10, 11, 12, 13, 14, 16, 17, 20, 25, 26ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οικονομικά ζητήματα φαίνεται να σε απασχολούν στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα, ιδιαίτερα αυτά που αφορούν σε τρίτους, όπως εφορίες, δάνεια, ρυθμίσεις, διατροφές κλπ. Ιδιαίτερα στο πρώτο δεκαήμερο, όλα δείχνουν να κινούνται σε ένα κλίμα ασάφειας. Από τις 17 του μήνα θα μπορέσεις να εξυπηρετηθείς καλύτερα ή να ρυθμίσεις οτιδήποτε σε απασχολεί και να το διευθετήσεις με πολύ καλύτερο τρόπο. Όμως και γύρω στις 10, μία επαγγελματική συζήτηση, διαπραγμάτευση ή συνεργασία, μπορεί να σου δώσει πολύ καλές ενδείξεις για το παρακάτω. Δεν αποκλείεται ακόμα να καταφέρεις ένα καινούριο άνοιγμα στην επαγγελματική σου ζωή. Κοντά στην Πανσέληνο του μήνα, στο τελευταίο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, μην εμπιστευτείς πληροφορίες και ειδήσεις αν δεν τις διασταυρώσεις πρώτα, και βεβαίως φρόντισε να αποφύγεις δεσμεύσεις, αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρη για το τί ακριβώς αναλαμβάνεις. Προς το τέλος του μήνα μεγάλη προσοχή σε σχέση με τα οικονομικά σου, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος απωλειών.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 9, 10, 11, 15, 18, 19, 20, 21, 25, 26ΛΕΩΝ
Ιδιαίτερα σημαντική η Νέα Σελήνη του μήνα απέναντί σου, στο ζώδιο του Υδροχόου, καθώς ανοίγει έναν κύκλο που χρειάζεται να τον διαχειριστείς με πολύ μεγάλη υπομονή και ψυχραιμία, ιδιαίτερα σε θέματα συνεργασιών. Το κλίμα που διαμορφώνεται έχει αρκετή ένταση, ενώ προκαλεί και αναβολές που δεν εξυπηρετούν τα σχέδιά σου. Από τις 10 του μήνα και μετά, το κλίμα βελτιώνεται και σου δίνει ανοίγματα και εξυπηρετήσεις που βελτιώνουν την κατάσταση. Κυρίως από τις 14 και μετά, που Ερμής και Αφροδίτη διαδοχικά περνούν στον Υδροχόο, διευκολύνονται επαφές, επικοινωνίες, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, ενώ παράλληλα ενισχύουν και οικονομικές συζητήσεις ή εξελίξεις. Στην Πανσέληνο του μήνα να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική σε ό,τι αφορά σε οικονομικά ζητήματα και να αποφύγεις την όποια δέσμευση σε σχέση με αυτά, ιδιαίτερα αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρη για το τι ακριβώς αναλαμβάνεις. Επίσης, απόφυγε οικονομικά ανοίγματα πάσης φύσεως, αλλά και την ανάληψη του όποιου ρίσκου την περίοδο αυτή.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 10, 11, 12, 14, 16, 17, 20, 21, 26ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σε έντονους ρυθμούς κινείται η επαγγελματική σου ζωή με τη Νέα Σελήνη του μήνα, με αρκετές εκκρεμότητες τις οποίες καλείσαι να διαχειριστείς, αλλά και επικοινωνιακές εμπλοκές, καθώς είναι πολύ εύκολο να ανεβούν οι τόνοι, δημιουργώντας παρεξηγήσεις, αντιπαραθέσεις και ίσως και τσακωμούς. Βεβαίως, την ίδια περίοδο είναι πιθανό να δεις ένα σχέδιό σου να εξελίσσεται με πολύ καλό τρόπο και γιατί όχι, να ολοκληρώνεται. Από τις 10 και μετά, μια εξέλιξη στα οικονομικά σου μπορεί να σου δώσει ενθαρρυντικά αποτελέσματα. Με το πέρασμα του κυβερνήτη σου Ερμή στις 14 στον Υδροχόο, αλλά και λίγο παρακάτω, στις 17, που περνά και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, σου δίνεται η δυνατότητα και να εξισορροπήσεις την όποια δυσκολία στην εργασιακή σου ζωή, να δημιουργήσεις ένα πολύ καλό περιβάλλον, αλλά και να προωθήσεις με θετικό τρόπο τα θέματα που σε ενδιαφέρουν ή να βρεις τους συμμάχους που χρειάζεσαι. Η Πανσέληνος του μήνα δημιουργεί ένα περιβάλλον ασάφειας και ενδεχομένως απογοητεύσεων στις συνεργασίες σου και καλό είναι να αποφύγεις την όποια δέσμευση στο τελευταίο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 10, 14, 15, 18, 24, 25, 26, 27ΖΥΓΟΣ
Με τη Νέα Σελήνη του μήνα, πολύ πιθανόν να σε απασχολήσουν κάποια οικονομικά ζητήματα που δεν εξελίσσονται όπως τα έχεις σχεδιάσει, συναντώντας αναβολές ή ματαιώσεις. Το κλίμα βελτιώνεται από τις 10 του μήνα και μετά, που ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, σε τρίγωνο με τον Δία, μπορεί να επαναφέρει επαγγελματικές συζητήσεις ή οικονομικές διαπραγματεύσεις της προηγούμενης περιόδου, με θετικά αποτελέσματα. Από τις 14, Ερμής και Αφροδίτη περνούν διαδοχικά στο ζώδιο του Υδροχόου, ανοίγοντας έναν καινούριο, αισιόδοξο κύκλο, μέσα από τον οποίο μπορείς να προωθήσεις πολύ πιο εύκολα οτιδήποτε σε ενδιαφέρει, να εξελίξεις τα σχέδιά σου και να διαπραγματευτείς οικονομικά ζητήματα σε ένα καλύτερο περιβάλλον. Μεγαλύτερη προσοχή κατά την Πανσέληνο του μήνα, μιας και τα εργασιακά θέματα που έρχονται τώρα στο προσκήνιο δεν είναι εύκολα στη διαχείρισή τους, ενώ πιθανόν να μην μπορείς να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με τα κατάλληλα πρόσωπα, για να τα επιλύσεις.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 10, 14, 16, 17, 20, 25, 26ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σε έντονο κλίμα κινείται η Νέα Σελήνη του μήνα, ενεργοποιώντας θέματα που αφορούν κυρίως στις επαγγελματικές σου σχέσεις, που ενδεχομένως να βάζουν εμπόδια στα σχέδιά σου, γεγονός που πυροδοτεί ένα έκρυθμο κλίμα ανάμεσα σε σένα και τους συνεργάτες σου! Και επειδή εδώ μπορεί να προκύψουν ακόμα και ρήξεις σχέσεων και συνεργασιών, χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτική στο πώς προωθείς τις απόψεις σου. Βεβαίως, δεν αποκλείεται την ίδια περίοδο, δηλαδή στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα, να επανέλθει μια συζήτηση ή διαπραγμάτευση που ξεκίνησε το προηγούμενο διάστημα προκειμένου τώρα να εισπράξεις το αποτέλεσμα των προσπαθειών σου. Από τις 10 του μήνα και μετά, μπορεί να έχεις σημαντικές εξελίξεις σε μια συνεργασία σου ή ένα θετικό αποτέλεσμα σε μία συζήτηση οικονομικού περιεχομένου. Η Πανσέληνος του μήνα, σε καλεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική στα οικονομικά σου, αλλά και σε ό,τι έχει να κάνει με την προώθηση των σχεδίων σου. Καλό είναι να αποφύγεις δεσμεύσεις, κυρίως αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρη για το τι ακριβώς αναλαμβάνεις.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 9, 10, 14, 15, 18, 19, 21, 24, 25, 26, 27ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Νέα Σελήνη του μήνα είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει εμπλοκές σε συζητήσεις, επικοινωνίες και διαπραγματεύσεις την περίοδο αυτή, ενώ δεν αποκλείεται κι ένα παρασκήνιο που εμποδίζει τις προσπάθειές σου. Τις πρώτες ημέρες του μήνα ωστόσο, δεν αποκλείεται να προχωρήσει μια συνεργασία που μεθοδεύεις το τελευταίο διάστημα ή ένα σχέδιό σου. Ίσως ακόμα να έχεις θετικές εξελίξεις και σε ένα οικονομικό ζήτημα. Από τις 10 του μήνα και μετά, οικονομικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα και επιλύονται όπως επιθυμείς. Το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στον Υδροχόο, σε βοηθά να ολοκληρώσει συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μεγαλύτερη προσοχή στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα και στην Πανσέληνο, που προκαλεί ένα κλίμα αστάθειας και έλλειψης επικοινωνίας στην επαγγελματική σου ζωή. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πως τα σχέδιά σου δεν προχωρούν, ενώ παράλληλα καλό θα είναι να μην εμπιστευτείς πρόσωπα, που δεν είσαι σίγουρη για τις προθέσεις τους.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 9, 10, 12, 14, 16, 17, 20, 25, 26ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου επηρεάζει κυρίως τα οικονομικά σου, που ομολογουμένως δεν εξυπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο τα σχέδιά σου. Δεν αποκλείεται ωστόσο το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία να σου δώσει τη δυνατότητα να ολοκληρώσεις μια συμφωνία ή μια διαπραγμάτευση που μεθοδεύεις το τελευταίο διάστημα. Το κλίμα βελτιώνεται αισθητά από τις 10 του μήνα και μετά, που σου δίνει εξελίξεις σε σχέση με ένα επαγγελματικό σχέδιό σου ή ακόμα και με μια οικονομική συμφωνία. Το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στον Υδροχόο, ανοίγει έναν κύκλο μέσα από τον οποίο μπορείς να λειτουργήσεις πολύ καλύτερα στα οικονομικά σου, να συζητήσει, να διαπραγματευτείς, αλλά ενδεχομένως και να ενισχυθείς οικονομικά. Μεγαλύτερη προσοχή στην Πανσέληνο του μήνα, ιδιαίτερα κατά την προώθηση των επαγγελματικών σου ζητημάτων. Πολύ πιθανόν οι συναλλαγές σου να μην εξελιχθούν όπως θα ήθελες ή γενικότερα οι υποσχέσεις που έχουν δοθεί, να μην μπορέσουν να τηρηθούν.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 10, 14, 15, 19, 25, 26, 27ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιό σου, σε βοηθά να κάνεις καινούρια ξεκινήματα στην επαγγελματική σου ζωή, αν και συχνά μπορεί να νιώσεις πως συναντάς εμπόδια ή πως κάποια πρόσωπα μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο προσπαθούν να σου βάλουν τρικλοποδιές! Και επειδή είναι πολύ εύκολο να υπάρξει ένα κλίμα εντάσεων, αντιπαραθέσεων και συγκρούσεων στον κύκλο αυτόν, χρειάζεται να λειτουργήσεις με τη μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία και ψυχραιμία, προκειμένου να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο, από τις 14 και 17 αντίστοιχα, σε βοηθά να προωθήσεις πολύ καλύτερα τα σχέδιά σου, να διαπραγματευτείς σε ένα πολύ καλύτερο κλίμα και να εξελίξεις τις όποιες προσδοκίες μπορεί να έχεις. Με την Πανσέληνο του μήνα, καλό θα είναι να αποφύγεις οικονομικές συζητήσεις ή κινήσεις, για τις οποίες δεν είσαι καλά προετοιμασμένη. Επίσης, αποφεύγεις ανοίγματα που εμπεριέχουν ρίσκο και γενικότερα προσέχεις πάρα πολύ τις οικονομικές συναλλαγές σου.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 10, 12, 14, 15, 17, 20, 25, 26ΙΧΘΕΙΣ
Το ενδιαφέρον σου αυτόν το μήνα στρέφεται κυρίως στα επαγγελματικά σου, όπου πολύ συχνά μπορεί να νιώσεις πως οι εξελίξεις τους δεν σε ικανοποιούν. Ωστόσο, το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα, μπορεί να σου δώσει θετικές προοπτικές σε κάτι που προετοιμάζεις παρασκηνιακά, σε μια επαγγελματική συμφωνία ή μια νέα δουλειά. Το κλίμα βελτιώνεται σημαντικά από τις 10 και μετά, που ενδεχομένως ένα οικονομικό ζήτημα σου εξελίσσεται με πολύ ικανοποιητικό τρόπο. Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιό σου στις 19 του μήνα, ανοίγει έναν καινούριο κύκλο που θα διευκολυνθεί σημαντικά τις συνεργασίες σου. Η Πανσέληνος του μήνα στον άξονά σου, δημιουργεί ένα κλίμα αρκετά δύσκολο στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών, που δεν σου επιτρέπει να προωθήσεις τα θέματά σου με τον τρόπο που θα ήθελες, καθώς νιώθεις πως η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου δεν είναι εύκολη. Καλό είναι να μην δεσμευτείς για οτιδήποτε δεν είσαι απόλυτα σίγουρη ότι μπορείς να το διαχειριστείς, αλλά και να μην εμπιστευτείς πρόσωπα που δεν έχεις τσεκάρει την ποιότητα ή τις προθέσεις τους.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 10, 14, 15, 18, 19, 27.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10