ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ: Πώς θα είναι ο Μάρτιος; Τι προβλέπει ο προσωπικός σου αριθμός;

Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης ξεκινά με την ανάγκη για δράση και δημιουργία και με όλους μας να βρισκόμαστε σε ετοιμότητα, να αντιμετωπίσουμε με τρόπο δυναμικό, κάθε αντιξοότητα ή πρόκληση! Τον Μάρτιο θα γίνουν νέα ξεκινήματα, θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις, θα γίνει η έναρξη ενός νέου κύκλου για αρκετούς, με λίγα λόγια τώρα θα σπείρουμε τους καρπούς, που θα θερίσουμε λίγο αργότερα…

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δείτε παρακάτω πως θα βρείτε τον προσωπικό αριθμό σας και τι θα συμβεί αυτό τον μήνα.

Αριθμός του Μαρτίου: 1
Ο αριθμός 1 που προκύπτει αριθμολογικά από το άθροισμα του μήνα και τους έτους, φανερώνει ότι ο Μάρτιος θα είναι ένας μήνας σημαντικών εξελίξεων! Ο ενθουσιασμός θα είναι διάχυτος από την πλευρά όλων μας και, έστω κι αν η κρίση μας έχει κάνει αρκετά απαισιόδοξους το τελευταίο διάστημα, αυτό το μήνα θα καταφέρουμε να αφήσουμε στην άκρη την κούραση και την απαισιοδοξία και θα αφοσιωθούμε σε νέους στόχους, σε νέα πλάνα, τα οποία τώρα θα τεθούν σε εφαρμογή!

Στον τομέα των προσωπικών και ερωτικών σχέσεων, ο Μάρτιος είναι ένας ευνοϊκός μήνας για νέα ξεκινήματα, για την δημιουργία νέων σχέσεων, οι οποίες θα ξεκινήσουν ξαφνικά και πολύ δυναμικά! Τα φλερτ, η εξωστρέφεια και ο αυθορμητισμός, θα βοηθήσουν αρκετό κόσμο να εκφραστεί ελεύθερα, περιορίζοντας τα σθεναρά εμπόδια της λογικής.

Στον τομέα των επαγγελματικών και των οικονομικών, αυτή την εποχή θα ανοιχτεί ένα νέο «παραθυράκι» που θα δώσει σε αρκετό κόσμο την ελπίδα… Αρκετοί άνεργοι, θα καταφέρουν τώρα να βρουν μία εργασία (έστω και περιστασιακή), ενώ ο μήνας ευνοεί την εύρεση νέων πηγών εσόδων.

Πώς θα βρω τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό μου;
Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του Ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.

Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)
Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14
Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5

Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5.

Προσωπικός Αριθμός 1
Ξεκινά ένας μήνας που θα χρειαστεί να χειριστείς κάποιες προσωπικές υποθέσεις σου με διπλωματία! Θα αντιληφθείς ότι οι στόχοι σου μπορούν να εξελιχθούν εφόσον εσύ δεν πιέσεις τις καταστάσεις. Με έναν πιο μελετημένο τρόπο δράσης, θα καταφέρεις αυτό το μήνα να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, το οποίο θα αφορά μία σημαντική σχέση ή συνεργασία σου. Το σημαντικότερο για αυτό το Μάρτιο είναι ότι θα βρεις τον τρόπο να χειριστείς κάποιες υποθέσεις σου με πιο έξυπνο τρόπο!

ΕΡΩΤΑΣ: Αρκετά ρομαντικός θα είναι ο πρώτος μήνας της άνοιξης για σένα! Τώρα θα σου βγει πιο έντονα η ανάγκη για συντροφικότητα, για ζεστασιά, για ασφάλεια και σταθερότητα στα συναισθηματικά σου. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι θα δημιουργηθούν και οι κατάλληλες προϋποθέσεις, για να μπορέσεις να ικανοποιήσεις αυτές τις ανάγκες σου! Μία όμορφη σχέση θα δώσει άλλο νόημα στη ζωή σου!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το κλειδί της επιτυχίας σου αυτό το μήνα κρύβεται στις συνεργασίες σου, αλλά και στην ομαδική εργασία, που μπορεί πραγματικά να αποδώσει και να σου φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα! Οι ιδέες που θα έχεις αυτό το μήνα και η επιρροή που θα ασκήσεις στους συνεργάτες σου, θα σε βοηθήσουν να έχεις μία σημαντική επαγγελματική πρόοδο! Στα οικονομικά, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που σε βάραιναν.

Προσωπικός αριθμός 2
Η εποχή της Άνοιξης ξεκινά με εσένα να βρίσκεσαι στα καλύτερά σου, διαθέτοντας αισιοδοξία, εξωστρέφεια και επιθυμία για δημιουργία… Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που θα βρίσκεσαι διαρκώς σε κίνηση, θα δέχεσαι προσκλήσεις και προτάσεις από αγαπημένα πρόσωπα, θα διασκεδάσεις, θα επικοινωνήσεις και είναι πολύ πιθανό και να ταξιδέψεις! Σε κάθε περίπτωση, ο μήνας αυτός κρύβει σημαντικές ευκαιρίες μέσα από την κοινωνική σου δικτύωση.

ΕΡΩΤΑΣ: Ο έρωτας γεννιέται ξαφνικά και απρόσμενα, μέσα από ένα ξαφνικό τηλεφώνημα που θα δεχθείς, ή από μία γνωριμία που θα κάνεις από το διαδίκτυο. Τα φλερτ πληθαίνουν και είναι φανερό ότι αυτή την Άνοιξη τα μυαλά σου παίρνουν αέρα και δεν κάθεσαι “φρόνιμα”. Ακόμα και αν ήδη διατηρείς κάποιο δεσμό, θα έχεις τόσο παιχνιδιάρικη διάθεση, αλλά και τόση γοητεία που δύσκολα κάποιος θα μπορεί να σου αντισταθεί!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν έχεις στη σκέψη σου την επιθυμία να κάνεις μία νέα επαγγελματική συνεργασία ή να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στον τομέα των επαγγελματικών σου, τότε ο Μάρτιος σου ανοίγει τις πόρτες για να πετύχεις τους σκοπούς σου! Νέες συμφωνίες, επαγγελματικές διαπραγματεύσεις, νέοι όροι στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου, θα κριθούν προς όφελός σου! Στον οικονομικό τομέα, πρόσεξε μόνο λίγο περισσότερο τα έξοδά σου, γιατί η σπατάλη θα σε παρασύρει σε υπερβολές…

Προσωπικός αριθμός 3
Οι αποφάσεις που έχεις ήδη πάρει με το ξεκίνημα του Μαρτίου είναι πολλές και το σίγουρο είναι ότι άμεσα θα τις θέσεις σε εφαρμογή! Αυτό το μήνα θα κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου για να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει, σε αρκετούς τομείς της ζωής σου! Επιπλέον, θα θέσεις νέα πλάνα για το αύριο και θα οργανώσεις ποιες θέλεις να είναι οι αμέσως επόμενες ενέργειές σου. Η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός σου θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από μία δυσάρεστη κατάσταση που βίωσες πριν 3 μήνες.

ΕΡΩΤΑΣ: Παρόλο που στον έρωτα δεν υπάρχει χώρος για την λογική, αυτό τον μήνα νιώθεις ότι έχει έρθει η ώρα να σκεφτείς περισσότερο τον εαυτό σου, τις ανάγκες σου και τα θέλω σου και να λειτουργήσεις με οργανωμένο, λογικό σχέδιο, προκειμένου να ικανοποιήσεις όλες αυτές τις επιθυμίες σου! Θα κάνεις σημαντικά ξεκαθαρίσματα, που θα σε βοηθήσουν να ξέρεις ποια θα είναι η πορεία των αισθηματικών σου υποθέσεων!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μία αλλαγή που θα γίνει στην εργασία σου, θα σε φορτώσει με επιπλέον ευθύνες, αλλά και με πολλές ώρες δουλειάς που θα σου προκαλέσουν άγχος και νευρικότητα! Το θετικό είναι ότι θα καταφέρεις στην πορεία του μήνα, να τακτοποιήσεις επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες και θα νιώσεις πολύ καλά για αυτό!

Προσωπικός αριθμός 4
Μετά από μία περίοδο έντασης, απαιτήσεων και αρκετού άγχους, υποδέχεσαι τον Μάρτιο με την ανάγκη να θέλεις να ξεφύγεις από όλα αυτά που σε βάραιναν, και αυτό είναι κάτι που θα το πετύχεις! Ο Μάρτιος είναι ο μήνας του έτους που σου χαρίζει ανακούφιση, σου φέρνει απρόσμενες ευχάριστες αλλαγές και σημαντικές εκπλήξεις. Ωστόσο, πολλές στιγμές θα βγεις από το πρόγραμμά σου και θα πεις «Αλλιώς τα υπολόγιζα και αλλιώς μου ήρθαν», όμως ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, το χαμόγελο δεν θα φεύγει από τα χείλη σου!

ΕΡΩΤΑΣ: Ερωτικές προκλήσεις και περιπέτειες φέρνει ο πρώτος μήνας της Άνοιξης για σένα! Θα αρχίσεις να βγαίνεις από το καβούκι σου, θα επιζητάς περισσότερο τον έρωτα και την ανεμελιά και θα “παίζεις” περισσότερο, ενώ οι ερωτικές επιτυχίες που θα έχεις θα είναι πολλές! Για σένα που ήδη είσαι σε μία σχέση, μπορείς τώρα να ξεφύγεις με το ταίρι σου, να οργανώσετε μαζί ένα ταξίδι ή να μπορέσετε μέσα από την κοινωνική σας δικτύωση, να περάσετε καλά και να έρθετε πιο κοντά!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, αυτό το μήνα θα το ρίξεις έξω. Κουράστηκες από τις πιέσεις και τα εξαντλητικά προγράμματα (τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα οικονομικά) και θα θελήσεις αυτό το μήνα να αποστασιοποιηθείς για λίγο από τους έντονους ρυθμούς! Ωστόσο, θα βρεθούν στο δρόμο σου επιτήδειοι, που θα θελήσουν να σε παρασύρουν σε παράτολμες ενέργειες που εμπεριέχουν ρίσκο. Φρόντισε λοιπόν αυτό το μήνα να μην αποδεχτείς κάποια νέα επαγγελματική ή οικονομική πρόταση!

Προσωπικός αριθμός 5
Ξεκινώντας η Άνοιξη, εσύ βρίσκεσαι με πολλές υποχρεώσεις και με ευθύνες και με το στενό σου περιβάλλον να έχει ολοένα και περισσότερες απαιτήσεις από εσένα… Το ενδιαφέρον σου θα είναι πλήρως στραμμένο στις προσωπικές σου σχέσεις και θα χρειαστεί από την πλευρά σου να κάνεις θυσίες, υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, προκειμένου να μην διαταράξεις το κλίμα των σχέσεών σου! Μην παραβλέπεις και μην αποφεύγεις καταστάσεις που πρέπει να αντιμετωπίσεις τώρα, ελπίζοντας ότι κάτι θα αλλάξει αύριο…

ΕΡΩΤΑΣ: Το κλίμα των αισθηματικών σου δεν είναι και τόσο ευχάριστο… Μπορεί από την μία πλευρά να έχεις την ανάγκη της συντροφικότητας και της δέσμευσης, από την άλλη πλευρά όμως οι προκλήσεις που δέχεσαι είναι πολλές και θα πιεστείς ή και περιοριστείς αρκετά στον τομέα του έρωτα! Η σχέση σου απαιτεί από εσένα περισσότερες υποχωρήσεις και συμβιβασμούς. Ζητά περισσότερο από τον χρόνο σου και, αν θέλεις να την διατηρήσεις, πρέπει να προσπαθήσεις. Για σένα που δεν έχεις σχέση, είναι πιθανό ότι θα σε παρασύρει το αίσθημα της μοναξιάς και θα ενδώσεις σε έναν έρωτα, ο οποίος όμως δεν θα έχει αύριο…

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το μυαλό σου θα είναι δοσμένο στην εργασία σου αυτό το μήνα και τα κενά που θα πρέπει να καλύψεις, θα είναι πράγματι πολλά! Οι απαιτήσεις που θα έχει το εργασιακό σου περιβάλλον θα είναι μεγάλες, όμως φρόντισε να δείξεις υπομονή, αλλά και ψυχραιμία! Όσο για τα οικονομικά σου, βρίσκονται σε περίοδο στασιμότητας και θέλουν λίγο παραπάνω προσοχή!

Προσωπικός αριθμός 6
Αρκετά μυστήριος θα είναι ο Μάρτιος, με πολλά τυχαία γεγονότα αλλά και με προβληματισμό από την δική σου πλευρά… Θα νιώσεις την ανάγκη να αποστασιοποιηθείς για λίγο από όλους και από όλα, θα θελήσεις να σκεφτείς σοβαρά κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις, θα απομακρύνεις από κοντά σου κάθε τι άχρηστο και θα κάνεις πολύ σοβαρές, αλλά και σωστές επιλογές!

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Μάρτιος δεν είναι και από τους πιο ερωτικούς μήνες του 2014, όμως θεωρείται πολύ σημαντικός για την εξέλιξη των αισθηματικών σου! Θα καταφέρεις να ξεπεράσεις ερωτικές πληγές του παρελθόντος, θα ανακαλύψεις την πραγματική αλήθεια που κρύβεται πίσω από ένα πρόσωπο ή μία κατάσταση στα αισθηματικά σου… Με λίγα λόγια, θα πέσουν οι μάσκες και θα ξέρεις πολύ καλύτερα πού βρίσκεσαι και πού βαδίζεις!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σημαντικές θα είναι οι λύσεις που θα καταφέρεις να βρεις αυτό το μήνα της χρονιάς για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου! Με την εμπειρία και τις ικανότητες που έχεις ήδη αποκτήσει, θα καταφέρεις να σταθεροποιήσεις τα επαγγελματικά σου ή πολύ απλά θα μπορέσεις να βάλεις τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο! Στον οικονομικό τομέα, οι πιέσεις και οι περιορισμοί, συνεχίζονται για λίγο ακόμα!

Προσωπικός αριθμός 7
Με το ξεκίνημα του Μαρτίου διαθέτεις έντονη ανυπομονησία, αλλά και βιασύνη. Θέλεις να δεις εξέλιξη σε κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις και επιθυμείς εδώ και τώρα να κάνεις αλλαγές! Η νευρικότητα δεν θα λείψει αυτό το μήνα, για το λόγο αυτό πρέπει να προσέξεις τον τρόπο που θα διαχειριστείς τις καταστάσεις και περιόρισε τις υπερβολές!

ΕΡΩΤΑΣ: Το πάθος κάνει δυναμική είσοδο στη ζωή σου και σε φορτίζει με ζήλια και επιθυμία για διεκδίκηση και κατάκτηση! Τα συναισθήματα που θα βιώσεις θα είναι έντονα, όμως δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια… Ένας έρωτας που μπορεί τώρα να μπει στη ζωή σου ξαφνικά, θα έχει πολύ μικρή πορεία (ίσως και απατηλή), για το λόγο αυτό συγκρατήσου! Όσο για σένα που είσαι σε σχέση, πρόσεξε να μην ενδώσεις σε έναν ερωτικό πειρασμό, που μπορεί τώρα να σε βάλει σε μπελάδες!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κάποια επαγγελματικά σου σχέδια, θα μπουν τώρα στα σκαριά και εσύ θα έχεις μεγάλο ενθουσιασμό, αλλά και πλήρη προσήλωση στον τομέα της καριέρας σου! Στον οικονομικό τομέα, ο Μάρτιος σου δίνει την ευκαιρία κάποιας σημαντικής οικονομικής επένδυσης ή αγοράς, που θα σου δώσει μεγάλη χαρά!

Προσωπικός αριθμός 8
Ξεκινά ένας μήνας με ευαισθησία, συγκίνηση και με γεγονότα που θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμη σου! Ήρθε η ώρα να αναγνωρίσεις τα λάθη σου, να αντιμετωπίσεις καταστάσεις, να ρίξεις αυλαία σε κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις, να πεις το τελευταίο αντίο σε έναν άνθρωπο, με τον οποίο δεν μπορείς πλέον να συνυπάρχεις! Μα το σημαντικότερο από όλα είναι ότι έχει φτάσει η ώρα να συνειδητοποιήσεις τι είναι σημαντικό για σένα και να παραδειγματιστείς από τα λάθη και τις εμπειρίες που έχεις μέχρι τώρα αποκομίσει!

ΕΡΩΤΑΣ: Θα υπάρξει ένας άνθρωπος που θα σου ανοίξει την καρδιά σου, θα σου εκφράσει τα συναισθήματά του και θα σε ξαφνιάσει με όλα όσα θα σου εξομολογηθεί! Αυτό το μήνα, λοιπόν, θα βυθιστείς σε σκέψεις, προκειμένου να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον μίας αισθηματικής ιστορίας! Αν περνάς μία μπερδεμένη περίοδο στα ερωτικά σου ή βιώνεις μία αδιέξοδη σχέση, τότε είναι πολύ πιθανό να πάρεις την απόφαση να κλείσεις οριστικά αυτό τον κύκλο!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κάποια ευχάριστα νέα που θα έχεις αυτό το διάστημα στα επαγγελματικά σου, θα σου χαρίσουν το αίσθημα της ικανοποίησης και της επιβράβευσης! Οι κόποι σου θα ανταμειφτούν και τα καταλάβεις ότι τα πάντα γίνονται για κάποιο λόγο! Στον οικονομικό τομέα, ο μήνας είναι ιδανικός για την εξόφληση χρεών και για την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων.

Προσωπικός αριθμός 9
Ο Μάρτιος ξεκινά με αισιοδοξία, αυξημένη ενέργεια, αλλά και μεγάλο ενθουσιασμό! Με το κοφτερό μυαλό σου και την πλούσια φαντασία σου, θα μπορείς αυτό το μήνα να ανταπεξέλθεις και να βρεις λύση σε κάθε πρόκληση! Τα πάντα είναι πιθανά, αρκεί να υπάρχει θέληση και εσύ αυτό το μήνα δεν καταθέτεις τα όπλα, αλλά λειτουργείς δυναμικά και αποφασιστικά, γυρνώντας μία νέα σελίδα στη ζωή σου!

ΕΡΩΤΑΣ: Μην πιστεύεις ότι ο σύντροφός σου ή το άτομο για το οποίο έχεις αισθήματα, σκέφτεται και λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο με εσένα… Αυτό το μήνα δεν πρέπει να βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα, αλλά πρέπει να αφήσεις τον χρόνο να σου δείξει τι είναι αληθινό και τι έχει προοπτικές! Η βιασύνη σου μπορεί να σου κοστίσει… Πρόσεξε λίγο παραπάνω τις αποφάσεις σου, αλλά και τον τρόπο που αντιδράς!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Μάρτιος είναι ένας καλός μήνα για τις δημόσιες σχέσεις σου και μέσα από γνωριμίες που θα κάνεις, θα μπορέσεις να έχεις επαγγελματικά οφέλη! Νέες, ευχάριστες προκλήσεις και προτάσεις στη δουλειά σου, θα σου δώσουν νέα κίνητρα για την καριέρα σου! Στα οικονομικά σου, τώρα υπάρχει η ευκαιρία για μία μικρή άνοδο!

Read More

And More