ΖΩΔΙΑ: Μια δύσκολη πανσέληνος στον Αιγόκερω! Πως και σε ποιον τομέα σε επηρεάζει;

Στις 12 Ιουλίου διαμορφώνεται μια ακόμα δύσκολη Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερω, που ενεργοποιεί για άλλη μια φορά τον Πλανητικό Σταυρό του Απριλίου, αφού στο φαινόμενο συμμετέχει ο Ουρανός, ο Άρης και ο Πλούτωνας.

Παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη Πανσέληνος σηματοδοτεί δυσκολίες, ο Αιγόκερως φημίζεται για την υπομονή και την επιμονή του, καθώς επίσης και για το ότι δεν εγκαταλείπει εύκολα τα όπλα. Και αυτό ακριβώς είναι το ζητούμενο αυτής της Πανσελήνου. Η συνεχής και επίπονη προσπάθεια που ακόμα και μέσα από δυσκολίες μπορεί να φέρει την αναγνώριση ή την επίτευξη των προσωπικών μας στόχων. Το γεγονός εξάλλου, ότι η Πανσέληνος σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο (τον πλανήτη που κυβερνά το ζώδιο του Αιγόκερου) αποτελεί σχεδόν μια εγγύηση για την θετική έκβαση των προσπαθειών μας. Εκείνο που επίσης είναι σημαντικό, είναι το γεγονός ότι θα πρέπει να αποδεχτούμε τις όποιες ανατροπές προκύψουν εν αγνοία μας (λόγω του Ουρανού) και να προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε το ρεύμα τους, αντί να προσπαθήσουμε το αναστρέψουμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Πανσέληνο στον Αιγόκερω
Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο είναι τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 10/1, 10/4, 12/7 και 13/10.

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 12 Ιουλίου θα αποδειχθεί δύσκολη για σένα, μην ξεχνάς όμως ότι ακόμα και μέσα από τις πιο αντίξοες συνθήκες μπορούν να αναπτυχθούν νέες ευκαιρίες που θα σου προσφέρουν διεξόδους. Αν η ολοκλήρωση ενός επαγγελματικού σου σχεδίου δεν είχε την εξέλιξη που περίμενες καλό θα είναι να αναρωτηθείς μήπως, εκτός από εσένα, ευθύνονται και κάποιοι άλλοι για αυτό. Ο κυβερνήτης σου Άρης, που συμμετέχει αρνητικά στην Πανσέληνο, σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις καινούριες συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις. Ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση δεν θα πρέπει να βιαστείς, αφού με τη συμμετοχή του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιό σου, ίσως χάσεις την αίσθηση του μέτρου. Η αυτοσυγκράτηση και οι μελετημένες κινήσεις είναι αυτές που θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις νέες παγίδες και να διαπρέψεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 12 Ιουλίου σχηματίζει ως επί το πλείστον αρνητικές γωνίες, που ωστόσο δεν φαίνεται να σε επηρεάζουν αρνητικά. Αντίθετα, μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες θα ανακαλύψεις πολλές καινούριες δραστηριότητες που θα ομορφύνουν την καθημερινότητά σου και θα σου δώσουν την ευκαιρία να κάνεις σημαντικές γνωριμίες ή και να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Εξάλλου, η θετική συμμετοχή του Κρόνου ευνοεί την αισθηματική σου ζωή και, στην περίπτωση που είσαι μόνη, εγγυάται νέες σχέσεις που θα αντέξουν στο χρόνο. Αν είσαι ήδη σε σχέση, ένα ταξίδι με το σύντροφό σου θα τονώσει τον έρωτά σας. Εκείνο που πρέπει να προσέχεις είναι οι επαγγελματικές σου κινήσεις, οι οποίες δεν θα πρέπει να αποκαλυφθούν, ώστε να μην εκμεταλλευτούν άλλοι τις ιδέες σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 12 Ιουλίου επηρεάζει τον άξονα των οικονομικών σου που πρόκειται να υποστούν αρκετά σκαμπανεβάσματα το επόμενο δεκαπενθήμερο. Οι αρνητικές γωνίες που διαμορφώνει το γεμάτο φεγγάρι μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές απώλειες στα εισοδήματά σου ή ακόμα και να σε φέρουν αντιμέτωπη με το νόμο σε περίπτωση που παραμελείς κάποιες υποχρεώσεις σου. Το γεγονός ωστόσο, ότι ο Άρης και ο Ουρανός σχηματίζουν θετικές όψεις με το ζώδιό σου, μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο, ειδικά αν αποφύγεις περιττές σπατάλες. Μια αγοραπωλησία που θα λύσει πολλά προβλήματά σου είναι επίσης πιθανό να πραγματοποιηθεί αυτό το διάστημα. Τέλος, αν αναζητάς μια νέα εργασία, καλό θα είναι να κινητοποιηθείς, αφού τώρα μπορείς να εξασφαλίσεις τη σταθερότητα που ζητάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 12 Ιουλίου στο πολικό ζώδιο του Αιγόκερω εγκυμονεί κάποιες δυσκολίες τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στην καριέρα σου. Οι αρνητικές γωνίες του Άρη, του Πλούτωνα και του Ουρανού, συνιστούν να βρίσκεσαι σε συνεχή επαγρύπνηση προκειμένου να αποφύγεις εμπόδια και κακόβουλες ενέργειες που μπορούν να επηρεάσουν την πορεία σου. Προσοχή χρειάζεται και η σχέση με το σύντροφό σου καθώς είναι πιθανό να προκύψουν ξαφνικές εντάσεις με απρόβλεπτες εξελίξεις. Και στους δυο αυτούς σημαντικούς τομείς της ζωής σου, μπορούν να αποφευχθούν τα χειρότερα, χάρη στην υπομονή και την ψυχραιμία σου, αλλά και χάρη στον Κρόνο, που σου στέλνει τη θετική του ενέργεια και σε βοηθάει να αποφύγεις κακοτοπιές.

ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 12 Ιουλίου σηματοδοτεί ανακατατάξεις στο χώρο της εργασίας σου. Το επόμενο δεκαπενθήμερο θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, αφού από τη μια θα πρέπει να αγωνιστείς για να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου και από την άλλη, ίσως νιώθεις τις δυνάμεις σου να σε εγκαταλείπουν τη στιγμή που τις χρειάζεσαι περισσότερο. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να επικεντρωθείς στα απαραίτητα και να περιορίσεις άσκοπες βόλτες και ξενύχτια που θα σε αποσυντονίσουν και θα κουράσουν τον οργανισμό σου. Ωστόσο, δραστηριότητες που σε ξεκουράζουν καθώς και ταξίδια, μπορούν να σου προσφέρουν ευχάριστες εμπειρίες, αλλά και ευκαιρίες για γνωριμίες που μπορεί να εξελιχθούν και ερωτικά στην περίπτωση που είσαι single. Αν πάλι διατηρείς μια σοβαρή σχέση, ίσως τώρα αποφασίσεις να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στις 12 Ιουλίου πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο συμβατό ζώδιο του Αιγόκερω, που μπορεί για άλλους να υποδεικνύει δυσκολίες για σένα όμως μάλλον τα καλύτερα επιφυλάσσει. Οι δυσμενείς γωνίες του Πλούτωνα, του Άρη και του Ουρανού μπορεί και να μη σε αγγίξουν καθόλου, ενώ η θετική όψη του Κρόνου υπόσχεται γνωριμίες, διασκεδάσεις, αλλά και έναν έρωτα που δυναμώνει και εξελίσσεται με τον καλύτερο τρόπο. Έτσι, τις επόμενες δυο εβδομάδες, πολλοί στόχοι σου (επαγγελματικοί ή συναισθηματικοί) θα πραγματοποιηθούν χάρη στην πειθαρχία σου και την επιμονή σου. Μόνο κάποιες ανατροπές στα οικονομικά σου ίσως σε προβληματίσουν, που κι αυτές όμως θα τις ξεπεράσεις με μια σωστή οικονομική διαχείριση.

ΖΥΓΟΣ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 12 Ιουλίου φαίνεται να σου προκαλεί αρκετές δυσκολίες τις επόμενες δυο εβδομάδες, καθώς ο Άρης, ο Πλούτωνας και ο Ουρανός μπορεί να κλονίσουν τις ισορροπίες σου. Προβλήματα στο οικογενειακό σου περιβάλλον, τη δουλειά σου ή και τις σχέσεις σου θα σε αποσυντονίσουν και θα δοκιμάσουν τις αντοχές σου, παράλληλα όμως θα σου δώσουν την ευκαιρία να το παλέψεις και να δημιουργήσεις ακόμα πιο ισχυρά θεμέλια στην καθημερινότητά σου, αλλά και στη σχέση με το σύντροφό σου. Οι προσπάθειες που θα καταβάλλεις στα επαγγελματικά σου αυτό το διάστημα μπορεί να είναι επώδυνες, σου επιφυλάσσουν όμως οικονομικές ανταμοιβές που ξεπερνούν τις προσδοκίες σου. Θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, επαφές με αλλοδαπούς, καθώς και νομικά θέματα, ευνοούνται ιδιαίτερα αυτό το διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στις 12 Ιουλίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερω και τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σηματοδοτεί μια πολυάσχολη περίοδο για σένα. Έτσι, τις επόμενες δυο εβδομάδες οι συνθήκες θα σε αναγκάσουν να ασχοληθείς περισσότερο με τα επαγγελματικά σου, καθώς αναμένονται σημαντικές ανακατατάξεις. Παρόλο που κάποιες αλλαγές θα σε ξαφνιάσουν, το πιθανότερο είναι ότι θα σου ανοίξουν το δρόμο για μεγαλύτερες επιτυχίες, ενώ δεν αποκλείεται να δεχτείς μια σημαντική πρόταση και από το εξωτερικό. Ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει θετική όψη με την Πανσέληνο, γεγονός που εξασφαλίζει την διάρκεια σε ό,τι πετύχεις. Το γεμάτο φεγγάρι μπορεί επίσης να σηματοδοτεί την επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης και την αρχή μιας νέας ζωής.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 12 Ιουλίου συνιστά ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σου, τα οποία θα υποστούν σημαντικές απώλειες το επόμενο δεκαπενθήμερο. Ωστόσο, οι απώλειες αυτές μπορεί να σχετίζονται με ευχάριστα γεγονότα, όπως για παράδειγμα την επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης που απαιτεί κάποια έξοδα, την γέννηση του πρώτου σου παιδιού ή και την έναρξη μιας επιχειρηματικής δραστηριότητας, η οποία θα σου αποφέρει οφέλη στο μέλλον. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, καλό θα είναι να κάνεις μια έρευνα αγοράς προκειμένου να πετύχεις τις καλύτερες τιμές. Αν πάλι νιώσεις την ανάγκη να ξοδέψεις χρήματα απλά για να διασκεδάσεις, ίσως θα πρέπει να το σκεφτείς καλύτερα και να αποφύγεις σπατάλες για τις οποίες θα μετανιώσεις. Διατηρώντας την αίσθηση του μέτρου, μπορείς ακόμα και να αυξήσεις τα εισοδήματά σου μέσα από τολμηρές πρωτοβουλίες που θα αποδώσουν με τον καιρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στις 12 Ιουλίου σχηματίζεται η Πανσέληνος στο δικό σου ζώδιο, η οποία σηματοδοτεί το αποκορύφωμα των προσπαθειών σου. Παρά το γεγονός ότι ο Ουρανός, ο Άρης και ο Πλούτωνας σχηματίζουν δυσαρμονικές γωνίες με το γεμάτο φεγγάρι, οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις δεν είναι καινούριες και πλέον ξέρεις πώς να ελιχθείς, προκειμένου να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Επιπλέον, οι θετικές ακτίνες του κυβερνήτη σου Κρόνου, σου χαρίζουν την δύναμη και την λογική να κάνεις τους κατάλληλους χειρισμούς. Έτσι, η επιτυχία το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι σχεδόν εξασφαλισμένη τουλάχιστον όσον αφορά στα επαγγελματικά σου. Στην προσωπική σου ζωή, η συνέχιση ή η διάλυση μιας σχέσης είναι δική σου επιλογή, καλό θα είναι όμως να είσαι σίγουρη για αυτό που θα αποφασίσεις. Αν πάλι είσαι single, οι νέες γνωριμίες αυτό το διάστημα χρειάζονται χρόνο για να ανθίσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αρκετά δύσκολη θα είναι και για σένα η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 12 Ιουλίου, στον παρασκηνιακό δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Η αρνητική συμμετοχή του κυβερνήτη σου Ουρανού, του Πλούτωνα και του Άρη, αποτελούν μια πρόκληση για να εφαρμόσεις σχέδια που μελετάς από καιρό και που μπορούν να εκτοξεύσουν την επαγγελματική σου πορεία. Αν σκέφτεσαι να αλλάξεις εντελώς κατεύθυνση, τώρα μπορείς έστω και με δυσκολία, να αποσπάσεις πολύτιμες πληροφορίες που θα σου ανοίξουν το δρόμο για αυτό καλό είναι να δικτυωθείς όσο μπορείς περισσότερο με άτομα που έχουν γνώσεις και εμπειρία πάνω στα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Αν πάλι σκέφτεσαι αλλαγές στην προσωπική σου ζωή ή βρίσκεσαι διχασμένη ανάμεσα σε δυο σχέσεις θα πρέπει να πάρεις τις αποφάσεις σου όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, αν δεν θέλεις να αποκαλυφθείς και να βγεις χαμένη.

ΙΧΘΕΙΣ
Στις 12 Ιουλίου σχηματίζεται η Πανσέληνος στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που πρόκειται να σου δημιουργήσει προβληματισμούς σχετικά με το φιλικό σου περιβάλλον, τις φιλοδοξίες σου και γενικότερα την πορεία σου. Η οικονομική αστάθεια και τα έσοδά σου, που όλο και λιγοστεύουν παρά τις συνεχείς προσπάθειές σου, ίσως «ρίξουν» την ψυχολογία σου και σε ωθήσουν να αναζητήσεις νέες προοπτικές. Ωστόσο, θα πρέπει να ξέρεις ότι με την αρνητική συμμετοχή του Ουρανού, δύσκολα θα μπορέσεις να βρεις μια σταθερή πηγή εσόδων για αυτό δεν θα πρέπει να βιαστείς να κάνεις αλλαγές που μπορεί και να χειροτερέψουν τη σημερινή σου κατάσταση. Η θετική όψη του Κρόνου προς την Πανσέληνο, αλλά και προς το ζώδιό σου, απαιτούν υπομονή και επιμονή, μέχρις ότου δεις τα σχέδιά σου να πραγματοποιούνται.

Read More

And More