Πανσέληνος στον Σκορπιό! Πώς επηρεάζει το ζώδιό σου; Ευνοείσαι ή όχι;

Στις 14 Μαΐου και ώρα 22:16 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού. Η Πανσέληνος σχηματίζει σύνοδο με τον ανάδρομο Κρόνο και τρίγωνο με τον Δία, γεγονός που αρχίζει να ενεργοποιεί το τρίγωνο Δία-Κρόνου που κορυφώνεται στις 24 Μαΐου. Τι σημαίνει αυτό;

Το λαμπερό φεγγάρι θα αναδείξει θέματα οικονομικά που σχετίζονται με την πατρίδα μας (Δίας στον Καρκίνο), θα βοηθήσει όμως και στην βελτίωση ή αποκατάσταση ερωτικών δεσμών, αφού ο ανάδρομος Κρόνος θα μας ωθήσει να αναθεωρήσουμε κάποιες αποφάσεις μας και να αναγνωρίσουμε την αξία των ατόμων που βρίσκονται ή βρίσκονταν δίπλα μας. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα αναζωπυρωθούν πολλοί έρωτες, ενώ και οι νέοι που θα δημιουργηθούν, θα βάλουν από την αρχή γερά θεμέλια για το μέλλον.

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτή την Πανσέληνο είναι οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθείς.

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Πλούτωνα
Την ίδια μέρα και ώρα 20:50, η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, μια όψη που θα προκαλέσει εντάσεις και βία και μπορεί να σημάνει ακόμα και την οριστική διάλυση των σχέσεων που έχουν φθαρεί. Η όψη αυτή θα μας επηρεάσει μέχρι τις 17 Μαΐου, καθώς στις 16 η Αφροδίτη θα σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό, ενεργοποιώντας έτσι το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα.
Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο αυτή την όψη είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 3-4/1, 3-4/4, 5-6/7 και 6-7/10.

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Στις 14 Μαΐου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σου δίνει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις θέματα που σχετίζονται με δάνεια, οφειλές ή επενδύσεις. Με τη συμμετοχή του ανάδρομου Κρόνου, το επόμενο δεκαπενθήμερο μπορείς να βρεις ένα νέο τρόπο που θα σε βοηθήσει να αποπληρώσεις πιο εύκολα τις οφειλές σου, ενώ παράλληλα θα αποκαταστήσεις και την ερωτική σου ζωή, που έχει υποστεί αρκετά σκαμπανεβάσματα το τελευταίο διάστημα. Αν μάλιστα σε απασχολεί ένας έρωτας που έχει διαλυθεί, τώρα είναι η ευκαιρία να τον προσεγγίσεις. Φρόντισε μόνο να μην επαναφέρεις θέματα που ξέρεις ότι μπορεί να ανοίξουν νέες πληγές, αφού την ίδια μέρα η Αφροδίτη από το ζώδιό σου σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Καλό θα είναι επίσης να αποφύγεις αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ
Στις 14 Μαΐου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο πολικό ζώδιο του Σκορπιού, η οποία αναμένεται να δρομολογήσει σημαντικές εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή. Αν διατηρείς μια σοβαρή σχέση, το επόμενο δεκαπενθήμερο ίσως αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις, αφού πλέον έχεις βεβαιωθεί απόλυτα για τα συναισθήματα και των δυο σας. Αν είσαι μόνη, αναμένεται μια σοβαρή γνωριμία που θα εξελιχθεί σοβαρά με το πέρασμα του χρόνου. Δεν αποκλείεται ωστόσο να σε προσεγγίσει ένα άτομο, το οποίο προσπαθεί εδώ και καιρό να σε κατακτήσει και αυτή τη φορά αποφασίσεις να του δώσεις μια ευκαιρία. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα την ίδια μέρα, συνιστά να προσέχεις περισσότερο τις κινήσεις σου και τα λόγια σου, ώστε να αποφύγεις παρεξηγήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 14 Μαΐου ενεργοποιεί τον άξονα της εργασίας σου και σε βοηθά να δεις τα αποτελέσματα των προσπαθειών που έχεις καταβάλει μέχρι σήμερα. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα λάβεις μια σημαντική ανταμοιβή και παράλληλα θα έχεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις από το σκληρό σου πρόγραμμα και να ασχοληθείς περισσότερο με τις προσωπικές σου ανάγκες. Αν όμως αναζητάς μια νέα εργασία, τότε αντίθετα το γεμάτο φεγγάρι θα σου φέρει μια αξιόλογη πρόταση και θα αναγκαστείς να αλλάξεις το πρόγραμμά σου, προκειμένου να την αξιοποιήσεις. Στον χάρτη της Πανσέληνου, η Αφροδίτη σχηματίζει ακριβές τετράγωνο με τον Πλούτωνα, μια όψη που συνιστά προσοχή, τόσο στα οικονομικά σου όσο και στο φιλικό σου περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στις 14 Μαΐου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα έχεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τον έρωτα, μετά από μια αρκετά ταραγμένη περίοδο που έχεις περάσει. Η σχέση σου θα πάρει μια πιο σοβαρή τροπή, ενώ αν είσαι single, ένα καινούριο πρόσωπο που θα εμφανιστεί στη ζωή σου θα σου προσφέρει απόλυτη αίσθηση οικειότητας και ασφάλειας από την πρώτη στιγμή. Ευχάριστες προοπτικές αναμένονται και στα επαγγελματικά σου, ειδικά αν ανήκεις στους ελεύθερους επαγγελματίες. Αντίθετα, αν είσαι υπάλληλος ή έχεις μια συνεταιρική δουλειά, θα πρέπει να προσέχεις, καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα την ίδια μέρα, ίσως αναδείξει κάποια προβλήματα.

ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 14 Μαΐου ενεργοποιεί τους τομείς του σπιτιού και της οικογένειας, αλλά και της καριέρας σου, οι οποίοι πρόκειται να σε απασχολήσουν το επόμενο δεκαπενθήμερο. Το γεμάτο φεγγάρι σχηματίζει σύνοδο με τον ανάδρομο Κρόνο και τρίγωνο με τον Δία, γεγονός που σηματοδοτεί θετικές αλλαγές, κυρίως στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Είναι πολύ πιθανό ακόμα και να αποφασίσεις να συμβιώσεις με τον αγαπημένο σου και να ξεκινήσεις μια νέα ζωή μαζί του. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στα επαγγελματικά σου, ενώ δεν αποκλείεται να ολοκληρώσεις γραφειοκρατικές διαδικασίες, προκειμένου να ξεκινήσεις μια δική σου δουλειά. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα δεν σε επηρεάζει αρνητικά, φρόντισε όμως να μην καταναλώσεις περισσότερη ενέργεια από αυτή που διαθέτεις και καταβάλεις τον οργανισμό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Πανσέληνος διαμορφώνεται στις 14 Μαΐου στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που θα επηρεάσει θετικά τις σχέσεις σου με το στενό σου περιβάλλον ή ακόμα και επαφές και συζητήσεις που σχετίζονται με την επαγγελματική σου πορεία. Η συμμετοχή του Κρόνου και του Δία εγγυώνται μια νέα σταθερότητα στις σχέσεις που σε ενδιαφέρουν, ενώ παράλληλα φέρνουν στη ζωή σου και καινούρια άτομα που μπορεί να παίξουν ένα σημαντικό ρόλο στο πεπρωμένο σου. Όσο για το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, που διαμορφώνεται στον χάρτη της Πανσελήνου, δεν φαίνεται να σε επηρεάζει αρνητικά, αφού ο Πλούτωνας σχηματίζει θετική γωνία με το ζώδιό σου. Καλό θα είναι όμως να προσέχεις τα οικονομικά σου και να αποφύγεις δοσοληψίες με άτομα που δεν εμπιστεύεσαι απόλυτα.

ΖΥΓΟΣ
Στις 14 Μαΐου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, η οποία σου δείχνει μια διέξοδο από τα οικονομικά προβλήματα που σε ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα. Με την συμμετοχή του ανάδρομου Κρόνου και του Δία, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα μπορέσεις να εισπράξεις χρήματα που σου οφείλονται, να λάβεις ένα βοήθημα από το οικογενειακό σου περιβάλλον ή ένα αξιόλογο bonus από τη δουλειά σου. Αν έχεις περιουσιακά στοιχεία προς εκμετάλλευση, μπορούν τώρα να σου αποφέρουν νέα έσοδα που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις κάποια όνειρά σου. Την ίδια μέρα η κυβερνήτης σου Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, γεγονός που σηματοδοτεί κάποιες δυσκολίες στα αισθηματικά σου, οι οποίες με καλή θέληση μπορούν να ξεπεραστούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο στις 14 Μαΐου και σηματοδοτεί σημαντικές αλλαγές σε πολλούς τομείς της ζωής σου μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο. Η στενή σύνοδος του ανάδρομου Κρόνου θα σου επιτρέψει να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου και τις επιθυμίες σου, ενώ το τρίγωνο του Δία θα έχει σαν αποτέλεσμα να πραγματοποιηθούν όνειρά σου που σχετίζονται με το εξωτερικό, τις σπουδές σου ή την επισημοποίηση ενός έρωτα. Το γεγονός ωστόσο ότι ο κυβερνήτης σου Πλούτωνας σχηματίζει την ίδια μέρα τετράγωνο με την Αφροδίτη, θα προκαλέσει κάποια προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα, τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία. Προσπάθησε όσο μπορείς να είσαι συνεπής στα καθήκοντά σου αλλά και στην συμπεριφορά σου, ώστε να μην δημιουργηθούν εντάσεις ή παρεξηγήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στις 14 Μαΐου σχηματίζεται η Πανσέληνος στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου και σου δίνει την ευκαιρία να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου, να χαλαρώσεις και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου ώστε να περάσεις στη δράση που σε περιμένει από τον επόμενο μήνα. Μέχρι τότε, μπορείς να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου, να τακτοποιήσεις τυχόν υποχρεώσεις που εκκρεμούν, αλλά και να φροντίσεις για την προσωπική σου ανανέωση. Στην ερωτική σου ζωή, η διαίσθησή σου είναι αυτή που θα σε καθοδηγήσει, ώστε να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον του δεσμού σου ή για τη δημιουργία μιας νέας σχέσης. Το τετράγωνο που σχηματίζει την ίδια μέρα η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, μπορεί να σε ωθήσει να κάνεις κάποια παραπάνω έξοδα, τα οποία όμως θα ευχαριστηθείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 14 Μαΐου, θα αποδειχθεί αρκετά θετική για το ζώδιό σου, καθώς θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις τους στόχους σου και να πετύχεις τις προσωπικές φιλοδοξίες σου. Το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα δημιουργήσεις επίσης νέες φιλικές σχέσεις με άτομα που θα έχουν τη δυνατότητα να σε υποστηρίξουν και να σε προωθήσουν σε μια καλύτερη θέση. Αν είσαι άνεργη, το ίδιο διάστημα θα δεχτείς μια πολύ αξιόλογη πρόταση. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα ωστόσο, που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, θα δημιουργήσει κάποια προβλήματα στο οικογενειακό σου περιβάλλον, τα οποία μπορεί να σε αποπροσανατολίσουν και θα χρειαστούν αρκετή προσπάθεια για να ξεπεραστούν. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και μην πιέσεις περισσότερο την κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Πανσέληνος διαμορφώνεται στις 14 Μαΐου στο μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σου και σηματοδοτεί την ολοκλήρωση των προσπαθειών που έχεις καταβάλει στον επαγγελματικό τομέα. Τώρα μπορείς να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου και να χαρείς την επιτυχία σου, η οποία θα ενισχύσει σημαντικά και τις αποδοχές σου. Η Πανσέληνος μπορεί επίσης να πυροδοτήσει εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, ειδικά αν διατηρείς μια σοβαρή σχέση, την οποία θα αποφασίσεις να επισημοποιήσεις αυτό το διάστημα. Ωστόσο, αν είσαι μόνη, καλό θα είναι να είσαι περισσότερο επιφυλακτική στις νέες γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα, καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα που κυριαρχεί στον χάρτη της Πανσελήνου, μπορεί να σε ωθήσει σε παράνομες περιπέτειες που δεν οδηγούν πουθενά.

ΙΧΘΕΙΣ
Στις 14 Μαΐου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού, η οποία σχηματίζει τρίγωνο με τον παραδοσιακό σου κυβερνήτη, Δία. Έτσι, το ερχόμενο διάστημα αναμένεται ιδιαίτερα θετικό για σένα, αφού θα μπορέσεις να ανταποκριθείς πιο εύκολα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου ενώ παράλληλα θα βγεις περισσότερο έξω, θα κάνεις μικρά ή μεγαλύτερα ταξίδια που θα σε ανανεώσουν και θα γνωρίσεις άτομα με τα οποία θα δημιουργήσεις σημαντικές σχέσεις. Αν μάλιστα είσαι μόνη, δεν αποκλείεται να συνάψεις ένα σοβαρό δεσμό. Τα οικονομικά σου ωστόσο, χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα που σχηματίζεται την ίδια μέρα θα προκαλέσει έξοδα, στα οποία δύσκολα θα μπορέσεις να ανταποκριθείς. Καλό θα είναι μάλιστα να αποφύγεις οικονομικές συναλλαγές ακόμα και με άτομα που εμπιστεύεσαι, ώστε να μην βγεις χαμένη.

Read More

And More