Πίσω στην κορυφή της σελίδας
31.05.2014 | 22:21

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 2 ως 8 Ιουνίου! Τι λένε τα άστρα;

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 2 ως 8 Ιουνίου! Τι λένε τα άστρα;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Τι προβλέπει το ζώδιό σου για την εβδομάδα που ξεκινά; Τι να περιμένεις στα αισθηματικά και πως θα κυλήσουν οι μέρες στα επαγγελματικά;

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ...

ΚΡΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα, ξεκινά πολύ για καλά για εσένα, καθώς δημιουργούνται κάποιες καλύτερες προϋποθέσεις, πρώτα για τη διάθεσή σου και μετά για ό,τι σχετίζεται με την εργασία σου, τις διάφορες σχέσεις σου, τις οικονομικές, αλλά και τις περιουσιακές σου υποθέσεις. Ό,τι έχει να κάνει με συμφέροντα, κέρδος και αισθηματικά ως τις 7 Ιουνίου, που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, θα είναι πολύ ευνοϊκά για εσένα. Επιτάχυνε, λοιπόν, ενέργειες και αποφάσεις σε όλους τους τομείς. Έτσι, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου και να πάρεις λίγο τα πάνω σου. Μια μεγαλύτερη κινητικότητα θα ξεκινήσει αυτές τις μέρες και, αν καταφέρεις να μην υποκύψεις στη νευρικότητα (γιατί θα υπάρχει και αυτή), πολλά πράγματα, τομείς και δραστηριότητες μπορεί να εξελιχθούν πιο ικανοποιητικά. Ο διάλογος μπορεί να σε φέρει πιο κοντά στο σύντροφό σου ή να δώσει ευκαιρίες και για καινούριες γνωριμίες.

Αισθηματικές
Κάποιο τρίτο πρόσωπο από το οικογενειακό σου περιβάλλον θα εισβάλει στη σχέση σου και θα προσπαθήσει να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στον σύντροφό σου, για οικονομικούς λόγους. Κράτα απόλυτη στάση απέναντί του και μην του αφήσεις περιθώρια να δράσει. Έτσι μόνο μπορείς να διαφυλάξεις το δεσμό σου. Αν είσαι μόνη, σταμάτα να αγχώνεσαι και εκμεταλλεύσου τις καλές επιρροές που σου στέλνει ο κυβερνήτης σου Άρης από τον Ζυγό, για να πλησιάσεις αυτόν που θέλεις. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Επαγγελματικές
Ό,τι έχεις στο μυαλό σου και θέλεις να πετύχεις στον τομέα της δουλειάς σου, μπορείς να το κάνεις, με πρακτικές και λογικές κινήσεις. Παράμεινε ψύχραιμη και μην δίνεις σημασία στις παράλογες απαιτήσεις των προϊσταμένων σου. Η σκληρή και μεθοδευμένη δουλειά είναι αυτή που θα σε ανταμείψει στο τέλος, τόσο ηθικά όσο και υλικά. Σε καμία περίπτωση μην παρεκκλίνεις από τους στόχους σου.ΤΑΥΡΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα σε περιμένει δράση στους περισσότερους τομείς της ζωής σου, αρκετά εύκολη, όχι όμως και εντελώς ξεκούραστη. Στις σπουδές, την εργασία, τα οικονομικά, τα πάσης φύσεως συμφέροντά σου, αλλά και στις διάφορες σχέσεις σου, φιλικές, επαγγελματικές, κοινωνικές, συγγενικές καθώς επίσης και στα αισθηματικά σου θέματα, θα έχεις εύνοια, χάρη στη θέση του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, από το ζώδιό σου. Από το Σάββατο και μετά να είσαι προσεχτική, γιατί ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και θα δημιουργήσει εντάσεις και προστριβές, χωρίς υπαρκτό λόγο.

Αισθηματικές
Έντονος ερωτισμός και πάθος θα σε διακατέχουν αυτήν την εβδομάδα στη σχέση σου και, αν καταφέρεις να οργανώσεις μια μικρή απόδραση για το Σαββατοκύριακο, σίγουρα θα έρθεις ακόμα πιο κοντά στο ταίρι σου. Μην αφήσεις υποψίες και υπόνοιες να βγουν στην επιφάνεια, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις, θα είναι να τσακωθείς με τον σύντροφό σου, χωρίς ουσιαστικό λόγο και αιτία. Αν είσαι single, καλό θα είναι να ξεκαθαρίσεις πρώτα τι είναι αυτό που θέλεις και μετά να αναζητήσεις το στόχο σου. Διαφορετικά, καλύτερα να απολαύσεις την ελευθερία σου, προς το παρόν!

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα πρέπει να είσαι πολύ προσεχτική στον τρόπο που χειρίζεσαι τα πράγματα στο χώρο της δουλειάς σου, καθώς και σε ό,τι αφορά στα μελλοντικά σου σχέδια. Να θυμάσαι ότι στο χέρι σου είναι το αν θα βγεις νικήτρια ή χαμένη -εξαρτάται από τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι και από το ποιους εμπιστεύεσαι. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις όλο και αυξάνονται. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις αυτήν την εβδομάδα, για να αυξήσεις τα έσοδα σου.ΔΙΔΥΜΟΙ
Και αυτήν την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν οικονομικά θέματα, πάσης φύσεως συμφέροντα, σχέσεις φιλικές, αλλά και επαγγελματικές. Μάλιστα, αυτό το διάστημα θα έχεις την ανάλογη διάθεση να ασχοληθείς ιδιαίτερα με αυτά τα θέματα, χωρίς όμως να δεις και ουσιαστικά αποτελέσματα, τουλάχιστον από το Σάββατο και μετά, που ο κυβερνήτης σου θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τον Καρκίνο. Ο συνδυασμός των πλανητών μέχρι το Σάββατο, βοηθά στην ενδυνάμωση της διαίσθησής σου και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να φέρει φρέσκιες ιδέες και νέες γνωριμίες στη ζωή σου. Συμφέρει λοιπόν από κάθε άποψη, στο βαθμό φυσικά που περνάει από το χέρι σου, να επισπεύσεις κάθε ενέργεια που θα βοηθούσε να φτάσεις πιο γρήγορα και αποτελεσματικά στην πραγματοποίηση των στόχων σου.

Αισθηματικές
Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό του Ταύρου θα προσπαθήσει να σου ανοίξει επιτέλους τα μάτια, ώστε να δεις το ταίρι σου με περισσότερη κατανόηση και να δείξεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα στις συζητήσεις σας, αυτή την εβδομάδα. Μην αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες τυχόν ευκαιρίες που θα σου χτυπήσουν την πόρτα. Κι εσύ που ακόμη δεν έχεις σύντροφο, μην απογοητεύεσαι. Πέρασε το χρόνο σου όσο καλύτερα μπορείς και να ξέρεις πως το σύμπαν συνωμοτεί για να βρεις τον έρωτα!

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα όχι μόνο θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά σου, αλλά θα δεις και συνεργάτες σου να είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν στα θέματα που θέλεις να ολοκληρώσεις. Ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί και με λίγη διασκέδαση που τόσο πολύ την έχεις ανάγκη. Μην πάρεις αποφάσεις αυτήν την εβδομάδα που αφορούν στο μέλλον των οικονομικών σου. Αντίθετα, πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα τις υποχρεώσεις σου για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το καλοκαίρι μπήκε και έρχονται μαζί του κάποιες ευνοϊκότερες μέρες που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να κάνεις σχέδια σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Αν και δεν θα τα δεις να υλοποιούνται άμεσα, λόγω της έναρξης της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιό σου, σχέδια και επιδιώξεις θα δώσουν δυνατό παρών αυτήν την εβδομάδα στη ζωή σου. Οι πλανήτες αυτό το διάστημα θα σε “υποχρεώσουν” κατά κάποιον τρόπο να ασχοληθείς εντατικά με θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, τη διαμονή σου, κάποιον άλλο χώρο, τις ανάγκες ή και τα προβλήματα συγγενικών ή φιλικών σου προσώπων. Ό,τι μπορείς να αφήσεις για αργότερα σε σχέση με τα οικονομικά, την εργασία αλλά και τα αισθηματικά σου, φρόντισε να το αναβάλεις.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου αρχίζουν να αλλάζουν. Θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, ώστε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για την καλυτέρευση της σχέσης σας. Αν είσαι μόνη, φρόντισε να δεις τις καταστάσεις με αισιοδοξία και μην μεμψιμοιρείς. Όλα εξαρτώνται από σένα. 

Επαγγελματικές
Φρόντισε να συνεργαστείς με τους άλλους αυτήν την εβδομάδα, για να λύσεις προβληματικά θέματα στη δουλειά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις που δεν πρέπει να τις προσπεράσεις γιατί σε συμφέρουν. Ύπουλες κινήσεις που πιθανόν να αντιληφθείς, θα σε κάνουν να δεις τι και ποιος κρύβεται πίσω από αυτά που σε προβληματίζουν. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε τα πολλά έξοδα. Κάποια νομικά ή φορολογικά ζητήματα που θα σε απασχολήσουν, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.ΛΕΩΝ
Αναμφίβολα αυτή η εβδομάδα έρχεται για να σου λύσει τα χέρια και να σου δώσει λύσεις σε πολλά θέματα που σε απασχολούν. Τα θετικά που έρχονται μπορούν να αναζητηθούν στη συμπαράσταση και τη συμπάθεια που μπορεί να εισπράξεις από την πλευρά των άλλων, αλλά και σε κινήσεις που μπορείς να κάνεις σε οικονομικά και επαγγελματικά. Ακόμα και τα αισθηματικά σου μπορείς να τα ενισχύσεις, να τα βελτιώσεις ή να τα ανανεώσεις αυτό το διάστημα. Αντίθετα, χρειάζονται προσοχή οι σπουδές και γενικά η επικοινωνία και οι λογαριασμοί.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου μην αφήνεις τις φαντασιώσεις σου να σε παγιδεύουν και μην παρασύρεσαι από ψευδαισθήσεις που τροφοδοτούν οι υποσχέσεις του συντρόφου σου. Φρόντισε να είσαι ρεαλίστρια και να κινήσεις τα νήματα της σχέσης σου σε λογικά επίπεδα. Οι singles καλό θα είναι να μάθουν να περνούν καλά χωρίς την εμμονή της δέσμευσης, που μπορεί να τις οδηγήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις και ενέργειες.

Επαγγελματικές
Μάθε να κρατάς χαμηλούς τόνους στη δουλειά σου και μην ανακατεύεσαι σε καταστάσεις που δε σε αφορούν. Δείξε σοβαρότητα και αυτοσυγκράτηση σε τυχόν προτάσεις, γιατί ενώ υπάρχει καλή θέληση, οι δυσκολίες θα είναι αρκετές. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να δείξεις σύνεση, ειδικά σε κάποια απρόσμενα έξοδα, που θα σου παρουσιαστούν αυτήν την εβδομάδα.ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα έρχεται η ώρα να πάρεις κάποιες ανάσες ανακούφισης. Βέβαια, μην περιμένεις την απόλυτα θετική μεταστροφή των πραγμάτων από τη μια στιγμή στην άλλη, αλλά σημασία έχει ότι θα υπάρξουν σταδιακά οι προϋποθέσεις για να συμβεί κάτι τέτοιο. Δύο είναι οι τομείς που μπορούν να βρουν λύσεις και διεξόδους στα όποια προβλήματα έχεις αυτό το διάστημα. Ο ένας σχετίζεται με τα οικονομικά και τα περιουσιακά σου και ο άλλος με τις σχέσεις, τις συνεργασίες, αλλά και τα ερωτικά σου. Απλά χρειάζεται από μέρους σου υπομονή και επιμονή.

Αισθηματικές
Ευχάριστα θα είναι τα μαντάτα για την ερωτική σου ζωή αυτές τις μέρες καθώς ό,τι κι αν ζητήσεις, το πιθανότερο είναι να το έχεις. Το συναίσθημα που θα εκφράσει ο σύντροφός σου θα εξαφανίσει τις ανασφάλειες που νιώθεις και το ρομαντικό κλίμα θα είναι αυτό που θα αντικαταστήσει οποιονδήποτε αρνητισμό. Οι singles θα έχετε πολλές ευκαιρίες να γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα μέσω του φιλικού σας περίγυρου και να περάσετε πολύ καλά μαζί τους. Αν τώρα και κάποια γνωριμία εξελιχθεί σε επίσημη σχέση, τότε… καλά να περάσετε!

Επαγγελματικές
H εβδομάδα αυτή ευνοεί τους στόχους σου, τουλάχιστον μέχρι το Σάββατο, που ο κυβερνήτης σου Ερμής θα κινείται σε ορθή πορεία. Κινήσου δυναμικά, για να πετύχεις ακόμα και αυτούς που θεωρείς δυσκολότερους και φρόντισε να συμβουλευτείς τα άτομα που εμπιστεύεσαι, ώστε να κάνεις το επόμενο βήμα στη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου έχεις μπόλικες υποχρεώσεις που πολλές φορές σου χαλούν τη διάθεση. Αν συγκρατηθείς και δεν παραπλανηθείς, θα εξισορροπήσεις.ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά συμπαθητική για εσένα και έχει αρκετά να σου προσφέρει, κυρίως σε ό,τι σχετίζεται με τα οικονομικά σου. Κάποια χρήματα που ίσως είχες δανείσει θα σου επιστραφούν ή θα λάβεις κάποιο σημαντικό ποσό, είτε από την εργασία σου είτε από κάπου που δεν το περιμένεις. Αυξημένη εύνοια υπάρχει και στα επαγγελματικά, αφού οι κόποι σου αρχίζουν να αναγνωρίζονται από τους ανωτέρους σου, ενώ και οι ελεύθεροι επαγγελματίες ανοίγετε τα φτερά σας για κάτι καλύτερο. Από το Σάββατο και μετά, που ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Καρκίνο, φρόντισε να είσαι πιο προσεκτική σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αλλά κυρίως στα αισθηματικά σου. Η στάση σου κάποιες φορές πληγώνει το ταίρι σου, ενώ το ίδιο ισχύει και στις φιλικές σου σχέσεις.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα σταμάτα να απομακρύνεσαι από το ταίρι σου και άρχισε να μιλάς ανοιχτά, για να βρείτε από κοινού λύσεις σε θέματα που σε προβληματίζουν. Αν εξωτερικευτείς και δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα, τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά! Αν είσαι μόνη, η συμβουλή των άστρων είναι να σταματήσεις να κυνηγάς το ανέφικτο και να προσαρμοστείς στην κατάσταση που βιώνεις. Θα νιώσεις πολύ καλύτερα!

Επαγγελματικές
Οι στόχοι και οι ιδέες σου είναι σε καλό δρόμο, με την Αφροδίτη να κινείται στον Ταύρο και να ανοίγει διάπλατα τις πόρτες επικοινωνίας με τους συνεργάτες σου. Οι γνωριμίες που θα κάνεις τώρα θα σου χρειαστούν πολύ γρήγορα για την επίτευξη των επαγγελματικών σου σχεδίων, γι’ αυτό καλό θα είναι να είσαι ιδιαίτερα διπλωματική στα λόγια σου και στις κινήσεις σου.ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αναμφίβολα η καθημερινότητά σου έχει κάπως επιβαρυνθεί, καθώς κάποια πράγματα έχουν υποστεί κάποιες... αρρυθμίες. Σπουδές, επικοινωνία και ό,τι σχετίζεται με ταξίδια παρουσιάζουν κάποιες καθυστερήσεις, μπερδέματα ή παραφιλολογία και καλό θα είναι να είσαι πιο προσεχτική. Ωστόσο, μέχρι τις 7 του μήνα, που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τον Καρκίνο, υπάρχει η δυνατότητα σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο να κινηθείς κάπως πιο ωφέλιμα. Από την άλλη, στα αισθηματικά σου ζητήματα αυτή η εβδομάδα, με την Αφροδίτη να κινείται στον Ταύρο, είναι αρκετά ευνοϊκή. Αξιοποίησε αυτές τις μέρες και πάρε αποφάσεις σημαντικές για το μέλλον της σχέσης ή του γάμου σου. Πολλές singles αυτό το διάστημα ίσως να γνωρίσουν τον άντρα της ζωής τους. Έχετε μάτια και καρδιά ανοιχτά!

Αισθηματικές
Μία πολύ ερωτική εβδομάδα γεμάτη αξέχαστες εμπειρίες σε υποδέχεται. Αν υπάρχει κάτι ακόμα που σε προβληματίζει, το πλανητικό σκηνικό τουλάχιστον μέχρι το Σάββατο, θα σε βοηθήσει να το λύσεις. Άσε τους εγωισμούς και εκφράσου έτσι όπως πρέπει, για να υπάρχει αρμονία και ισορροπία στη σχέση σου με τον σύντροφό σου. Και αν ακόμη ψάχνεσαι, καλό θα ήταν να κατασταλάξεις πρώτα μέσα σου και μετά να ανοίξεις τα φτερά σου για το ταξίδι του έρωτα.

Επαγγελματικές
Συμφέρουσες προτάσεις και καλές συνεργασίες φέρνει στο κατώφλι σου αυτή η εβδομάδα στον τομέα της δουλειάς σου. Μην αναβάλεις άλλο ξεχασμένες υποθέσεις του παρελθόντος και κάνε τις απαραίτητες κινήσεις για να τις διεκπεραιώσεις. Στα οικονομικά σου, αν και τα έξοδα συνεχίζονται, τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις πολύ τα έσοδα σου.ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή η εβδομάδα θα σου δώσει το έναυσμα για να υπάρξει μια πιο δημιουργική κινητικότητα, που θα συμβάλλει σε εποικοδομητικές αλλαγές στη ζωή σου. Θα υπάρξουν βελτιώσεις στα οικονομικά σου, ξεκινήματα επαγγελματικά, αλλά και ρύθμιση θεμάτων της καθημερινότητάς σου. Άκουσε με μεγαλύτερη προθυμία προτάσεις, υποδείξεις, ακόμη και παρατηρήσεις από το σύντροφό σου και έμπειρα άτομα στο χώρο της εργασίας σου, γιατί κάτι θετικό πρόκειται να προκύψει για εσένα, και μάλιστα πολύ γρήγορα! Ρυθμίσεις σχετικές με το οικογενειακό περιβάλλον ή τον αισθηματικό τομέα, ευνοούνται ιδιαίτερα την Τρίτη και την Τετάρτη. Μια ευχάριστη είδηση από φίλους θα σε ενθουσιάσει.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα απρόσμενα γεγονότα σε πλημμυρίζουν από χαρά! Η καλοτυχία των ημερών οφείλεται εν μέρει βέβαια και στην Αφροδίτη, η οποία από τον Ταύρο αλλάζει πολλά πράγματα στη σχέση σου και σου φέρνει νέες ευκαιρίες. Ακόμα κι εσύ που ακόμη είσαι μόνη, δώσε μία ευκαιρία σε ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον να έρθει κοντά σου και να γνωριστείτε καλύτερα. Η θεά Τύχη θα είναι με το μέρος σου.

Επαγγελματικές
Τα ζητήματα της δουλειάς σου πηγαίνουν μια χαρά. Μην επιτρέπεις λοιπόν σε ανασφάλειες και άγχη να σου δημιουργούν περιττή κούραση και πίεση. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές και ήρθε επιτέλους η ώρα οι κόποι σου να αποδώσουν καρπούς. Θα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου και θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις νέα ανοίγματα που το μόνο που θα κάνουν θα είναι να σε επιφορτίσουν με στρες.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα μπορέσεις να βρεις λύσεις σε κάποια επαγγελματικά προβλήματα που σε ταλαιπωρούν αρκετό καιρό τώρα. Τώρα μπορεί να σε βοηθήσουν κάποιοι στενοί συνεργάτες ή φίλοι. Στα οικονομικά σου θα παρουσιαστούν κάποια σκαμπανεβάσματα για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτική στη διαχείριση του χρήματος. Αυτό το διάστημα ευνοούνται τα αισθηματικά, αλλά και οι φιλικές σχέσεις. Ιδιαίτερα οι δεσμευμένες του ζωδίου, θα μπείτε στη διαδικασία να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να αποκτήσετε απόγονο.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα αφιέρωσε λίγο χρόνο στο ταίρι σου και χαλαρώστε μαζί. Η θέση της Αφροδίτης, που παραμένει στον Ταύρο, σε οδηγεί προς αυτήν την κατεύθυνση. Μην αργείς, αλλά κάνε τις προτάσεις σου και θα περάσετε πολύ όμορφα οι δυο σας! Αν ακόμη βρίσκεσαι σε φάση ψαξίματος, συνέχισε να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες για να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Πολύ γρήγορα αυτός που αναζητάς θα έρθει κοντά σου.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα... κάτσε στ’ αυγά σου! Μην κάνεις καμιά αλλαγή στη δουλειά σου και προπάντων, μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά. Στα μέσα της εβδομάδας θα σου πέσει πολύ δουλειά και θα έχεις αρκετό τρέξιμο. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου, αυτήν την περίοδο θα είναι σε στασιμότητα. Κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και προστάτευσε τα κεκτημένα σου.ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα μπορέσεις να προωθήσεις θέματα επικοινωνίας και να καλύψεις πάσης φύσεως λογαριασμούς. Ωστόσο, χρειάζεται μεγαλύτερη παρατηρητικότητα και προσοχή στον επαγγελματικό σου τομέα. Με λίγη παραπάνω προσοχή το παρασκήνιο θα πέσει στην αντίληψή σου και καλά θα κάνεις να το αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και διπλωματία. Αξιοποίησε περισσότερο την Τρίτη και την Τετάρτη, που το πλανητικό σκηνικό θα σε ευνοήσει αρκετά, για να καταφέρεις κάτι καλύτερο σε σχέσεις, αισθηματικά, συνεργασίες, αλλά και σε ό,τι σχετίζεται με τα οικονομικά σου. Επίσης, μπορείς να δεις φίλους, συγγενικά πρόσωπα και να διασκεδάσεις.

Αισθηματικές
Η Αφροδίτη στον Ταύρο είναι εδώ για να σου δώσει ευκαιρίες, προκειμένου να ξαναφτιάξεις λίγο την κατάσταση στη σχέση σου. Αν είσαι μόνη, κάτι καινούριο έρχεται στον ορίζοντα, αρκεί να ρίξεις λίγο τον πήχη στις προσδοκίες σου και να σταματήσεις να αναζητάς την τελειότητα.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα κάποια προβλήματα στη δουλειά είναι στο πρόγραμμα και γι’ αυτό πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, ώστε να βρεις τις αναγκαίες λύσεις. Για καλή σου τύχη, έχεις μαζί σου τον Ερμή από τον Καρκίνο, ο οποίος μέχρι το Σάββατο που θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, σε ευνοεί για να μπορέσεις να ισορροπήσεις κάπως τις καταστάσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά θα αρχίσουν σιγά-σιγά να ισορροπούν. Μέχρι τότε όμως, μην κάνεις καμία οικονομική συναλλαγή, που να έχει σχέση με έξοδα.ΙΧΘΕΙΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα δεις μεγάλη αλλαγή, ιδιαίτερα στα οικονομικά και στα επαγγελματικά σου. Βέβαια, δεν θα αλλάξουν όλα διά μαγείας, αλλά σημασία έχει ότι θα κυλήσουν καλύτερα από τις προηγούμενες μέρες, τουλάχιστον μέχρι το Σάββατο, που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου. Αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά βατή και αρκετά δημιουργική στο ξεκίνημά της και θα πάρεις κάποιες καλές ειδήσεις. Αν υπάρχουν οικονομικά θέματα ανοιχτά, αλλά και ό,τι αφορά στα ακίνητα και τα περιουσιακά σου, καλύτερα να τα αφήσεις για τον επόμενο μήνα. Το ίδιο ισχύει και για τα λεπτά οικογενειακά ζητήματα και για ό,τι σχετίζεται με τα αισθηματικά σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα καλά νέα δεν σταματούν να έρχονται! Η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου τόσο πολύ που δεν θα μπορεί να σε... συγκρατήσει κανένας! Αυτόν τον καιρό θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να έρθεις πιο πολύ κοντά του. Αν ανήκεις στην κατηγορία των singles, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς. Αυτό που είναι να έρθει θα έρθει στην ώρα του και από εκεί που δεν το περιμένεις.

Επαγγελματικές
Δεν υπάρχουν συγκλονιστικές εξελίξεις αυτήν την εβδομάδα στη δουλειά σου. Πέρνα την εβδομάδα σου έτσι όπως θα έρθει, χωρίς να πιέσεις τον εαυτό σου να ασχοληθεί με καταστάσεις που θα σε κουράσουν. Στα οικονομικά σου απόφυγε να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις κινήσεις που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10