ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ: Ποιον τομέα της ζωής σου επηρεάζει; Τι πρέπει να προσέξεις σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Στις 13 Ιουνίου και ώρα 7:11, διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη. Το γεμάτο φεγγάρι, στο ζώδιο που κυβερνά ο Δίας, αυξάνει την αισιοδοξία μας, μας ανοίγει τη διάθεση για περιπέτειες και εκδρομές και μας παροτρύνει να ασχοληθούμε με το μεγάλο όραμα και να αφήσουμε στην άκρη τις απλές, καθημερινές ανησυχίες και τις τριβές που δεν οδηγούν πουθενά. Τώρα, μπορούμε να δούμε πιο καθαρά τον ορίζοντα που μας ανοίγεται και τις νέες προοπτικές που μπορούμε να δημιουργήσουμε αν απεγκλωβιστούμε από τα στενά περιθώρια που έχουμε διαμορφώσει. Τα ταξίδια, η εκπαίδευση και οι επαφές με άτομα διαφορετικών αντιλήψεων, μπορούν να έχουν μια θετική επιρροή στην φιλοσοφία και τη στάση ζωής μας.

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) καθώς και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) θα ευνοηθούν περισσότερο από αυτή την Πανσέληνο.

Αφροδίτη αντίθεση με Κρόνο
Μόλις δυο λεπτά νωρίτερα, στις 7:09 κορυφώνεται και η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου, μια αντικρουόμενη όψη που σηματοδοτεί προβλήματα τόσο στις προσωπικές σχέσεις όσο και στα οικονομικά. Ο Κρόνος που βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, θα επαναφέρει στο προσκήνιο θέματα που δεν έχουν λυθεί και που χρειάζονται ριζική αντιμετώπιση. Η Αφροδίτη σε πιο ισχυρή θέση, στο ζώδιο που κυβερνά, τον Ταύρο, μπορεί να υπερισχύσει και να φέρει λύσεις πριν φτάσουν οι εξελίξεις σε οριακό σημείο. Θα πρέπει όμως κι εμείς να είμαστε έτοιμοι να υποχωρήσουμε αν κρίνεται απαραίτητο.

Η όψη αυτή επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους).

ΚΡΙΟΣ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 13 Ιουνίου στο συμβατό ζώδιο του Τοξότη ενεργοποιεί τον ένατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου και αναμένεται να λειτουργήσει πολύ θετικά για σένα. Έτσι, τις επόμενες δυο εβδομάδες μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες για ταξίδια, για παρακολούθηση κάποιου σεμιναρίου που σε ενδιαφέρει, ενώ δεν αποκλείεται κάποια γεγονότα να αλλάξουν σταδιακά τη φιλοσοφία σου. Αν διατηρείς μια σοβαρή σχέση, αυτό το διάστημα μπορεί να πάρει το δρόμο της επισημοποίησης.
Ωστόσο, η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου που διαμορφώνεται την ίδια μέρα θα δημιουργήσει έντονη πίεση στα οικονομικά σου καθώς θα υπάρξουν αυξημένες υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Ίσως πιεστείς επίσης, εξαιτίας αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων που περιορίζουν σημαντικά τον ελεύθερο χρόνο σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 13 Ιουνίου στρέφει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου, ενώ παράλληλα σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μια ριζική μεταμόρφωση που έχεις ανάγκη. Με την αποπληρωμή τυχόν οφειλών σου ή με μία οικονομική βοήθεια από αγαπημένα σου πρόσωπα θα μπορέσεις να κάνεις αγορές για το σπίτι σου ή τον εαυτό σου που θα σε αναζωογονήσουν. Αν είσαι μόνη, μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο ίσως κάνεις μια γνωριμία που θα σε καλύπτει πνευματικά και ερωτικά.
Η αντίθεση ωστόσο που διαμορφώνει η κυβερνήτης σου Αφροδίτη με τον Κρόνο την ίδια μέρα μπορεί να προμηνύει εντάσεις στις σχέσεις σου, ειδικά αν είναι ήδη προβληματικές. Με την ανάδρομη πορεία του Κρόνου μπορείς, αν το επιθυμείς, να βρεις συγκαταβατικές λύσεις ώστε να αποφύγεις τα χειρότερα. Αν πάλι βλέπεις ότι δεν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης ίσως ο χωρισμός να είναι μονόδρομος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στις 13 Ιουνίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο πολικό ζώδιο του Τοξότη που φέρνει σε πρώτο πλάνο τις σχέσεις σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι κατάλληλο για να αξιολογήσεις τα πρόσωπα που υπάρχουν στη ζωή σου και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία τους. Αν είσαι μόνη, το διάστημα αυτό θα υπάρξει μια γνωριμία που μπορεί να εξελιχθεί πολύ σοβαρά στο μέλλον.
Τα επαγγελματικά σου ωστόσο φαίνεται να σε ταλαιπωρούν περισσότερο αυτό το διάστημα, καθώς η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, σου δημιουργεί ανασφάλεια και αμφιβολίες. Αν πραγματικά η δουλειά που κάνεις αυτή τη στιγμή δεν σε καλύπτει ή δεν σου προσφέρει προοπτικές εξέλιξης, ίσως αναζητήσεις κάτι άλλο. Καλό θα είναι όμως να μην εγκαταλείψεις κάτι σίγουρο πριν βεβαιωθείς ότι έχεις εξασφαλίσει το καλύτερο που ζητάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 13 Ιουνίου φωτίζει τον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τη δουλειά και την υγεία σου. Έτσι, τις επόμενες δυο εβδομάδες οι προσπάθειες που έχεις κάνει για την επαγγελματική σου πρόοδο θα αρχίσουν να αποδίδουν και η ανταμοιβή σου θα είναι μια σημαντική αύξηση στις αποδοχές σου. Παρόλο που η Πανσέληνος δεν σχηματίζει αρνητικές όψεις καλό θα είναι να μην ξεπεράσεις τα όριά σου ώστε να μην καταβάλεις τον οργανισμό σου.
Την ίδια μέρα σχηματίζεται και η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου που δεν σε επηρεάζει αρνητικά, αφού και οι δυο πλανήτες βρίσκονται σε ευνοϊκά για σένα ζώδια. Καλό θα είναι όμως να προσέχεις τους «καλοθελητές» που μπορεί να βρίσκονται ακόμα και μέσα στο φιλικό σου περιβάλλον και που προσπαθούν να βρουν το αδύνατο σημείο σου για να σε χτυπήσουν. Προσοχή και στις σχέσεις σου.

ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 13 Ιουνίου είναι πολύ θετική για το δικό σου ζώδιο αφού σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις τον έρωτα και τις διασκεδάσεις ή ακόμα και να πάρεις την πρώτη σου καλοκαιρινή άδεια για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, οι επόμενες δυο εβδομάδες αναμένονται πολύ φλογερές και ενδιαφέρουσες. Αν μάλιστα είσαι μόνη, δεν αποκλείεται να δεις με άλλα μάτια ένα φιλικό σου πρόσωπο και να ανοίξεις ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο μαζί του. Εύνοια αναμένεται και στον επαγγελματικό τομέα, ειδικά αν διατηρείς μια δική σου επιχείρηση ή ασχολείσαι με καλλιτεχνικές δραστηριότητες.
Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου που διαμορφώνεται την ίδια μέρα ωστόσο, φέρνει για άλλη μια φορά στην επιφάνεια οικογενειακά προβλήματα που διαιωνίζονται και κατά κάποιο τρόπο σε αποσυντονίζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 13 Ιουνίου ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Το επόμενο δεκαπενθήμερο ίσως έχεις περισσότερο χρόνο στη διάθεσή σου για να ασχοληθείς με κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις, να δεχτείς φιλικές επισκέψεις ή και να επισκεφτείς την γενέτειρά σου προκειμένου να βρεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα. Σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να ρυθμίσεις με κάποιο τρόπο και τα επαγγελματικά σου, ώστε να μην αφήσεις σοβαρές εκκρεμότητες.
Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου που διαμορφώνεται την ίδια μέρα δεν σου δημιουργεί ιδιαίτερα προβλήματα, ίσως όμως αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα στην επικοινωνία σου για αυτό θα πρέπει να προσέχεις τα λόγια και τις πράξεις σου, ώστε να μην δημιουργηθούν σοβαρές παρεξηγήσεις, αφού και ο κυβερνήτης σου Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία.

ΖΥΓΟΣ
Θετική θα αποδειχθεί για σένα η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 13 Ιουνίου στο φιλικό Τοξότη. Το επόμενο δεκαπενθήμερο το επικοινωνιακό σου χάρισμα θα είναι ακόμα πιο πολύ αυξημένο με αποτέλεσμα να μπορέσεις να προσεγγίσεις άτομα που μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική σου πορεία ή να σαγηνεύσεις άτομα που σε ενδιαφέρουν. Αν μάλιστα είσαι single, μια σημαντική σχέση μπορεί να ξεκινήσει αυτό το διάστημα και σε αυτήν την περίπτωση θα νιώσεις ότι βρήκες το άτομο που μπορεί να σταθεί δίπλα σου για πάντα.
Τα οικονομικά σου ωστόσο χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου που διαμορφώνεται την ίδια μέρα μπορεί να καθυστερήσει κάποια έσοδα που περιμένεις, γεγονός που θα σου δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στις υποχρεώσεις σου ή στη διαβίωσή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 13 Ιουνίου επηρεάζει τον άξονα των οικονομικών σου, όπου αναμένονται αρκετά σκαμπανεβάσματα τις επόμενες δυο εβδομάδες. Η επίτευξη της ισορροπίας ανάμεσα στα έσοδα και τα έξοδά σου θα αποτελέσει ένα σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες, καθώς από τη μια οι υποχρεώσεις σου προς τρίτους δεν δέχονται αναβολή και από την άλλη αρνείσαι επίμονα να θυσιάσεις τις προσωπικές σου απολαύσεις για να είσαι συνεπής. Φρόντισε τουλάχιστον να μην παραμελείς τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, ώστε να αποφύγεις περαιτέρω προβλήματα.
Την ίδια μέρα, ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη και συνιστά προσοχή στις σχέσεις σου. Ο ανάδρομος Κρόνος μπορεί να επαναφέρει προβλήματα τα οποία χρειάζονται υπομονή και συγκατάβαση για να λυθούν και να μην επιφέρουν την οριστική διάλυση μια σχέσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Πανσέληνος στις 13 Ιουνίου διαμορφώνεται στο ζώδιό σου και σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις στον τομέα των σχέσεών σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο μπορεί να προετοιμάζεσαι να κάνεις το μεγάλο βήμα της επισημοποίησης ή -αν είσαι single- να ξεκινήσεις μια νέα αισθηματική ιστορία που υπόσχεται σοβαρές εξελίξεις. Οι νέες συνεργασίες, ακόμα και με το εξωτερικό, ευνοούνται επίσης αυτό το διάστημα αρκεί φυσικά να γνωρίζεις καλά το άτομο με το οποίο θα συνεργαστείς.
Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου που διαμορφώνεται την ίδια μέρα δεν σου δημιουργεί ιδιαίτερα προβλήματα, πρέπει όμως να μελετάς προσεκτικά τις κινήσεις σου και να μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις, χωρίς να έχεις εξετάσει όλες τις λεπτομέρειες. Φρόντισε επίσης να μην ξεπεράσεις τα όριά σου και καταπονήσεις τον οργανισμό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στις 13 Ιουνίου σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη που ενεργοποιεί τον παρασκηνιακό δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου. Πρόκειται για μια επιρροή που συνιστά να περιορίσεις για λίγο τις δραστηριότητές σου και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στη μελέτη και τη μεθόδευση των ενεργειών σου, παρά στην πραγματική δράση. Ίσως μάλιστα είναι απαραίτητο να αποστασιοποιηθείς και να «δεις» από μακριά τις κινήσεις των ανταγωνιστών σου, ώστε να προετοιμαστείς για να περάσεις στην αντεπίθεση τον επόμενο μήνα.
Η αντίθεση που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Κρόνος με την Αφροδίτη την ίδια μέρα δεν σε επηρεάζει αρνητικά και πέρα από μια έντονη ανασφάλεια που θα σου δημιουργήσει, το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα υπάρξουν ανασταλτικοί παράγοντες στην πρόοδό σου. Καλό θα είναι ωστόσο να προσέχεις το φιλικό σου περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στις 13 Ιουνίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις πολλά όνειρα και επιθυμίες σου. Έτσι, τις επόμενες δυο εβδομάδες θα πρέπει να επισπεύσεις τους ρυθμούς σου, να συναντηθείς με ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν και να διατυπώσεις τις σκέψεις σου και τα σχέδιά σου. Ο σύντροφός σου, μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις κάποιους στόχους σου για αυτό μην υποτιμήσεις την προσφορά του.
Εξάλλου, η παρουσία του Κρόνου στον τομέα της καριέρας σου ήδη έχει καθυστερήσει αρκετά την πρόοδό σου και η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη στις 13/6 μπορεί να «ρίξει» περισσότερο το ηθικό σου και να σε ωθήσει να εγκαταλείψεις τις προσπάθειες. Μην υποκύψεις και μην καταθέσεις τα όπλα.

ΙΧΘΕΙΣ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 13 Ιουνίου σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις στην καριέρα σου, αφού ενεργοποιεί το μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα πρέπει να δραστηριοποιηθείς περισσότερο και να εντοπίσεις τυχόν ευκαιρίες που μπορεί να αλλάξουν τη ζωή σου. Αν σκέφτεσαι την πιθανότητα να δημιουργήσεις κάτι δικό σου ή να εκμεταλλευτείς επαγγελματικά κάποιο χόμπι σου, ίσως αυτή είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να το υλοποιήσεις.
Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου που διαμορφώνεται την ίδια μέρα δεν είναι καθόλου αρνητική για σένα, ίσως όμως σε «πιέσει» να πάρεις τα ηνία στα χέρια σου μια ώρα νωρίτερα, προκειμένου να εκμεταλλευτείς κάποιες καταστάσεις. Τυχόν ταξίδια χρειάζονται προσοχή, καθώς μπορεί να αναβληθούν με αυτή την επιρροή, ενώ θα πρέπει να προσέχεις και τους τρόπους σου, ώστε να αποφύγεις παρεξηγήσεις.

Read More

And More