Πίσω στην κορυφή της σελίδας
04.05.2014 | 22:48

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 5 έως 11 Μαίου. Τι δείχνουν τα άστρα;

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 5 έως 11 Μαίου. Τι δείχνουν τα άστρα;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Τι προβλέπει ζώδιο και ωροσκόπος; Πώς θα είναι τα αισθηματικά σου και τι να περιμένεις από τα οικονομικά; Διάβασε την αναλυτική πρόβλεψη για το ζώδιό σου και μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά και στο ζώδιο εκείνου που σε ενδιαφέρει!

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ...

ΚΡΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά και την οικογένειά σου θα έρθουν στην επιφάνεια. Με την Σελήνη να σε ευνοεί στο ξεκίνημα της εβδομάδας και μέχρι την Πέμπτη το πρωί, με την αυτοπεποίθηση που θα έχεις θα επικρατήσει αρμονία στη δουλειά σου. Μπορείς να προχωρήσεις σε δημιουργικές εργασίες και να εκφράσεις τον εαυτό σου με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και δημιουργικότητα. Οι προσπάθειές σου θα ανταμειφθούν, μίας και αυτή η περίοδος είναι ιδιαίτερα ενεργητική για εσένα και μπορείς με αποφασιστικά βήματα να προχωρήσεις μπροστά. Κράτα τον έλεγχο των καταστάσεων ακόμη και το Σαββατοκύριακο, που θα επικρατήσουν… παραπλανήσεις!

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά αυτή την εβδομάδα, με την Αφροδίτη πλέον να κινείται στο ζώδιό σου και να σου χαρίζει την εύνοιά της. Αν είσαι μόνη, υπάρχει πιθανότητα να συναντήσεις και να ενδιαφερθείς για κάποιο άτομο, μέσα στο χώρο εργασίας σου ή στο φιλικό σου περιβάλλον. Επίσης, μια φιλία μπορεί να μετατραπεί σε μια σταθερή σχέση.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μην αφήνεσαι στις δυσκολίες των καιρών, αλλά πείσμωσε και μεθόδευσε τους στόχους σου καλύτερα. Μπορείς να καταφέρεις πολύ περισσότερα από όσα πιστεύεις, αν πραγματικά δουλέψεις σκληρά και ομαδικά. Οργάνωσε τους οικονομικούς στόχους σου και επένδυσε ένα χρηματικό ποσό, γιατί αυτή τη στιγμή ευνοείσαι. Ανακάλυψε τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημα σου. Αυτή είναι μία καλή χρονική περίοδος, για την πορεία των οικονομικών σου.ΤΑΥΡΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα γίνεις πιο πρακτική, όσον αφορά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων σου και τις συνεργασίες σου με τους άλλους. Ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις και μπορείς να λειτουργήσεις χωρίς βιασύνη και συναισθηματισμούς. Θα είσαι τώρα απασχολημένη περισσότερο με τους ανθρώπους γύρω σου και ίσως χρειαστεί να εκτελέσεις ένα θέλημα ή να κάνεις μία χάρη σε κάποιο πολύ κοντινό σου άτομο. Προσπάθησε να μην ενεργείς με παρόρμηση, γιατί μετά θα αντιμετωπίσεις τις συνέπειες. Επομένως, αν πρόκειται να αλλάξεις κάποια πράγματα στη ζωή σου, προσπάθησε προς το παρόν τουλάχιστον, να αναβάλεις την τελική απόφαση.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα η σχέση με το σύντροφό σου θα πάει πολύ καλά και θα απολαύσεις την ευτυχία και τη χαρά μαζί του. Η κατανόηση και η συνεργασία θα έχει σαν αποτέλεσμα να ενισχυθεί ο δεσμός μεταξύ σας. Δραστηριότητες γύρω από τα παιδιά (αν υπάρχουν) θα σε απασχολήσουν για κάποιο χρονικό διάστημα. Οι singles να περιμένετε μία απρόσμενη γνωριμία, που θα σας γοητεύσει και θα αναπτερώσει το πεσμένο σας ηθικό.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα πηγαίνουν καλά και θα σου γίνουν διάφορες προτάσεις. Πρόσεξε, γιατί όσα φαίνονται στην αρχή πολύ βολικά, αν τα σκεφτείς καλύτερα μπορεί να μην σε συμφέρουν τόσο πολύ. Υπάρχει κίνδυνος να έρθεις σε σύγκρουση με κάποιους από τους συναδέλφους σου, αλλά αν περιοριστείς σε τυπικές κουβέντες, τότε όλα θα πάνε καλά. Τα οικονομικά ζητήματα βελτιώνονται, καθώς τα έσοδά σου μπορούν να αυξηθούν με λίγη προσπάθεια.ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή είναι μία εβδομάδα κατά την οποία θα προσπαθήσεις να οργανώσεις τα οικονομικά σου. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα σιγά-σιγά, καθώς η κατάσταση δεν θα είναι και τόσο σταθερή όσο σκέφτεσαι. Δεν είναι καλή στιγμή για τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων ή να επενδύσεις χρήματα. Αλόγιστα έξοδα θα πρέπει επίσης να αποφεύγονται. Από την άλλη, με την εύνοια που δέχεσαι από τον κυβερνήτη σου Ερμή, από την Τετάρτη και μετά στο ζώδιό σου, το κοινωνικό σου περιβάλλον θα είναι πιο φιλικό σε σχέση με πριν και με τα χαρίσματά σου θα εντυπωσιάζεις τους άλλους. Θα υπάρχει αρμονία με το περιβάλλον σου και οι επικοινωνίες θα είναι αποτελεσματικές. Θα γίνεις τώρα πιο πρακτική και αποτελεσματική, όταν πρόκειται για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που σχετίζονται με άλλα άτομα. Ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις και μπορείς να λειτουργήσεις με σύνεση και υπομονή, ώστε να τα καταφέρεις.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά αυτή την εβδομάδα. Είναι μία καλή στιγμή να διευκρινιστεί οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει στη σχέση σου, γιατί θα βρεθεί σύντομα λύση. Χρησιμοποίησε την διπλωματία σου και δείξε κατανόηση για τη βελτίωση της σχέσης σου. Οι επιθυμίες σου θα εκπληρωθούν και τα πάθη σου θα είναι υψηλά. Τώρα αυτό που χρειάζεσαι είναι αγάπη και βαθιά αισθήματα και, ακόμη κι αν είσαι μόνη, έχεις πολλές πιθανότητες να τα λάβεις.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα χρειάζεται λίγη παραπάνω σκέψη σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά σου θέματα. Τα πράγματα πάνε καλά, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μην διαταράξεις τις ισορροπίες. Μην πάρεις ρίσκα και μην υποκύψεις σε πιέσεις, για κάποιες συμφωνίες που θα σου προταθούν. Ειδικά στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική για να μην χάσεις χρήματα, ιδιαίτερα στα τυχερά παιχνίδια, όπου τείνεις να είσαι επιρρεπής.ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα συμμετέχεις σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις και θα έχεις έντονη επιθυμία για να ευχαριστήσεις τον εαυτό σου, αλλά και τους γύρω σου. Με την Αφροδίτη να σε ευνοεί από τη νέα της θέση στο ζώδιο του Κριού, βρίσκεσαι στα καλύτερά σου και τραβάς την προσοχή των άλλων, με αποτέλεσμα όλοι να γοητεύονται από τον χαρακτήρα σου. Ο μαγνητισμός και το σεξαπίλ σου επίσης θα είναι έντονα. Μπορείς να οργανώσεις μια μικρή απόδραση, για να αισθανθείς περισσότερο ανανεωμένη.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου πρέπει να κάνεις το μεγάλο βήμα και να ξεπεράσεις κάποια θέματα του παρελθόντος, που δεν σε αφήνουν να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Κοίταξε μπροστά και όλα θα πάνε καλά. Μέχρι την Τετάρτη, που ο Ερμής θα κινείται στον Ταύρο, η επικοινωνία με τον σύντροφό σου θα περάσει κρίση και γι’ αυτό φρόντισε να μην φέρεις στο τραπέζι θέματα, που κάνουν και τους δύο σας να αισθάνεστε άβολα. Ό,τι είναι να ειπωθεί, καλύτερα να το πεις από εκεί και μετά. Όσο για σένα, που περιμένεις τον έρωτα να έρθει στην ζωή σου, είναι μια καλή εβδομάδα για να φλερτάρεις και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα θα συγκεντρωθείς στην εργασία σου, κάνοντας βελτιώσεις που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις στην σταδιοδρομία σου. Τώρα θα επιδιώξεις να αποδείξεις την φήμη και τις ικανότητές σου. Από την Τετάρτη και μετά, θα υπάρχει αρμονία γύρω σου και θα είναι πιο εύκολο να εργαστείς προς τη σωστή κατεύθυνση, για να πετύχεις την επαγγελματική ανάπτυξη που θέλεις. Είναι μία καλή στιγμή για να εντυπωσιάσεις τους άλλους. Οικονομικά, αυτή η εβδομάδα είναι ελπιδοφόρα. Θα υπάρξει μια καλή ροή του εισοδήματός σου και θα νιώσεις πολύ πιο ασφαλής.ΛΕΩΝ
Αυτήν την εβδομάδα τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά για εσένα και ιδιαίτερα στο ξεκίνημά της, που η Σελήνη θα κινείται στο ζώδιό σου, θα έχεις μία καλύτερη επαφή με τους ανθρώπους γύρω σου, τόσο στην οικογένεια όσο και στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Μην αξιολογείς αυτά που σου συμβαίνουν με αυστηρότητα, αλλά εκτίμησε πιο ταπεινά όλα σου τα δεδομένα, ώστε να καταφέρεις στο τέλος να επιτύχεις τους σκοπούς σου. Το Σαββατοκύριακο θα είναι κάπως δύσκολο πλανητικά, λόγω των αρνητικών όψεων που θα πραγματοποιηθούν, αλλά και πάλι αν είσαι προσγειωμένη, οι αρνητικές συνέπειες θα είναι μηδαμινές.

Αισθηματικές
Η εβδομάδα αυτή είναι στο χέρι σου να είναι καλή στα αισθηματικά σου. Η αλήθεια είναι ότι η ερωτική σου διάθεση είναι στα ύψη, λόγω των θετικών επιρροών που δέχεσαι από τη θέση της Αφροδίτης στον Κριό και μπορείς να εκπλήξεις τον σύντροφό σου με την συμπεριφορά σου. Αρκεί βέβαια να καταλάβεις πρώτα και τις δικές του προθέσεις και ανάγκες, και μην το μετανιώσεις τελευταία στιγμή και σε πιάσει η εσωστρέφεια σου. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε εντάσεις, που θα σου χαλάσουν το κέφι. Οι singles μην χάνετε την αισιοδοξία σας, αφού σύντομα η ζωή σας θα αλλάξει.

Επαγγελματικές
Θα υπάρξει περισσότερη πίεση στην εργασία σου και θα νιώσεις κάπως κουρασμένη με την υπερβολική προσπάθεια που θα καταβάλεις. Έχε την προσοχή σου και έλεγχε την δουλειά που κάνεις, γιατί είναι πιθανόν να γίνουν λάθη. Τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα θα είναι αυστηρά μαζί σου αυτή τη φορά. Στα οικονομικά σου θα νιώσεις ανικανοποίητη και θα θελήσεις να τα βελτιώσεις. Καλό όμως θα είναι να μην ρισκάρεις όσα έχεις δεδομένα, γιατί οι συνθήκες θα είναι παραπλανητικές.ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα νιώσεις σίγουρη και αισιόδοξη για το μέλλον σου. Από την Τετάρτη και μετά, που ο κυβερνήτης σου Ερμής θα εισέλθει στους φιλικούς σου Διδύμους, ξεκινά μία πολύ ευνοϊκή περίοδος για εσένα. Αξιοποίησέ την στο έπακρο για να διευρύνεις τους ορίζοντες σου, αλλά και για να φτάσεις στην κορυφή. Το Σαββατοκύριακο, που ο έναστρος ουρανός θα «κοντραριστεί», θα αισθανθείς λίγο μπερδεμένη στον τρόπο σκέψης σου. Χαλάρωσε και περίμενε να αποσαφηνιστούν κάποια πράγματα, πριν πάρεις τελικές αποφάσεις.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα στα αισθηματικά σου πρέπει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις λύσεις στα προβλήματα που σε απασχολούν μέσα στη σχέση σου. Ο σύντροφός σου έχει ανάγκη την παρουσία σου και οφείλεις να είσαι πρώτα συνεπής απέναντί του και έπειτα να ικανοποιείς τις προσωπικές σου ανάγκες. Εσύ που ακόμη ψάχνεις να βρεις την ερωτική ευτυχία, να ξέρεις ότι το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας θα σε βοηθήσει να ζήσεις ερωτικές στιγμές. Βάλε κι εσύ το χεράκι σου!

Επαγγελματικές
Ήρθε η ώρα για να ρυθμίσεις τα πράγματα στον οικονομικό τομέα και να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου. Προσπάθησε να περιορίσεις οποιεσδήποτε επιπλέον δαπάνες για κάποιο χρονικό διάστημα, ώστε να ισορροπήσεις κάπως τα έσοδα με τα έξοδά σου. Στο χώρο της εργασίας σου θα έχεις την υποστήριξη που έχεις ανάγκη για να καταφέρεις να τα βγάλεις πέρα με τόσες πολλές αρμοδιότητες που έχεις αναλάβει.ΖΥΓΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείς ουσιαστικά με τις δικές σου ανάγκες και τους τρόπους ικανοποίησής τους. Καλό θα είναι να εστιάσεις στην συναισθηματική και οικονομική σου ασφάλεια και να δώσεις έμφαση σε θέματα οικογένειας. Απόφυγε τις απρόσεκτες και απερίσκεπτες κινήσεις. Τα πράγματα θα ισορροπήσουν μόνο αν συμβιβαστείς. Κάτω από αυτές τις περιστάσεις θα γίνεις πιο δυνατή και έτσι θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό και των γύρω σου. Το Σαββατοκύριακο, λόγω των επιρροών που θα δεχτείς από τις αρνητικές όψεις που θα πραγματοποιηθούν, ίσως να προκύψει σύγκρουση ανάμεσα στις απαιτήσεις της προσωπικής και οικογενειακής σου ζωής, αλλά αν σκεφτείς καλύτερα και πιο δίκαια, όλα θα πάνε μία χαρά.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου περιόρισε όσο το δυνατόν περισσότερο την εξουσία και τον έλεγχο στον σύντροφό σου. Προσπάθησε να εξισορροπήσεις τα πράγματα στη σχέση σου και να αναλογιστείς και τις δικές σου ευθύνες, εκεί που βλέπεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Επίσης, μπορεί να βγουν στο προσκήνιο προβλήματα του παρελθόντος όπως και ζητήματα σχετικά με το τι είναι δικό σου και τι είναι δικό του. Καλό θα είναι να είσαι συνεργάσιμη με το ταίρι σου και να αλλάξεις την στάση σου, σε όλα όσα το ενοχλούν. Οι singles θα έχετε εύνοια στις ερωτικές κατακτήσεις.

Επαγγελματικές
Αυτή είναι μια εβδομάδα που μπορείς να αναδείξεις τις ικανότητές σου και να αποκομίσεις ανταμοιβές. Αναπόφευκτες δαπάνες θα σε κάνουν να σκεφτείς το μέλλον των οικονομικών σου. Θα πρέπει να εξισορροπηθούν τα έξοδα με τα έσοδα σου, γι’ αυτό ο καλύτερος τρόπος είναι να τα σχεδιάσεις καλύτερα και να τα αναπρογραμματίσεις.ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή θα είναι μια πολυάσχολη εβδομάδα, που θα λαχταράς να μείνεις μόνη σου και να μαζέψεις ενέργεια, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Οι περιστάσεις θα είναι τέτοιες που θα έχεις μια γενικότερη ανάγκη να απομονωθείς. Από την Τετάρτη και μετά, που ο Ερμής θα σε ευνοεί από το ζώδιο των Διδύμων, θα μπορέσεις να εξισορροπήσεις τη ζωή σου και να αφήσεις πίσω τα βάρη που σε αγχώνουν. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή, για να έρθεις σε επαφή με άτομα που έχεις καιρό να δεις. Το Σαββατοκύριακο, με τις δύσκολες όψεις που πραγματοποιούνται στον έναστρο ουρανό, ένα μυστικό σου μπορεί να αποκαλυφθεί και να στεναχωρηθείς. Να είσαι ειλικρινής και τίμια σε όσους σου ζητήσουν εξηγήσεις και χρειαστεί να απολογηθείς.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα θα αισθανθείς πάρα πολύ κοντά στον σύντροφό σου, αλλά και στις πιο στενές προσωπικές σου σχέσεις. Θα έχεις μεγάλη δύναμη και θα πάρεις ικανοποίηση από την οικογένειά σου. Η ερωτική σου ζωή θα ανθίσει και τα συναισθήματα σου θα είναι έντονα. Είτε είσαι single είτε δεσμευμένη, οι επιθυμίες σου θα εκπληρωθούν και τα συναισθήματά σου θα βρουν ανταπόκριση. Τα πάθη σου θα είναι έντονα, αλλά θα πρέπει να βρεις το σωστό τρόπο για να τα απελευθερώσεις. Το Σαββατοκύριακο έλεγξε τον παρορμητισμό σου, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε σύγκρουση με το ταίρι σου.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα βρεις τα πράγματα κάπως δύσκολα σε σχέση με το περιβάλλον σου και μία από τις αιτίες μπορεί να και η δική σου απαιτητική συμπεριφορά. Καλή εβδομάδα για να διευθετήσεις οικονομικά θέματα. Θα υπάρξει ομαλή ροή στα εισοδήματά σου και δεν θα είσαι πολύ ανήσυχη για τις επόμενες ημέρες. Η βελτίωση στα οικονομικά θα σου δώσει τη δυνατότητα να το ρίξεις και λίγο έξω!ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτήν την εβδομάδα σε γενικές γραμμές τα πράγματα θα πάρουν μια πιο θετική πορεία για τη ζωή σου. Χωρίς καν να προσπαθήσεις, είναι πιθανό να τραβάς την προσοχή των άλλων και να λαμβάνεις υποστήριξη. Κάνε το καλύτερο δυνατόν για να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που έρχονται και, προπάντων, να μάθεις να τις διακρίνεις. Οι επικοινωνίες είναι ζωτικής σημασίας για εσένα τώρα και γενικότερα, η καλή διάθεση σου και το αίσθημα της υποστήριξης και της αρμονίας, θα σε κάνουν να ζήσεις ευτυχισμένες στιγμές. Το δημιουργικό μυαλό σου θα δώσει ώθηση στην εργασία σου από την Τετάρτη και μετά, που ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Διδύμων.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου μπορεί να έχουν κάποιες εντάσεις και να φτάσεις να λογομαχήσεις με τον σύντροφό σου χωρίς λόγο, το Σαββατοκύριακο που θα ακολουθήσει. Πρόσεξε την συμπεριφορά σου και μην εξωθείς τα πράγματα στα άκρα, γιατί δεν είναι καιρός ούτε για πειράματα, αλλά ούτε και για κόντρες. Οι singles πρέπει να αποφασίσετε τι θέλετε και μην δέχεστε τίποτα λιγότερο. Δεν υπάρχει λόγος να συμβιβάζεστε.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα, φίλε Τοξότη, στη δουλειά σου θα έχεις κάποιες καθυστερήσεις που θα εκνευρίζουν, με αποτέλεσμα να ξεσπάς στους συνεργάτες σου, χωρίς ουσιαστικά να είναι δική τους υπαιτιότητα τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν. Μέτρησε λοιπόν τα λόγια σου, βρες την ψυχραιμία σου και μην κάνεις τίποτα πριν το σκεφτείς καλά. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη περίοδο, αφού τα έξοδά σου συνεχίζουν να είναι πολλά. Βάλε ένα πρόγραμμα και μην το παραβιάζεις για κανέναν και για τίποτα.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για να αναλογιστείς τα λάθη σου και να δεις ποιες καταστάσεις χειρίζεσαι με λάθος τρόπο και τι πρέπει να κάνεις για να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα γεγονότα. Από την Τετάρτη και μετά, με τη βοήθεια του Ερμή που θα εισέλθει στους Διδύμους, δρομολόγησε τα νέα σου σχέδια και σκέψου τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις, για να βελτιώσεις την ζωή σου και τις σχέσεις σου. Προσοχή μόνο στον αυθορμητισμό και τη βιασύνη. Φρόντισε τα νέα σου όνειρα να βασίζονται στην λογική και όχι στον συναισθηματισμό, γιατί οι ελπίδες σου τελικά θα αποδειχθούν φρούδες.

Αισθηματικές
Η ερωτική σου σχέση θα είναι σημαντική για εσένα αυτή την εβδομάδα. Μπορεί να νιώσεις μια έντονη επιθυμία να μοιραστείς τα συναισθήματά σου με τον σύντροφό σου και καλό θα είναι να το κάνεις χωρίς φοβίες και αναστολές. Αν είσαι μόνη, θα σκεφτείς σοβαρά την δέσμευση και ίσως τελικά ενδώσεις στις προκλήσεις κάποιου, που σε διεκδικεί έντονα αλλά εσύ διατηρείς κάποιες επιφυλάξεις.

Επαγγελματικές
Μια πολλά υποσχόμενη εβδομάδα θα είναι αυτή για εσένα, όσον αφορά στη ροή των εσόδων σου. Θα έχεις καλές ανταμοιβές, λόγω της σκληρής δουλειάς σου. Ίσως κιόλας ήρθε η στιγμή που θα μπορούσες να πάρεις ένα έξτρα εισόδημα ή έξτρα πληρωμή. Σε εργασιακό επίπεδο, θα έχεις πολλές υποχρεώσεις και θα επιβάλλεται να ζητήσεις βοήθεια για να τα βγάλεις πέρα. Ρίξε λίγο τους τόνους σε διαφωνίες και συζητήσεις που θα κάνεις με τους συνεργάτες σου, ώστε να λάβεις την πολύτιμη υποστήριξη τους.ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα οι γύρω σου θα αναγνωρίσουν τις ικανότητές σου και θα νιώσεις πάρα πολύ καλά. Κάνε το καλύτερο δυνατόν και εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που έρχονται μαζεμένες μπροστά σου από την Τετάρτη και μετά, που ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στους Διδύμους και θα σε ευνοήσει ιδιαίτερα. Τώρα θα συνειδητοποιήσεις το ρόλο που διαδραματίζεις στη ζωή των άλλων και επίσης θα καταλάβεις ότι τα κοντινά σου πρόσωπα παίζουν και αυτά με την σειρά τους ένα σημαντικό ρόλο στη γενικότερη ευτυχία σου και στην καθημερινότητά σου. Έχε υπόψιν σου πως τους έχεις περισσότερο ανάγκη από όσο φαντάζεσαι. Φρόντισε να τους εκτιμήσεις αναλόγως!

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα ο μαγνητισμός σου θα είναι ισχυρός και θα προσελκύσεις έντονα τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν ερωτικά. Το συναίσθημα της αγάπης, η επιθυμία για την ομορφιά και η ερωτική σου παρόρμηση, φαίνεται πως ενισχύονται ιδιαίτερα τώρα. Οι singles θα δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην εξωτερική σας εμφάνιση και θα ανανεώσετε το παρουσιαστικό σας, με αποτέλεσμα να γίνετε άκρως γοητευτικές και σέξι, με πολλές κατακτήσεις στα πόδια σας!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου η ειλικρίνειά σου και η σκληρή προσπάθεια που καταβάλεις, θα έχουν θετικό αντίκτυπο στους γύρω σου και θα νιώσεις απόλυτα ικανοποιημένη από τη στάση των συνεργατών σου. Στα οικονομικά σου θα υπάρξει δυνατότητα να βρεις μερικούς νέους τρόπους να επενδύσεις τα χρήματα σου και το εισόδημά σου θα αυξηθεί. Φρόντισε μόνο να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού ακόμη μία φορά.ΙΧΘΕΙΣ
Αυτή η εβδομάδα είναι μία καλή περίοδος για εσένα, για να σκεφτείς τα προβλήματά σου και να βρεις εποικοδομητικές λύσεις. Η ανάγκη σου να κάνεις ένα… διάλειμμα και να επαναφορτίσεις τον εαυτό σου, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά, θα είναι έντονη. Με τη βοήθεια του Ερμή, που από την Τετάρτη και μετά θα εισέλθει στους Διδύμους και θα σε ευνοήσει, θα καταφέρεις να το πραγματοποιήσεις. Σε γενικές γραμμές, τα πράγματα θα πάρουν μία θετική τροπή για εσένα και χωρίς ιδιαίτερα μεγάλες προσπάθειες από τη μεριά σου, θα βελτιώσεις αρκετούς από τους βασικούς τομείς της καθημερινότητας σου.

Αισθηματικές
Η σχέση σου με τον σύντροφό σου θα βελτιωθεί και θα μοιραστείς μαζί του βαθιά συναισθήματα. Ωστόσο, γίνεσαι λίγο γκρινιάρα αυτές τις ημέρες και αυτό μπορεί να σε φέρει σε σύγκρουση μαζί του. Μην μιλάς πριν σκεφτείς αν έχεις δίκιο και, ακόμη και αν είναι έτσι, προσπάθησε να του δώσεις να καταλάβει την δική σου οπτική. Αν πάλι ανήκεις στην κατηγορία των singles, το παρελθόν σου μπορεί να επιστρέψει και να φλερτάρεις με κάποιο άτομο που γνωρίζεις από παλιά. Ωστόσο, μην κάνεις πράγματα που δεν σε εκφράζουν!

Επαγγελματικές
Πολλές αλλαγές πρόκειται να γίνουν για τη βελτίωση στο χώρο εργασίας σου και ξαφνικά θα έρθεις στο προσκήνιο. Είναι καιρός να βάλεις τα δυνατά σου για να πετύχεις το καλύτερο και να είσαι σίγουρη ότι θα ανταμειφθείς για τη σκληρή προσπάθειά σου. Αυτή μπορεί να είναι η τέλεια στιγμή για να διευθετήσεις κάποια θέματα της καριέρας σου. Τώρα θα συνειδητοποιήσεις πώς στέκεσαι στο επάγγελμα σου και τι σκέφτονται οι άλλοι άνθρωποι για εσένα και θα ικανοποιηθείς.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10